Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια απο τα ιδια φιλεναδα!!!!Τυψεις φουλ!!!!Σας ειπα που με φωναζει ΓΙΑΓΙΑ????Κοψαμε το Μαμα και με λεει ΓΙΑΓΙΑ!!!:shock::shock::shock:Να το παθω τωρα το εγκεφαλικο η αργοτερα?

Παντως και εγω επιτελους πηρα το 1ο μου φιλι, με εξαναγκασμο αλλα δεν πειραζει....το συναισθημα μετραει!!!

:lol::lol::lol: τον ατιμο!!!μηπως θελει να σου πει κατι κ το λεει πλαγιως , συμπεθερουλα μου;;:tongue::tongue::tongue: (καλα ντε, μη βαρας...ηταν κρυο το παραδεχομαι!!:tongue::tongue::tongue:)

μαριγια πως πατε με τις ουρολοιμωξεις; και γενικα με το ολο θεμα της υγειας της; αν το παρακολουθει αυτο η γιατρος εσυ να μην ανησυχεις!

εμενα μια χαρα μου φανηκε το ανδριελακι, ουτε αδυνατο ουτε αδυναμο, μια χαρουλα τσαμπερδονα!:D στις καμπυλες πως ειναι;τις ακολουθει;η ερατω επεσε απο την 75η στην 60η, οταν ηταν 11 μηνων και την ακολουθει σχεδον σταθερα....

συμπεθερουλα ασε τις τυψεις κ κοιτα να περνας καλα οταν εισαι με τον μικρο!!κ εσυ μαριγια το ιδιο!να το φχαριστιεστε κ να μη νιωθετε τυψεις, γι'αυτα δουλευετε!!:D

η μικρη σημερα επαιξε στη βεραντα με τις γλαστρες και τις τσουγκρανιτσες κ τα χωματα, χαμος εγινε!μετα πηγαμε κ στο κοντινο 'παρκακι' αλλα ειναι τοσο βρωμικο:mad: που απλα την κυνηγουσα να μη πιασει τιποτα:rolleyes: ξετρελαθηκε με τις μπαλες των μεγαλυτερων παιδιων, τι τσιριδες εκανε και τι τρεχαλητα δεν λεγεται....να σας πω, την λυπηθηκα...κανονικα θα επρεπε να παιζει και να κυλιεται στα χωματα με αλλα πιτσιρικια , οχι να βρισκεται στο κεντρο της βρωμοαθηνας....:( τυχερες οσες εχετε παρκα κ εξοχες....αχ αχ.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μανούλες!

βόλτες διαβάζω εεε!και εμείς κόλω δεν βάλαμε στο σπίτι κάι συνεχίζουμε!πήγαμε και σε πάρτυ και πολύ την ευχαριστήθηκα!έπαιζε ,με τα παιδάκια μια χαρά!έδινε και παιχνίδια το μωρό μου χόρεψε πολ΄όμορφα ήταν!

εχτές κατεβήκαμε και στην πυλωτή να παίξουμε και είδε τα παιδάκια απέναντι στην παιδική χαρά και άρχισε να φωνάζει!ευτηχώς ήρθε ο ξάδερφος από πάνω με ένα γειτονάκι ηλικίας 3 και τα δυο το τι παιχνίδι κάνανε τι να σας πω!παίζανε ποδόσφαιρο, ποδήλατο τρέχανε πέρα δώθε και η πλάκα είναι ότι η μικρή μου πορδή έτρεχε να τους προλάβει γιατί αυτοί ήταν γρήγοροι και δώστου να επιταχύνει!κάποια στιγμή την πιάσανε και οι δυο απο το χεράκι και την πήγανε βόλτα!τι ωραία εικόνα που ήταν!εμένα που να με πιάσει από το χέρι να την πάω βόλτα ούτε να με φτύσει μόνη της θέλει, αλλά με τα αγόρια εχτές δεν τους άφηνε!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα μανούλες!

Σήμερα είμαι ακόμα σπίτι. θα ξεκινήσω κατα τις 10 για Αθήνα γιατί σήμερα διαδηλώνουμε με το σωματείο για την κατάσταση στην εταιρεία μας.. :rolleyes::rolleyes:χα χα χα! Πόρτα θα φάμε, αλλά δεν βαριέσαι. Να βάλετε καλέ ειδήσεις να μας δείτε(αν μπουν στον κόπο και ασχοληθουν μαζί μας:|:neutral:)

Κορίτσια μου και εγώ γεμάτη τύψεις είμαι που αφήνω το μικρό μου..Έπρεπε 2 χρόνια οι μάνες να έχουν άδεια..Τι να πώ. Τον είδα 4 μερες τώρα πόσο χαρούμενος ήταν που ήμουν όλη μέρα μαζί του. Υποφέρω και εγώ σαν και εσας!:cry::cry::cry:

Ξύπνησε ο μπόμπιρας. :PΠάω να ετοιμαστούμε και θα τα πούμε το βράδυ! Και μην ξεχάσετε να με δείτε στην tv!!!;);)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Σήμερα είμαι ακόμα σπίτι. θα ξεκινήσω κατα τις 10 για Αθήνα γιατί σήμερα διαδηλώνουμε με το σωματείο για την κατάσταση στην εταιρεία μας.. :rolleyes::rolleyes:χα χα χα! Πόρτα θα φάμε, αλλά δεν βαριέσαι. Να βάλετε καλέ ειδήσεις να μας δείτε(αν μπουν στον κόπο και ασχοληθουν μαζί μας:|:neutral:)

Κορίτσια μου και εγώ γεμάτη τύψεις είμαι που αφήνω το μικρό μου..Έπρεπε 2 χρόνια οι μάνες να έχουν άδεια..Τι να πώ. Τον είδα 4 μερες τώρα πόσο χαρούμενος ήταν που ήμουν όλη μέρα μαζί του. Υποφέρω και εγώ σαν και εσας!:cry::cry::cry:

Ξύπνησε ο μπόμπιρας. :PΠάω να ετοιμαστούμε και θα τα πούμε το βράδυ! Και μην ξεχάσετε να με δείτε στην tv!!!;);)

Φιλενάδα να μας πεις τι ώρα να σε δούμε!Στις ειδήσεις των 8μιση?:tongue:

Όσο για τις φωτο, τρελλάθηκα με την φάτσα του μικρού Ιωάννη!!!ΚΟΥΚΛΟΣ ειναι ο άτιμος!Τρελλή γλυκοφατσούλα λεμε!!!Η τούρτα σας δε...δεν εχω λόγια!!!Που το πετυχες αυτο με τον γαμπρό βρε????

Φιλιά και καλή διαδήλωση!!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: τον ατιμο!!!μηπως θελει να σου πει κατι κ το λεει πλαγιως , συμπεθερουλα μου;;:tongue::tongue::tongue: (καλα ντε, μη βαρας...ηταν κρυο το παραδεχομαι!!:tongue::tongue::tongue:)

:confused::confused::confused::confused: Ελπιζω πως ειναι απλά αστείο!!!

συμπεθερουλα ασε τις τυψεις κ κοιτα να περνας καλα οταν εισαι με τον μικρο!!κ εσυ μαριγια το ιδιο!να το φχαριστιεστε κ να μη νιωθετε τυψεις, γι'αυτα δουλευετε!!:D

Αχ ειναι απόλαυση οι ώρες μαζί τους!!!!Τι να πω...

η μικρη σημερα επαιξε στη βεραντα με τις γλαστρες και τις τσουγκρανιτσες κ τα χωματα, χαμος εγινε!μετα πηγαμε κ στο κοντινο 'παρκακι' αλλα ειναι τοσο βρωμικο:mad: που απλα την κυνηγουσα να μη πιασει τιποτα:rolleyes: ξετρελαθηκε με τις μπαλες των μεγαλυτερων παιδιων, τι τσιριδες εκανε και τι τρεχαλητα δεν λεγεται....να σας πω, την λυπηθηκα...κανονικα θα επρεπε να παιζει και να κυλιεται στα χωματα με αλλα πιτσιρικια , οχι να βρισκεται στο κεντρο της βρωμοαθηνας....:( τυχερες οσες εχετε παρκα κ εξοχες....αχ αχ.....

Μου έδωσες τρελλή ιδέα,διότι και τα δικά μας παρκα ειναι αστα να πανε και δεν το αφήνω να παιξει στην αμμο (νομίζω οτι μονο εγω ειμαι τοσο παραξενη!!!).Θα τον βάλω να παιξει με το χωμα στο μπαλκόνι...αρκεί να μην το φαει!!!

:confused::confused::confused::confused: Ελπιζω πως ειναι απλά αστείο!!! Και για όσες δεν το ειδαν...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ!!!!

Αχ ειναι απόλαυση οι ώρες μαζί τους!!!!Τι να πω...

Μου έδωσες τρελλή ιδέα,διότι και τα δικά μας παρκα ειναι αστα να πανε και δεν το αφήνω να παιξει στην αμμο (νομίζω οτι μονο εγω ειμαι τοσο παραξενη!!!).Θα τον βάλω να παιξει με το χωμα στο μπαλκόνι...αρκεί να μην το φαει!!!

neamanoula που εισαι χαμένη παιδί μου???

Πού να'μαι βρε gio μου?Εδώ είμαι κι εγώ.Έβαλα τη μικρή για ύπνο, απολαμβάνω ένα παγωτάκι και σας διαβάζω..

Κι εμείς από βόλτα, ειδικά τώρα που έστρωσε ο καιρός, καλά τα πάμε. Πρωί, μεσημέρι, απόγευμα όοοξω, σαν τα γεύματα της ένα πράγμα.Όσο για τη δική μας παιδική χαρά, μάλλον είμαι από τις τυχερές, είμαι πολύ ευχαριστημένη η αλήθεια να λέγεται.Είναι τεράστια, ένα οικοδομικό τετράγωνο, κι ενώ ήταν σούπερ την έφτιαξαν το χειμώνα ολοκαίνουργια. Με ξύλινο φράκτη και πορτούλες για να μην μπαίνουν τα σκυλιά και σε όλα τα παιχνίδια από κάτω έχουν αυτά τα "λαστιχένια" πλακάκια για να μην χτυπάνε τα παιδιά. Στο υπόλοιπο χώρο χορτάρι και σε ένα σημείο είναι και η άμμος για τα κουβαδάκια.Είναι πολύ καλά. Μαζεύει πάρα πολλά παιδάκια και όπως καταλαβαίνετε η Χριστινιώ ξεσαλώνει, ειδικά πάει στα αγόρια που παίζουν ποδόσφαιρο. Επίσης τρελαίνεται για τα ζώα, γατούλες, σκυλάκια.

katerina_s καλή διαδήλωση!!

gio τί έγινε ο Παναγιωτίνος, δεν κοιμάται το βράδυ με το γάλα?ααα....αρχίσαμε τα καλά και τα ωραία..

marigia μην αγχώνεσαι, πόσο ύψος και βάρος έχει?Κι εγώ πριν καιρό που είχα αγχωθεί με το βάρος της δικιάς μου, την ξεκίνησα τραχανάδες, συμβουλή της αγαπητής ΠΕΖΗ, και είδα διαφορά, κάναμε τη δίπλα στα μπουτακια που τόσο ήθελα.:rolleyes:Ψωμάκι της δίνεις?

Α, τί???παίζουν καινούργιες φωτό?Θέλω κι εγώ...δεν πήρα τίποτα από το Γιαννάκη.........:|

yaeNp3.png

Επίσης gio κάθε φορά που θα σε λέει -γιαγιά, θα τους λες εσύ -ΜΑΜΑΑ!!!! κι όταν το λέει τότε μόνο θα του λες -ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!Συνέχεια, πού θα πάει, θα το μάθει!

βρε dafίτσα η gio μας είναι ακόμη κοπελούδι μικρό,καλά όχι σαν έσενα που από ότι θυμάμαι είσαι πιτσιρίκι, έε?, εε όχι και γιαγια!!!:tongue:Η gio είναι μία μικρούλα κουκλίτσα μανούλα!! (μην ξεχνιόμαστε gio θέλω κέρασμα..):tongue:

yaeNp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ . ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΚΑΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΩ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΞΕΣΑΛΩΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ . ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ειμαι πολύ συγκινημένη !!! Λοιπον ειναι μεγαλη ιστορία αλλά θα σας τα πω συντομως πριν ξυπνησει η μικρη..Πριν 12 χρόνια οταν ημουν φοιτητρια εκανα babysitting για το χαρτζιλίκι μου. Κρατουσα λοιπον το Σπυρο ενα αξιολατρευτο παιδακι για 2 χρόνια !!! Απο 5 χρονων μεχρι τα 7!! Ειμασταν πολύ δεμενοι μεταξύ μας !!! Τυχαια βρηκα τον πατέρα του πριν καιρο και τον ξαναθυμηθηκα λοιπον. Τες πα να μην τα πολυλογώ τον βρηκα μεσω facebook και του έστειλα μηνυμα και σήμερα μου άπάντησε !!!!

Τα οσα εγραφε ηταν τοσο συγκινητικα !! Μου ζήτησε συγνωμη που μου εκανε την ζωή δύσκολη σε εισαγωγικά , ειπε πως κι αυτος με θυμαται ακόμα και πως θα πρεπει να εγινα καταπληκτική μαμα αν κρινει απο την προσωπικη του πείρα !!! Αυτο το τελευταιο με κατασυγκινησε..Να ναι καλα το καμαρι μου !Ο οποιος εχει γίνει και 2 μετρα άντρας !!!

Ψαχνω τον σύζυγο στο κινητο να του το πω και εχει τρελη δουλειά .. Ηθελα να το μοιραστω με κάποιον ... Φιλια !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Επίσης gio κάθε φορά που θα σε λέει -γιαγιά, θα τους λες εσύ -ΜΑΜΑΑ!!!! κι όταν το λέει τότε μόνο θα του λες -ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!Συνέχεια, πού θα πάει, θα το μάθει!

βρε dafίτσα η gio μας είναι ακόμη κοπελούδι μικρό,καλά όχι σαν έσενα που από ότι θυμάμαι είσαι πιτσιρίκι, έε?, εε όχι και γιαγια!!!:tongue:Η gio είναι μία μικρούλα κουκλίτσα μανούλα!! (μην ξεχνιόμαστε gio θέλω κέρασμα..):tongue:

Έλα εσύ κατά τα μέρη μας και όχι μόνο κέρασμα...ότι θες μετά!!!

ειπε πως κι αυτος με θυμαται ακόμα και πως θα πρεπει να εγινα καταπληκτική μαμα αν κρινει απο την προσωπικη του πείρα !!! Αυτο το τελευταιο με κατασυγκινησε..Να ναι καλα το καμαρι μου !Ο οποιος εχει γίνει και 2 μετρα άντρας !!!

Ψαχνω τον σύζυγο στο κινητο να του το πω και εχει τρελη δουλειά .. Ηθελα να το μοιραστω με κάποιον ... Φιλια !!!!

Μπράβο βρε κοπελιά!!!Αυτή νομίζω ειναι η καλύτερη ανταμοιβή!!!:D

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ . ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΚΑΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΩ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΞΕΣΑΛΩΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ . ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ.

Στην αρχή το πήρα στην πλάκα αλλά τώρα αρχίζει και με σκάει το θέμα!!!!Ελπίζω να περάσει και αυτό!!!

Απόψε με κούφανε η Χριστίνα. Της δίνω το βραδυνό της το γάλα 240 το πίνει όλο, με το που τελειώνει να κλαίει, να ρουφάει το άδειο μπουκάλι, να μην το αφήνει, κακός χαμός(ως συνήθως πίνει 220). Της κάνω άλλα 100 και λέω όσο πιει. Το ρουφάει όλο σε 2λεπτά, πάλι κλάμα, να ρουφάει το άδειο μπουκάλι και να μην το αφήνει. Φυσικά δεν της έκανα άλλο. Πρώτη φορά ήπιε τόσο.Και την ημέρα έφαγε καλά και το απόγευμα μια χαρά.Δεν ξέρω τί την έπιασε, αφού η κοιλιά της ακουγόταν γκλουκ γκλουκ, νερούλιασε. Φαντάζομαι το πρωί η πάνα της ασήκωτη θα είναι...Αγχώνομαι λίγο γιατί κοιμήθηκε μετά από λίγο χωρίς να ρευτεί. Με τόσο που ήπιε, λιγο φοβάμαι για το βράδυ..

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...