Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επππππ... σε τσάκωσα.

Τί κάνεις εσύ τετοια ώρα?Η κόρη μου μόλις τώρα κοιμήθηκε...

Εμενα εχει καμια ωριτσα και παλευω να στειλω τις φωτο...μαλλονe-mail θα παιξει, δεν τα καταφερα με πμ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

giaki ( σου λειψε ε??????:tongue::D) στειλε στειλε να σας καμαρώσουμε !!! Φτιαχνω ψαροσουπα κι ελπίζω να μην την καψω κι αυτη ....

καλε οντως μου αρεσει τελικα!!!Στελνω σε λιγο e-mail!!!

Take care of the ψαροσουπα!!!

Ευχαριστω πολύ νεαμανουλα μου. τι να κανω απο το απογευμα ειμαι ολο παιχνιδια και αγκαλιες με την μικρη και περιμενα να κοιμηθει για να μαγειρεψω....

Μολις πήρε κι ο σύζυγος .. ερχεται επιτελους.. παω να προλαβω να κανω και καμια άλλη δουλιτσα...

Οκ giaki βγηκε η ψαροσουπα απο την φωτια σώα και αβλαβή.....

Θεσσαλονικιες μου Σας φιλώ .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Αντε gio στείλε να σας καμαρώσουμε!!

marigia τέτοια ώρα μαγειρεύεις κούκλα μου?πωωωω υπομονή εύκολο φαγάκι η ψαρόσουπα θα γίνει γρήγορα!:D

Ουφ τα καταφερα και εστειλα!!!15 ΜΒ!!!Φιλια κοπελαρα μου!

Eεεε δε το πιστευω!!!

Δυο μέρες προσπαθώ να συνδεθώ!! Μου φαίνεται θα πάω να σηκώσω τις οικονομίες μου και θα πάρω το καλύτερο λαπτοπ!! Έτσι θα μας τα φάνε τελικά, ας χαρούμε και λιγάκι!!

Κατεριν@ από ότι μπόρεσα να δω ο Γιώργάκης σου είναι γλύκας!! Καλοφώτιστος και πάλι. Εμείς μόλις πήραμε τις δικές μας φωτό από το Νοέμβρη παρακαλώ. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από το ψηφιακό άλμπουμ... Σε αρκετές οι στάσεις δεν είναι καλές και μου έχει βάλει και πολλές μικρές.. καλύτερα να τις έπαιρνα απλές νομίζω.. Τώρα τι να σας υποσχεθώ... θα προσπαθήσω αν θέλει ο υπολογιστής και σύνδεση να σας βάλω..

Dafaki δεν μπόρεσα να δω πως σου φάνηκε η ιδέα για τα μαθήματα μαγειρικής.. Το spa πάντως τέλεια ιδέα!! Λέτε να ζητήσω και εγώ από τη μαμά;; Πόσο ακριβό είναι;; Όλο λέω θα πάω αλλά δεν το κάνω. Καλύτερα πάντως από οποιοδήποτε κόσμημα ή διακοσμητικό!!!

Νεαmanoula τι να πω!! Ευτυχώς που τη βρήκατε την ασυνείδητη!! Εγώ έπεσα θύμα κλοπής πριν από λίγες ημέρες!! Έχασα ταυτότητα κάρτες δίπλωμα κλπ. Τρέξιμο πολύ!!! Φταίω φυσικά γιατί έβαλα το πορτοφόλι μου πολύ πρόχειρα στην τσάντα του μωρού που δεν κουμπώνει σχεδόν καθόλου!!

Κωσταντία δεν το φανταζόμουν αυτό για την Εφορία!!! Το λογιστή αύριο τηλεεεέφωνοοοο!!!!!

Κορίτσια για Χαλάνδρι την Κυριακή είμαι μέσα!! Πιστεύω θα είμαστε και εντελώς καλά από την ίωση. Marigia ελπίζω να συναντήσω και σένα!! daf πάρε με να κανονίσουμε.

ΠΕΖΗ και υπόλοιπα κοριτσάκια σας φιλώ όλες!!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα (ελπίζω)

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?

mariapap82 καλως ήρθες!

λοιπόν κορίτσια αποφάσισα να αποθηλάσω!δεν μπορώ άλλο είμαι πολύ κουρασμένη νομίζω καλά ήταν ως εδω!τώρα πως αποθηλάζουν?αποφάσισα το βράδυ αν της δίνω γάλα κρέμα με κουάκερ και λίγο γάλα στο ποτήρι!της το έκανα εχτές αλλά ήθελε και θηλασμό μετά σήμερα δεν θα τη δηλάσω το βράδυ πριν τον ύπνο θα τη βάλω έτσι για να δούμε!και το πρωί δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα τη νύχτα ενδιάμεσα θα δυσκολευτώ λίγο αλλά ασ κόψουμε πρώτα τα υπόλοιπα και το βράδυνό βλέπουμε!

καμμιά ιδέα κορίτσια μήπως κάνω κάτι λάθος?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ι

Κατερινα αντι να κονταροχτυπηθουν τα παληκαρια θα κονταροχτυπηθουν οι υποψηφιες συμπεθερες μου φαινεται:mrgreen: φτου φτου στα μωρα μας ξαναλεω, να ειναι παντα τοσο κουκλια ολα τους!!:mrgreen::tongue:

Οσο για την Ερατούλα φιλεναδα στην πολιορκουν οι Αθηναιοι ε με τετοια τσαχπινια τι περίμενες ?? Ερατούλα ασε κανα γαμπρό και για μας καλε???

Λοιπόν κορίτσια, αν είναι αφήνω την Ερατώ και πάω για το Ανδριελάκι! Άντε, μην μαλώνουν οι ΠΕΘΕΡΕΣ!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Καλημέρα. Τι μου κάνετε; Όλα καλα; Εμεις εδώ μια χαρά. Ήταν να κάνουμε και απεργία, αλλά το σωματείο αποφάσισε 2ωρη στάση γμτ. Θα είχα ευκαιρία για να περάσω μια μέρα με το γιό μου πάλι!!!

Χθες κορίτσια για πρώτη φορά ο μικρός μου μου έκανε σκηνη ζήλιας. Είχε έρθει μια φίλη στο σπίτι με τον μικρό της 11 μηνών. Οκ, παίξανε τα παιδιά, όλα μια χαρά. Στο τέλος τον πήρα αγκαλιά και άρχισα να χορεύω με το μωράκι όπως κάνω και με τον δικό μου! Και έγινε χαμός! Άρχισε να κλαίει και να ζητά εναγωνίως την αγκαλιά μου. Κορίτσια μου κακοφάνηκε....

mariapap καλωσόρισες! Είμαστε μια ωραία παρέα εδώ!!

Και κάτι τελευταίο κορίτσια και θέλω αν μπορείτε να μου απαντήσετε. Λοιπόν τι ξέρετε περι ξύρισμα κεφαλιού και δυνάμωμα μαλλιών; Αν κουρέψουμε τα παιδάκια μας κοντά, τα μαλλιά τους θα δυναμώσουν;; Εγω διάβασα ότι αυτό είναι μύθος και φυσικά το πιστεύω. Τα μαλλιά των μικρών μας είναι ακόμα αυτά τις κοιλιάς και θα αλλάξουν μεγαλώνοντας. Δέχομαι όμως κάποιου είδους "πίεση" ή καλύτερα ας το πώ "συμβουλή" από τα πεθερικά μου για να προχωρήσω σε κούρεμα των μαλλιών κάτι το οποίο δεν θέλω να κανω. Πείτε μου αν ξέρετε κάτι για το θέμα αυτό!

Φιλιά και καλημέρα (μεσημέριασε για μένα.....)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Λοιπόν κορίτσια, αν είναι αφήνω την Ερατώ και πάω για το Ανδριελάκι! Άντε, μην μαλώνουν οι ΠΕΘΕΡΕΣ!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα. Τι μου κάνετε; Όλα καλα; Εμεις εδώ μια χαρά. Ήταν να κάνουμε και απεργία, αλλά το σωματείο αποφάσισε 2ωρη στάση γμτ. Θα είχα ευκαιρία για να περάσω μια μέρα με το γιό μου πάλι!!!

Χθες κορίτσια για πρώτη φορά ο μικρός μου μου έκανε σκηνη ζήλιας. Είχε έρθει μια φίλη στο σπίτι με τον μικρό της 11 μηνών. Οκ, παίξανε τα παιδιά, όλα μια χαρά. Στο τέλος τον πήρα αγκαλιά και άρχισα να χορεύω με το μωράκι όπως κάνω και με τον δικό μου! Και έγινε χαμός! Άρχισε να κλαίει και να ζητά εναγωνίως την αγκαλιά μου. Κορίτσια μου κακοφάνηκε....

Και πολύ αργήσατε!!!!Εμένα μου το πρωτοέκανε 7 μηνών, στις διακοπές με τον μπεμπη μιάς φίλης!Δεν μπορούσα να το συνεφέρω!!!!

Και κάτι τελευταίο κορίτσια και θέλω αν μπορείτε να μου απαντήσετε. Λοιπόν τι ξέρετε περι ξύρισμα κεφαλιού και δυνάμωμα μαλλιών; Αν κουρέψουμε τα παιδάκια μας κοντά, τα μαλλιά τους θα δυναμώσουν;; Εγω διάβασα ότι αυτό είναι μύθος και φυσικά το πιστεύω. Τα μαλλιά των μικρών μας είναι ακόμα αυτά τις κοιλιάς και θα αλλάξουν μεγαλώνοντας. Δέχομαι όμως κάποιου είδους "πίεση" ή καλύτερα ας το πώ "συμβουλή" από τα πεθερικά μου για να προχωρήσω σε κούρεμα των μαλλιών κάτι το οποίο δεν θέλω να κανω. Πείτε μου αν ξέρετε κάτι για το θέμα αυτό!

Φιλιά και καλημέρα (μεσημέριασε για μένα.....)

Εγω ΔΕΝ τον κουρεύω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!Δεν ξέρω αν ειναι μύθος ότι δυναμώνουν αλλά σε όσα πιτσιρίκια βλέπω κουρεμένα, το μαλλάκι τους δεν ειναι τόσο ΜΕΤΑΞΩΤΟ όσο το δικό μας!!!!Εγω του τα μακραίνω γιατί μου αρέσουν τα μακριά μαλλάκια στα αγοράκια, άσχετα αν πολύς κόσμος με ρωτάει "Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?"...ποια μπέμπα μανδάμ, να σου δείξω τι κουβαλάω να δω αν θα με ξαναπεις μπέμπα...:-D:-D:-D!!!!Γερός να είναι εχει πολλά χρόνια μπροστά του να κοντοκουρεύεται...ας τα χαρούμε λίγο μακριά τώρα!!!!

Φιλάκια - μεσημεριανή Κατερίνα---σου έστειλα mail!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω ΔΕΝ τον κουρεύω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!Δεν ξέρω αν ειναι μύθος ότι δυναμώνουν αλλά σε όσα πιτσιρίκια βλέπω κουρεμένα, το μαλλάκι τους δεν ειναι τόσο ΜΕΤΑΞΩΤΟ όσο το δικό μας!!!!Εγω του τα μακραίνω γιατί μου αρέσουν τα μακριά μαλλάκια στα αγοράκια, άσχετα αν πολύς κόσμος με ρωτάει "Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?"...ποια μπέμπα μανδάμ, να σου δείξω τι κουβαλάω να δω αν θα με ξαναπεις μπέμπα...:-D:-D:-D!!!!Γερός να είναι εχει πολλά χρόνια μπροστά του να κοντοκουρεύεται...ας τα χαρούμε λίγο μακριά τώρα!!!!

Φιλάκια - μεσημεριανή Κατερίνα---σου έστειλα mail!!!!!

Ετσι και εγώ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Τα θέλω μακρια!ΤΕΛΟΣ!!:cool:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλως σας βρηκα! Εμας μας εχει κουρεψει ο μπαμπας μας ηδη 4 φορες και το μαλλι ολο και φουντωνει!Θαρχισουμε να τον κουρευουμε καθε μηνα πλεον!

july αμα καταφερεις να κοψεις κανενα γευμα πες μας το κολπο! Εγω ουτε το απογευματινο δεν μπορω να κοψω!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

!!!!!

Ετσι και εγώ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Τα θέλω μακρια!ΤΕΛΟΣ!!:cool:

Kαι πολύ καλά θα κανεις υποψηφια συμπεθερα γιατί εμας μας αρεσει ο άντρας να το χει το μαλλακι τουλίγο μακρυ. Κι εγω δεχομαι πιέσεις απο την μανα μου να την κουρεψω την μικρη γιατί εχει 5 τρίχες ολες κι ολες αλλά δεν το κανω με ΤΙΠΟΤΑ. Οντως είναι μυθος αυτο με τα μαλλιά κι ας λεει η μανα μου πως εμενα με κουρεψε 1 ετους και γι αυτο εχω τοσα μαλλιά .

Giaki μου τι ματάρες ειναι αυτες που έχεις βρε κοπελιά !!!! Κουκλαρα η μαμα , κουκλος κι ο γιος αν και στις φωτο ειναι μωρο ακόμα ενω τωρα απο οτι μπορω να διακρίνω απο το avatar ειναι κοτζαμ αντράκι !!!!!! Και ησουν πολύ ωραία νύφη και καθολου συμβατική γι αυτο και μου άρεσες !!!

Vallou μπορει και να τα καταφερουμε τελικα να ερθουμε και να σε γνωρισω επιτέλους κι εσενα και την Πενουλα ! Σημερα που το ανεφερα στον πατερα της ψιλοξύνισε λιγακι ( η κορη μου σε λεωφορείο ????:twisted:) αλλα ας μη δουλευε να μας πηγαινε εκεινος, ε δεν μπορώ να ειμαστε συνεχεια απ το παρκο στο σπιτι και καθε μερα τα ίδια .. θελουμε να δουμε και τις φιλεναδες μας! Αμ πως :tongue:??????

Αλλη μια κοπελες μου και μετα θα απολαυσουμε τριημερακι με τα παιδάκια μας !! Τι καλά ελπιζω να μην δουλευετε κάποιες την Δευτερα...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καταρχας giaki παααααρα πολυ ομορφη νυφη ησουν, μα τι συμπεθερα εχω:tongue: και τι γλυκια φωτο με τον μπαμπα και τη μαμα να σκανε στα φιλια τον παναγιωτινο!!!ο οποιος μπεμπεκι σωστο με τις μαγουληθρες του!!ε ,τωρα πια ειναι αντρας !:tongue:

μουσμουλα της εδωσα που δεν ειναι οξινα και μονο προχτες εκανε τον ποπο χαλια ...θα δουμε τις επομενες μερες, αλλα ειλικρινα εχω βαρεθει τις αλλεργιες της!ειναι τοσο φαγανο παιδι που δεν θελω να της δινω ολο τα ιδια....!επισης ποναει η καημενουλα:(!

κοριτσια, συγνωμη που θα το πω αλλα οντως ειναι πιασμενο το κοριτσι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: του μακραινει και το μαλλι , τσσσσ!!γουσταρουμε!!!:mrgreen:

επισης εχει γινει στριγγλιτσα, ασε giaki θα τον τρελανει με τις απαιτησεις της τον παναγιωτινο: 'μα γιατι μου πηρες το ψωμι μου;;;' 'αστο αυτο το παιχνιδι ειναι δικο μουουουου!!' 'αααααααΑΑΑΑ παναγιωτινο....ΜΠΑΜ!!!'(εδω τον σπρωχνει για να τον ριξει κατω και κανει κ τον ηχο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

παιδιααα....αληθεια τι ειναι αυτο το πραγμα;;σημερα εδωσε στον μπαμπα της ψωμακι να φαει κ καλα, κ εκεινος εκανε το 'λαθος' να το δαγκωσει...ε ρε μια τσιριδα που ακουστηκε!!!και κλαμαααα!!εμεινα !!:shock:

μαριγια μην τα κοψεις τα μαλλια της ανδριελας!!!!θα τα αφησεις να μακρυνουν, τι βλακειες της πεθερας ειναι αυτες;;(με ολο το θαρρος:mrgreen:) επισης βρε κοριιιιτσιιιι!!δε με διαβαζεις, δε με διαβαζεις!!:lol:απογευμα ελεγα για χαλανδρι!!!!τοτε παμε στον παππου!!θα σου στειλω πμ να στα γραψω αναλυτικα ολα!:D επισης το λεωφορειο τις κυριακες ειναι αδειο;)! καλα ο συζυγος εχει ΠΑΘΕΙ με την πριγκηπεσσα του!!!!!!!:lol::lol:

κατερινα για το μαλλι μυθος καραμυθος ειναι, ετσι ελεγα κ εγω αλλα μου το διεψευσε η κινητη μου εγκυκλοπαιδεια, ο συζυγος δλδ!:tongue: βρες καμια καλη δικαιολογια, πχ αν κουρεψεις μωρο με μαλλι 'της κοιλιας' ειναι γρουσουζια, θα μεινει καραφλη η γιαγια του:lol::tongue:

vallou θα της αρεσαν τα μαθηματα μαγειρικης, ειδικα αν γινοταν με παρλιαρο, αλλα σκεφτηκα οτι δεν εχει πολυ χρονο γιατι δουλευει περιεργα ωραρια κ οτι θα μας εβγαιναν κ καπως τσουχτερα....εχουμε μια γενικα low budget βαφτιση:tongue: λοιπον το σπα ειναι μια χαρα, μπορεις να κανεις κ με 100 μπορεις να κανεις και με 700 ευρω!διαλεξε κ παρε:D

βρηκα εδω:http://www.cocoonurbanspa.gr/corporate/index.php?DP=2&MnuItem=1&MnuID=3&Sf=TreatmentsCat&PrCat=2

εδω: http://www.grandebretagne.gr/gr/

και εδω, απο την κωνσταντια:http://www.hiltonathens.gr

/myindex.php?option=com_content&task=category&sectionid=7&id=145&Itemid=1103

july με το καλο ευχομαι ο αποθηλασμος , να γινει οσο πιο ευκολα γινεται!κοιτα κ στο παρεντς στο αντιστοιχο θεμα, εχει παρα πολλα που θα σε βοηθησουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...