Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

vallou μου αχ τι μου λες τωρα???Ειναι η γνωστη κατασταση που ζουμε στο σπιτι μας εδω και 7 μηνες, μια τρωει μια δεν τρωει κ.λ.π. Αυτες τις ημερες αναγκαστικα μενει νηστικος το μεσημερι καθως αρνειται να φαει και ετσι λογω πεινας τρωει το φαγητο του το απογευμα. Δηλαδη χανει ενα γευμα αυτο της κρεμας. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αλλα αυτες ειναι και οι οδηγιες του παιδιατρου δηλαδη ¨αστον νηστικο να καταλαβει οτι δεν εχει κατι αλλο εκτος απο το φαγητο του¨ και η αληθεια ειναι οτι πιανει. Βεβαια μενει νηστικος απο τις 10 το πρωι ως τις 6 το απογευμα, αλλα θελω οπωσδηποτε να τρωει το φαγητο και εννοειται αλεσμενο. Παντως αν εχει ορεξη για γαλα μην ανησυχεις , δεν υπαρχει επιλεκτικη ανορεξια, δηλαδη αν εχει κατι το παιδι τοτε γενικα δεν τρωει. Αν πινει γαλα και δεν τρωει τοτε εχει θεμα με το φαγητο. Βεβαια εμεις δεν εχουμε θεμα βαρους, ειμαστε 11.300 οποτε και δεν αγχωνομαι τοσο. Παντως μην δινεις γαλα, αστην να καταλαβει οτι πρεπει να φαει φαγητο..αυτα και καλη επιτυχια..εγω ακομη ζω αποτυχιες σε αυτο το θεμα οτι και να εχω κανει..:rolleyes::-(

Σας αφηνω διοτι δουλευω βραδυ..φιλακια κοριτσια μου!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vallou μου σε καταλαβαίνω .Κι εγω ανησυχούσα και ανησυχω για το βάρος της μικρης. Ειναι με το ζόρι 9 κιλά και 79 πόντους. Εχω διαβάσει πως οταν κόβουν τα αλεσμένα και τα τρώνε πατημενα με το πηρούνι όλα τα παιδάκια μειώνουν την ποσότητα φαγητου οπότε παραμενουν στα ίδια κιλά για κανα μηνα το πολύ διμηνο. Ομως μην ανησυχείς γιατί αυτο που τρώει την "πιάνει" που λένε. Το να αρχισεις να της τα κάνεις αλοιφή πάλι ξερω γω? Θα βοηθήσει?? Αφου της το αλεσες λες και πάλι δεν το ήθελε... Μπορεί να περνα μια φάση και να της φύγει σε λίγο .Καταλαβαίνω πως της δίνεις γαλατακι για να μην αδυνατίσει κι αλλο κι εγω αυτο θα κανα και δεν θα την πίεζα παραπάνω.

Το Ανδριελακι περασε φάση με το απογευματινο κι εκει που τσακιζε το κατσικισιο γιαούρτι με μέλι τωρά δεν θέλει ούτε να το δεί. Δοκιμασα να της δώσω φαγητό απ το μεσημερι και το έφαγε όμως. Σημερα φάγαμε και φαριν λακτε που χε να φάει κανα μήνα.Τι να πω, περναν κι αυτά τις φάσεις τους.

Κι εμεις ξεκιναμε σιγά σιγά να εξασκούμαστε στο μάσημα αλλα σε μερικά φαγητα "μασαω" να μην τα αλέσω.. πχ σπανακόρυζο και ψαροσουπα .Σε ολα τα άλλα της αλέθω μόνο το κρέας. Βεβαια το ξερω πως αυτον τον μηνα δεν θα παρει γραμμαριο αλλα είναι μια φαση που πρέπει να την περάσουμε κι αυτή.

Αχ Πενουλα! Θα σε βαλω να κανεις παρέα με το αλλο μικρομεγαλο της παρέας την δικιά μου. Ακου κει να τρώει μόνη της απο τώρα !!!:lol::lol:

Πεζούλα καλή δουλίτσα!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ο Θανάσης και εγώ είμαστε καλύτερα από την ίωση, ο σύζυγος παίρνει αντιβίωση -τον πήρε πιο βαριά -και όλα καλά! Το μωρό μου έβγαλε κυνόδοντα πάνω δεξιά και ετοιμάζεται και ο αντίστοιχος αριστερος.

Ερώτηση: Μιλάνε τα μωρά σας; Ρωτάω γιατί ο δικός μου δεν έχει πει ακόμα "μαμα"ή "μπαμπα"και ο άντρας μου με πρήζει ότι δεν του μιλάω αρκετά και γι'αυτό δεν έχει μιλήσει ακόμη.

ΠΕΖΗ, σαν πολλές νυχτερινές δεν σε βάζουν; Τι, επειδή έλειψες ένα χρόνο, πρέπει τώρα να τα φας όλα; Καλό κουράγιο εύχομαι και υπομονή!!

Α! ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΧΘΕΣ!!

Μαρίγια, ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα ο άντρας σου!! Φαντάζομαι το φόβο που θα πήρες!

Και τα τελευταία νέα μας από το φαγητό είναι ότι δεν του πολυαρέσει πια το γάλα! Εκεί που έπινε 240 γρ. τώρα πίνει 180-150 το πρωί κι άλλο τόσο το βράδυ. και σιχαίνεται το σπανακόρυζο και το αυγό. Οπότε δεν ξαναμαγειρεύω σπανακόρυζο και το αυτό το βάζω στην φρουτόκρεμα. Του έδωσα και ρεβύθια και του άρεσαν. Αυτά, κορίτσια, πάω γιατί ξύπνησε!!

H μικρή κοιμήθηκε τώρα :D:D:D αφού δεν κοιμήθηκε παρά μόνο μισή ώρα σήμερα λόγω της ημέρας. Είχαμε βαφτίσια με νονό τον αδερφό μου και σε κανά μήνα βαφτίζει και το δικό του γιο, το ανήψι μου το πανέμορφο!Περάσαμε σούπερ, πολύ ωραία αλλά πολύ κούραση όλα τα τσιμπράγκαλα για το μωρό!

Για το φαγητό που λέτε της τα αλέθω ακόμα, της δίνω συνέχεια κομματάκια πατημένα ή ψωμάκι και μετά από λίγο αναγουλιάζει...Δύσκολη μεταβατική περίοδος.

yaeNp3.png

κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Πήγαμε Χαλκίδα, περάσαμε πολύ ωραία, ήρθαμε τώρα το απογευματάκι και μπήκα να σας διαβάσω λίγο!

Και για να ζηλέψετε, πηγαμε και επίσκεψη στην Κατερίνα και ο Γιώργος έπαιξε με τον Γιαννάκη ο οποίος με το που με είδε μου σκάει ένα χαμόγελο μέσα από την πιπίλα που μου ήρθε να τον φάω!! Τι γλυκό παιδί!

Προς το τέλος, κράταγε ο Θανάσης -ο άντρας μου - τον Γιώργο αγκαλιά και η Κατερίνα τον Γιάννη και ο Γιάννης απλώνει χέρια στον Θανάση και βρέθηκε με δυο μωρά αγκαλιά ο ένας από δω ο άλλος απο κει και πετάγεται και ο Σωτήρης της Κατερίνας και λέει το αμίμητο: πολύ σου πάει βρε Θανάση το αξεσουάρ, δεν το κρατάς καμιά βδομαδούλα?? Χαχα! Οι καημένοι περνάνε ξενύχτι και κρεμιούνται ακόμα κι από μας, τους άλλους ξενύχτηδες!

Να σας πω ότι έφτιαξα το κέικ με τα φρούτα. Καλά, κέικ δεν το λες γιατί δεν είδα να φουσκώνει, και τρίβεται βρε παιδί μου πολύ... Είναι όμως πολύ νόστιμο, έβαλα και ταχίνι μέσα που λέγαμε, μια χαρά. Πάντως τα μάφινς μπανάνας ήταν και πιο εύκολη συνταγή, και πολύ πιο σταθερά να τα φάει το μικρό χωρίς να μαζεύω ψίχουλα φορέβερ.

Α, στη συνταγή των μάφινς, να χτυπήσετε πολύ καλά τα αυγά με το γάλα να φουσκώσουν είπε ο σεφ, γιατί εγώ το έκανα με τον αυγοδάρτη επειδή κοιμόταν ο μικρός και μου έπεσαν λίγο...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα!:D

Μόλις γυρίσαμε από βαφτίσια στην Αθήνα. Ο μικρός έπεσε ξερός. Αφού πριν κοιμηθεί έβαλε τα κλάματα, υποθέτω από κούραση. Ήταν όμως πολύ ωραία!!!

Κατεριν@κι πολύ χάρηκα που ήρθατε. Κορίτσια περάσαμε ωραία. Ο Γιωργάκης είναι γλύκα. Τα παιδάκια παίξανε μαζί. Σας περιγράφει η Κατερίν@ όσα γίνανε, ας μην τα επαναλάβω. Πράγματι όμως η σκηνή του Γιάννη να ζητά την αγκαλιά του Θανάση ήταν ΤΕΛΕΙΑ! :P:p:p

Αnta περαστικά σας βρε.!Σας γονάτισε η ίωση! Όσο για τις κουβεντούλες, ο δικός μου δεν λέει τίποτα ακόμα παρα μόνο τα δικά το. Αν του πεις "πες μαμα", θα το πει, αλλά όχι συνειδητά. αυτός όμως που μιλάει είναι ο Γιώργος της Κατερίν@ς. Το πόσο ωραία λέει το "μπαμπά" δεν λέγετε! δεν χόρταινα να το ακούω .Αντα μου το κάθε παιδί θέλει το χρόνο του. Θα τα κάνουν όλα σιγά σιγά, ας μην βιαζόμαστε!

Όσο για το φαγητό εμένα τρώει καλά, δεν πίνει γάλα:-( ούτε νερό αλλά και για πρώτη φορά χθες δεν ήθελε με τίποτα αβγό...

neamanoula εγώ δεν τα αλέθω πια, μόνο το κρέας. Τα πατάω με το πιρούνι και του τα δίνω. Δεν έχει πρόβλημα..

Σας φιλώ όλες γλυκά γλυκά και θα τα πούμε!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Μόλις κοιμήθηκε μετά από μια ώρα κούνημα στο καρότσι. ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!! Ξεκίνησε μετά τη φρουτόκρεμα διάρροιες, έχασα το λογαριασμό πόσες φορές τον άλλαξα, 10, 15 δεν ξέρω και μετά την κρέμα του έναν εμετό... φοβήθηκα η αλήθεια είναι, η πρώτη φορά που έκανε εμετό και λέρωσε τα πάντα, τα ρούχα του, το χαλί της κουζίνας... ευτυχώς μετά τον εμετό σταμάτησε η διάρροια, αλλά τι να πω... θα κοιμηθώ στο δωμάτιό του απόψε, αν κοιμηθώ καθόλου... Πότε θα γίνει καλά επιτέλους; Πάνε 10 μέρες άρρωστος, το ψυχουλίνι μου...

Κατερίνες μου καλές πολύ χαίρομαι που περασατε όμορφα στην Χαλκίδα!!!

Ο Γιωργακης είναι οντως μια γλύκα και λεει και πολλες κουβεντούλες !!!Κατερίνα δεν είσαι καθολου κουκουβάγια μαμά και δεν μας τα λες αυτά!!!

Το Ανδριελακι το ακούω απο μεσα να τραγουδαει στην κούνια της. Ηρθαν οι παππούδες της σήμερα και η ξαφερφη της η μικρη και χόρτασε παιχνίδι !! Ακομα ξεσηκωμενη είναι μου φαίνεται τετοια ωρα αυτή πάντα κοιμόταν και τωρα μουρμουράει μονη της..Αφου δεν κλαίει πάλι καλά....

Απο κουβεντούλες εμεις λεμε μπαμπα, μαμ, παππού, πάειειειειει (το λεει οταν ρίχνει κάτω τα παιχνιδια της) , ποτεμ- ποτεμ-ποτεμ το τελευταιο το λεει ακρίβως ετσι και μιμηται εμενα που της λεω "Οοοοχι αυτο ποτε-ποτε-ποτε" Αυτα μονο και αρνηται πεισματικά να πει "μαμα"

Αυριο πρωτη μερα που θα κατσει με την ξαδερφη .Την Παρασκεύή εβαλα την νονά της να της μιλήσει και να της εξηγησει πως δεν σταματα να την κρατά γιατί δεν την αγαπά αλλά γιατί πρέπει να κάτσει να διαβάσει και να πάρει πτυχίο επιτέλους και επίσης την εβαλα να της υποσχεθει πως θα ερχεται να την βλεπει οσο πιο συχνά μπορει (Μην γελατε:tongue:). Πηγανε στο δωμάτιο, τα είπανε οι δυο τους και υστερα εφυγε η νονά συγκινημένη.Τωρα αν η Ανδριελα κατάλαβε τίποτα απ οσα της είπε εκείνη τι να πω? Ελπίζω... Ε DaF ???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Μόλις κοιμήθηκε μετά από μια ώρα κούνημα στο καρότσι. ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!! Ξεκίνησε μετά τη φρουτόκρεμα διάρροιες, έχασα το λογαριασμό πόσες φορές τον άλλαξα, 10, 15 δεν ξέρω και μετά την κρέμα του έναν εμετό... φοβήθηκα η αλήθεια είναι, η πρώτη φορά που έκανε εμετό και λέρωσε τα πάντα, τα ρούχα του, το χαλί της κουζίνας... ευτυχώς μετά τον εμετό σταμάτησε η διάρροια, αλλά τι να πω... θα κοιμηθώ στο δωμάτιό του απόψε, αν κοιμηθώ καθόλου... Πότε θα γίνει καλά επιτέλους; Πάνε 10 μέρες άρρωστος, το ψυχουλίνι μου...

Αχ το κουτσουνι .. μωρα περαστικα βρε Αντα τι να πω.. Τωρα το διαβασα και στενοχωρέθηκα...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αντα μου περαστικα βρε κοπελα μου, ελπιζω ο Θανασακης να παρει τα πανω του συντομα, εμεις παντως ακομη και υστερα απο ενα μηνα που ειχαμε κρυολογησει βηχα εχουμε ακομη το βραδυ..αλλα μονο το βραδυ ομως αφου πιει το γαλα του και πεσει για να τον κοιμησω..:rolleyes:

Κατερινες μια χαρα σας βρισκω, βρεθηκατε, γνωριστηκατε , τα ειπατε..τι καλα!!! Και τα παιδακια μια χαρα..Κατερινακι μπραβο στο Γιωργακη που μιλαει αλλα συμφωνω κοριτσια σε ολα τα θεματα τα παιδια θελουν το χρονο τους, ας μην αγχωνομαστε και αγχωνουμε και αυτα τα κακομοιρα..εμενα ας πουμε εχει το γνωστο θεμα του φαγητου...με σκαει αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως:rolleyes:

Αντα μου για τα βραδυνα που λες..ισα ισα με βολευουν γιατι σε δυο μερες δουλευω ενα οχταωρο και μετα εχω συνηθως ρεπο οποτε τρεις μερες κερδισμενες..βεβαια ειναι ξεθεωμα δεν το συζητω, μαλιστα λεω να παω να παρω καμια κρεμουλα πιο ενισχυμενη γιατι την επιδερμιδα μου τη βλεπω καπως αυτον το καιρο και επισης εκλεισα και για καθαρισμο προσωπου μπας και παρει λιγη λαμψη...τελος παντων το καθε ωραριο εχει τα καλα και τα κακα του..:rolleyes:

Αντε καληνυχτα μας!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

πολύχρονοι οι γιώργηδες και οι γεωργίες!να τους χαίρεστε!

είχα και εγώ τον αντρούλη μου καλέ!τον γιόρτασα!!!μην χάσω!χιχιχι!

anta μου περαστικά του μωρέ ταλαιπωρειται το κακόμοιρο κρίμα!

marigia τι ήταν αυτό βρε με το σύζηγο?απαπα να φοβάσαι να πας για δουλειά!και εμάς στα καταστήματα έχουν μπει αρκετές φορές και με καλάσνικοφ και με όλα τα καλά αλλά ευτηχώς στα γραφεία ποτέ!

τελικά όλα τα παιδάκια το ίδιο κάνουν με το φαγητό!βέβαια τουλάχιστον η δικιά μου θα φάει λίγο α΄πό ότι δει τους άλλους να φάνε!πχ. εχτές της είχα ψαράκι αλλά νωρίτερα είμασταν στη γιαγιά μας που έφτιαξε στιφάδο με μοσχάρι και με το που έβγαλε λίγο να δει αν έχει γίνει η μικρή της έκανε κανονική επίθεση!έφαγε λοιπόν ένα κομμάτι μοσχαρι και μετά έφαγε και σε δόσεις το ψάρι της!

πάντως από ζωηράδα συναγωνιζόμαστε επάξια τα αγόρια της γειτονιάς που της ρίχνουν και 2 χρόνια!!!

από λεξούλες μαμα, παππού, κακα,παεεειιιι, νταντα, τικ τακ (το ρολόι) ντιν νταν (η καμπάνα)παπαπα το παπάκι, παπα τα παπούτσια, εννοείται ατα η βόλτα, μαμ το φαί αλα το γάλα. τώρα που τις γράφω πολλές μου φαίνονται!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια!

Και εγώ χοντροαλεσμένα του δίνω, μιάς και καμιά 2 φορές που του έδωσα λίγο μεγαλύτερο κομμάτι, έκανε εμετό απο την αναγούλα!!!!Τα ψωμιά δε, ούτε που να τα φτύσει δεν θέλει!!!!

Αντα περαστικά σας, βρε κοπελιά!10 μέρες ταλαιπωριέται το καημένο?Ο γιατρός σας τι λεει?

July στοιφάδο το θηρίο?Απαιχτη!!!!Και εμένα ευτυχώς τρώει απ'ολα χωρίς ιδιαίτερο ζόρι, έκτός απο το αυγό που δεν το θέλει σκέτο με ΤΙΠΟΤΑ!!!!Μαζί με το ψωμί λοιπόν το αφήνω για αργότερα, για την ώρα του το βάζω στο φαγητό και το τρώει έτσι!!!:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια ήταν να μην αρχίσει ο γιός μου...μας τρέχει κανονικά. Θέλει όλη την ώρα να παιζει με τα παιδάκια του συγκροτήματος που μένουμε και τους φωνάζει απο την χαρά του...ο καημένος απο την απομόνωση στην ελευθερία...του ήρθε ξαφνικό!!!!Χθές προσπαθούσε να παει στα μεγάλα παιδιά που παίζανε ποδόσφαιρο και φυσικά με τραβολογούσε και εμένα...πολύ γέλιο σας λέωωω!!!!Του φέρνανε και αυτά μιά μπάλα να κλωτσήσει και απο την χαρά του, δεν κρατιόταν με τίποτα!!!!Συν ότι τρελλάινεται για τις κούνιες!!!!Η επόμενη μας αγορά θα είνια σίγουρα μιά κούνια!!!!Δεν κάθεται στο καρότσι με τίποτα...το κάνουν και τα δικά σας ή φταίει το ότι θέλει να περπατάει????!!!!Το απόλυτο ξεμέσιασμα λέμε!!!!Είμαι όμως τόσο χαρούμενη που δεν με πολυπειράζει!!!!

Απο λέξεις, λίγα πραγματα ακόμη...τατα, νανι, ναι, γεια , γιαγιά - το σκατο!!!!- και φυσικά ΔΕΝ ΛΕΕΙ μαμα-μπαμπα!!!!Το μπαμπά το ψιλολέει, το μαμά το είπε 2 φορές και τέρμα.Πάει να πει κάτι σαν κακ@ αλλά δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ακόμη τι λέει!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

ΥΓ Μαρίγια τελικά τι δώρο πήρες?

Αντα μου περαστικα βρε κοπελα μου, ελπιζω ο Θανασακης να παρει τα πανω του συντομα, εμεις παντως ακομη και υστερα απο ενα μηνα που ειχαμε κρυολογησει βηχα εχουμε ακομη το βραδυ..αλλα μονο το βραδυ ομως αφου πιει το γαλα του και πεσει για να τον κοιμησω..:rolleyes:

Κατερινες μια χαρα σας βρισκω, βρεθηκατε, γνωριστηκατε , τα ειπατε..τι καλα!!! Και τα παιδακια μια χαρα..Κατερινακι μπραβο στο Γιωργακη που μιλαει αλλα συμφωνω κοριτσια σε ολα τα θεματα τα παιδια θελουν το χρονο τους, ας μην αγχωνομαστε και αγχωνουμε και αυτα τα κακομοιρα..εμενα ας πουμε εχει το γνωστο θεμα του φαγητου...με σκαει αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως:rolleyes:

Αντα μου για τα βραδυνα που λες..ισα ισα με βολευουν γιατι σε δυο μερες δουλευω ενα οχταωρο και μετα εχω συνηθως ρεπο οποτε τρεις μερες κερδισμενες..βεβαια ειναι ξεθεωμα δεν το συζητω, μαλιστα λεω να παω να παρω καμια κρεμουλα πιο ενισχυμενη γιατι την επιδερμιδα μου τη βλεπω καπως αυτον το καιρο και επισης εκλεισα και για καθαρισμο προσωπου μπας και παρει λιγη λαμψη...τελος παντων το καθε ωραριο εχει τα καλα και τα κακα του..:rolleyes:

Αντε καληνυχτα μας!!

Σου έστειλα πμ!!!

giaki ο Παναγιωτινος κλασσικο αντρακι απο τωρα !! Μη δει μπαλα ορμα:lol::lol:!!! Α ναι δεν σας ειπα για το παρτυ.. Τελικα πηραμε ενα παραμυθοπαιχνιδι του Τριβιζα που τα χρηματα πανε στα χωρια SOS και παγουρακια θερμους για και τα δυο κοριτσακια..επιλογες του συζυγου..αποφασίζω και διαταζω.. Περασαμε πολύ όμορφα παντως!!! Το σπίτι ηταν στην Πολιτεια μεσα σε ενα συγκροτημα ολο πατρα και ξύλο με πισίνα και απίστευτη θεα!!! Ηταν καμια 40αρια παιδια περιπου στα νήπια και ηταν ολα κατω στο playroom με 2 παιδαγωγους που τα απασχολουσαν με τοξοβολη paintball και αλλα παιχνίδια Κριμα που ηταν μικρη η Ανδριελα και δνε μπορούσε να συμμετεχει κι αυτη... Ηταν πολύ ήσυχη πα΄ντως Οι μεγαλοι ηταν επανω οπου ριχνανε τρελη μάσα.. Δυο φορες πήγα στο μπουφε και γεμισα το πιατο μου:oops: ..Ο συζυγος ντρεποταν και μου ελεγε πάλι τρως αμαν!!!:lol:Τελεια τα φαγητα και οχι catering αλλα απο τα χερακια της οικοδεσποινας..Ειδαμε κι εμεις πως ζουν οι πλούσιοι κορίτσια ... Αν και οφειλω να ομολογησω πως δεν ήταν καθολου ψωνια... Αυτα επιστροφη στην καθημερινοτητα τωρα..

ΑΝΤΑ κανα νεο?? Πως ειναι ο μικρος???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...