Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατεριν@ εμεις παντως που ειμαστε 15,5 μηνων ειμαστε 79 ποντους και 10100 κιλα και με εχει πρηξει η παιδιατρος να παχυνει και να παχυνει. Και τωρα τον εχω στην μανα μου για παχυνση στις Σερρες σαν τα γουρουνακια:-)

γεια σας ειμαι απο Θεσσαλονικη και εχω ενα αγορακι το Γιαννη 15.5 μηνων ελπιζω να ενταχθω στην παρεα σας:)

Καλωσηρθες στην παρεα μας!!!!

Τα μικρα μας ειναι copy-paste μονο που εμενα ειναι 16,5 μηνων και τον λενε Παναγιωτη!!!!

Κοριτσαρες μου, να ειμαστε ολες γερες και αξιες μανουλες!!!

Ειμαι ελαφρως χαλια σημερα...ο μικρος παει καλυτερα με την αλλεργια, αλλα ο καημενος απο το μπουκωμα δεν μου τρωει κανονικα!!!Ηδη εχει χασει στο μουτρακι και ελπιζω να μην συνεχιστει το κακο!!!

Γιωργο καλοφωτιστος και γερος!!!!

ΠΕΖΗ αιντε να τον πιουμε τον ριμαδοκαφε...

Φιλια σε ολες και περαστικουλια στα αρρωστακια...

Marigia κακο πραγμα ο πυρετος...και εμενα εχει κανει μεχρι 39,8 και ξερω πως ειναι...ουτε εμενα επεφτε ευκολα και στο 2ωρο τσουπ παλι στα υψη.Υπομονη φιλεναδα και θα κανει τον κυκλο του!!!!Μηπως κανατε κανενα ΜΜΡ τωρα κοντα?Αυτο φερνει τοσο πυρετο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ευτυχως εχω την μερα άδεια αυριο να καταφερω τουλ να τελειωσω τις δουλειες μου...

Εεεεππππ και εγω εχω αυριο αδεια!!!Θυμαστε εκεινη την ριμαδομερα λογω του ολονυκτιου?Εεεε ειπα να την παρω αυριο!!!!

Εεεεππππ και εγω εχω αυριο αδεια!!!Θυμαστε εκεινη την ριμαδομερα λογω του ολονυκτιου?Εεεε ειπα να την παρω αυριο!!!!

Τo καναμε τριημερο φιλεναδα , μπράβο μας!!!

Το ΜΜΡ θα το κανουμε αυτον τον μήνα , μαλλον καμια ιωσουλα περασε η μικρή, Αχ πανε και μας τα μαγουλακια μας :cry:

Περαστικα και σε σας .

Να ρωτησω κατι ολες σας?? Του Αγιου Πνευματος δουλευετε??? Εμεις ενω καθε χρονια καθομασταν, φετος αποφασισαν πως ειναι κατ εθιμον αργια και αμα θελουμε λεει να μην δουλεψουμε να την παρουμε άδεια .. Αρχισαν τα παρατραγουδα ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia τί καλά που είστε καλυτερα, πολύ χάρηκα!Του Αγ. Πνεύματος εμείς πάντα δουλεύαμε!:mad: όσο για το πέσιμο από τη κούνια το απεφυγα τόσο καιρό γιατί με το που ξυπνούσ έτρεχα να την πάρω, αν την άφηνα κανά δεκάλεπτο στο κρεβάτι είμαι σίγουρη θα είχε πέσει από 10 μηνών.Ταρζαν παιδί μου, σκαρφαλώνει παντού σαν την μαιμού με απίστευτη ευκολία και ταχύτητα.

Ξέρετε τί μου έκανε πάλι σήμερα?Σήμερα όλη μέρα έψαχνε ο σύζυγος το ρολόι του.Το μεσημέρι εγώ στην κουζίνα μαγείρευα, επλενα πιάτα κι όλα τα ωραία...ο σύζυγος με τη μικρή στο σαλόνι η οποία μικρή κάθε λεπτο έτρεχε στην κουζίνα από πίσω έτρεχε και ο άντρας μου να την πάρει. Βάζω πλυντήριο πιάτων και το απόγευμα αρχίζω να αδει'άζω τα πιάτα από το πλυντήριο. Η θήκη με τα κουταλοπίρουνα ήταν τίγκα και όταν την αδειάζω βλέπω μέσα στην θήκη ένα ωραιότατο πεντακάθαρο ρολόι.Είχε πλυθεί, ευτυχώς ήταν αδιάβροχο και δεν χάλασε... Σου λέει αφού βάζει η μαμά ας βάλω κι εγώ, και που μπαίνει αυτό το ασημι πράγμα?ααα σε αυτή τη θήκη με τα άλλα ασημιά...εντάξει το βρήκαμε..αρε Χριστίνα....το παίρνω το βάζω πάνω στο τραπέζι το βράδυ πάλι χάνεται το ρολόι, πριν λίγο το βρήκα μέσα στο τζάκι, τώρα που το πλύναμε πρέπει και να στεγνώσει....είμαστε και οι δυο από πίσω της πότε τα κάνει όλα αυτά και δεν την παίρνουμε πρέφα?Απορώ με την ταχύτητα...

Εντωμεταξύ μόλις κοιμήθηκε με τα χίλια ζόρια έχει 9 ώρες άυπνη, χτες από τις 7.00 μέχρι τις 21.30 με ένα τέταρτο ύπνο. όλη την ώρα πρέπει να τρέχουμε, δεν καθόμαστε στο καναπέ, δεν παίζουμε στο πάτωμα με τα παιχνίδια δεν κάνουμε τίποτα ξεκούραστο, πρέπει όληηηη την ώρα να τρέχουμε πάνω κάτω ώρες ατελείωτες....Αφού το μεσημέρι για να την κοιμίσω, μην γελάτε, την κοιμίζω πάνω στο ποδήλατο, έτσι για να νιώθει όρθια, η αλλαγη πάνας και ρούχων σκέτο μαρτύριο της κάνω ολόκληρο κεφαλοκλίδωμα!!!Ρε παιδιά μόνο η δικιά μου είναι τόσο ζωηρή και υπερκινητική????Να ανησυχώ???Ο παιδίατρος μου είπε ότι είναι φυσιολογικό απλά είναι ένα πολύ δύσκολο παιδί.Για πείτε ρε κορίτσια κι εσείς γιατί με προβληματίζει το όλο θέμα. Προσπαθώ να την ηρεμίσω, να μην χτυπιέται συνέχεια ότι και η ηρεμία και η ησυχία χρειάζονται αλλά πού...όλη την μέρα τρέξιμο, χορός και χτύπημα, όταν κάθεται στο καρεκλάκι χτυπάει με την πλάτη της δυνατά την πλάτη του καθίσματος, δεν έχει ηρεμια ούτε λεπτό.Σόρυ για το πρήξιμο αλλά προβληματίζομαι...

yaeNp3.png

Καλησπέρα κοπέλες :D

Να μας χαίρονται τα παιδάκια μας και μεις αυτά!! ΠΕΖΗ πολύ όμορφη η καρτούλα σου :tongue:

Neamanoula Βρε συ τι τρομάρα σου έδωσε το θηριάκι!!! Πρόσεχε την!! Κρεβάτι κανονικό νομίζω είναι νωρίς ακόμα.. Περίπου στα 2 έτη μπορούν να κοιμηθούν σε κανονικό. Η δική μου κορίτσια σκαρφαλώνει παντού!! Πάτησε σε ένα καρεκλάκι μετά ανέβηκε στο τραπεζάκι ζωγραφικής, πάτησε σε κάτι βιβλία που είχα εκεί και τσουπ.. τη βλέπω όρθια να μου γελάει :shock: Και όλα αυτά σε 1 λεπτό που της γύρισα την πλάτη για να στρώσω το κρεβάτι της μεγάλης. Μήπως το Χριστινάκι περνάει πολλές ώρες στο σπίτι και θέλει περισσότερη δράση.. Μήπως αν βγαίνατε πιο πολύ στο καρότσι ή κούνιες πχ. Και η Πένυ μου είναι πολύ νευρικό παιδάκι. Για την πάνα έχω και easy up και της βάζω όταν δεν κάθεται με τίποτα όμως. Παρατήρησα οτι μου γίνεται πιο νευρική όταν την κλείσω μέσα 1-2 μέρες. Πάντως από όλα τα μικρά που βλέπω γύρω μου, όλα έτσι κάνουν. Μην ανησυχείς άδικα.

dafaki κρίμα για τη γνωστή σου που χτύπησαν. Τι να πεις!! Ανεγκέφαλα όντα και όχι άνθρωποι :mad: Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που καθοδηγούνται σε τυφλή βία..

Δώσε και από εμένα τις ευχές στο Γιωργάκη που βαφτίζεται.

Μαριγια περαστικά στη μικρούλα σου.. Ναι δυστυχώς μετά από ίωση είναι πιο ελαφρά τα μωράκια.. Εγώ την ταίζω τις περισσότερες φορές αλεσμένο για να είμαι σίγουρη οτι έφαγε. Με το κουτάλι της κάνει 10 ώρες μόνη της και ταίζουμε και το δάπεδο..

Αυτά από εμάς.. τα λέμε σύντομα.

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

ευτηχώς πάμε καλύτερα όχι ότι πέρασε τελείως συνεχίζουμε με μάσκα μέχρι να τελειώσει ο βήχας. ρε γμτ όλο το χειμώνα δεν μου έκανε ακροαστικά τώρα βρήκε?τεσπα τουλάχιστον τα φάρμακα της φέρνουν υπνηλία πρώτη φορά είδα το παιδί μου να κοιμάται 3-4 ώρες δεκατιανό ύπνο και άλλη μια ώρα το απόγευμα!ήθελε ξεκούραση το κακόμοιρο!

αυτά τα νέα μου!πάω να δουλέψω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

july ευτυχώς είναι καλύτερα η μικρή!Μπράβο, ελπίζω μέχρι αύριο να είναι εντελώς καλά.:D

Τί γίνεται με τις βαφτίσεις γιατί χάθηκα ολίγον?Ποιά ήταν να βαφτίσει?katerin@ με το Γιωργάκη αυτό το σ/κ ήταν ή αυτό που έρχεται?Και η daf πότε είναι?αχχχ πείτε μου να αρχίσω τις ευχές....:D

vallou μου σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Είμαστε όλη μέρα έξω, και το επομενο στάδιο για δράση είναι να γραφτούμε στην ειδική ομάδα κομάντος..πόσο πια παραπάνω δράση?Τα ποδαράκια μου έχουν πρηστεί, δεν τα νιώθω...Εσύ τα έχεις περάσει φαντάζομαι με τη μεγάλη σου και ξέρεις τί να περιμένεις έμπειρη μανούλα!Να μας δίνεις συμβουλές γιατί τα έχεις ξαναπεράσει αυτά τα στάδια.;)Κι η Πένυ πάντως βλέπω πρώτη στο σκαρφάλωμα, έ???

yaeNp3.png

γεια σας κ απο δω!!

βαλτε κ εμας στο κλαμπ των σκαρφαλομωρων, με προεδρο του σωματειου τη χριστινα βεβαιως βεβαιως!!:tongue:

ευτυχως το κρεβατι μας ειναι ψηλο και δεν ''το'χει'' ακομα, γιατι ξετρελαινεται να περπαταει πανω του κ να πεφτει μονη της στα μαξιλαρια λεγοντας 'μπαμ!':mrgreen:

θυμαστε που σας ελεγα οτι της αρεσει η ...'παντομιμα';;τωρα τελευταια εχει μαθει να κανει 'οχι' κουνωντας μας το χερι, 'ναι' κουνωντας το κεφαλι και να σκουπιζεται μετα το φαγητο με το πανακι (ή ο,τι αλλο βρει:rolleyes:) !σημερα οταν τελειωνε το μεσημεριανο ταισμα αρχισε να μου κανει "οχι" με το χερι...δεν πτοηθηκα κ συνεχισα τις τελευταιες κουταλιες...μου εκανε μετα "τελειωσα" και αφου την αγνοησα μου απλωσε τα χερια να την παρω αγκαλια!(γιατι της λεω 'αγκαλια' καθε φορα που τη βγαζω απο το καρεκλακι ) ε..μα σου λεει αντε ρε μανα τοση ωρα σου το λεω, χορτασα!!:tongue:

αυτα τα νεα μας τα προσφατα....

για τη βαφτιση, τι να σας πρωτοπω....ηταν υπεροχη!ο ναος του μοναστηριου πετρινος, χαμηλοταβανος ....πολυ μυστηριακος, ο,τι επρεπε δλδ! η βαφτιση κρατησε πανω απο μια ωρα, ο παπας ειπε τις ευχες του και φροντισε κ με το παραπανω τον γιωργακη ο οποιος παραδοξως εκλαιγε ολη την ωρα,απο την κολυμπηθρα κ επειτα, πρωτη φορα τον ακουγα να κλαιει! η μανουλα Κατερινουλα (πολυυυ ομορφη!!!) ειχε ενα βλεμμα ανησυχιας 'το παιδακι μου!!!" που ειμαι σιγουρη οτι θα το εχω κ εγω σε 3 εβδομαδες....:rolleyes:

η εικονα της κολυμπηθρας σε αυτον τον μικρο ναο με τα πιτσιρικια να κρατανε τη λαμπαδα και τα κερακια ηταν απιστευτη!!τα γλυκα επισης φανταστικα και χειροποιητα!και οι μπομπο, απλες κ ομορφες σβουριτσες ξυλινες, που τωρα διακοσμουν το τραπεζι στην εισοδο του σπιτιου μας!:D

παντως εκτος του οτι κρατουσαμε σημειωσεις για τη δικη μας βαφτιση :tongue::tongue::tongue: μιας κ ως γνωστον με τα εθιμοτυπικα ειμαι καραασχετη....πρωτη φορα εδωσα τοση προσοχη, μαλλον κ λογω του χωρου...αυτα απο μενα...το καταφχαριστηθηκαμε !ελπιζω να αφησα κ κατι στην αμεσα ενδιαφερομενη Κατερινα:tongue:

νεαμανουλα 29 ειμαστε εμεις!! κ βρισκομαι μολις στην 40η μπομπονιερα....απο τις 125...ευτυχως την παρασκευη θα εχω βοηθεια! θα σας στειλω φωτο εν καιρω!:D

οσο για τη μπουμπου σου......χαμομηλακι δοκιμασες;;;πλακα κανω!!:tongue:το παιδι σου ειναι φυσιολογικοτατο!!!!!!!!θεικη η ιστορια με το ρολοι!!!!!!αν δεν παιξουν τωρα, ποτε θα παιξουν;απλα εμεις να ειμαστε αλερτ για τα θεματα των οριων και την επικινδυνοτητα οσων κανουν (η ερατω πχ τρωει συνεχεια χωμα, δεν την προλαβαινω με την καμια λεμε....:mad:)

βαλλου δεν ηταν γνωστη μου η κοπελα, ο αντρας της ειναι μουσικος κ μου αρεσουν οι παραστασεις του (διευθυνει ομαδα κρουστων)....το ανεγκεφαλοι και λιγο ειναι για οσους χτυπανε απροστατευτους ανθρωπους, απο οποια 'πλευρα' κ αν ειναι....(γιατι τελικα παυουν να ανηκουν σε καποια πλευρα, η βια τους ενωνει...η φανατιλα και το μισος....:-( πολυ πολυ λυπηρο.....)

περαστικα στα μωρακια , αληθεια μαριγια το ανδριελακι πως ειναι σημερα;

giaki:tongue: και μαριγια ελπιζω να περασατε καλα στην αδεια κ να ειναι κ τα ζουζουνακια καλυτερα!!

σας φιλω με τον ερατω-τροπο: μμμμμμμμμμμα!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλα εκει που ελεγα πως ησυχασαμε και περασε κι αυτο με την μικρή και τον πυρετο ξαφνικα αρχισαμε τους εμετους .Εβγαλε ολο το γαλα μεσα στην κουνια της και γεμισαμε τα παντα σεντονια υποστρωμα μεχρι και το στρωμα .Το κακομοιρο ξυπνησε κλαιγοντας και πεταχτηκα να δω τι έπαθε , με το που με είδε γαντζωθηκε πανω μου και υστερα ξαπλωσε γυρισε στο πλαι και τα βγαλε... Τα κλαμματα με πηραν τι ειναι αυτο παλι γμτ??? Δεν βηχει αλλα νομίζω πως ακουω κατι σαν φλεμματα στο λαιμό της. Η παιδιατρος ειπε να δωσω σιροπι για τον βήχα και πως γι αυτο μαλλον εκανε εμετο αλλα αφου το παιδί δεν εχει βηχα ??? Δεν ξερω τι να κάνω.... Ματι δεν θα κλεισουμε παλι ολη νύχτα , φοβαμαι μην μου ξανακανει εμετο στον ύπνο της... Ουφ αγχωθηκα πάλι η μανα... Τρελαινομαι οταν αρρωσταινει γμτ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

μαριγια μου ηρεμησε καταρχας.....!αχου μωρε ανδριελακι.......:-(!βρε συ....παρε αυριο τηλ κ τον δικο μας παιδιατρο...δεν χανεις κατι....τι κουλο τωρα ειναι αυτο για το σιροπι:confused: μα δεν θα εβηχε απο απο πριν πολυ για να τα βγαλει απο την πιεση το παιδι;

πυρετο εχει; να την εχεις σε κλιση ή στο πλαι ή αν εισαι αποφασισμενη να το ξενυχτισεις....αστην πανω σου καλυτερα.....

αχ βρε μανουλα τι τραβας νυχτιατικα....κουραγιο!!!θα σου τηλ αυριο να δω πως ειστε!

Γεια σας γεια σας γεια σαςςςς!!!!!

Το βαφτίσαμε το μικρό ζουζούνι μας, κλαμα πολύ και δεν το περίμενα, δεν είχα προετοιμαστεί, πίστευα ότι θα είναι άνετος αλλά πουυυυυ....

Πόσο δεν μ αρέσουν οι βαπτίσεις.....

Μετά όμως ούτε που ακούστηκε η φωνή του, μόνο για να γελάσει και να πει καμιά λεξούλα, μια χαρά περάσαμε.

Η Ερατώ που ήρθε με τη μαμά και τον μπαμπά ήταν μια ΚΟΥΚΛΑ και άπλωνε χέρια στον ένα και στον αλλο για αγκαλιές. Πολύ κοινωνικό παιδί, τι γλύκα Θεέ μου, μου ρχεται να την φάω κάθε φορά!

Neamanoula και η μαμά μου είναι άνθρωπος με διαίσθηση και δεν μπορούσα να της κρυφτώ ποτέ. Βλέπει όνειρα. Όταν σε πάρει τηλέφωνο πρωί πρωί να φοβάσαι ένα πράγμα!

Μαριγια τι κανει η μικρη? Ελπίζω να είναι σύντομα καλά μωρέ... Και συ Άντα πώς πάτε?

Δεν σας είπα και το άλλο. Αν θυμάστε ο μικρός γενικά έχει ένα θέμα με τον ύπνο, ξυπνάει το βράδυ κλπκλπ. Η καλή περίπτωση είναι μόνο για πιπίλα, η κακή που την είχε ψιλοκαθιερώσει τελευταία είναι γύρω στις 4 και έκλαιγε για λίγο και κοιμόταν μετά από κανένα μισάωρο, τα νεύρα μου σμπαράλια... Μια έλεγα τα δόντια του (βγάζει το πάνω δεξιά), μια το ένα μια το άλλο. Μια φορά λοιπόν άκουσα ότι γουργούριζε η κοιλιά του και σκέφτηκα πως ίσως τελικά πεινάει και δεν τον καλύπτει το γάλα το βράδυ. Οπότε συνεννοήθηκα με την παιδίατρο και του δίνω ένα σνακ το απόγευμα, γύρω στις 7 βραδινό και γύρω στις 8 και κάτι μπάνιο, γάλα, νάνι. Και πίνει και γάλα αρκετό, γύρω στα 250, μια χαρά. Από τότε, πάει μία εβδομάδα, κοιμάται πολύ καλύτερα και ξυπνάει μια φορά για πιπίλα μόνο άντε και δύο το πολύ. Το λέω μήπως έχετε κι εσείς κάτι ανάλογο και χρησιμεύσει!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κατερινα μου να σου ζήσει ο Γιωργακης και να είναι καλοφωτισμενος και τυχερος παντοτε !! Εκλαψε τελικά ε?? Δεν πειραζει πρεπει να κλαψει λενε λίγακι για το καλό Αν και η μαμα μου θυμαμαι ελεγε πως μα βαφτισε 3 μηνων και εμενα και τον αδερφο μου για να μην κλαμε ...

Αχ βρε Dafitsa μου αυτην τη συζητηση ειχαμε τωρα με τον Κων/νο για τον παιδιατρο σας και είναι καθετος..Εμπιστευεται την δυτική ιατρική λεει....Λεω να περιμενω να δω μηπως την πιασει κανας βήχας ξαφνικά και υστερα να δωσω σιρόπι...Αν και μου κανει περιεργο πως ενω είχε καταρροη ξαφνικά της περασαν και οι μυξούλες και όλα...Δεν αντεχω αλλη αυπνια βρε κορίτσια κι εχω και δουλεια άυριο ... Θα κανουμε βαρδιες με τον συζυγο δεν γίνεται αλλιως αν και την εβαλα πανω σε ενα μαξιλάρι να κοιμηθεί.....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα και από εμένα!

Κατερινάκι να σας ζήσει ο Γιωργάκης! Καλοφώριστος! Με αυτά που ακούω λυπάμαι που δεν ήρθα αλλά όπως σου είπα γίναμε και εμείς κουμπάροι την ίδια μέρα!Θα δώ όμως φώτο έτσι;;

Ο γάμος πολύ ωραίος αλλά η κουμπάρα (εγώ δηλαδή, χα χα) υπέροχη!! :tongue:Αντε και θα γίνω και νονά που τόσο πολύ ήθελα!:P

Daf και εσύ επί ποδός ε; Τι ωραία, βαφτίζεται και η Ερατώ!!

Κατα τα άλλα ησυχία.Ο μικρός κάθε μέρα και πιο ζωηρός.. Πρώτη φορά κορίτσια τον άφησα στη μαμά μου για μια βδομάδα....Θα αντέξω;;;

Βρε neamanoula τι άλλο θα κάνει πια το Χριστινάκι;;;Σου το έχω πεί βέβαια.'Ετσι ζωηρός και υπερκινητικός είναι και ο δικός μου. Περίεργος για τα πάντα. και εγώ προβληματίζομαι αλλα μάλλον δεν πρέπει να ανησυχούμε!

Περαστικούλια στα άρρωστα..Ευχομαι γρήγορη ανάρρωση...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...