Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Τι είναι αυτό με τα μικρά; Περαστικά τους!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, μη μασάς! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να τον είχα θηλάσει το μικρό μου περισσότερο!

ΠΕΖΗ, λυπάμαι για το Νικόλα, τι να πω; Ένα ανιψάκι μου ήταν έτσι με το φαγητό και το τάιζαν με ανοιχτή τη βρύση για να βλέπει το νερό που έτρεχε! Τώρα είναι 3 χρονών και μόλις πρόσφατα άρχισε να στρώνει στο θέμα του φαγητού. Είναι όμως ένα υγιές παιδάκι, ζωηρό όσο δεν πάει! Γι'αυτό μην ανησυχείς!

Για την πεθερά, εγώ όταν μου πει κάτι που δεν μου αρέσει, το αφήνω να περάσει και μετά το λέω στον άντρα μου κι εκείνος αναλαμβάνει μετά! Μέχρι στιγμής είναι όλα καλά κι εκείνη δεν πολυανακατεύεται, αφήστε που είναι και μακριά, τη βλέπουμε μόνο Σαββατοκύριακα, αλλά σε γενικές γραμμές οι σχέσεις μας είναι πλύ καλές!

Μαρίγια, περαστικά στη μαμά σου κορίτσι μου!

Daf, μπράβο σας για το ταξίδι! Εγώ δεν θα το τολμούσα με τόσο μικρό παιδί! Χαίρομαι που περάσατε καλά!

Εμείς καλά με σχετική γκρίνια τη νύχτα, παίζουν δόντια, έχουν φουσκώσει τραπεζίτες και κυνόλδοντες, άντε να βγουν κι αυτά να ησυχάσουμε... Μεθαύριο θα περάσω για πρώτη φορά και από το γραφείο...να βολιδοσκοπήσω το κλίμα... ένας μήνας ακόμα και μετά δουλειά, δεν μου έλειψε καθόλου μα καθόλου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα.

Σας γράφω στα γρήγορα από τη δουλειά...

ΠΕΖΗ αυτό με τη βρυση το άκουσα και εγώ. Για δοκίμασε..Μωρέ πρόβλημα μεγάλο να μην τρώει το παιδί.

Anta αχ κορίτσι μου γυρνάς και εσύ ε; Άστα, εγώ ακόμα να προσαρμοστώ. Ο μικρός ξύπνησε στις 4 και μέχρι που έφυγα 5.30 δεν είχε κοιμηθεί. Είμαι κάθε μέρα αυπνη. Τι θα γίνει δεν ξέρω...

Εύχομαι να είστε όλες καλά. Σας φιλώ γιατί μπήκα στα γρήγορα από κοινό υπολογιστή.Βλέπετε εμείς δεν έχουμε ατομικά Internet...:evil:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα μανουλες!!!

Τι έγινε παλι?Περναμε την φάση της ανοιξοίωσης?Περαστικά στα μικρουλια και φτου-φτου μακρια σε όσα δεν είναι άρρωστα!!!!

Τι κανετε κατα τα άλλα?Εμεις μια χαρά!Όλο βόλτες θέλει ο μικρός και την έχει ξεκατινιάσει την μαμά μου!!!!Εχει πολύ πλακα γιατί καθε μέρα τρώει πλεον κανονικό φαγητό και τα έχει παιξει απο την χαρά του!!!!Σαν τρελλός κάνει όταν είναι να φάει!!!!ΠΕΖΗ μου που θα παει θα στρώσει και ο Νικ...βρε μπας και το παιδι θέλει νεες γεύσεις?Δοκίμασε κατι αλλο απο σούπες μήπως και το δεχτεί καλύτερα!!!!Και εγώ έτσι ήμουν μικρή, άφαγη και έπινα μόνο γάλα!!!!Κάποια στιγμή Μάιος ήταν θυμάται η μαμά μου που με παρακαλούσε να φάω και της ειπα το αμίμητο "Εφαγα στα γενέθλια μου, πάλι να φάω?":shock::shock::shock::!::!::!:

Την κούφανα την καήμενη διότι τα γενένθλια μου ήταν τον Μάρτιο!!!!!Υπομονή πάντως και που θα παει θα φάνε!!!!

Εμείς ακόμη δεν περπατάμε, μόνο αν τον κρατάμε και φυσικά ώς ανάποδο παιδί που είναι ξεκίνησε δειλά-δειλά να μπουσουλάει!!!!Κάθε παιδί θέλει τον χρόνο του, οπως βλέπετε τελικά!!!!Αλλο τρώει, άλλο τρέχει, άλλο σκαρφαλώνει και παει λέγοντας!!!!

Για την πεθέρα, ουδέν σχόλιο κορίτσια...καλή είναι δεν λέω, αλλά απο μακριά και αγαπημένα!!!!

Συμπεθέρα, τέλειο το ταξίδι εεεε???Επίσης δεν θα αφήσω ασχολίαστω το θέμε της μαμάς του φίλους σας!!!!Σούπερ φιλόξενη αφού έψαξε για χρήσιμα πραγματα για την μικρή-ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!Όσο για τον τρόπο που συνενοούνταν με την Ερατώ...αν τον βρείς πες τον μας!!!!:-D

Φιλάκια σε όλες και καλή αρχή στην νεοεπιστρέφουσες στην δουλειά!!!!

Γεια σας κοριτσάκια!Καταρχάς περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια και τις μαμάδες!Είπαμε άνοιξη αλλά ο καιρός δεν λέει να ζεστανει, τα καλοριφέρ καλά κρατούν.:confused:

Εμείς γυρίσαμε χτες βράδυ από ταξιδάκι που κάναμε στα Τρίκαλα, marigia ήμουν στα μέρη σου που να φανταστώ ότι ήσουν κι εσύ αλλά όπως διάβασα έκανες ταξιδάκι αστραπή για τη μανούλα σου, για την οποία ξαναεύχομαι περαστικά και κουράγιο!Εμείς περάσαμε πολύ ωραία, αν και την πρωτη μέρα έκλαιγε, γκρίνιαζε και όλα τα ωραία της αλλαγής περιβάλλοντος αλλά μετά ήταν σούπερ, το βομβαρδίσαμε το σπίτι, αδειάσαμε όλα τα συρτάρια, αλλάξαμε τη θέση σε όλα γενικώς καναμε μία ανακαίνιση..:mrgreen:ωραία ήταν!

Βεβαίως και ζηλεύω τη daf για το δικό της ταξίδι το οποίο από ότι διάβασα ήταν τέλειο, συμφωνώ όμως με Αντα με τίποτα δεν θα τολμούσα να πάω με τη Χριστίνα, μα με τίποτα όμωςςςςς!!!Εχουμε σπίτι στη Γερμανία (τα πεθερικά μου δηλαδή) και προ Χριστίνας πηγαίναμε συχνά αλλά τώρα με τη Χριστίνα ακόμη δεν έχω σκεφτεί να πάμε , ας μεγαλώσει πρώτα και βλέπουμε!Πάντως daf μη τα συζητάς καμία σχέση με Ελλάδα σε πολλά πράγματα, απλά εκεί νοιάζονται για τον άνθρωπο, απο υποδομές θες, από σύστημα υγείας, όλα είναι αλλιώς!

ΠΕΖΗ αμάν βρε αυτός ο γιος σου με το φαγητό, τί να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Και η δικιά μου μου δημιουργεί εδώ και καιρό πρόβλημα με τα φρούτα 1 τρώει 5 δεν τρώει αλλά οκ. καμία σχέση με τον δικό σου.Τί σου λέει ο γιατρός?

yaeNp3.png

κοριτσάκια μπαίνω ψιλοαστραπή να σας πω ένα γεια, ο μικρός είναι απύρετος από Δευτέρα πρωί, ουσιαστικά κράτησε 1,5 μέρα αλλά μας έχει γονατίσει με κλάμμα το βράδυ, σας λέω κομμάτια είμαστε... Να βγουν τα δοντάκια και τι στον κόσμο...

Είμαι σαν ούφο, εντωμταξύ τον ακούω που στριφογυρίζει στο κρεβάτι του και με πιάνει παελπισία για το τι μας περιμένει και απόψε...

Φιλιά σε όλες και στα άρρωστα μωράκια

Μαριγια΄συγγνώμη.... δεν σε έχω πάρει ακόμα η γ*δούρα....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μπαίνω ψιλοαστραπή να σας πω ένα γεια, ο μικρός είναι απύρετος από Δευτέρα πρωί, ουσιαστικά κράτησε 1,5 μέρα αλλά μας έχει γονατίσει με κλάμμα το βράδυ, σας λέω κομμάτια είμαστε... Να βγουν τα δοντάκια και τι στον κόσμο...

Είμαι σαν ούφο, εντωμταξύ τον ακούω που στριφογυρίζει στο κρεβάτι του και με πιάνει παελπισία για το τι μας περιμένει και απόψε...

Αμάν βρε το πουλάκι μου, τελικά δόντια ήταν έ?Σε καταλαβαίνω κι εμείς έχουμε ρίξει τρελά ξενύχτια με τα δόντια, βεβαια κι όταν δουλεύεις είναι τρέλα σκέτη.Εμένα ξέρεις τί την ανακούφιζε πολύ?Έβαζα δροσερό νεράκι στο δάχτυλο μου και την έτρηβα στα ούλα που ήταν έτοιμα να σκάσουν τα δόντια.Επίσης της έδινα για λίγο την ρώγα από τα μπιμπερό και επειδή ήταν μαλακή την ξέσκιζε στο δάγκωμα-τράβηγμα.

Εμείς κάναμε την γενική αίματος, παίρνουν αίμα από το χεράκι στη μέσα μεριά του αγκώνα όπως στους μεγάλους πωπω τί φλεβίτσα να βρουν σε τόσο μικρό χεράκι!!!Τα αποτελέσματα ήταν σούπερ με αιματοκρίτη 39 και σίδερο και φεριτίνη εξαιρετικά. Επίσης κάναμε και αλλεργία στο ψάρι και βγήκε αρνητική.Η γιατρός μου είπε ότι είναι πολυ καλό που δεν έχει αλλεργία στο ψάρι αλλά προφανώς έχει κάποια ευαισθησία για να κάνει όλους αυτούς τους εμετούς. Θα την ξαναδώσω ψάρι σε κανά εξάμηνο και πολύ λίγο.Αν έβγαινε θετική, ψάρι θα τρώγαμε μετά αρκετά χρονάκια! Κατά τα άλλα είμαστε καλά, ετοιμάζονται να βγουν άλλα 4 δοντάκια από ότι είπε η γιατρός είναι έτοιμα να σκάσουν και νομίζω ότι τελειώσαμε. Πόσα δοντάκια είναι να βγουν (πριν τα κανονικά στην ηλικία των 4 χρονών περίπου) 16 ή 20?

Αυτά τσουπρίτσες...

yaeNp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Αν και ειμαι κομματια καθοτι ξυπνια απο τις 5 το πρωι ειπα να δω τι μου κανετε και να σας γραψω τα νεα μας..!

neamanoula καλως ηρθατε...αντε και παλι πισω στην εδρα σας ε??

Ρε παιδια παλι σιναχωθηκα αν ειναι δυνατον, πρεπει να την παταω στη δουλεια γμτ και κρυολογω συνεχεια, ο μικρος σημερα που τον πηρα απο τη μαμα μου ευτυχως ειναι πολυ καλυτερα , μονο η διαρροια του εμεινε καθως ο γιατρος μου ειπε οτι μετα απο την ιωσουλα το γυρισαμε στην ελαφριας μορφης γαστρεντεριτιδα, συγκαηκε και ο αμοιρος απο τα πολλα κακουλακια, αλλα ευτυχως ειναι μεσα στα κεφια, με λιγη γκρινια παντα, πηγαμε και μια βολτουλα το απογευμα να ξεσκασει ο καημενουλης σε ενα εμπορικο κεντρο και φυσικα και αυτονοητα εννοειται πως πινουμε μονο γαλα και τιποτε αλλο..κλασσικα...

Αντε σας αφηνω..περαστικα σε ολα τα μωρακια , να μας γιανουν συντομα...φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλημέρα μανούλες..

Τα έχω παίξει με τη δουλειά. Ξύπναω από τις 5 και να δώ πότε θα κοιμηθώ στο τιμόνι.

Περαστικά σε όλα τα μωράκια!Είναι παράξενη η εποχή και ξεγελάει.!

neamanoula μια χαρά τη βρίσκω τη Χριστίνα! Βρε μήπως να κάνουμε και εμείς μια εξέταση;(δεν αντέχω όμως να τον ξανατρυπάνε)....

Σας φιλώ γιατί είμαι σε κοινό υπολογιστή και δίνω στόχο....

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

κοριτσια γεια σας . εγω ειμαι μανουλα για δευτερη φορα του φεβρουαριου 2009 αλλα μαλλον εχετε μετακομισει όλες στο μαρτιο 2009.εχω 2 κορες ( η πρωτη ειναι 4 χρονων και η δευτερη ειναι 14 μηνων και 10 ημερων (05/02/2009).

κοριτσια γεια σας . εγω ειμαι μανουλα για δευτερη φορα του φεβρουαριου 2009 αλλα μαλλον εχετε μετακομισει όλες στο μαρτιο 2009.εχω 2 κορες ( η πρωτη ειναι 4 χρονων και η δευτερη ειναι 14 μηνων και 10 ημερων (05/02/2009).

Γεια σου annic. Καλωσήρθες στην παρέα μας!!!να σου ζήσουν οι κορούλες σου!!!!:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

τι έγινε κορίτσια;που χαθηκατε ολες...ξανα;;

annic καλως ηρθες!!:D

πως ειναι τα αρρωστουλικα μωρακια κ οι μαμαδες ;

εμεις εχουμε δυο μερες οξεια γκρινιαση μεχρι κ απο τον υπνο του μεσημεριου σηκωνεται με κλαμα!κοιμαται δε, μονο αγκαλια!!!τι εχει παθει ωρε παιδια;;πολυ κλαμα μιλαμε!:confused:

δοντια δεν το κοβω, αρρωστη στανταρ δεν ειναι, ουτε πειναει ουτε διψαει...αχ δεν ξερω τι να υποθεσω!και χτες το βραδυ ξυπνησε 3.452 φορες και μαλιστα μας κλωτσαγε οταν την πηραμε τελικα στο κρεβατι μας, για να κανουμε πιο κει κ να απλωθει!

το ΣΚ μετακομιζει στο δωματιο της και δεν ξερω αν εχει αυτο καποια σχεση...:confused: παιζει να μη θελει;να φοβαται μη μεινει χωρις τη μαμα;ιδεα δεν εχω....αν κ πιστευω οτι μια χαρουλα θα συνηθισει το δωματιακι της, τελικα κ εγω συμφωνησα να παει τωρα και να μην περιμενουμε κ αλλο. το ποσο κομματια θα ειμαι στα πηγαινελα, θα το δουμε την επομενη εβδομαδα:rolleyes:

Γεια σας μανουλες!!!

Μπηκα να δω τι κανετε αλλα οπως λεει η daf χαθηκαμε παλι..γιατι καλε ετσι??? Εμεις μια απο τα ιδια..χθες ημουν νυχτερινη και εχω πεθανει της νυστας γι αυτο λεω να παω να την πεσω λιγακι με την ευκαρια που ξαπλαρε ο μικρος;).

Βρε κοριτσια οσες εχετε παρακολουθησει το στεναχωρο θεμα του μικρου Παναγιωτη..μπηκε χθες η μανουλα του η Αννα και εγραψε..τι να πω..με γονατιζει η κοπελα αυτη καθε φορα..παραδειγμα πραγματικα..μπειτε να διαβασετε οσες θελετε....η αμοιρη μας σκεφτηκε μεσα στον πονο της και μας εγραψε λιγα αλλα ουσιαστικα..αχ παλι στενοχωρηθηκα..Χριστε μου..τι παιρνουν μερικοι ανθρωποι στη ζωη..:(:(:(

Αντε τα λεμε το βραδακι...φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

DaFitsa καλή τύχη με την Ερατούλα και μην απογοητευτεις στην αρχη γιατι θά χρειαστει καποιο χρόνο να προσαρμοστει σίγουρα...Μετα θα δεις που δεν θα θελει να κοιμαται καθόλου μαζί σας σαν την Ανδριελα που ετσι και την παρουμε μαζί μας στο κρεβάτι κάνει τούμπες και το μονο που δεν σκεφτεται είναι τον ύπνο .Επίσης σας έχω ξαναπει πως και στο ιδιο δωμάτιο να έιμαστε δεν μπορεί να κοιμηθει, θελει να είναι μονη της και σε απόλυτο σκοτάδι , χωρις φωτάκι παρακαλώ.

Κατα τα άλλα υποφερουμε κι εμεις απο την γκρίνια της αυτες τις μέρες, μπορεί να είναι δόντια δεν ξερω τι να πω?????

Αnnic καλως ήρθες στην τρελοπαρέα μας !!!

Πεζουλινη πως τα πας με το συνάχι??

Ουφ γενικά δεν είμαι και στα καλύτερα μου κι εδω μεσα είναι γενικά της υπομονης...

Τα λεμε ξανα, φιλακια κοπέλες!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα τσούπρες!!!

Μάλλον είναι της "Αγίας Γκρίνιας" μιά απο αυτές τις ημερες διότι και εμείς κανένα 2ημερο τώρα είμαστε μέσα στην γκρίνια!!!!Ή ο καιρός φτάιει ή όλα μαζι βγάζουν δοντια!!!!Βγάζουμε τα πισω τώρα και ο μικρός φυσικά, άλλο που δεν ήθελε, έχει κόψει σχεδόν το γάλα!!!!Σκέφτομαι ΄να του το κάνω το πρωί σαν κρέμα με τσουρέκι και κουλουράκια μπας και πιεί λίγο το σκατο!!!!Κατά τα άλλα ευτυχώς τρωει!!!

Annic καλωσήρθες με τις κοράκλες σου!!!!

Φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...