Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αμαν βρε Ερατουλα..κοψοχολιασες τη μανουλα...daf μου σε καταλαβαινω , τα πεσιματα ποτε δεν τα συνηθιζουμε, ειναι γερα ομως τα παιδακια μας..ευχομαι να μην ειναι τιποτα και αυριο να ειναι καλα το κοριτσακι σου.

neamanoula μου νομιζω οτι το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα του θηλασμου, μακαρι να τα ειχαμε καταφερει και εμεις, αλλο που τελικα δεν ¨εκατσε¨αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα διακινδυνευα την αναπτυξη του παιδιου μου απλα για να λεω οτι θηλαζω..ή να νομιζω οτι ειναι καλο. Για παραδειγμα το παιδακι της διπλανης σου, λιγο μικροτερο απο τα δικα μας και στο παρτυ το νομιζα για πολυ πολυ μικροτερο..μα αυτη η μανα δεν κανει συγκριση με τα αλλα παιδακια απορω?? Παντως συμφωνω με την daf αν συμβουλευεσαι σωστο επαγγελματια πιστευω οτι δινει και σωστες συμβουλες. Επισης ξερω γνωστη-φιλη που επιμενει να θηλαζει, εδω και εναμισυ χρονο, ενω εχει και καλοηθη ογκο στο στηθος (δεν τον βγαζει προκειμενου να μη σταματησει το θηλασμο) και μου εχει πει οτι το κανει για λογο οικονομιας περισσοτερο, παρολο που το κοριτσακι της ειναι μια σταλια στην κυριολεξια..ο Νικολας την τρωει ασυζητητι...τελος παντων η καθε μανα κανει τις επιλογες της..:rolleyes:

Κατερινακι μπραβο στον Georgi σου, αντε καλα τρεξιματα και προσοχη στα χτυπηματα ε??? Και μην στενοχωριεσαι, οντως χανουμε πολλα απο τα μικρα τωρα που δουλευουμε..ξερεις ποσο μου λειπει και εμενα?? Σημερα τον αφησα απο το πρωι στη μαμα μου και θα τον παρω αυριο μεσημερι, καθως πριν λιγο σχολασα και αυριο δουλευω 6 αλλα μπορω να κανω και αλλιως???

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερατούλα μου περαστικά!!!! Υπομονή Daf μου μπορεί να ξεκουραστεί και να μην είναι τίποτα...

Κορίτσια μου καλά είστε οι υπόλοιπες;; Από οτι μου επέτρεψε η σελίδα να διαβάσω βλέπω και πολλά καλά νέα!! :DΚατεριν@ με το καλό η βάφτισή σας, Γιωργάκη μπράβο!! καλές στράτες και σε σένα!! Neamanoula είστε πάντα πιο μπροστά!! Εμείς δεν τρέχουμε αλλά περπατάμε βολίδα!! Στις κούνιες και εγω νομίζω οτι δεν πρέπει να αγκαλιάζουμε ξένα παιδάκια όλη την ώρα.. Κατερινα s δεν σε βρίσκω υπερβολική.. δυστυχώς όμως έτσι συμβαίνει, αγκαλιές και φιλιά στα ξαφνικά.. Προσπαθώ και γω να διώχνω ευγενικά τα μικρά.. Οι μαμαδες τους θα έπρεπε κανονικά να τα μαζεύουν.. July μακάρι να αργήσει να σου περάσει η ...ίωση!!

Κορίτσια εμείς αρχίσαμε πάλι τα αλεσμένα και τρώμε!! Θέλει φυσικά και εκείνη να βάζει το κουτάλι... τα χύνουμε πάνω μας στα μαλλιά μας κάτω... αφήστε όλη η κουζίνα μου μυρίζει φαγητά!! Της χώνω και εγώ ότι προλαβαίνω :tongue:Νεamanoula με προβλημάτισες με το μωράκι που είχε στένωση στομάχου... Έδινα με την παλινδρόμηση πιο μετρημένα τα γεύματα.. λέτε για αυτό να μου είναι τώρα κακόφαγη;; Πάντως 2 μέρες τώρα τρώμε καλύτερα. Παρατήρησα οτι δεν της αρέσουν τα φαγητά με ντομάτα.. Από λεξούλες λέμαι ναααι, αντε, κούνια μαμαααά με νόημα, μπαμπάαα γκιαγκιά :D και κνιακκνιακκνιακ που θα σας γελάσω.. το κάνει οταν είναι συγκενρωμένη σε κάποιο παιχνίδι σαν να σκέφτεται φωναχτά... εντάξυ... πείτε με λιγο κουκουβάααα!! :mrgreen:

Σας φιλώ όλες!!

Για παραδειγμα το παιδακι της διπλανης σου, λιγο μικροτερο απο τα δικα μας και στο παρτυ το νομιζα για πολυ πολυ μικροτερο..μα αυτη η μανα δεν κανει συγκριση με τα αλλα παιδακια απορω?? Παντως συμφωνω με την daf αν συμβουλευεσαι σωστο επαγγελματια πιστευω οτι δινει και σωστες συμβουλες.

Γεια σας κοριτσαρες!!!Θα συμφωνησω με την φιλτατη ΠΕΖΗ οτι το αγορακι διπλα σας, μεχρι και ο δικος μου που θεωρειται ακομη μινιον του εριχνε χαλαρα!!!!Παντως για τον θηλασμο που λετε, απο την μικρη μου εμπειρια των 6 μηνων αντλησης μπορω να σας πω, οτι δεν συγκρινεται με κανενα υποκαταστατο ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ οταν καλυπτει 100% το παιδι.ΕΙδα τον Παναγιωτη μου απο "δειγμα" να γινεται "παιδακι" δεν θα σας κρυψω ομως οτι και τα παιδακια που δεν συτιζονταν με μητρικο, μια χαρα ηταν,Σε καμια περιπτωση, ενας σωστος επαγγελματιας που θελει να λεγεται συμβουλος θηλασμου, δεν μπορει να οδηγησει ενα παιδακι στην ασιτια!!!!Μα ειναι δυνατον να βλεπεις οτι το παιδι δεν αναπτυσεται και να αναρωτιεσαι αν θα το θηλασεις μεχρι 2 ετων?Στην τελικη, δεν ειναι μονο η σωματικη αναπτυξη που μετραει!!!!Η πνευματικη αναπτυξη βασιζεται επισης στην σωστη σωματικη αναπτυξη - ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ καλα τα λεω???Οποτε τι νοημα εχει να το θηλασεις για να τρεχεις αργοτερα σε 500 γιατρους, δεν καταλαβαινω!!!!:evil::evil::evil::evil:Μανα σου λεει μετα....

Τεσπα...τι κανετε?Συμπεθερα ευτυχως καλα η μικρη ε?

neamanoula ετοιμαστε τις εστιες ποδοσφαιρου και ερχομαστε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλησπερα κοπέλες μου, μπήκα για λίγο για να σας διαβάσω και να σας πω κι εγω μια καλησπέρα..Διαβαζω βλέπετε.. δινω τα σήματα αύριο....

DaF τι ηταν αυτο με την Ερατούλα ?? Στα καλα΄καθουμενα τι μπορεις να παθεις ?? Παλι καλά που ειναι εντάξει τωρα, περαστικα εντελως και να μου τη φιλησεις τη ζουζουνα σου Πολυ γελασα με την πανα που κανει και πιφφφφφ :lol:!!!!

Το Ανδριελακι μου εχει τρέλή γκρινιτσα απο χθες ,.. βγαζει 3 προγομφιους μαζί.. Δεν ηπιε γαλα καθολου και κοιμηθηκε αγκαλια μου αφου πρωτα εκλαψε απαρηγορητα κανα 5 λεπτο.. τρομαξα να την ηρεμήσω λεμε...

Φιλια πολλα σε ολες σας

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?η ερατούλα?

συμφωνώ με τον θηλασμό κορίτσια απολύτα!εγώ να φανταστείτε που ακόμα θηλάζω και θα συνεχίσω όσο μπορώ τη΄ς δίνω πλέον και συμπλήρωμα γάλα είτε με κορν φλεικς είτε με κουάκερ. αφού το βλέπω ότι δεν τη φτάνει γιατί να μη δώσω εντάξει ο θηλασμός είναι ότι καλύτερο αλλά τα πράγματα και οι ανάγκες κάθε παιδιού είναι διαφορετικές δεν πρέπει για δικούς μας ψυχαναγκασμούς να κάνουμε "κακό" στα παιδιά μας!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

δεν πρέπει για δικούς μας ψυχαναγκασμούς να κάνουμε "κακό" στα παιδιά μας!

Ετσι ακριβώς είναι τα πραγματα...σε κάποιες περιπτώσεις ειναι περισσότερο ψυχολογικό της μάνας παρά ανάγκη του παιδιού!!!!

Τι κάνετε?Όλες καλα?Εγω τρέχω απίστευτα στην δουλειά αυτές τις ημέρες, αλλά μέχρι άυριο!!!!:mrgreen:

Ετσι ακριβώς είναι τα πραγματα...σε κάποιες περιπτώσεις ειναι περισσότερο ψυχολογικό της μάνας παρά ανάγκη του παιδιού!!!!

Τι κάνετε?Όλες καλα?Εγω τρέχω απίστευτα στην δουλειά αυτές τις ημέρες, αλλά μέχρι άυριο!!!!:mrgreen:

Μετά τι;;;Άδεια;;

Καλημέρα και από εμένα. Και εγώ στη δουλειά είμαι...:?

neamanoula αυτό που περιγράφεις είναι τραγικό. Και εγώ τον θήλασα και το έκανα για καλυτερο για το παιδί. Όχι όμως και να πάθει στένωση στομάχου. Τι είναι αυτά; Μόνο για να λέμε ότι θηλάζουμε;;;

Daf πως είναι η Ερατούλα;;Αυτά τα πεσίματα εφιάλτης μας έχουν γίνει..

july αν έχεις την καλή την "ιωση" τι θα κάνεις με το θηλασμό; Επιτρέπεται;;

Εγώ δεν έχω άλλο νέο..Ηρεμία!:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

κατερίνα μου δεν ξέρω καθόλου μόλις μάθω σίγουρα τι ίωση είναι θα ρωτήσω. είδωμεν δεν με αγχώνει γιατί η μικρή κανά μήνα τωρα πίνει περίπου 100 γρ γάλα ξένο σε συνδιασμό με θηλασμό επομένως αν χρειαστεί να το σταματήσω απλώς θα σηκώνομαι το βράδυ και θα φτιάχνω γάλα στη διάρκεια της νύχτας αν και να ρωτήσω κορίτσια πόσο γάλα πρέπει να πίνουν?υπολογίζω τώρα πρόχειρα τουλάχιστον 300μλ όλο το 24ωρο είναι καλά?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Μετά τι;;;Άδεια;;

Καλημέρα και από εμένα. Και εγώ στη δουλειά είμαι...:?

neamanoula αυτό που περιγράφεις είναι τραγικό. Και εγώ τον θήλασα και το έκανα για καλυτερο για το παιδί. Όχι όμως και να πάθει στένωση στομάχου. Τι είναι αυτά; Μόνο για να λέμε ότι θηλάζουμε;;;

Daf πως είναι η Ερατούλα;;Αυτά τα πεσίματα εφιάλτης μας έχουν γίνει..

july αν έχεις την καλή την "ιωση" τι θα κάνεις με το θηλασμό; Επιτρέπεται;;

Εγώ δεν έχω άλλο νέο..Ηρεμία!:D

Οχι βρε Baby απλα αύριο διώχνουμε προσφορά για μιά μεγάλη δουλειά και ησυχάζουμε!!!!Αν και τώρα που το λές, μιά αδειούλα δεν θα με χαλούσε, αλλά ας όψεται το "δελτίο παροχής υπηρεσιών" που δεν καλύπτει τίποτα!!!!

Διαφημίσεις

Εμένα μου είπε η παιδίατρος 400 ml. Ο μικρός πίνει 300 με 350...Ρώτα καλύτερα γιατι είναι και κορίτσι και ίσως υπάρχουν άλλα στάνταρ!!!

Και εμείς εκέι είμαστε...μου ειπε όμως γαστρεντερολογος ότι μετά το χρόνο, το γάλα ακόμη και ένα γέυμα να είναι δεν πειράζει!!!

ευτυχως ειμαστε πολυ καλυτερα!!!:D ευχαριστω καλες μου για το ενδιαφερον σας!!το πρωι βεβαια ηταν λιγο μεσα στη γκρινια μεχρι να κανει ενα ζεσταμα, αλλα μετα ενταξει, και σηκωνοταν και στηριζοταν οσο γινεται:D νομιζω το ομοιοπαθητικο εκανε το θαυμα του!:Dαντε να δουμε κ αυριο, αλλα μαλλον η μπορα περασε....ασε μαριγια μου, τα ειδα ολα οταν δεν μπορουσε να στηριχτει....!!!:roll:

κατερινα κ βεβαια μια εγκυος μπορει να θηλαζει, μονο αν υπαρχει ιστορικο εντονων και προωρων συσπασεων μπορει να υπαρχει προβλημα και κρινεται κατα περιπτωση. απο το φορουμ εμαθα οτι μετα τον τοκετο μπορει να θηλαζει ταυτοχρονα (tandem nursing) τα δυο παιδια και διαβασα καποιες πολυ συγκινητικες ιστοριες!

συμπεθερα μια χαρα τα λες, κ εγω ειμαι της αποψης οτι ολα συνδεονται και μπορει στη συγκεκριμενη δυσαρεστη κατασταση η μαμα να ειχε καποιο προβλημα και να το εβγαζε με αυτον τον τροπο, ποιος ξερει;αλλα καποια στιγμη θα σταματησει να θηλαζει ετσι κ αλλιως, τοτε τι θα γινει το παιδι;:roll:

αν υπαρχει παντως προβλημα στο βαρος κ κατ'επεκταση στην αναπτυξη του παιδιου, το συμπληρωμα απο μονο του δεν σωζει την κατασταση, νομιζω χρειαζεται ουσιαστικη παρεμβαση στον τροπο διατροφης του παιδιου......και φυσικα στα οικογενειακα ζητηματα που μπορει να προκυπτουν....

για παραδειγμα, περιπου σχετικο με αυτα που λεμε, αλλα οχι για θεμα διατροφης, στο οικογενειακο μας περιβαλλον εχουμε μια μαμα που επεμενε οτι το παιδακι της δεν θελει να περπατησει....της ελεγε ο γιατρος, της ξαναλεγε να κανει εξετασεις, τιποτα αυτη....2 χρονων ειχε φτασει το παιδι....αφηστε τι τραβηξε και τι τραβαει ακομα το καημενο.....:( πολυ δυσαρεστες καταστασεις γμτ.....και εδω ειναι που σκεφτομαι οτι αλλες γυναικες με χρυση καρδια δεν καταφερνουν ποτε να γινουν μανουλες......:roll:

βαλλου κ η ερατω μια ετσι μια γιουβετσι στο φαι, συνηθως τελευταια τα θελει ολα στο χερακι , σε μικρα κομματια. το κοτοπουλο το τσακιζει, επισης το εσωτερικο του αγγουριου!:mrgreen: καμια φορα ομως θελει πιο λιωμενα, πχ το ρυζι και φυσικα τα οσπρια...μην ανησυχεις μωρε για την πεννουλα, μεσα στις καμπυλες δεν ειναι;ε, τοτε μια χαρα ολα!:D αλλα επειδη κ η ερατω ειχε παλινδρομηση, παρατηρησα οτι ηθελε μικρα και συχνα γευματα, ετρωγε μια χαρα, αλλα απο λιγο και πολλες φορες και φυσικα το συνεχιζει! πχ τωρα τρωει το πρωι 2 φρουτα αργοτερα μια ρυζογκοφρετα, μετα φαγητο (ενα μπωλακι), μετα λιγο αβοκαντο ή ενα αλλο σνακ και μετα την κρεμα της (ενα μπωλακι και παλι)....φυσικα με 2-3 ενδιαμεσους θηλασμους και αλλους 3-4 απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι......

δοκιμασες να της δινεις σνακ;μερικα μπαστουνακια αχλαδιου ή αβοκαντο πχ;η ρυζογκοφρετα; μετα θα ειναι χορτατη λες;

Γεια σας κοριτσάρες!

Εμείς από γάλα είμαστε 450-500, από ότι βλέπω καλά είναι, ίσως επειδή δεν πίνει τίποτα άλλο από νερό εννοώ, τσαι, χυμούς.

gio και πεζη βλέπω σας έκανε εντύπωση το διπλανό παιδάκι, έ?Αλλο ένα παράδειγμα προς αποφυγήν. Όντως όταν βλέπεις το παιδί σου να είναι το 1/3 από άλλα συνομηλικα παιδάκια δεν αναρωτιέσαι????Τόσο κολλημένα μυαλά?Συμφωνώ ότι το κάνουν για προσωπικούς ψυχολογικούς λόγους.Και ναι dafitsa η άλλη κοπέλα είχε και μαία αλλά και σύμβουλο θυλασμού που από ότι έμαθα την χρυσοπλήρωνε κιόλας.:confused:Τί καλά η Ερατούλα!Πάει πέρασε!Αχ και μόνο την τρομάρα που παίρνεις, φτάνει!Μπράβο Ερατουλίτσα!Πάντως με τόσα γεύματα που τρώει πρέπει φιλενάδα να την βγάζεις όλη μέρα στην κουζίνα, τα διάβαζα και κουράστηκα!:Dάρε Ερατώ η μάμα σου σε έχει στον αφρό!!!!

vallou η δικιά μου ορμάει στα άλλα παιδάκια για αγκαλιές και φιλιά, αλλά δεν την πολυαφήνω, την τραβάω. Δεν την αφήνω να φιλάει κανένα παιδάκι όπως κι εγώ δεν θα ήθελα να τη φιλάνε, το βασικότερο προς αποφυγή κάποιας γρίπης αλλά και για να μάθει να μην είναι τόσο "διαχυτική" με ξένους. Μόνο σε ένα γειτονάκι μας την αφήνω να τον "χουφτώνει" (ναι, αγόρι είναι) μιας που αυτό είναι μεγάλο και το βρίσκει αστείο, αλλά γενικά δεν αφήνω πολλά πολλά! άρεεεε το βλέπω το εγκεφαλικό όταν θα μου φέρει κανά αγοράκι σπίτι....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:(πλάκα κάνω...)

yaeNp3.png

Πάντως με τόσα γεύματα που τρώει πρέπει φιλενάδα να την βγάζεις όλη μέρα στην κουζίνα, τα διάβαζα και κουράστηκα!:Dάρε Ερατώ η μάμα σου σε έχει στον αφρό!!!!

:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ρεεε... δεν θηλαζω μονο στην κουζιναααα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σοβαρα παντως, τα σνακ ευκολα ειναι, τα παιρνουμε κ μαζι μας εξω, 3 κυρια γευματα ομως (εκτος γαλακτος) δεν κανετε κ εσεις;;; :confused: να σου πω ομως...το πιο κουραστκο δεν ειναι ο αριθμος, ειναι οτι τρωει αργααααα και σταθερααααα:rolleyes::tongue:

ολα κ ολα....μια την εχω τη 'γοργονιτσα μου', να μην την εχω στον αφρο;!:tongue::D

γεια σας γεια σας κουκλιτσες μου:tongue::tongue:!!!!!!!τι μου κανετε???εγω χαθηκα αυτες τις μερες διοτι ειχαμε την βαφτιση μας!!!!ναι!!και ολα πηγανε καλα!!! κοριτσια μεχρι και που του βαζε ο νονος το λαδακι μεσα στην κολιμπιθρα γελουσε.....εε μετα που τον βουτηξε ο παπας και τον σηκωσε ψηλα αυτο ηταν......κλααααααμα μιλαμε δεν σταματουσε...ουτε να τον ντυσω δεν μπορουσα:?:???::?:???::|

daf μου περαστικα στην ερατουλα σου πω πω απτο πουθενα τι μπορεις να παθεις...φανταζομαι τωρα της περασε εντελως ε??και βλεπω φαγανου η μικρουλασου!!!πολυ ευχαριστο αυτο!!!εμεις μονο με τραγουδακια τρωμε οτι ειναι σε μπολακι....δηστυχως δεν καθεται ουτε για αστειο..αφου και το καρεκλακι δεν το χρησιμοποιω πια:(διοτι σηκωνεται αμεσως και αν τον δεσω αρχιζει την γκρινια οποτε στα ποδια μου και τρωμε!! δινετε αχλαδι κομματι???δεν πνιγονται βρε κοριτσια:confused:????πολυ φοβιτσιαρα ειμαι μου φαινεται:roll::roll::roll::roll:

july μου και εμενα τοσο μου ειπε η γιατρος 400 τουλαχιστον ημερησιως!!! ευχομαι να εισαι καλα!

φιλακια κοριτσια μου καλη σας νυχτα!:tongue::tongue::tongue:

1VR5.jpgIkfxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...