Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερινάκι τι συμβαινει βρε?Τι νταουνιά ειναι αυτή σήμερα?

Chear Up my dear!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σου έστειλα πμ

κατεριν@ όλα καλά;;;άντε σε περιμένω Χαλκίδα ε;;;:cool:

Anta ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!:)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου έστειλα πμ

κατεριν@ όλα καλά;;;άντε σε περιμένω Χαλκίδα ε;;;:cool::)

Σου απάντησα...παρεπιπτόντως τον επόμενο μήνα, θα έρθει Χαλκίδα ο νουνός μας, αιντε μπας και ξεκουνηθούμε το καλοκαιράκι και σας έρθουμε!!!

Σου απάντησα...παρεπιπτόντως τον επόμενο μήνα, θα έρθει Χαλκίδα ο νουνός μας, αιντε μπας και ξεκουνηθούμε το καλοκαιράκι και σας έρθουμε!!!

ΑΑΑΑΑΑΑ!! Τρέλα! Μακάρι! Θα χαρώ πολύυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κορίτσια μόλις ανακάλυψα ότι έχουμε ιντερνετ στο γραφείο, κοινόχρηστο και μπήκα λίγο να σας διαβάσω. Είμαστε ακόμη Αθήνα οπότε δεν μπορώ να μπαίνω καθημρινά και μου λείπετε πολύ!!!

Καλώς ορίσατε οι καινούριες φίλες!!

Daf θέλω κι εγώ λεπτομέρειες για το καρυδοσάπουνο, γιατί το πράσινο σαπουνι δεν καθαρίζει με τιποτα.......

Gio μου δε σε ξέχασα αλλά θα σου το στείλω με sms....

Θα βρεθούμε αυτές τις μέρες μετά το μεσημέρι?

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Kοριτσακια μου καλά μολις σχόλασα και παω σπίτι να φαω σπανακορυζακι μμμμμμ

Πειναω σαν λυκος λέμε..

Κατερινακι καλύτερα τα κέφια?? Το ευχομαι πάντως, και που σαι ειπαμε να κανονισουμε ολες να ερθουμε Χαλκίδα για καροτσαδα στην παραλια.

Κατερινακι super η συνταγη !! DaF μου κι η δικιά μου το μαδαγε μετα και μου εφτυνε τα ψίχουλα ενα ενα .. Τι παιδια !!!!!!!!!!!!!

Λοιπον την κανω γιατι θα φύγει το πούλμαν χωρις εμένα.

Φιλιααααααααααααααααααααααα

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας τσούπρες!

Σήμερα πάλι είμασταν όολη μέρα έξω, κάναμε και κάτι ψώνια και χαρήκαμε πολύ γιατί επιτέλους πήραμε καρότσι καλοκαιρινό που κλείνει μπαστούνι και γενικά πολύ πιο εύχρηστο και ελαφρύ από το πρώτο που είχαμε. Ελπίζω να μας βολέψει και να κάνουμε τρελές καροτσάδες με αυτό. Στο κατάστημα η Χριστίνα είδε ένα αγοράκι στην ηλικία της που ο μπαμπάς του το είχε μέσα σε ένα παρκοκρέβατο και τρελάθηκε να μπει και αυτή μέσα, τί να τραβάει το παιδάκι, τί να το αγκαλιάζει, χαμός, εμείς να της τραβάμε αυτή να επιμένει, τελικά ο μικρός έβαλε τα κλάμματα, ο μπαμπάς του τον πήρε αγκαλιά και του λέει -βρε συ, άντρας ολόκληρος εσύ έπρεπε να της την πέσεις, όχι να σου ορμάει αυτή και εσύ να κλαις!!!!!!Τρελά γέλια λέμε!!!Και όταν ο μπαμπάς του τον πήρε αγκαλιά η δικιά μου τσατισμένη τον μάλωνε με το χέρι να ανεβοκατεβαίνει, πολύ μάλωμα λέμεεεεε, τα άκουσε ο μπαμπάς!!!!χιχι..

Το καλυτερότερο των ημερών που δεν χορταίνω να το ακούω...όποιο τηλέφωνο βρει, σηκώνει το ακουστικό το βάζει στο αφτί της και λέει -ΝΙΑΙΙΙΙ???(όχι ναι αλλά νιαιιιι) το λέει τόσο τέλειααααα.....

july κι εμένα καβαλά το ποδηλατάκι που της έχω με τρελή άνεση λέμε, μηχανόβια κορίτσια!!!Θέλω τώρα να της πάρω αφτά που τα οδηγείς εσύ από το πίσω γιατί με αυτό το μικρούλι έχει παθάνει η μέση μου!Πάντως πολύ τρυφερή η στηκή που περιέγραψες και μπράβο στην κοπέλα του παιδικού σταθμού, είναι αναγκαίο να γνωρίζεις ότι αφήνεις το παιδί σου σε καλά χέρια.

κατερινιώ γιατί τόσο μαυρίλα?Εύχομαι να είναι όλα καλά και απλά να ήταν η βαρεμάρα της στιγμής κούκλα μου!

yaeNp3.png

july κι εμένα καβαλά το ποδηλατάκι που της έχω με τρελή άνεση λέμε, μηχανόβια κορίτσια!!!Θέλω τώρα να της πάρω αφτά που τα οδηγείς εσύ από το πίσω γιατί με αυτό το μικρούλι έχει παθάνει η μέση μου!Πάντως πολύ τρυφερή η στηκή που περιέγραψες και μπράβο στην κοπέλα του παιδικού σταθμού, είναι αναγκαίο να γνωρίζεις ότι αφήνεις το παιδί σου σε καλά χέρια.

γιατί ποτέ δεν διαβάζω το μην. μου πριν το στείλω αλλά κατόπιν εορτής?Η στηκή είναι η στιγμή! Εσάς δεν σας έχει παθάνει η μέση σας?:lol::lol::lol:

yaeNp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!

πράγματι είμαι καλύτερα.!συγνώμη που σας ζάλισα αλλα είπαμε...μια στις τόοοοοοοσες με πιάνει!Ήταν η μέρα...:rolleyes:

Αγαπημένες μου φίλες σας περιμένω Χαλκίδα. Είναι τόσο όμορφη την άνοιξη.(και μιλάω αντικειμενικά γιατί δεν κατάγωμαι από εδώ...) Θα πάμε και στην παραλία. Εκεί να δείτε τρέλα τα ζουζούνια μας!:P:p:p

neamanoula πάρε ποδηλατακι για τη Χριστίνα! Εμείς σωθήκαμε. Και δεν θα σε παθάνει η μέση σου πιά!!!!!:wink:

Λοιπον και για να τελειώνω και με το θέμα μου...Ολοκληρώθηκε η "αυτόματη αποβολή".Πήγα στο γιατρό, είμαι μια χαρά και δεν χρειάζεται παρέμβαση του. Οπότε, το αφήνω πίσω μου και πάμε με αισιοδοξία για άλλα!!!:wink:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!

πράγματι είμαι καλύτερα.!συγνώμη που σας ζάλισα αλλα είπαμε...μια στις τόοοοοοοσες με πιάνει!Ήταν η μέρα...:rolleyes:

Αγαπημένες μου φίλες σας περιμένω Χαλκίδα. Είναι τόσο όμορφη την άνοιξη.(και μιλάω αντικειμενικά γιατί δεν κατάγωμαι από εδώ...) Θα πάμε και στην παραλία. Εκεί να δείτε τρέλα τα ζουζούνια μας!:P:p:p

neamanoula πάρε ποδηλατακι για τη Χριστίνα! Εμείς σωθήκαμε. Και δεν θα σε παθάνει η μέση σου πιά!!!!!:wink:

Λοιπον και για να τελειώνω και με το θέμα μου...Ολοκληρώθηκε η "αυτόματη αποβολή".Πήγα στο γιατρό, είμαι μια χαρά και δεν χρειάζεται παρέμβαση του. Οπότε, το αφήνω πίσω μου και πάμε με αισιοδοξία για άλλα!!!:wink:

Αιντε βρε, ανεβα...

Λοιπον ραντεβου Χαλκιδα για ποδηλαταδα...Ερωτηση,χαζη ΄΄ισως αλλα θα την κανω...κανουν και πενταλ η απλα τα σπρωχνεται ρε κοριτσια?

Εγω τον εβαλα προχθες σε ενα τετοιο, ξετρελλαθηκε αλλα δεν εκανε πενταλ, απλα κρατιοταν!!!!

Με το καλο Κατερινακι!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας τσούπρες!

Σήμερα πάλι είμασταν όολη μέρα έξω, κάναμε και κάτι ψώνια και χαρήκαμε πολύ γιατί επιτέλους πήραμε καρότσι καλοκαιρινό που κλείνει μπαστούνι και γενικά πολύ πιο εύχρηστο και ελαφρύ από το πρώτο που είχαμε. Ελπίζω να μας βολέψει και να κάνουμε τρελές καροτσάδες με αυτό. Στο κατάστημα η Χριστίνα είδε ένα αγοράκι στην ηλικία της που ο μπαμπάς του το είχε μέσα σε ένα παρκοκρέβατο και τρελάθηκε να μπει και αυτή μέσα, τί να τραβάει το παιδάκι, τί να το αγκαλιάζει, χαμός, εμείς να της τραβάμε αυτή να επιμένει, τελικά ο μικρός έβαλε τα κλάμματα, ο μπαμπάς του τον πήρε αγκαλιά και του λέει -βρε συ, άντρας ολόκληρος εσύ έπρεπε να της την πέσεις, όχι να σου ορμάει αυτή και εσύ να κλαις!!!!!!Τρελά γέλια λέμε!!!Και όταν ο μπαμπάς του τον πήρε αγκαλιά η δικιά μου τσατισμένη τον μάλωνε με το χέρι να ανεβοκατεβαίνει, πολύ μάλωμα λέμεεεεε, τα άκουσε ο μπαμπάς!!!!χιχι..

Το καλυτερότερο των ημερών που δεν χορταίνω να το ακούω...όποιο τηλέφωνο βρει, σηκώνει το ακουστικό το βάζει στο αφτί της και λέει -ΝΙΑΙΙΙΙ???(όχι ναι αλλά νιαιιιι) το λέει τόσο τέλειααααα.....

κατερινιώ γιατί τόσο μαυρίλα?Εύχομαι να είναι όλα καλά και απλά να ήταν η βαρεμάρα της στιγμής κούκλα μου!

Αιντε βρε, ανεβα...

Λοιπον ραντεβου Χαλκιδα για ποδηλαταδα...Ερωτηση,χαζη ΄΄ισως αλλα θα την κανω...κανουν και πενταλ η απλα τα σπρωχνεται ρε κοριτσια?

Εγω τον εβαλα προχθες σε ενα τετοιο, ξετρελλαθηκε αλλα δεν εκανε πενταλ, απλα κρατιοταν!!!!

Με το καλο Κατερινακι!!!!!

Thanks!!

Λοιπόν ο δικός μου δεν κάνει πενταλ. Βάζει τα πόδια του επάνω και κάθεται σαν πασάς να τον σπρώξουμε!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!

Μπράβο Κατερίνα μου !! Ετσι! Παμε γι 'αλλα, και τα καλύτερα είναι αυτα που θα ρθουν θα δεις!!!

Νεαμανουλα τι γελιο το Χριστινάκι ! Πω πω αυτη εχει ξεψαρωσει για τα καλά..

Πηραμε κι εμεις σήμερα ποδηλατάκι με χερούλι απο πίσω και της άρεσε πόλύ της μικρής! Την εκανε ο μπάμπας της βόλτα όσο εγω χάζευα κατι δωράκια για μια φιλη που γενναει σε κανα 2-3 βδομάδες.

ΠΕΖΗ θελω τα υλικά για diaper cake οκ? Αν μπορεσεις βέβαια γιατι καταλαβαινω πως τρέχεις.

Αυτα μανουλες

Lots of kisses !!! :D

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Kοριτσακια μου καλά μολις σχόλασα και παω σπίτι να φαω σπανακορυζακι μμμμμμ

Πειναω σαν λυκος λέμε..

Κατερινακι καλύτερα τα κέφια?? Το ευχομαι πάντως, και που σαι ειπαμε να κανονισουμε ολες να ερθουμε Χαλκίδα για καροτσαδα στην παραλια.

Κατερινακι super η συνταγη !! DaF μου κι η δικιά μου το μαδαγε μετα και μου εφτυνε τα ψίχουλα ενα ενα .. Τι παιδια !!!!!!!!!!!!!

Λοιπον την κανω γιατι θα φύγει το πούλμαν χωρις εμένα.

Φιλιααααααααααααααααααααααα

ΠΟυ εισαι εσυ καλε?

Βασικα, εκτος απο την ΠΕΖΗ που δουλευει μαλλον, που ειναι ολες οι αλλες-neamanoula εξαιρεισαι γιατι μπηκες νωριτερα?

Καλε καλε..το ριξαμε στο μπλα μπλα απουσια μου εε??? Α..ζηλευω θελω και εγω κου κους χωρις αγχος κ.λ.π. κ.λ.π.:cool:

Μια χαρα βρε κοριτσια, διαβαζω διαβαζω και δεν σας προλαβαινω, ποδηλατακι επιβαλλεται να παρουμε και εμεις αλλα βασικα πρεπει να στρωσει λιγακι ο καιρος που ειναι οτι να ναι κυριολεκτικα (τωρα το απογευμα ειχε ενα ψωφο!!!) ωστε να βγουμε τις βολτες μας χωρις φοβο κρυολογηματος παλι. Ακομη βηχει ο καλος μου και αναγκαστικα και το βραδυ τον παιρνω μαζι μας γιατι πηγε δυο φορες να μου κανει αναρροφηση..:rolleyes: τελος παντων κατα τα αλλα ειμαστε καλα, βγηκαμε τη βολτα μας σημερα αν και οπως σας ειπα ο καιρος μας τα χαλασε και μας ακυρωσε την ανθοεκθεση που θελω τοσο πολυ να παω και να παρω τα λουλουδακια μου να ομορφυνει το μπαλκονακι μας!

Κατερινακι ξερω οτι περασες και περνας δυσκολη φαση, θα δεις με τον καιροολα θα στρωσουν και η ψυχολογια σου και απο ολα, το καλο ειναι οτι δεν χρειαστηκες αποξεση που σιγουρα θα σε ταλιαπωρουσε και σωματικα οποτε μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι γρηγορα να ερθει στη ζωη σου το παιδακι που τοσο θελεις!:P

marigia για την diaper cake παιρνεις οτι υλικα θελεις εσυ, αναλογως τα χρηματα που θες να διαθεσεις. Εγω πηρα μια συσκευασια μεγαλη νουμερο1 παμπερς, ενα πακετο μωρομαντηλα, ενα αφρολουτρο, μια ενυδατικη σωματος, μια πιπιλα, ενα ζευγαρι καλτσουλες, δυο πανακια ωμου και μια κουδουντιστρα. Αν θες μπορεις να βαλεις μπιμπερο ή οτι αλλο θες. Θα παρεις κορδελες, λαστιχα για να δενεις να παμπερς και τουλι ή ζελατινα για τη συσκευασια. Τον πατο τον εφτιαξα απο χαρτονι που τυλιξα με αλουμινομαρτο και αυτο ηταν το μονο μειον της τουρτιτσας μου αλλα δεν φαινοταν οποτε δεν με πειραξε. Για στηριγμα χρησιμοποιησα τα μωρομαντηλα και πανω σε αυτα αρχισα να στηριζω τα υπολοιπα υλικα. Αν θελεις για ευκολια στο you tube δειχνει πως τις κανεις, εκει μελετησα και εγω και τελικα ειναι πανευκολο, μακαρι να ειμασταν κοντα να τη φτιαχναμε μαζι του τουρτιτσα σου!!!

Σας ειπα??? Δεν σας ειπα!!! Θα γινουμε νονοι!!!! Στο κοριτσακι που εφτιαξα την τουρτα μου! Σημερα το κλεισαμε και οριστικα, για Σεπτεμβριο λεμε και χαρηκα τοσο πολυ καθως θα εχουμε και ενα κοριτσακι στην οικογενεια πλεον!!!

Αυτα τα νεα μου...σας φιλω γλυκα καλο μας βραδυ!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

marigia για την diaper cake παιρνεις οτι υλικα θελεις εσυ, αναλογως τα χρηματα που θες να διαθεσεις. Εγω πηρα μια συσκευασια μεγαλη νουμερο1 παμπερς, ενα πακετο μωρομαντηλα, ενα αφρολουτρο, μια ενυδατικη σωματος, μια πιπιλα, ενα ζευγαρι καλτσουλες, δυο πανακια ωμου και μια κουδουντιστρα. Αν θες μπορεις να βαλεις μπιμπερο ή οτι αλλο θες. Θα παρεις κορδελες, λαστιχα για να δενεις να παμπερς και τουλι ή ζελατινα για τη συσκευασια. Τον πατο τον εφτιαξα απο χαρτονι που τυλιξα με αλουμινομαρτο και αυτο ηταν το μονο μειον της τουρτιτσας μου αλλα δεν φαινοταν οποτε δεν με πειραξε. Για στηριγμα χρησιμοποιησα τα μωρομαντηλα και πανω σε αυτα αρχισα να στηριζω τα υπολοιπα υλικα. Αν θελεις για ευκολια στο you tube δειχνει πως τις κανεις, εκει μελετησα και εγω και τελικα ειναι πανευκολο, μακαρι να ειμασταν κοντα να τη φτιαχναμε μαζι του τουρτιτσα σου!!!

QUOTE]

Την είδα, την είδα την τουρτιτσα σου στο forum που εψαχνα για τα diaper cakes !!! Πολύ καλη ΠΕΖΗ μπράβο! Αυτο με τα μωρομαντηλα που γράφεις δεν το καταλαβα αλλά θα την φτιάξω και στην πορέια θα το δω.

Ευχαριστω πολύ ! Α συγχαρητηρια για την κουμπαρια και κοιτα μην της βάλει λάδι κι ο Νικόλας γιατί ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται....χα χα τι λεω βραδιατικα πάλι... Καληνυχτουδια

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...