Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια . τι κανετε? εμεις χαθηκαμε γιατι ειμαστε αρρωστες (η μικρη τωρα - η μεγαλη ειναι καλυτερα).τωρα με πηρε η μητερα μου και μου ειπε οτι εχει 39,1 πυρετο. αντε να ερθει το καλοκαιρι να ηρεμησουμε.

να χαιρεστε τους γιωργηδες και τις γιωργιες

αντα. περαστικα σας και υπομονη

Αμάν βρε ΑΝΤΑ αμάν βρε πουλάκι μου, είπα κι εγώ θα πέρασε. Ο γιατρός τί λέει?Πολύ στενοχωρήθηκα. Εύχομαι πολύ γρήγορα περαστικά. Κάπου τώρα δεν γυρνάς κι εσύ στη δουλειά?ώρε σκούρα τα πράγματα...Πάντως για τις διάρροιες και τον εμετό που λες, πρόσεχε μη πάθει καμιά αφυδάτωση το μωρό. Αν δεν τρώει φαγητά δεν πειράζει, γαλατάκι και πολλά υγρά. Εμένα το πρώτο πράγμα που μου έλεγε η γιατρός ήταν πάντα να προσέχω για αφυδάτωση. Δίνε του ανά μισή ώρα και από λίγο να πίνει κάτι (γάλα, τσάι, νερό, χυμοί) και μετά από εμετό πρέπει να περάσει ένα δίωρο.Γράψε μας νέα σύντομα και ευχάριστα!

annic περαστικά και σε σας!Τί έγινε βρε παιδιά, τώρα που μύρισε καλοκαιράκι πιάσαν πάλι οι ιώσεις?Περαστικά..

Πεζη να σου πω ότι κι εγώ έχω θεματάκι με το φαγητό της Χριστίνας?Φρούτα με τίποτα, της αγόρασα φρουτόκρεμα σε σκόνη και της τρίβω μέσα κανά αχλάδι αν και πάλι ξινίζει. Και με το μεσημεριανό έχουμε θέμα, το κοτόπουλο το τρώμε, το μοσχάρι δεν ξέρω πώς της έχει κάτσει ανάποδα δεν το τρώει με τίποτα.Βάζει μέσα στο στόμα το δάχτυλο και δεν ξεβεντουζάρει με τίποτα. Δηλαδή τα 2 από τα 5 γεύματα της μέρας πάνε ψιλοστράφι...και δεν τρώει και ψάρι λόγω αλλεργίας...πωπωωωωωω...κατά τα άλλα καλά είστε?Χαθηκαμε ρε συ...να κανονίσουμε τίποτις...

marigia αυτό είναι πάρτυ!:Dπρέπι να περάσατε σούπερ, και αυτή κοτζάμ πλούσια:tongue: τα μαγείρεψε μόνη της όλα?Μπράβο στην γυναίκα!

july να χαίρεσαι και συ τον αντούλη σου!

Μπράβο στις Κατερίνες που τα πέρασαν τόσο ομορφα!:D

Εμείς από λεξούλες λέμε..μαμα, μπαμπα, γιαγια, μαμ (φαγητό), άντε άντε, ντεντε, παπαπα (το παπάκι), νιαιιιιι (όταν σηκώνει τα τηλέφωνα, το λέει τέλεια...)) και ντιντιντι όταν τσατίζεται και σε μαλώνει :D:D:D με το χέρι να ανεβοκατεβαίνει. Αυτά, δεν μου έρχεται κάτι άλλο από λεξούλες. Δείχνει τον ευατό της στις κορνίζες και της λέω -αυτή είναι η Χριστίνα και τσιρίζει από τη χαρά της. Και μετά παίρνει τις κορνίζες του γάμου μου, με δείχνει και λέει μαμά, δείχνει το σύζυγο και λέει μπαμπά. Τρελή ζουζούνα λέμεεε!!!

Αααα Κaterina_s το ποδηλατο που λέγαμε???Τελικά η Χριστίνα βρήκε ότι είναι πιο ωραίο να πηγαίνει αυτή βόλτα το ποδήλατο παρά να κάθεται μέσα και να πηγαίνει η ίδια βόλτα!!!:D:D:D

yaeNp3.png

Αααα Κaterina_s το ποδηλατο που λέγαμε???Τελικά η Χριστίνα βρήκε ότι είναι πιο ωραίο να πηγαίνει αυτή βόλτα το ποδήλατο παρά να κάθεται μέσα και να πηγαίνει η ίδια βόλτα!!!:-D:grin::-D

Οχι που θα την γλιτωνες!!!!

Αμαν βρε κοριτσια, τι ιωση και κακο...εμενα-Μην γελασετε-απο το μεσημερι ο συζυγος ειναι με 38 πυρετο!!!!Σαν μωρο κανει!!!!:oops::oops::oops:Ο μικρος στην καραντινα φυσικα και ελπιζω να την γλιτωσει!!!!

Ξεχασα να σας πω, να κουφαθειτε...εμαθα στον μικρο και κανει "χαρηκα" κουνοντας και το χερι του μαλιστα!!!!Εχει πολυ πλακα, μολις του το πεις σου πιανει το χερι και αρχιζει το κουνημα!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα!

Τι έγινε μωρέ και μικροί-μεγάλοι αρρώστησαν;;;Περαστικούλια σε όλους!Είναι όμως και ο καιρός παράξενος, τι να πώ. Βρε Αντα τα είδες όλα με τον θανάση ε; Ελπίζω όλοι να είναι καλύτερα!!!

Λοιπόν, τελικά ο δικός μου έκανε όλα τα άλλα γρήγορα, αλλά από κουβέντες γιόκ!Μόνο τα δικά του. "κοπι κόπι"(?) πακα πάκα(??) μαμμμ, τοκου τοκου κλπ. Ζώ για την ώρα που θα πιε "μαμά". σας το λέω, έλιωσα όταν άκουσα τον Γιωργάκη να λέει "μπαμπά"...

Διαβάζω ότι τα μικρά σας, σας κάνουν νούμερα με το φαγητό. εμείς σταθερά ΔΕΝ πίνουμε γάλα αλλά και εδώ και 3-4 μέρες δεν τρώει το αβγό για το οποίο τρελαινόταν...Μάλλον φάση θα είναι...

Το Χριστινάκι τη βρήκε τη λύση! Κάνει βόλτα στο ποδήλατο! Εδώ που τα λέμε θα μου έκανε εντύπωση εάν καθόταν ήσυχη να της κάνετε εσείς βόλτα! χα χα!!!:tongue::tongue::tongue:

gio ωραίο αυτό που του έμαθες!!!Αχ να ήμουν από μια μεριά να μου έδινε το χέρι!!!:-P

Κατα τα άλλα η κούραση συνεχίζεται. Δεν βαριέσαι όμως! Καλά να είμαστε!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Α! Ξέχασα να σας πώ. Χθές στη βάφτιση, είχα τον μικρό στο καρότσι(ναι ναι κάθισε 30 ολόκληρα λεπτά). ήρθαν λοιπόν 2 κοριτσάκια περίπου 2,5 και 3,5 χρονών αντίστοιχα. Έπεσαν πάνω στον δικό μου και άρχισαν να τον χαϊδεύουν και να τον φιλάνε.:shock: Διακριτικά λέω εγώ "Αγαπούλες μου, δεν φιλάμε το μωρό. Δεν κάνει". Τα μικρά φυσικά δεν έδωσαν σημασία, όπως έκανε και η μαμά τους!!! Δεν τους είπε ΤΙΠΟΤΑ. Ξαναλέω εγώ, τίποτα αυτή. Βρε κορίτσια, τόση απάθεια; Ή μήπως εγώ είμαι υπερβολική;;; Για πείτε μου...Επιπλέον ήρθε και μια κυρία περίπου 55-60 και του σκάει ένα φιλι στο μάγουλο...Οέοοοο????Της έκανε παρατήρηση η κόρη της αλλά δεν έδωσε σημασία!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας τσουπρες!:D

λαλιστατες μου ειστε, μπραβο!

Αντα κ εγω στενοχωρεθηκα με τον μικρο..... ποτε θα ηρεμησει ο μικρουλης...;ο γιατρος τι λεει;ποσο κραταει αυτο;μηπως να τον πηγαινες νοσοκομειο;;

μην στενοχωριεστε μωρε ολα μιλανε, με τον τροπο του το καθενα!κ το πακα-πακα μια χαρα λεξη ειναι!:D

παραδειγμα: τωρα που το σκεφτομαι πακα-πακα, μια χαρα τα λεει ο Γιαννης!:mrgreen:

παντως λεω πως το παιδι μου βγηκε μινιμαλ, μην κ χαθει η παραδοση, τα συνοψιζει ολα σε 2 αντε 3 φωνηματα:tongue::

μαμα

μαμ

μα =φιλακι

αμ =νερο

μ!=αυτο (δεν ειναι λεξη, αλλα μου αρεσει η πυραμιδα που εφτιαξα:mrgreen:)

επισης:

μπα (η μπαμπα-αναλογως τα κεφια)

αντε (στο τσακιρ κεφι)

παππου ειπε χτες πρωτη φορα τον πεθερο μου!

της εχει κολλησει κ ενα τσετσετσε ή τζετζετζε οποτε της αρεσει κατι παρα πολυ!:tongue::tongue::tongue:

σοβαρα παντως, δεν λεει πολλες λεξουλες 'πραγματικες΄,ουτε κ δειχνει να την ενδιαφερει κ πολυ , αλλα δειχνει μια ταση για παντομιμα, νομιζω οτι της αρεσει αυτο περισσοτερο, αυτη ειναι η εντυπωση που εχω...:rolleyes: αν κ της μιλαμε συνεχεια, της διαβαζουμε, της τραγουδαμε κτλ κτλ....ποιος ξερει;

σταματησα να αγχωνομαι απο τη στιγμη που συνειδητοποιησα οτι ειναι πολυ χαρουμενη με αυτα που καταφερνει, εχει κ αυτη τις προτιμησεις της, οχι ο,τι θελω εγω... πως να το κανουμε!:rolleyes::D

αλλα απο συνεννοηση δεν μπορειτε να πειτε , καταλαβαινουν τα παντα τα ατιμα!(μαριγια εννοειται με βρισκεις συμφωνη στην αναλυτικη επεξηγηση της καταστασης!!!!!!!:D)κ μαθαινουν ταχυτατα!!

ακους εκει το gioπαιδο να κανει κ χειραψια, κυριοοοοοςςςς!!!!!!!:mrgreen:

κ η ερατω νοικοκυρα πρωτης, 'καθαριζει' (κανει πως καθαριζει το τραπεζι, το χαλι κτλ...), τακτοποιει τα παιχνιδια της κ τα καπακια των ταπερ, (τα βαζει ολα μεσα σε κατι....:lol:) κ το κορυφαιο, δειχνει την πανα της ετσι οπως την εχω τυλιγμενη απο το αλλαγμα , κανει "πφφφφ!!" , την παιρνει κ την πεταει στα σκουπιδια! μετα πλενουμε κ τα χερακια φυσικα! αυτο της το μαθε ο πατερας της κ ειναι πολυ περηφανη που τα καταφερνει, χειροκροταει κιολας!

απο φαγητα κ η ερατω ειχε κολλησει πριν περιπου 2 εβδομαδες κ δεν ηθελε φρουτα, οκ της περασε, τωρα τα κατεβαζει κ παλι μετα μανιας!θα προσπαθησω να της δωσω αυγο να δουμε πως παει η αλλεργιουλα, το μοσχαρακι μια χαρα πηγε παντως!:) κ μιας κ λεω για παντομιμα, εμαθε να κανει "τελειωσε" με τα χερακια κ το κανει οταν δεν θελει αλλο φαγητο ή οταν δεν της αρεσει το φαγητο για να σταματησουμε!!το σκασμενο!!:tongue:

μαριγια τι καλα που περασατε!!καλε αντε, τι ντροπες, αμα ειναι ωραιο το φαγητο τι , θα καθεσαι να το κοιτας ;:tongue:

οσο για το δωρο, ε, στο κατω κατω, του συζυγου γνωστη ηταν οποτε καλυτερα που διαλεξε εκεινος!

Κατερινες τι πλακα οι γιοκες σας!!!!:mrgreen:οντως ο Γιωργος μπαμπακιας γνωστος!!(ωχ, θα με φαει η αλλη:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Κατερινα χαλκιδαια, κ εγω πολλα πολλα δεν αφηνω με την ερατω, οκ καμια αγκαλιτσα, οκ κανενα φιλακι στο μαγουλο αλλα οχι παραπανω , δεν χρειαζεται.

Νομιζω οτι εκτος απο πλευρας μικροβιων, πρεπει να υπαρχει κ ενα οριο στις κοινωνικες επαφες με αγνωστα παιδακια, δλδ δεν θα ηθελα να αφηνω την ερατω οταν μεγαλωσει να χυμαει απεναντι σε μικροτερα για να τα καταφιλησει/σαλιωσει, τα ρωτησε κανεις τα μικροτερα παιδακια αν τους αρεσει αυτο; δεν νομιζω να τους αρεσει, ισως να το βλεπουν σαν 'επιθεση' αν παρατραβαει...

τωρα για τους μεγαλους, πολλοι κανουν βλακειες, ή πραγματα που τα θεωρουμε εμεις βλακειες, δεν εχει τοση σημασια, μην ντρεπεσαι, πες τους το!!εμενα ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω "μην της πιανετε τα χερια, τα βαζει στο στομα" οταν ηταν η φαση με τη γουρουνογριπη, αλλα γιατι να ντραπω;

περαστικα σε ολους τους ασθενεις μικρους κ μεγαλους!!παω για...μαμ!:tongue:

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?είστε καλά?οι αρρωστούληδες αναρρωσαν?

και εγώ τις τελευταίες δεν είμαι και πολύ καλά!το στομάχι μου ανακατεύομαι μια εξάντληση τη νιώθω γενικώς μια κατάσταση μπλιαχ!τώρα ή περνάω κάποια ίωση που θα περάσει σε κανα δυο μέρες ή θα περάσει σε 9 μήνες!είδωμεν!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

τώρα ή περνάω κάποια ίωση που θα περάσει σε κανα δυο μέρες ή θα περάσει σε 9 μήνες!είδωμεν!

Λοπον διαβασα ολα τα προηγουμενα αλλα στεκομαι εδω στα σοβαρα της υποθεσης! Μακαρι να ειναι αυτο που επιθυμεις κοπελα μου..και κοιτα να μας ενημερωσεις ε???:):):)

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

τώρα ή περνάω κάποια ίωση που θα περάσει σε κανα δυο μέρες ή θα περάσει σε 9 μήνες!είδωμεν!

Αχ μακάρι!!!! Σου εύχομαι ολόψυχα να σου περάσει σε 9 μήνες!!!:D:D:D:DΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!(στο τσακ είμαι και εγώ να ξαναπροσπαθήσω, αλλά μου είπε να περιμένω 2 περιόδους...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: )

Περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

πωπωω νεα!!!:D

αντε, july ευχομαι ο,τι ποθεις !!!:D

κ εσυ κατερινακι με το καλο, ολα θα ερθουν την καταλληλη στιγμη!

οσο για τον Γιωργο;;;;;καλα τρεξιματα κατερινουλα!!!!!!!!!:D:D:D:D:D (μην στενοχωριεσαι που δεν εισαι εκει, θα πας σε λιγο, αντε!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...