Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας γεια σας γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιτελους μανουλες με συνομηλικα παιδακια!!!!!!!τι μου κανετε???

περαστικα στα μωρακια που ειναι αρρωστουλικα!εμεις περασμε προσφατα ωτιτιδα πως την κολλησαμε μην με ρωτατε δεν ξερω!!!αλλα πολυ ζορι ρε παιδι μου...εντονο κλαμα για 2 νυχτες,πυρετος και ειμασταν με αντιβιωση.....

ελεος και υποτιθεται αμα θηλαζεις δυσκολα κολλαει....τι να πω!:P:p:p:p:p:rolleyes:

1VR5.jpgIkfxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες!!

Τι κάνετε; Τα αρρωστα μωράκια πως είναι; Εμείς τη γλιτώσαμε μέχρι στιγμής...

Κορίτσια σας μιλάω για τρελή κούραση με τη δουλεία. Όχι τόσο γιατί έχω δουλειά να κάνω, αλλά επειδή ξυπνάω από τις 5 και οδηγώ σε ένα άθλιο δρόμο για 1,30 ώρα... Πάλι καλά βέβαια που έχουμε και δουλειά...Γιατί με αυτά που ακούω από τον Πάγκαλο, με βλέπω άνεργη...

ΠΕΖΗ έχω συγκλονιστεί με την ιστορία του Παναγιωτάκη. και αυτή η μάνα, η Αννίνα...τι δύναμη πια έχει..Τι να πώ, εύχομαι ο θεός να της δώσει κουράγιο αλλά και ένα δεύτερο παιδάκι γρήγορα.!!

Οι υπόλοιπες που είστε βρε; daf καλή επιτυχία με την αλλαγή δωματίου. Όλα καλά θα πάνε!!!

Σας φιλώ, πάω για το ποτάκι μου!!:cool:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλα βρε παλι μονη μου με το Κατερινακι τα λεμε???

marigia μου με το συναχι μια απο τα ιδια, ευτυχως ο μικρος ειναι καλα, μας σταματησε και η διαρροια αλλα εγω καλα κρατω τα ηνια του κρυολογηματος, λαιμος και μυτη χαλια..μηπως πρεπει να παρω αντιβιωση..απορω???:confused::confused:

Οχι τιποτε αλλο αλλα φοβαμαι μην τον κολλησω αλλα λεω ο κολλημενος κολλιεται?? Δυσκολο κουιζ σας βαζω ε??

Κατερινακι σε καταλαβαινω..με τη δουλεια υπαρχει κουραση, ευτυχως εγω ειμαι κοντα με το αυτοκινητο, αλλα τα βραδυνα αρχιζουν και με κουραζουν, το χθεσινο δε με αποτελειωσε, κομματια σημερα ολη μερα οσο και αν κοιμηθηκα:rolleyes:

Απο την αλλη και μενα ο Νικολας μεσα στην τρελη γκρινια..ημαρτον αφου πριν που τον εβαλα για υπνο του ευχηθηκα αυριο με το καλο να ξυπνησει και να ειναι ευδιαθετος γιατι τα αυτακια μου πονανε απο τις τσιριδες χωρις λογο..:roll:

daf μου τι ανησυχεις για το παιδικο?? Εμενα ουτε που καταλαβε διαφορα (να και κατι που δε με δυσκολεψε αυτο το παιδι), μια χαρα ουτε που του κακοφανηκε!

Αυτα..αντε καληνυχτα μας!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

καλως την κ τη σοφια!:D

πωπω ερημωσε το καφε, καλε η νεαμανουλα που ειναι;η συμπεθερα μου;;:confused:

τις αθηναιες συγχωρατε τις..!θελω να τις παρω κ τηλ κ ολο δεν προλαβαινω !!

πεζουλα εχω αγχωθει για δυο λογους, ο πρωτος ειναι οτι το δωματιο βρισκεται διαγωνια απο το δικο μας , περνας δλδ το σαλονι για να πας!δεν ειναι διπλα! εχουμε μια ενδοεπικοινωνια λιγο για τα μπαζα κ δεν ξερω, θα την ακουω;;;τι θα γινει αμα κλεισει;;;αγχωνομαι!

ο δευτερος, ειναι οτι η ερατουλα ειναι μεγαλη κ ισως να της κακοφανει, δεν ειναι πχ 3-4 μηνων οπου οκ συνηθιζουν πιο ευκολα.

οταν ξυπναει , ξυπναει με κλαματα και μεχρι να παω....μακρια μου φαινεται!:(

παντως η αληθεια ειναι οτι καλυτερα κοιμαται μονη της , πχ μεχρι να παμε εμεις για υπνο, τις περισσοτερες φορες εχει ξυπνησει μια φορα για γαλατακι, σπανια να μην μπορει να κοιμηθει. μετα που παμε κ εμεις, ξυπναει πολυ πιο συχνα....

αχ θα δουμε, θα συνηθισουμε ολοι κ μαλλον δεν θα ειναι τοσο βουνο τελικα...θελω να πιστευω....:rolleyes::)

οσο για την αννα....δεν ξαναμπαινω στο θεμα γμτ δεν το αντεχω, ,ψυχοπλακωνομαι οσο δεν παει, ελπιζω μονο να ερθει το χαμογελο στη ζωη της ξανα κ γρηγορα....

αδικα ειναι αυτα, μονο αδικα.....

Κατερινακι 1,5 ωρα δρομο;;;;;;;απιστευτο.....!!αχ αυτο που λες για τη δουλεια ...ξαναπεστο και ξαναμαναπεστο...!!:roll: απο καποια μαθηματα εχω να πληρωθω 3 μηνες....κ μου χρωστανε κ ενα ποσο απο το 2009!

καλημέρα κορίτσια. τι κανετε. εμεις εχθες ειχαμε φωνες και γκρινια .δεν αντεχω αλλο αυτα τα παιχνιδια. απο παντου ξεφυτρωνουν . οποιος φερει ξανα παιχνιδι στα παιδια θα τα σουταρω απο τον τριτο.ολο μαζευω κι ολο σκορπισμένα ειναι . ειδικα η μικρη σιφουνας . δεν μπορω να την ελεγξω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες,

Είμαι πτώμα διότι ο γιόκας μου χθές ξύπνησε στιςτέσσερις τα ξημερώματα και ξανακοιμήθηκε στις εξι και μισή!!!Μας κλωτσούσε, μας έσπρωχνε, δεν ήξερε γενικά τι ήθελε...ούτε στο δικό του κρεβάτι, αλλα ούτε και στο δικό μας...και φυσικά ο σύζυγος κάπου στις 5 ξανακοιμήθηκε με αποτέλεσμα τρείς φορές κατάφερα να τον κοιμήσω και τις τρείς τον ξύπνησε με το ροχαλητό του...:evil::evil::evil: ήθελα να τους πνιξω και τους 2 και να παω για ύπνο στο σαλόνι!!!!

Αυτά τα νεα μας.

Βρε Κατερινα χαρά στο κουράγιο σου για τόση ταλαιπωρία!!!!3 ώρες στο δρόμο καθημερινά!!Ηρωας!!!!

Συμπεθέρα με το καλό στο δωμάτιο σας, και αργήσατε που λένε!!!!Για ενδοεπικοινωνία, εγώ έχω με κάμερα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αν και πλέον είναι μεγάλα για να φοβόμαστε...!!!!

Πεζή μου δύσκολο το βραδινό, όσο και να το έχεις συνηθίσει!!!

sofia-totti καλωσήρθες!!!!Με τον Τότη στην Θεσσαλονίκη καμιά σχέση???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βαλε τίκερ να ξέρουμε πόσο είναι το μωράκι σου!!!!Κορίτσάρα ή Αγόραρος?

neamanoula, όλα καλα βρε?

Όλες οι υπόλοιπες, καλά είστε?

καλημέρα κορίτσια. τι κανετε. εμεις εχθες ειχαμε φωνες και γκρινια .δεν αντεχω αλλο αυτα τα παιχνιδια. απο παντου ξεφυτρωνουν . οποιος φερει ξανα παιχνιδι στα παιδια θα τα σουταρω απο τον τριτο.ολο μαζευω κι ολο σκορπισμένα ειναι . ειδικα η μικρη σιφουνας . δεν μπορω να την ελεγξω.

Καλημέρα annic!!!

Πού είναι τα τικεράκια σου καλέ?Οεοοοοο?

Βάλε για να δούμε πόσο είναι οι κοπέλιές σου!!!!

Για να μην ψάχνεις...

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=146&postcount=3 εδώ θα βρείς τις οδηγίες!!!!

Καλημέρα annic!!!

Πού είναι τα τικεράκια σου καλέ?Οεοοοοο?

Βάλε για να δούμε πόσο είναι οι κοπέλιές σου!!!!

εχω προσπαθησει πολλες φορες να βαλω αλλα δεν τα εχω καταφερει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες,

Είμαι πτώμα διότι ο γιόκας μου χθές ξύπνησε στιςτέσσερις τα ξημερώματα και ξανακοιμήθηκε στις εξι και μισή!!!Μας κλωτσούσε, μας έσπρωχνε, δεν ήξερε γενικά τι ήθελε...ούτε στο δικό του κρεβάτι, αλλα ούτε και στο δικό μας...και φυσικά ο σύζυγος κάπου στις 5 ξανακοιμήθηκε με αποτέλεσμα τρείς φορές κατάφερα να τον κοιμήσω και τις τρείς τον ξύπνησε με το ροχαλητό του...:evil::evil::evil: ήθελα να τους πνιξω και τους 2 και να παω για ύπνο στο σαλόνι!!!!

Αυτά τα νεα μας.

Βρε Κατερινα χαρά στο κουράγιο σου για τόση ταλαιπωρία!!!!3 ώρες στο δρόμο καθημερινά!!Ηρωας!!!!

Αυτό τώρα εμένα γιατί κάτι μου θυμίζει;;;οεοοο;;;Ενά βράδυ ήθελα να αρπάξω τον μικρό και να τον κοπανίσω πάνω στο κεφάλι του άντρα μου που κοιμόταν καλός και διαλεχτός!!!

Όσο για τη διαδρομή, δεν έχω άλλη επιλογή...:?Πριν το μωρό νοικιαζα και ένα σπίτι εδώ(δουλεύω σε ένα χωριό), οπότε έμενα τα βράδια. Τώρα δεν θέλω να χωριστεί η οικογένεια και το παιδί να μην βλέπει τον πατέρα του παρα μόνο τα Σαββατοκύριακα. Οπότε επέλεξα να πηγαινοέρχομαι εγώ. Και όλες ξέρετε την ποιότητα των Ελληνικών-επαρχιακών δρόμων...!!!!

Daf και εγώ του έχω ενδοεπικοινωνία. Θα την ακούς τη μικρή, μην φοβάσαι. Στην αρχή σίγουρα θα της φανεί κάπως, αλλά κάνε υπομονή.!!

ΠΕΖΗ αν εσύ κόλλησες απότον μοκρό, μην φοβάσαι. Δεν θα το ξαναπεράσει ο Νικόλας. Μου έχει συμβεί και εμένα. Περαστικά σου και υπομονή με τα νυχτερινά. Είναι δύσκολα!!

sofia-totti καλωσήρθες στην παρέα μας!!!:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

βαλτε με κ εμενα στο κλαμπ των "θελω να κοιμηθω στο σαλονι ΤΩΡΑ!":rolleyes: χτες εκανε παρτυ η ερατω!

gio μου υπο νορμαλ συνθηκες θα την ειχα μαζι μου μεχρι να αποθηλασει, ειναι σκοτωμα το πηγαινελα αμα θηλαζει το μωρο 3 κ 4 φορες το βραδυ, αμα ξυπναει κ θελει απλα στηθος κτλ κτλ!:rolleyes: αλλα μια που θελει ο συζυγος να παει στο δωματιο της εδω κ καιρο, μια που κ εγω βλεπω οτι ηρεμει καλυτερα μονη της και τελος, θελω κ εγω την ησυχια μου..!!αλλα ειναι περιεργη φαση, θα μου λειψει το ζουζουνακι μου!!!!!

annic μην αγχωνεσαι με τα παιχνιδια, μπορεις να τα μαζευεις μονο το βραδυ κ μαλιστα με τη βοηθεια των πιτσιρικιων. η μεγαλη σου ποσω χρονων ειναι;

εμεις αρχισαμε να τα μαζευουμε μαζι, της δινω το καλαθι κ βαζει κ εκεινη μερικα!εννοειται τα περισσοτερα η μανουλα, αλλα ξερει οτι τα παιχνιδια πανε για υπνο....:lol:

το ιδιο κανει κ στην κολυμβηση, οταν ειναι η ωρα να μαζεψουν τα παιχνιδια απο το νερο ( μαριγια ξερεις ακριβως τι εννοω:)), την παω στο καλαθι και βαζει οσα κραταει, πολλη χαρα λεμε!:tongue: αλλα την ημερα...το πανηγυρι , πανηγυρι, αυτο να λεγεται!:mrgreen:

παιδιαααα....σας ειπα οτι μου δινει φιλακια;;;κανονικαααα;;;;;;με αγκαλιαζει απο το λαιμο κ με φιλαει;;;;μπορει κ να σας το ειπα, αλλα σας το ξαναλεω...λιωνω η μαναααααα!!!!!!!:lol:

annic μην αγχωνεσαι με τα παιχνιδια, μπορεις να τα μαζευεις μονο το βραδυ κ μαλιστα με τη βοηθεια των πιτσιρικιων. η μεγαλη σου ποσω χρονων ειναι;

η μεγαλη τον ιουνιο θα κλεισει τα 4. αλλα ζηλευει υπερβολικα τη μικρη σε σημειο να φερεται και να κανει οτι κανει η μικρη. παλιοτερα με ακουγε τωρα τιποτα ειτε μιλαω ειτε οχι το ιδιο της κανει.μεχρι που της εχω πει οτι θα τα δωσω σε αλλα παιδακια. τιποτα δεν πιανει. εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.

Γεια σας και από εμάς!Καταρχάς να καλωσορίσω με τη σειρά μου κι εγώ τα νέα κορίτσια.Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια ξανά (vallou απουσιάσεις ελπίζω αυτή τη φορά να είστε εντελώς καλά).

Πεζη περαστικά και στους 2 σας βρε συ, απορώ με τα νυχτερινά σου, πότε κοιμάσαι?1-2 ώρες την ημέρα που κοιμάται ο Νικόλας?Και αν στον κρατάει κάποιος μπορείς να κοιμηθείς με τη φασαρία που γίνεται?Πολύ δύσκολο μου ακούγεται!!

daf και πολύ την αργήσατε, νομίζω μια χαρά θα προσαρμοστεί στο δωμάτιο της και πίστεψε με θα ακούς και το πέταγμα της μύγας!Στο λέω εγώ που ήμουν πολύ του ύπνου παλιά. Χωρίς ενδοεποικωνία και με τη Χριστίνα να κοιμάται στο δικό της δωμάτιο από νεογέννητο, έχω να σου πω ότι ξυπνάς και με την αλλαγή της ανάσας της, δεν ξέρω πώς γίνεται, το μητρικό ένστικτο!:rolleyes:

Εμείς αυτές τις μέρες είμαστε όλο βόλτες σήμερα είμασταν πάνω από 12 ώρες έξω και πού δεν πήγαμε με τη Χριστίνα!Περπατησε τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα σήμερα πάνω κάτω..Βασικά κάθε μερα στο σπίτι περπατά πάρα πολύ, δεν μπουσουλάει καθόλου, το τί χιλιόμετρα έχουμε διανύσει κουζίνα-σαλόνι δεν λέγεται..:mrgreen:Πήγαμε και στην παιδική χαρά που κυνηγούσε όλα τα παιδάκια, να τα αγκαλιάσει, να τα φιλήσει, τί κοινωνικό παιδί!Έτρεχε πίσω από τα παιδάκια κι αυτά φοβόντουσαν και πήγαιναν στις μανούλες τους,πολύ γέλιο. Κι επειδή της ηλικίας και μέχρι 18 μηνών σχεδόν όλα τα ρίχνει στο μπόι, ενδιαφέρεται για μεγαλύτερα παιδάκια 2-3 χρονών. Οι μαμάδες εκεί δεν πίστευαν ότι είναι μόλις ενός έτους και τρέχει τόσο πολύ!Εντάξει, είμαι κουκουβάγια μάνα το ξέρω.Ποιός θα μου το έλεγε που η Χρσιτίνα δεν ήθελε να βλέπει άνθρωπο, που στη μαμά μου έκατσε χωρίς κλάμματα 6 μηνών, ότι τώρα θα είναι τόσο κοινωνικό παιδί. Πώς αλλάζουν τα πράγματα!Δεν το περίμενα!Ποιός θα μου το έλεγε αγαπητή gio ότι ο γιος σου θα μας περνούσε στο φαί κι η Χριστίνα θα τον περνούσε στον ύπνο?Γιατί πλέον μου κάνει νούμερα με το φαγητό, ενώ με τον ύπνο έχουμε άριστες σχέσεις, το βράδυ 10-12 ώρες κοιμόμαστε, ποιός?? η Χριστίνα...να δείτε που αυτή όταν μεγαλώσει θα γίνει πολύ ήσυχο παιδάκι και τότε θα πω - ε, τώρα τα είδα όλα!Και μετα΄ποιός θα με πιστεύει τί έχω τραβήξει!!!!

Αυτά με τη λογοδιάρροια μου, ελπίζω όλες να είστε καλά!:D

yaeNp3.png

Εμείς αυτές τις μέρες είμαστε όλο βόλτες σήμερα είμασταν πάνω από 12 ώρες έξω και πού δεν πήγαμε με τη Χριστίνα!Περπατησε τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα σήμερα πάνω κάτω..Βασικά κάθε μερα στο σπίτι περπατά πάρα πολύ, δεν μπουσουλάει καθόλου, το τί χιλιόμετρα έχουμε διανύσει κουζίνα-σαλόνι δεν λέγεται..:mrgreen:Πήγαμε και στην παιδική χαρά που κυνηγούσε όλα τα παιδάκια, να τα αγκαλιάσει, να τα φιλήσει, τί κοινωνικό παιδί!Έτρεχε πίσω από τα παιδάκια κι αυτά φοβόντουσαν και πήγαιναν στις μανούλες τους,πολύ γέλιο. Κι επειδή της ηλικίας και μέχρι 18 μηνών σχεδόν όλα τα ρίχνει στο μπόι, ενδιαφέρεται για μεγαλύτερα παιδάκια 2-3 χρονών. Οι μαμάδες εκεί δεν πίστευαν ότι είναι μόλις ενός έτους και τρέχει τόσο πολύ!Εντάξει, είμαι κουκουβάγια μάνα το ξέρω.Ποιός θα μου το έλεγε που η Χρσιτίνα δεν ήθελε να βλέπει άνθρωπο, που στη μαμά μου έκατσε χωρίς κλάμματα 6 μηνών, ότι τώρα θα είναι τόσο κοινωνικό παιδί. Πώς αλλάζουν τα πράγματα!Δεν το περίμενα!Ποιός θα μου το έλεγε αγαπητή gio ότι ο γιος σου θα μας περνούσε στο φαί κι η Χριστίνα θα τον περνούσε στον ύπνο?Γιατί πλέον μου κάνει νούμερα με το φαγητό, ενώ με τον ύπνο έχουμε άριστες σχέσεις, το βράδυ 10-12 ώρες κοιμόμαστε, ποιός?? η Χριστίνα...να δείτε που αυτή όταν μεγαλώσει θα γίνει πολύ ήσυχο παιδάκι και τότε θα πω - ε, τώρα τα είδα όλα!Και μετα΄ποιός θα με πιστεύει τί έχω τραβήξει!!!!

Αυτά με τη λογοδιάρροια μου, ελπίζω όλες να είστε καλά!:D

Ίσως γίνομαι κουραστική, το έχω πεί πολλές φορές, αλλά πραγματικά όταν μιλάς για τη Χριστίνα(για το χαρακτήρα της) νομίζω ότι μιλάω εγώ για τον Γιάννη μου. Έτσι ακριβώς κάνει και ο δικός μου. Τρέχει, παίζει και γελάει. Και πράγματι, πρώτη φορά κάθισε στις γιαγιάδες χωρίς κλάματα μετά τη βάφτιση, δηλ 5,5 μηνών. Τώρα;; Όποιος τον πάρει του γελά και κάθεται άνετα. Α! και δεν είσαι καθόλου κουκουβάγια!! χα χα χα! Απλά, λές την πραγματικότητα. Εσύ φταίες που έχεις ένα τέτοιο παιδι;;:wink::wink:

Ο δικός μου την πρώτη μέρα που πήγα δουλειά και τον άφησα μόνο του, όταν γύρισα δεν με ήθελε καθόλου. Μόλις με έβλεπε, έκλαιγε. Αδύνατον να έρθει στην αγκαλιά μου! Ευτυχώς του πέρασε και είμαστε πάλι σε μια σχέση εξάρτησης!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...