Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια το ομολογω ..εγω δεν ειχα σκεφτει τιποτα απ ολα αυτα που σκεφτηκατε εσεις....

Μου αρεσε η κούνια και τα τσαντακια απο monsoon. Τι αλλο τι αλλο????

Ποσο θα θελα σημερα να ηταν Παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!

DaF διαβασα τις συμπασχουσες ... Κι αλλα παιδακια εχουν το ίδιο και σε χειροτερο βαθμο απο

εμας.....

Πρεπει να περιμενουμε εναν χρόνο για να δουμε αν εφυγε η παλλινδρμομηση αλλα εγω δεν κρατιεμαι και θελω να της κανω εξετασεις τωρααααα Αν δεν εχει φυγει απλα θα υποβαλλω το παιδί σε διπλή ταλαιπωρια αλλα αν εχει υποχωρήσει κοβουμε την αντιβιωση !!!!!!!! και τερμα οι καλλιεργειες ούρων καθε 2 μήνες!!!!!!!!!!!!!!! Τι κριμα να μην συμφωνει και ο σύζυγος με την παιδίατρο...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινιώ ευχαριστώ για τις φωτο, μόλις τώρα τις είδα. Το πήραμε σήμερα και η μικρή ξετρελάθηκε, αφού με αυτό πήγαμε στην παδική χαρά.:DΤο δικό μου είναι λίγο διαφορετικό, δεν είναι με ζώνες αλλά μπροστά έχει μπάρα προστατευτική που μάλιστα ανοίγει άμα θες για να μην σηκώνεις κάθε φορά το παιδι για να το βάζεις, και επίσης πάνω από τα πενταλ έχει θέση για τα πόδια. Εσύ την έβγαλες ή δεν είχε?Όντως πολύ ωραίο!:D

marigia δύσκολα μας βάζεις...Κανα ποδήλατο (μιας που μιλάμε για αυτά) ίσως ή πατίνι?Πιστεύω ότι εφόσον τα έχει όλα μπορεί να εντυπωσιαστεί με κάτι απλό.Τί όμως???χμμμμμ....κανά βιβλίο με αφήγηση?Τί άλλο γμτ????υπάρχει ένα σάιτ (δεν θυμαμαι ποιο όμως..) που πληρώνεις και κάνεις δώρο μία δραστηριότητα πχ. ιππασία, μην φανταστείς τρελές τιμές για ψάξε λίγο και στο δίκτυο με "πρωτότυπα δώρα" όλο και κάτι θα βγάλει..:roll:

annic περαστικά ελπίζω η κόρη σου σήμερα να είναι εντελώς καλά.

Εμείς καλά είμαστε αν και είμαι κάθε μέρα κουρασμένη μιας που ή θα αλωνίζουμε όλη μέρα έξω ή μέσα στο σπίτι θα τρέχουμε και θα παίζουμε κυνηγητό, δεν έχει να κάτσει να παίξει με τα παιχνίδια της πχ.Όλη μέρα κυνηγάω τη Χριστίνα από πίσω. Το καλό είναι ότι κουράζεται κι αυτή τόσο πολύ που το βράδυ κοιμάται και μάλιστα νωρίς, ούτε νεογέννητο δεν κοιμόταν έτσι. τί καλά. Αλλά μόνο το βράδυ, όλη τη μέρα θα κοιμηθεί καμιά ώρα ή το πολύ δύο το μεσημέρι, μια χαρά είμαστε από θέμα ύπνου στη καλύτερη φάση!Νερό ακόμη να πιει, το πολύ πολύ 40 ml τη μέρα και τσάι καθόλου ή 20-30 max. Εσάς πινουν?Από γάλα το 24ωρο γύρω στα 450.

yaeNp3.png

Κατερινιώ ευχαριστώ για τις φωτο, μόλις τώρα τις είδα. Το πήραμε σήμερα και η μικρή ξετρελάθηκε, αφού με αυτό πήγαμε στην παδική χαρά.:DΤο δικό μου είναι λίγο διαφορετικό, δεν είναι με ζώνες αλλά μπροστά έχει μπάρα προστατευτική που μάλιστα ανοίγει άμα θες για να μην σηκώνεις κάθε φορά το παιδι για να το βάζεις, και επίσης πάνω από τα πενταλ έχει θέση για τα πόδια. Εσύ την έβγαλες ή δεν είχε?Όντως πολύ ωραίο!:D

marigia δύσκολα μας βάζεις...Κανα ποδήλατο (μιας που μιλάμε για αυτά) ίσως ή πατίνι?Πιστεύω ότι εφόσον τα έχει όλα μπορεί να εντυπωσιαστεί με κάτι απλό.Τί όμως???χμμμμμ....κανά βιβλίο με αφήγηση?Τί άλλο γμτ????υπάρχει ένα σάιτ (δεν θυμαμαι ποιο όμως..) που πληρώνεις και κάνεις δώρο μία δραστηριότητα πχ. ιππασία, μην φανταστείς τρελές τιμές για ψάξε λίγο και στο δίκτυο με "πρωτότυπα δώρα" όλο και κάτι θα βγάλει..:roll:

annic περαστικά ελπίζω η κόρη σου σήμερα να είναι εντελώς καλά.

Εμείς καλά είμαστε αν και είμαι κάθε μέρα κουρασμένη μιας που ή θα αλωνίζουμε όλη μέρα έξω ή μέσα στο σπίτι θα τρέχουμε και θα παίζουμε κυνηγητό, δεν έχει να κάτσει να παίξει με τα παιχνίδια της πχ.Όλη μέρα κυνηγάω τη Χριστίνα από πίσω. Το καλό είναι ότι κουράζεται κι αυτή τόσο πολύ που το βράδυ κοιμάται και μάλιστα νωρίς, ούτε νεογέννητο δεν κοιμόταν έτσι. τί καλά. Αλλά μόνο το βράδυ, όλη τη μέρα θα κοιμηθεί καμιά ώρα ή το πολύ δύο το μεσημέρι, μια χαρά είμαστε από θέμα ύπνου στη καλύτερη φάση!Νερό ακόμη να πιει, το πολύ πολύ 40 ml τη μέρα και τσάι καθόλου ή 20-30 max. Εσάς πινουν?Από γάλα το 24ωρο γύρω στα 450.

Καλησπέρα!

Λοιπόν εμένα έχει μόνο ζώνη για να το δένεις. Καλα έκανες και πήρες με μπάρα, νομίζω ότι σου παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Απλά όταν το διαλέγαμε δεν είχε πολλά σχέδια και μας άρεσε περισσοτερο αυτό!! Καλές βόλτες Χριστινάκι!! Και συνεχίζω. εμείς οι δύο στανταρ βιώνουμε τα ίδια. Μήπως πρέπει να γνωρίσουμε τα παιδιά μας; Ο Γιάννης δεν πίνει νερό ΚΑΘΟΛΟΥ.Ζήτημα να είχε πιει συνολικά 50μλ από τότε που ξεκινήσαμε...Μέχρι προχθές, στης πεθεράς μου. Πήγα να τον πάρω και ήταν ιδρωμένος. Λέω "αμέσως νερό" και πόσο λες να ήπιε;;; 100μλ με τη μια:shock:. Έμεινα!!!!

marigia η ιδέα της neasmanoulas μου άρεσε πολύ....."που πληρώνεις και κάνεις δώρο μία δραστηριότητα πχ. ιππασία". τσέκαρε το site http://www.baladeur.gr/ είχε κάνει ένα τέτοιο δώρο ο κουνιάδος μου στον άντρα μου(πτήση με αεροπλάνο.)Ωραία ιδέα!!!

Αυτά για την ώρα. Πάω για ύπνο γιατί εχθές κοιμήθηκα μόνο 3 ώρες. Κάποιο ζουζούνι είχε όρεξη για παιχνίδια...:rolleyes::rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλα τοσα πράγματα που δεν τα χα σκεφτει.. Κολλησα με το site Νεαμανουλα + κατερινα ευχαριστώ .Να σας πω και κάτι άλλο ιδεα του συζυγου ήταν να το πω σε σας να μας βοηθησετε με το δώρο!!! Αρχιζει και εκτιμα το forum κοριτσια και θα γλιτωσω απο την γκρίνια του "Πάλι μπροστα στο PC εισαι?:evil:....." :lol::lol:

Λοιπον η ζουζουνα μου θελει να τρωει φαγακι και το απογευμα οπότε κάθε μέρα κατσαρόλα , Τωρα φτιάχνω ψαρόσουπα να φαω κι εγω για αύριο.Την φτιάχνεται αυγοκομμενη την ψαροσουπα κορίτσια εσεις?? Εγω δεν την εφτιαχνα αλλα λέω να την φτιάξω σήμερα.

Επίσης οταν τρωνε ψαρί τους δίνεται και αβγο την ίδια μέρα?? Εμεις τρωμε 2 φορες την εβδομάδα ψαρι και εκείνες τις μέρες δεν της δίνω .Ειναι μύθος πως ψαρι με αβγο δεν πανε??? Τι λετε φιλενάδες??

Λοιπον η μικρη εχει εξελιχθει σε μικρομέγαλο αφου ξεσηκωνει στη στιγμή οτι κανουμε εμεις. Χθες της αλλαζα την πανα και πήρε το καπάκι απο την κρεμα για το συγκαμα , εβαλε το δαχτυλακι μεσα και εβαζε κρεμα στην μούρη της:shock: Καθε βραδυ μετα το μπανιο της βαζω κρεμα στα μαγουλα γιατι σκανε και σου λεει τωρα που βρηκα την ευκαιρια ας βαλω και μόνη μου:lol: Ριχνουμε πολύ γελιο !!!! Σημερα βαλαμε ντισκο τραγουδια και ξεβιδωθηκαμε στο χορο οι τρεις μας !! Προσπαθουσε να μιμηθει τις κινησεις μας κι εκεινη, εκανε επιτοπου τροχαδην και κουναγε το κεφαλι της :lol: που και που εκανε και παλαμάκια και στροφες κι οταν ακουγε τις κραυγες επευφημιας απο το κοινο της ( εμας δηλαδη ) καμαρωνε σαν γυφτικο σκεπάρνι !!!

Αχ κοριτσια αμα δεν ειχαμε κι αυτα τα μικράκια τι θα καναμε ??????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλα τοσα πράγματα που δεν τα χα σκεφτει.. Κολλησα με το site Νεαμανουλα + κατερινα ευχαριστώ .Να σας πω και κάτι άλλο ιδεα του συζυγου ήταν να το πω σε σας να μας βοηθησετε με το δώρο!!! Αρχιζει και εκτιμα το forum κοριτσια και θα γλιτωσω απο την γκρίνια του "Πάλι μπροστα στο PC εισαι?:evil:....." :lol::lol:

Λοιπον η ζουζουνα μου θελει να τρωει φαγακι και το απογευμα οπότε κάθε μέρα κατσαρόλα , Τωρα φτιάχνω ψαρόσουπα να φαω κι εγω για αύριο.Την φτιάχνεται αυγοκομμενη την ψαροσουπα κορίτσια εσεις?? Εγω δεν την εφτιαχνα αλλα λέω να την φτιάξω σήμερα.

Επίσης οταν τρωνε ψαρί τους δίνεται και αβγο την ίδια μέρα?? Εμεις τρωμε 2 φορες την εβδομάδα ψαρι και εκείνες τις μέρες δεν της δίνω .Ειναι μύθος πως ψαρι με αβγο δεν πανε??? Τι λετε φιλενάδες??

Λοιπον η μικρη εχει εξελιχθει σε μικρομέγαλο αφου ξεσηκωνει στη στιγμή οτι κανουμε εμεις. Χθες της αλλαζα την πανα και πήρε το καπάκι απο την κρεμα για το συγκαμα , εβαλε το δαχτυλακι μεσα και εβαζε κρεμα στην μούρη της:shock: Καθε βραδυ μετα το μπανιο της βαζω κρεμα στα μαγουλα γιατι σκανε και σου λεει τωρα που βρηκα την ευκαιρια ας βαλω και μόνη μου:lol: Ριχνουμε πολύ γελιο !!!! Σημερα βαλαμε ντισκο τραγουδια και ξεβιδωθηκαμε στο χορο οι τρεις μας !! Προσπαθουσε να μιμηθει τις κινησεις μας κι εκεινη, εκανε επιτοπου τροχαδην και κουναγε το κεφαλι της :lol: που και που εκανε και παλαμάκια και στροφες κι οταν ακουγε τις κραυγες επευφημιας απο το κοινο της ( εμας δηλαδη ) καμαρωνε σαν γυφτικο σκεπάρνι !!!

Αχ κοριτσια αμα δεν ειχαμε κι αυτα τα μικράκια τι θα καναμε ??????

ελα παραπονιαρα, εδω ειμαι!:tongue:

σουπερ η Ανδριελα, ειναι αυτη μια σουπιαααα!!:cool:

δεν ειναι ακριβως μυθος, απλα παλαιοτερα αν παθαινε κανεις δηλητηριαση απο κατι απο τα δυο, υπηρχε προβλημα στην αντιμετωπιση κ γι'αυτο συστηναν οι γιατροι να καταναλωνονται ξεχωριστα, οπως κ το ψαρι κ τυρι πχ ...για να ξερουν πως να το αντιμετωπισουν δλδ!

τωρα ετσι οπως παστεριωνονται τα αυγα κ τα γαλακτοκομικα δεν υπαρχει θεμα ευκολης δηλητηριασης αλλα κ αν υπηρχε δεν νομιζω πια να μην αντιμετωπιζεται!

οποτε αυγοκοψε αφοβα!:D

οσο για τον συζυγο, χεχεχε...που θα παει θα πειστουν ολοι τους για τη χρησιμοτητα του καφε μας!:tongue::tongue::tongue::tongue:

γελασα πολυ με συζυγο κατερινας χαλκιδαιας, με το που μας γνωρισε 'ααα με εσας καθεται τοοοοσες ωρες εεε;;;;':lol::lol::lol: παλι καλα που δεν ηταν κοντα ο δικος μου να τον ακουσει, ε ρε κομμα που θα κανανε!!!:tongue:

Κατεριν@@@@@κι!!!!!!!!να χαιρεσαι τον Γιωργακο σου σημερα!!!!!!!!!!!!

Dafitsa μου ευχαριστω για την πληροφορία!! Εισαι συ!! Παπυρους Λαρους!!!!!!!

Κατα τα αλλα κοντεψα να πάθω ενα εγκεφαλικο διοτι με πήρε ο σύζυγος και μου ειπε πως μπηκαν με καλασνικοφ και κουκουλες στην εταιρεία που δουλευει στον Ασπροπυργο και κλεψαν λεφτα και μεχρι να μου πει πως δεν ειναι κι εκεινος σε κανα νοσοκομειο μου κόπηκαν τα πόδια....Χτυπησαν τους security ομως ρε γμτ ...

Κι ολα αυτα για να πάρουν 3000? Ευτυχως αργησε να ερθει η αστυνομία και αυτοι πρόλαβαν και φύγαν αλλιως θα κρατουσαν ομηρους και θα χαμε αλλα...Παλι καλά.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κατα τα αλλα κοντεψα να πάθω ενα εγκεφαλικο διοτι με πήρε ο σύζυγος και μου ειπε πως μπηκαν με καλασνικοφ και κουκουλες στην εταιρεία που δουλευει στον Ασπροπυργο και κλεψαν λεφτα και μεχρι να μου πει πως δεν ειναι κι εκεινος σε κανα νοσοκομειο μου κόπηκαν τα πόδια....Χτυπησαν τους security ομως ρε γμτ ...

Κι ολα αυτα για να πάρουν 3000? Ευτυχως αργησε να ερθει η αστυνομία και αυτοι πρόλαβαν και φύγαν αλλιως θα κρατουσαν ομηρους και θα χαμε αλλα...Παλι καλά.

Super....να φοβάσαι και στην δουλειά σου δηλαδή!!!

Τι ειναι αυτά ρε παιδιά?ΠΟυ θα παει αυτή η κατάσταση?

Κατά τα άλλα, τι μου κάνετε?Εγω ειμαι πτωμα, χθές έκανα μιά 2ωρη βόλτα τον μικρό και που δεν τον πηγα με το καρότσι και σήμερα δεν μπορώ να συρθώ απο την κούραση:tongue::oops::oops::oops::oops:

Αγυμναστη εντελώς και να δουμε τι θα κανω!!!!Λέτε με καροτσάδα να γινω FIT????

Φιλια πολλά

Τι λές βρε κορίτσι μου; Πω πω τρομάρα...:shock: Τους χτύπησαν πολύ;

Daf και εγώ χθές, με το σχόλιο της marigias περι συζυγων, εσένα σκέφτηκα και την πρώτη σου γνωριμία με τον άντρα μου...Εμένα ακόμα μουρμουρίζει όταν τον αφήνω 5΄για να σας μιλήσω..."Πάλι με αφήνεις;;", παραπονιάρη..

Κατεριν@κι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!

Επισης ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσους δικου σας γιορτάζουν!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Τι ειπες τωρα βρε κοριτσι;;;;;;;;;:shock::shock::shock::shock:

καλασνικοφ σε εταιρια;;;;;;;που ζουμε ρε παιδια;;;

ευτυχως ειναι καλα ο αντρας σου ρε παιδακι μου....πωπωωωωω!!!!!!!οι ανθρωποι που χτυπηθηκαν πως ειναι;;;;;;

κ εγω μπηκα χαρωπη χαρωπη να σας πω τα νεα μας.......εμεινα λιγο τωρα!

παπυρους λαρους δεν ειμαι, αλλα τον παντρευτηκα !:tongue: ο συζυγος μου το ειχε πει!κ ετσι οπως με ενδιαφερουν τα διατροφικα, μου 'μεινε!

μιας κ λεμε για διατροφη, σημερα η ερατουλα εφαγε πρωτη φορα μοσχαρι στο σπιτι των γονιων μου, πιστευω ολα καλα θα πανε, της αρεσε αλλα δεν ξετρελαθηκε. εγω παλι ξετρελαθηκα, το πετυχαινει πολυ ωραια η μανα μου!:cool: γιορταζαν σημερα κ οι δυο γονεις μου!:P

η μικρη δεν εβαλε φυσικα κ#@ο κατω, εδειξε τρομερο ενδιαφερον για το καλυμμα του σιφονιου:shock: κ που την εχανες που την εβρισκες, γραμμη για τη βεραντα!η αδερφη μου τα φτυσε να την κυνηγαει:tongue::tongue::tongue: μετα πηγαμε σε ενα μικρο παρκακι εδω κοντα κ ειδε κ αλλα πιτσιρικια και ξεδωσε, σουρθηκε κατω μεσα στα χωματα, μοιραστηκε τη ρυζογκοφρετα της, σουπερ!:cool:

γυρισαμε ψοφιες κ οι δυο , αφου ημασταν εξω απο νωρις (πηγαμε κ πηραμε ταψακι για ταρτα κ αλλα ωραια κουζινικα!)

την εκανα αμεσως μπανιο γιατι δεν παλευοταν:rolleyes: κ νανι-νανι στις 9!!ωρε τι με περιμενει αυριο, εγερτηριο απο τις 8!καλυτερα ομως για να παω νωρις για τις μπομπονιερες!

αυτα τα νεα μας, μιλησα κ με Κατεριν@, ειναι στην ομορφη Χαλκιδα, αχ θελω κ εγω θαλασσιτσα!!!!!:D

Κατερινας "παλι με αφηνεις" ε;;;;;χμμμ πρεπει να οργανωθουμε!!:lol::lol::lol:

Κοριτσια μου τρομαξα παρα πολύ σήμερα κι εγω ..Ο συζυγος μου τα περιέγραψε κι απο κοντά και φρίκαρα..Χτυπησαν μια κοπελα σεκιουριτου στον λαιμο κι εμεινε αναισθητη, ευτυχως ομως τωρα είναι καλά. Ολες οι γυναικες στο εργοστασιο και στα γραφεια που το εζησαν εκλαιγαν λεει...Ειναι λιγο απόμερα εκει και βρηκαν ευκαιρια και μπούκαραν. Αφου δεν το βγαλανε στις ειδησεις πάλι καλά μικρη η ζημιά..

DaF μου να τους χαίρεσαι τους γονείς σου που απ οτι θυμαμαι απ τα γενεθλια της Ζουζούνας σου είναι γλύκυτατοι!!!! Κι εμενα γιορτάζει η μανούλα μου Γεωργία κι αυτή.Αχ δόξα το Θεο εχει βρει λίγο τις δυνάμεις της ..Οχι να το παινευτώ αλλα εχω κούκλά και νεότατη μαμά:tongue:

Η σουσουραδα Ερατούλα όλα τα λεφτά όπως πάντα!! Αχ τι κορίτσια έχουμε !!!

Οι άλλες τι κανετε??? Η μια η Κατερινα που μιλησα κι εγω είναι Χαλκίδα με τον πολύχρονο Γιωργάκη!!!

Να οργανωθούμε Αθηναιες να παμε σε κανα παρκάκι με τα ζουζουνια οκ?

Ελπίζω να τα καταφερουμε κι εμεις γιατί πλεον ο σωφερ μπαμπάς μας τα ΣΚ εχει δουλεια.

Παω να δω τι κανουν στο δωμάτιο πατερας και κορη ....Την εβαλε για ύπνο????????????????????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Χαιρεται στις γλυκιες μου φιλεναδες!!!!

Καταρχας..Κατερινα μου πολυχρονος ο Γιωργακης σου, παντα γερο και δυνατο το παιδακι σου!!!

daf και marigia να χαιρεστε τους δικους σας ανθρωπους και φυσικα χρονια πολλα και σε οποιον αλλον γιορταζει..αλλωστε σημερα γιορταζει η μιση Ελλαδα! Και για καλη μου τυχη σημερα ημουν πρωι..το τι γλυκο εφαγα ρε κοριτσια δε λεγεται..η λαιμαργια σε ολο της το μεγαλειο..αφου στο τελος αηδιασα:shock::oops: Παντως οσο ανοιγει ο καιρος τοσο ο κοσμος κατι παθαινει..του γυρναει το μυαλο, το τι τρελαμαρες ακουω καθε μερα στη δουλεια δε λεγεται..με ενα κεφαλι καζανι φευγω καθε μερα..ελεοοοςςς και που να πιασουν και οι ζεστες..καηκαμεεε!!!!:rolleyes:

Οσο για το περιστατικο..σας λεω εχουμε ξεφυγει και αυτο ειναι ακομη η αρχη..τα κακοποια στοιχεια δεν χαμπαριαζουν ποσο μαλλον σε περιοχες που ειναι απομερες γι αυτο θελει προσοχη οπου και να εισαι:rolleyes:marigia παλι καλα ειναι σωος ο αντρουλης αλλα η τρομαρα και μονο που παιρνεις αρκει.

gio φιλεναδα μου..ολο λεω να σε παρω τηλεφωνο απο τη δουλεια και ολο με κατι ειμαι απσχολημενη..το ιδιο και τη νεαμανουλα..να περιμενετε τηλεφωνο προσεχως!!;) Χαθηκαμε βρε κοριτσια..μας φαγαν οι υποχρεωσεις..αφηστε που βλεπω οτι ειμαι η μοναδικη που νιωθει οτι δεν προλαβαινει να βγει μια βολτουλα με το καμαρι της...αχ βαχ:|

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

marigia τί να πω....φρίκαρα...ευτυχώς ο αντρούλης σου είναι καλά!!Παναγιά μου, τί γίνονται!

Για χτες katerin@ να χαίρεσαι το Γιωργάκη σου, όπως και daf marigia και γενικά χρόνια πολλά σε όσους-ες γιόρταζαν.

Χτες πήραμε κάτι πέδιλα lelli kelli ασημί πολύ τέλεια, νούμερο παρακαλώ???23!!!!ω γιες, έχουμε ποδάρες τέλειες!!Και είχε και δώρο ροζ γυαλιά ηλίου που πάνω έχει φωτάκια κόκκινα, πολύ γέλιο, ντίσκο γυαλιά!!!:D

κατερινιώ ο Γιαννάκης και η Χριστίνα πρέπει νομίζω να γνωριστούν και θα τα σπάσουν όλα!!:D

yaeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσάκια μου!! Σας έχασα!!!

Το παλιο pc μου ακόμα να το αλλάξω... Αλλά που θα πάει θα το πάρω απόφαση και θα περικόψω κάτι άλλο για χάρη του...

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν χθες :D Είχαμε και εμείς γιοτρτούλα για το σύζηγο. Ακόμα δεν έχω μαζευτεί εντελώς. Ήρθαν και τα μικρά της κουμπάρας μου και γίναμε μύλος.

Έχει αρχίσει να με απασχολεί το φαγητό της μικρής εδώ και 2 εβδ περίπου :( Δεν θέλει να την ταίσω με τίποτα, μόνη της δεν τα καταφέρνει καλά και γενικά μου μένει σχεδόν νηστική. Αφήστε που μου έγινε και δύσκολη, πιο πολύ τρώει τα λαχανικά, το ψαρι της άρεσε και τρελαίνεται για γάλα και γιαούρτι. Αυτό άρχισε όταν κόψαμε τα αλεσμένα και αρχίσαμε τα πατημένα. Τώρα είμαι σε σκέψη να αρχίσω πάλι το άλεσμα. Σήμερα που είχα πχ μακαρόνια με κιμά έφαγε 2 κουταλιές κομμένο μετά το άλεσα έφαγε άλλη μία και τελικά της έδωσα γάλα για να μην πάει νηστική για ύπνο. Αυτό με το γάλα σήμερα το εφάρμοσα πρώτη φορά. Δεν θέλω να μάθει γαλα το μεσημέρι. Από κιλά με το ζόρι 8500 από τον Δεκέμβριο...Ύψος περίπου 80. Και όλη μέρα δε σταματάει να κινήται. Marigia νομίζω η δική σου είναι και αυτή μικροσκοπική, πως έιναι τώρα;; Αχ ΠΕΖΗ μου τώρα σε κατάλαβα τι πίκρα είναι το φαγητό τους.. Να ανησυχίσω για κάτι άλλο... είμαι στο τσακ!!

Θα προσπαθήσω να διαβάσω τα νέα σας. Φιλάκια σε όλες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...