Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

marigia μου εννοω οτι πρεπει να εχεις ενα στηριγμα πανω στο οποιο θα στηριξεις τις πανες , δηλαδη εχεις τον πατο και ειτε βαζεις ενα μπιμπερο στη μεση και γυρω γυρω βαζεις τις πανες ή οπως εγω χρησιμοποιεις το πακετο τα μωρομαντηλα καθετα ορθιο, τυλιγεις ενα λαστιχο πανω του και σιγα σιγα τοποθετεις ενα παμπερς διπλα στο αλλο κ.λ.π. κ.λ.π. Δες κανα βιντεακι θα καταλαβεις τι εννοω..παντως ευχομαι καλη επιτυχια και ειμαι σιγουρη πως θα τα πας τελεια.εδω τα καταφερα εγω η πανασχετη που τα χερια μου δεν πιανουν καθολου.;)

Οσο για το λαδι μια χαρα ησυχο ειναι το κοριτσακι μας..τι θες να το παρασυρουμε???χαχαχα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Σοφια οταν ειπα οτι το καναμε και αυτο αναποδα, εννοουσα με την λαθος σειρα "περπατημα-μπουσουλημα"...χι,χι,χι παντως και εγω θα ηθελα να δω τον μικρο να μπουσουλαει αναποδα!!!!Οσο για τις ΜΕΝΝ...τι να πα...κατα ποσο ειναι περασμενα-ξεχασμενα μονο αυτος που περασε απο εκει, το ξερει!!!!!:rolleyes:

ουπς!!!!:D:D:Dτωρα το πιασα!!χαχαχα το σκεφτηκα ετσι γιατι μιας γνωστης στην κυριολεξια μπουσουλουσε αναποδα το μικρακι της!!!

εχεις δικιο για τη μενν συμφωνω και επαυξανω....:oops:

κοριτσια θα τα δοκιμασω τα κορν φλειξ να δουμε!!!ποια παιρνετε αληθεια?? να μην παρω αλλα ντα λα.....

για το θεμα του βρεφονηπιακου βλεπω μας απασχολει ολες λιγο πολυ....εγω το αφηνω προς στιγμην να ερθει και το καλοκαιρακι και βλεπουμε....:shock::shock::shock:

καλη σας νυχτα να ειστε οοοοοοολες καλα!!!!

1VR5.jpgIkfxp3.png

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?

σήμερα έχω κάτι νεύρα με τον συζηξ άλλο πράγμα!θα περάσει και αυτό!

τώρα στα μικρά μας!όντως το ποδηλατάκι που το σπρώχνεις είναι πολύ βολικό μας πήραν οι παπούδες το πάσχα ένα αλλά το μόνο μειωνέκτιμα είναι ότι έχει ένα κουμπάκι που το πατάς και κάνει μουσική και όταν βγαίνουμε βόλτα μας παίρνει χαμπάρι όλη η γειτονιά!σαν παγωτατζίδικο κάνει χαχα!αλλά η μικρή το καταευχαριστιέται!πλέον θα βγαίνουμε με αυτό βόλτες!το καρότσι της θα το πλύνω να το μαζέψω και το πολύ πολύ θα πάρω ένα μπαστουνάκι απο τα τζάμπο με 20€ αν χρειαστεί για να κοιμηθεί κάπου όχι ότι κάθεται σε ένα σημείο πάνω από 15 λεπτά!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα και από εμένα!

Όλα καλά; Τι έγινε βρε july??Τι σου έκανε;;Αχ ξύλο που θέλουν!

Ο καιρός είναι άθλιος. Βρέχει και έχει κρύο...

ΠΕΖΗ με το καλό η κουμπαριά. Και εγώ προχθές έμαθα ότι η κοπέλα που θα παντρέψουμε τον Μάιο είναι έγκυος, οπότε θα γίνω και εγώ ΝΟΝΆ!!!!!

Κατα τα άλλα ησυχία. Ο μικρός εχθές ξύπνησε με βήχα.Το αποτέλεσμα ήταν να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας...Άλλο που δεν ήθελε!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΠΕΖΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΟΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ? ΤΑ ΤΥΛΊΞΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ???

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΥΡΟ?? ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ.....

NEAMANOULA ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΑΜΠΑ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ??????:confused:

ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΜΠΡΩΧΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ.....ΓΜΤ

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

ΠΕΖΟΥΛΑ συγχαρητήρια, θα γίνετε νονοί, πολύ όμορφο πράγμα, την Κυριακή έχουμε βαφτίσια με νονό τον αδερφούλη μου!Ξανά περαστικά στον Νικολη προσοχή σε αυτές τις μέρες που έχει τρελό αέρα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ε όχι και να ανησυχείς!Είπαμε κάθε παιδί θέλει το χρόνο του.Και μαμά θα πει και μπαμπά και απόλα και μετά θα παρακαλάς να σταματήσει!Το λένε συνέχεια, όλη μέρα!:D

yaeNp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ? ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ? ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ.

Δηλαδή αξίζει λέτε να πάρουμε αυτο το ποδήλατο?Κάθονται?(κωνσταντία εξαιρείσαι...:rolleyes:)

ΑΞΙΖΕΙ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

ΠΕΖΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ. ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ DAIPPER ΚΕΙΚ.

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΠΕΖΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΟΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ? ΤΑ ΤΥΛΊΞΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ???

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΥΡΟ?? ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ.....

NEAMANOULA ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΑΜΠΑ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ??????:confused:

ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΜΠΡΩΧΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ.....ΓΜΤ

Kωνσταντια το φαγοπυρο είναι σαν ρυζακι και το βρισκεις στα βιολογικα. Κανε search στο google και θα σου βγαλει κι αλλες πληροφοριες,Αν δεν κανω λάθος φυτρωνει μόνο Τουρκια. Εγω το βαζω παντου πλεον , στις κοκκινες φακες που γινονται θεικες !!! Στις σούπες ,στον τραχανα και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις.

Οσο για το ποδηλατάκι εμεις χθες το πήραμε και έδειξε να της αρέσει μονο που μετα απο λίγο σηκωνονταν όρθια.. Θελει προσοχει όμως ποτε μονα τους γιατί γυρναει τούμπα αμα λυσανε επάνω του .. Τουλαχιστον το δικό μας.

Σχολασα παω σπιτάκι φιλιά πολλά σας.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΠΕΖΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΟΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ? ΤΑ ΤΥΛΊΞΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ?

Κωνσταντια μου δεν το εκανα κατι το πακετο με τα μωρομαντηλα απλα το εστησα ορθιο καθετα στη βαση, περασα ενα λαστιχακι απο γυρω του και αρχισα πανω σε αυτο να στερεωνω τα παμπερς. Ελπιζω να μπορεσα να σου δωσω να καταλαβεις. Ετσι εγινε πολυ σταθερη η τουρτα μου;)

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχουλες, Κατερινα αντε με το καλο και η δικη σας κουμπαρια και Νεαμανουλα μου επισης με το καλο ο αδερφουλης σου νονος!! Αυτο που με ενθουσιαζει περισσοτερο ειναι το οτι ειναι κοριτσακι και ως γνωστον τρελαινομαι με κοριτσακια και επειδη ποτε δεν ξερεις πως στα φερνει η ζωη και ο Θεος (αν θα μας δωσει ενα κοριτσακι δηλαδη στο μελλον ) χαιρομαι που θα εχω βαφτηστηρι κοριτσακι!!! Ανυπομωνω για τις αγορες!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημερα μανούλες !!!

Λοιπον σας έχω homework για σήμερα . Please help.. Το Σαββατο ημαστε καλεσμένοι σε κάτι γενεθλια .Μας εχει καλεσει στα γενεθλια της κόρης της η πρόεδρος της εταιρείας του συζύγου ..Το κοριτσάκι πάει Δευτερα Δημοτικού και οπως καταλαβαινεται τα χει οοοοοοολα..Μενει σε σπιτι με πισινες στην Πολιτεια κλπ.. Καταλαβαινεται τωρα....... Βρε κορίτσια τι δωρο να κανουμε ??????? Δεν θελουμε να διαθεσουμε και πολλά λεφτα Εξαλλου δεν εχει νοημα αφου το παιδακι δεν εχει ανάγκη απο ακριβα δώρα,, απλά σκεφτομουν κάτι οικολογικο-φιλανθρωπικο δηλ να μην πανε χαμενα τα λεφτα και να κάνει και εντυπωση σαν ιδεα ..καταλαβαίνεται...

Πολλα ζηταω ε????? Τες πα εσεις τι θα της περνατε????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημερα μανούλες !!!

Λοιπον σας έχω homework για σήμερα . Please help.. Το Σαββατο ημαστε καλεσμένοι σε κάτι γενεθλια .Μας εχει καλεσει στα γενεθλια της κόρης της η πρόεδρος της εταιρείας του συζύγου ..Το κοριτσάκι πάει Δευτερα Δημοτικού και οπως καταλαβαινεται τα χει οοοοοοολα..Μενει σε σπιτι με πισινες στην Πολιτεια κλπ.. Καταλαβαινεται τωρα....... Βρε κορίτσια τι δωρο να κανουμε ??????? Δεν θελουμε να διαθεσουμε και πολλά λεφτα Εξαλλου δεν εχει νοημα αφου το παιδακι δεν εχει ανάγκη απο ακριβα δώρα,, απλά σκεφτομουν κάτι οικολογικο-φιλανθρωπικο δηλ να μην πανε χαμενα τα λεφτα και να κάνει και εντυπωση σαν ιδεα ..καταλαβαίνεται...

homework το λές εσύ αυτό;;; Master και βάλε! Δύσκολο...Σίγουρα τα έχει όλα.!! Εμένα αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται κάτι έξυπνο και ωραίο. Ίσως ένα βιβλίο...!Πολύ κοινό ε;;;:(

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα μανούλες !!!

Καλέ τι μαστερ...και το λές σήμερα?Χρειάζονται τουλάχιστον 2 εβδομάδες αναζήτηση...Μια "κούνια δέντρου"?Κήπο σίγουρα έχουν, δέντρα σίγουρα έχουν, κούνια έχουν????

Γιά δες εδω?

http://www.playcity.gr/plastiki-koinia-klasiki-little-tikes-p-240.html?osCsid=0fc0a575f1353711e0dfea2d717dbd8a

Ϊσως κάποιο εκπαιδευτικό CD?

ελα μου ντε!!:shock: εγω δεν εχω καμια ιδεα για τετοια περισταση, καθως ειμαι λιτη κ απεριττη:tongue::tongue::tongue::tongue:

μου αρεσουν πολυ τα τσαντακια για κοριτσακια (monsoon, ειναι τελεια!), θα εχει ομως 500 , επισης μου αρεσουν τα παιχνιδια του imaginarium , παιζει ομως να τα εχει κανει συλλογη....:rolleyes:http://www.imaginarium.gr/

ααααααααααα!!!!!!!!τι θυμηθηκα!!!!!εκανα μαθημα σε κοριτσακι που θα πηγαινε β δημοτικου και τα ειχε κ εκεινο ολα, σπιταρονα με πισινα, κηπο κτλ.....και με τι ξετρελαθηκε;;;με ενα παιχνιδι-παραμυθο-σχολικο βιβλιο , θα το βρω κ θα σου δωσω το λινκ!

μαριγια μου παντως επεσα εδω κ σε σκεφτηκα, αν θες για πληροφοριες η γουατεβερ :D:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=60631

ρε παιδια, με τι ασχολειται η ερατω τωρα κ με αφησε να γραψω...με τις καρτες που χρησιμοποιω στα μαθηματα, εχουν πανω φωτο με παιδακια κ εχει ξετρελαθει!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...