Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να΄μαι και εγώ!!!:P

Ορεξάτες σήμερα ε;; Εμείς μια χαρά είμαστε. Ο μικρός μέσα στην τρέλα του και κοντά σε αυτόν και οι γονείς του!!!Πήγαμε παραλία. Κορίτσια τρελάθηκε ο μικρός. Έτρεχε στην άμμο, την έπιανε, την πετούσε, γέλια πολλά. Τι να σας πώ. Τόσο που ευχαριστήθηκε ο μικρός, ανυπομονώ να τον ξαναπάω!:D

Βαφτίσια διαβάζω και μου αρέσει πολύ! ωραία εποχή. Άντε με το καλό, και July καλή πρόβα νυφικού!!!!:tongue:

annic ζόρικα τα 2 ε; Αν και κοριτσάκια υπάρχει ζήλια ε; Πάντα είχα την εντύπωση ότι τα κορίτσια το παίρνουν πιο χαλαρά το 2 αδερφάκι...Μάλλον κάνω λάθος!!:shock:

gio τι ωραία νέα; Βρε το ζουζούνι, όλα μια χαρά. Και ο δικός μου τρέλα έχει με την παιδική χαρά. Μόνο που ότι βρεί κάτω το βάζει στο στόμα. Θέλει τόσο προσοχή....Δεν σας είπα; Όταν τον πήγαμε στο Σύνταγμα πήρε το ψωμάκι που είχαν ρίξει για τα περιστέρια για να το φάει....

Ο μικρός μου επίσης, δαγκώνει μανιωδώς. Με έχει τρελάνει. Παντού μελανιές έχω. Και όταν θυμώνει παίρνει ένα παιχνίδι και το πετάει κάτω. επιπλέον έχει αρχίσει να χτυπάει με τα χέρια του το κεφάλι του και πολύ μου τη δίνει. Αλλά απ΄ότι διαβάζω, όλα τα μικρά μας πάνω κάτω κάτι κουλό κάνουν. Υπομονή να μεγαλώσουν!!!:rolleyes:

Μ΄έπιασε λογοδιάρροια. σας φιλώ και τα ξαναλέμε!!!:D:D:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello hello helloooo!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κορτσουδια????(ετσι το λεμε στο χωριο μου...:)) εγω μολις τωρα μπορεσα να κατσω στην κυριολεξια αφου καθαρισα σημερα ολο το σπιτι φασινες ιστοριες....εεεμ κοντοζηγωνει η βαφτιση!!!αντε να γινει να μου φυγει το αγχος...

july μου να σε ρωτησω θελω.....ποτε πηγες την μικρουλα σου στον παιδικο σταθμο???σε ποια ηλικια δηλαδη...σε ρωταω γιατι σκεφτομαι και εγω να στειλω τον δικο μου απο σεπτεβρη γιατι μαλλον ξεκιναω δουλεια αλλα φοβαμαι μωρε.....βλεπω ειμαστε πολυ κοντα στην ηλικια...πως το πηρε??καλα??κι αν λες οτι εμαθε να κοιμαται και μονη της πια λογω βρεφονηπιακου εε αυτο ειναι ενα μεγαλο συν!!!!!

και τρωει και κορν φλειξ????????μπραβο ρε παιδι μου!!!!δεν πνιγεται δηλαδη??να ξεκινησω να του δινω και εγω τοτε!!!

gio kx δηλαδη ειμαστε στην ιδια φαση εμεις οι δυο!!!χαχαχα μπουσουλημα και αγιος ο θεος!!!!και αναποδα ε????πολυ θα ηθελα να το δω αυτο!ο δικος μου παει κανονικα και πλεον κοριτσια ανεβαινουμε ααανετα τα κρεβατια τα κατεβαινουμε και συνεχεια αυτη η ιστορια.....μεχρι να δει κατι αλλο που να του κινησει την περιεργια και φυυυγαμε.....παντως εχω βαρεθει να επιβλεπω ολη μερα και θα μου πεις που εισαι ακομα........

παμε και εμεις κουνιες κοριτσια πραγματι χαζευουν!!!!ΑΛΛΑ χαλαει ο καιρος ακουσα.....απο αυριο.....μμμμμ

marigia μου σε ευχαριστω πολυ!!!!!φανταζομαι θα περασες δυσκολα οταν γεννησες.....εχω σπουδασει μαιευτικη και τα ξερω απο πρωτο χερι πως ειναι εκει μεσα....στη μενν...αφου ομως ολα πηγαν καλα και τωρα χαιρεσαι την μικρουλα σου....περασμενα ξεχασμενα!!!!οσο για τον θηλασμο ειμαι σιγουρη οτι εκανες το καλυτερο που μπορουσες!!!!:)καλα ε εισαι πολυ τυχερη που υπαρχει ξαδερφη για να σου κραταει το παιδι...τελειο....την σημερον ημερα ποιον να εμπιστευτεις....εμενα με απασχολει ιδιαιτερα το θεμα και δεν ξερω τι θα κανω σε λιγο καιρο που θα ξεκινησω δουλεια.....βρεφονηπιακος?γυναικα??τι???τεσπα...βλεποντας και κανοντας!!!

φιλια πολλα να εχετε ενα καλο βραδυ ολες σας!!!!

1VR5.jpgIkfxp3.png

gio kx δηλαδη ειμαστε στην ιδια φαση εμεις οι δυο!!!χαχαχα μπουσουλημα και αγιος ο θεος!!!!και αναποδα ε????

marigia μου σε ευχαριστω πολυ!!!!!φανταζομαι θα περασες δυσκολα οταν γεννησες.....εχω σπουδασει μαιευτικη και τα ξερω απο πρωτο χερι πως ειναι εκει μεσα....στη μενν...αφου ομως ολα πηγαν καλα και τωρα χαιρεσαι την μικρουλα σου....περασμενα ξεχασμενα!!!!

Βρε Σοφια οταν ειπα οτι το καναμε και αυτο αναποδα, εννοουσα με την λαθος σειρα "περπατημα-μπουσουλημα"...χι,χι,χι παντως και εγω θα ηθελα να δω τον μικρο να μπουσουλαει αναποδα!!!!Οσο για τις ΜΕΝΝ...τι να πα...κατα ποσο ειναι περασμενα-ξεχασμενα μονο αυτος που περασε απο εκει, το ξερει!!!!!

Τι μου κανετε?Ο δικος μου σημερα ολη την ημερα κοιμηθηκε μιση ωρα!!!!Το βραδυ δε, στις 10 και με τα χιλια ζορια!!!!Τι τα πιανει δεν ξερω...ευτχως δεν χτυπαει το κεφαλι του!!!!:rolleyes:

Που και που τραβάει και τα μαλιά της και βγάζει τρίχες κανονικά.. Εχει που χει 5 τριχες αμα ξεμαλιάζεται κιολας τι θα μεινει:lol::lol:.....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Σαν να την βλεπω την τσουπρα, να ξεμαλιαζεται!!!!

Μονες μας, σημερα φιλεναδα!!!!Καμια αλλη???

Σοφία προβληματίζεσαι κι εσυ για το θέμα γυναίκας η παιδικου ε?? Να σου πω εγω που τις εχω πρηξει εδω τις άλλες μανούλες τοσους μήνες... Η αλήθεια είναι πως ήμασταν σε απόγνωση .. απο τους παιδικους που είχαμε δει μόνο ενας μας άρεσε κι αυτος τελικα δεν εξυπηρετουσε στο να μας φερνει το παιδί σπίτι γιατί μεσα της χρονιάς βλέπεις και ηταν καλυμενα τα δρομολόγια. Η λυση που βρηκαμε κι εμεις μη νομίζεις προσωρινή είναι αφού η ξαδερφη συμφωνησε να κρατά την μικρή μεχρι τον Αυγουστο, μετα ερχεται η άδεια μου και απο Σεπτεμβρη θελωντας και μη κι εμεις παιδικό θα πάμε .

Η μαιευτικη ήταν το ονειρο μου αλλα ακολουθησα αλλον δρόμο. Δούλεψα ομως για ενα φεγγαρι στο ΛΗΤΩ πανω στους ορόφους σαν διοικητικος και είδα πως τρεχαν τα κορίτσια ...

Οι άλλες το κανετε καλε ? ΠΕΖΗ βραδυνή σήμερα ε? Καλο κουράγιο. Giaki στο χω ξαναπει Ο Παναγιωτινος έιναι αστέρι !!!! Κυλήσου κι εσυ στα πατώματα τώρα και σε λίγο θα σε πονά ο σβέρκος γιατι θα θες να βλέπεις που πατά και που βρίσκεται:lol::lol:

DaF να μου φιλήσεις την Ερατούλα . Κατερινακι μου πως έισαι? Δεν καταφεραμε να μιλήσουμε τελικά...

Θα σας διαβασω άυριο απ τη δούλεια .Φιλια πολλά.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Τι μου κανετε?Ο δικος μου σημερα ολη την ημερα κοιμηθηκε μιση ωρα!!!!Το βραδυ δε, στις 10 και με τα χιλια ζορια!!!!Τι τα πιανει δεν ξερω...ευτχως δεν χτυπαει το κεφαλι του!!!!:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol: Παλι καλά... Μηπως τραβαει τα μαλλιά του κι αυτος????

giaki δικιο έχεις για τις ΜΕΝΝ εσυ ειδικά το χεις ζησει πολύ περισσότερο. Εχει ταλεντο στο να αγωνίζεται ο Παναγιωτίνος!

Φιλιά Πολλα.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

:lol::lol::lol::lol::lol: Παλι καλά... Μηπως τραβαει τα μαλλιά του κι αυτος????

giaki δικιο έχεις για τις ΜΕΝΝ εσυ ειδικά το χεις ζησει πολύ περισσότερο.

Εχει ταλεντο στο να αγωνίζεται ο Παναγιωτίνος!

Φιλιά Πολλα.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ολα καλα αλλα το "giaki" τι ειναι?

αντε ρε συμπεθερα κανεις και τη δυσκολη:tongue: gio=giaki, εγραψε η μαριγια!!:tongue:

δεν εχω πολυ χρονο τσουπρες μου, παντως να σας πω με το δωματιο ειμαστε πολυ καλα, καθε μερα ξυπναει στις 5 κ μετα απευθειας στις 9 μονο μια μερα ξυπνησε κ στις 7. γενικα μια μερα μονο μας ξυπνησε 5-6 φορες σε 7 ωρες...:rolleyes:

αφηστε που ξυπναω εγω πρωτη χεχε!!

νεαμανουλα τα πισωγυρισματα ηταν κ ο λογος που ηθελα να περιμενω, δεν μου αρεσει κ μενα σαν ιδεα, αν ειναι να το παρω αποφαση το πηρα ...τωρα σκεφτομαι αν ειναι σε πολυ ασχημη φαση (δοντια, αρρωστουλα) και ποναει πολυ, μονο τοτε να παιξει σαν λυση...αλλα αυτο που λες για το χρονο, οσο το νωριτερο, χμμμ νομιζω οτι ο καταλληλος χρονος ειναι οταν το αποφασισουν οι γονεις αφουγκραζομενοι τις αναγκες του παιδιου κ της οικογενειας....σε αλλους ειναι οι 2 μηνες, σε αλλους τα 2 χρονια....:)

μαριγια μου κ εσυ να μου φιλησεις το ανδριελακι καλεεεε τι τραβαει τα μαλλια της, κ πως θα παιζουν κομμωτριες με την ερατω;;;:tongue:

το κοπανημα το εκανε κ η νεαρα μου πριν κανα μηνα, οκ το κοψαμε πια, ουφ!μου την εσπαγε απιστευτα κ εμενα!πιο πριν απο αυτο κοπανουσε το κεφαλι της στα επιπλα, τζιζους δλδ!:rolleyes:

Σοφια τοτε θα του δινεις λιγο λιγο το ξενο, θα του εξηγεις πως εχουν τα πραγματα κ ολα θα πανε καλα!!:D

συμπεθεραααα ευγε στον παναγιωτινο!!!η οπισθεν εχει οντως πολυ πλακα, το εκανε τις προαλλες η ερατω αφου ειδε στην εισοδο μας εναν φιλο που ειχε ερθει και βουρρρρ εφυγε για αλλο δωματιο :lol: τρελα γελια!!

α, μαριγια το εκανα το κεικ, πεντανοστιμο βγηκε αλλα μαλλον φανηκε πολυ γλυκο στην ερατω, τρωει απο λιγο κ μετα το ξεπουπουλιαζει το καημενο. την αλλη φορα θα το κανω με λιγοτερες σταφιδες κ θα βαλω ταχινι , πιστευω θα το φαει πιο ευκολα!εγω παντως, το τιμησα δεοντως!!!

θα θελα να σας γραψω κι αλλα, αλλα εχω μαθημα πρωινο!:eek:βρε μαριγια, ξερεις που κολλαω κ δεν σε παιρνω; στο οτι εγω μπορω συνηθως τα μεσημερια να μιλησω, κατα τις 2 που κοιμαται η ερατω, εσυ ομως εισαι ακομα στη δουλεια, ε;:confused:

σας φιλω!!!παω για υπνο!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες.

Σήμερα είμαι στις μαύρες μου:-(, πράγμα σπάνιο για μένα γιατί γενικά είμαι άνθρωπος με θετική σκέψη και με ένα χαμόγελο στα χείλη (μέχρι παρεξηγήσεως).

Μόλις έφτασα στη δουλειά και βαριέμαι ατελειωτα.

Είστε καλά; Πάλι για εντατικές μιλήσατε και με αναστατώσατε...Anyway!:-(

Sofia δώσε κορν φλέικς αφοβα. Ο δικός μου τα λατρεύει!!!:D

Επιπλέον και εγώ άρχισα να σκέφτομαι βρεφονηπιακό από Σεπτέμβρη. Για να δούμε..

Σας αφήνω για την ώρα γιατί είμαι τόσο down που φοβάμαι μην σας χαλάσω τη μέρα.!

ΦΙΛΙΑ

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα μανούλες!τι κάνετε?

Σοφία μου την μικρή την πήγα παιδικό 9 μηνών λόγω του ότι έπρεπε να πάω για δουλειά!μια χαρά μας πήρε βέβαια κοντά 3 εμδομάδες η προσαρμογή αλλά χαλαρά δεν την πιέσαμε καθόλου. κοίτα το μόνο κακό είναι οι αρρώστιες αλλά σε ότι ηλικία και να πας τις αρρώστιες δεν τις γλιτώνεις. αν και εμένα η μικρή μόνο 3 φορές αρρώστησε είναι το μοναδικό παιδάκι που δεν έχει απουσία από τον ιανουάριο. βέβαια μας έσωσε το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας η οποία θερίζει στους παιδικούς. πάντως κορίτσια βλέπω πολλά πράγματα στη μικρή. τραγουδάει με τον τρόπο της χειροκροτάει και κάνει και ότι τη μαθαίνουνε στον παιδικό πχ χαρωπά τα δυο μου χέρια, η κουκουβάγια κτλ και την αγαπάνε και πολύ οι δασκάλες της να φανταστείτε εχτές πήγα να την πάρω και μόλις είχε ξυπνήσει και την είχε η δασκάλα αγκαλιά και είχε χουρνιάσει και της χάιδευε τα μαλλιά (η μικρή της δασκάλας!) πολύ μου άρεσε σαν εικόνα αν και ζήλεψα λίγο ομολογώ!

όσο για τα κορν φλέικς εμείς τα έχουμε ξεκινήσει πολύ καιρό αρχικά τα έτρωγε σαν πατατάκια αλλά τώρα παίρνει την κούπα της και πάει κάτω από το ντουλάπι με τα κορν φλέικς και φωνάζε μαμα μαμ μαμ μαμ μαμ!

αααα είμαστε και easy riders καβαλάει το ποδήλατο με μια άνεση και πάνε τα ποδαράκια της πολύ γρήγορα!χιχι πλάκα έχει!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα μανούλες.

Σήμερα είμαι στις μαύρες μου:-(, πράγμα σπάνιο για μένα γιατί γενικά είμαι άνθρωπος με θετική σκέψη και με ένα χαμόγελο στα χείλη (μέχρι παρεξηγήσεως).

Μόλις έφτασα στη δουλειά και βαριέμαι ατελειωτα.

Είστε καλά; Πάλι για εντατικές μιλήσατε και με αναστατώσατε...Anyway!:-(

Σας αφήνω για την ώρα γιατί είμαι τόσο down που φοβάμαι μην σας χαλάσω τη μέρα.!

ΦΙΛΙΑ

Κατερινάκι τι συμβαινει βρε?Τι νταουνιά ειναι αυτή σήμερα?

Chear Up my dear!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρ κορίτσια!

Ο Θανάσης είναι καλύτερα, ο πυρετός του κράτησε 2 μέρες και τώρα έχει τα γνωστά συνάχι και βήχα. Κόλλησα και το σύζυγο και ειμαστε όλοι μαζί συναχωμένοι! Ευτυχὠς δεν είχαμε πολλά παρατράγουδα από την αρρώστια του μικρού, ένα μικρό πρόβλημα μόνο με το φαγητό, αλλά επνέρχεται σιγά σιγά. Το κακό είναι πως θέλει να τον ταίζω μόνο εγώ, τι θα γίνει όταν γυρίσω στη δουλειά αναρωτιέμαι... Η κοπέλα θα έρθει από τις 2/5 οποσδήποτε, πρέπει να τη συνηθίσει ο μικρός πριν φύγω εγώ από το σπίτι... Τώρα πάω να τον ντύσω και να βγούμε έξω, επιτέλους μια ηλιόλουστη μέρα και ο Θανάσης έχει τρελλαθεί, θέλει βόλτα τώρα!!!

γεια σας κορίτσια! ΄Έχω μπει από το μάθημα πληροφορικής και δεν σας γράφω άλλα, αλλά σας αντιγράφω μια επίσης ωραία συνταγούλα!

Banana Muffins

Sugar free banana muffins are delicious when newly baked and served fresh from the oven. Try them when drizzled with hot sugar free custard.

Ingredients:

• 250ml full fat milk
  • Two eggs
  • Four ripe bananas
  • 150g (5oz) plain flour
  • One tsp bicarbonate of soda
  • Half tsp baking powder

Method:

Preheat your oven to 200 deg C/400 deg F/gas mark six. Peel your ripe bananas and mash them in a large bowl. In a smaller bowl, beat your eggs. Stir the eggs and milk into the bananas. Puree with a hand blender. Sieve your flour, bicarbonate of soda and baking powder, and fold into the batter. Spoon a generous amount of the mixture into each muffin case. Bake for 20 minutes, until risen and golden brown. These sugar free banana muffins are delicious when served with fresh cream.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...