Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερινακι να σου ζησει ο παλικαρος σου, παντα γερος και ευτυχισμενος στη ζωη του!!!! Ετσι οπως μας τα περιεγραψε η daf τα βαφτισια πρεπει να ηταν πολυ ειδυλλιακα, εσενα οντως σε φανταζομαι μια κουκλα που ουτως ή αλλως εισαι και οσο για το κλαμμα..ε βαφτιση χωρις κλαμμα δεν εχει γουστο:tongue:

marigia κοπελα μου πολυ κατακαρδα τα παιρνεις και δεν κανει τοσο...μην ανησυχεις και εγω που ειχα τον Νικολα αρρωστο τοσο καιρο, ειχε βηχα κοντα ενημισυ μηνα και απο εμετους αλλο τιποτα, μπορει και δυο φορες την ημερα, στανταρ μετα απο γευμα γαλακτος παντως. Οσο για το σιροπι ο δικος μας γιατρος δεν το συνεστησε σε καμια περιπτωση, και ο Νικολας υποψιν ειχε πολυ βηχα, μου ειπε οτι ειναι σε πολυ μικρη ηλικια για να παρει σιροπι για βηχα και το ιδιο μου ειπε και ο φαρμακοποιος, πολυ σπανια δινουν σιροπι σε τετοιες ηλικιες, για ψαξτο λιγακι:rolleyes: Παντως εμενα μου ειχε συστησει πολυ νερακι για να μην ξεραινεται το λαιμουδακι και τιποτε αλλο. Περαστικα παντως και μην μου αγχωνεσαι ετσι ειναι τα μωρα αρρωσταινουν , γινονται καλα, ξανααρρωσταινουν κ.λ.π. δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως:rolleyes:

Κατερινα παντα αξια κουμπαρα!!! Τουλαχιστον τωρα που θα ειναι στη μαμα σου σκεψου οτι θα χαλαρωσεις λιγακι και θα ξεκουραστεις, οτι θα σου λειψει θα σου λειψει αυτο ειναι βεβαιο.

neamanoula μου ε οχι να ανησυχεις για το παιδι, μια χαρα φυσιολογικο ειναι απλα ειναι λιγακι πιο ζορικο απο το μεσο ορο. Καταλαβαινω οτι σιγουρα σε εχει κουρασει, το κακο ειναι οτι την εχεις εσυ ολη μερα και δεν μπορεις να χαλαρωσεις και να ξεκουραστεις καθολου οποτε ισως γι αυτο να σου φαινεται τοσο υπερβολικο. Πιστεψε με εγω απο τοτε που αρχισα δουλεια και ξελαμπικαρα λιγακι δεν μου φαινεται τοσο ζωηρος ο Νικολας..μπορει να ειναι και η ιδεα μου αλλα επειδη μου λειπει οταν δεν ειμαστε μαζι οταν γυρναω σπιτι εχω περισσοτερο κουραγιο για τρεξιμο...φυσικα αν ειμαι ξεκουραστη:cool: Υπομονη θα μεγαλωσει, θα αρχισει να καταλαβαινει και πιστευω οτι τοτε θα ειναι ολα πιο ευκολα.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

katerin@ να σας ζήσει ο Γιωργάκης, καλοφώτιστος να είναι!Γερός και δυνατός σε όλη τη ζωή του!Η ατμόσφαιρα ειδυλλιακή, πρέπει να ήταν πανέμορφα!Μπράβο, να τον χαίρεστε και πάλι!

katerina_s πανταξια κουμπάρα!!!Τώρα με τη σειρά σου θα γίνεις και νονά!Όσο για τα μωρά μας κι εγώ απορώ τί άλλο θα κάνει!!!:cool:

marigia μου περαστικά σας!Μάλλον αναγουλιασε από τα φλέματα που έχει, άσχετα αν δεν βήχει, γιαυτό και έκανε εμετό. Λογικά το σιρόπι δεν θα ήταν για το βήχα καθ"αυτού αλλά αντιφλεγματικό, δηλ. για να βγουν όλα τα φλέματα που πιθανον να έχει ακόμη τα παιδί. Μετά το τρίτο 24ωρο εμένα η γιατρός μου μου δίνει φάρμακα, γιατί να ταλαιπωρείται το καυμένο?Χωρίς φαρμακα θα αργήσει να περάσει από μόνο του και θα ταλαιπωρείστε όλοι οικογενειακώς.Βρε ΠΕΖΗ μου σοβαρά 1.5 μήνα κοντά που ήταν άρρωστος ο Νικόλας δεν του έδωσες τίποτα?Εγώ ξέρω ότι δίνουν πολύ συχνά σιροπάκι και δεν είναι βρέφη είναι παιδάκια 1 ετους.Τί να πω?ο καθένας βέβαια ακολουθεί τις οδηγίες του παιδιατρου, εμείς μετά την τρίτη μέρα παίρναμε φάρμακα, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν θα άντεχα να είναι η Χριστίνα άρρωστη τόσο καιρό και να μην τη δίνω τίποτα. Τώρα σε ότι λες για τη ζωηράδα της Χριστίνας, συμφωνώ απόλυτα. Όλατν λέίψω από το σπίτι για καμιά δυο ώρες, για καμιά δουλειά δηλ. μην φανταστείς, γυρνάω με άλλη όρεξη και ενέργεια στο σπίτι. Να εχεις επί 24ωρη βάση μόνη το παιδί είναι πολύ δύσκολο.Και τί παιδί, έ????Αν ήταν ήσυχη ίσως παλευόταν , τώρα είναι πιο ζορικα΄τα πράγματα.

yaeNp3.png

Κοπελες μου ευχαριστω πολύ για τις συμβουλες και τα περαστικα σας .Η αλήθεια είναι πως με τους εμετους ανησυχω πολύ περισσοτερο απο οτι με τον πυρετο. Μου ερχονται άσχημες μνημες στο μυαλό αφου σας τα εχω πει τι περασαμε με οισοφαγιτιδες και παλλινδρομήσεις ... Σημερα είναι καλύτερα πάντως και ναι νεαμανουμα απ οτι καταλαβα πρεπει να εχει φλεμματα στον λαιμό .Προς το παρόν της βάζω μόνον ορό και βλεπουμε...

Το Χριστινακι ειναι μια χαρά και θα το προτιμουσα να εχω ενα σουπερ ζωηρο παιδί απο ενα νωθρο και ήσυχο . Εμεις πάλι παιρνουμε την πρωτια στην γκρίνια και μετα στην ζωηράδα ....

Αυτα απο εμας παω για ύπνακο αφου πρωτα σας δειξω το diaper cake μου. Πεζη ευχαριστω για τις οδηγιες, ηταν πράγματι πανευκολο

DSC01755-1.jpg

Η πισω πλευρα

DSC01760.jpg

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αχ βρε Dafitsa μου αυτην τη συζητηση ειχαμε τωρα με τον Κων/νο για τον παιδιατρο σας και είναι καθετος..Εμπιστευεται την δυτική ιατρική λεει....Λεω να περιμενω να δω μηπως την πιασει κανας βήχας ξαφνικά και υστερα να δωσω σιρόπι...Αν και μου κανει περιεργο πως ενω είχε καταρροη ξαφνικά της περασαν και οι μυξούλες και όλα...Δεν αντεχω αλλη αυπνια βρε κορίτσια κι εχω και δουλεια άυριο ... Θα κανουμε βαρδιες με τον συζυγο δεν γίνεται αλλιως αν και την εβαλα πανω σε ενα μαξιλάρι να κοιμηθεί.....

βρεεεε!!αφου στο ειχα πει, αλλο ο ομοιοπαθητικος και αλλο ο ομοιοπαθητικος παιδιατρος!!φυσικα και δινει κλασικα φαρμακα , παιδιατρος ειναι!!αλιμονο, και ντεπον και αντιβιωση αν χρειαζεται....απλα δεν τα δινει απλοχερα, υποστηριζει οσο δεν παει τον θηλασμο και την υγιεινη διατροφη.....εγω επιμενω , πατε για μια 2η γνωμη!και πειτε του οτι δεν θελετε να ακολουθησετε ομοιοπαθητικη αγωγη. πως ειναι το ανδριελακι;;;δεν σεπηρα σημερα αν κ σε σκεφτομουν γιατι ειλικρινα απο τις 9 το πρωι καθομαι τωρα!!!!ναι...!!!το πρωι βγηκαμε για δουλειες με την ερατω, αφου την ειχα ταισει, πλυνει, ντυσει, κυνηγησει στις 1002 διαολιες που κανει....μετα μαγειρεψα, εκανα και ψωμι περικαλω, (το μηχανημα ζυμωνει... ειπαμε!!:tongue:), με την ερατω να εχει απλωσει ΟΛΑ τα παιχνιδια στην κουζινα....απλωσα εβαλα πλυντηρια κτλ.....εφυγα γυρισα, παλι δουλειες σπιτιου και μετα γιογκαααααα.....και βουαλα να μαι επιτελους σπιτι μου σπιτακι μου!!!:tongue:

και ειμαι καλα!:tongue:

Καλη ξεκουραση DaF μου . Πολύ θα ήθελα να παρω όντως και μια 2η γνωμη .Του τοχω πει του συζυγου και που θα παει καποια στιγμη θα τον φερω προ τετελεσμενου και ετσι θα τον καταφερω. ΄Βλεπεις εχουμε αλλαξει και 3 παιδιάτρους ως τώρα και η τωρινη είναι και δικιά μου επιλογή, τα χει παρει ο άνθρωπος στο κρανίο με το θεμα...Παω να ξαπλαρω γιατί αύριο εχει ξυπνημα στις 7.....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

marigia μου πολυ ομορφη η τουρτιτσα σου, σιγουρα θα την καταευχαριστηθει η μελλουσα μανουλα!!!

Νεαμανουλα μου ο παιδιατρος μας γενικα ειναι πολυ κατα των φαρμακων και γενικα στη συμπεριφορα του και στις αποψεις του πλησιαζει κατα πολυ τον γιατρο της daf. Να σου πω και εγω ειμαι κατα των φαρμακων, δηλαδη ακομη και εγω για να παρω φαρμακο πρεπει να φτασω στο αμην που λεμε. Και ετσι με ανακουφιζει που εχω ενα παιδιατρο που δεν προχωραει κατευθειαν σε φαρμακευτικη αγωγη. Αλλα οσον αφορα το σιροπι, σε δυο φαρμακεια που πηγα και ρωτησα μου ειπαν οτι σε τοσο μικρες ηλικιες δεν συνιστωνται σε καμια περιπτωση και ετσι μου εφυγαν οι τυχον αμφιβολιες για το αν πραττω σωστα ή οχι, για να το λενε αυτοι κατι ξερουν πιστευω εκτος αν επεσα σε περιπτωσεις.

Οσο για το Χριστινακι ρε χαζη αφηνε την στη γιαγια λιγακι κανει καλο και λιγακι να ασχολουμαστε με τους εαυτους μας ή απλως να χαλαρωνουμε. Εγω νομιζω οτι δε θα μπορουσα με τιποτα να εχω ολη την ευθυνη του μωρου πανω μου..βεβαια οπως συνηθισει κανεις:rolleyes:

Daf πολυ φορτωμα η μερα σου καλη ξεκουραση πλεον!;)

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Νεαμανουλα μου ο παιδιατρος μας γενικα ειναι πολυ κατα των φαρμακων και γενικα στη συμπεριφορα του και στις αποψεις του πλησιαζει κατα πολυ τον γιατρο της daf. Να σου πω και εγω ειμαι κατα των φαρμακων, δηλαδη ακομη και εγω για να παρω φαρμακο πρεπει να φτασω στο αμην που λεμε. Και ετσι με ανακουφιζει που εχω ενα παιδιατρο που δεν προχωραει κατευθειαν σε φαρμακευτικη αγωγη. Αλλα οσον αφορα το σιροπι, σε δυο φαρμακεια που πηγα και ρωτησα μου ειπαν οτι σε τοσο μικρες ηλικιες δεν συνιστωνται σε καμια περιπτωση και ετσι μου εφυγαν οι τυχον αμφιβολιες για το αν πραττω σωστα ή οχι, για να το λενε αυτοι κατι ξερουν πιστευω εκτος αν επεσα σε περιπτωσεις.

Οσο για το Χριστινακι ρε χαζη αφηνε την στη γιαγια λιγακι κανει καλο και λιγακι να ασχολουμαστε με τους εαυτους μας ή απλως να χαλαρωνουμε. Εγω νομιζω οτι δε θα μπορουσα με τιποτα να εχω ολη την ευθυνη του μωρου πανω μου..βεβαια οπως συνηθισει κανεις:rolleyes:!;)

Καλημέρα μανούλες και απο εμάς!

Συμπεθέρα με το καλό στις 29!!!!

Κατερινα_ς παντάξια βρε!!!

Πεζη μου κάνει πολυ εντύπωση αυτό που λες για τους φαρμακοποιούς.Σαφώς δεν υποστηρίζω την υπερκατανάλωση φαρμάκων αλλά επειδή το αντιβηχικό το σταματήσαμε πριν λιγες μέρες, στα 2 φαρμακεία που πηγα, μου ειπαν οτι ειναι συνηθέστατο το να δινουν σε 1 ετους παιδάκια σιρόπι και οτι αν δεις τις ενδειξεις το χορηγουν απο 6 μηνών και μετα...μήπως όντως επεσες στην περίπτωση?1,5 μήνα με βηχα και εμετους ρε φιλενάδα δεν ειναι περισσότερο επικίνδυνο απο ενα σιρόπι?Κυρίως για τον βήχα, θυμάμαι μιά εξαιρετική πνευμονολογο που ειχα παει και μου ειχε πει, ότι βηχας πανω απο 3 ημέρες πρέπει να αντιμετωπίζεται!Περαστικά anyway στην Ανδριέλα παντως!!!

neamanoula η Πεζη εχει 100% δίκιο...κάνε χρήση της γιαγιάς, απαιτείται πλεον!!!

Εμείς κοριτσάρες μπορεί να μην περπατάμε ακόμη αλλά τις ζαβολιές μας τις κάνουμε...χθές στην φυσικοθεραπεία ξεμάλιασε την δασκάλα του-η οποία ειχε 3 μέρες που ειχε κανει extension-τις εβγαλε μιά τουφα αλλό να σας λέω και αλλο να το βλέπατε!!!!Μετά άρπαξε το παιχνίδι απο μιά μικρή 10 μηνών αφού όμως στην αρχή την καλοπήρε μα χάδια...και στο τέλος πήγε στην συμπαθεια του, μιά πιτσιρίκα 2,5 χρονών όπου για 2η φορά διάβάσαν μαζί ένα βιβλίο και στο τέλος το "ευγενικό" μου παιδί το τραβούσε να της το παρει...!!!Μέσα σε όλα αυτά ειχα και την φυσικοθεραπέυτρια να γελάει απο την χαρά της που ο Παναγιώτης επιτέλους κοινωνικοποιείται!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν σας κρύβω ότι αν εξαιρέσεις το "αγενές" της υπόθεσης, ειμαι πολυ χαρούμενη που επιτέλους ο μικρός ανοίγεται και σε παιδάκια τόσο πολυ!!!!Ο καημένος απο την απομόνωση τόσους μήνες, ειχε κολλήσει και τώρα...ποιός μας πιάνει!!!!:shock::shock::shock:

ΦΙλιά σε όλες σας...

Αυτα απο εμας παω για ύπνακο αφου πρωτα σας δειξω το diaper cake μου. Πεζη ευχαριστω για τις οδηγιες, ηταν πράγματι πανευκολο

DSC01755-1.jpg

Η πισω πλευρα

DSC01760.jpg

Είναι σούπερ και θα πάρω ιδέες για την δική μου!!!!

Τον δίσκο που τον βρήκες???

Διαφημίσεις

Και ναι επιτέλους έχω ιντερνετ, και όχι δεν έφυγα ακόμη από Αθήνα, την τυχη μου μέσα......Κατά τα άλλα είμαστε πολύ καλά αν εξαιρέσετε τα πηγαινε έλα για να καταφέρουμε να βρεθούμε σαν οικογένεια.

Κατερίνα μου γερός και καλοφωτισμένος να είναι ο Γιωργάκης! Δυστυχώς δεν τα καταφεραμε διότι ελλείψη χρημάτων έχουμε πολύ προσωπική δουλειά στο εξοχικό μας (ο Νικος δηλαδή) και δεν φύγαμε ως τη Δευτέρα που επιτέλους τελιώσαμε τα υδραυλικά! Είμαι σίγουρη ότι ήταν όλα υπέροχα!!!!

Marigia περαστικά στο Ανδριελάκι, εύχομαι τελικα να μην είναι κάτι σοβαρό. Η diapercake εξαιρετική. Έχω κάνει κι εγώ μια στην νονά του Βαγγελάκου αλλά δεν έχω το καλώδιο της μηχανης για να την περάσω. Έχω βάλει κι εγώ στην κορυφή το ίδιο Baby on board!!

Daf δεν τα έχω καταφέρει ακόμη να έρθουμε, πού θα πάει, θα το δρομολογήσουμε...Το μότο σου δε θα μπορούσε να λέει μεγαλύτερη αλήθεια!

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλησπέρα!

Τι κάνετε; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Εγώ είμαι χωρίς το μωράκι μου εδώ και 3 μέρες. :-( Όπως σας είπα τον άφησα στη μαμά μου. θα μου έρθει το σάββατο. Μωρέ, μου λείπει πολύ. Βέβαια έχω την ευκαιρία να κάνω άλλα πράγματα αλλά και πάλι....άδειο σπίτι!

Πως τα καταφέρνω κορίτσια και μου φεύγει η μέρα χωρίς να το καταλάβω, δεν ξέρω. :confused::confused: Μάλλον με κουράζει πολύ το πρωινό ξύπνημα και έτσι δεν μπορώ την υπόλοιπη μέρα να συνέλθω. Να, σήμερα γύρισα 4:30. Στις 5 πήγαμε για φαγητό έξω. Γυρίσαμε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Πήγα για ύπνο και ξύπνησα 8:30. Πάει όλο το απόγεμα. Μόνο τις βεράντες μπόρεσα και έπλυνα...Τίποτε άλλο!

marigia super η τούρτα. Θα κάνω και εγώ στα μωράκια που έρχονται.

neamanoula και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ζητάς βοήθεια από κάποια "γιαγιά". Εγώ τη βδομάδα που μας πέρασε και εν όψη γάμου πήγα για καθαρισμό προσώπου, περιποίηση νυχιών κτλ. Το πόσο μου άρεσε δεν λέγεται...Και πόσο καιρό είχα να το απολαύσω...ΝΑι, χρειαζόμαστε και λίγο χρόνο για τον εαυτό μας! Νέες κοπέλες είμαστε!!!

Σας φιλώ (γιατί δεν φαίνεται το ticker Μου;;;; )

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kοριτσακια μου καλά χαιρομαι που σας άρεσε το diaper cake μου κι ελπίζω να αρεσει και στην μελλουσα μανούλα!! Giaki μου η πιατελα ειναι jambo.

Το Ανδριελακι μου είναι καλύτερα αν και συνεχίσει να εχει φλεμματακια τα οποια όμως τα αντιμετωπιζουμε με ορο προς το παρον..Σημερα με έκανε πολύ περήφανη! Θα ερχοταν η νονά της το απογευμα οπότε και άρχισα κι εγω να την ζαλίζω πες νονά και πες νονά. Το πρηξα το παιδακι και σου λεει αυτη είναι τρελη ολη την μερα αυτο θα μου λεει ας το πω να ησυχάσω και το είπε κορίτσια ολοκαθαρα!!! Λεω στην νονά της πως το κοριτσακι μας εχει κατι να της πει σήμερα και αρχιζει το Ανδριελακι να τη φωναζει νονα - νονά και τρελαθηκε κι η νονά απ τη χαρά της. Της εφερε και μαγιο μπικινι πουα και μπαντάνα οπότε χαλάλι της της νονάς !!!

Οσων αφορά της γιαγιαδες εγω πολύ στενοχωριεμαι που δεν έχουμε καμιά διαθεσιμη να μας κρατησει το παιδί σε μια ώρα ανάγκης.Και να σας πω την αληθεια δεν θα με πείραζε αν τουλ ερχόταν νωρίς ο άντρας μου γιατί κουράζομαι πολύ ολη την ημερα μονη μου ..Ο συζυγος ερχεται 8 η ωρα απο την δουλεια και πάλι ομως θα πλυθει και την κρατησει μια ωριτσα μεχρι να την βαλουμε για ύπνο, μετα την κανουμε μπανακι μαζί και αφού της δώσω το γάλα εγω την κοιμήζει εκεινος.

Ολα αυτα μεχρι σημερα διότι απο άυριο θα γυρνα στο σπίτι 11 το βράδυ και θα δουλευει και ΣΚ Εχει τρελό πηξιμο ολο το καλοκαιρι μεχρι να εκπαιδευσει κοσμο να καθεται στο πόδι του ..Αχ κοπέλες μου πως θα αντεξω ολη μερα μόνη μου καλοκαιριάτικα ΔΕΝ ΞΕΡΩ.....:-(.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ουφ θα τελειωσουν αραγε οι μπομπονιερες καποτε ή θα παω στην εκκλησια περνωντας χαντρες κ χαντρακια;:rolleyes:

Κατερινα πως και τον αφησες στη μαμα σου τον μικρο;για ξεκουραση ή επειδη δεν τον βλεπει συχνα;:confused:

παντα αξια κ απο μενα και να χαρεις τον γιο σου γαμπρο (αν κ πολυ νωρις για τετοια ευχη!!!!!:tongue::tongue::tongue:)

παιδια ...λετε για γιαγιαδες...το πως κανει με τη μανα μου....αλλο πραγμα...με κανεναν απο τους 2 παππουδες δεν κανει ετσι, μιλαμε τρωω κλωτσιες απο τη χαρα της!!ορμαει στην πορτα!!χαιρομαι που τα πανε καλα, ελπιζω βεβαια κ η μανα μου να στρωσει με τον καιρο κ να μην ειναι τοσο φοβητσιαρα 'να προσεχεις' κ 'να προσεχεις' .. ολη την ωρα:?...

οσο για τον προσωπικο χρονο....χμμμμ πονεμενη ιστορια....εγω θα την αφησω με την μανα μου οταν δεν θα υπαρχει αλλη εναλλακτικη, το προβλημα ειναι οτι μου εχουν λειψει κ μενα τα υποτυπωδη μποτε που εκανα αφηστε που καραχρειαζομαι κιολας:roll::?.....αλλα εχουμε αποφασισει με τον συζυγο να περιοριζεται στο μινιμουμ η βοηθεια της......ακομα λοιπον κ εγω που υποστηριζω την αποφαση μας, φρικαρω κατι τετοιες φορες που βλεπω ποσο απεριποιητη ειμαι, που δεν προλαβαινω τιποτα.... που δεν εχω κοιμηθει ουτε μιση ωρα το μεσημερι κ κλεινω 16ωρο ορθια κυριολεκτικα....:-( νεες κοπελες κατερινα μου αχ βαχ.........

κακα τα ψεμματα , οσο κ να βοηθαει ο συζυγος, οσο και να ειναι διπλα, δεν μπορει να καταλαβει το ποσο τρεξιμο ριχνουμε.....τελοσπαντων απο αλλου ξεκινησα αλλου εφτασε....αχ....θα μεγαλωσεις βρε ερατω που θα παει!:)

α το αλλο δεν σας το πα!!!ξεκινησαμε υφασματινες πανες!!!!!ω ναι, τα καταφερα κ το πηρα αποφαση!!!αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ειναι τεραστιες και αντιαισθητικες (κανουν τον ποπουδακο της τεραστιο κ δεν της κανουν τα παντελονακια γμτ!!) ειναι υπερ απαλες κ φυσικα θα κανουμε οικονομια, σε δυο μηνες θα εχουμε ηδη κανει αποσβεση. το βραδυ εννοειται θα της βαζουμε συμβατικες, αυτο μου λειπε τωρα....:mrgreen:

μαριγια μου τωρα ειδα την πανοτουρτα, υπεροχη την εκανες!!!!!εχουμε κ εμεις γεννητουρια σε 1,5 μηνα περιπου, θα κανω οπωσδηποτε!

λοιπον θελω την πολυτιμη βοηθεια σας, για ακομη μια φορα!!τι δωρο να παρουμε στις νονες;; οκ, κοσμηματα ειναι κλασικη αξια αλλα ηθελα κατι διαφορετικο.....πχ στη μια νονα,τη βορεια, που ειναι καθηγητρια (περασε τωρα τον ασεπ) ελεγα μια καλη δερματινη τσαντα για το σχολειο που να την κρατησει χρονια....στην αλλη τωρα...εδω ειναι πιο δυσκολο...της αρεσει πολυ η μαγειρικη, μα παρα πολυ....κ βρηκα μια φοντιερα σε σουπερ βαθυκοκκινο χρωμα....αλλα αυτο δεν ειναι τοσο προσωπικο δωρο, ειναι;;;:confused:εχω κολλησει με τη νοτια νονα!!πειτε ιδεες μην την ριξω αθελα μου (στην τιμη ειναι το ιδιο , το προσωπικο δωρο με ενδιαφερει)

για τα σιροπακια και τα λοιπα φαρμακα νομιζω οτι υπαρχει τοση αποκλιση οση και στις αποψεις των γιατρων για ολα τα θεματα!αλλος θεωρει οτι θα αντιμετωπιστει πιο φαρμακευτικα, αλλος λιγοτερο, αλλος προτεινει πρωτα βοτανια, αλλος ζηταει αμεσως εξετασεις αιματος......νομιζω το ζητημα ειναι α. να ειναι ανθρωπος αξιος εμπιστοσυνης και β.να 'μας κανει' , να ειναι στο στυλ μας, πως να το πω, για να υπαρχει και αποτελεσματικοτητα στις συμβουλες του/της.....μπορει πχ ο γιατρος της πεζης να μην τους προτεινε φαρμακα γιατι ειδε οτι ο μικρος ειχε μεν βηχα, δεν ηταν ομως επικινδυνος..λεω εγω τωρα, δεν ξερω!οταν η ερατουλα χτυπησε στον ωμο της, πηρα τηλ.τον παιδιατρο σιγουρη πως θα μας εστελνε για ακτινογραφια...μας ρωτησε 2-3 πραγματα σχετικα με την κινηση του χεριου , εδωσα κ εγω 2-3 φορες τα ομοιοπαθητικα του κιτ και ευτυχως δεν χρειαστηκε τιποτα αλλο.....αλλος θα μπορουσε να μας εστελνε οντως για ακτινογραφια, εγω θα ηρεμουσα φυσικα, αλλα δεν θα ετρωγε το παιδι τζαμπα ακτινοβολια;;; δλδ τα σταθμισε ο γιατρος με εναν τροπο που δεν εχω εγω φυσικα....κ αυτο νομιζω συνιστα τον καλο γιατρο, να σταθμιζει........δυσκολο μου φαινεται ρε παιδια!:rolleyes:

κωνσταντια οποτε θελεις παρε τηλ !!!!!:D

τρελη πολυλογια παλι, 20'γραφω!!ειναι να μην παρω φορα....σταματω λοιπον!σας φιλω!(φιλακι γλυκο στο ανδριελακι!!!πως ειναι σημερα;; εντιιιιτ-τωρα ειδα το μνμ σου μαριγια μου!!!ΜΠΡΑΒΟ η ανδριελα!!!!πωπω θα κατουρηθηκε η νονα χιχιχιχι!!!!!!για την αντοχη αχ τι να σου πω.......τα λεω κ πιο πανω.......λοιπον, λυση ειναι να βρισκομαστε πιο συχνα να ξελασκαρουμε , να ξεδινουν τα μικρα και να ξεραινονται στον υπνο!!!!!!!!)

ουφ... κατάφερα να συνδεθώ!! :P

Λοιπόν.. είμαστε άρρωστοι οικογενειακώς κορίτσια!!! Πολύ βρωμοίωση... και είπα οτι ΤΕΛΟΣ για φέτος αλλά που να μας αφήσει!!! Σήμερα κόλλησε και η Πενούλα μου :(. Κατευθείαν πράσινη μυξούλα μου έχει και δυσκολεύεται το πουλάκι μου.. Να δαγκώσω την γλώσσα μου αν είναι να τη γλιτώσει, αλλά αύριο πιστεύω θα έχουμε και πυρετό :(. Εγώ τρελή καταρροή και το χειρότερο ρίγη και πόνους στα κόκκαλα και μια άσχημη αίσθηση γενικά.. Φοβάμαι μην έχουμε μάσκες και αερολιν πάλι..

ΠΕΖΗ θα συμφωνήσω μαζί σου για το σορόπι του βήχα. Την προηγούμενη φορά που δώσαμε σιρόπι (και κάτι μου το έλεγε από την αρχή οτι είναι λάθος αυτό) μπλοκάραμε τα φλέματα και τελικά καταλήξαμε στις μάσκες και τις κορτιζόνες και φυσικά άργησε η θεραπεία και το παιδί πήρε περισσότερα φάρμακα στο τέλος!!

Marigia ελπίζω να είστε εντελώς καλά τώρα! Φοβερή η τουρτίτσα σου.. Κρίμα δεν γεννάει καμιά φέτος για να φτιάξω και εγώ :rolleyes:

Αχ βρε dafaki πολυάσχολο!! Έτσι είναι δυστυχώς, τα περισσότερα περνάνε από το χέρι της μανούλας!! Τα ποδαράκια μου κάθε μέρα βγάζουν φωτιές. Όσο για τις 3 νονές πολύ τυχερή η Ερατούλα.. σαν νεραιδοβάφτιση μου ακούγεται :tongue:. Μου αρέσει και μένα πολύ η μαγειρική αλλά δε νομίζω να με ξετρέλαινε μια φοντιέρα για δώρο.. δεν ξέρω όμως μπορεί και να της αρέσει. Εμένα πχ θα μου άρεσε σε σχέση με την κουζίνα να κάνω μαθήματα ζαχαροπλαστικής με τον Παρλιάρο ή σε κάποια άλλη σχολή για σεφ, κάτι πιο ερασιτεχνικό πάντα, (δεν ξέρω πόσο κοστίζουν βέβαια :-) ). Δεν μας είπες κάτι για την τρίτη νονά που να της αρέσει. Μια φωτογραφική ίσως.. κοινότυπο;; Εγώ στην μαμά, αν ερωτηθώ βέβαια, θα ζητήσω μια φωτογραφική για την μεγάλη μου κόρη που ζητάει από καιρό. Μπορεί να επιλέξει νομίζω και ανάμεσα σε διάφορες τιμές στην αγορά και έτσι δεν θα την φέρω σε δύσκολη θέση. Με το καλό η βάφτισή σας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...