Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ!τι να πω μακάρι θα πάω την παρασκευή ή το σαββατο για εξετέσαση επομένως από δευτερα θα σας πω!βέβαια είναι λίγο νωρίτερα από ότι θα ήθελα γιατί να τώρα λέω θα χωράω στο νυφικό που έκλεισα?αλλά χαλάλι αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτα και θέλω και δεύτερο παιδάκι επομένως μακάρι κορίτσια ειλικρινά και ασ πάω με σαλβάρι να παντρευτώ!

αχ βρε κατερινάκι το έχασες!σε νιώθω πες όμως ότι δεν περπάτησε και περίμενε να τον δεις εσυ την πρώτη φορά!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 Μαίου, Σάββατο 11 το πρωί, κορίτσια όποια μπορεί να έρθει ας μου στείλει πμ να στείλω οδηγίες, θα χαρώ πολύ! Αν και είναι λίγο μακρυά, στο Κλειδί Βοιωτίας το μοναστήρι...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Οπατις!!!!july τί νέα είναι αυτά?Μακάρι κοπέλα μου, μακάρι!!!Εύχομαι να μας πεις ευχάριστα νέα!!:D

katerin@ με το καλό η βάφτιση, να πάνε όλα τέλεια και συγχαρητήρια για το Γιωργάκη που περπάτησε, είδες περπατώντας θα μπει στο μοναστήρι. Και τώρα αρχίζει το τρέξιμο!Αλήθεια σε μοναστήρι επιτρέπεται ο στολισμός?

gio είδες ο Παναγιωτίνος?Πρέπει να βρεθεί με τη Χριστίνα να αρχίσουν τα χαίρω πολύ.:DΤώρα σειρά έχει το κόλλα πέντε. Αφού σου έκανε χειραψία, θα σου κάνει κι αυτό. Δοκιμασε το κουκουβάγια μάνα!:DΌσο για τη καροτσάδα σίγουρα θα έρθουμε μην μου αγχώνεσαι κοπέλα μου, ΠΕΖΗ κι εσύ να έρθεις έτσι?

Η δικιά μου πλέον παίδες δεν περπατά αλλά τρέχει, κι επειδή ακόμη δεν έχει σταθερό βήμα, πάει σαν εκείνα τα κοτοπουλάκια που ανοίγουν τα φτερά και αλλού πατάν κι αλλού βρίσκονται?Ε, αυτό!Δεν τη φτάνεις με τίποτα. Τρέξιμο κανονικό και τρέχω κι εγώ από πίσω της.Δεν σταματά στιγμή, όλη τη ώρα είμαστε στο ποδάρι, ένα φαγητό προλαβαίνω κουτσά στραβά. Έχω ψοφήσει, πολύ τρέξιμο ρε κορίτσια!Χτες είμασταν στο Κωτσόβολο για κ΄τι αγορές και να βλέπεις τώρα ένα ανθρωπάκι να έχει φέρει βόλτα όλο το μαγαζί 50 φορές. Ευτυχώς ήταν ο μπαμπάς μου και την πρόσεχε, κάποιες φορές τους έχασα και τους έβρισκα στην άλλη άκρη του μαγαζιού, μα καλά δεν κουράζονται αυτά τα μικρά ποδαράκια?

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

gio είδες ο Παναγιωτίνος?Πρέπει να βρεθεί με τη Χριστίνα να αρχίσουν τα χαίρω πολύ.:DΤώρα σειρά έχει το κόλλα πέντε. Αφού σου έκανε χειραψία, θα σου κάνει κι αυτό. Δοκιμασε το κουκουβάγια μάνα!:DΌσο για τη καροτσάδα σίγουρα θα έρθουμε μην μου αγχώνεσαι κοπέλα μου, ΠΕΖΗ κι εσύ να έρθεις έτσι?

ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑ....καλέ το "κόλα το" το κάνουμε καιρό τώρα αλλά δεν το θεωρούσε κάτι...!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αιντε να σας δω με τα καρότσια!!!!Εχουμε και αυλή για ελέυθερο τρέξιμο άμα γουστάρεται!!!!

ο Γιώργος μόλις περπάτησε! Κι εγώ δεν είμαι εκεί....

Όχι πες! Δεν στο είπα το Σάββατο οτι είναι έτοιμος;;;ΜΠΡΑΒΟ στον Γιωργάκη! Αντε Κατερίν@ καλό τρέξιμο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Μην στεναχωριέσαι..Έτσι όπως δουλεύουμε είναι επόμενο να χάσουμε πολλά από τα 'πρώτα" των παιδίων μας!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια η ερατουλα μου χτυπησε στο χερακι της κ μαλλον επαθε μια θλαση στον ωμο....δεν μπορουσε ολο το απογευμα να το στηριξει καθολου:(:(:( πηραμε παιδιατρο κ ειπε οτι αφου το κουναει και το σηκωνει να μην παμε για ακτινογραφια αλλα να περιμενουμε. το καημενακι μου εκλαιγε καθε φορα που επρεπε να το στηριξει.....το καλο ειναι οτι της εδωσα ομοιοπαθητικο κ φαινεται να την πιανει...τωρα κοιμαται ηρεμη.....

κοριτσια η ερατουλα μου χτυπησε στο χερακι της κ μαλλον επαθε μια θλαση στον ωμο....δεν μπορουσε ολο το απογευμα να το στηριξει καθολου:(:(:( πηραμε παιδιατρο κ ειπε οτι αφου το κουναει και το σηκωνει να μην παμε για ακτινογραφια αλλα να περιμενουμε. το καημενακι μου εκλαιγε καθε φορα που επρεπε να το στηριξει.....το καλο ειναι οτι της εδωσα ομοιοπαθητικο κ φαινεται να την πιανει...τωρα κοιμαται ηρεμη.....

Πω πω!!περαστικούλια! Πως έγινε βρε Daf???

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑ....καλέ το "κόλα το" το κάνουμε καιρό τώρα αλλά δεν το θεωρούσε κάτι...!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Eμείς τα κάναμε ανάποδα γιαυτό στο είπα, πρώτα τη χειραψία και μετά το κόλλα το!Πάντως φιλενάδα ειλικρινά χαίρομαι πολύ με τη χαρά σου, λυπήθηκα τότε με τη λύπη σου, αλλά τώρα.... χαιρομαι απίστευτα για τη χαρά σου.Λοιπόν , ε εμένα θα ακούς για την ανάπτυξη του παιδιού, μάπα η φυσικοθεραπεύτρια μόνο να σε τρομάζει ήξερε. Φέρτον εδώ να κάνει παρέα με τη Χριστινιώ και σε ένα μήνα θα παίζει ποδόσφαιρο...:tongue::tongue::tongue: ενώ ότι σου είπα εγώ βγήκε, τον έχω καταλάβει εγώ τον Παναγιωτίνο , το καλοκαίρι θα σε χορεύει στο ταψί!!!:tongue::tongue::tongue:φως φανάρι παιδί μου!

Να σας πω κι ένα περιστατικό που λυπήθηκα, γνωστή φίλης με ένα μωρό 1 έτους κοριτσάκι.Δεν τρώει με τίποτα, την πήγαν σε γιατρούς και νοσοκομεία να δουν τί έχει. Εντωμεταξύ η μάνα κολλημένη με το θηλασμό με χίλιες δυο μαίες και συμβούλους θηλασμού στο πλευρό της.Από μικρούλα το μωρό δεν έπαιρνε βάρος, η κοπέλα θήλαζε συνέχεια, είχε συνέχεια μαστίτιδες αλλά ξένο γάλα δεν έδινε με τίποτα. Οι παιδίατροι της έλεγαν να δώσει γάλα στο παιδί, ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί η ανάπτυξη ήταν ανεπαρκής. Με τίποτα η κοπέλα!!Τώρα η διάγνωση είναι "στένωση στομάχου" επειδή της είπαν ότι το παιδί δεν τρεφόταν, "έκλεισε" το στομαχάκι του και γιαυτό δε τρώει.Επιμένει ότι θέλει να το θηλάσει μέχρι 2 ετών.Στενοχωρήθηκα, ποιό το νόημα να θηλάσεις εάν δημιουργείς πρόβλημα ασιτίας στο παιδί?Να δημιουργείς πιθανότατα μελλοντικό πρόβλημα υγείας?daf επειδή ξέρω ότι θηλάζεις στο ξαναλέω, για μένα αυτό που κάνεις είναι θηλασμός, να βλέπω την Ερατώ ολόκληρο παιδάκι αλλά και από μωρό ήταν με τα μαγουλάκια της, με όλα.Έχω δει μερικά μωράκια που θήλαζαν αποκλειστικά και είναι τόσο μινιατούρες που φοβάσαι να τα πιάσεις, δεν ξέρω κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το θέμα θηλασμός.

yaeNp3.png

ευχαριστουμε κοριτσια μου!ψαχνω κ στο φορουμ να βρω τιποτα αλλα μπα...θα ανοιξω θεμα να ακουσω καμια αποψη γιατι ενω ο συζυγος ειναι κουλ οπως παντα "να ακους τον παιδιατρο", εγω εσκασα σημερα.

κατερινα μου εκει που στεκοταν διπλα μου επεσε καπως περιεργα και μαλλον γυρισε εκει το χερακι. δεν το ειδα καλα καλα....και μαλιστα νομιζα οτι εκλαιγε επειδη ηταν ηδη πολυ κουρασμενη, με το που ξυπνησε αρχισα να το καταλαβαινω γιατι ηταν ολο γκρινια κ δυο φορες πηγε να το στηριξει κ επεφτε μπροστα....αχ εσκασα λεμε!μονο ευχομαι να την πιασει για τα καλα το ομοιοπαθητικο, της εδωσα και σε καψουλα και σε λαδακι για τριψιμο στον ωμο θα δουμε κ αυριο.....ουφ πια με τα πεσιματα!!!!!!:roll:

νεαμανουλα περιεργη ιστορια, πολυ κριμα για το μωρακι!:( ειχε πραγματι συμβουλο θηλασμου ομως, η μαια που γνωριζε τα γενικα; γιατι οι συμβουλοι δεν διακινδυνευουν την υγεια του παιδιου, αν δεν παιρνει βαρος αμεσως συστηνουν οι ιδιες το συμπληρωμα, βλεπουν τι μπορει να γινει με τη βελτιωση του θηλασμου και κοβουν το συμπληρωμα σταδιακα....

λοιπον μολις εκανα ενα διαλειμμα για 'μαμ' με φωναξε το καμαρι μου:) και μια χαρουλα σηκωθηκε στο κρεβατακι της αχ αντε.......ουφ ουφ ουφ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...