Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!αντε μετο καλο και σε οσες δεν εχουν βαφτισει ακομα τα μικρα τους;);):rolleyes:

daf μου προσεξε βασικο! να παρεις πανες και μωρομαντιλα μαζι μηηηηπως τα κανει εκεινη την ωρα αλλα και για να το αλλαξεις μετα! να αποφυγεις τα ψιλοτακουνα αν μπορεις:tongue::tongue::tongue: χιχιχιχι γιατι εγω τοση ωρα ορθια μετα δεν μπορουσα να περπατησω:? βεβαια δεν ειμαι και συνηθισμενη εδω που τα λεμε γιατι κατι φιλες που φορουσαν τα δεκαποντα μιαααα χαρα πηγαιναν!!!!:rolleyes::rolleyes::D

τι αλλο??μπομπονιερες και τα σηναφη μας ηρθαν ισα ισα ειδικα τα γλυκακια τα τιναξαν!αααα κανε βιβλιο ευχων ειναι τελειο αν δεν το εχεις σκεφτει ηδη!εμενα μου το εκανε δωρο μια φιλη και μαλιστα το εφτιαξε μονη με φωτο πανω του μωρου ψαρακια σχεδιακια και τετοια!

δεν μου ρχεται κατι αλλο ρωτα με οτι θες!:roll::D

κοριτσια βλεπω αρρρωστουλικα καποια μωρακια περαστικα σας ευχομαι!

καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!:D:D:D:D

1VR5.jpgIkfxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανουν τα αρρωστουλικα?? Πεζη ο Νικολας καλύτερα?? Αντα περαστικά και στον Θανασακη.. Εμεις κοριτσια χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καθολου αφου 1η φορα που στη δουλεια ηπια εναν γαλλικό για να αντέξω .. Ξυπνησε στις 3 και εκανε μιαμιση ωρα να ξανακοιμηθεί..Ελεγε συνεχεια μαμ μαμ , λεω κι εγω θα πεινάει..της φτιαχνω λίγο γαλα και ουτε καν το δοκιμασε..Το απογευμα της εφτιαξα κρεμα και δεν εφαγε ουτε κουταλιά, της εδωσα γιαούρτι κι απ αυτο εφαγε το μισό...Αχ ελπίζω τη Κυριακή να ειναι χαρούμενη τουλάχιστον..Κοριτσια θα ειμαστε εδω την Κυριακή οπότε μεσα για πικιωνη Αντε ξεκουνηθητε και οι αλλες Αθηναιες κι ελατε να δειτε τι ωραια που περναμε !!!! Daf εχει μουσική παιδέια η Ερατουλα αμ πως? δεν της αρεσει οτι κι οτι!!! Η πλακα ειναι πως κι η Ανδριελα το λεει το "ανννννν" οταν της το τραγουδαμε κι επισης λεει και ταμ ταμ ταμ οταν της τραγουδαει ο μπαμπας της" τον σκυλο τον αραπη τον ταμ ταμ ταμ¨" Γιατι στο τσακιρ κεφι ακουμε και Ζαμπετα αμα λάχει:lol:...Καλε τι εκπληξη μας εχετε ??? Φερε και τις φωτο οκ? θα τα πουμε και τηλ μεχρι τοτε .

giaki δεν μας είπες θα πληρωθεις τις υπερωρίες τελικά?? Εστω κανα μπονους απ το project θα παρεις??? Αντε καλή χαλάρωση τωρα !!

july περαστικα στην μικρη καλά δεν σε πηραν τηλεφωνο να στο πουν αμέσως οτι χτύπησε???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα κοπέλες :D!!

Μπράβο βρε Ερατούλα!! Όλα περαστικά τελικά!! Να προσέχετε.. dafaki κάνουμε και εμείς 3 γεύματα, + γιαουρτακι (τις κρέμες τις αποφεύγω, αν και το ξανασκέφτομαι) και επίσης τρώμε ενδιάμεσα κουλουράκι με σουσάμι ή ρυζογκοφρέτα ή 1-2 μπισκοτάκια. Γάλα πίνει συνήθως 250 το πρωί και 350 το βράδυ. Επίσης αν έχω κάποια σπιτική πίτα την τρώει, αλλά το πολύ 1 φορά την εβδ. Στις καμπύλες είμαστε στο βάρος στην πρώτη χαμηλή, (πάνω από το όριο) και στο ύψος ακριβώς στη μεσαία. Μάλλον καλά.. Ίσως φταίει που το καμάρι μου είναι αεικίνητο :rolleyes:

ΠΕΖΗ μου περαστικά στο Νικολή σου.. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μου φαίνεται αρκετός ο πυρετός για να είναι δοντάκι.. July περαστικά.. Το είχαμε πάθει και μεις αλλά κόψαμε τον επάνω χαλινό μας.. Ποτάμι το αίμα... περαστικά. Marigia και gio τουλάχιστον είστε στις δουλειές σας!! Χαμός κορίτσια!!! Κάθε μέρα συναντώ κόσμο που ψάχνει. .. γνωστοί, φίλοι, γείτονες... Και γω νομίζω οτι κάτι άλλο πρέπει να βρω... Με ανησυχεί όμως τι θα κάνω με τη μικρή. Μου παρουσίασε και τα αναπνευστικά και φοβάμαι τους παιδικούς.. Ααα!! Έχω έγκυρη πληροφορία από υπάλληλο φίλη μου, για παιδικό σταθμό στο Γαλάτσι που χτυπάει η διευθύντρια τα μικρά :twisted::twisted::twisted:!!! Φρίκη!!! Δεν ξέρω βρε κορίτσια αν πρέπει να ανακοινώσω κάτι σχετικό εδώ ή όχι...

Sofia να σου ζήσει το νέο όνομα! Σήμερα έψαχνα βαφτιστικά για το κοριτσάκι που θα βαφτίσω. Ξέρει καμια σας αν έχει κάπου στοκ η Letante; Φανταστικά φορεματάκια αλλά κάπως ακριβά στα μαγαζιά.

Βρε κορίτσια δεν μπορούμε να βρεθούμε κάπου πιο κοντά... λίγο μακριά το Πικιώνη και φοβάμαι θα μπερδευτώ... Πάντως δεν το αποκλείω. Θα τα πούμε σύντομα..

μανούλες καλημέρα!

πωπω αρρωστούλια μωράκια περαστικά!τι κακό και αυτό με τις γαστρεντερίτιδες!ευτηχώς εμείς κάναμε το εμβολιάκι και τις περνάμε με έναν εμετό άντε και καμμιά διάρροια γιατί στον παιδικό θερίζουν οι γαστρεντερίτιδες!

marigia δεν με πήραν από τον παιδικό και δεν ξέρω αν έπρεπε αφού αυτό είναι σύνηθες να πέφτουν και να χτυπάνε εκει αν και η μικρή μια χαρά έφαγε την ίδια μέρα επομένως δεν πρέπει να χτύπησε πολύ. γενικώς δεν σε παίρνουν τηλ για μικρά πράγματα που τα αντιμετωπίζουν εκεί αλλά σε ενημερώνουν γραπτώς. τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. πάντως αυτό που είπατε για το ξύλο νομίζω ότι η δικιά μου καλά περνάει. όταν μπαίνουμε μέσα τη φιλάω την αφήνω κάτω και πάει τρέχοντας στη δασκάλα ούτε που γυρνάει να με κοιτάξει. σκέφτομαι ότι αν δεν πέρναγε καλά δεν θα γκρίνιαζε?

όσο για την ίωση κορίτσια η ανακατοσούρες συνχίζονται αλλά επειδή είναι ακόμα νωρίς θα πάω στα μέσα μαίου να κάνω εξέταση αν δεν έχω αδιαθετήσει γιατί μπορεί να είναι και από άγχος όλο αυτό. δεν αγχώνομαι θα περιμένω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!

Ευχαριστώ πολύ που με σκεφτόσασταν!!!!

1ον δεν θα πληρωθώ παραπάνω, αλλά θα παρω μιά μέρα άδεια...δεν έχω παράπονο...όταν ζητάω να λείψω πάντα λείπω και ποτέ δεν μου έχουν κόψει λεφτά!!!!Όποτε ολα ΟΚ!!!

Διαβασα τα νεα σας...July αμάν βρε παιδί μου, όντως δεν πρέπει να τηλεφωνήσουν?Πώς ξέρεις ότι δεν έχει χτυπήσει πολύ?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε όλα τα Αρρωστάκια!!!!Και εμένα ο μικρός έχει μυξούλες αλλά μάλλον ειναι απο τα δόντια!!!!Αυτα τα πίσω, πολυ μας έχουν ζορίσει...ο καημένος χώνει όλο το χερι στο στόμα αλλά ακόμη δεν έχει σκάσει κατι.,..δεν με αφήνει να δω αλλά σίγουρα ζορίζεται πολυ!!!

Βρε κορίτσια, νόμιζα ότι σουσάμι και μέλι δεν κάνει ακόμη να δώσουμε!!!Εσείς δίνεται άνετα και ταχίνι και απόλα???Εμένα ακόμη δεν μασάει...οπότε μικρά κομμάτια δεν του δίνω αλλά που θα παει!!!Ευτυχώς τρώει σχεδόν όλα όσα του δίνουμε αλλά γάλα 350-400 με το ζόρι όλη την ημέρα και κυρίως την νύχτα...το πρωι σήμερα είπε :mrgreen:-30-:mrgreen:ολόκληρα ml!!!!!!

Κατερίνα_ς στείλε το κινητό σου, αν και έυχομαι να μην χρειαστεί ΠΟΤΕ να σου τηλεφωνήσω τόσο νωρίς απο την δουλειά!!!Πάντως στείλτω να το έχω διότι η Χαλκίδα θα είναι τόπος προορισμού μας το καλοκαίρι!!!!

sofia-totti...καλοφώτιστος και γερός να είναι!!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!!

Καλημερα !!!

giaki μου κι εμενα 300-350 πινει γαλα και ναι δίνω μελι αλλα δεν το τρώει..Μονο στο γιαούρτι το έτρωγε αλλα τωρα το έκοψε... Γενικα το απόγευμα τρωει με κλάμματα και στενοχωριεμαι γιατί και το μεσημερι το μισό τρωει ηρεμα μετα πάλι με κλαμματα και της κραταω τα χερακια γιατι τα κουνα συνεχεια και εκτοξευονται ολα .... Της τα κραταω σε μορφη πάιχνιδιού για να μην το καταλαβαινει.. Λετε να της γίνει συνηθεια και να τρωει μονο ετσι ρε γμτ?? Αλλα τι να κανω να την αφησω νηστική???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

γεια σας κορίτσια . τι κάνετε? εμεις όχι και τόσο καλά . αρρωστοι ειμαστε πάλι αλλά απο οτι βλέπω δεν ειμαστε οι μόνοι. περαστικά σε όλα τα παιδάκια. μην αγχωνεστε με το φαγητο. περνάνε κι αυτά τις φάσεις τους.

Καλησπέρα!!!

Τι κάνουν τα αρρωστούλικα;; Αντε, ώρα να γίνουν καλά να απολαύσουν την Πρωτομαγιά!:D:D

Κορίτσια τα έχω πάρει στο κρανίο. Λοιπόν πάμε παιδίατρο. Ο μικρός είναι 81cm kai 10750. Πήρε 600gr σε ένα μήνα. Οκ, είναι αρκετό. Όμως στο βάρος εξακολουθεί να είναι στο 50%. Άρχισε λοιπόν η γιατρός: "Έβαλε πολύ", "τρώει πολύ", το φαγητό είναι μέρος της "διαπαιδαγώγησης" του παιδιού και άλλα τέτοια. Ανήκει στο 20% των παιδιών που δεν τα παρακαλάνε οι γονείς να φάνε(σύμφωνα με τα λεγόμενά της) και αντί να χαρεί μας έκανε κήρυγμα περί διαπαιδαγώγησης. Και να πώ ότι εμείς σαν γονείς είμαστε παχουλοί, πάει και έρχεται. Έχει ένα λόγο. Αλλά, πάντα ήμουν κανονική, όπως και ο σύζυγος. Τι θα έκανα λοιπόν στο παιδί μου; θα το μπούκωνα; Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ο μικρός θέλει να φάει. Τι να πώ. Βρε κορίτσια ποσό είναι τα δικά σας;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

αχ αυτοι οι παιδιατροι, αναρωτιεμαι γιατι τρωγονται με τα ρουχα τους;;αφου ειναι ψηλος ο γιαννης, αυτο δεν το βλεπει;:rolleyes: και το 50%...ε απλη λογικη : αυτος ειναι ο μεσος ορος!!!!!ειναι αυτο πολυ;;;ο μεσος ορος;;;:shock:θα μας τρελανει η γιατρος σου.....:rolleyes:

Σοφια σε ευχαριστω!!!θα θυμηθω και θα επανελθω με αποριες:tongue:

πεζουλα μια απορια για σενα, που κρεμασες τις μπομπονιερες;

βαλλου αντε να τα πουμε μωρε!!μην φοβασαι για του πικιωνη, ασε που ειναι περιφραγμενο και δεν εχει σκυλια ουτε σκουπιδια!!να γνωρισουμε επιτελους και την πεννουλα!!

για αυτο που λες για το σταθμο, πρεπει να γινει οπωσδηποτε καταγγελια, ειναι πολυ σοβαρο αδικημα φυσικα!

july δεν εχει καφετερια, και ναι, παιρνουμε και τους συζυγους, γιατι δεν εχουμε που να τους αφησουμε τους καημενους!:mrgreen:

μαριγια μου φαση θα ειναι ΚΑΙ αυτο...αμαν πια με τις φασεις τους τα σκασμενααααααααα:rolleyes::?:tongue:

λοιπον η ανδριελα θα κανει ωραιοτατο ντουετο με τη δικια μου χιχιχιχιχιχι!!!!!θα φερω κ τις φωτο, θα σας τις δωσω σε σιντι !

φιλακια στα αρρωστουλικα της παρεας και καλη πρωτομαγια να εχουμε!:D

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα έχω πάρει στο κρανίο. Λοιπόν πάμε παιδίατρο. Ο μικρός είναι 81cm kai 10750. Πήρε 600gr σε ένα μήνα. Οκ, είναι αρκετό. Όμως στο βάρος εξακολουθεί να είναι στο 50%. Άρχισε λοιπόν η γιατρός: "Έβαλε πολύ", "τρώει πολύ", το φαγητό είναι μέρος της "διαπαιδαγώγησης" του παιδιού και άλλα τέτοια. Ανήκει στο 20% των παιδιών που δεν τα παρακαλάνε οι γονείς να φάνε(σύμφωνα με τα λεγόμενά της) και αντί να χαρεί μας έκανε κήρυγμα περί διαπαιδαγώγησης. Και να πώ ότι εμείς σαν γονείς είμαστε παχουλοί, πάει και έρχεται. Έχει ένα λόγο. Αλλά, πάντα ήμουν κανονική, όπως και ο σύζυγος. Τι θα έκανα λοιπόν στο παιδί μου; θα το μπούκωνα; Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ο μικρός θέλει να φάει. Τι να πώ. Βρε κορίτσια ποσό είναι τα δικά σας;;;

Kαλέ τί σου λέει και σε αγχώνει???Μια χαρά είναι ο Γιαννάκης και όπως τον βλέπω από τις φωτο ούτε στρουμπουλός ούτε τίποτα είναι. Πολύ κύρηγμα για το τίποτα.Πριν ενάμιση μήνα η Χριστίνα ήταν 82εκ. και 9960 και μου είπε ότι για το ύψος της θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο βαριά και μου πρότεινε αντί για φρέσκο γάλα να της δίνω ακόμη σε σκόνη που είναι από 1-3 ετών.Τότε ήταν αδύνατη χωρίς ούτε μία δίπλα στα μπουτάκια. Τώρα πρέπει να πάχυνε, σίγουρα 10500 και κάναμε και δίπλα :mrgreen:και μάγουλο, αλλά πάλι αδύνατη προς κανονική τη λες. Δεδομένου του ύψους και τους βάρους του μια χαρά είναι ο Γιαννάκης!

yaeNp3.png

Ναι βρε κορίτσια. Και εγώ μαι χαρά τον βλέπω. Και πράγματι, δεν έχει δίπλες. Μου την έδωσε η "διαπαιδαγώγηση". Είναι η 2η φορά που το λέει (αν θυμάστε μου το είπε και για τον ύπνο-ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ). Μήπως ήρθε η ώρα να την αλλάξω;; Λέω, μήπως;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kατερινα ο Γιαννακης είναι super ασ την να λεει την παιδίατρο..ε κατι πρεπει να πει κι αυτή κατάλαβες..Ειναι οντως ψηλος ο Γιαννακης Εμεις εξακολουθουμε να είμαστε 9κιλακια και κατι και 79 πόντους .Πηρε 200 γρμ αυτον τον μήνα η ζουζου μου!!

Πηγαμε Mall και ηταν πολύ καλα γιατί δεν είχε κόσμο ΄Μπηκαμε στα Ζαρα home και για να ειναι ησυχη της εδωσε ο ξύπνιος ο πατερας της ενα κουκλακι στα χερια να παιζει οπότε οταν θελαμε να φύγουμε του λεω βαλτε το κουκλακι στην θεση του και μου λεει εισαι σοβαρη δεν το αφηνει με τίποτα η μικ΄ρη θα γίνει χαμός αμα της το παρω απ τα χερια .. Κοιταω τιμη 20? δεν επαιζε με τιποτα να της παρουμε ενα ακομα λουτρινο ... Οπως καταλαβαινεται εγινε το ελα να δεις οταν της το πηραμε να το βαλουμε ταχαμου για νανι και να φύγουμε.. Ξεσηκωσε ολο το μαγαζι με τις φωνες της .. Α εμαθε και κοινουργια ατακα "Ανδριελα πως κανουν οι Metallica"???? -AAAAΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ...... τους ακουγε μια μερα στο ραδιο και τραγουδαγε κι αυτη μαζι τους η χεβιμεταλου μου !!!

Κοριτσια μη με βρισετε ..... τελικα θα παμε Ναυπλιο το ΣΚ... Πηρε αδεια ο σύζυγος το Σαββατο και σημερα το απόγευμα μου το είπε... οποτε ακυρο απο εμάς. Ερατούλα μου την επόμενη βδομαδα ελπίζω να το κανετε το ντουετακι με την Άνδρι. Θα περιμενω να μάθω νεα σας ομως οκ??? Φιλια πολλά.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ααααα κριμα!δεν πειραζει ομως θα δει τα παππουδια η ανδριελα !:Dτο αλλο ΣΚ μπορουμε να βρεθουμε ανετα!καλεεεεεε μεταλλου θα κανετε το ανδριελακι το γλυκο;;;;μια με ζαμπετα μια με ενδελεχεια μια μεταλ, θα το ζουρλανετε το παιδι !!!!!:P

Ναι βρε κορίτσια. Και εγώ μαι χαρά τον βλέπω. Και πράγματι, δεν έχει δίπλες. Μου την έδωσε η "διαπαιδαγώγηση". Είναι η 2η φορά που το λέει (αν θυμάστε μου το είπε και για τον ύπνο-ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ). Μήπως ήρθε η ώρα να την αλλάξω;; Λέω, μήπως;;;

ααααα τωρα τη θυμηθηκα!!η στρατηγος, εεεε;;;;αχ βρε Κατερινα, 'μαλιστα στρατηγε μου' δεν σου ειπα να λες;:tongue::tongue::tongue:ξεμπερδευεις μια κ καλη, αυτη κανει το κομματι της κι εσυ συνεχιζεις ο,τι εκανες!:mrgreen:

(αν στην σπαει πολυ, αλλαξε τη, αλλιως απλα αγνοησε το 'ψυχολογικο κομματι', δεν το χει!:lol:)

Καλό μήνα σε όλες. Με θυμάστε??????

Κι όμως είμαι ακόμη Αθήνα, την τύχη μου μέσα.......σε ένα σπίτι χωρίς ίντερνετ γμτ, χωρίς πλυντήριο ρούχων ΓΜΤ και άλλα πολλά...΄Εχω πάει σε όλες τις φίλες μου για να πλύνω τα ρούχα μας....:? Φαντάζεστε πόσο δύσκολο είναι τόσο καιρό με ένα μωρό να μην είσαι σε ένα σπίτι λειτουργικό! Τι να πεις, ας όψεται η γραφειοκρατεία του δημοσίου...

Κατά τα άλλα μας τσάκισαν οι μειώσεις των μισθών, και τα χειρότερα είναι δυστυχώς μπροστα...μανούλα μου τι μας περιμένει:(

Διαβάζω για τα κατορθώματα των ζουζουνιών και πολύ το χαίρομαι;)

Κατερίνα μου μη μασας με την παιδίατρό σας, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και όλα τα άλλα γράψτα. Εμείς τον πήγαμε σε ένα κατα τα άλλα πολύ αξιόλογο παιδοουρολόγο, γιατί ο Βαγγελάκος εχει κρυψορχία, και όταν του είπα ότι θηλάζω ακόμη, μου λέει ''το παιδί πρέπει να μάθει να πίνει γάλα'':shock::shock: δηλαδή μέχρι τώρα τι έπινε, ουίσκι????Τεσπα, αυτοί τη δουλειά του κι εμείς τη δική μας...

Περαστικά σε όλα τα μωράκια που είναι άρρωστα, είναι ζόρικη αυτή η εποχή. Αντα μου, εμένα στη γαστρεντερίτιδα του έκανε έντονα συμπτώματα για ένα 24ωρο και μετά σε τρεις μέρες επανήλθε τελείως, εσας σας τσάκισε βρε παιδί μου...τι να πεις

Κορίτσια αν κανονίσετε για αυριο, είμαστε μέσα κι εμείς, θα χαρούμε πολύ να σας ξαναδούμε:):)Daf θα σε πάρω και τηλέφωνο για να μου πείς πληροφορίες για το πάρκο!

Φιλάκια και καλά να περάσετε σήμερα!!!

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...