Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο βρε κοριτσια!!! Τι ωραια που βρεθηκατε μαζι και τα περασατε απο οτι φαινεται τοσο ωραια!!!! Φανταζομαι τα κοριτσια της παρεας..πω πω κουκλια θα εχουν γινει!!!

Κατερινα και εμεις με τον υπνο εχουμε στρωσει αρκετα, δηλαδη χθες π.χ. στη μαμα μου απο τις 11 που επεσε ξερος σηκωθηκε 10 κατευθειαν!!! Και γενικα δεν μου ξυπναει εδω και κανα μηνα καθολου το βραδυ..φτου φτου μην ματιαστουμε γιατι ξερετε πώς ειναι αυτα..μην πεις κατι αμεσως στρεφεται μπουμερανγκ..:rolleyes:

Αντε φιλακια και καληνυχτα μας!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενταξει....μαριγια δεν παιζεσαι!!!!τρελη περιγραφη μιλαμε!!!!:tongue::tongue::tongue: οντως παιδια οι ζουζουνες ειναι ολα τα λεφτα, να σημειωσω οτι τις ειχαμε ντυσει ολοιδια (ροζ μπλουζακι και τζινακι) και ετσι που ειναι ανοιχτοχρωμες κ οι δυο ηταν διδυμούλες γλύκες!!ξεχωριζε λιιιιγο η δικη μας η αφανα αλλα κατα τα αλλα.......!!!:lol:

σημερα η ερατω (που δεν λεει ουτε γιαγια ουτε παππου ουτε τιποτα απο νορμαλ λεξεις, αντε να πει κανενα 'γεια') εμαθε να λεει οτι φοραει "τζιννννν!!!" πολυυυυ πλακα λεμε!τι ειναι αυτο ερατω;;"τζιννννν!!" :tongue: ο παππους της ειπε οτι θα μαθει αγγλικα που ειναι ολα σχεδον μονοσυλλαβα:tongue::tongue::tongue:

μαριγια μου ετσι ξετρελαμενη ηταν κ ερατουλα ευτυχως που πηγαμε στον παππου της και ξεθεωθηκε για τα καλα.... οποτε κοιμηθηκε στο αυτοκινητο ,αν και με λιγα νευρα μπορω να πω! ελπιζω να κοιμαται κ η δικια σου η τσουπρα, βρε λες να περιμενει τον μπαμπα της;;η ζουζουνα....!

πεζη φτου φτου και ξανα φτου, αυτα απαιτουν σκορδα θυμιατα και τα συναφη!!!

αντε φιλακια κοριτσια!και καληνυχτες!!:D

ξεχασα να σχολιασω γιογιο..!!!!!!οκ αν δεν γινει δικηγορος....θα γινει πολιτικος!!!!δεν πα να λες!!!!!!!!:P

Καλησπέρα κοπέλες!! Μες τη μαυρη νύχτα και πάλι!! Προσπαθώ 1 ώρα να συνδεθω ουφ!!

Daf δεν μπορούσα να συνδεθώ και περίμενα τηλ.. δεν βρήκα καμια κλήση..:( σκέφτηκα οτι θα το αναβάλατε με τον παλιόκαιρο.. ελπίζω την επόμενη φορά.. Αν και για το επόμενο ΣΚ είμαστε κλεισμένοι φουλ :tongue: Γιορτή το Σάββατο και βάφτιση σε ένα ξαδερφάκι μας την Κυριακή. Καλά αυτός ο μήνας.. δεν το συζητώ!! Θα πηδηχτούμε από τα παράθυρα :lol::lol: Κάθε ΣΚ όλο και κάτι είχαμε.. γάμο, βάφτιση, πάρτυ, έχουμε ξεπεράσει τον προυπολογισμό του μήνα κατά πολύ!!

Η Πενούλα μου μου έχει κάνει ένα προγραμματάκι μούρλια!!! Άντε να δω πως θα το μαζέψω.. ξυπνάει κατά τις 4-5 τα ξημερώματα και θέλει να βγει έξω και να παίξει. Ούτε το γάλα τη νανουρίζει ούτε τίποτα :confused: Την ημέρα δε κοιμάτε το πολύ 1,30 ωρίτσα το μεσημεράκι και το βράδυ πάει 12 για να κοιμηθεί. Δόντια δε νομίζω οτι έχουμε σε αυτή τη φάση.. για εξηγήστε το μου και εσείς γιατί εμένα δε μου βγαίνει;;;

Ααα.. και χρόνια πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν!! Πολλά φιλιά!!

Τι μου κάνετε; διαβάζω ότι όλες περάσατε ωραία ε;:P Εμείς Παρασκευή ήμασταν Αθήνα. Φεύγοντας κατα τις 8 λέει ο άντρας μου "Δεν πάμε Πλάκα;"..Λοιπόν και πήγαμε. Περάσαμε ωραία. Ο μικρός ξεσάλωσε! Πήγαινε πάνω κάτω φωνάζοντας τα δικά του! Περιττό να σας πώ ότι όλος ο κόσμος τον κοιτούσε (κουκου βαααα). Κουράστηκε τόσο με το τρέξιμο που κοιμήθηκε στο δρόμο και συνέχισε να κοιμάτα μέχρι το πρωί χωρίς διακοπές!:P:p

Χθες ξεκινήσαμε και πάλι για Νέα Μάκρη, αλλά στον Διόνυσο έβρεχε οπότε γυρίσαμε πίσω. Μόνο βολτα το βράδυ στην παραλία κάναμε...ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΧΑΛΚΙΔΑ???

Όσο για το ύπνο και ο δικός μου δείχνει σημάδια στρωσίματος! Όλη τη βδομάδα εκτός από την Παρασκευή κοιμήθηκε σερί όλο το βράδυ. Μια χαρά σας λέω!

Εμείς πάλι από λογάκια....τίποτα. Μονα τα δικά του. "τιιιιιιιιιιιιιιι", "τακα τακα τακα",πακα πακα κτλ. Το καινούριο είναι ότι του λέω "Δώσε ένα φιλάκι στη μαμα' και με ακουμπάει με τα χείλη του κορίτσια και μου δίνει φιλάκι... Και λιώμα η μαμά!!!

Και για να τελειώνω, αφού η Ανδριέλα καλοβλέπει "Γιογιο", δεν μπορώ να κάνω κάτι. :(:( Ελπίζω μόνο στη μελοντική γοητεία το Γιάννη μου για να την κερδίσει.:wink:;-) Διαφορετικά, θα μείνουν "δυο καλοί φιλοι" (χα χα χα):tongue::tongue::tongue:

Σας φιλώ όλες!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ο Θανάσης έχει εδώ και μια βδομάδα περίπου που λέει τις δικές του συλλαβές "αιιιιιι", "ιτσιιιιι" "ιαια" και ένα παραπονιάρικο ""αγιγιγιγιιιιι" σα να αλυχτάει σκυλάκι όταν θέλει κάτι και δεν του το δίνω. ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νεο είναι ότι στη δουλειά θα γυρίσω 4/6 ή 7/6. Δυο βδομάδες λοιπόν ακόμα στο σπίτι. Και φυσικα, δεν έχω εκκρεμότητα, αφού δεν πρόλαβα να δουλέψω σχεδόν καθόλου, ενώ οι συνάδελφοί μου πήραν τη δουλειά στο σπίτι...

Μαρίγια, δεν θέλω να βάλω φωτο του Θανάση στο ιντερνετ. Αν είχα το κινητό σου, θα σου έστελνα, φυσικά με την προϋποθεση να πάω στο γραφείο και να πάρω το δικό μου, γιατί το ξέχασα εκεί την ημέρα της έκρηξης και δεν έχω και κλειδιά, ούτε αυτά δεν πρόλαβα να βγάλω!

Κατά τα άλλα όλα καλά, ο μικρός τρελένεται να ανεβαίνει σκαλιά με πόδια και χέρια! Και να μου φέρνει ό,τι παπούτσι βρει μπροστά του για να πάμε βόλτα και φυσικά, να πετάει πράγματα από το μπαλκόνι!

Καλημέρα κορίτσια!

Ο Θανάσης έχει εδώ και μια βδομάδα περίπου που λέει τις δικές του συλλαβές "αιιιιιι", "ιτσιιιιι" "ιαια" και ένα παραπονιάρικο ""αγιγιγιγιιιιι" σα να αλυχτάει σκυλάκι όταν θέλει κάτι και δεν του το δίνω. ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νεο είναι ότι στη δουλειά θα γυρίσω 4/6 ή 7/6. Δυο βδομάδες λοιπόν ακόμα στο σπίτι. Και φυσικα, δεν έχω εκκρεμότητα, αφού δεν πρόλαβα να δουλέψω σχεδόν καθόλου, ενώ οι συνάδελφοί μου πήραν τη δουλειά στο σπίτι...

Μαρίγια, δεν θέλω να βάλω φωτο του Θανάση στο ιντερνετ. Αν είχα το κινητό σου, θα σου έστελνα, φυσικά με την προϋποθεση να πάω στο γραφείο και να πάρω το δικό μου, γιατί το ξέχασα εκεί την ημέρα της έκρηξης και δεν έχω και κλειδιά, ούτε αυτά δεν πρόλαβα να βγάλω!

Κατά τα άλλα όλα καλά, ο μικρός τρελένεται να ανεβαίνει σκαλιά με πόδια και χέρια! Και να μου φέρνει ό,τι παπούτσι βρει μπροστά του για να πάμε βόλτα και φυσικά, να πετάει πράγματα από το μπαλκόνι!

Καλημέρα anta1. Όλα καλά ε; Πως και δεν θέλεις να βάλεις φώτο; Φοβάσαι;;ίσως να μην έχεις άδικο. Και να σκεφτείς ότι στο facebook έχω βάλει ένα σωρό. Βέβαια οι φίλοι μου τις βλέπουν μόνο, αλλά ξέρω καλά ότι μπορούν άνετα να τις δουν και άλλοι. Απλά δεν φοβάμαι:-)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα anta1. Όλα καλά ε; Πως και δεν θέλεις να βάλεις φώτο; Φοβάσαι;;ίσως να μην έχεις άδικο. Και να σκεφτείς ότι στο facebook έχω βάλει ένα σωρό. Βέβαια οι φίλοι μου τις βλέπουν μόνο, αλλά ξέρω καλά ότι μπορούν άνετα να τις δουν και άλλοι. Απλά δεν φοβάμαι:-)

Φιλεναδα εισαι στο face?? Σου στελνω πμ με το mail μου .Αντε να γνωριστουμε κι απο κει:tongue:

Αnta μου καλη ξεκούραση στο σπιτάκι σου.Δεν θα πω μια χαρά σου κατσε γιατί σε κανεναν δεν θα αρεσε να συμβεί κάτι τετοιο κι ας εβγαινε σε άδεια ύστερα... Κοιμαται η Ανδρι μου , πρόλαβα να λουστω τουλαχιστον και να μαγειρεψω...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

κοριτσάκια καλησπέρα!

ξέχασα χτες να σας πω για τα μαλλιά ότι εγώ πιστέυω ότι στάνταρ δυναμώνουν με το κούρεμα (όχι και ξύρισμα φυσικά, απλό κουρεματάκι στις ακρούλες) όπως και τα δικά μας μαλλιά. Πάρτε παράδειγμα την Ερατώ - όσες την έχετε δει από κοντά- το παιδί είχε από γεννησιμιού πολύ μαλλί, αλλά έχει κουρευτεί κιόλας και το μαλλί της μακραίνει πιο γρήγορα πλέον και δυναμώνει. Όχι ότι είναι και τίποτα σημαντικό να τα κουρεύουμε από τώρα, αλλά εγώ θεωρώ ότι ισχύει ότι δυναμώνουν. Και αν κρίνω από το μαλλί του ανιψιού μας που του το μάκραιναν μέχρι που ήταν περίπου 2 ετών, μάκραινε τούφες τούφες, σαν να ήταν σε άλλα μήκη ένα πράγμα, άλλο από μέσα άλλο απ έξω και από ένα σημείο και μετά δεν ήταν ωραίο, όταν του τα κούρεψαν λιγάκι, μετά βγήκε ένα πυκνό μαλλί πολύ όμορφο.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Πάρτε παράδειγμα την Ερατώ - όσες την έχετε δει από κοντά- το παιδί είχε από γεννησιμιού πολύ μαλλί, αλλά έχει κουρευτεί κιόλας και το μαλλί της μακραίνει πιο γρήγορα πλέον και δυναμώνει. Όχι ότι είναι και τίποτα σημαντικό να τα κουρεύουμε από τώρα, αλλά εγώ θεωρώ ότι ισχύει ότι δυναμώνουν. Και αν κρίνω από το μαλλί του ανιψιού μας που του το μάκραιναν μέχρι που ήταν περίπου 2 ετών, μάκραινε τούφες τούφες, σαν να ήταν σε άλλα μήκη ένα πράγμα, άλλο από μέσα άλλο απ έξω και από ένα σημείο και μετά δεν ήταν ωραίο, όταν του τα κούρεψαν λιγάκι, μετά βγήκε ένα πυκνό μαλλί πολύ όμορφο.

η ερατω δεν ειναι παραδειγμα, η ερατω ειναι ο θηλυκος τζιμυ χεντριξ στο ξανθο!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Το Ερατάκι-σκατουλάκι θα διαλέξει μόνη της και ας λέει η μαμά της ό,τι θέλει, οπότε εγώ φροντίζω να κάνω κυκλωτικές κινήσεις για να έχω προβάδισμα!

Λοιπον συμπεθερα βαλε τα πραγματα στην θεση τους γιατι τα βλεπω σκουρα!!!!Θα μας φατε δηλαδη λαχανο επειδη ακομη δεν λεμε το ονομα μας?Εχουμε αλλες χαρες εμεις...:wink::wink::wink:

ΤΙ νεα τσουπρες?Εμεις καλα, περασαμε ενα ξεκουραστο τριημερο με βολτες και χαλαρωση, εξαιρουμενης της σημερινης ημερας που απο το μεσημερι μεχρι τις 8μιση το βραδυ, καθαριζα ντουλαπες και αλλαζα τα ρουχα και καταλαβαινεται τι κακος χαμος εγινε!!!!Οσο για τον υπνο, εμεις οι στρωμενοι ξεστρωνουμε...δεν λεω το βραδυ δεν ξυπναει αλλα το θεμα ειναι τι ωρα κοιμαται!!!Ποτε 10μιση, ποτε 11, ποτε 11μιση :roll::roll::roll: τα εχω παιξει...και φυσικα με το αναλογο κουνημα απο τις 9-9μιση που θελει το γαλα του!!!Φρικη ελαφρως η κατασταση αλλα που θα παει, θα τον στρωσω...η μαμα μου ηδη τον εχει μαθει και το μεσημερι κοιμαται ΜΟΝΟΣ του.Τον ξαπλωνει και αυτος μετα απο κανενα 2λεπτο-5λεπτο γυρναει στο πλαι και απλα κοιμαται!!!!:-D:grin::-DΠως θα το κανω βραδινο αυτο το στυλακι δεν ξερω αλλα μολις βρω τον τροπο, θα σας τον πω!!!

ΦΙλια σε ολες...εμεις καφε στο Σαλονικα ποτε θα πιουμε κοπελιες?????

Katerin@. μη μου βάζεις ιδεές τωρα με τα μαλλιά ... Εχω και την μανα μου να μου λέει τα ίδια .. αλλά γλόμπος το Ανδριελακι καλοκαιριατικα δεν λεει... Πως θα ρίξουμε τους γαμπρούς ?????

Το καμάρι μου ξερο επεσε σήμερα για ύπνο μετα απο 3 ωρες παιχνίδι στο παρκο , ειχε και ήλιο και πονοκεφαλος με επιασε απο το πολύ σκήψιμο για να την προσ'εχω μη βάλει κανα χαλικάκι το στόμα, και τι εκανε το σκατούλι ??? Με την χούφτα τα έβαλε τα χαλίκια στο στόμα:shock::shock::shock: 3 της εβγαλα εγω με το γνωστο ψαρεμα αγκίστρι το χεράκι κι αλλα 2 εφτυσε μόνη της:confused:.

Παντως βρε κορίτσια πολύ αγχωνομαι με την ανάπτυξη της .. Ολα τα παιδακια ακομα και τα μικρότερα μας ρίχνουν στο μποι και στο βάρος .. αφηστε που μου το λενε κιολας καταμουτρα :mad: "Πολυ αδυνατουλα είναι..." "μοιάζει για μικρότερη" :mad: Δεν μας παρατας μαντάμ .. λες να μην το ξερω πως είναι αδύνατη ?????

Που λετε για τον υπνο η δικιά μου κοιμαται πλεον μονο μια φορά την ημερα και υστερα θα κοιμηθει μια και καλή το βράδυ. Πανε η καλες εποχές που κοιμοταν μεχρι και 14 ώρες την ημερα ..Τωρα 12 και με το ζόρι Φανταστειτε πως σημερα ήταν ξύπνια απο τις 2 το μεσημερι και κοιμηθηκε 10 το βράδυ. Κωλο δεν βαζει κάτω .. Την χαρηκα πολύ 3 μερες τωρα που ήμουν σπίτι.. Α επίσης τελευταια βδομαδα που κανω 6ωρο στη δουλεια Απο Δευτερα ξεκιναω το 7ωρο και μεχρι τον Νοεμβρη... Μου λειπει πολύ η μικρη μου ασε που εχω αρχίσει να χω τύψεις που παω στη δουλεια και δεν με βλέπει..Α ρε καταραμένη φτωχια ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Την χαρηκα πολύ 3 μερες τωρα που ήμουν σπίτι.. Α επίσης τελευταια βδομαδα που κανω 6ωρο στη δουλεια Απο Δευτερα ξεκιναω το 7ωρο και μεχρι τον Νοεμβρη... Μου λειπει πολύ η μικρη μου ασε που εχω αρχίσει να χω τύψεις που παω στη δουλεια και δεν με βλέπει..Α ρε καταραμένη φτωχια ....

Μια απο τα ιδια φιλεναδα!!!!Τυψεις φουλ!!!!Σας ειπα που με φωναζει ΓΙΑΓΙΑ????Κοψαμε το Μαμα και με λεει ΓΙΑΓΙΑ!!!:shock::shock::shock:Να το παθω τωρα το εγκεφαλικο η αργοτερα?

Παντως και εγω επιτελους πηρα το 1ο μου φιλι, με εξαναγκασμο αλλα δεν πειραζει....το συναισθημα μετραει!!!

Μια απο τα ιδια φιλεναδα!!!!Τυψεις φουλ!!!!Σας ειπα που με φωναζει ΓΙΑΓΙΑ????Κοψαμε το Μαμα και με λεει ΓΙΑΓΙΑ!!!:shock::shock::shock:Να το παθω τωρα το εγκεφαλικο η αργοτερα?

Παντως και εγω επιτελους πηρα το 1ο μου φιλι, με εξαναγκασμο αλλα δεν πειραζει....το συναισθημα μετραει!!!

Κοιτα να το παθαινες το εγκεφαλικό αμα ελεγε εσενα γιαγια και την γιαγιά μαμά, προς το παρον μια χαρά είσαι . Βρε τα σκατούλια! Τι γυμνασια είναι αυτά που μας κανουν??? Ειναι φυσιολογικό αραγε να αισθανομαστε τύψεις ??? Ποιος ξέρει???

Κατερινα_ς μου ο γιος σου ειναι άπαιχτος !!! Τον αδικεί η φωτο του αβαταρ. Μιλαμε για πολύ τσαχπίνης ο Γιαννακης :wink:!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...