Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

vallou μου χαιρομαι που ηρεμησες με τα κιλάκια της μικρης.Κι η δικιά μου στα ίδια είναι. Ειναι πολύ υπερκινητική και το ίδιο είναι και η δικιά σου απ οτι καταλαβαινω γι αυτο και δεν βαζουν κανα δραμι παραπάνω.

Ωραια τα γράφεις για το χάλι μας Ειναι τραγικα αυτα που συμβαινουν στη χωρα μας ... δεν θελω να σκεφτομαι τι αλλο θα ακούσουμε. Καποιοι κοιμουνται ήσυχοι αυτην την ωρα ενω δεν θα πρεπε...

Που είναι οι αλλες καλέ??? αννικ να τη χαιρεσαι την Ειρήνη σου και να την δεις όπως επιθυμείς.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?εγώ είμαι πολύ επηρεασμένη από τα χθεσινά γεγονότα. γιατί δεν τους πιάνουν όλους αυτούς?οι γονείς των δολοφόνων τι σκέφτονται τώρα για τα παιδιά τους?πως μπορεί ένα παιδί που μεγάλωσε με αρχές και ηθική να κάνει τέτοια πράγματα?γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι όλοι αυτοί είναι από προβληματικές οικογένειες!αχχχ πόσο φοβάμαι για το μέλλον του παιδιού μου αλλά και όλων των παιδιών!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια,

Τι καλημέρα δηλαδή μετά τα χθεσινά...αυτό δεν είναι απεργιακός αγώνας ειναι στιγνή δολοφονία!!!Ετσι διαδηλώνουμε πλέον?:confused:

Κατά τα άλλα, καλά ειμαστε με λιγότερη μύξα και βήχα, αν και δεν μβλέπω να την γλυτώνουμε.Χθές πήγα να του βάλω ορό και του τραυματισα την μύτη...άχρηστη μάνα...εκλαιγε τόσο πολύ ο καημένος που άρχισα να κλαίω και εγω...σκ@τ@....

Το διαλύσαμε βλέπω, όλες χαμένες κάπου αλλού...

βρε july τί διαβάζω..πωπω..να φοβάσαι να πας στην δουλειά σου καταντήσαμε...ξεφτίλα..όσο για το περιστατικό που ακούσαμε στις ειδήσεις, εύχομαι να είναι το τελευταίο που γίνεται, κρίμα και ήταν τόσο νέοι άνθρωποι.Κατάντια!!!!!

ΑΝΤΑ για να πούμε και κάτι ευχαριστο, μπράβο στο Θανασάκη, πολύ ταλαιπωρήθηκε το καημενάκι μου, προσοχή τώρα και μακριά από γριπωμένα παιδάκια!!!Καλή επιστροφή στη δουλειά και πήγαινε και στην αισθητικό, θα ανανεωθείς και θα επιστρέψεις δριμύτερη στην δουλειά!Μπρος στα κάλη τί είναι ο πόνος?

gio μου τελικά είναι αλλεργική ρινίτιδα?Πώς είναι με τα φαρμακα, καλύτερα?Μήπως είναι κανά κρυωμα?

Πεζηηηηηηηη χαθήκαμε ρε συ!!!Κανόνισε κανα ρεπουδάκι, να σε δούμε και να πούμε από κοντά!!!

Εμείς σε γενικές γραμμές καλά αν εξαιρέσουμε ένα περιστατικό που συνέβη προχτές το βράδυ...:confused: 2 η ωρα το πρωί η μικρή έπεσε από την κούνια της....(το κάγκελο εννοείται τέρμα ψηλά) καλά το έλεγα εγώ εδώ και κανά δίμηνο ότι προς τα κει το πάει αλλά βλακεία που δεν έκανα τίποτα ή μάλλον δεν πρόλαβα, βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν την άφηνα στο κρεβάτι ποτέ εκτός από την ώρα ύπνου και με το που ξυπνούσε έτρεχα να την πάρω.Λοιπόν ακούστε......Είχα αυπνία και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στριφογύριζα στο κρεβάτι και γενικά ήμουν ανήσυχη, κατά τις 1.30 το πρωί με παίρνει ο ύπνος αλλά λαγοκοιμόμουν και γενικά γυρνούσα, και βλέπω όνειρο ότι κάθομαι και σας γράφω εδώ στο πάρεντς και να σας λέω με τρελό φόβο και στεναχώρια ότι το παιδί έπεσε από την κούνια της κι εσείς μου στέλνατε κάτι ωραίες εικόνες με δέντρα, φύση, εξοχή, πουλάκια (μη γελάτε, όνειρο είναι...)εγώ δηλ. ήμουν μέσα στη φρίκη αλλά λάμβανα από εσάς ωραίες και ήρεμες εικόνες.Την ώρα που είμαι χάλια και εξηγώ ότι έπεσε το παιδί, ακούω το αληθινό μπουμμμμ ξυπνάω και λέω φωναχτά ΕΠΕΣΕ!!!Μέχρι να πάω στο δωμάτιο και να δω ότι είναι καλά, ένιωσα ότι πέρασε ένας αιώνας. Ευτυχώς κάτω είχα μαξιλάρια και δεν χτυπήσε καθόλου ούτε καν κοκκίνησε. Πρέπει να σκαρφάλωσε και να έπεσε με ποπό-πόδια γιατί το κεφαλάκι δεν είχε την παραμικρή κοκκινίλα.Μια χαρά ήταν, την βρήκα μαλιστα με φάση μπουσουλήματος (ήθελε να έρθει στο κρεβάτι μας η κυρία μόνη της), και μια χαρά τρελή που με την γενική αναστάτωσε αυτή ξύπνησε για τα καλά και ξανακοιμήθηκε στις 6 το πρωί, χόρευε, έπαιζε, γελούσε!!!Τί να πω, Ταρζάν παιδί έχω!!!Της έβαλα ένα προστατευτικό τώρα στο κρεβάτι αλλά αφήνει ακάλυπτο γύρω στα 15 εκ. και στριμώχνεται εκεί όλη την ώρα. Το καλοκαίρι το κόβω να της παίρνουμε κανονικό κρεβάτι, το μόνο που φοβάμαι είναι επιδή αυτή ξυπνά αθόρυθα μήπως ξυπνήσει και δεν την πάρουμε χαμπάρι και την ψάχνουμε μέσα στο σπίτι...όσο για το όνειρο πιο προφητικό δεν γινόταν...πάντα είχα προαίσθημα αλλά από τότε που γέννησα η διαίσθηση μου για το παιδί έχει μεγιστοποιηθεί, ότι έχει περάσει ή θα το έχω διαιστανθεί νωρίτερα ή θα περάσω κάτι ανάλογο και εγώ (ψυχοσωματκοί πονοι), είναι πάντως αυτή η αίσθηση πολλές φορές τρομαχτική, πολλές φορές νιώθω μία ταυτοποίηση με το παιδί. Το νιώθετε κι εσείς ή είμαι η μόνη τρελή εδώ μέσα?:cool:

yaeNp3.png

γεια σας κοριτσια....!ειμαι πααααρα πολυ σκασμενη με ολα οσα γινονται, στενοχωρεθηκα πολυ.......κ σαν να μην εφταναν ολα αυτα ειχαμε τραμπουκισμους απο ματ στη γειτονια μας για ακομα μια φορα.........σπασανε στο ξυλο μια κατοικο μεσα στο σπιτι της (συζυγος ενος μουσικου που μου αρεσει παρα πολυ) κ διαλυσανε το χωρο που γινονται και μαθηματα σε μεταναστες και που πηγαινα κ εγω και διδασκα πριν 4-5 χρονια............πολυ λυπηρο......πολυ τραγικο ολο το χτεσινο...........:-(

νεαμανουλα εισαι μια τρελη μανουλα οπως ολες μας αλλωστε, οποτε μην ανησυχεις:)!εμεις θα της περναμε στρωμα για να κοιμαται αλλα με ολα αυτα στο κεντρο κ με τον περιορισμενο μας χρονο το εχουμε αναβαλει κ ψιλοφοβαμαι κ εγω την πτωση να σου πω...ευτυχως το χριστινακι ειναι καλα!!

βαλλου μια χαρα τα λες.....αχ ..........δεν εχω ορεξη να γραψω κ πολλα. το καλο νεο ειναι οτι θα παμε στη βαφτιση του γιωργου, το περιμενω πως κ πως γιατι εχω μαυρισει κ θελω να φυγω απο το κεντρο εστω για λιγο.............θα τα ξαναπουμε .....

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Τελικα παμε απο το ενα στο αλλο, απο βια σε βια, τι να πω αλλο..τα ακουμε ολη μερα και εχουμε ψυχοπλακωθει...ας ευχηθω μονο καλυτερες ημερες για εμας και τα παιδια μας.

Νεαμανουλα μου οντως χαθηκαμε ρε συ και να δω ποτε θα καταφερουμε να τα πουμε, ειναι δυσκολη περιοδος και στη δουλεια, απο κομμενα ρεπο σε κομμενο πηγαινουμε και μια βολτα με το ζορι την κανουμε με το συζυγο...α ρε ατιμη κοινωνια...:mad: Οποτε δεν υποσχομαι πολλα, το μονο οτι μεσα στο μηνα ενδεχεται να παρω αδειουλα προκειμενου να ξεσηκωσω το σπιτι λογω αλλαγης εποχης οποτε και σιγουρα θα βρω χρονο να πιουμε κανα καφεδακι απο κοντα.

Οσο για το Χριστινακι, παλι καλα που ειναι καλα το παιδι και δεν χτυπησε, προσοχη θελει, ευτυχως εμενα ο μικρος δεν ειναι πολυ θαραλλεος με τα ακροβατικα και δεν αγχωνομαι προς το παρον.

vallou μου οντως το να γινεις νονα προυποθετει γερο μπατζετ αλλα χαλαλι, εγω εχω ξετρελαθει που θα βαφτισουμε και ανυπομωνω να ερθει η στιγμη που θα παμε για τα ψωνια μας κ.λ.π. παρολο που στη παρουσα φαση εχει ανατραπει ο οικονομικος προυπολογισμος λογω των περικοπων αλλα πού θα παει θα τη βρουμε την ακρη..:rolleyes: Προς το παρον της αγορασαμε ενα φυλακτο παραμανα πολλή ομορφη και ενα φορμακι Τομυ Χιλφιγκερ φοβερο ωστε να επισημοποιηθει η κουμπαρια κιολας;)

daf μου το ξερω οτι εισαι ενα βαθια προβληματισμενος ανθρωπος απλα παρε λιγακι τα πανω σου με τη βαφτιση του Γιωργου και περιμενουμε και νεα με τις ετοιμασιες σου;)

Αυτα..σας φιλω γλυκα καληνυχτα μας!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καφεδάκι, κορίτσια, ναι, μου έχει λείψει, να ξεσκασω λίγο! Πάνω που χάρηκα για τον μικρό, αρχίσαμε από χθες πάλι μύξα, μύξα, μύξα... Άυπνη όλο τη νύχτα να τον κοιμίζω στο καρότσι γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα... Ξανά οροί, οτριβιν, οροί, οτριβίν και ΜΥΞΑ!! Κουράστηκα πια, όλο άρρωστος μου είναι πώς τα καταφέρνει έτσι δεν ξέρω... Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα!

nεamanoula, φοβερή η μικρή σου! Μα καλά, πώς τα κατάφερε; Εμένα μόνο στο συρτάρι της κουζίνας έχει προσπάθήσει να μπει και πάλι δεν τα κατάφερε... Αυτό πάντως που λες για την ταύτιση με το παιδί, το έχω κι εγώ κι όχι μόνο με το Θανάση και πολλές φορές εύχομαι να μην το είχα, γιατί τις περισσότερες φορές είναι για κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί, π.χ. αρρώστια. Θα προτιμούσα να μην προαιασθάνομαι τίποτα, παρά να ξέρω ότι κάτι θα συμβεί, αλλά να μην γνωρίζω τι...

ΠΕΖΗ, γιατί σας κόβουν τα ρεπό; Εντάξει, είναι δύσκολα τα πράγματα στη δουλειά και με τόσες απεργίες... οι συνάδελφοι μου λένε ότι έχασαν πολλά χρήματα από την αρχή της χρονιάς, αφού όλο απεργίες κάνουνε. Ήμουν τυχερή που ήμυν σπίτι όλο αυτό το διάστημα, τώρα μπαίνω κι εγώ στο χορό...και δεν τολμάμε ρε γαμώτο να μην κάνουμε απεργία, γιατί θα μας φορτώσουν έξτρα δουλειά κι ποιος ξέρει τι... Πάντως νόμιζα ότι τα ρεπό είναι κατοχυρωμένα σε σας. Εμάς κάποιες άδειες προφορικές, πότε τις δίνουν, ποτε τις παίρνουν πίσω... Χαμός γίνεται, κι έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα, όλοι θα φοβόμαστε να πάμε στις δουλειές μας... Κι εγώ αναρωτιέμαι πώς θα είναι άραγε τα πράγματα όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μας; Λέω να κάνουμε το Θανάση φούρναρη, τουλάχιστον έτσι δεν θα πεινάσει ποτέ....

γεια σας μανούλες!

από ότι βλέπετε δεν μπήκα πρωι πρωί αλλά μσημεράκι και αυτό γιατι είμαι σπίτι δυστηχώς!αρρώστημε η μικρούλα μυο βρογχιτιδα το κακόμοιρο!βήχει σα μπετατζης!αρχίσαμς εισπνεόμενα!όλο το χειμώνα δε μου είχε κάνει ακροαστικά τώρα που καλοκαιριάζει την έπαθε!

ρε κορίτσια να ρωτήσω πως ντύνετε τα παιδιά σας?εγώ της φοράω καθημερινά φορμούλες κάτω και από πάνω αμάνικο φανελάκι και ψιλό μακρυμάνικο μπλουζάκι αλλά παρατήρησα ότι ζεστενεται. μήπως ανί για μακρυμάνικο να αρχίσω τα κοντομάνικα με φανελάκι από μέσα?μήπως τη ντύνω σα κρεμμύδι?αν και δεν μου ιδρώνει.

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κατεριν@ εμεις παντως που ειμαστε 15,5 μηνων ειμαστε 79 ποντους και 10100 κιλα και με εχει πρηξει η παιδιατρος να παχυνει και να παχυνει. Και τωρα τον εχω στην μανα μου για παχυνση στις Σερρες σαν τα γουρουνακια:-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορίτσια ηρθε κι η σειρά μας να αρρωστησουμε .... Ολο το χειμώνα ανησυχούσα μη μου κανει πυρετο και τελικά τωρα την πατήσαμε.. Το Ανδριελακι μου ψηθηκε στον πυρετο απο χθες το βράδυ . Εφτασε μεχρι 39.5 και δεν εχουμε κλεισει μάτι ολο το βράδυ.Με αντυπυρετικά συνεχεια και η χαμηλότερη θερμοκρασία έιναι 37,8 . Μονο καταρροη δείχνει να έχει αλλα με προβληματίζει που δέν πεφτει εύκολα ο πυρετος .

Αχ Γιωργακη μου τι χασαμε την βαφτισή σου αλλά μολις γίνουμε καλά θα βρεθουμε να σου ευχηθουμε για το ολοκαινουργιο ονοματάκι σου.

Τωρα η μικρή είναι με 38 πυρετο και χορέυει με τον πατερα της μέσα.... Εμεις έιμαστε κομματια απο την αυπνια..

Καλημερα σε όλες και πιτσικουλακι καλως ηρθες στην παρεα μας με τον Γιαννακη σου.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Ψιλοερημώσαμε μου φαίνεται εεε???Κορίτσια ενωθείτε οι άλλοι μήνες μας ρίχνουν χαλαράααα....

Τί μου κάνετε?Η μικρή μόλις κοιμήθηκε αφού ήταν ξύπνια από τις 7.00 το πρωί και όλη μέρα κοιμήθηκε ένα τέταρτο...γουάουυυυ..Κι αυτή κουράστηκε κι εγώ.

Πεζη κανόνισε το οπως και δήποτε!!!Θέλω να πιω καφέεε!!!

Αντα αμάν βρε πουλάκι μου, ο γιατρός τί είπε?Απλό κρύωμα?Και έχει τόσο καιρό που κρατάει?Άντε γρήγορα περαστικά και αγύριστα!!

july κι εγώ έτσι την ντύνω αλλά είμαστε και σε περιοχή ψηλά οπότε μία παραπάνω δροσούλα την έχουμε. Αν τώρα εσύ δεις να ζεσταίνεται φόρα της κοντομάνικο με μανίκι + φανελάκι. Μη νομίζεις κι εγώ σε λίγες μέρες μάλλον αυτά θα της φορέσω.Περαστικά σας κιόλας, ομοίως και σε σένα marigia κορίτσια προσοχή χαιρόμαστε που ανοίγει ο καιρός αλλά μην ξεγελιόμαστε, την μία μέρα έχει ζέστη και την άλλη κρύο. Πολλές φορές βλέπω το ήλιο μέσα από το σπίτι και με παρασέρνει αλλά πολλές φορές έξω έχει ακόμη κρύο (κάποιες μέρες). Μας κάνει απότομα ζέστη και μετά κρύο, εδώ εμείς οι μεγάλοι την πατάμε, τα μωράκια δεν θα κρυώσουν? Προσοχή, ακομη έχουμε άνοιξη!Σέρνονται και πολλές ιωσεις αχχχ... περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια και κουράγιο στις μανούλες!!

πιτσικουλάκι, τί ωραίο νικ είναι αυτό!Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Εντός καμπύλης δεν είστε?Προς τί τόσο άγχος?Μια χαρά νομίζω είστε.

Κορίτσια σας αφήνω με περιμένει ένα παγωτό πύραυλος έτσι για να ξεκουρατσεί λιγάκι και η μανούλα με τόσο τρέξιμο όλη μέρα σήμερα..:rolleyes::cool:Φιλιά....

yaeNp3.png

2184455nivc303ejy.gif

Κοριτσακια μου καλα Χρονια μας Πολλα, να ειμαστε γερες και ευτυχισμενες και να μας χαιρονται τα μωρα μας και οι αντρουληδες μας!!! Και φυσικα σε οσες επιθυμουν συντομα ξανα και παλι μανουλες!!!!

Πιτσικουλινακι καλως ηρθες στην παρεα μας να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!

Νεαμανουλα μου οντως ερημωσε το καφε μας, μας φαγαν οι υποχρεωσεις και δεν βλεπω να ξελασκαρουμε, ερχεται και καλοκαιρακι..ελπιζω να μη βαρεσουμε διαλυση ολοκληρωτικη:rolleyes: Οσο για τον καφε θα το κανονισουμε καποια στιγμη να εισαι σιγουρη!

Περαστικα και στα αρρωστουλικα μωρακια, εμεις ευτυχως υστερα απο ενα μηνα ιωσων και κρυολογηματων επιτελους ειμαστε καλα, κοιμομαστε κανονικα κ.λ.π. κ.λ.π. Μονο το κλασσικο θεμα με το φαγητο εχουμε αλλα εχω παψει να αγχωνομαι αν και με στενοχωρει αφανταστα. Τουλαχιστον αναπτυσσεται ως ωρας κανονικα, θα το συζητησω και παλι με τον παιδιατρο και βλεπουμε.

Αντα μου οταν λεω οτι μας κοβουν τα ρεπο δεν εννοω οτι τα χανουμε απλα δεν μας τα δινουν την ημερα που πρεπει, αλλα ειναι χρωστουμενα και καποια στιγμη οταν ξελασκαρει η υπηρεσια τοτε μας τα δινουν, αυτο ελειπε..εμ δουλευουμε πλεον για ψωροδεκαρες εμ να χανουμε και τα ρεπο μας δεν λεει..:mad:

Φιλακια πολλα και παλι happy mothers day!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλως την ΕΥΑ !!!! Αχ να δουμε ποτε θα καταφερουμε να βρεθούμε εμεις...

Κορίτσια σημερα η μικρη ηταν απύρετη ευτυχως και δείχνει να τελειωσε κι αυτο , αν και ειναι ακομα με κομμενα τα ματακια της και μαυρους κύκλους το καμάρι μου:-( .. Πολύ ξενυχτη ομως ...Μεσα σε 2 μερες ζήτημα αν κοιμηθηκαμε 8 ωρες. Αχ ευτυχως εχω την μερα άδεια αυριο να καταφερω τουλ να τελειωσω τις δουλειες μου...

Νεαμανούλα ξεχασα να σχολιάσω το πεσιμο απ την κούνια... Καλε τι ταρζανου ειναι αυτη πως τα καταφερε και σκαρφάλωσε ??? Παλι καλα που δεν χτυπησε η ζουζουνα...

July περαστικα στην μικρή. Ελπίζω να είστε κι εσεις καλύτερα.

DaF περιμενω νεα και λεπτομερειες απ τη βάφτιση οκ???

Φιλακια πολλά σε όλες

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...