Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω πω καλε δεν σας προλαβαινω !!!!! Giaki μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και να καμαρωνετε τον Παναγιωτινο σας !!!

Να χαιρομαι κι εγω τον δικό μου αντρούλη που γιορταζει κι αυτος σήμερα !!!

Πολυ γλυκο σήμερα στο γραφείο κορίτσια , ουτε που ξερω ποσα εφαγα ....

Παω να κανω καμια δουλεια να κάψω τίποτα....

Kisses *

Να τον χαιρεσαι λοιπον και εσυ τον αντρουλη σου!!! Φαε γλυκακι επιβαλλεται λογω της ημερας!!!:tongue::tongue::tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχές και από εμένα σε όλους τους εορτάζοντες!!!!Πάντα με υγεία!

Κορίτσια κι εμείς με τον ύπνο έχουμε θεματάκι. Μέσα στην ημέρα κοιμάται μόνο στο καρότσι του,δεν καταλαβαίνω πώς βολεύεται...Είναι που δεν παίρνει και πιπίλα οπότε του δίνω κατι να μασουλάει κι έτσι νανουρίζεται. Το βράδυ πάλι ή θηλάζοντας ή στα σκούρα πάλι στο καρότσι. Είναι αρκετά ψυχοφθόρο πάντως να μη μπορείς να τα κοιμίσεις εύκολα.

Εγώ πάντως όταν ήμουν στην ηλικία του Βαγγελη μόλις νύσταζα, έφευγα από τους γονείς μου και πήγαινα μπουσουλώντας στο κρεβατάκι μου και κοιμόμουν, δεν καθόμουν με τίποτα στο κρεβάτι των γονιών μου:confused::confused: Πού θα πάει θα στώσουν και τα δικά μας...:wink:

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

marigia χρόνια πολλά και σε σάς, να τον χαίρεσαι το σύζυγο!Όσο για τα γλυκά έλα μωρέ δεν βαριέσαι...το επιβάλλει η μέρα!:rolleyes:

ΠΕΖΗ μου λειψες ρε γμτ. πού είσαι?φαντάζομαι τρέχεις όλη μέρα..πολλές φορές θέλω να σε τηλ. αλλά διστάζω μήπως και ενοχλήσω γιατί και τα ωράρια δουλειάς είναι περίεργα.Πάντως κάνε το σταυρό σου για τον ύπνο του Νικόλα. Εμένα αν κοιμόταν από τις 4-6 το απόγευμα μετά θα ξανακοιμόταν κατά τις 3-4 το πρωί. Θέλει να μένει τουλάχιστον 6 ώρες ξύπνια για να ξανακοιμηθεί, τουλάχιστον!!!Βέβαια εσένα σου έβγαζε τη ψυχή με άλλο θέμα, με το φαγητό που ελπίζω να εξακολουθεί και να τρώει.Δηλ. με κάτι πρέπει να μας βασανίζουν????έρε τί παιδιά!!!!

Η Χριστινιώ έχει κολλήσει με καινούργιες συλλαβές που τις λέει όλη μέρα κι έχει πολύ πλάκα. Όλη μέρα ακούς -μπίου μπίου!!!!:mrgreen:κι εμείς από πίσω η ηχώ -μπίουυυυυυ!!!!:Dεπίσης λέμε "κακά" σε κάθε αλλαγή πάνας και φυσικά πετάει τη πάνα μόνη της στα σκουπίδια λέγοντας πφφφφ (αν τολμήσω να τη πετάξω εγώ γίνεται ο κακός χαμός από τα κλάμματα).Πλέον μαζεύουμε μαζί τα παιχνίδια στο καλάθι, αυτό μου πήρε καιρό να το μάθει, έκανε ότι δεν καταλάβαινε η μαιμουδίτσα, άλλα κι άλλα τα πιάνει στον αέρα. Και φυσικά το -νιαιιιι που λέμε στο τηλ. το λέει και στο θυροτηλέφωνο, την σηκώνω αγκαλιά το ανοίγει και φωνάζει -νιααααιιιιιιι????(το λέει σαν καμιά γιαγιάκα κι έχει πολύ γέλιο...). Πλέον δυσκολεύομαι πάρα πολύ σε αλλαγή πάνας, αλλαγή ρούχων δεν κάθεται με τίποτα, και φυσικά μετά το μπάνιο που είναι να τη ντύσω, κανονικό κεφαλοκλίδωμα την κάνω.Στην αλλαγή πανας ειδικά τρέχει με τον κωλο γυμνό :roll:για κανά τέταρτο και δεν κάθεται με τίποτα.....και με τα βρακάκια το ίδιο γίνεται..:roll:

Τεσπα αυτά κοπελάρες μου καλή σας νύχτα....:D

yaeNp3.png

Πω πω καλε δεν σας προλαβαινω !!!!! Giaki μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και να καμαρωνετε τον Παναγιωτινο σας !!!

Να χαιρομαι κι εγω τον δικό μου αντρούλη που γιορταζει κι αυτος σήμερα !!!

Πολυ γλυκο σήμερα στο γραφείο κορίτσια , ουτε που ξερω ποσα εφαγα ....

Παω να κανω καμια δουλεια να κάψω τίποτα....

Kisses *

Να χαίρεσαι τομ αντρούλι σου, για να μην πώ καλύτερα τον Συμπέθερο 'ετσι;

Κορίτσια είμαι πτώμα. Σας στέλνω την καληνύχτα μου και τα λέμε αύριο!

φιλιά

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας και σε εσας ευχομαι οτι καλύτερο !! Αχ που είναι ο πολυχρονος μου να του ευχηθω κι εγω ?? Ακομα στη δουλεια ειναι το καμάρι μου.... Τον περιμενω με το δωράκι του πως και πως!!!! .. Μη βαζει ο νου σας τίποτα πονηρο:tongue: αδιαθετησα γμτ κι ειμαι και χαλια .....

Κατερινακι μας κάνει και μας παρακανει για γαμπρος ο Γιαννακης !!! Ετσι ετσι ! Θα χουν ενα εξοχικο στην Χαλκιδα ενα στο Ναυπλιο τα καμαρια μας να διαλεγουν που θα πανε το καλοκαιρι γιατί το Χειμωνα θα πανε βόρεια Τρικαλα και Θεσσαλονίκη !! Οσο για τους συμπεθερους θα κανουν απιστευτη παρεα είμαι σίγουρη! Για μας δεν το συζητω !!!

Νεαμανουλα μου να ναι γερο το Χριστινακι να σε τρέχει !! Αυτο με το να τρεχει ολο το σπιτι χωρις πανα το κανει κι εμενα κι εχει πολύ γελιο !!!!

Αχ που θα παει θα μεγαλωσει κι αυτη κι ολα τα μικρακια μας

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Βρε κοριτσια μου ξεχασαμε να ευχηθουμε στη φιλεναδα μας της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ!!! Λοιπον στα γραφω και απο εδω...Χρονια Πολλα, πολυχρονη, γερη και ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!!!! Να χαιρεσαι το γιοκα σου και συντομα με μια κορουλα!!!

Νεαμανουλα μου, μπορεις να παιρνεις οποτε θες τηλεφωνο, εγω ειμαι απαραδεκτη, δε σε εχω παρει καθολου, αλλα και στη δουλεια που εχω χρονο ελευθερο και εχω διπλα μου 2 τηλεφωνικες συσκευες γινεται συνηθως χαμος και δεν προφταινω:rolleyes: Τα παιδακια μας ολο και με κατι θα μας απασχολουν μεχρι να μεγαλωσουν πολυ πολυ, αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Χριστινακι μην κουραζεις αλλο τη μανουλα!!!!!! Παντως εχουν πολλη ενεργεια και εχουν πολλη πλακα, ειδικα τωρα με τις κουβεντουλες τρελαινομαι απο τη χαρα μου..!!!!

Σας αφηνω ειμαι κομματια, ηδη απλωσα το τελευταιο πλυντηριο, σας φιλω γλυκα!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ γερη και πολυχρονη βρε...ξεχαστηκαμε με τα αρσενικα της παρεας (:roll:).Marigia να χαιρεσαι τον συζυγο,Να σας χαιρεται και να σας καμαρωνει,...και του χρονου με λιγο καλυτερα εργασιακα ωραρια!!!!

ΠΕΖΗ που χαθηκες βρε?Στον υπνο τα παιδια μας εχουν ακριβως το ιδιο μοτιβο!

Ολες καλα?

Τα λεμε το βραδακι---

κωνσταντια μεγάλη παράλειψη...χρόνια πολλά και να σε χαίρεται η οικογένεια σου!

Η Χριστίνα την κόβω να βλέπει σήμερα τον τελικό ποδοσφαίρου...δεν την βλέπω για ύπνο...:confused:

yaeNp3.png

Νεαμανουλα μου ελπιζω να κοιμηθηκε τελικα το Χριστινακι νωρις νωρις!!

Εμεις αποψε ξεκουραση καθως επειδη αυριο εχουμε υποχρεωσεις το πρωι, βαφτιση και μετα γαμο, τον αφησαμε στη μαμα μου και ειμαστε ετσι χαλαροι και λαιτ!!!:lol::lol:

Αχ αυριο τελευταια μερα αδειας Δευτερα επιστροφη στη δουλεια γμτ και αντε παλι να μπουμε σε ρουτινα..:rolleyes: Ευτυχως τουλαχιστον ειμαι βραδυ οποτε δεν θα μου φανει πολυ και θα απολαυσουμε και καμια βολτα την ημερα αυτη που ειναι και αργια!

Λοιπον μονη μου μιλαω μονη μου τα διαβαζω.τα λεμε αυριο καληνυχτα!!!

Διαφημίσεις

τι εγινε κοριτσια;;κοιμηθηκαν τα ατακτα μωρα;:tongue:

λοιπον εχω 9 μπομπονιερες και ...τελος!!!!δλδ μονο τα κουφετα λειπουν....αν σας πω τι εφτιαξα...θα γελατε!:mrgreen:

επειδη ειναι κρεμαστες, πηρα κλαδια απο τον υμηττο (ναι ναι το γνωστο μας βουνο) τα εβαλα σε πηλινο γλαστρακι και τωρα κρεμονται πανω τους καμια 60αρια μπομπο!δεν περιμενω πανω απο 80 ατομα (αν κ καλεσα παραπανω, αλλα στις βαφτισεις εχουμε απωλειες, ε;; ) αλλα αν αρχιζουν να τελειωνουν απο το δεντρακι θα κρεμαστουν μερικες ακομη, ετσι το σκεφτηκα.....:roll:

αυριο αισιως θα συναντηθουμε με μαριγια!!επαιρνα τηλ και τη βαλλου να της πω που αλλα δεν απαντουσε!!βαλλου αν διαβαζεις στειλε μνμ στο κινητο!!!!!:-D

σας καληνυχτω τσουπρες.......α και κανενα νεο μας:mrgreen:: η ερατω οταν της λες κοιμαται κανει πως κοιμαται (την κινηση που γερνουμε στο χερι μας) χωρις να της το εχει δειξει κανεις!!!πολυ περιεργο αυτο, αλλα καπου θα το ειδε!:mrgreen: επισης κανει ευχαριστω με το χερακι στο στηθος!ηθοποιο θα την κανουμε, τελειωσε!!:lol:

Γεια σας κοριτσάκια!!

Χρόνια πολλά Κωνσταντία μου, να είσαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου! Και στους άντρες και μαμάδες που γιόρταζαν χρόνια πολλά και η δική μου μαμά Ελένη, να τη χαίρομαι τη ροζ μπουμπού (η μαμά μου είναι αυτή)

Εμείς πήγαμε χτες στο μοναστήρι γιατί χειροτονήθηκε δεσπότης ο παππούλης, ένας χαμός γινόταν, μετά πήγαμε να μας κεράσει η μαμά μου για τη γιορτή της και γυρίσαμε καλό βράδυ. Σήμερα πήγαμε Σούνιο και μετά Καλύβια για φαγητό, πολύ ωραία περάσαμε και πετύχαμε ωραίο καιρό ενώ Αθήνα έβρεχε. Αργά το μεσημέρι έπιασε κι εκεί και φύγαμε.

Κορίτσια και μένα κοιμάται 2 φορές συνήθως μέσα στην ημέρα και το βράδυ έχει αρχίσει και στρώνει, υπάρχει φως στο τούνελ σας λέω!!!:D:D:D

Χτες ας πούμε δεν ξύπνησε καθόλου, καλές 7 το πρωί, άλλες μέρες άντες να ξυπνήσει πλέον μία φορά, τέλεια δηλαδή. Μόνο προχτές ξύπνησε κι έκλαιγε πολύ και πάνω που ξανακοιμόταν ξαναξυπνούσε και δως του πάλι κλάμματα σας να πονούσε οπότε υπέθεσα ότι είναι αυτό το δόντι που όλο βγαίνει κι όλο μέσα είναι και τον πήρα μαζί μας και ηρέμησε, έκανε βέβαια στον ύπνο του κάτι βαριαναστεναγμούς που λίγωνα, το καημενούλι...

Έχω την εντύπωση εντωμεταξύ ότι έχει αρχίσει να βαριέται όλα τα γεύματα στο καρεκλάκι και σκιάχτηκα... Ευτυχώς που έχει φτιάξει ο άντρας μου ή αλλιώς ο Μπομπ ο μάστορας ένα μικρό καναπεδάκι για τον μικρό που ανεβαίνει και κάθεται και του αρέσει και τον ταίζω εκεί το απογευματινό γιατί ούτε να το σκεφτώ να πηγαίνει πέρα δώθε κι εγώ από πίσω με το κουτάλι... Εσείς έχετε τίποτα παρόμοιο??

Η ώρα της κουκουβάγιας μάνας. Όταν βγαίνουμε έξω και καθόμαστε κάπου, χαιρετάει τον κόσμο γεια γεια και στέλνει φιλιά (ο δήμαρχος) και τον ρωτάνε πώς σε λένε και λέει "Γιόγιο". Μάλιστα το τονίζει και λίγο προς τη λήγουσα οπότε ακούγεται σαν Γιογιό!:P Μα τι πλάκα που έχουν τα τέρατα!

Το Ερατάκι-σκατουλάκι θα διαλέξει μόνη της και ας λέει η μαμά της ό,τι θέλει, οπότε εγώ φροντίζω να κάνω κυκλωτικές κινήσεις για να έχω προβάδισμα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Τι μου κάνετε??? Εμεις περασαμε ενα καταπληκτικο απογευμα παρεα με το Ερατουλίνι !!! Πω πω κορίτσια δεν περιγραφονται με λόγια η τσουπρες ... Καταρχην η Ερατω εχει κανει ΕΝΑ μαλλί !!! Μιλαμε κανεις οτι χτενισμα θες στο κεφαλακι της! Μεχρι τους ώμους της φτανει !!! Ενθουσιαστηκε κι η Ανδριελα με τα μαλλια της Ερατούς κι ολο και την περιτρυγιριζε για να την ξεμαλλιάσει.. Σου λεει εσυ τοσο μαλλί εχεις, εγω γιατί να χω πέντε τρίχες μονο????:rolleyes::tongue: Της πεταξε κι ενα τρενακι στο κεφαλι και γενικά ολα τα παιχνιδια πηγαινε απο πανω της και στο κεφαλι ήθελε να της τα αφήσει. Ριξανε και τον χορό τους και οι δυο ,η Ερατούλα τα ασιατικοτσιφτετελια της και η Ανδριελα τα ροκ εν ρολ της ..Ολη την ωρα κανανε ντα , κι οταν πήρε φορα κι η Ερατουλα κι εκανε κι αυτη τα κολπα της δεν τις χορταίναμε τις ζουζούνες !!!

Κατεριν@. θυμασαι στο παρκο πως εκλαιγε η Ανδριελα για τον Δημητρη ?? Τωρα σε πληροφορω μεχρι και αγκαλιά του πήγε !!!

Λοιπον τα δυο κοριτσακια μας τα βαλανε κατω και τα συζητησανε για τους υποψηφιους γαμπρούς και μου φαίνεται πως ο Γιωργακης ή αλλιως Γιογιός θα σας τις φάει αγόρια και τις δύο!!!! Διοτι μπορεί τωρα να θελουμε να διπλαρώσουμε τον Γιαννάκη της Κατερινας αλλα μην ξεχνάς αλλη μαμα Κατεριν@. πως ο διακαής μας πόθος εξαρχης ηταν ο Γιογιος .. Βεβαια εκεινος επεσε θύμα της γοητείας της Ερατούλας με το μοιραιο μαλλί και το απαραμιλλο στυλ δεσποινίδας!

DaF την φαγαμε μια ωριτσα ξεφυλλιζοντας το δωράκι σας για το οποιο πολύ σας ευχαριστούμε ! Α επισης ρωταγα την Ανδριελα που είναι η Ερατούλα και μου δειχνε το παραθυρο! Ακομα ξεσηκωμενη είναι η δικιά μου... παει 11 κι ακομα την ακούω να τραγουδαει απ την κούνια της.. παω να δω τι γίνεται .. δεν εχει ξανασυμβει αυτο να είναι ξυπνια αυτή τέτοια ώρα....:confused:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Ευχές και από εμένα σε όλους τους εορτάζοντες!!!!Πάντα με υγεία!

Χρονια σου πολλά Κωνσταντια μου και οτι επιθυμεις ! Ευχομαι σύντομα να επιστρεψεις σπιτάκι σου στον αντρούλη σου .Πολυχρονη ξανα κοπέλα μου. Φιλια στον Βαγγελακη.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Λοιπον τα δυο κοριτσακια μας τα βαλανε κατω και τα συζητησανε για τους υποψηφιους γαμπρούς και μου φαίνεται πως ο Γιωργακης ή αλλιως Γιογιός θα σας τις φάει αγόρια και τις δύο!!!! Διοτι μπορεί τωρα να θελουμε να διπλαρώσουμε τον Γιαννάκη της Κατερινας αλλα μην ξεχνάς αλλη μαμα Κατεριν@. πως ο διακαής μας πόθος εξαρχης ηταν ο Γιογιος .. Βεβαια εκεινος επεσε θύμα της γοητείας της Ερατούλας με το μοιραιο μαλλί και το απαραμιλλο στυλ δεσποινίδας!

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!Θα πεθάνωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από ωραία κορίτσια ο Γιωργάκης μια χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...