Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!

βαριέμαιιιιιι!πολύ βαριέμαιιιι!!!!!δεν θέλω να δουλέψω με τίποτα!είμαι και εγώ πολύ κουρασμένη!αυτά τα βρωμοχαλιά μου έχουν βγάλει την ψυχή!κάθε μέρα σηκώνω και κάτι και το πλένω αμέσως να φεύγει αλλά κορίτσια πολύ κούραση!θέλω διακοπέεεεεςςς!

αααα και να σας ενημερώσω ότι τελικά ίωση είχα και πέρασε!βέβαια ούτε χαίρομαι ούτε στεναχωριέμαι και πολύ όταν είναι να ρθει θα ρθει!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ κλασσικά…Στη δουλειά!! Πάλι από τις 5 στο πόδι και 5:30 μπροστά σε ένα τιμόνι.. Το έχω ρίξει στον καφέ μπας και δεν κοιμηθώ στο τιμόνι.. Τέλος πάντων, ας μην γκρινιάζω άλλο!

Daf μου τα πράγματα έχουν ως εξής: Δεδομένου ότι στη Χαλκίδα δεν έχουμε κανέναν, από τη μέρα που έπιασα ξανά δουλειά έπρεπε να βρω άνθρωπο να μου κρατάει το μωρό. Για βρεφονηπιακό δεν το σκέφτομαι ακόμα και επιπλέον ούτε και κάποια ξένη γυναίκα. Οπότε τι έμενε;; Πήρε τα μπογαλάκια της η μάνα μου και ήρθε. Ο γάμος στον οποίο γίναμε κουμπάροι ήταν το πρώτου μου ξαδέρφου (αδερφή της μάνας μου). Έτσι έπρεπε να πάμε όλοι μαζί επάνω φυσικά. Στη βδομάδα που έμεινα εκεί είδα πόσο της είχε λείψει η υπόλοιπη οικογένεια (κυρίως το άλλο της εγγόνι που μόλις το είδε άρχισε να κλαίει). Έτσι, αποφάσισα να την αφήσω άλλη μια βδομάδα εκεί να γεμίσει μπαταρίες. Θα έφερνα το μωρό αλλά ήδη είχα πάρει άδεια «άνευ» μιας βδομάδας για το γάμο. Οπότε δεν θα μπορούσα να μείνω πάλι μόνη με το μωρό. Το Σάββατο μου έρχονται και δεν σας κρύβω ότι μου έχει λείψει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ..!!!

Κατά τα άλλα τι κάνετε κορίτσια μου; Τι κάνουν τα μωράκια σας;; Ο δικός μου πάντως καλοπερνάει εκεί στα Βόρεια! Όλα σκανδαλιές. Φαντάζομαι ότι θα μου γυρίσει άλλο παιδί(ξέρετε τώρα η γιαγιά τα κάνει όλα τα χατίρια)

ΠΕΖΗ πράγματι θα έμενε χρόνος για να κάνουμε άλλα πράγματα με το σύζυγο εφόσον όμως θα είχαμε Normal ωράρια. Αργεί και αυτός πολύ μωρέ. Πάντως για ένα ποτάκι φυσικά και πήγαμε!!!

Αυτά για την ώρα. Σας φιλώ και τα λέμε!

ΥΓ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ticker ?????

july δεν πειράζει. Θα έρθει που θα πάει! και εγώ περιμένω το καλοκαίρι να ξεναπροσπαθήσω..Πότε παντρεύεσαι;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

μαρίγια, το Ανδριελάκι σου μοιάζει πολύ με το Θανάση μου! Ο μικρός έχει πάρει από μένα (καστανόξανθος και με ανασηκωμένα χείλη) και από το μπαμπά μου (γαλανομάτης) και τώρα που είδα το τικεράκι σου, ναι, μοιάζουν πολύ!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, υπομονή τι άλλο να πω;;;

Τελικά, μάλλον είμαι η τυχερή όσον αφορά τη δουλειά. Σηκώνομαι 6:45 και γυρνάω 15:30 (χτυπάμε κάρτα 14:45). Ο συζυγος πήρε το άλλο ωράριο και γυρνάει 17:00. Το μικρό τον κρατάει κοπέλα που τη βρήκαμε από άτομο εμπιστοσύνης. Αχ, κορίτσια, σήμερα, έλιωσα, μόλις γύρισα σπίτι, ο μικρούλης ήρθε τρέχοντας στην αγκαλιά μου με ένα τεράστιο χαμόγελο και δεν ξεκόλαγε, κι ούτε κι εγώ ήθελα να τον αφήσω! Μου έλειψε τόσο πολύ!!

Κατά τα άλλα, δεν θα το πιστέψετε, αλλά μία ώρα γύριζα να βρω γραφείο να καθήσω προσωρινά μέχρι να φύγει μια συνάδελφος στο τέλος Ιουνίου και να πάρω τη θέση της. Σε δύο κενά γραφεία οι υπολογιστές ήταν για πέταμα, ο ένας αργός, σχεδόν δε άνοιγε, ο άλλος φορητός με καμένες όλες τις θύρες, να μην μπορώ να βάλω ούτε ποντίκι! Και εννοείται ότι δεν υπάρχουν άλλοι Η/Υ στη μηχανοργάνωση. Καλά, πώς περιμένουν να δουλέψουμε έτσι; τελικά βρήκα μια κενή θέση σε ένα γραφείο καπνιστών. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ το τσιγάρο, αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι τον Ιούνιο, δε έχω κι άλλη επιλογή. (Μ' αρέσει που υποτίθεται ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και σε όλο το Δικαστικό Μέγαρο το τσιγάρο είναι χειρότερο από πριν!!) και φυσικά με έχωσαν αμέσως! Όχι ότι δεν το περίμενα, αλλά με την πρώτη, βρε παιδί μου; Τουλάχιστον γλίτωσα τις άπειρες απεργίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα και σύντομα θα σταματήσουν, αφού έρχεται καλοκαίρι και θα ψηφιστεί και το νομοσχέδιο, στις 20/5 όμως έχουμε πάλι απεργία -από τις τελευταίες φαντάζομαι.

Αυτά τα νέα μας. Α, ο Θανάσης συνεχίζει με μύξες, αλλά κατάλαβα ότι είναι από δόντια. Φούσκωσαν οι πρώτοι γομφίοι και σε καμιά βδομάδα το κόβω θα βγουν. Μέχρι στιγμής έχουμε 6 πάνω, 4 κάτω. Δεν λέει όμως ακόμα "μαμα"ή αν σας "μπαμπα". Λέτε τώρα που γύρισα στη δουλειά να του λείψω τόσο ώστε να μου το ξεφουρνίσει καμιά μέρα;

Αυτά και συγνώμη αν σας κούρασα! Παραδίδω τον Η/Υ στο σύζυγο! Καληνύχτα

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Βλεπω συμμετοχη και χαιρομαι πολυ που διαβασα τα νεα σας!!

vallou μου περαστικουλια σας ευχομαι και γρηγορα γεροι και δυνατοι ολοι στην οικογενεια!!!

Αντα μου καλο ξεκινημα στην εργασια σου, ολα μια συνηθεια ειναι και σιγα σιγα ολα θα παρουν το δρομο τους, οσο για την ανοργανωσια στο δημοσιο γενικοτερα δεν εχω να προσθεσω κατι, μονο το οτι σε εμας να εβλεπες τι γινεται...:twisted:

daf καλη συνεχεια στις προετοιμασιες, επελεξες το δυσκολο δρομο, εδω εγω ειχα κουραστει που απλα εψαξα για να παραγγειλω ποσο μαλλον να τα εφτιαχνα και μονη μου. Και για να αναφερθω στο θεμα των σιροπιων και των παιδιατρων το εχουμε επαναλαβει νομιζω πολλες φορες οτι ο καθε γιατρος και ο καθε γονιος εχει συγκεκριμενη νοοτροπια, συμφωνω απολυτα με την προσεγγιση σου στο πώς πρεπει να σκεφτεται ενας γιατρος αλλα και ο γονιος, για παραδειγμα εχω φιλη μου με δυο πιτσιρικια, και αυτη και η γιατρος που πηγαινει τα εχουν φλομωσει στα αντιβηχικα και στις αντιβιωσεις αλλα σε συννενοηση μεταξυ τους φυσικα:roll: Και μαλιστα το θεωρει εξαιρετικα περιεργο το οτι ο μικρος μου δεν εχει παρει ποτε σιροπι ή καποιο αλλο φαρμακο. Και για να σας λυσω την απορια, μπορει ο Νικολης να ειχε βηχα κοντα εναμιση βηχα, στην αρχη πιο εντονο και με τον καιρο πιο ηπιο φυσικα, αλλα τρεις φορες που τον πηγα να τον κοιταξει, δεν διαπιστωσε ακροαστικα, ηταν πεντακαθαρος και γι αυτο μου συνεστησε μονο νερακι και σε καμια περιπτωση σιροπι, οσο και να τον επρηξα..ε κατι δεν ηξερε ο ανθρωπος?? Δεν ξερω..μπερδεμα το θεμα των παιδιατρων..εδω οταν ο Νικολης ειχε 37,8 και ηθελα να του δωσω αντιπυρετικο μου ειπε ξεκαθαρα οτι μονο απο 38 και πανω δινουμε και μονο οταν εχει το παιδι, ποτε προληπτικα, ενω μια φιλη μου που ειχα ρωτησει ο γιατρος της απο 37 και κατι της δινει αντιπυρετικο..αντε βγαλε ακρη..εγω ακολουθω τις συμβουλες του και ως ωρας σε καλο μου εχουν βγει..

marigia πολυ χαιρομαι που η μικρουλα σου ειναι καλυτερα...οσο για τον συζυγο..δυσκολη η μοναξια φιλεναδα , εδω εμενα στη μπαλα παει δυο ωρες και χαζευω οχι να ελειπε τοσες ωρες..καλη υπομονη.

Αυτα..δεν ξεχασα κατι νομιζω και αν ξεχασα δικαιολογηστε με..απο τις 5 ειμαι ξυπνια και παω να την πεσω..φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

καλησπέρα κοπέλες!

Η μικρούλα μου ταλαιπωρείται ακόμα από την ίωση. Έχει αυτή την έξαψη και τα μουτράκια της είναι κόκκινα. Πυρετό δεν μου παρουσίασε.

ΠΕΖΗ μου σωστά παρατηρείς οτι κάθε γονιός έχει τη δική του νοοτροπία και αυτή ακολουθεί. Φυσικά και κάθε άρρωστο παιδάκι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και αυτές οδηγούν στις αντιδράσεις μας. Πχ η μεγάλη πάντα όταν ανεβάζει πυρετό κάνει εμετό :? Έτσι όταν τη δω ότι πάει να ανεβάσει πολύ επειδή ξέρω οτι θα μου τα βγάλει μετά της δίνω σιρόπι από πριν. Το ίδιο είχε προτείνει και μια μαμά παιδιατρος, έτσι ώστε να γλιτώνουμε ταλαιπωρία.

Είχα τρεξίματα νυχτιάτικα καθώς μου έκλεψαν μέσα από την τσάντα μου το πορτοφόλι μου με χαρτιά και κάρτες κλπ. Ξυνή μου βγήκε η απογευματινή βολτούλα. Ψώνισα κάτι και μάλλον με παρακολούθησε κάποιος οτι το έβαλα στιν τσάντα στο καρότσι και το πήρε :evil: Δεν μου αρέσει να χάνω πράγματα και είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Ευτυχώς από χρήματα δεν είχα σπουδαίο ποσό.

Κατερινάκι καλώς να τους δεχτείς!!

Είμαι πολύ πτώμα και λέω να σας αφήσω φιλάκια :cool:

Διαφημίσεις

αχχχχ εχω μια νυστααααα.....φατσουλα που να χασμουριεται δεν βαλανε βρε παιδια αν κ στους γονεις παιζει πολυ !!:tongue: μεγαλη παραλειψις!!!:tongue::tongue::tongue:

καλε βαλλου!!δυο νονες εχουμε, τη νοτια και τη βορεια ποια ειναι η τριτη;;;:tongue::mrgreen::mrgreen: ωραια η ιδεα σου για τη νεραιδοβαφτιση παντως!ο συντροφος της μιας νονας ηταν νονος με αλλους 3!!!ειχε πολυ πλακα γιατι η μαμα ηταν αγγλιδα κ ολοι οι νονοι ηταν απο αλλη εθνικοτητα!

στο θεμα μου τωρα...ετσι λες λοιπον για τη φοντανιερα....αχχ κ εγω αυτο φοβαμαι!!ωραια τα μαθηματα του παρλιαρου, φανταστικη ιδεα...αλλα μαλλον με τα χρηματα που διαθετουμε θα πρεπει να φυγει στο διαλειμμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: πειτε βρε κοριτσια προτασεις...ακουω εγω και τσεκαρω κ το μπατζετ!:rolleyes:

περαστικα σας το ξεχασα να σας ευχηθω η γαιδουρα!!!!!!!

πεζη , εμ ειμαι χαζο ....αντι να πιασω να κανω εστω μια απλη κ ωραια μπομπο με τουλι πηγα κ αρχισα τις χειροτεχνιες!!το φχαριστιεμαι , η αληθεια ειναι, κ βγαινουν πολυ γλυκες, αλλα θελουν τρελη δουλεια οι ατιμες!:rolleyes: καλη ξεκουραση κοριτσι!!

κατερινα πακετο η ιστορια σου!!πολυ πηγαινελα βρε παιδι μου!!αντε μια μερουλα εμεινε κ θα κανετε αγκαλιτσες με τον γιαννακο σου!

αντα υπομονη το μονο που μπορω να σου ευχηθω, κ εγω το τσιγαρο το σιχαινομαι, αναγουλιαζω απιστευτα!(μου εμεινε απο την εγκυμοσυνη!)

παω να την πεσω κ εγω αισιως κοριτσια μου!!σας φιλω!!

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?

και εγώ πάλι στη δουλειά που αλλού?

katerina-s τον σεπτέμβριο είναι αρχές αλλά ευτηχώς οι ετοιμασίες πάνε πολύ καλά και θα είμαι ήρεμη!εχτές έκλεισα και παγωτατζή για τη βάπτιση, μίλησα με τη μαμά μου για να πάει στο φωτογράφο να τον κλείσει, σήμερα θα πάω για φωτιστικά δαπέδου-λαμπάδες γάμου, μες την εβδομάδα θα πάμε με την κουμπαρούλα για στέφανα,το άλλο σαββάτο θα πάμε μου για βαπτιστικά και θα παραγγείλω και μπομπο, τα προσκλητηρια είναι στον μπαμπά τυπογράφο, το νυφικό είναι οκ επομένως μια χαρά!θα μου πεις βιάζομαι αλλά οι κουμπάροι παντρεύονται τον ιούλιο και χτίζουν και σπίτι και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πάω με τον δικό τους ελεύθερο χρόνο αλλά δεν με πειράζει!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Δόξα τω Θεώ είμαι σώα και αβλαβής!

10 λεπτά πριν εκραγεί η βόμβα ένας αλλόφρων αστυνομικός πέρασε τρέχοντας από το διάδρομο φωνάζοντας να βγούμε όλοι έξω γιατί έχει βόμβα. Φυσικά βγήκαμε με το πάσο μας γιατί κι άλλες φορές μας είχαν ειδοποιήσει, αλλά είχαν αποδειχτεί φάρσες. Αυτή τη φορά ήταν αλήθεια! Απομακρυνθήκαμε μέχρι το τείχος κοντά στο ΙΚΑ και τότε έγινε η έκρηξη. Μας κόπηκαν τα πόδια, ξέραμε ότι δεν βγει όλοι έξω, ήταν πολύ λίγος ο χρόνος για να εκκενωθεί όλο το κτίριο. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το μωρό μου, αν μου συνέβαινε κάτι, τι θα γινόταν; Η έκρηξη ήταν ισχυρή, κι αμέσως μετά είδαμε τον καπνό και τη σκόνη πάνω από το κτίριο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. Η βόμβα ήταν τελικά στο υπόγειο. Πάλι καλά, αν την είχαν βάλει πιο ψηλά, θα είχαμε θύματα. Ακόμα ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, τον κρότο της έκρηξης, το σοκ που σε ακινητοποιεί και δεν πιστεύεις αυτό που βλέπεις κι ακούς και την τρεμούλα που νιώθεις... κι η σκέψη σου που πάει αμέσως να ειδοποιήσεις τους δικούς σου ότι είσαι καλά... Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου διαβασα τα νεα σας με μεγάλο ενδιαφερον..

Αντα μου τωρα μολις το ειδα στις ειδήσεις για την έκρηξη και διαβαζα το ποστ σου για την δουλεια και το γραφείο και αμεσως μου κόπηκαν τα πόδια.Δοξα το Θεο που εισαι καλά , ακουσα πως τραυματιστηκε ενας άνθρωπος ελαφρά γιατί οντως δεν ειχαν προλαβει όλοι να βγουν..Ειδα πλανα απο την εκκενωση που τρεχαν οι ανθρωποι να βγουν απο το κτίριο..Φρικη Θεε μου....

Αχ ας αλλαξουμε κλίμα..Ωστε ο Θανασης μοιαζει με το Ανδριελακι ε?? Πολύ χαίρομαι... Το κοριτσάκι μου παντως ολοι στο δρόμο για αγόρι το παιρνανε:confused:..Τι μαγκα τη φωναζουν τι μπέμπη ....!! Εχω κουραστει να λεω πως είναι κορίτσι και τους αφήνω πια να λενε οτι θελουν.Τις προάλες στην λαική φοραγε μπλουζακι ροζ με κορδελες και ενας πωλητης με ρωτησε πως τον λεν τον μπέμπη???? -Ανδριελα του λεω:lol::lol:

Vallou μου πως είστε τωρα??? Ελπίζω καλύτερα και περαστικά ευχομαι Αυτο που σου ελειπε ειναι να σε κλεψουν κιολας βρε κορίτισι μου. Προσοχη στις τσαντες στα καρότσια κοριτσια δεν είναι η μονη περιπτωση που εχω ακούσει που κλεψαν τσαντα απο μανούλα που την είχε κρεμασει στο καρότσι, είναι ευκολη λεια μαλλον γι αυτούς..

Ξυπνησε η μικρή , τρεεεεεεεχω....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

πω ρε τί γίνεται εδώ?

ΑΝΤΑ ευτυχώς είσαι καλά και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. Ειλικρινά δεν ξέρω τί να πω, πώς από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξουν όλα. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.Καταχώνιασε το όσο γίνεται σε μια πίσω γωνιά του μυαλού σου, βέβαια είναι νωρίς ακόμη.Φαντάζομαι το σοκ που πέρασες.

vallou αρε τί έγινε με τη τσάντα?Ευτχώς δεν είχες πολλά λεφτά αλλά το σπαστικό είναι με τα χαρτιά, ταυτότητα (αν είχες μέσα), κάρτες όλα αυτά θέλουν τρέξιμο.έρε τί κόσμοςςςςς...εκνευρίζομαι πάρα πολύ πώς καταντήσαμε έτσι?όπου υπαρχει πείνα όμως....αλλά και από την άλλη σκέφτομαι πώς σε παλαιότερες εποχές (μανάδες, γιαγιάδες μας) πώς κοιμόντουσαν με ανοιχτες τις πόρτες και ούτε φόβος υπήρχε, τότε δηλ. δεν πεινούσαν?δενμ ξέρω ρε παιδιά ο κόσμος έχει αγριέψει πάρα πολύ. Σκέφτομαι το κόσμο όταν τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν και φοβάμαι τόσο πολύ!Επίσης περαστικά σας γρήγορα, μήπως έχει καμιά δερματίτιδα και είναι τα μουτράκια κόκκινα?

dafίτσα εγώ είχα φτιάξει τις μπομπο μόνη μου στη βάφτιση της Χριστίνας, με στολισμό καλαθιών όπως επίσης και τετράδια με μολύβια τυλιγμένα για τα παιδιά. Μου πήρε γύρω στις 2 εβδομάδες (γιατί τις έκανα μεταμεσονύχτιες ώρες αφού κοιμόταν η Χρσιτίνα) αλλά η χαρά που παίρνεις οταν τα δεις έτοιμα είναι άλλο πράγμα. Μια περηφάνια, ένα καμάρι βρε παιδί μου ότι τα έκανες με τα χεράκια σου. Καλές χειροτεχνίες.:D

marigia καλά αχρωματοψία έχουν? Φοράμε ροζάκια κύριε τί μπέμπης μας τσαμπουνάς?:mrgreen:

Η Χριστίνα στην παιδική χαρά δεν πάει στα κοριτσάκια, επίσης δεν πάει στα συνομηλικα της παιδάκια (ούτε να τα φτύσει), τρέχει στα αγοράκια που παίζουν ποδόσφαιρο. Λέτε να μου γίνει αγοροκόριτσο?:roll:Πώς δεν έχουμε φάει κανά σουτ στο κεφάλι έτσι που χωνόμαστε και πεταγόμαστε...:lol::lol:

yaeNp3.png

Aντα μου, ανατρίχιασα όταν διάβασα το σκηνικό.......μεγάλο σοκ! Και στη δική μου υπηρεσία έχουν τηλεφωνήσει αρκετες φορές για βόμβα και πάντα το παίρνουμε για καλαμπούρι, όμως από εδώ και πέρα θα είμαι πιο προσεκτική. Προσπάθησε κορίτσι μου να το ξεχάσεις για το δικό σου το καλό. Πού καταντήσαμε, να φοβόμαστε να πάμε στη δουλειά μας......

Daf καλή δύναμη με τις μπομπο, να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει-εννοείται πως θέλουμε φωτό. Τώρα όσο για το δώρο, τι θα έλεγες για ένα πακέτο σε σπα, αν τις αρέσουν αυτά εννοείται ή ένα τριήμερο ταξιδάκι. Δεν είναι κάτι που μένει αλλά δεν είναι κάτι που το κάνεις εύκολα δώρο στον εαυτό σου...Ή μια συλλογη με τα βιβλία του Παρλιάρου ή του αγαπημένου της σεφ?? Μπορεί να λέω και χαζομάρες.....

Με τις υφασμάτινες πάνες πώς τα πάτε. Εμένα η μεγάλη μου ένσταση είναι ο όγκος και πώς θα νιώθουν τα παιδάκια, δε θα τα ενοχλέι άραγε???? Σκέφτομαι πώς θα ένιωθα εγώ με μια πετσέτα ανάμεσα στα πόδια μου....Κατά τα άλλα τα κακά πώς τα καθαρίζεις?

Vallou μου αν είχες την ταυτότητά σου στην τσάντα και στην κλέψανε πρέπει να έρθεις στην εφορία να το δηλώσεις για να μην την χρησιμοποιήσουνε σε καμιά έναρξη επαγγέλματος......αν θέλεις να σου στείλω το τηλ μου για περισσότερες πληροφορίες.

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλημερα!!!

Αντα μου σε καταλαβαινω απολυτα για τον πανικο σου, αν δεν κανω λαθος χθες θα ερχοταν στα δικαστηρια ο Παλαιοκωστας??Σαν κατι τετοιο να πηρε το αυτι μου, αν οντως ισχυει πιστευω οτι συνδεεται αμεσα με την βομβα, αν δεν ισχυει δεν ξερω πλεον τι να υποθεσω και επειδη βρισκομαι και εγω σε δυσκολη υπηρεσια ελπιζω και ευχομαι απλα να μην πεσουμε και εμεις θυματα τετοιας επιθεσης...παλι καλα να λες που ηταν στο υπογειο γιατι αλλιως θα ειχαμε αλλη εξελιξη. Παντως κατα τη διαρκεια της νυχτας παλι υπηρξαν τηλεφωνηματα για βομβες σε διαφορα σημεια της πολης χωρις να επιβεβαιωθουν ευτυχως..

Μα καλα ασχετο..τι αλλαγη σκηνικου στον καιρο αυτη σημερα?? Βροχη απο το πρωι, πολυ παλιοκαιρος..παει η βολτουλα μας σημερα γμτ..σε κανα κοσμος βλεπω να κλεινομαστε και δεν με τραβαει καθολου τωρα που ανοιξε ο καιρος..:rolleyes:

vallou μεγαλη ταλαιπωρια σε περιμενει, πιστυεω οτι το να σου κλεψουν προτοφολι, κινητο κ.λ.π. ειναι απο τα χειροτερα αντε καλη υπομονη με τις καινουριες διαδικασιες.

daf μου εγω παντως σε οτι αφορα τα δωρα των νονων, αν κρινω απο τον εαυτο μου ειμαι πιο κλασσικος τυπος, δηλαδη προτιμω ενα συμβολικο δωρο που θα μου θυμιζει για ¨παντα" το γεγονος αυτο της κουμπαριας, δηλαδη καποιο κοσμημα ή ρολοι. Αποψη μου παντα..δηλαδη οταν η νονα μας μου ζητησε αν θυμαστε το πλυντηριο πιατων για δωρο, χαλαστηκα γιατι ξερω οτι δεν υπαρχει συναισθηματικη αξια και επισης ειναι μια συσκευη που καποια μερα θα πεταξεις και τελικα δεν σου μενει κατι απο την ιστορια αυτη (βεβαια σου μενει το σημαντικοτερο ενα βαφτηστηρι αλλα μια που μιλαμε για δωρακια)..ενω ενα κοσμημα ή ρολοι θα το φοραει και θα σε θυμαται και στο χρονο αποκτουν μεγαλη συναισθηματικη αξια. Εγω το βλεπω πιο συναισθηματικα το θεμα..αλλα γενικα εχω διαπιστωσει οτι εχουν αλλαξει οι συνηθειες, δηλαδη σε μια γνωστη μου η νονα της ζητησε στην ψυχρα 500 Ευρω μετρητα και οχι καποιο υλικο αγαθο... οπως επισης ενας ξαδερφος μου του ζητησε η νονα μια lcd τηλεοραση 40 ιντσων....αντε βγαλε ακρη:roll: Οχι τιποτε αλλο αλλα εχει ανεβει και το κασε των δωρων..θυμαστε ποσο προβληματιστηκα εγω που το δωρο της νονας μου τιναξε τον προυπολογισμο στον αερα..:?:roll: Παντως καλη επιλογη στο δωρακι σου, με αγαπη να ειναι και σιγουρα θα αρεσει στη νονα..!:tongue:

Αυτα..αντε σας αφηνω..φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Ti παλιόκαιρος ειναι αυτος γμτ??? Εμεις δεν προβληματιζόμαστε για βολτα διοτι μονες μας δηλ οχι τελειως αφού μολίς εφυγε η μαμά μου η οποία πήρε τέτοια χαρά απο το Ανδριελακι που την ελεγε συνεχως γιαγιά..... Κατα τα άλλα προσπαθω να βαλω μια τάξη στα ρούχα μας με σίδερο , κατεβασμα των καλοκαιρινων κι εχω και την μικρή να μην ξεκολά απο πάνω μου και να θέλει συνέχεια αγκαλιά..Της λειπω πολύ προφανως και γι αυτο οταν με βλέπει δεν ξεκολα απο πάνω μου..Τωρα που λειπει κι ο πατερας της ωρες πολλες είναι χειροτερα τα πράγματα ...και τουαλετα μαζί πάμε.....

Vallou μου πως τα πατε ?Ελπίζω να είστε καλύτερα!

Daf προσπαθω να σκεφτώ δωρο για την κουμπάρα σου αλλά δεν είμαι και πολύ καλή σε αυτα.. Εμεις στην δικιά μας της είχαμε κανει δωρο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης αλλά μαλλον κοινότυπο πολύ ακούγεται.....

Ωραια καθομαι αλλά οι δουλειες με περιμένουν φιλάκια τα λεμε το βράδυ αν και μεχρι τοτε δεν νομίζω να χει μπει καμιά σας....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...