Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!

Έχω από χθες άρρωστο το Θανάση πρώτη φορά με πυρετό. Μόνο αυτό, τίποτε άλλο. του κόπηκε και η όρεξη, δεν έφαγε σήμερα φρουτόκρεμα και το απόγευμα δεν ηθελε τίποτα, ούτε γάλα! Στενοχωριέμαι, κορίτσια, το καημενούλι μου και πρέπει να το κόλλησα εγώ που είμαι εδώ και πέντε μέρες με λαιμό και συνάχι...

Καλώσορίσατε στις καινουργιοφερμένες!

Vallou και Daf, κι εγώ εν μέρει έχω καταγωγή από Τζουμέρκα! Κοίτα που βρήκα και συμπατριώτισσες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαιρετω τις ομορφες!:D

επιχειρηση δωματιο εστεφθη με επιτυχια!τουλαχιστον την πρωτη νυχτα την βγαλαμε καθαρη!:D ξυπνησαμε μαζι στις 5.30,-τι σου ειναι η συνηθεια τοσων μηνων! θηλασε, - και μετα ξαναξυπνησε στις 9!κοιμηθηκε παααρα πολυ ησυχη!!χαιρομαι παρα πολυ για το κοριτσακι μου!!αντε, μακαρι να παει ετσι!

Σοφια γιατι εχουν πληγωθει οι θηλες;;;ειναι πολυ παραξενο μετα απο τοσους μηνες θηλασμου...μηπως σε δαγκωνει;;αν ναι, υπηρχε τροπος να μην υποφερεις...τον μαθαινεις να μη δαγκωνει!αν δεν ειναι αυτο , θα μπορουσα να υποθεσω μονο καντιντιαση...η οποια, απο τα λιγα που ξερω, δεν κανει πληγες....βαζεις λανολινη τουλαχιστον;;επισης το γαλα παραγεται οσο θηλαζει το παιδι, οποτε μονο αν αντικατεστησες θηλασμους κ ειχες ξεκινησει εσυ τον αποθηλασμο (δινοντας του αλλο γαλα πχ) θα λιγοστευε το γαλα σου. αν το παιδι θηλαζε ως συνηθως, το γαλα σου δεν ειχε λογο να μειωθει.

Κατερινα οταν την κοιμισω εγω θηλαζει κ κοιμαται στο στηθος. μετα τη βαζω στην κουνια.

αν δεν γινει αυτο, την κρατω αγκαλια ενω εχει την πιπιλα κ μετα τη βαζω κατω κ συνεχιζω να την κουνω απαλα.συνηθως τραγουδαω το νανι νανι:tongue:...αν δεν πιανει ουτε αυτο επαναλαμβανω τα βηματα 1.αγκαλια +κουνημα 2.κατω+κουνημα. αν παλι τζιφος...αναλαμβανει ο πατερας της...:rolleyes: ! μου εδωσε μια κοπελα το βιβλιο the no cry sleep solution που το βρισκεις απο το ιντερνετ κ εμαθα αρκετα πραγματα!

μαριγια σουπεεεεεερ η συνταγη!!!!!!!!!!!θα την κανω αυριο κιολας!!!!!!!!!μιλ μερσι μανταμ!!:D

χεχεχε τα καρυδοσαπουνα τα πηρα πριν λιγες μερες!!!!και ναι, ειναι απιστευτα οικονομικα , καθαριζουν μια χαρα, κανουν για ολα τα ρουχα και ειναι εντελως οικολογικα!!!!επισης δεν χρειαζονται μαλακτικο!το 'μειονεκτημα' ειναι οτι δεν αφηνουν αρωμα. αν θες αρωμα, προτεινουν στο e-shop τη λυση να βαζεις ελαχιστο αιθεριο ελαιο, πχ. λεβαντα, στην πλυση. δες κ εδω, ειδικα απο το σχολιο 115 και κατω (εχει κ τις αποριες μου:mrgreen:)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=44913&page=4

α και μιας κ λες για ομοιοπαθητικο, θα πας στον δικο μας παιδιατρο; σου εδωσα το τηλ, ετσι;

με το καλο τα βαφτισια κοριτσια!!!α ρε Κατερινα, ακομα σας παιρνω τηλ γμτ.....τρεχω κ δεν φτανω με τη ζουζουνιτσα ......:rolleyes: κοπελια βλεπω εχεις εντρυφησει στην ψυχολογια!!διαβαζε κοπελα μου, να τα λες κ σε μας :mrgreen:

Αντα περαστικα σας γρηηηηγορα!!!(τσιπουρακι δεν παιζει σε αυτη την ηλικια:tongue::tongue::tongue::tongue:)

κ annic με γεια τα τικερακια!

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!ααααχ ειμαι ενα πτωμα...μολις τον κοιμησα ειπα να μπω λιγακι να δω τι κανετε και σε λιγο θα την πεσω με χιλια!!!!!!ετρεχα ολη μερα για τα της βαφτισης...πηγαμεστην εκκλησια να δουμε πως θα κανουμε τον στολισμο....παρεπιπτοντως βγηκε πολυ ωραιος!!!!λευκα φαναρακια πνω σε λαχανι υφασμα να πεφτει πανω στα σκαλια!!!τελειο δεν τοπεριμενα τοσο ωραιο...και κατι νανους με κερακια μεσα κοριτσια και οοοοοολα αυτα απο το τζαμπο!!παμφθηνα σας λεω συμφερει!!!!

daf μου, ναι αυτος με δαγκωνε οι πληγες ηταν γυρω απο την θηλη στην θηλαια αλω.ξερω οτι το γαλα δεν μειωνεται εφοσον θηλαζεις αλλα του μικρου μου δεν του εφτανε για μια ολοκληρη νυχτα οποτε ξυπνουσε ανα 2 ωρες να θηλασει και η ποσοτητα ειναι μικρη ξερεις...ποσο να βγαλει 20-30μλ??και ποσο να παραγει σε διαστημα τοσο μικρο???γενικοτερα δεν κοιμοταν τα βραδια φταιγαν και τα δοντια σιγουρα οι ιωσεις απτην αλλη και κουραστηκα να σου πω την αληθεια μου παρα πολυ......απο την στιγμη που αρχισε να πινει το ξενο (επαρκεις ποσοτητες πια 100-200 γρ)κοιμαται και ξυπναει μια φορα στις 5-6 το πρωι πινει ξανα γαλατακι και στις 9 ειναι στο ποδι!!!:D:D:Dδεν ξερω απο την μια στεναχωριεμαι που το εκοψα γιατι βλεπω οτι το ζηταει να φανταστεις βαζει το χερακι του μεσα απο την μπλουζα μου :tongue::tongue::tongue::tongue: αλλα απο την αλλη επιτελους αρχισαμε να κοιμομαστε ΟΛΟΙ μας..ειχα τοσα νευρα ολη μερα απο την αυπνια και δεν μπορουσα να λειτουργησω......

1VR5.jpgIkfxp3.png

annic μου πολυ ομορφα τα τικερακια σου!!!!!αντε επισημα και εμεις στο club!!!!:D:D:D:D:D:D:Dγια πες μας πως τα καταφερνεις και με 2 παιδακια????εγω με ενα και εχω πελαγωσει πραγματικα!!!!δουλευεις???

κοριτσια απο που ειστε αληθεια????εγω μενω στην αργυρουπολη αθηνα αλλα η καταγωγη μου ειναι απο μακεδονια!!!

1VR5.jpgIkfxp3.png

Πολλές αρρώστιες διαβάζω, περαστικά γρήγορα και σε σας Αντα μου!Ε'ίναι ο καιρός των ιώσεων!Κι εγώ πριν καμιά εβδομάδα ήμουν χάλια, τώρα είναι ο σύζυγος, η μικρή ευτυχώς φτουφτουφτου είναι μια χαρά.:D

Είδες dafίτσα μια χαρά με την αλλαγή δωματίου και στενοχωριοσουν!Μια χαρά η Ερατώ, ε?Πρόσεξε τώρα μην ξυπνά τα βράδια και την παίρνεις πάλι στο κρεβάτι σας και έχετε πισωγυρίσματα. Συμφωνώ για μία μάνα που θηλάζει είναι τρελή κούραση αλλά και από την άλλη κάποια στιγμή πρέπει να πάει το παιδί στο δωμάτιο του κι όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.

sofia-totti εύχομαι να πάνε όλα τέλεια στα βαφτίσια σας.Πολύ φάτσα το μπεμπόνι σου να το χαίρεσαι.

Όσο για το αν κακομαθαίνουμε τα μωρά μας, επειδή πριν λίγο καιρό με προβλημάτιζε έντονα (και κυρίως το σύζυγο) επειδή ξέρετε η Χριστίνα από πείσμα, νεύρα και ένταση καλά κρατεί, εκανα μία μεγάλη κουβέντα με τη παιδίατρο μας και μου είπε τα εξής..

-αμα δεν θέλεις ένα κακομαθημένο παιδί, αποκλείεται να το κάνεις

- φυσικά το μαλώνουμε, το αφήνουμε να κλαίει, με μέτρο όλα αυτά.

- στην ηλικία που βρίσκονται είναι πολύ μικρά ακόμη για να περιμένουμε από αυτά υπακοή και πειθαρχία, αυτό θα ξεκινήσει όταν το παιδί αρχίσει να μιλάει και να επικοινωνεί με τους γονείς περί στα 2-3 χρόνια.δηλ. όσες εκατομύρια φορές του λες -μην πας στην τηλεόραση, αυτό μπορεί να σε ακούει, να καταλαβαίνει ότι είναι λάθος αλλά δεν υπακούει και κάνει το δικό του, δεν καταλαβαίνει ΓΙΑΤΙ είναι λάθος. Εμείς όμως επανελειμμενα του εξηγούμε άσχετα να δεν το κάνει. Αυτά σε γενικές γραμμές και με ησύχασε λίγο..

Αυτά τσουπρίτσες φιλάκια σε όλα τα μπεμπόνια!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία με το καλό η βάφτιση του Τζιμάκου και μη στενοχωριέσαι που του το έκοψες μακάρι κι εγώ να είχα καταφέρει να την θηλάσω τόσο πολύ αλλά βλέπεις μπήκαμε σε περιπέτειες από πολύ νωρίς αφού μπήκαμε στην ΜΕΝ λόγω νωθρότητας ( το σκέφτομαι τώρα και γελάω.. νωθρότητα το Ανδριελακι και τώρα δεν βάζει κ%λο κάτω...) οπότε πήρα θήλαστρο έδινα και ξένο και σε 2 μήνες πάει περίπατο ο θηλασμός...Τες πα πονεμένη ιστορία...

Βρε DaF υπάρχει αλήθεια τοση κρίση που δεν πληρωνουν ούτε τα ιδιαίτερα ρε γμτ? Αφου δεν εχουν λεφτά τότε τι κάνουν? Εγω αμα χρωστάω δεν μπορώ να κοιμηθω το βράδυ απ το άγχος μου...

Τι ωραίες μέρες ξεσκάσαμε λιγάκι το ΣΚ. Πήγαμε για φαγητό με ένα ζευγάρι φίλους του συζύγου που δεν τους ήξερα εγώ και έτυχε η κοπέλα να είναι ψυχολόγος Την ζάλισα την κοπέλα με ερωτήσεις σχετικά με την μικρή ..Πάντως κι εκείνη τα ίδια μου είπε που λέμε κι εμείς εδώ για την πειθαρχία σε αυτές τις ηλικίες .

Κορίτσια βρήκαμε κοπέλα για την μικρή!! Όχι άγνωστη αλλά μια πρώτη ξαδέρφη του συζύγου που έτυχε να έχει ανάγκη για δουλεια η κοπέλα. Έχει μεγαλώσει ήδη 2 κόρες που είναι στο Γυμνάσιο τώρα οπότε θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Εδώ η νονά και τα κατάφερε που δεν είχε μείνει με μωρό μόνη της ποτέ ..Βέβαια κρατάω ακόμα μικρό καλάθι αλλά γενικά είναι πολύ καλή κοπέλα και την συμπαθούσα εξαρχης..Ηρθε σήμερα να γνωριστούν με την μικρή και η μικρή την λάτρεψε !! Την έβαλα να την ταΐσει αλλά δεν τα κατάφερε γμτ Βέβαια είναι κι η μικρή δύσκολη σας έχω πει τι τράβηξα και τι τραβάω ακόμα...Που θα πάει όμως θα τα βρούνε πιστεύω.

Αντα μου περαστικά στον μικρο.

Vallou η Πεννουλα είναι πολύ μπροστά .. Ειναι αλήθεια πως τα δευτερα μαθαινουν ποιο γρήγορα γιατί μιμούνται τα μεγάλα...

Πολυλογια μ επιασε ...Ποτε θα ξαναρθει η Παρασκευη ???????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημέρα μανούλες!καλή εβδομάδα!

καλέ τι λαλίστατες που είστε έκανα πόση ώρα να σας διαβάσω!

λοιπόν πήγαμε και εμείς το σαββάτο και είδαμε για μπομπο, στέφανα λαμπάδες όλα ουφ πάει και αυτό θα πάω τον μάιο να τα παραγγείλω!θα μου πείτε νωρίς τρέχω αλλά με ΄δουλειά και παιδί δεν ξέρεις ότι θα έχεις πάντα χρόνο!το σαββάτο έχω και πρόβα νυφικου για να δούμε!

λοιπόν μιας και μιλάτε για ψυχολογία να ρωτήσω και εγώ!η μικρή μου γενικώς είναι τσαμπουκάς όταν νευριάζει τα σπάει κανονικά αλλά με ενοχλεί που συνέχεια ακόμη και στο άσχετο χτυπάει τον εαυτό της και όταν λέμε χτύπημα μιλάμε για γερές ξυλιές και κυρίως το κεφάλι της!προσπαθώ να της το σταματήσω μαθαίνοντας της όταν το κάνει ότι αυτό είναι το κεφάλι αυτά τα αυτιά μας τα μαλλιά μας το σταματάει αλλά μετά από λίγο μπαμ μπουμ!λέτε να είναι κάτι ψυχολογικό?λέτε να κάνω κάτι λάθος?να την αγχώνω?λέτε να τρώει πολλές ξυλιές από άλλα παιδάκια στο σχολείο?

τώρα το θέμα θηλασμού!εγώ ακόμα την θηλάζω και θα το συνεχίσω μέχρι τον σεπτέμβριο αλλά πάντα πριν την θηλάσω για να κοιμηθεί και μετά τον πρωινό θηλασμό της δίνω μισή κούπα γάλα και λίγα κορν φλέικς!τα τσακίζει και μετά πίνει το γάλα από την κούπα!το βράδυ έχει μάθει βάζουμε την πυτζάμα πάει και κάθετε στο καρεκλάκι και περιμένει τρώει πίνει θηλάζει μετά αγκαλίτσες και φιλάκια με μαμα μπαμπά και την βάζω ξύπνια στο κρεββάτι όπου αμέσως μόνη της ξαπλώνει να κοιμηθεί!ευτηχώς πλέον κοιμάται μόνη της να και ένα καλό που την έμαθαν στο σχολείο εκτος των άλλων!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια!

Πω,πω ένα ΣΚ δεν μπηκα και αλλωνίσατε!!!!Τι τρελλός χαμός στο φόρουμ μας πια!!!!

Συμπεθέρα μπράβο σου, αν και με κατασυγκίνησες με την περιγραφη σου βρε...σας χαιρετούσε το Ερατουλίνι!!!!Και εμένα τις πρώτες μέρες μου είχε κακοφανεί, μετά όμως μιά χαρά!!!!Ακόμη δε, όταν τον κοιμίζω καμιά φορά στην μαμά μου, 3 οροφους πιό κάτω, σκάω που βλέπω το κρεβάτι του άδειο!!!!:(Θέλω λεπτομέριες και εγώ για τα καρυδοσαπουνα...απο που τα παιρνεις?Δώσε μας τα φώτα σου!!!!

neamanoula και ΠΕΖΗ κανένα καφέ θα πιούμε?

Για την συμπεριφορά μας που λέτε, συμφωνώ 100% με την Κατερίν@ Δεν μπορείς να είσαι όλη την ημέρα με το "μη" και το "όχι"...απλά δεν γίνεται, και ναι όντως πολλά απο αυτά που κάνουν τα μικρά πρέπει να μην τα δίνουμε ιδιαίτερη σημασία.Πάντως κοριτσια τώρα σας καταλαβαίνω...Θυμάστε που σας είπα ότι αρχίσαμε να περπατάμε με υποστήριξη-sofia-totti δεν είστε μόνοι-?ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΜΕ και επίσημα πιά...ναι το κάναμε και αυτό αναποδα...πολύ γέλιο έχει παντως...που τον χάνεις, τον βρίσκεις ή στις παντόφλες ή στα καλοριφές να βάζει το δάχτυλο του στους σωλήνες που βγαίνουν απο το πατωμα!!!!Ήδη βέβαια αφήνει εδώ και καιρό τα χέρια για να σταθεί, αλλα μετά απο 4-5 δευτερόλεπτα "γέρνει" και το παίρνει η κάτω βόλτα:tongue::tongue::tongue:!!!!!Δικαιούμε λοιπόν και εγώ να πω ότι πιά είμαι "τρεελλο κουκουβάγια":!::!::!:

Για τις κούνιες μην σας πω καλύτερα!Όταν πάμε για να φύγουμε γίνεται καβγάς, δεν θέλει να κατεβεί...και όντως ρε κορίτσια, τον κατεβάζω να παιξει με τα πιτσιρίκια του συγκροτήματος και τους βλέπει ο καημένος και λαχταράει απο την χαρά του.Ακομή βέβαια δεν μπορεί να κάνει και πολλά αλλά έρχονται τα υπόλοιπα κοντά του και κανει σαν τρελλός απο την χαρά...τσιρίδες κακό, σούπερ ειναι!!!!Επιτέλους άνοιξε οι καιρός και θα τα ευχαριστηθούμε περισσότερο, εμείς που δουλέυουμε!!!!

Με το καλό οι βαφίτσεις κορίτσια!!!!

hello απο το πεδίο μάχης!! july τι καλή που ειναι η κόρη σου ! Μπ΄ραβο στο ζουζουνι ! Οσο για αυτο που χτυπιέται μην ανησυχείς το κάνει κι η δική μου και το κάνει και η ανιψιά μου που είναι 2 μήνες μεγαλύτερη ,αυτη ειδικά χτυπά το κεφάλι της στο τζαμι του παραθύρου:shock:.. Η δικιά μου χτυπά το κεφάλι της και λεει και ντα ντα κιολας.:confused:. Που και που τραβάει και τα μαλιά της και βγάζει τρίχες κανονικά.. Εχει που χει 5 τριχες αμα ξεμαλιάζεται κιολας τι θα μεινει:lol::lol:....

Gio σου εστειλα mail ok ? Αυτα κοριτσια μου παώ να δουλεψω τώρα.;).

nI9Sp3.png

urDwp2.png

hello απο το πεδίο μάχης!! july τι καλή που ειναι η κόρη σου ! Μπ΄ραβο στο ζουζουνι ! Οσο για αυτο που χτυπιέται μην ανησυχείς το κάνει κι η δική μου και το κάνει και η ανιψιά μου που είναι 2 μήνες μεγαλύτερη ,αυτη ειδικά χτυπά το κεφάλι της στο τζαμι του παραθύρου:shock:.. Η δικιά μου χτυπά το κεφάλι της και λεει και ντα ντα κιολας.:confused:. Που και που τραβάει και τα μαλιά της και βγάζει τρίχες κανονικά.. Εχει που χει 5 τριχες αμα ξεμαλιάζεται κιολας τι θα μεινει:lol::lol:....

Gio σου εστειλα mail ok ? Αυτα κοριτσια μου παώ να δουλεψω τώρα.;).

Σου απαντησα!!!!

Αντα περαστικά σας ,βρε.Πως ειναι ο μικρός?Τα υπόλοιπα αρρωστομωράκια ειναι καλύτερα μάλλον!!!!

Διαφημίσεις

gio συγχαρητήρια!Φαντάζομαι σου έφυγε ένα άγχος, έ?

july κι εμένα χτυπιέται στο κεφάλι πολλές φορές το κάνουν σαν παιχνιδι άλλες από τα νεύρα τους.Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, της απομακρύνεις τα χεράκια και της εξηγείς!Η δικιά μου που όταν τσατίζεται μαζί μου, έρχεται να με δαγκώσει κι επειδή εγώ δεν κάθομαι (χαζή είμαι?) δαγκώνει τα χέρια της με μανία?Είναι άσχημη συμπεριφορά αυτό και τη μαλώνω.Ενός χρονών σκ@τα κι έχουν και νεύρα!!!!

yaeNp3.png

καλησπερα κοριτσια. πως τα πατε? τα ζουζουνια σας ? εφυγε το σκ μετα απο πολυ τρεξιμο. ευτυχως που ηρθα στη δουλεια να ξεκουραστω λιγακι. με δυο παιδια δεν παλευεται με τιποτα . ειδικα αν η μεγαλη ζηλευει τη μικρη . πολυ ξυλο κοριτσια. παρα πολυ ξυλο.

gio συγχαρητήρια!Φαντάζομαι σου έφυγε ένα άγχος, έ?

Φιλενάδα εσύ τουλάχιστον ξέρεις...ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι ανοδικά!!!!

Σορυ για πριν αλλα μου έχουν σπάσει τα νευρα σήμερα και γενικά έτσι προβλέπεται και ο υπόλοιπος μήνας!!!

annic ξύλο?Χτυπιούνται δηλάδή?Κοριτσακια σου λεει μετα!!!!

annic ξύλο?Χτυπιούνται δηλάδή?Κοριτσακια σου λεει μετα!!!!

ναι καλε . μεταξύ τους . εκει που καθετε η μεγαλη περναει και ριχνει μια στο κεφαλι της μικρης . και αντιθετα η μικρη τραβαει τα μαλλια της μεγαλης. αφου ωρες ωρες λεω μηπως φταιω εγω που εχουν γινει τοσο επιθετικες? αλλα δεν κανω τιποτα η κακομοιρα . πλεον καθομαι και τις βλεπω.

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!

Ολες καλα απο οτι βλεπω!! gio κοπελαρα μου μπραβο στον Παναγιωτη σου..εμ τι νομιζες κυρια μου..ετσι θα την εβγαζες εσυ στα χαλαρα...????:tongue::tongue:Παναγιωτη..τρεχτην τρεχτην!!!!!:P:p:p

Φιλεναδες καφεδακι δεν ξερω ποτε θα πιουμε ακριβως αλλα σιγουρα θα το κανονισουμε φυσικα..αν και Σ/Κ που θα ειμαι σε ρεπο υπολογιζω σε κανα μηνα περιπου..οταν θα ειναι θα σας ενημερωση απο νωρις..σας πεθυμισαααα!!!!

Εμεις κατα τα αλλα καλα..ο αντρουλης εχει ρεπουδακια και ειπαμε να παμε καμια βολτα σημερα το πρωι προς τζαμπο μερια..βρε παιδια βγαλανε τα καλοκαιρινα..κουβαδακια κ.λ.π. πω πω ανυπομωνωωω!!!

Αυτα...σας αφηνω παω να την πεσω γιατι ειμαι νυχτερινη αποψε και δεν τραβαει η ομαδα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...