Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Τί μου κάνετε?

Άιντε να σας πούμε και τα δικά μας τα "ευχάριστα" :confused: Χτες βράδυ μία "εξαιρετική" οδηγός αυτοκινήτου στην προσπάθεια της να παρκάρει το φιατάκι της σε "μόοολις" 10 μέτρα κενό χτύπησε το παρκαρισμένο μηχανάκι του συζύγου μου.Τί χτύπησε δηλ. μάλλον πέρασε από πάνω του γιατί το μηχανάκι διαλύθηκε τελείως.Ο σύζυγος πάνω στο γραφείο, δεν πήρε πρέφα τί έγινε. Όταν κατέβηκε είδε κόσμο, του εξήγησαν τί έγινε και τί γιουχάρισμα έφαγε αυτή που φυσικά και εξαφανίστηκε. Το "τέλειο" της υπόθεσης είναι ότι άφησε σημείωμα πάνω στο μηχανάκι με ονομα επίθετο και κινητό.Λέω κι εγώ -τουλάχιστον μπράβο που άφησε τα στοιχεία της. Κρατιέστε?Ψευδή στοιχεία έδωσε.Το κινητό δεν αντιστοιχούσε σε συνδρομητή καν και το ονοματεπώνυμο πολύ κοινό. Ευτυχώς κάτι τύποι από το δίπλα μαγαζί την αναγνώρισαν και μας είπαν το ονομα της και το τηλ. της τα οποία καμιά σχέση δεν είχαν με αυτά που έδωσε. Την τηλεφωνήσαμε σήμερα η οποία παραδέχτηκε ότι αυτή χτύπησε το μηχανάκι και για τα ψευδή στοιχεία δεν είχε τί να πει. Τόσο παγωμένη ήταν.Απορώ αφού θα το καλύψει η ασφάλεια της προς τί όλο αυτό?Και ψευδή στοιχεία?Σαφώς της είπαμε ότι μπορούμε να της κάνουμε μήνυση.Περιμένουμε τώρα να δούμε τί θα γίνει...ΠΕΖΗ που είναι του τομέα σου τί λες εσύ?Δεν μπορούμε μέχρ και μήνυση να της κάνουμε αν μας τα μασάει?Μάρτυρες υπάρχουν.

Τί έγινε ρε παιδιά αυτές τις μέρες?Είχε καμιά πανσέληνο?Αλλο κακό να μην μας βρει....

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Νεαμανούλα, τι άνθρωποι υπάρχουν....ευτυχώς που τη βρήκατε δε λες. Τελικά σε αυτή τη χώρα πρέπει όλοι να έχουμε ένα δικηγόρο και να τον πληρώνουμε με το μήνα και να σκορπάμε μηνύσεις...Τι να πεις, ελπίζω μόνο να βρείτε άκρη εύκολα...

Αθηναίες, αν σας ενδιαφέρει το My Home στο Avenue κλείνει και τα έχει όλα σε φανταστικές τιμές. Να φανταστείτε πήραμε πάπλωμα υπέρδιπλο από 270 μόνο 30 ευρώ και παιδικά παπλώματάκι από 140 μόνο 9!! Νομίζω σε άλλες εποχές θα είχα σηκώσει όλο το μαγαζί.....

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

μας καραενδιαφερει!!θα προσπαθησουμε να παμε αυριο κιολας!μερσι!!

κοριτσια χτες εγραψα ενα σωρο αλλα χαθηκε η συνδεση κ σβηστηκε γκρρρρρρρρρρ

κοντολογις ελεγα οτι πολυ χαρηκα που τη βρηκανε την τυπισσα απο την ιστορια της νεαςμανουλας , αντε γιατι ολο ατιμωρητοι μενουν κατι τετοιοι που το σκανε....

επισης κωνσταντια τελικα σπα θα ειναι το δωρο της νοτιας νονας!!βρηκα, με το ποσο που θελουμε να διαθεσουμε, ενα πολυ ωραιο 'προγραμμα' στο μεγαλη βρετανια κ ενα σε ενα αλλο κεντρο που φαινεται παρα πολυ καλο, θα παρω αυριο κ θα δω :D ευχαριστω κοριτσια μου για τις ιδεες!!στην αρχη ελεγα θα ειναι ακριβα τα σπα, αλλα εχει διαφορα και σιιιιιγουρα θα το εκτιμησει της αρεσουν απιστευτα κατι τετοια κ δεν ειμαι σιγουρη αν εχει κανει ποτε κατι ολοκληρωμενο, δλδ με λουτρα και μασαζ με διαφορα υπεροχα αρωματικα...!αχχχ κ εγω θελω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σας φιλω παω να καλλωπισω την μπουμπου μετα το μπανιο που της εκανε ο πατερας της!!:tongue:

επισης κωνσταντια τελικα σπα θα ειναι το δωρο της νοτιας νονας!!βρηκα, με το ποσο που θελουμε να διαθεσουμε, ενα πολυ ωραιο 'προγραμμα' στο μεγαλη βρετανια κ ενα σε ενα αλλο κεντρο που φαινεται παρα πολυ καλο, θα παρω αυριο κ θα δω :D ευχαριστω κοριτσια μου για τις ιδεες!!στην αρχη ελεγα θα ειναι ακριβα τα σπα, αλλα εχει διαφορα και σιιιιιγουρα θα το εκτιμησει της αρεσουν απιστευτα κατι τετοια κ δεν ειμαι σιγουρη αν εχει κανει ποτε κατι ολοκληρωμενο, δλδ με λουτρα και μασαζ με διαφορα υπεροχα αρωματικα...!αχχχ κ εγω θελω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ dafίτσα πώς δεν το σκέφτηκα να στο πω κι εγώ!Σκεφτόμουν κι εγώ ότι σου είπαν κι οι άλλες κοπέλες, περισσότερο με της ΠΕΖΗ κοσμήματα και τέτοια diamonds are for everrrr....:rolleyes:.Τώρα όμως θυμήθηκα ότι στο γάμο μου, μου είχε κάνει μία φίλη μου δώρο σε σπα όλο το πακέτο, υδρομασάζ, σάουνα, μασάζ κτλ. και ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!Και το είχε κάνει για 2 άτομα, για μένα και το σύζυγο!Ακόμα το θυμάμαι. Αυτό να κάνεις είναι αξέχαστο δώρο!Θέλω να το επαναλάβω αλλά πού.....αν δεν το κάνουν δώρο, δύσκολα να κάνεις τέτοιο δώρο στον εαυτό σου..πολύ κακώς βέβαια, όλο το αναβάλεις..τώρα και την κομμώτρια σούπερ περιποιήση την θεωρείς..κατάντιαα....:lol::lol::lol:

yaeNp3.png

Αν έχει σύντροφο, μπορείς και να τους κλείσεις και σε κανά χλιδάτο ξενοδοχείο καμιά σουίτα για κανά διήμερο..να "χουν να γουστάρουν....λέω εγώ τώρα...

καλέ οι άλλες πού είστε?

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και από εμένα!:D

Τι κάνετε; Κορίτσια χάθηκα γιατί όλο το ΣΚ είχα πέσει με τα μούτρα στο μωρό μου. Τους περίμενα Σάββατο με αεροπλάνο και μου ήρθαν Παρασκευή! Τρελάθηκα με την έκπληξη. Μου τον έφεραν(μαζί με τη μαμά μου) οι φρεσκοκουμπάροι μας! Αχ, πραγματικά μου είχε λείψει τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ!!!!!!!

neamanoula τι διαβάζω; Καλά δεν ντράπηκε; Απίστευτο όμως να δώσει ψεύτικα στοιχεία σε ένα μέρος που απ΄ότι κατάλαβα ήταν γνωστή. Ξεφτίλα όμως ε; Τι να πω. Δεν ξέρω πως θα κινηθείτε αλλά ένα ξ@χεσμ% το θέλει για το ψέμα της.

Κατα τα άλλα ησυχία. Ο καιρός καλός με αέρα όμως. Πήγα και στη θάλασσα αλλά δεν μπόρεσα να μπώ. Κρύα βρε κορίτσια..!!:rolleyes:

Α! Να σας πώ και το "κουκουβαγίστικο" της μέρας; Χθες έντυνα το αστεράκι μου. Του βάζω λοιπόν το ένα παπουτσάκι του και αυτός αμέσως σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει. Του λέω λοιπόν "Γιάννη πάρε το παπουτσάκι σου και έλα να το βάλουμε στο πόδι σου". Με κοιτάει, παίρνει το παπούτσι και έρχεται κοντά μου, μου το δίνει, μου γυρίζει την πλάτη του και κάθεται στον ποπό του απλώνοντας τα ποδαράκια του για να του βάλω το παπουτσάκι...!! Καλά μην γελάτε. Μπορεί τα δικά σας να το έχουν κάνει αυτό, αλλά για μένα ήταν υπέροχο!!!:D:D

Σας φιλώ, καλημέρα και τα λέμε!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Daf χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα του σπα. Κι επειδή σε κάποια φάση το είχα ψάξει για να κάνουμε bachelor party στην ξαδέρφη μου (τι μπουζούκια και βλακειες, αυτό είναι bachelor) εξίσου εντυπωσιακό και πιο φτηνό από τη ΜΒρετανανια είναι το σπα του Χίλτον. Για δες το και αυτό....Όσο για την Πέμπτη νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, αν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνση να βρω το χάρτη. Επίσης θέλω τα φώτα σου για τις υφασματινες πάνες, ψήνομαι πολύ να το γυρίσουμε κι εμείς:wink:αλλά οι απορίες είναι πολλές!

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!! Παράλληλα ετοιμάζω και φωτο να σας δείξω από τη βάπτιση, θα σας στείλω πμ να τις δείτε.

Περαστικά στα αρρωστούλια, πολλά νέα διάβασα γιατί είχα να μπω μέρες, μου χει πάρει τα μυαλά ο γιος μου και δεν μου τα δίνει πίσω!

Εμείς δεν έχουμε πολλά νέα, πλέον πάμε φουλαριστοί, χτες κοιμήθηκε χωρίς διακοπή και προσεύχομαι να συνεχιστεί το όνειρο αυτό:):)

Κατερινάκι το ΣΚ μάλλον πάμε στο εξοχικό στο Δήλεσι, μήπως να κανονίζαμε να βρεθούμε? Και όποια άλλη δεν έχει πρόβλημα με απόσταση ελάτε για βόλταααα!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Kατερινακι μου εκανα το πιο ευχάριστο διάλειμμα απ τις δουλειες που θα μπορούσα.. Τι ομορφα που ήταν όλα!!! Ο Γιωργος ενας γλύκας και τα βαπτιστικά του τι ωραία !! Μπράβο στην νονά γιατι το θεωρω δύσκολο να βρεις στην αγορά πραγματικά όμορφα βαπτιστικά για αγοράκια.... Μεσα στο μοναστηρι φαίνεται να ήταν πολύ μυσταγωγικά με χαμηλό φωτισμό και τα παιδάκια με τα κεράκια !! Τι ομορφα!! Κι εμεις σε μοναστήρι την βαφτίσαμε την μικρή και οντως τα φωτα ήταν πολύ χαμηλά κι ανησυχουσα αν θα βγουν καλες οι φωτογραφίες.:tongue:..

Κατερίνα μου ήσουν μια κούκλα αλλα ο Γιωργίνος έκλεψε την παράσταση!!!!! Μπραβο σας αντε καλοφωτισμενος κι ο Γιωργάκης μας !!!

Τοση ώρα μαγείρευα και σκεφτομουν οσα ήθελα να σας γράψω αλλά χαλάρωσα τοσο με τις φωτό που τα ξεχασα...

Η πεζη πραγματικότητα είναι πως τα χω φτύσει μονη μου και αρχίζω να εκτιμώ κι αυτη την ελάχιστη βοήθεια του συζύγου που οταν την έιχα συνεχως γκρίνιαζα πως δεν με βοηθάει....αν το διαβαζε θα χαιρόταν τώρα... Η μικρη οταν φτάνει η ώρα που συνήθως ερχόταν ο πατερας της αρχιζει να τον ζητά και ολο προς την εξώπορτα πάει.Οταν της έδινα το γαλα εψαχνε πάλι για τον πατέρα της και τον φωναζε μπαμπΑ -΄μπαμπΆ...

Του τα λεγα πριν απο το τηλεφωνο και συγκινηθηκε ο χαζομπαμπάς...

Α παραλιγο να βαλω και καμιά φωτιά..Εβαλα το κοτοπουλο να βράσει και το ξεχασα μπορεί και κανα διώρο με το παιχνιδι και το τρεξιμο με την μικρή .. ημασταν στο μπαλκόνι και οταν μπηκαμε επιτελους μεσα είδα τους καπνους και τρόμαξα..μαυρη η κατσαρόλα κορίτσια μαυρο κι αραχνο και το κοτόπουλο..τωρα μολις αισίως τελειωσα με το μαγείρεμα..

Σταματαω να γράφω γιατί θα σας ζαλίσω με την γκρίνια μου..

DaF μου όπως καταλαβαινεις δύσκολο μεσοβδόμαδα στο Χαλάνδρι να τα καταφέρουμε,.. Δεν κανονίζετε κανα απόγευμα στο παρκο μας στο Ηράκλειο να βρεθούμε ?? Αν μπορεί να σας φέρει κι εσας ο σύζυγος βέβαια.... Οσο για τις υφασμάτινες κι εγω το σκεφτόμουν αλλά μασαω βρε κορίτσια.. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ κι εγω όπως εσυ εχω πολλες απορίες... τες πα θα ξανααναφερθούμε στο θεμα συντομως...

edit παρακαλω.. ξεχασα να αναφερθω στη άλλη κουκλίτσα της παρέας. Ερατούλα τι ωραίο φορεματάκι ήταν αυτό που φόραγες καλέ ???? αντε πλησιάζει κι εσενα η σειρά σου..κι ελπίζω να καταφερουμε να ΄΄ερθουμε στο δικό σου μπλούμ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα!!!

Κατερινακι πανεμορφες οι φωτογραφειες σας..λατρεμενο το αγορακι σου, Η Ερατουλα επισης, μια κουκλιτσα ζωγραφιστη!!!! Εσυ μια κουκλα και γενικα αν και δεν παρεβρεθηκα στη βαφτιση σας, μπορω απο τις φωτογραφιες να αισθανθω το ομορφο και μυστηριακο κλιμα που επικρατουσε..επομενως συγχαρητηρια επισης στο φωτογραφο, εκανε πολυ καλη δουλεια!!

Νεαμανουλα μου ελπιζω να βρηκατε λυση με την κυρια, αν οχι παρε με τηλεφωνακι να σου πω τι μπορειτε να κανετε ΟΚ??? Παντως αυτα συμβαινουν καθημερινα και δεν με εξεπληξε το γεγονος..μου εχει συμβει και μενα με το αυτοκινητακι μου οταν ηταν καινουριο και φυσικα ο αχρειος οδηγος δεν αφησε τηλεφωνο ή στοιχεια:twisted:..τουλαχιστον εσεις θα την βρειτε την ακρη με καποιο τροπο απο τη στιγμη που γνωριζετε τα στοιχεια της οδηγου.

daf ωραιο δωρακι..μου κανεις και μενα ενα pleaseeeee???:tongue::tongue::tongue: Μια φορα εκανα ολοκληρωμενο προγραμμα σπα, στο ταξιδι του μελιτος στην Ταυλανδη, πηραμε το προγραμμα για τους νεονυμφους 5 ολοκληρες ωρες, απο σωμα, προσωπο, μεχρι πεντικιουρ , μανικιουρ..αλλα γμτ μου βγηκε ξυνο γιατι αμεσως μετα εφαγα κατι και επαθα δηλητηριαση..θυμαμαι δεν μπορουσα να ανεχτω τη μυρωδια των καλλυντικων στο σωμα μου, εμπαινα στο μπανιο και τριβομουν να φυγει η μυρωδια αν θυμαμαι καλα της σοκολατας..για τετοια γκαντεμω μιλαμε..:roll::lol:

Απο εμας τα ιδια, εχω τον μικρο στη μαμα μου 2 μερες για να συμμαζεψω το σπιτι και αισιως τελειωσαμε σημερα, εκτος από κουρτινες που τις αφησα για αυριο και ειμαι ξαλαφρωμενη για τα καλα. Αυριο εχουμε κλασσικα εμβολιακι..και το πιο βασικο..σας ειπα οτι εδω και λιγες μερες τρωμε κανονικα??? Μονο που τρωμε στο νεροχυτη πανω με ανοιχτη βρυση φυσικα και δυο μπολακια γυρω μας να βουταμε τα χερια...και οσο ελεγα οτι εγω δεν θα κανω τετοιες χαζομαρες...τελικα ποτε μη λες ποτε..:rolleyes:

Σας καληνυχτω..φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Γεια σου marigia!!!! Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου για τα βαφτιστικα....αλλα εμενα με τρελανε και το μπλουζακι προ βαφτισης!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

και το πιο βασικο..σας ειπα οτι εδω και λιγες μερες τρωμε κανονικα??? Μονο που τρωμε στο νεροχυτη πανω με ανοιχτη βρυση φυσικα και δυο μπολακια γυρω μας να βουταμε τα χερια...και οσο ελεγα οτι εγω δεν θα κανω τετοιες χαζομαρες...τελικα ποτε μη λες ποτε..:rolleyes:

Σας καληνυχτω..φιλακια!!!

:lol::lol::lol::lol: Αχχχχχχ πως σε νιωθω ΠΕΖΗ μου... κι εγω τα ίδια έλεγα και κοροιδευα την πεθερα μου που μου ελεγε πως τάιζε τα παιδια της στη βρυση αλλα κι αυτο κι αλλα πολλα εκανα για να φάει το σαμιαμιδάκι μου....

Καληνυχτα φιλεναδα

nI9Sp3.png

urDwp2.png

κατερίν@ μου καλοφώτιστος! Κουκλί ο Γιωργάκης!! Φοβερές φωτο. Πραγματικά μου 'αρεσαν πάρα πολύ! Να τον χαίρεστε!!! Λοιπόν κα κοιτάξουμε να βρεθούμε το ΣΚ. Κυρίως με βολε'υει Κυριοακή. Και να σκεφτείς ότι σήμερα θα σου τηλεφωνούσα να δώ τι κάνετε!! Άντε, να σας δούμε.

Daf τι κουκλί που είναι η Ερατώ;;;Βάλε με και εμένα στη λίστα με τις υποψήφιες πεθερές! ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!!

Εγώ τον μικρό μου τον βάφτισα 5,5 μηνών. Έχει πιο bebe φάτσα.Τώρα που βλέπω όμως το Γιωργάκη και την Ερατώ που είναι να βαφτιστεί, θεωρώ ότι είναι πολύ ωραία να βαφτίζονται μεγαλύτερα. Στις φωτο βγαίνουν κουκλιά!

Κατα τα άλλα ησυχία. Εμεις πάλι ξυπμνήσαμε 2 φορές το βράδυ αλλά ευτυχώς ήταν του 5λέπτου. Μια στις 1.30 και μια στις 2.30 Με τσακίζει πολύ αυτό, αλλά τι να κάνω μωρέ, θέλει τη μαμά του το χρυσό μου!

Σας φιλώ, καλημέρα και τα λέμε!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα μανούλες!

κατερίνα να το χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου Θεοφώτιστο να είναι!

τι κάνετε κοριτσάκια?

Κωνσταντία με ξεσήκωσες σήμερα θα πάω για πάπλωμα!ελπίζω να έχει και ριχτάρια γιατί θέλω καλοκαιρινά δεν έχω!

λοιπόν τα νέα μας είναι ότι τρέχω πολύ και συνέχεια!δεν ήξερα ότι ένας γάμος και μια βάπτιση έχουν τόσο τρέξιμο!θα μου πεις έχεις καιρό αλλά δυστηχώς πρέπει να πάω με τον ελεύθερο χρόνο της νονάς μιας και από τον ιούνιο ως και τα μέσα Ιουλίου δεν θα μπορούμε να κάνουμε κάτι και μετά θα είναι αργά γιαυτό τρέχω από νωρίς!βλέπετε οι νονοί μας παντρεύονται και χτίζουν κιόλας επομένως αυτοί τρέχουν περισσότερο!το κακό είναι ότι ψάχνω να βρω πράγματα όσο πιο οικονομικά μπορώ να μην τους ξετινάξω είναι και 2 τα μυστηρια!ξέρετε που μπορώ να βρω μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου για να τα χρησιμοποιήσω και ως λαμπάδες γάμου?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...