Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια και καλό μήνα να έχουμε!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ χάθηκες κοπέλα μου αλλά διαβάζω την κατάσταση και ένα έχω να πω..τί λούκι τραβάς...ειδικά με το πλυντήριο..κόλαση..απορώ πώς οι μανάδες μας τα πλέναν όλα στο χέρι!!!Η μαμά μου πήρε πλυντήριο όταν εγώ ήμουν 2.5 και ο αδερφός μου 7 ετών. Απίστευτο?Κι όλες έτσι ήταν.Άντε να γίνουν τα χαρτιά σου, οι μεταθέσεις σου και να βολευτείς βρε παιδί μου, με το μωρό δύσκολα!Υπομονή!

Κοριτσάρες πώς μου περάσατε την Πρωτομαγιά?Εμείς τέλεια, άφησα από το πρωί τη μικρή στους δικούς μου και την πήραμε το βράδυ, και πού δεν πήγαμε με το σύζυγο, για φαγητό, παγωτό, καφέ, ποτό...τέλεια ήταν. Βασικά πρώτη φορά την άφησα τόσες πολλές ώρες και ήταν λίγο περίεργα για μένα αλλά η αλήθεια είναι ότι το απόλαυσα!Μια χαρά η μικρή πέρασε κι αυτή. Τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί και η αντοχή στην αυπνία, 8 ώρες σερί ξύπνια και ύπνο με το ζόρι, σήμερα ξύπνησε στις 2.30 το μεσημέρι και τώρα με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε...Αυτό που ευχαριστήθηκα περισσότερο (μην γελάσετε!!!) ήταν ότι έτρωγα αργά, έτρωγα για 2 ώρες, το είχα άχτι γιατί μια ζωή στο σπίτι με τη μικρή τρώω τόσο γρήγορα, σχεδόν αμάσητα, στο πόδι όρθια, θα πνιγώ καμιά ώρα..αλλά σήμερα το απόλαυσα...χιχιιι

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Κωνσταντια!!!! Χαθηκες κοριτσι αλλα με το λουκι που τραβας καταλαβαινω απολυτα...πωπω σε σκισ@νε μετα συγχωρησεως...εμας παντως η συνυπηρετηση κανει 40 μερες οχι παραπανω ευτυχως οποτε κατι ειναι αυτο και επισης συμφωνω μαζι σου οι περικοπες μας ριμαξανε και θα μας ριμαξουνε, αλοιμονο στα παιδακια μας που θα στερηθουν οσα ειχαμε εμεις διακοπες, εκδρομες κ.λ.π. κ.λ.π.και γενικα πολυ δυσοιωνο το μελλονγια ολους, τουλαχιστον εχουμε στανταρ τη δουλεια μας αν και ποτε δε ξερεις τι γινεται με αυτους που εχουμε μπλεξει και δεν εχουμε το αγχος του ιδιωτικου..τελος παντων υγεια και ας ελπισουμε να μπορεσουμε να τραβηξουμε μπροστα με στερησεις πολλες βεβαια γεροι και δυνατοι...αυτα...:rolleyes::|

Κατα τα αλλα καλο μας μηνα οσο γινεται με αυτα που γινονται γυρω μας.

Νεαμανουλα μου το φανταζομαι οτι περασατε τελεια, η αληθεια ειναι οτι οταν το μωρο δεν ειναι στο σπιτι ή μαζι εξω τοτε ξενοιαζεις οσο να ναι. Εγω οταν τον αφηνω για υπνο στη μαμα μου δυο φορες το 10ημερο περιπου λογω των ωραριων μας , δεν ξερεις ποσο πολυ χαλαρωνω, και κοιμαμαι σαν ανθρωπος. Στο φαγητο δεν εχω προβλημα, τρωμε μαζι και δεν μας απασχολει..αλλα για βολτα alone ειναι οντως super!!!!

Και εμεις μια απο τα ιδια εξω φαγητο, καφε κ.λ.π. μετα τη δουλεια βεβαια καθως ειχα κομμενο ρεπο γμτ και ψιλοχωθηκαμε:twisted:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

εγω εγω....ουφ πτωμα ειμαι! χτες ασχοληθηκαμε με τη βεραντα και σημερα με το σπιτι, το σηκωσαμε ολο και καθαρισαμε και τα χω παιξει....ΣΚ σου λεει μετα....:rolleyes:

το πρωι πηγαμε πικιωνη με κατερινα και κωνσταντια μετα τεκνων και συζυγων!!για αλλη μια φορα τα πιτσιρικια το καταφχαριστηθηκαν κ η ερατω εχει γινει πολυ διεκδικητικη με τα παιχνιδια της:? πανε οι τροποι της νεραιδουλας μου, μιλαει το τερατακι μεσα της!κλαψ!

Ειδαμε και βαγγελακο, εννοειται καμια σχεση απο την τελευταια φορα που ηταν κοντα 7 μηνων! αν ο γιωργος ειναι μια φορα κουλ ο βαγγελης ειναι δεκα!!απιστευτα ησυχο παιδακι μου εκανε και μια αγκαλιτσα τοοοοοσο γλυκια!!!!καταλαβατε, η ερατω μουγκριζε και εκανε ντους με τα χωματα και φυσικα εγραφε τη μανουλα και ο βαγγελης ειχε αψογους τροπους ...μηπως κανω κατι λαθος με το παιδι μου;;:shock::tongue:

κοριτσια ο γιωργος λεει το ονομα του μου ειπε η κατερινα!!απιστευτο;;;βρε συ κατερινα, απο ποτε αναγνωριζουν τον εαυτο τους σε βαθμο που να λενε το ονομα τους;;μας εχει τρελανει ο γιωργος , να δειτε αυτος θα γινει δικηγορος με τετοιο λεγειν!!:tongue::D

αυτα τα νεα μας, οι ετοιμασιες για τη βαφτιση θα ειναι στο πικ αυτην την εβδομαδα, κοινως θα με ψιλοχασετε γιατι πρεπει να τελειωνω με ολες τις εκκρεμοτητες και ειναι κ πολλες γμτ!!:rolleyes: σας φιλω και σας καληνυχτω !!(κανω την παπια για την ανακοινωση των μετρων, οπως καταλαβατε:roll:)

Γεια σας κοριτσάκια!

DaF μην με ψυχοπλακωνεις, δεν τον φαντάζομαι δικηγόρο με τι-πο-τα!!

Λέει το Γιώργο "Γιογιο" αλλά δεν νομίζω ότι απαραίτητα το λέει συνειδητά σαν το όνομά του, μπορεί απλά να αντιγράφει τον ήχο που ακούει. Ποιος ξέρει??

Κορίτισα πολύ ωραία ήταν σήμερα, τρελαίνομαι με τα μωρά μας και πολύ χάρηκα που είδα τον Βαγγέλη!! Τι ήσυχο γλυκό αγόρι!

Καλά η Ερατώ κουκλα όπως πάντα, έχω την εντύπωση ότι ίσως λίγο με αναγνωρίζει και χαίρομαι μόνη μου ένα πράγμα!

Κι εγώ έχω πήξει λίγο με τις ετοιμασίες της βάπτισης, ποιος με ρώτησε για το μοναστήρι αν επιτρέπεται στολισμός? Βασικά δεν ρώτησα καν γιατί είναι έτσι ο χώρος - πανέμορφα- που δεν φαντάζομαι λουλουδικα΄και μπαλόνια με τίποτα. Εξάλλου έχει πολύ ωραίο περίβολο με λουλούδια και δέντρα, είναι πρανματικά πολυ΄ωραία!

DaF ευτυχώς που είχαμε προετοιμαστεί για camping το καλοκαίρι και δεν θα μας έρθει βαριά η λιτότητα! Ενώ αν σκεφτόμαστε για σπα, όσο να το πεις, μια καταθλιψούλα θα την παθαίναμε! Σκέφτομαι Ερατώ και Γιωργάκη με τα μαγιό όλη μέρα και πεθαίνω!!:D:D:D

Πάω για ύπνο γιατί έχω πρωί μάθημα αύριο και δεν ξέρω τι με περιμένει τη νύχτα, βλέπω το πάνω δεξιά δοντάκι έτοιμο, όχι ότι χωρίς να βγάζει δόντια δεν ξυπνάει έτσι κι αλλιώς το τέρας...

Φιλιααα

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

DaF ευτυχώς που είχαμε προετοιμαστεί για camping το καλοκαίρι και δεν θα μας έρθει βαριά η λιτότητα! Ενώ αν σκεφτόμαστε για σπα, όσο να το πεις, μια καταθλιψούλα θα την παθαίναμε! Σκέφτομαι Ερατώ και Γιωργάκη με τα μαγιό όλη μέρα και πεθαίνω!!:D:D:D

ποια μαγιω;:tongue::lol: εμεις ειμαστε του ανευ:tongue: ξερεις, φυση...ελευθερια ...υπνος κατω απο τα αστερια ....μπανιο μονο με θαλασσινο νερο και τετοια....αυτο παει να πει λιτοτητα :mrgreen::lol::lol::lol::lol:

καλημέρα μανούλες τι κάνετε?

καλό μήν α και καλή εβδομάδα να έχουμε!

καλά τι ακούω για την παιδίατρο στρατηγό?έλεος!ευτηχώς που εμένα δεν μου λέει τέτοια κουφά γιατί θα την είχα αλλάξει!

περάσατε όμορφα έεεε?εγώ για άλλη μια φορά δεν κατάφερα να έρθω. βρε κορίτσια πείτε μου που έιναι αυτό το πάρκο?ίσως την επόμενη φορά που δεν θα πω θέλω να πάω να τα καταφέρω και να έρθω!

ααα της πήρα και αυτές τις ρυζογκοφρέτες βρε κορίτσια τι άνοστο πράγμα είναι αυτό?η μικρή μου το παίρνει και κάνει 2 ώρες να το φάει!αν βέβαια της το δώσεις ολόκληρο το τρώει το πάτωμα γιαυτό και της το δίνω κομματάκια!ααα πήραμε και αβοκάντο περιμένουμε να ωριμάσει και να το δοκιμάσουμε για να δούμε!πάντως τι ωραία που πλέον δεν μαγειρεύω ξεχωριστό φαγητο εχτές έφαγε αρακά τον τσάκισε μπαλάκι μπαλάκι έφαγε ένα πιάτο!της υπομονής βέβαια!

ρε κορίτσια λέτε όντως ο παιδικός ότι έπρεπε να με πάρει τηλ?δεν ήταν πολύ το χτύπημα ειλικρινά γιατί την παρασκευή που πήρα τα λερωμένα ρουχαλάκια της είχαν ούτε μια σταγόνα αίμα άλλες φορές τα ρούχα της είναι πολύ πιο λερωμένα με τα φαγητά. και το ίδιο μεσημέρι η μικρή έφαγε μια χαρά δεν την ενοχλούσε.με βάλατε σε σκέψεις.....

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Τι μου κάνετε?Εμείς μιά χαρά!!!Το Σάββατο πηγαμε στους άλλους παπούδες μας και ο μικρός ξετρελάθηκε...φάγαμε στο κτήμα της ανδερφής της πεθεράς μου που είναι μέσα στα αμπελια και τις ελιες και ο μικρός ξεσάλωσεΖ!!!!Αλλωνήσαμε κανονικά!!!Την κυριακή πηγαμε στα παρκα της παραλίας στην Θεσσαλονίκη και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι Σουπερ για βολτα!!!!!Παντού παιδάκια και καρότσια και ποδηλατάκια, απλά τέλεια!!!!

Εχουμε βεβαια απίστευτη γκρίνια αυτές τις ημέρες λόγω δοντίων...τίγκα η μύξα και επίσης βήχας...(σε αυτό μάλλον φταίει ένα ψιλοκρυωμα!!!)...χάλια!!!

Ηταν ένα πολύ χαλαρωτικό ΣΚ...μετά την βδομάδα που έιχαμε όπου και να με πηγαίναν...

Κατερίνα μου εμείς τον προηγμενο μήνα είμασταν 10 κιλά και 78 πόντους και ό γιατρός μας μου είπε ότι ΟΚ δεν πηράζει που δεν πίνει γάλα, ειναι μιά χαρά με τα κιλά του ίσως και παραπάνω...αν δεις δεν είμαστε ούτε στο 50%, σήμερα έχουμε πάλι παιδίατρο οπότε θα επανέλθω, αν και ο δικός σου έχει όντως ύψος οπότε δεν νομίζω ότι χρειαζόταν το κύρηγμα, και στην τελική αν το παιδί πεινάει θα το σταματάς στην μέση του φαγητού?ΟΚ να υπάρχει μέτρο αλλά ποσο?

Κοριτσια μου πού ειστε ολες καλε???

Κατερινακι μπραβο στον μικρουλη σου, φαινεται θα μιλησει γρηγορα το παιδι και γιατι οχι να γινει και δικηγορος..αλλοι πως και πως θελουν τα παιδια τους να γινουν δικηγορισκοι!!!:tongue:

daf μου εμενα ο Νικολας μεταμορφωνεται καθημερινα σε τερατακι, μονο στον υπνο του και αυτο και παλι δεν το ορκιζομαι ειναι αγγελουδακι ηρεμο και γαληνιο, κατα τη διαρκεια της ημερας, φασαριοζος, κλαψιαρης και κακομαθημενος..:?σημερα πηγαμε στα Φενα στο Κοσμος (υποψιν κοριτσια εχουν 1+1 προιον σε οτι παρεις και συμφερει τρελα;)) και δεν αφησε σημειο που να μην πειραξει, τον κυνηγουσαμε μεσα στο μαγαζι, να τον ψαχνουμε, να μπαινει στα δοκιμαστηρια κ.λ.π. καραγκιοζακος και η φαση ειναι οτι ασχολουνται μαζι του και αυτος το παιρνει πανω του:cool:

gio βολτουλα πεθερουλα ε??? Μαζι να δουμε ποτε θα παμε καμια βολτιτσα..αντε να δουμε μπας και παρω καμια αδεια γιατι αλλιως δεν το βλεπω εφικτο με τα ηλιθια ωραρια μου:evil:

Λοιπον ε ασχετο...με επιασε ενα αγχος τωρα..αυριο εχω κλεισει καθαρισμο προσωπου και εχω να κανω ενα χρονο κοντα..και φυσικα δεν ξεχναω τον πονο που τραβηξα..αχ αγχωνομαι μην πονεσω πολυ γμτ..εχει να βγαλει πολυ πραγμα η αισθητικος...(σορρυ αν σας αηδιαζω:tongue:)..τελος παντων ο καθενας με τα ζορια του..

Μονη μου μιλαω μονη μου τα ακουω οποτε και σας καληνυχτω..φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?εγώ είμαι χάλια!εχτές μπήκαν στο κατάστημα που είναι κάτω από τα γραφεία για ληστεία και δυστηχώς πυροβόλησαν έναν συνάδελφο και χτυπήσαν έναν άλλο. αφήστε τα!ευτηχώς βέβαια τους έπιασαν αλλά τι να το κάνεις πάνε για λεφτά και χτυπάνε τον κοσμάκι!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?εγώ είμαι χάλια!εχτές μπήκαν στο κατάστημα που είναι κάτω από τα γραφεία για ληστεία και δυστηχώς πυροβόλησαν έναν συνάδελφο και χτυπήσαν έναν άλλο. αφήστε τα!ευτηχώς βέβαια τους έπιασαν αλλά τι να το κάνεις πάνε για λεφτά και χτυπάνε τον κοσμάκι!

Τι γινεται ρε παιδιά?Καθημερινά θα ακούμε τετοια τωρα?

Γμτ ειναι καλά ο άνθρωπος?...

Τι κανετε?Εμεις καλα, αν εξαιρεσεις οτι μαλλον ο μικρός έχει αλεργική ρινιτιδα και αρχισαμε τα αντιαλεργικα και τα σιροπια για τα πνευμονια!Μου ειπε ο γιατρος να δουμε μεχρι την πεμπτη αν δεν υποχωρησει ο βηχας και βλεπουμε μετα.Κατά τα άλλα ο μικρός δεν πηρε όυτε εναν ποντο, σταθερα στους 79 και εβαλε 100 γρ. πραγμα που μας πηγε στα 10100!!!!Φταίει η περισσότερη κινηση πλεον οποτε μου ειπε ο παιδίατρος οτι δεν μας αγχωνει το θεμα...Παντως βρε Κατερινα, τωρα που το σκεφτομαι, μήπως έχει προβλημα η ζυγαριά της γιατρού?Παιδί που κινείται όλη την ώρα οπως ο δικός σου, λίγο δυσκολα να βάλει 600γρ. Δεν συμφωνείται?

July μου τι ηταν αυτο πάλι αν ειναι δυνατον να ακούμε καθε λίγο και λιγάκι τέτοια.. Το ακουσε μολις ο άντρας μου στις ειδήσεις γι αυτη την περιπτωση μαλλον μιλάς...

Βρε κορίτσια τι να πω απ το κακό στο χειροτερο πάμε. Δεν ακουσα τα νεα μετρα και ουτε θελω να τα ακούσω αλλώστε θα αναγκαστώ να τα ζήσω κάποια στιγμή Τοσους μηνες που έλειπα απ τη δουλειά τωρα που γυρισα με βάλαν σε μια θεση χωρις μπονους ενω τους είπα πως εχω ανάγκη τα λεφτά Θα δουμε μου ειπαν σε κανα μήνα και αμα γυρίσω στη θεση μου..Χθες απελυσαν την συνυφαδα μου απο ξενοδοχειο 5 αστέρων που δουλευε στο Ναυπλιο της χρωστανε και 2 μηνιάτικα σκεφτειτε....΄Θα αρχισουμε να λέμε πάλι καλά που εχουμε δουλειά σε λίγο τι σε λίγο δηλ αρχισαμε απο τώρα με αυτά που ακούμε... Με πλακωσε η μαυριλα πάλι....

Κατα τα άλλα τρεχω απ το πρωι ως το βράδυ με τη δουλειά και τη μικρή για να τα προλάβω όλα.. Αληθεια ηθελα να ξερα αυτες που εχουν 2 παιδια και δουλευουν κιόλας τι κανουν και τα φέρνουν βόλτα???

Gio μου μια χαρά είναι ο Παναγιωτης σου Μη στενοχωριεσαι που δεν πήρε ποντους γιατί πρωτα παίρνουν βάρος και ύστερα ύψος. Οσο για τα 600γρμ που πήρε ο Γιαννακης σε ενα μήνα σε πληροφορώ πως το παιδί του αδερφού μου σε αυτη την ηλικια επαιρνε 1 κιλό:shock: Αφου η παιδίατρος αναρωτιοταν τι το ταιζουν... Τωρα ειναι 20 μηνων και είναι 16 κιλά και 1 μετρο !!!!!

Χαιρομαι που περασατε ομορφα στου Πικιωνη , την επομενη φορά θα προσπαθησουμε να είμαστε κι εμεις στην παρεα σας

DaF ευχαριστω για τις φωτογραφιες μια γλύκα ειναι τα ζουζουνια μας Η Ερατούλα με την αλογοουρά της , ο Γιωργακης να μπουσουλαει στα χορταρια κι η δικιά μου με την καπελαδούρα της ...

Αννικ να χαιρεσαι την Ρηνούλα σου αύριο. Σημερα γιορταζε το δευτερο ονομα μας... της Αγιας Πελαγίας βλεπετε...

ΠΕΖΗΗΗ καλη τυχη στην αισθητικό Μπρος τα καλη τι ειν ο πόνος καλέ???

( Αληθεια ποναει τοσο αυτο?????)

Καληνυχτουδια σας...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε? εμείς εδώ πήζουμε στην εργασία!πάλι καλά βέβαια που πήζουμε αυτό είναι θετικό η κούραση από δουλειά και σπίτι είναι υγεία για μένα!

στη δουλειά βέβαια εχτές το κλίμα ήταν κάπως!ευτηχώς ο συνάδελφος δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και η εταιρέια ανέλαβε όλα τα έξοδα και θα του δώσουν και κάτι σαν μπόνους για να μην χάσει από το μισθό του τίποτα τώρα που θα πληρωθεί από το ικα. πάλι καλά που σε αυτά είναι τυπικοί!βέβαια μας έστειλαν σε όλους ενημέρωση ότι σε τέτοιες περιπτώσεις να μην κάνουμε τίποτα απλά να τους διευκολύνουμε να φεύγουν!ευτηχώς που δεν είμαι κάτω στο κατάστημα γιατί με τι ψυχολογία θα πήγαινα μετά για δουλειά?να φοβάσαι ανα πάσα ώρα και στιγμή?μας έχουν κλέψει πολλές φορές μπαίνοντας με μπαζούκας και τέτοια αλλά ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τραυματισμό. αν και τώρα κορίτσια εκτός από εργαζόμενους τους κυνήγησαν ακι οι πελάτες και τους πέταξαν ότι βρήκαν!ο άλλος τους πέταγε γλάστρες να φανταστείτε!αααα ρε αμερική γίναμε!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κορίτσια καλησπέρα!

Επιτέλους από το Σάββατο ο Θανάσης μου είναι καλά! Και τρώει πάλι σαν λύκος! Και πίνει όλο το γάλα του! Είμαι ΤΟΣΟ χαρούμενη!!

Όλη την ημέρα -όταν δεν κοιμάται και δεν είναι βόλτα με το καρότσι -μπαινοβγαίνει στα μπαλκόνια και πετάει στον ακάλυπτο πράγματα. Ευτυχώς είμαστε στον πρώτο όροφο και μέχρι στιγμής δεν έχει σπάσει τίποτα! Αλλά ο θόρυβος από...το καπάκι της κατσαρόλας ήταν σήμερα εκκωφαντικός!

Ειλικρινά κοπέλες, όσες δουλεύετε στον ιδιωτικό τομέα, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην απολυθεί καμιά σας. Γι' άλλη μια φορά αισθάνομαι τυχαρή που είμαι στο δημόσιο, παρόλες τις περικοπές που θα γίνουν. Άντε να δούμε που θα μας βγάλει όλο αυτό...

Την άλλη εβδομάδα γυρίζω στη δουλειά και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη...

Και πρέπει να πάω στο κομμωτήριο για βάψιμο, γιατί μετά την εγκυμοσύνη, έχω αρκετές άσπρες τρίχες. Ποτέ δεν τα έχω βάψει κι ούτε και θέλω, αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ έτσι άλλο. Ο σύζυγος μου λέει να πάω και στην αισθητικό, αλλά, όπως λέει και ο ΠΕΖΗ, καθόλου ευχάριστη εμπειρία και για την ώρα θα την αποφύγω!!

Kαλησπέρα κορίτσια μου :P

Δεν ξέρω τι να σας γράψω απόψε :confused:

Η μικρή μου είναι καλά.. πήγε 9100 επιτέλους!! Όλα καλά μας τα βρήκε ο παιδιατρος.. η μεγάλη μου καλά.. διαβασμα κλπ, σήμερα διάλεξαμε με τη μαμά του μωρού που βαφτίζω τα βαφτιστικά, πολύ ωραία, αν και το έξοδο που ανέλαβα μεγάλο... Ας έχουμε υγεία όμως..

Στενοχωριέμαι αφάνταστα για όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας.. Από περίφανος λαός που είμαστε, γίναμε ζητιάνοι για ένα ψίχουλο... Κοιτάμε με μισό μάτι το διπλανό μας που έχει δουλειά.. Κάθε μέρα ακούω για απολύσεις, για ανθρώπους που δεν θα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα.. Ούτως ή άλλως όλοι από κάπου κάναμε ως τώρα περικοπές.. Και καλά τη βγάζουμε και με ένα περσινό ρούχο και με ένα πιο φτηνό για τα παιδιά.. Με την υγεία και την παιδεία τι γίνεται;;; Προχθές καθίσαμε σε ένα καφενείο με το σύζυγο και μας πλησίασε κάποιος για έναν κεφτέ.

Λυπάμαι για τους ανθρώπους που φύγαν σήμερα.. Πολύς κόσμος έξω από τη βουλή απλός σαν εμάς αγανακτισμένος, ούτε οργανωμένοι ούτε τίποτα, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, μέχρι και ένα μωρό 8 μηνών είχε φέρει κάποια μαμά. Δεν πρέπει να μας έχουν για δεδομένους, ήσυχα αρνάκια στη σφαγή. Ίσως κάποιο μήνυμα να στείλαμε σήμερα..

θα τα ξαναπούμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...