Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεαμανουλα πολύ πλάκα το Χριστινάκι !! Τρέχει και κυνηγάει τα παιδάκια στις κούνιες ε?? Τι καλό παιδάκι μπράβο μπράβο!! Εμείς είμαστε από αυτά που τα κυνηγάνε τα άλλα παιδάκια να τα αγκαλιάσουν και τρέχουν να κρυφτούν .:(..

Πάλι δόντια πρέπει να βγάζει το καμάρι μου δεν εξηγείται τόση γκρίνια πια.. Τώρα θα μου έλεγαν κάποιοι που την ξέρουν πως είναι κι απ τη φύση της λίγο γκρινιάρα η Ανδριέλα.. Αλλά βρε κορίτσια πολύ θέατρο παίζει αυτό το παιδί και δεν ξέρω τι φταίει.. Τι εννοώ : Θέλει ας πούμε να φάει τα παπούτσια , έτσι και της πω "όχι αυτό κακό Ανδριελα" πέφτει κάτω στα πατώματα και κλαίει λες και της έχει συμβεί το χειρότερο πράγμα στον κόσμο :confused:.. και αμέσως στο δευτερόλεπτο έτσι και της δείξω κάτι αστείο 'η της κάνω καμιά γκριμάτσα λύνεται στα γέλια:confused:.. Δεν ξέρω αν είναι μια συνηθισμένη συμπεριφορά σε αυτή την ηλικία εσείς το αντιμετωπίζεται αυτό? Δεν θέλω να μεγαλώσω ένα κακομαθημένο παιδί ρε γμτ:(...

Όσο για τα φιλάκια τα δίνουμε κι εμείς στη μαμά και στον μπαμπά με στόμα ορθάνοιχτο φωνάζοντας ααααααααα!!! ,Μας γεμίζει σάλια το τερατάκι μου αλλά δεν την χορταίνουμε οταν το κάνει ..Όποτε Γιωργάκη στην επόμενη βόλτα η Ερατούλα και η Ανδριελα θα σε μαδήσουν στα φιλιά :lol:!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο δικός μου την πρώτη μέρα που πήγα δουλειά και τον άφησα μόνο του, όταν γύρισα δεν με ήθελε καθόλου. Μόλις με έβλεπε, έκλαιγε. Αδύνατον να έρθει στην αγκαλιά μου! Ευτυχώς του πέρασε και είμαστε πάλι σε μια σχέση εξάρτησης!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Aκριβως αυτα περάσαμε κι εμεις καλή μου οταν πηγα για δουλειά. Οσο για την σχέση εξάρτησης που λες εμενα η δικιά μου την έχει με τον πατέρα της.. Ισως στον γιο να σταθω περισσότερο τυχερη...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Aκριβως αυτα περάσαμε κι εμεις καλή μου οταν πηγα για δουλειά. Οσο για την σχέση εξάρτησης που λες εμενα η δικιά μου την έχει με τον πατέρα της.. Ισως στον γιο να σταθω περισσότερο τυχερη...

Μωρε τι καλά που είναι τα κοριτσάκια....

Μarigia το θυμάμαι αυτό με τη δουλειά που το είχες και εσύ...

Εμένα ο δικός μου βγάζει "νεύρο". Αν δεν του δώσεις αυτό που θέλει τσιρίζει και κλαίει...Και δεν μου αρεέσει καθόλου αυτό....:evil:

cEyXp3.png

q61sp3.png

sofia-totti καλωσήρθες!!!!Με τον Τότη στην Θεσσαλονίκη καμιά σχέση???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βαλε τίκερ να ξέρουμε πόσο είναι το μωράκι σου!!!!Κορίτσάρα ή Αγόραρος

καλως σας βρηκα gio kx!!!!!!!!!!!!!αααααιντε να προσπαθησω παααλι να βαλω αυτο το τικερακι!!!!αιντε να δουμε!!!!

οχι καμια σχεση βρε!!ετσι με λεγανε οι φιλες μου totti απο τον ποδοσφαιριστη τον τοτι!εισαι απο θεσσαλονικη gio kx??εγω σπουδαζα θεσνικη αλλα τωρα πια μενω μονιμα στην αθηνα!!

1VR5.jpgIkfxp3.png

Διαφημίσεις

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεχομαι τα συγχαρητηρια σας!!!!!μπορεσα και εβαλα επιτελους τικερακι!!!!!annic δεν ειναι δυσκολο τελικα...εγω κολλουσα εκει που ηθελενα βρεις τον κωδικο τελικα ειναι ακριβως απο κατω!!!!ελεος!!!!κολλαει το μυαλομου πολλες φορες....χιχιχιχι!!!!!!!!

κοριτσια περπατανε τα μωρακια σας???εμεις οχι ακομα και ανησυχω.....σαν πρωτομανα και εγω....βεβαια μπουσουλαει απο εννια μηνων αλλα για περπατημα γιοκ.δεν θελει με τιποτα βρε τι στρατα στρατουλα καθε μερα αυτος τα ποδια κατω κατευθειαν να κατσει!!!

αλλη ερωτηση!!!ειναι καμια που θηλαζει ακομα????μηπως????? εγω σταματησα μονο βραδυ πριν κοιμηθει και αυτο σε λιγες μερες θα κοπει.αλλα δινοπαθησα μεχρι να μπορεσω να το κοψω....δεν ηθελε και κανενα αλλο γαλα οποτε ακομα πιο δυσκολα.... φιλια πολλα καλο βραδακι να εχετε!!!!!!

1VR5.jpgIkfxp3.png

Σοφια-τοττι μια χαρα το τικερακι σου..επομενως καλως ηρθες και επισημα στην παρεα μας , ελπιζω να σου αρεσει και να μεινεις μαζι μας!!!

neamanoula μου κουκουβαγια μου εσυ!!!! Εγω τα κατορθωματα του Νικολιου δε σας τα γραφω σημερα μιας και τον εχω στην μπουκα , καθως και εμενα χθες με ξενυχτησε απο τις 4 παρα εως τις 5 και κατι...μα τι στο καλο συνεννοημενα ειναι τα ατιμα και τα πιανει ολα μαζι η γκρινια, το ξενυχτι κ.λ.π.???

Απο αρρωστιες καλα παμε, εγω δηλαδη, τελικα ξεκινησα μια amoxil καθως δεν μπορω να καταπιω με τιποτα και εχουν σπασει τα νευρα μου:twisted:, ελπιζω ως αυριο να περασει.

marigia αυτο με το κλαμα το κανει συνεχεια ο δικος μου, και μαλιστα τον φωναζω κακομαθημενο, ειναι ξεσπασμα της στιγμης οπως λες και εσυ και απλα εκεινη την ωρα δεν του δινω καθολου μα καθολου σημασια. Ετσι καθεται ουτε 10 δευτερολεπτα και κλαΙει, καταλαβαινει οτι τον σνομπαρω οποτε και σταματαει, αλλα οτι το κανει το κανει..:roll:

daf μου ουτε ενδοεπικοινωνια ουτε τιποτα , οπως λεει και η neamanoula τα παντα ακους μην ανησυχεις! Καλα σηκωνεται η μικρη να θηλασει 4 φορες το βραδυ?? Χαρα στο κουραγιο σου, δεν νομιζω να το αντεχα με τιποτα αυτο, εδω μια φορα σηκωνεται υπο νορμαλ συνθηκες γυρω στις 6 για γαλα και πολυ μου φαινεται..πεθαινω απο την νυστα εκεινη την ωρα..:?

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

sofia totti κουκλος ο Τζιμάκος φτου φτου!! Μην ανησυχεις που δεν περπατα ακόμα του αδερφού μου περπάτησε 15 μηνων οπως κι εγω περπάτησα 15 μηνων η κουμπάρα μου δε περπάτησε 18 μηνων!!!!!!!!!!!! Σκεφτητε πως εαν σήμερα ενα παιδί ως τους 18 μήνες δεν περπατουσε θα το είχαμε τρελάνει στις φυσικοθεραπειες και στις εξετάσεις.. κι ομως η κοπέλα είναι και αθλήτρια και δεν ειχε και κανένα απολύτως πρόβλημα στο μέλλον.

ΠΕζουλινη ωστε ετσι τα κακομαθημενα μας ε?? Κι εγω δεν της δίνω καμιά σημασία και μετα μου αρχίζει τις μαλαγανιές..

Αυπνιες εχω today....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα κορισάκια μου!! :D

Νεαμανουλα απο υγεία νομίζω ότι είμαι η μόνη που είμαι καλά αυτή τη φορά, σ' ευχαριστώ :tongue: Περαστικά σε όλες σας και τα μωράκια σας!! Stellas κουράγιο.. το πέρασα κι έγω αυτό με τις μάσκες στην Πενούλα μου τον Φεβρουάριο...

ΠΕΖΗ μου περαστικά και σε σένα!! Αυτή την εβδομάδα κάποια στιγμή πόναγα όταν κατάπινα και εγώ.. λέω αμαν την ψώνισα πάλι.. Λοιπόν ήπια 2-3 Άγια Τσιπουράκια από τα Τζουμέρκα και έγινα περδίκι... Το φάρμακο του πεθερούλη μου έπιασε.. και από κέφι τρελό :mrgreen::mrgreen:

Λοιπόν σας έχασα αυτή την εβδ.. άρχισαν τα σχολεία βοηθειά μου, και κατά τις 11 το βράδυ με έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ.. με το ζόρι να πάω στο κρεβατάκι μου.. Αφήστε που η μικρή κάθε βράδυ θέλει γάλα μια στις 5 μια στις 6 μια στις 2,30... τσατάλια τα νεύρα μου.. Σκάσαν όλοι οι τραπεζίτες και ελπίζω να κοιμηθούμε τώρα..

Dafaki με ταξίδεψες και μένα με την περιγραφή σου... Τυχερό μωράκι η Ερατούλα να έχει τόσες εικόνες από τόσο μικρή!!! Να δούμε εμείς πότε θα ξεκουνηθούμε με τις δουλειές μας που έχουμε μουχλιάσει όλο στα ίδια.... ουφφφ!!

Μια χαρά θα πάει στο δωματιακι της μην τη φοβάσαι. Μια δυο μέρες και θα στρώσει.

Απο φαγητό... Λοιπόν η Πένυ μου θέλει να τρώει μόνη της πια!! Το κλείνει το στοματάκι της όταν πάω να την ταίσω εγώ. Φυσικά πασαλίβουμε όλο τον κόσμο αφού στη διαδρομή το μισό κουτάλι καταλήγει επάνω της. Είπα να την αφήσω αφού το θέλει. Αλλά το απογευματινό φροντίζω να της το δίνω συνοπτικά γιατί μετα βίας είμαστε 8500 κιλά!! Μη μου αδυνατήσει κι άλλο. Σήμερα στην παιδική χαρά αγκαλιάζαμε κι εμείς όλα τα συνομήλικα μωράκια!! Χάρηκε πολύ και με την κούνια.. λέει και το τραγουδάκι μόνη της ... κουνιααα... μπέλααα.. ΚΟυκουβάααα και εγώ λοιπόν :rolleyes:

κοριτσια μου την πηγαμε στο δωματιο της....το τι κλαμα εριξα δεν λεγεται (αφου κοιμηθηκε και αφου ειδα το αδειο μας δωματιο) ο αντρας μου μια γελαγε, μια με παρηγορουσε, μου ελεγε αντε να φυγει κ φοιτητρια να δω τι θα κανεις...:rolleyes:

κοριτσια μην το λετε το και πολυ αργησε...για μια μαμα που θηλαζει ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα αν το παιδι ειναι σε αλλο δωματιο.....κωνσταντια πες που με καταλαβαινεις, δεν με πιστευουν!;)

επισης δεν παιζει να μην εχουμε ενδοεπικοινωνια, τα δωματια ειναι στις δυο γωνιες του σπιτιου, καμια σχεση το ενα με το αλλο (σκ@## διαρρυθμιση....:()

Σοφια με γεια το τικερακι!σουπερ ο μικρος! οπως βλεπεις θηλαζω εγω, ειναι κ η Κωνσταντια κ αν δεν απατωμαι κ η Στελλα.....εσυ αν καταλαβα καλα θηλαζεις μια φορα το βραδυ;εισαι σε φαση αποθηλασμου δλδ;

αχ, λοιπον συνεχιζω τον πονο μου εγω, αν βαριεστε πατε παρακατω:tongue:........στην αρχη που την εβαλα για υπνο εκλαψε 2-3 φορες, αλλα ολα οκ.....δυο πραγματα με συγκινησαν βρε παιδια...οση ωρα μεταφεραμε την κουνια, μας εκανε γεια σου με το χερακι!!!:shock: κ επισης εσκασε στα γελια με το χαλι της και τα κουκλακια κ γενικα ολα οσα εχει το δωματιο της που τα εβαλα παλι χτες με τοση αγαπη.....αχ το ζουζουνιιιιι μουου!!!!!:P

μαριγια μην φοβασαι για την ανδριελα, το παιδακι σου εχει τραβηξει πααααρα πολλα κ μπορει να ποναει που κ που η γλυκουλα....παιρνει ακομα αντιβιωση;τι σας λεει ο παιδιατρος;

θα μεγαλωσει η ζουζουνα κ θα δεις , μια χαρουλα θα ειναι, ειστε κ οι δυο τοσο καλοι γονεις , αποκλειεται να βγει κακομαθημενο, πιστεψε με!;)

επισης μια χαρα τα λες για την αναπτυξη, μαζι σου! ακουσε σημερα ο συζυξ στο ραδιοφωνο για ενα θεμα με 'πειραγμενες' καμπυλες αναπτυξης στην Ελλαδα......θα σου πω περισσοτερα αμα το βρω κ εγω για να καταλαβω περι τινος προκειται......εχει απιστευτο ενδιαφερον παντως, αν ειναι αυτο που νομιζω...:rolleyes:

απο τσιριδες κ εμεις μια χαρουλα, παραπονο δεν εχω, καθε μερα κ κατι καινουριο!ε,πως να γινει, δοκιμαζουν τα ορια τους (κ τα δικα μας) αλλα θα μαθουν που θα παει....κ που ειμαστε ακομα παντως.....!στα 2 λεει γινεται της τρελης!το βλεπω κ απο φιλους που εχουν διχρονα, μιλαμε για τρεξιμο παιδια, οχι αστεια!!!!

γεια σου βαλλου ξενυχτισα!!

λέω αμαν την ψώνισα πάλι.. Λοιπόν ήπια 2-3 Άγια Τσιπουράκια από τα Τζουμέρκα και έγινα περδίκι.

πες ταααααααααα!!!!!!α ρε πατριδαααα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μόλις έφυγα εγώ, εμφανιστήκατε όλες!!!:confused::confused:

Daf την άφησες να κοιμηθεί μόνη της στην κούνια ή την κοίμισες και την έβαλες; Θέλω να μάθω να τον κοιμίζω μόνο του αλλά δεν τα έχω καταφέρει...:-(

sofia-totti γλύκας ο τζιμάκος!!! :P:p Θα συμφωνήσω με τη marigia, μην ανησυχείς. θα περπατήσει. Απλά έχει βολευτεί με το να μπουσούλα. Κάποια στιγμή θα το κάνει. Μήπως σε αυτό το διάστημα έκανε κάποια βήματα και έπεσε οπότε τρόμαξε;;;

Όσο για το θηλασμό...Εγώ θήλαζα μέχρι 9 μηνών. Παιδευτικά να τον αποθηλάσω γιατί δεν έπαιρνε μπιμπερό με τίποτα. Δεν τον πείραζε το γάλα, αλλά το μπιμπερό. Καλή επιτυχία!!!!:D

Το άγχος αν τον έχω κάνει κακομαθημένο το έχω και εγώ....Μου βγάζει νεύρα και τσατίλα και μου τη δίνει...:evil:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας κορίτσια και καλώς ορίσατε στις καινούριες φίλες!!

Μαριγιά και DaF περιμένει ο Γιωργάκης τα φιλιά που τάξατε εεε????

Κι εμάς μας φιλάει, αλλά και τον παππού και τη γιαγιά, είναι όντως να λιώνεις!

DaF θυμάμαι πού είναι το δωμάτιό της, πάντως είμαι ΄βεβαιη πως αν είναι κάτι που πρέπει να ακούσεις, θα σιγουρευτεί ότι θα την ακούσεις! Εμάς που είναι δίπλα το δωμάτιο καμιά φορά λέω να ήταν μακρύτερα, γιατί πραγματικά ακούω και τη ανάσα του, μου το λέγανε παλιότερα και δεν το πίστευα!

Πάντως σε αυτή την ηλικία κορίτσια δεν νομίζω να έχουν προλάβει να κακομάθουν. Τώρα όμως είναι η εποχή να αρχίσουμε να σιγουρευόμαστε ότι δεν θα γίνουν στο μέλλον κακομαθημένα! Όπως όλες μάλλον βλέπουμε έχουν αρχίσει να κάνουν την επανάστασή τους, κάτι σαν πρώτη εφηβεία και να ανεξαρτητοποιούνται. Να μην υπακούν στο όχι και να τσιρίζουν όταν δεν γίνεται το δικο τους! Είναι απαραίτητο στάδιο ανάπτυξης (αλλιώς θα ήταν για πάντα κολλημένα πάνω μας χωρίς δική τους βούληση) και θέλει απλά υπομονή απο εμάς, σταθερότητα στα όρια που βάζουμε, άλλες φορές να κάνεις τον κουφό, άλλες τον καραγκιόζη, άλλες να είσια λίγο πιο αυστηρός, άλλες ξέρω κι εγώ τι! Και πάνω απ 'όλα, δική μου άποψη, όχι όλη μέρα μη και μη, γιατί τελικά δεν θα ακούνε τίποτα! Αποφασίστε τα πράγματα που είναι σημαντικά για την οικογένειά σας και για την καθημερινότητα όλων σας και σε αυτά να είστε σταθεροί. Αλλά ο πειραματισμός και μια σχετική ελευθερία κινήσεων είναι χρήσιμα!

Π.χ. ο άντρας μου σήμερα πήγε να απαγορεύσει στον μικρό να βγάλει από τον ντουλάπι του τις πάνες του στο πάτωμα. Εντάξει, δημιουργείται ένας χαος, αλλά και τι έγινε? Θα το μαζέψουμε. Και μαζί μπορούμε να το μαζέψουμε να μαθαίνει κιόλας, όπως λέει και η DaF. Αν του λέμε σε πολλά μη δεν έχει νόημα! Εμείς προσπαθούμε να κρατάμε γενικά το μη σε επικίνδυνες καταστάσεις προφανώς, για τις γάτες γιατί πάει και τις ξεμαλλιάζει και θα έχουμε δράματα, για το φαγητό των γατιών και την άμμο τους, για να μην βάζει στο στόμα περίεργα πράγματα όπως π.χ. το χώμα από τις γλάστρες. Πάνω κάτω αυτά. Και το τζάμι στο τζάκι της μαμάς μου. Έχουμε μαζέψει αρκετά και το σπίτι και δεν υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και θεωρούμε σημαντικό να αλωνίσει και το παιδάκι πιο ελεύθερα. Ε, άν κάνει και καμιά ζημιά μικρή, είναι και ευκαιρία να διδαχτεί και από αυτό!

Βλέπω πάντως ότι όσες φορές έχω αντιδράσει με έντονη φωνή (όχι να φωνάζω όμως) έχει αντίθετο αποτέλεσμα. Σου λέει, ενδιαφέρουσα η αντίδραση της μαμάς, πάμε ξανά! Οπότε υπομονή και επιμονή και επανάληψη χρειάζεται. Για τις οποίες αρετές δεν φημίζομαι καθόλου και θα καταβάλω υπεράνθρωπες προσπάθειες!!!!:D:D

Εμείς έχουμε φουλ ετοιμασίες για τη βάπτιση 8 Μαίου, θα γίνει σε στενό κύκλο, στο μοναστήρι της νονάς του άντρα μου και ανυπομονώ!

Και τα λεφτά για τις προσκλήσεις που δεν θα κάνουμε αποφασίσαμε τελικά να τα δώσουμε ή στην Ελπίδα ή στη Φλόγα, για παιδάκια σαν τον Παναγιωτάκη... Ευχαριστώ για τις υπόλοιπες ιδέες κορίτσια!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!τι καλημερα δηλαδη καλο μεσημερι!!!!

Daf ναι ειμαι σε φαση αποθηλασμου αλλα πολυ ζορικα τα πραγματα...διοτι πιπιλα δεν παιρνει και τον κουναω για να κοιμηθει στα χερια μου και μου εχει βγει η μεση.....ειχε μαθει στο στηθος βλεπεις....ο λογος που σταματω τον θηλασμο κοριτσια ειναι γιατι μου εκανε το στηθος χαααααααααλια με πληγες γυρω απο την θηλη...και μιλαμε πονουσα τρομερα οποτε τον θηλαζα....πιθανον εψαχνε να βρει γαλαο καημενουλης και ρουφουσε ρουφουσε αλλα τιποτα...και να σαςπω την αληθεια χαρηκα που σταματησαμε αυτους τους συνεχεις θηλασμους διοτι αρχισαμε και κοιμομαστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το βραδυ!!!!να ξεκουραστω λιγο και εγω η γυναικα!!!!εσεις σε τι φαση ειστε???σκεφτεται καμια να το κοψει???παντως ΜΠΡΑΒΟ μας που τα καταφεραμε μεχρι εδω!!!!

katerina s οχι δεν εχει πεσει προσπαθωντας να περπατησει ΑΛΛΑ εχει πεσει μια φορα που πηγε να σηκωθει και ηταν δυνατο......τρελαθηκα εκανε ενα καρουμπαλο ναααα με το συμπαθιο.....και ισως τελικα να φοβηθηκε απο αυτο????ξερω γω.....παντως τον βλεπω φοβαται γενικα.....ειναι λιγο χεσ..της!!!!χιχιχιχιχι

οσο για τοθεμα που λετε οτι κανουν πεισματα και νευριαζουν καλααααα......και εμεις δεν παμε πισω!!!!μου κανει και ντα εμενα!!!!!σωπα βρε σκατουλι ακομα δεν βγηκες απτο αυγουλακι σου!!!!χαχαχα αλλα συμφωνω απολυτα με την katerin@ οτι πρεπει να περασουν απο αυτη τη φαση για να αρχισουν να ανεξαρτητοποιουνται απομας. και συνεχεια μη και μη αντιθετα αποτελεσματα φερνει σιγουρα.katerin@ ετοιμαζετε βαφτιση εεεεεε?//??? και εμεις!!!τον βαφτιζουμε τοαλλο σαβκο στις 24!!!!κι ολα δεν ειναι ετοιμα η αληθεια ειναι.......τρεχατε ποδαρακια μου ειμαι!!!!!

φιλακια κοριτσια!!!!!!!!τα ξαναλεμε συνντομα!!!!!!!!1

1VR5.jpgIkfxp3.png

Τι ωραία νέα 2 βαφτισια στη σειρά!! Καλοφωτισμένα τα μικράκια σας!

Κατεριν@ μου τι ωραία ολα αυτα που έγραψες!! Το ξερα πως εσυ θα με καθυσηχαζες λιγάκι.Η παιδοψυχολόγος της παρέας χι χι χι! Θυμαμαι που το συζητάγαμε και λεγαμε πως περνανε την 1η εφηβια τους τώρα.

DaF μου σε ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια . Αντιβιωση συνεχίζουμε αν και εγω διαφωνω και οπως εχω επικοινωνησει με τον Κυρ Μαρινοπουλο σκέφτομαι σοβαρά την επέμβαση στην μικρή. Πινουμε αντιβίωση εδω και 7 μήνες και σύμφωνα με την παιδιάτρο πρεπει να συνεχίσει αλλον 1 χρόνο και ύστερα να ξαναεξεταστεί η παλινδρόμηση Εγω διαφωνω .. θελω να το δω τώρα και αν δεν έχει υποχωρήσει να κανουμε αυτην την ελάχιστα παρεμβατική επέμβαση να τελειωνουμε .Ο σύζυγος συμφωνει με την παιδίατρο να μην την υποβαλλουμε την μικρή σε κυστεουρηθογραφια ξανά τωρα αλλά να περιμενουμε εναν χρόνο ακόμα. Αν δω και συνεχιζουμε να διαφωνούμε μπορει σαν μεση λύση να απευθυνθούμε σε καποιον ομοιοπαθητικό μάλλον. Oσο για τις καμπύλες που λες διάβασα κι εγω κάπου πως οι παιδοενδοκρινολόγοι εχουν αλλες καμπύλες για τα παιδιά απο αυτες των βιβλιαρίων.Δεν ξέρω αν λεμε το ίδιο όμως.

Α! Daf και κατι άσχετο .. Διαβασα κάπου για τα noats soaps ετσι λεγονται νομίζω. Για δωσε μας τα φώτα σου Τα βρηκα στο μαγαζι με τα τα Bio που παμε αλλα μου φάνηκαν ακριβα.Μισο κιλό 13? τα εχω δει και φθηνότερα στο νετ. Επισης τα είχε και σε υγρή μορφη και οχι μονο καρυδοσάπουνα αλλά και καστανοσάπουνα. Αξιζει να καταργησουμε τα κοινα απορρυπάντικα? Ειναι ποιο οικονομικά ? Εσυ θα ξερεις σιουαρ!!!

Και κάτι τελευταιο .Εφτιαξα σήμερα ενα φαντάστικό κεικ για το Ανδριελακι που δεν θελει να φάει τίποτα το απόγευμα σας δίνω την συνταγη .Εμενα μου άρεσε παρα πολύ πάντως το ίδιο και της μικρής που της έδωσα και δοκίμασε το πρωι.

Σας το κάνω κοπυ πειστ οπως το βρήκα.

Υλικά

1 μεγάλο μήλο

1 φλυτζάνι σταφίδες

δύο-τρία ξερα σύκα

4 κ.σ. ελαιόλαδο ή φυτικό βούτυρο

1 1/2 κ.γλυκού κανέλλα

1 φλυτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης

4 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ*

*χρησιμοποιώ ένα που βρήκα χωρίς φωσφορικά

Αλείφετε με λάδι ένα ταψάκι ή πυρέκ διαμέτρου 20 εκ. και προθερμαίνετε το φούρνο στους 175ο

Καθαρίζετε το μήλο και το πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Προαιρετικά το μαγειρεύετε πρωτα λίγα λεπτά στον ατμό

Ψιλοκόβετε τις σταφιδες και τα ξερά σύκα στο μούλτι.

Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά βράζετε το λάδι ή το βιτάμ με τα φρούτα και την κανέλα για 7-8 λεπτά και το βγάζετε από το μάτι να κρυώσει λίγο.

Ανακατεύετε σε ένα μπώλ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το ρίχνετε σιγά-σιγά στο μίγμα με τα φρούτα, ανακατεύοντας ελαφρά.

Στρώνετε το μίγμα στο ταψί και ψήνετε για 30 λεπτά.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...