Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!! Παράλληλα ετοιμάζω και φωτο να σας δείξω από τη βάπτιση, θα σας στείλω πμ να τις δείτε.

Είναι ένας κούκλος!!!!!Όντως όλα φαίνονται πολύ ιδιαίτερα με τον χαμηλό φωτισμό!Να ζήσετε να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!Για την ΝΥΦΗ μου - Κατερίνα_ς το κορίτσι ειναι καπαρωμένο λέμε....:tongue::tongue::tongue:-τι να πω...θα ήθελα να την δω απο κοντά και να την ζουζουνοχαιδέψω!!!!DAF κανένα ταξιδάκι κατά εδω παιζει?

Κατά τα άλλα μιά χαρά εμείς, αν και ΠΕΖΗ εσείς αρχίσατε να τρώτε και εμένα μου κάνει νερα (οχι της βρύσης...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)!!!!Μιά τρώει, δυό δεν τρώει...λέτε να ειναι απο την αλλεργική ρινίτιδα?Πέρασε όμως και αυτή πιά οπότε ελπίζω να ξαναγυρίσει το καμάρι μου στα παλιά!!!

July επειδή το περασα το show της γαμοβαφτισης, νομίζω οτι ειναι ευκολότερο απο εναν καθαρό γάμο!!!!Εμένα μου φάνηκε νορμάλ, και δεν μπορώ να πω ότι οι κουμπάροι βοήθησαν ιδιαίτερα...αντιθέτως λίγα κάνανε μόνοι τους και στα άλλα μου εδωσαν το ελεύθερο να πάρω ότι θέλω.Όπως λες και εσύ κοιτούσα να μην τους ξετινάξω τον προυπολογισμό!!!!

Για λαμπάδες που λες, εκτός και αν τα έχεις ανάγκη τα φωτιστικά, δεν ειναι πλέον της "μόδας" βρε!Αν θες μπορείς να επιλέξεις εσύ 2 δαπέδου και εκεί που θα κάνεις τον στολισμο να ζητήσεις να σου τα στολίσουν και να βάλουν και κάποιο κερί!Πάντως προτιμούνται οι απλές λαμπάδες πλεον!!!!

ΦΙλιά σε όλες!~!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Daf τι κουκλί που είναι η Ερατώ;;;Βάλε με και εμένα στη λίστα με τις υποψήφιες πεθερές! ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!!

:evil::evil::evil: Εεεεεπππ ειπαμε ειναι καπαρωμένη!!!!

Εγώ τον μικρό μου τον βάφτισα 5,5 μηνών. Έχει πιο bebe φάτσα.Τώρα που βλέπω όμως το Γιωργάκη και την Ερατώ που είναι να βαφτιστεί, θεωρώ ότι είναι πολύ ωραία να βαφτίζονται μεγαλύτερα. Στις φωτο βγαίνουν κουκλιά.

Όντως και εμενα 6 μηνών ήταν και είναι εντελώς μπέμπης στις φωτο!!!

Ίσως σας βάλω καμιά φωτο να με δειτε και νυφούλα!!!!!

gio μου το ξέρω ότι έχου΄ν φύγει από τη μόδα ο άντρας μου μη το μάθει χιχι!τα χρειάζομαι ρε γμτ γιαυτό τα θέλω είναι λίγο άδειο ακόμα το σπίτι βλέπεις μετακομίσαμε από δυαράκι σε τεσσαράκι και δεν αγοράσαμε άλλα έπιπλα επομένως μπορείς να φανταστείς πόσο άδειο είναι!

λοιπόν κορίτσια μου βάλατε ιδέα!αφού δεν θα πάμε γαμήλιο ταξίδι άντε να πάμε μια ημερήσια εκδρομή μόνοι μας αποφάσισα να πάρω τον συζηξ και να πάμε σε ένα σπα!βρήκα ένα στο μαρούσι και θα πάμε για 2 ωρίτσες περιποίησης!τώρα ανάλογα τα οικονομικά ή θα πάμε πριν για να είμαστε φρέσκοι ή θα πάμε μετά!είδωμεν!

κατερίνα μου δεν έκανα σχόλια για τις φωτο απλούστατα γιατί από το Pc στη δουλειά δεν μπορώ να τις δω μόλις ανοίξω pc σπίτι όμως θα είναι η πρώτη μου δουλειά!σου δίνω το λόγο μου!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

:evil::evil::evil: Εεεεεπππ ειπαμε ειναι καπαρωμένη!!!!

Όντως και εμενα 6 μηνών ήταν και είναι εντελώς μπέμπης στις φωτο!!!

Ίσως σας βάλω καμιά φωτο να με δειτε και νυφούλα!!!!!

:?:???::roll::roll: συγνώμη φιλενάδα! Μην χαλάσω και το προξενιό.!:lol:

Στείλε στείλε φώτο να σε καμαρώσουμε. Θα σας στείλω και εγώ μια από τα βαφτίσια έτσι για να μας δείτε!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες! Κούκλος ζωντανός ο μικρός σου, να σας ζήσει κοπέλα μου και καλοφώτιστος! Κι ο χαμηλός φωτισμός, τι τέλεια ατμόσφαιρα...

Daf, η μικρή σου μεγαλώνει με την ταχύτητα του φωτός ή μου φαίνεται; Ολόκληρο κοριτσάκι έγινε η ζουζούνα!!

marigia, δεν θα το πιστέψεις, κι εμένα με έχουν ρωτήσει αν ο Θανάσης είναι αγόρι ή κορίτσι!! Μια κυρία μάλιστα μου είπε ότι είναι πολύ όμορφος για να είναι αγόρι, τώρα τι εννοούσε... εγώ πάντως το πήρα σαν κοπλιμέντο!

neamanoula, τι να πω, εύχομαι καλά ξεμπερδέματα κι άλλο κακό να μην σας βρει!

ΠΕΖΗ, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αφού ξεκίνησε να τρώει, φαντάζομαι ότι σιγά σιγά θα ξεκολήσει κι από το νεροχύτη...

Εμείς επιτέλους καλά, αψηφούμε το κρύο και τον αέρα κι είμαστε όλο έξω! Του κρυβω τα παπουτσάκια γιατί όλη την ώρα είναι με αυτά στο χέρι και μου τα φέρνει για να τον βγάλω έξω! Και φυσικά, όλη τη βδομάδα εκτός δουλειάς, με το αζημίωτο φυσικά, μια και το κτίριο είναι χωρίς τζάμια, ηλεκτρικό, νερό και με μια τρύπα 2 μέτρα κάπου στον 1ο όροφο... Φτηνά τη γλιτώσαμε αυτή τη φορά κι ελπίζω να μην υπάρξει άλλη!!

οοοοοοπ!!τι εγινε βρε παιδια;;;:lol: αχ το κοριτσακι μου!!καιει καρδιες απο τωωωρα;;; ε ρε τι εχω να τραβηξω!!:mrgreen:

να ειμαστε δικαιες κοριτσια, ο σαλονικιος τσαχπινης και τζενλτεμαν προλαβε! αλλο που η μαμα της κατερινας την ελεγε 'η νυφουλα μου!!!' στη βαφτιση!!!!!(αληθεια!!:lol::lol::lol::lol:)τεκμηριο η φωτο !!!:lol: μα ρε παιδια, τι ειναι αυτο το πραγμα, συνεχεια να απλωνει χερια για αγκαλιες απο δω κ απο κει.....το κανει παντου αυτο, μας γραφει πατοκορφα!

αντα απο οταν γεννηθηκε η μικρη ειχε τοσο μαλλι που ολοι την εκαναν για μεγαλυτερη...και κοντα 2 μηνων απεκτησε κ ενα υφακι που συμπληρωνε την εικονα!

στο δρομο μου λενε γιατι δεν μιλαει το παιδι, και πανε και της προσφερουν καραμελιτσες!!:tongue: να πω την αληθεια, χαιρομαι, γιατι εμενα με κανουν συνεχεια για πολυ μικροτερη, ε ας φαινεται 'δεσποινιδα΄η κορη μου!!

για τη βομβα που λες....κ εδω ειχαν ενα τηλεφωνημα τη δευτερα αλλα μαλλον δεν ισχυε τελικα...τι τραβατε κ εσεις βρε κοριτσι, τελος καλο ολα καλα να λες!!!!

πεζουλα τραγελαφικη η ιστορια σου.....ρε παιδι μου τι επαθες κ εσυ!μα στο γαμηλιο ταξιδι;;;μα μετα απο σπα;;που ειχε σοκολατα ...'wrapping';;;πωπωωωω......

πολυ χαρηκα που αρχισε να τρωει επιτελους ο νικολας, μα τι ζορικο ζουζουνι, την εσκασε τη μανουλα!!νικολα παρε φορα, τα παστιτσια σε περιμενουν!!!!!!:mrgreen:

μαρια μου φρικαρες φανταζομαι με το κοτοπουλο....(αυτο κ αν φρικαρε θα μου πεις:tongue:) να βαζεις υπενθυμιση στο κινητο ....και οταν εισαι στο σπιτι να βαζεις στο τερμα τον απορροφητηρα για να ακους οτι κατι εχεις....εγω τον βαζω ακομα κ για το νερο του τσαγιου, τετοια αφηρημαδα μιλαμε:?

ελεγα να συναντιομασταν κυριακη, οχι μεσοβδομαδα, το μεσοβδομαδα πηγαινε για την κωνσταντια που το κανονιζουμε εδω και 2 εβδομαδες!!το ξερω οτι για σενα ειναι δυσκολο πεμπτη...αν πουμε και κυριακη, θα μπορουσες;εμεις μπορουμε χαλανδρι γιατι θα ειμαστε εκει ετσι κ αλλιως!στειλε μου πμ!

κοριτσια στειλτε φωτο να σας δουμε στις σημαντικες στιγμες της ζωης σας!!!θα σας βαλω κ εγω απο τη βαφτιση μια και καλη, και με τις χειροτεχνιες μας βεβαιως βεβαιως!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια, μου φτιάχνετε τη διάθεση!!

Πολυ΄γκρίνια κορίτσια, άντε να βγει κι αυτό το δόντι να ησυχάσω, αφήστε που κάνει σχεδόν συνέχεια μαλακά κακά. Στάνταρ βέβαια μου το κάνει κάθε φορά στα δόντια.

Ουφ, εγώ την Ερατώ θα την κλέψω και δεν πάτε να λέτε για σειρά προτεραιότητας, πφφφφφφ

H9ROp3.png

KZr6p3.png

marigia έχω κι εγώ ιστορία με κοτόπουλο!!! Πολύ καλύτερη!!

Είχα βάλει να βράσω κορόπουλο για τη σκυλίτσα μας τότε,ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου στον γιατρό και ο αδερφός μου στη δουλειά. Το βάζω λοιπόν και φεύγω από το σπίτι και πάω από το Μαρούσι στη Γλυφάδα παρακαλώ.

Μετά από ακρετή ώρα χτυπάει το κινητό μου και βλέπω το νούμερο της από πάνω, κολλητής της μαμάς μου και μου έρχεται φλας, λέω παναγία μου έκαψα την πολυκατοικία και είναι και το σκυλί μέσα. Ευτυχώς το παράθυρο της κουζίνας ήταν πάντα ανοιχτό για να βγαίνει η σκυλίτσα στο μπαλκόνι και είδε τους καπνούς η φίλη μας και κατέβηκε - είχε κλειδιά - και έσβησε ουφφφφφφφφφ. Από τότε ανελλιπώς ρολογάκι ακόμα και νερό να βράζω, τα πουλάνε παντού! Ευτυχώς βέβαια η καινούρια κουζίνα κλείνει όταν υπερθερμανθεί οπότε δεν θα το κάψω το σπίτι όσο κι αν προσπαθήσω!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γεια σας κι απο μενα! Ο χαρουλης γεννηθηκε 18 μαρτιου 09 και εκτοτε θηλαζει ακομα! Τρωμε και γευματα (ο θεος να τα κανει) αλλα ακομα ξυπναει τη νυχτα 2-3 φορες και φυσικα πρωι, απογευμα και βραδυ θηλαζουμε! Οποτε απο υπνο ειμαστε χαλια! Δεν εχω χρονο σημερα αλλα ελπιζω καποια στιγμη να μου πειτε κι εσεις τις ιστοριες σας και ειδικα αν εχετε αποθηλασει και πως!

Χαιρομαι που εχει ανοιξει καφε για μας πολυ ωραια ιδεα! Θα τα ξαναπουμε!

Αγωνιστικους χαιρετισμους!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα μου νομίζω με έχουν καλύψει οι προλαλήσασες.....όντως κούκλος ο μικρούλης και φυσικά και η μαμά του!!!Να είστε πάντα καλά!!

Dafoula ενώ ήταν να φύγω για τριήμερομάλλον θα είμαι εδώ, οπότε θα μιλήσουμε μήπως βρεθούμε την Κυριακή, για αύριο χλωμό...:(

Mariapap82 καλώς ήρθες!!Εμείς πάνω κάτω στα ίδια με τον ύπνο καθώς και μένα ο μικρούλη θηλάζει ακόμη αλλά και τρώει σχεδόν τα πάντα. Κορίτσια σας είπα ότι εχθές έφαγε σουπιές κοκκινιστες με κρεμμυδάκια:mrgreen:ούτε λόγος για το δικό του το αλεσμένο, ούτε να το φτύσει!

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

οκ Κωνσταντια!ελπιζω να τα καταφερουμε!

η ερατουλα εχει φοβαρο εκνευρισμο και το παλευουμε να κοιμηθει κανενα μισαωρο τωρα, μα τι την επιασε...συγκαηκε το πουλακι μου κιολας, κατι την πειραξε ΠΑΛΙ , ετρωγε μουσμουλα αυτες τις μερες, κομμενα απο αυριο και βλεπουμε...:?

μαρια καλως ηρθες, κ η ερατουλα μου θηλαζει και εχει ακριβως το ιδιο προγραμμα θηλασμου, κανει περιπου ανα 4ωρο. με τον υπνο το μονο που δεν παλευω ειναι κατα τις 7-8 το πρωι, μια περιπου ωρα πριν ξυπνησω κανονικα δλδ, εκει τα φτυνω...:? γιατι κοιμαμαι και αργα...

αποθηλασμο δεν σκεφτομαι αμεσα, να φτασει τα 2 κ εκει μαλλον το βλεπουμε.

Κατερινα αντι να κονταροχτυπηθουν τα παληκαρια θα κονταροχτυπηθουν οι υποψηφιες συμπεθερες μου φαινεται:mrgreen: φτου φτου στα μωρα μας ξαναλεω, να ειναι παντα τοσο κουκλια ολα τους!!:mrgreen::tongue:

Μαριγιαααα δεν μας ειπες, θα βρεθουμε τελικα Χαλανδρι ή χλωμο;;

Κατερινα αντι να κονταροχτυπηθουν τα παληκαρια θα κονταροχτυπηθουν οι υποψηφιες συμπεθερες μου φαινεται:mrgreen: φτου φτου στα μωρα μας ξαναλεω, να ειναι παντα τοσο κουκλια ολα τους!!:mrgreen::tongue:

Ααααα συμπεθερα μου τα αλλαζεις και δεν μ'αρεσει!!!!Ειπαμε το κοριτσι ειναι ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟ...εμεις εδω στα βορεια, δεν τα σηκωνουμε αυτα!!!!:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen: (Περαστικα με το συγκαμα βρε...μα και εσυ, μουσμουλα???)

Τι μου κανετε σουσουραδες μου?΄΄Ολες εκτος βλεπω, οποτε λεω να σας στειλω και καμια δικια μας φωτο και τα λεμε αυριο!!!!

giaki ( σου λειψε ε??????:tongue::D) στειλε στειλε να σας καμαρώσουμε !!! Φτιαχνω ψαροσουπα κι ελπίζω να μην την καψω κι αυτη ....

Οσο για την Ερατούλα φιλεναδα στην πολιορκουν οι Αθηναιοι ε με τετοια τσαχπινια τι περίμενες ?? Ερατούλα ασε κανα γαμπρό και για μας καλε???

ΑΝΤΑ στειλε καμια φωτο του Θαναση σου εχω περιέργεια να τον δω γιατί μοιάζει με το Ανδριελακι , και που ξερεις μπορεί να γινουμε κι εμεις συμπεθερες .. Ασε που το Θανασης είναι το αγαπημένο όνομα της οικογενειας.. Εχω μπαμπα και ανιψιο Θαναση...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Τι μου κανετε σουσουραδες μου?΄΄Ολες εκτος βλεπω, οποτε λεω να σας στειλω και καμια δικια μας φωτο και τα λεμε αυριο!!!!

επππππ... σε τσάκωσα.

Τί κάνεις εσύ τετοια ώρα?Η κόρη μου μόλις τώρα κοιμήθηκε...

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...