Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κατερινα για το μαλλι μυθος καραμυθος ειναι, ετσι ελεγα κ εγω αλλα μου το διεψευσε η κινητη μου εγκυκλοπαιδεια, ο συζυγος δλδ!:tongue: βρες καμια καλη δικαιολογια, πχ αν κουρεψεις μωρο με μαλλι 'της κοιλιας' ειναι γρουσουζια, θα μεινει καραφλη η γιαγια του:lol::tongue:

:lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ακόμα γελάω!! Μπράβο βρε daf! Πολύ ωραίο αυτό που είπες!

Μα και εγώ το διάβασα ότι είναι μύθος, απλά σας ρώτησα για να δώ τι ξέρετε εσείς μπας και κάνω λάθος!!

marigia καλό παιδί ο γίος μου και από καλη οικογένεια!!:mrgreen::cool: Άντε, να γίνει το προξενιο!

Καλά η Gio μια κούκλα! Εμένα μου άρεσε η φώτο που κρατάει τον μικρό αγκαλιά και πίσω είναι ο μπαμπας! Όλα τα λεφτά. Καλές και ι ανθοδέσμες, αλλά να κρατάς το βλαστάρι σου την ημέρα του φάμου το βρήκα super!

Οι δικες μου οι φωτο θα είναι ερασιτεχνικές αφου δεν έχω σκάνερ για να τις περάσω.

Αυτά για την ώρα.

Φιλιάαααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gio κούκλα νύφη ακόμη πιο κουκλί όμως ο Παναγιωτίνος, πόσο μικρούλης είναι τότε..

Για τα μαλλιά καραμύθος είναι, τώρα είναι τόσο απαλά και μεταξένια κρίμα είναι να κοπούν.

Ερώτηση βρε κορίτσια πώς κοιμίζετε τα μωρά σας?Εμένα αν δεν κοιμηθεί στο γάλα της πάνω είναι πολύ σκούρα τα πράγματα...για πείτε καμιά ιδέα.Ούτε κούνημα, ούτε αγκαλιά, ούτε ξάπλα στο κρεβάτι πετιέται σαν το ελατήριο.Την ημέρα πόσο κοιμούνται?Εμένα το μεσημερι μιάμιση ώρα περίπου αλλά το θέμα είναι μέχρι να κοιμηθεί γίνεται ο κακός χαμός.Παει να μου καταργήσει και το μεσημεριανό ύπνο, δεν θα τη παλεύω μετά με τίποτα.:confused:

yaeNp3.png

καλημέρα μανούλες!

λοιπόν θα τα πω και δημόσια!gio μια κουκλάρα!μα τι ματάρες είναι αυτές φτουσου φτουσου και ο γιόκας τι μπεμπουλίνι!να είστε γεροί και δυνατοί!

συνεχίζω με τον αποθηλασμό!κατάφερα σε μια μέρα να κόψω βραδυνό και πρωινό!μας έμειναν ιο νυχτερινοί αλλά σιγά σιγά!έκανα το εξής!κατά τις 8 ξεκίνησα να της δίνω γάλα με το ποτήρι μέχρι τις 8 παρά το είχε πιει όλο μετά κάναμε μπανάκι και της έδωσα και ένα μπωλάκι κρέμα γάλα με κουάκερ το τσάκισε και αυτό και μετά φιλάκια αγκαλίτσες και στο κρεββάτι για ύπνο. δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου με φίλισε και έπεσε ξερή!το πρωί την ξύπνησα 6,15 και μέχρι τις 7 που φύγαμε είχε πιει περίπου 3/4 του ποτηριού γάλα. τώρα θέλω να της πάρω ποτηράκι με καλαμάκι να πίνει το γάλα της βέβαια ακόμα δεν το έχουμε και πάρα πολύ με το καλαμάκι πιο πολύ το δαγκώνει αλλά θα το καταλάβει σιγά σιγά!

πάντως κορίτσια μέχρι τις 2 το βράδυ που ξύπνησε από τη βροχή το στήθος μου με πόναγε αρκετά ευτηχως που ξύπνησε και ηρέμισε!

αυτά πάω να δουλέψω τώρα!φιλάκια!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

!κατά τις 8 ξεκίνησα να της δίνω γάλα με το ποτήρι μέχρι τις 8 παρά το είχε πιει όλο μετά κάναμε μπανάκι και της έδωσα και ένα μπωλάκι κρέμα γάλα με κουάκερ το τσάκισε και αυτό και μετά φιλάκια αγκαλίτσες και στο κρεββάτι για ύπνο. δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου με φίλισε και έπεσε ξερή!το πρωί την ξύπνησα 6,15 και μέχρι τις 7 που φύγαμε είχε πιει περίπου 3/4 του ποτηριού γάλα. !

Ουτε στα ονειρα μου δεν εχω σκεφτει τετοιο φανταστικο αποθηλασμο!Εμεις εδω και 8 μηνες που προσπαθουμε να πιουμε ξενο γαλα εχουμε καταφερει 3 φορες το ρεκορ των 50 ml !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και φυσικα δεν υπαρχει αλλος τροπος για να κοιμηθει παρα μονο το στηθος και του ειναι αδιαπραγματευτο!

Σκατα.......

μπραβο σου εισαι πολυ τυχερη! Καλη συνεχεια

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

mariapap82 μην νομίζεις ότι πρώτη φορά είπιε από το ποτήρι έτσι εγώ την άρχισα με το ποτήρι (γιατι για μπιμπερό ούτε λόγος!) πάνω από ένα μήνα!ξεκινήσαμε δειλά δειλά με γουλίτσες μέχρι να μάθει να πίνει και να συνηθίσει και την γεύση του γάλακτος κυρίως συμπληρωματικά του θηλασμού γιατί φοβόμουν ότι λόγω του ότι είναι αδυνατούλα δεν μου έπινε πολύ γάλα. τώρα μετά από τόσο καιρό καταφέραμε να πίνει ένα ποτήρι και όταν λέμε ποτήρι εννοώ το ποτήρι που είναι ενδιάμεσα του κρασιού και του νερούνα φανταστείς ότι χωράει μισό κουτάκι αναψυκτικου!την πάω σιγά σιγά γιαυτό και μετά έφαγε κρέμα γαλα-κουάκερ!προσπαθώ να την μάθω να πίνει από καλαμάκι το γάλα της για να ξέρει από το ποτηράκι της το νερό και από άλλο ποτηράκι το γάλα που θα πάει θα το καταφέρω!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Κι εγω το μπουκαλι το χω εγκαταλειψει απο τον 7ο το καταλαβα οτι δεν προκειται να το πιει. Σε ποτηρι προσπαθω. Με το που το βλεπει τρελαινεται απο χαρα (!) το αρπαζει πινει 10ml και στοπ μετα απο λιγο το ιδιο και στο τσακιρ κεφι να φτασουμε τα 50ml. Και αυτο γινεται εδω και 8 μηνες χωρις ΚΑΜΙΑ προοδο. Τα νευρα τσαταλια!Εχω παρει ολες τις μαρκες τωρα προσπαθω με φρεσκο...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!Τα μάτια ειναι ενθύμιο του παπού και της γιαγιά μου, αλλά όπως καταλάβατε, ο γιόκας μου ειναι φωτοτυπία ο daddy του (ετσι τον φωνάζει κανα 2 μερες τωρα) συμπεριλαμβανομένων και των οφθαλμών :confused:.Δεν πειράζει ελπίζω το 2ο - ΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ 2ο ΠΑΙΔΙ - να μου μοιάζει λιγο περισσότερο!!!!

Καλό κουράγιο με τον αποθηλασμό July.Σιγά σιγά, το στήθος σου θα λάβει το μήνυμα και δεν θα σε ενοχλεί τόσο...για την μικρή δεν ξέρω τι μήνυμα θα λάβει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

κοριτσια, συγνωμη που θα το πω αλλα οντως ειναι πιασμενο το κοριτσι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: του μακραινει και το μαλλι , τσσσσ!!γουσταρουμε!!!:mrgreen:

επισης εχει γινει στριγγλιτσα, ασε giaki θα τον τρελανει με τις απαιτησεις της τον παναγιωτινο: 'μα γιατι μου πηρες το ψωμι μου;;;' 'αστο αυτο το παιχνιδι ειναι δικο μουουουου!!' 'αααααααΑΑΑΑ παναγιωτινο....ΜΠΑΜ!!!'(εδω τον σπρωχνει για να τον ριξει κατω και κανει κ τον ηχο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

παιδιααα....αληθεια τι ειναι αυτο το πραγμα;;σημερα εδωσε στον μπαμπα της ψωμακι να φαει κ καλα, κ εκεινος εκανε το 'λαθος' να το δαγκωσει...ε ρε μια τσιριδα που ακουστηκε!!!και κλαμαααα!!εμεινα !!:shock:

Και με την βούλα πλέον συμπεθέρες!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Να το άκούνε οι υπόλοιποι υποψήφιοι...το κορίτσι ειναι δικό μας!Ωχ την βάψαμε συμπεθέρα, και ο δικός μου το ίδιο διεκδικητικός ειναι με το χαμόγελο όμώς πάντα!!!!
κατερινα για το μαλλι μυθος καραμυθος ειναι, ετσι ελεγα κ εγω αλλα μου το διεψευσε η κινητη μου εγκυκλοπαιδεια, ο συζυγος δλδ!:tongue: βρες καμια καλη δικαιολογια, πχ αν κουρεψεις μωρο με μαλλι 'της κοιλιας' ειναι γρουσουζια, θα μεινει καραφλη η γιαγια του:lol::tongue:
Θα ήθελα να ειμαι σε μιά γωνιά να δω την φάτσα της πεθερούλας σου Κατερινα...:-D:-D:-D:-D:-D
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!!

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!!!!ΚΕΡΝΑΩ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!Τα μάτια ειναι ενθύμιο του παπού και της γιαγιά μου, αλλά όπως καταλάβατε, ο γιόκας μου ειναι φωτοτυπία ο daddy του (ετσι τον φωνάζει κανα 2 μερες τωρα) συμπεριλαμβανομένων και των οφθαλμών :confused:.Δεν πειράζει ελπίζω το 2ο - ΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ 2ο ΠΑΙΔΙ - να μου μοιάζει λιγο περισσότερο!!!!

Καλό κουράγιο με τον αποθηλασμό July.Σιγά σιγά, το στήθος σου θα λάβει το μήνυμα και δεν θα σε ενοχλεί τόσο...για την μικρή δεν ξέρω τι μήνυμα θα λάβει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

Και με την βούλα πλέον συμπεθέρες!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Να το άκούνε οι υπόλοιποι υποψήφιοι...το κορίτσι ειναι δικό μας!Ωχ την βάψαμε συμπεθέρα, και ο δικός μου το ίδιο διεκδικητικός ειναι με το χαμόγελο όμώς πάντα!!!!

Θα ήθελα να ειμαι σε μιά γωνιά να δω την φάτσα της πεθερούλας σου Κατερινα...:-D:-D:-D:-D:-D

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!!!!ΚΕΡΝΑΩ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!

Πάντως πράγματι, έχεις υπέροχα μάτια!! Super!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ. Εμένα γιορτάζει η μάμά μου - ο ηρωάς μου! Να την έχει ο θεός καλά που με στηρίζει τόσο πολυ!!!!:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Εμένα γιορτάζει η μάμά μου - ο ηρωάς μου! Να την έχει ο θεός καλά που με στηρίζει τόσο πολυ!!!!:D

Με τέτοια λόγια ειμαι σίγουρη οτι ειναι πολυ περήφανη και θα συνεχίσει να σε στηρίζει φιλενάδα!!!Να είναι παντα γερή και δυνατή!!!!

Διαφημίσεις

Καλέ δεν σχολίασα κιόλας..τί βρωμόκαιρος είναι αυτός εδώ και μία εβδομάδα..ειδικά σήμερα έτσι μου'ρχεται να ανάψω τα καλοριφέρ, αέρας, κρύος, βροχή..ααα δεν πάμε καλά, μια ανάσα πριν το καλοκαίρι και δεν μπορώ να πάω βόλτα με την Χριστινιώ μου ούτε στη παιδική χαρά με τέτοιο αέρα που έχει...:confused:

yaeNp3.png

Καλέ δεν σχολίασα κιόλας..τί βρωμόκαιρος είναι αυτός εδώ και μία εβδομάδα..ειδικά σήμερα έτσι μου'ρχεται να ανάψω τα καλοριφέρ, αέρας, κρύος, βροχή..ααα δεν πάμε καλά, μια ανάσα πριν το καλοκαίρι και δεν μπορώ να πάω βόλτα με την Χριστινιώ μου ούτε στη παιδική χαρά με τέτοιο αέρα που έχει...:confused:

Ευχαριστώ καλή μου. Πράγματι ο καιρός χάλια!Πως θα βγούμε βόλτα; Βρέχει και έχει κρύο. Άντε να τον κρατήσω μέσα σήμερα

Όσο για τον ύπνο, τι να πώ. Και εμεις αγκαλιά τον κοιμίζουμε. Αδύνατον να κοιμηθεί αλλιώς. Στο γάλα σπάνια πια. Το καλό με τον μικρό είναι ότι το πρωί, ό,τι ώρα και να ξυπνήσει μετά από 2 ώρες κοιμάται. Αυτό είναι στανταρ και είναι μια ανάσα. Ειπα να εφαρμόσω το "κοιμήσου παιδί μου" άλλα ακόμα δεν βρήκα το κουράγιο :(

cEyXp3.png

q61sp3.png

Εμείς σήμερα το ανάψαμε!!!!Που βόλτες και χαρές...απο βδομάδα.Θα πηγαίναμε και τριήμερο αλλά το ακυρώσαμε λόγω καιρού γμτ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ GIO ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!

Να εισαι καλά φιλεναδίτσα!!!Και εσείς ότι επιθυμείται!!!Θα σου τηλ το απόγευμα να τα πούμε!!!

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Τα ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ στον αντρουλη της φιλεναδας μου gio , να τον χαιρεσαι παντα γεροι και ευτυχισμενοι μαζι!!!!! Οσο για τις φωτο απλα υπεροχες, μια κουκλα μανουλα και επισης ενας κουκλος γιος!!!!

Κατερινακι επισης ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη μανουλα σου, καπως ετσι περιγραφω και εγω τα αισθηματα μου για τη δικια μου μανουλα, πολυτιμη η βοηθεια της και η συμπαρασταση της σε ολα πια..!!!

neamanoula μου εμενα δεν κοιμαται ποτε πανω στο γαλα, απλα μετα το βραδυνο γαλατακι τον κουναω στο καροτσι για κανα δεκαλεπτο και ετσι τον παιρνει ευκολα ο υπνος. Την ημερα προσπαθω να τον κοιμιζω δυο φορες , μια το νωρις το μεσημερι κατα τις 12 ας πουμε καμια ωριτσα και μετα το μεσημεριανο υπνακο κατα τις 4 για μιαμιση με δυο ωρες. Νομιζω οτι φτου φτου αυτο τον καιρο κοιμομαστε υπεραρκετα, με πιεση βεβαια, με το ζορι τον βαζω αλλα στο τελος παντα τον καταφερνω. Αν δω οτι κανει βλακειες απλα τον αγριευω λιγακι και τοτε σταματαει. Οσο για τον υπνο στην αγκαλια τον εχω κοψει απο 3 μηνων, εκτοτε τον κοιμιζω μονο στο καροτσι, ετσι και αυτος βολευεται καλυτερα (απο μωρο θυμαμαι δεν καθοταν ξαπλα στην αγκαλια) αλλα και εγω δεν κουραζομαι.

Για τα μαλλακια και μενα η πεθερα μου μου το εχει υπερτονισει αυτο με την ¨ξουρα" φυσικα δεν το εχω πιστεψει και δεν το εχω εφαρμοσει αλλα μια φορα το μηνα του ριχνω ενα κουρεμα ετσι για φρεσκαρισμα.

Δεν θυμαμαι τι αλλο εχω να σας πω...μολις γυρισαμε απο Λαρισα και το κεφαλι μου ειναι καζανι ετσι σας αφηνω..φιλακια πολλα!!!:lol::lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Πω πω καλε δεν σας προλαβαινω !!!!! Giaki μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και να καμαρωνετε τον Παναγιωτινο σας !!!

Να χαιρομαι κι εγω τον δικό μου αντρούλη που γιορταζει κι αυτος σήμερα !!!

Πολυ γλυκο σήμερα στο γραφείο κορίτσια , ουτε που ξερω ποσα εφαγα ....

Παω να κανω καμια δουλεια να κάψω τίποτα....

Kisses *

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...