Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα!!!

Αχ παλι ο μικρος μου ανεβασε πυρετο γμτ και το κακο ειναι οτι δεν τον πηραμε χαμπαρι:rolleyes: Μου εκανε δυο φορες διαρροια, δεν εδωσα σημασια, το απογευμα μου φανηκε ζεστος μετα τον υπνο και ειχε 36,6 και τωρα πριν το μπανιο του εγω σιδερωνα καιτον ειχα μαζι μου, ακουγε τραγουδακια και ο αμοιρος αναψοκοκκινησε, του εβαλα θερμομετρο και εδειξε 39,2..στα καλα του καθουμενου. Βγαζω και το κατω πλαινο δοντακι αυτες τις ημερες, και ευελιπιστω να ειναι απο αυτο γιατι κατα τα αλλα ειναι ευδιαθετος και μια χαρ..ειδομεν..

DAF μου αντε ευτυχως απο οτι φαινεται το ξεπερασε το κοριτσακι σου!

Εμενα παντως ειναι γαλατακιας, για την ακριβεια δεν μπορει να απογαλακτιστει, δωστου γαλα και παρτου την ψυχη, 300 του δινω σε καθε γευμα, πρωι βραδυ και το ρουφαει ολο, και μεσα στην ημερα αν δεν φαει οταν του δωσω καμια φορα παλι το ρουφαει..φαινεται δεν μου εμοιασε ευτυχως το παιδακι μου, που γαλα εχω να πιω απο βρεφος..χιχιχι!!!

Σοφια να σας ζησει το ονομα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια να σου ζήσει ο Δημητρακης και να ειναι καλοφωτισμενος !!!!

DaF μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα η γοργονιτσα σου !! Εμεις εδω συνεχίζουμε να εχουμε γκρινίτσα ....Oλη μερα εξω την ειχα σήμερα και παλι ήταν σε υπερενταση ...Τωρα απ τα δοντάκια είναι ?? Απ την αλλαγη της κοπέλας που την κρατά??? Δεν μπορώ να καταλάβω Σημερα που τις είδα μαζί πάντως η μικρη δειχνει να περνα καλά και να την συμπάθεί. Θα περάσει κι αυτο που θα παέι. Απο γευματα κι εμεις 3 κανουμε και ενδιαμεσα θα δοκιμασουμε και οτι τρωει η μαμα..δηλ κανα ξερο σύκο ( ναι ναι τα ρουφα κι απ τη γλυκα δεν μπορω να της το παρω απ το στομα!!) τυρι με ντοματα και ψωμάκι.Γενικα οτι τρωμε το ζηλευει και γι αυτο προσπαθούμε μπροστά της να τρωμε πραγματα που κανει να τρωει κι η μικρή. Σουβλακια και παγωτα αφου κοιμηθει λοιπόν..... Βρε κορίτσια χθες το μεσημερι εφαγε φακές και το απογευμα της εδωσα σπανακόρυζο που ειχα φτιάξει για την επόμενη μερα.Λετε να της πεσανε βαριά?? Το πα στην πεθερα μου και μου ειπε πως δεν επρεπε....Λετε να χε δικιο??? Οχι πως θα το παραδεχτω ποτe μπροστα της αλλα λεμε τωρα.. γιατι με εβαλε σε σκέψεις....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αχ παλι ο μικρος μου ανεβασε πυρετο γμτ και το κακο ειναι οτι δεν τον πηραμε χαμπαρι:rolleyes: Μου εκανε δυο φορες διαρροια, δεν εδωσα σημασια, το απογευμα μου φανηκε ζεστος μετα τον υπνο και ειχε 36,6 και τωρα πριν το μπανιο του εγω σιδερωνα καιτον ειχα μαζι μου, ακουγε τραγουδακια και ο αμοιρος αναψοκοκκινησε, του εβαλα θερμομετρο και εδειξε 39,2..στα καλα του καθουμενου. Βγαζω και το κατω πλαινο δοντακι αυτες τις ημερες, και ευελιπιστω να ειναι απο αυτο γιατι κατα τα αλλα ειναι ευδιαθετος και μια χαρ..ειδομεν..

!

ΠΕΖΗ μου τωρα το είδα..Περαστικα στον Νικολη και προσοχη γιατι σερνεται και γαστρεντεριτιδα ..Μπορει να ναι κι απ τα δοντακια παντως ποιος ξερει.??? Τες πα οτι και να ναι περαστικο να είναι ..Φιλια πολλα

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ΠΕΖΗ μου τωρα το είδα..Περαστικα στον Νικολη και προσοχη γιατι σερνεται και γαστρεντεριτιδα ..Μπορει να ναι κι απ τα δοντακια παντως ποιος ξερει.??? Τες πα οτι και να ναι περαστικο να είναι ..Φιλια πολλα

Ευχαριστω κοπελα μου..λες παλι να εχουμε γαστρεντεριτιδα??Ας ελπισω οχι γιατι τη βαψαμε.....:roll:

ΠΕΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....εσυ κάνεις νυχτερινά αλλά εγώ ξενυχτάω....

neamanoula είμαι ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ και δεν προβλέπεται συντομη επιστροφή!!!!Ναι καλά βλέπετε την ώρα είναι 03:08 το πρωι!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες ή μήπως να πω, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ μπας και παω κάποια στιγμή για ύπνο!!!!

Το παιδί μου έχω να το δω απο το πρωι...αυτό για όσες γκρινιάζουν ότι τους λείπει το βλαστάρι τους!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:Ετσι είναι τα μάτια μου απο τις τόσες ώρες στο pc...

Διαφημίσεις

Καμιά δεν ξύπνησε ακόμη καλέ?Κατερινάκι καλημέρα...είσαι σίγουρα ήδη στον δρόμο!!!!

Και για οποιον δεν κατάλαβε είμαι ακόμη στην δουλειά...κερνάω καφεδάκι ελάτε!!!!

καλημέρα μανούλες!

βρε gio τι είναι αυτά?έκλεισες 24ωρο στη δουλειά?με μωρό παιδί και δεν σου είπαν αντε πήγαινε?πωπω πως αντέχεις εγώ δεν θα αντεχα το ομολογώ!αφού σχολάω και φεύγω τρέχωντας κάνω ότι παρανομία μπορείς να φανταστείς δακτύλιο, λωρίδες τραμ λεωφορειολωρίδες ότι μπορείς να σκεφτείς εκτος βέβαια από κοκκινο, για να πάω γρήγορα στη μικρή!δεν μπορώ έχω εξάρτηση!αφού εχτές πήγα να την πάρω και μου είπαν ότι έπεσε και χτύπησε. δάγκωσε τη γλώσσα της και έτρεχε αίμα αφού της αλλαξανε μέχρι και φανελάκι και ένιωσα τόσες τύψεις!να μην είμαι εκεί να την παρηγορήσω?ααα ρε παλιοζωή που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!να μην παντρευτώ έναν πλούσιο να περνάω όλη μέρα με το παιδάκι μου!?καταραμένη φτώχια!κλαπσ κλαπσ

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλημέρα μανούλες!

βρε gio τι είναι αυτά?έκλεισες 24ωρο στη δουλειά?με μωρό παιδί και δεν σου είπαν αντε πήγαινε?πωπω πως αντέχεις εγώ δεν θα αντεχα το ομολογώ!αφού σχολάω και φεύγω τρέχωντας κάνω ότι παρανομία μπορείς να φανταστείς δακτύλιο, λωρίδες τραμ λεωφορειολωρίδες ότι μπορείς να σκεφτείς εκτος βέβαια από κοκκινο, για να πάω γρήγορα στη μικρή!δεν μπορώ έχω εξάρτηση!αφού εχτές πήγα να την πάρω και μου είπαν ότι έπεσε και χτύπησε. δάγκωσε τη γλώσσα της και έτρεχε αίμα αφού της αλλαξανε μέχρι και φανελάκι και ένιωσα τόσες τύψεις!να μην είμαι εκεί να την παρηγορήσω?ααα ρε παλιοζωή που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!να μην παντρευτώ έναν πλούσιο να περνάω όλη μέρα με το παιδάκι μου!?καταραμένη φτώχια!κλαπσ κλαπσ

Και όμως ειμαι ακομα εδώ....:roll:

Gio μου μπραβο θε θηριο..καλο χωσιμο εφαγες...πω πω δεν ειναι υπερβολικα εκνευριστικο να σε χωνουν στη δουλεια??? Κατι αναλογο οχι σε ωρες αλλα σε κοψιμο ρεπο θα φαω την Πρωτομαγια..μια στο τοσο μου τυχαινει ρεπο Σαββατο και θα το χασω και μετα Κυριακη απογευμα κ.λ.π. παει το Σαββατοκυριακο γμτ..:evil: Αντε καλη ξεκουραση κουκλα...!

Διαφημίσεις

Μπήκα να διαβάσω τα νέα σας, αλλά έμεινα. Βρε Gio γιατί έτσι; Τι έγινε και κάθισες τόσο στη δουλειά; Βρε να σου δώσω το κινητό μου, αν ξανατύχει(που δεν στο εύχομαι) να με πάρεις να μιλάμε!!!

Ε'ιστε καλά οι υπόλοιπες;;;;Πάω να διβάσω τα νέα σας και τα λέμε!!!

Α! απο βδομάδα έχω ΑΔΕΙΑ!!!! Γιούπιιιιιιι

cEyXp3.png

q61sp3.png

γεια σας γεια σας κουκλιτσες μου:tongue::tongue:!!!!!!!τι μου κανετε???εγω χαθηκα αυτες τις μερες διοτι ειχαμε την βαφτιση μας!!!!ναι!!και ολα πηγανε καλα!!! κοριτσια μεχρι και που του βαζε ο νονος το λαδακι μεσα στην κολιμπιθρα γελουσε.....εε μετα που τον βουτηξε ο παπας και τον σηκωσε ψηλα αυτο ηταν......κλααααααμα μιλαμε δεν σταματουσε...ουτε να τον ντυσω δεν μπορουσα:?:???::?:???::|

Καλοφώτιστος!!!Να τον χαίρεστε!!!!Πόσο μου αρέσουν τα βαφτίσια!!!!

ΠΕΖΗ μου περαστικά σας! μα τι γίνεται; Όλα τα μωράκια άρρωστα είναι; Ο μικρόςμου έχει μια γκρίνια που δεν μου αρέσει. Λέτε να μας έρχεται;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ρεεε... δεν θηλαζω μονο στην κουζιναααα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ρε συ daf δεν εννοούσα τους θηλασμούς :lol::lol::lol: αλλά όλα αυτα τα μικρα και συχνά γεύματα που ετοιμάζεις.

ΠΕΖΗ ωχχ, περαστικά σας, τί έγινε ρε συ ο Νικόλας μας αυτόν τον καιρό?Εύχομαι τώρα να είναι κανένα δόντι.Αμάν το πουλάκι μου!Γρήγορα περαστικά και σύντομα γράψε μας νέα.:)

sofia-totti καλοφώτιστος και πάντα δυνατός και ευτυχισμένος εύχομαι!:D

gio είσαι τρελή???????Τουλάχιστον θα τις πληρωθείς τις ώρες?Ωρε μάνα μου!!!Σε τηλ. το πρωί αλλά προφανώς κοιμόσουν!Άντε καλή ξεκούραση!

yaeNp3.png

Καλησπέρα, κορότσια, ευχαριστώ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για τα περαστικά! Ο μικρός εξακολουθεί με τη γαμ..η τη γαστρεντερίτιδα, 5 μέρες τώρα λερώνει τα πάντα όταν ενεργείται, τουλάχιστον οι κενώσεις του έχουν περιοριστεί στις 3 καθημερινά,η γιατρός όμως μας είπε ότι μπορεί να κρατήσει αυτό και μια βδομάδα, 10 μέρες... Θέλω να γίνει καλά το πουλάκι μου, είμαστε τώρα 2 βδομάδες άρρωστος...

Τουλάχιστον είναι χαρούμενος και θέλει βόλτες συνέχεια κι όταν τον βγάζω, δεν θέλει να κατεβαίνει από το καρότσι ο κύριος ούτε όμως και να σταματάω πουθενά... και μέσα στο σπίτι τρέχει, τρέχει, τρέχει... σκαρφαλώνει στο μπράτσο του καναπέ κι από εκεί προσπάθεί να σκαρφαλώσει στην βιβλιοθήκη...

Daf, περαστικά στην Ερατούλα!!

ΠΕΖΗ, κι εσείς αν θυμάμαι καλά δεν είχατε γαστρεντερίτιδα πριν καιρό; Και η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ; Αχ, κορίτσια, γράψτε μου παρακαλώ πώς ἠτανε, πόσο κράτησε, γιατί ανησυχώ για το Θανάση...

Gio, ΠΟΛΥ χώσιμο κορίτσι μου! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

july, τι έγινε τελικά ;

Αυτά κορίτσια, φεύγω γιατί ο μικρός θέλει βόλτα στη βεράντα ΤΩΡΑ!

Γεια σας κοριτσια μου!η ερατουλα μου ειναι μια χαρα σημερα, παει, περασε κ αυτο, ουφ!:D σας ευχαριστω για το ενδιαφερον ειστε πολυ γλυκες!!

Σοφια να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!και τωρα για πες μας, τι να αποφυγουμε και τι να μην ξεχασουμε:tongue: (βαφτιζουμε τη νεαρα σε ενα μηνα ακριβως!!!!!!!!!)

πεζουλα περαστικα στον νικολακο κ μερσι για την απαντηση , αχ εχω πελαγωσει !πραγματικα με ολα αυτα ειμαι καρα-ασχετη!!:roll: σημερα ημουν 3 ωρες σε ενα (τεραστιο)καταστημα με υλικα κοσμηματων κ προσπαθουσα να βγαλω ακρη με τις μπομπονιερες!αφου δεν το χω το καλλιτεχνικο, θα θελα να ξερα τι το παλευω το πραγμα!:roll::mrgreen:

συμπεθερα αυτο δεν ειναι χωσιμο, δεν μου επιτρεπει η παιδεια μου να πω τι ειναι, ελπιζω μονο να τις πληρωθεις τις ωρες......ε ρε που φτασαμε......

με αυτα που διαβασα σημερα ειλικρινα νομιζω οτι θα ζησουμε καταστασεις κινας!:evil:

αντα περαστικα κ στο δικο σου ζουζουνι, πολλη ταλαιπωρια το μικρουλι γμτ!!

δεν σας ειπα σημερα πετυχα την κατερινα μετα του συζυγου ηταν σε ρομαντικο ραντεβουδακι (χεχε την δινω στεγνα:tongue:) διπλα στα μπομπονιεραδικα στο κεντρο. τι λετε αθηναιες για παρκο την κυριακη;;πικιωνη;;

μαρια ελπιζω να βρεθουμε, χρωσταω κατι στην ανδριελα:D

επισης, ξερω οτι θα σου αρεσει πολυ αυτο που θα πω, σημερα ακουγε η ερατω το "αν" κ μαντεψε τι εκανε.....τραγουδουσε μαζι το ατιμο "αν..αν..αν":mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παραλιγο να το ξεχασω!σιδερενια η μικρη σου july!το χει παθει κ η ερατω αυτο, πριν καμποσο καιρο...ενα σοκ το ειχα παθει, η αληθεια ειναι!περαστικα να ειναι κ ολα καλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...