Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Την ημέρα της γιορτής μου την πέρασα μόνη με το γιόκα μου,το καλύτερο παρεάκι;),καθώς ο άνδρας μου δεν βρήκε εισιτήριο για να έρθει από Λάρισα:cry:, όμως δεν έχω παράπονο, περάσαμε πολύ όμορφα. Πήγαμε και στο Jumbo και ψωνίσαμε παιχνίδια, το καταευχαριστηθήκαμε

Marigia μου συγκινήθηκα κι εγώ με το παληκάρι σου, να είναι καλά!

Daf ισχύει για την Πέμπτη? Θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο!;)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:confused::confused::confused::confused: Ελπιζω πως ειναι απλά αστείο!!!
:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:
Μου έδωσες τρελλή ιδέα,διότι και τα δικά μας παρκα ειναι αστα να πανε και δεν το αφήνω να παιξει στην αμμο (νομίζω οτι μονο εγω ειμαι τοσο παραξενη!!!).Θα τον βάλω να παιξει με το χωμα στο μπαλκόνι...αρκεί να μην το φαει!!!
ελα ρε...σιγα την παραξενη....αμα εχει σκυλια που κανουν την αναγκη τους, αποτσιγαρα ενα σωρο....συν χρηστες (στη δικια μας περιπτωση:?) δεν το αφηνεις οχι να παιξει, αλλα ουτε να κατσει κατω....δυστυχως...!!αχχχχχχ!!:|

να παιξει με το χωμα....χμμμμμ η δικια μου στην αρχη εκανε σαν τρελη....το εριχνε πανω της, στα μαλλια της, στα ρουχα της, επιτηδες !!!το φχαριστιοταν καλυτερα ,φυσικα!!:tongue: μετα δοκιμαζε το χωμα απο τις γλαστρες, τα χαλικακια (σουπερ επικινδυνα) και εννοειται ρημαξε μερικα φυτακια...ωππου εμαθε να τα κανει ολα 'καλο-καλο'...βεβαια το κανει λιγο υπερβιαια, αλλα δεν εχουμε τοσες απωλειες πια!!:tongue:και τωρα που της περασε αυτο, παιζει σαν καλο κοριτσι που απλα λερωνεται:tongue::tongue::tongue: θα σου στειλω φωτο, εβγαλα χτες!!!! επισης την ενδιαφερουν πολυ τα μυρμηγκια, βεεεεεεβαια!αλλη πωρωση αυτη! και δεν ξεχναμε τα σκυλακια που τα ακουει να γαυγιζουν και σεληνιαζεται...οου γιες!:mrgreen:

βρε dafίτσα η gio μας είναι ακόμη κοπελούδι μικρό,καλά όχι σαν έσενα που από ότι θυμάμαι είσαι πιτσιρίκι, έε?, εε όχι και γιαγια!!!:tongue:Η gio είναι μία μικρούλα κουκλίτσα μανούλα!! (μην ξεχνιόμαστε gio θέλω κέρασμα..):tongue:

'πιτσιρικι'; εχμ εχμ!!!αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!:rolleyes::tongue::mrgreen:

αισιως κλεινω τα 28 την αλλη παρασκευη!:cool:

ειχε πεινες η χριστινα, ε;εμ μεγαλωνουνε και τρεχουν περα δωθε κ κανουν καυσεις!κ εμεις κανουμε καυσεις, αλλα ...το παραπανω φαι δεν δικαιολογειται εεεε;;;μπουχου!!:tongue:

Μαριγια πολυ γλυκια ιστορια!!!!!!

Κωνσταντια ναι, ισχυει!!αντε βρε κοριτσι να τα πουμε πριν φυγεις!φερε κ κανενα πλυντηριο!;)

Γεια σας βρε κοριτσια μου!!!!

Πω πω σας επιασε η πολυλογια βλεπω και δεν προφταινω να σας διαβασω!

Ο χρονος με τα μωρα μας ειναι ανεκτιμητος αυτη ειναι η αληθεια, αλλα οπως ειπε και η daf δεν νομιζω οτι πρεπει να αισθανομαστε τυψεις, εγω προσωπικα νομιζω οτι μου κανει και λιγο καλο η δουλεια στην ψυχολογια μου γενικοτερα και δεν αισθανομαι ασχημα που εργαζομαι. Μαλιστα χθες το συζητουσαμε και στη δουλεια αυτο και νομιζω πως ακομη και αν ειχα οικονομικη ανεση παλι θα δουλευα, μπορει οχι εκει που εργαζομαι τωρα , αλλα σιγουρα θα εκανα κατι, ισως κατι πιο δημιουργικο, παντως δεν ειμαι ανθρωπος του σπιτιου και των οικοκυρικων γενικοτερα, μου αρεσει που δουλευω απλα φροντιζω οταν περναω το χρονο μου με τον μικρος να ειμαι οσο το δυνατον πιο πολυ κοντα του..;)

Ολο βολτουλες διαβαζω..κατι καναμε και εμεις αυτες τις ημερες, καλα ηταν, εφταξε και ο καιρος!

Σας αφηνω παω να ριξω καμια ξαπλα!!!! Φιλακια πολλα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Όλες καλά ελπίζω!!!

neamanoula εμένα τόσο πίνει κάθε βράδυ και πολλές φορές και περισσότερο και χωρίς επίσης να ρευτει...μιά χαρά ειναι μην φοβάσαι...πλέον δεν πνίγονται!!Θα σου τηλ σήμερα...

Συμπεθέρα έτοιμη για τις 29?

Φιλιά σε όλες!!!

Απόψε με κούφανε η Χριστίνα. Της δίνω το βραδυνό της το γάλα 240 το πίνει όλο, με το που τελειώνει να κλαίει, να ρουφάει το άδειο μπουκάλι, να μην το αφήνει, κακός χαμός(ως συνήθως πίνει 220). Της κάνω άλλα 100 και λέω όσο πιει. Το ρουφάει όλο σε 2λεπτά, πάλι κλάμα, να ρουφάει το άδειο μπουκάλι και να μην το αφήνει. Φυσικά δεν της έκανα άλλο. Πρώτη φορά ήπιε τόσο.Και την ημέρα έφαγε καλά και το απόγευμα μια χαρά.Δεν ξέρω τί την έπιασε, αφού η κοιλιά της ακουγόταν γκλουκ γκλουκ, νερούλιασε. Φαντάζομαι το πρωί η πάνα της ασήκωτη θα είναι...Αγχώνομαι λίγο γιατί κοιμήθηκε μετά από λίγο χωρίς να ρευτεί. Με τόσο που ήπιε, λιγο φοβάμαι για το βράδυ..

Εζησα το ίδιο χθες το βράδυ! Βρε κοριτσάκι μου ζούμε ίδια πράγματα με τα παιδιά μας...Πω πω

Στα γρήγορα να σας πώ ότι μάπα η διαδήλωση. Μας είπαν ότι γιοκ λεφτά μέχρι και τον Αύγουστο...Που πάμε????

Σας φιλώ και θα τα πούμε πάλι(είπαμε έιμαι σε κοινό υπολογιστή και όλοι μπαίνουμε από λίγο...)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Μα πότε γράφετε τόσα πολλα;;;; Χάνω επεισόδια!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αύριο πάω δουλειά για τα αυτόφωρα στις 12.00 και μεθαύριο κανονικά, αφού γμ! έχω τα απαίσια αυτόφωρα αύριο! Επισης αύριο βράδυ συνεδριάζουν οι αρμόδιοι για να δουν αν μποορύμε να πάμε κανονικότατα όλοι στη δουλειά από μεθαύριο. Και πάνω που έλεγα να καθήσω λίγο ακόμα σπίτι...

Ρε κορίτσια, είμαι χαζομαμἀ ή είμαστε όλες έτσι; Δε χορταίνω το Θανάση, κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Σήμερα για παράδειγμα, τον τραβούσε ο άντρας μου φωτογραφίες και αυτός έπαιρνε πόζες μισοκλείνοντας τα μάτια και γελώντας!! Αχ, πολύ θα ήθελα να είχα κι εγώ κοντά ένα πάρκο σας της neasmanoulas, ο μικρός θα ξετρελαινόταν, έτσι αεικίνητος που είναι! Προς το παρόν βολεύομαι με τον Άγιο Φανούριο (όπου ανεβαίνει τις σκάλες 5-6 φορές τη μέρα) ή τον Άγιο Θεράποντα, αν και μας πέφτει λίγο μακριά. Η τελευταία ανακάλυψη του Θανάση είναι η μπάλα. Νόμιζα ότι ήταν μικρός για κάτι τέτοιο, αλλά τον είδα που κυνηγούσε τις μπάλες από τα άλλα παιδάκια και το πήρα μια. μιλάμε, τρελό τρέξιμο!

Μαρίγια ναι, φοβάμαι με τις φωτο και γενικά είμαι επιφυλακτική με το ιντερνετ, γι' αυτό και δεν εχω σελίδα στο facebook. Επιπλέον, ξέρω πως αν το κάνω, θα κολλήσω χειρότερα από το forum και δεν θελω κάτι τέτοιο. Πολύ μου άρεσε η ιστορία σου, είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Μακάρι να σου συμβαίνουν πάντα τέτοιες χαρούμενες εκπλήξεις!

Θεσσαλονικιές, καφεδάκι; Καμιά Κυριακή απόγευμα; Τι λέτε;

Εζησα το ίδιο χθες το βράδυ! Βρε κοριτσάκι μου ζούμε ίδια πράγματα με τα παιδιά μας...Πω πω

:D Είδες???Μόνο που εμένα μου το ξανάκανε το σκηνικό και σημερα το πρωί και τώρα το βράδυ.Δεν την φτάνουν τα 270 που παίρνει μέχρι πάνω το μπουκάλι. Μη μου πεις και σένα???Καλά τόσο απότομα αλλαγή?Από 220 στα 340??Τόσο πολύ πάνω?

yaeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια :D

Σήμερα σερνόμουν όλη την ημέρα!! Το καμάρι μου χτες ξύπνησε στις 4,30 και κοιμήθηκε πάλι στις 7,30 το πρωί :confused: Τι γάλα ήπιαμε, τι νανούρισμα, τι χαμομήλι... τίποτα.. μάλλον δεν είναι και πολύ του ύπνου το σκαθάρι μου.. Σήμερα την ψόφησα στην αυπνία και ελπίζω να κοιμηθούμε.. δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό τελευταία.. δόντια.. ή κάτι άλλο..;;

Neamanoula μην σε απασχολεί καθόλου πλέον πόσο γάλα πίνει!! Η δική μου αν και πολύ πιο μικροσκοπική μπορεί να τύχει και να πιεί και 350 για βράδυ!! Αμέσως ναρκώνεται και μετά από 5 λεπτά την βάζω για ύπνο και ας μην έχει ρευτεί. Μεγάλωσαν τα μπουμπούκια μας!! Δεν ζυγιστήκαμε αλλά νομίζω έχουμε πάρει τα πάνω μας πλεον!! Πρέπει να συνατηθούμε με τη Marigia που ήταν ίδια τα μικρά μας να συγκριθούμε!

Τα κορίτσια μου σήμερα ξεσάλωσαν στο μπαλκόνι!! Η μεγάλη έκανε φούσκες και η μικρή ξεφώνιζε τρελά και τις κυνηγούσε :P Φυσικά φάγαμε και λίγο από το αγαπημένο μας κολατσιό... μπισκότο με χωματάκι από την γλάστρα μας :tongue: Ερατούλα πρέπει να έρθεις να σε κεράσουμε!!

Την ευχαριστιέμαι πολύ αυτή την ηλικία κορίτσια μου!! Καταλαβαίνουν πια και παίζουν και είναι όλο κατορθώματα!!

Σας αφήνω πριν με προδώσει η σύνδεση, φιλάκια!!

:D Είδες???Μόνο που εμένα μου το ξανάκανε το σκηνικό και σημερα το πρωί και τώρα το βράδυ.Δεν την φτάνουν τα 270 που παίρνει μέχρι πάνω το μπουκάλι. Μη μου πεις και σένα???Καλά τόσο απότομα αλλαγή?Από 220 στα 340??Τόσο πολύ πάνω?

Και εγώ απορώ ακόμα. Με το ζόρι του έδινα όλη μέρα 330, και τώρα βάζω και συμπλήρωμα. Τι να πώ!!!Αφού σκεφτόμουνα να έχω μαζί μου 2 μπουκάλια για να μην χρειάζεται να πηγαίνω στην κουζίνα να κάνω γάλα γιατί έτσι ξυπνάει:|.. Όσο για το ρέψιμο, περιμένω 5 λεπτά. Αν δεν ρευτεί τον ξαπλώνω!!!

Κορίτσια, η φιλενάδα σας θα μείνει απλήρωτη γι΄αυτόν τον μήνα:evil:. τα έχω πάρει στο κρανίο...:evil::evil: Και μάλιστα δεν προβλέπεται κάτι μέχρι τον Αυγουστο... Και πάλι δεν έχω τι να πω... Το απόλυτο κενό....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κορίτσια, η φιλενάδα σας θα μείνει απλήρωτη γι΄αυτόν τον μήνα:evil:. τα έχω πάρει στο κρανίο...:evil::evil: Και μάλιστα δεν προβλέπεται κάτι μέχρι τον Αυγουστο... Και πάλι δεν έχω τι να πω... Το απόλυτο κενό....

:shock::shock::shock::shock: ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!

Εμεις αναρωτιόμαστε μεχρι ποτε θα εχουμε δουλειά, εσείς πότε θα πληρωθείτε!!!Τι κακό ειναι αυτό βρε κορίτσια?Που θα παει αυτό το χάλι?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!Ελπιζω τουλαχιστόν να είστε όλες καλά απο πλευράς υγείας!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Τι γινεται βρε κοριτσια τοσο χαλια ειναι η κατασταση σας ειπαν οτι δεν θα πληρωθειτε?

οσο για το αλλο νιωθω πολυ μειονεκτικα εδω στο cafe για αυτο και δεν γραφω συχνα. Εμενα ο χαρης δεν πινει καθολου ξενο μεχρι 20-30 ml κι εσεις λετε κατι για 300 και ειλικρινα θελω να βαλω τα κλαματα. Το παιδι θηλαζει ακομα φουλ. Οχι ξενο γαλα φαγητο καλα καλα δεν τρωει αν φαει 10 κουταλιες κανουμε παρτυ και φυσικα ξυπανει τη νυχτα 2-3 φορες για μαμ αφηστε που μου βγαινει η πιστη να τον κοιμησω. Με το ζορι χθες στις 11 το βραδυ και γενικα κοιμαται πολυ λιγο ζητημα να συμπληρωσει 8 ωρες το βραδυ και κανα 2 τη μερα. Ειλικρινα σας διαβαζω και θελω να βαλω τα κλαματα :(

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

gio παιζει ακόμα και λουκέτο... :cry::cry: Anyway!!!! Ακόμα χαμογελάω.Είναι άλλωστε το στυλ μου!!!!;);)

mariapap γιατί σε πήρε από κάτω βρε?? Ο μικρός Χάρης δεν τρώει καθόλου φαγητό; Και το δικό μου μόλις του έκοψα στήθος δεν πίναμε καθόλου γάλα. Σιγά σιγά τα καταφέραμε. Πόσο καιρό θα θηλάζεις ακόμα??Μήπως σιγά σιγά να το κόψεις;;; Από κιλάκια πως πάει???

cEyXp3.png

q61sp3.png

gio παιζει ακόμα και λουκέτο... :cry::cry: Anyway!!!! Ακόμα χαμογελάω.Είναι άλλωστε το στυλ μου!!!!;);)

mariapap γιατί σε πήρε από κάτω βρε?? Ο μικρός Χάρης δεν τρώει καθόλου φαγητό; Και το δικό μου μόλις του έκοψα στήθος δεν πίναμε καθόλου γάλα. Σιγά σιγά τα καταφέραμε. Πόσο καιρό θα θηλάζεις ακόμα??Μήπως σιγά σιγά να το κόψεις;;; Από κιλάκια πως πάει???

μωρε μπουλουκος ειναι 12 κιλα εσυ πως εκοψες το στηθος χωρις να πινει γαλα? Γενικα πως το εκοψες? προσπαθω να μειωσω τους θηλασμους αλλα εχουμε κολησει στους 5-6 το 24ωρο. Γενικα δεν τρωει φαγητο τον κυνηγαμε! Περιμενω να μειωσει μονος του τους θηλασμους και να αυξησει το φαγητο τζαμπα περιμενω? δεν ξερω...

Εγώ καλή μου ξεκίνησα πριν τα Χριστούγεννα. Το θήλασα βράδυ και το επόμενο πρωί, του έδωσα μπουκάλι. Δεν το ήπιε, αλλά δεν υποχώρησα. Του έδωσα μπισκοτάκι και μετά από 1 ώρα, φρούτο. Τον ξαναθήλασα το επόμενο πρωί. Τότε, ήπιε περισσότερο. Έτσι πήγα φια περίπου 10 μέρες, αραιώνοντας τους θηλασμούς. Ώσπου του έδωσα μια μέρα και μετά τίποτα. (Το στήθος δεν πρήστηκε και όλα καλά)

Βέβαια αυτό ήταν μια δική μου τακτική. Δεν ξέρω αν είναι καλή. Συμβουλέψου μια μαία ή τον γιατρό σου. Βέβαια εσύ έχεις ακόμα πολλούς θηλασμούς στη διάρκεια της μέρας. Για αρχή προσπάθησε να κόψεις το βραδινό..

Από κιλάκια ο μικρός είναι καλά. Αλλά αν δεν τρώει το φαγάκι του…

cEyXp3.png

q61sp3.png

αυτο που μου λες ειναι αφου φτασουμε στον 1 θηλασμο τη μερα εμεις ειμαστε χιλιομετρα μακρια απο αυτο. Προφανως ο δικος σου ηταν πλεον ετοιμος για αποθηλασμο! Εμενα θα παει φανταρος και ακομα θα ζηταει. Κανει χαμο γινεται μπλε αν του αρνηθω και κοιμαται μονο με στηθος! Αδιαπραγματευτο, φρουτο δεν τρωει καθολου ουτε κουταλια τιποτα το χω παρει αποφαση και δεν του δινω καν, με ρυζογαλο και γιαουρτι προσπαθουμε να βγαλουμε τη μερα οποτε ειναι φυσικο οτι το παιδι πειναει δεν μπορω να του κοψω ακομα το θηλασμο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...