Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρήκα κι εγώ ένα αδέσποτο ίντερνετ και είπα να σας χαιρετήσω.

Η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά τα άσχημα που διάβασα, δεν ξέρω και τι να πω....

Κατερίνα μου, έχεις και την δική μου συμπαράσταση. Η φύση πάντα ξέρει καλύτερα από εμάς. Προφανώς δεν ήταν δυνατούλι.....Όμως του αδερφάκι του Γιαννάκη θα έρθει πολύ γρήγορα.

Marigia μου πραγματικά εύχομαι καλό κουράγιο στη μανούλα σου και να μπορέσει να το ξεπεράσει και αυτό.

Όσο για τον Παναγιωτάκι, δεν ξέρω τι να πω.....δεν μπορώ να διανοηθώ πώς νιώθουν....

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας βρε κοριτσια μου!!!

Επιτελους επιστρεψατε ολες να λεμε κανα νεο ευχαριστο ευχομαι και ελπιζω απο δω και περα..:rolleyes:

marigia μου καλο κουραγιο στη μανουλα, δυσκολη κατασταση.. φανταζομαι τι ταλαιπωρια περναει η γυναικα..αχ...παλι δυσαρεστα:-(

DAF μου καλώς ηρθατε και παλι στο Ελλαντα!!! Α ρε τυχερη..φανταζομαι θα τα περασατε καταπληκτικα..περιμενουμε νεα σου οποτε αισθανθεις πιο ομορφα καθως σε καταλαβαινω..εγω ακομη το σκεφτομαι αυτο με τον Παναγιωτακη..αλλωστε μια βδομαδα περασε μονο..:-(

vallou μου πεθερουλα και εσυ ε?? Καλα ηταν μωρε , τα ειχαμε και ολα ετοιμα αλλα οπως λες και εσυ απο τα πεθεριστικα δεν γλυτωνουμε με τιποτα. Για να σας πω και το κουφο που μου ειπε προχθες στο τηλεφωνο...ο Νικολας ακομη δεν τρωει φαγητο..(αλλο θεμα που ποναει πολυ..ποια δικά μας φαγητα??? εδω τα δικα του δεν τρωει..γι αυτο neamanoula και marigia μην σκατε υπάρχουν και χειροτερα οπως εμεις..τον δερνει τρελη πεινα σας λεω αλλα το πεισμα πεισμα απο πρωι βραδυ τρωει μερες μερες....:-( και πληροφοριακα εχει επιλεκτικη ανορεξια μην σας παει το μυαλο στο κακο..φαριν λακτε και γαλα τα καταβροχθιζει..οτιδηποτε μαγειρεμενο μισει θανασιμα)..τελος παντων τι σας ελεγα?? Α...λοιπον μου λεει προχθες η πανεξυπνη πεθερουλα μου..¨δεν μου τον φερνεις καλε κανα μηνα να τον κρατησω εγω μπας και τον κανω να φαει??? θα τον καταφερω εγω...¨ της λεω εγω ¨καλε τι λες τωρα θα αφησω το παιδι ενα μηνα να μην το δω καθολου??¨ και μου απαντα ¨ε να να δοκιμασουμε ...να το φροντισω και εγω λιγο.. να ξεκουραστεις και εσυ τωρα που δουλευεις ¨λες και ο μικρος ειναι δανεικος απο δω και απο εκει..ακους εκει ενα μηνα..και το λεει με μια αφελεια..ή μαλλον πονηρια..μου σπαει τα νευρα και πληροφοριακα μου το λεει συχνα πυκνα..του τυπου..οταν το παιδι θα ερθει να μεινει στη γιαγια θα το πηγαινω στις κουνιες κ.λ.π. Αντε τωρα πειτε ειναι να μην κανω την κινεζα μετα??

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ κριμα που δεν βρεθηκαμε τελικα δουλευα..και ναι neamanoula μου χθες ημουν βραδυνη γι αυτο και τωρα παω να την πεσω ολιγον να αναπληρωσω λιγακι υπνο..φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Γεια σας κορίτσια!

Οι άντρες μου κοιμούνται και οι δύο και είπα να δω τι κάνετε.

Μαριγια κουράγιο γλυκιά μου, είναι αυτές οι καταστάσεις δύσκολες γμτ...

Ο Γιώργος βγάζει τα πάνω δόντια επιτέλους, μας έχει σκάσει στη γκρίνια βέβαια, αλλα΄τι να κάνεις, υπομονή. Όποτε βλέπω τα πολλά σκούρα τον παίρνω στο καρότσι και ΄βολτα γιατί δεν θα την παλέψουμε διαφορετικά!

Για το αυγό 4 λεπτά από τον βρασμό του νερού τα σκοτώνει όλα, και είναι ακριβώς τότε που αρχίζει να σφίγγει, ουσιαστικά είναι ο μισός κροκος σφιχτός και ο μισός μελάτος. Μην φοβάστε πάντως τόσο πολύ με τα αυγά, σιγά πιά. Ο καθένας λέει τα δικά του όταν δεν ξέρει. Μια παιδίατρος είπε σε μια φίλη μου να το βράζει 10 λεπτά γιατί λέει φοβάται πολύ τη σαλμονέλα. Αποτέλεσμα βέβαια έχει γίνει πέτρα και δεν το τρώει με τίποτα. Δηλαδή ό,τι φοβάται ο κάθε πικραμένος θα μας το βάζει στο σβέρκο?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Ψήθηκε το καημένο στον πυρετό...

Ξύπνησε χτες το απόγευμα με 38 και 7 και μας έχει πάει έτσι μέχρι σήμερα με χλιαρά μπάνια και αντιπυρετικά. Άρχισε και μια ελαφριά καταρροή, μου είπε η παιδίατρος αν συνεχίσει αύριο να τον δει. Όλο θέλει να κοιμάται το καημενούλι μου...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Ψήθηκε το καημένο στον πυρετό...

Ξύπνησε χτες το απόγευμα με 38 και 7 και μας έχει πάει έτσι μέχρι σήμερα με χλιαρά μπάνια και αντιπυρετικά. Άρχισε και μια ελαφριά καταρροή, μου είπε η παιδίατρος αν συνεχίσει αύριο να τον δει. Όλο θέλει να κοιμάται το καημενούλι μου...

Περαστικούλια Κατερίνα μου. κρύωσε ο Γιωργάκης μας; Χάρισέ του πολλές αγκαλιές και χαδάκια. Θα περάσει...

Daf καλωσόρισες! Πώς περάσατε;; περιμένουμε τα νέα σου. Ξέρω έπαθες σοκ με τον Παναγιωτάκη...Τα ίδια έπαθα και εγώ. Δεν έχω λόγια.

Όσο για την περίπτωσή μου νομίζω το φιλοσόφησα :confused::confused:(?).Αφού έτσι ήταν να γίνει, καλώς έγινε. Είναι πολύ σπουδαίο το ότι έχω ένα παλικαράκι μου είναι όλη μου η ζωή!!!Άλλωστε τα καλά θα έρθουν ξανά..!!!

ΠΕΖΗ "ωραία" η πεθερούλα σου. Εμμέσως πλην σαφώς σου είπε ότι εσύ δεν ξέρεις να "ταΐζεις" το παιδάκι σου! ΜΠΡΑΒΟ!! Μα γιατί μας απορρίπτουν έτσι οι πεθερές μας;;

marigia, δοκίμασες να την ταΐσεις όρθια; Τι εννοώ..Και ο δικός μου τώρα τελευταία, αν τον βάλεις στο καρεκλάκι του δεν τρώει..Δίνουμε μάχη. Αν το κατεβάσεις κάτω,(κάτι το οποίο έκανε και η πεθερά μου, και άντε πάλι να τον μαζέψω εγώ) τότε παίζει και τρώει. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. Απλά κάνε μια δοκιμή να δεις αν έχει πρόβλημα με το καρεκλάκι και σου κάνει νάζια ή πράγματι δεν θέλει να τρώει.

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Marigia κι εγώ αυτό θα σου έλεγα, ότι μάλλον θέλει να παίξει εκείνη την ώρα γι αυτό δε θέλει να κάτσει για φαγητο. Αν την τάιζες όσο έπαιζε???? Ξέρω ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά από το να μην φάει....

Κατερινάκι περαστικά στο Γιωργάκη κορίτσι μου, είναι αυτή η εποχη.......:mad:

ΠΕΖΗ και μένα μου πετάει κάτι τέτοια η πεθερά μου, επίσης το κινέζικο το δουλεύω σούπερ!!! Αλλά τα ίδια μου λέει και η μητέρα μου και θυμώνει που θηλάζω ακόμη το Βαγγέλη γιατί της το λέω σα δικαιολογία. Έχουν γίνει πολύ πιεστικοί με το συγκεκριμένο θέμα και αρχίζουν και μου τη σπάνε...

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλησπέρα κοπέλες μου!

Μολις γυρισαμε απο ταξίδι αστραπή να δούμε την μαμά.Ολα καλά θα βγει αύριο απ το νοσοκομειο και βλέπουμε...

Κατερινα μου πως ειναι ο Γιωργάκης? Παλι πυρετο είχε το καημενούλι? Λες τελικά να μην έιναι δοντάκια ρε γμτ? Του αδερφου μου και τα δυο είναι με βροχίτιδα .. και καλά το μεγαλο, αλλά το μικρόυλη είναι 2 μηνών μόνο και βήχει το καημενο κι αυτό..

Αχ περαστικά ευχομαι στα μικράκια μας! Κατερινακι περιμενουμε νεα του οκ?

Λοιπον η μικρή στην πεθερά μου έφαγε μια χαρά και σήμερα που την είχε όλη την μέρα αλλά και χθες.. Ειναι αψυχολόγητη η μικρή τελειως.. Κι εγω νόμιζα πως επειδή μολις ξυπναγε απ τον ύπνο και ήθελε να παίξει γι αυτο δε ήθελε να φάει.. Βεβαια σημερα δεν κοιμηθηκε μεσημερι μου είπε η πεθερά... και παλί οτι είναι με το κουταλι δεν το ήθελε τα απογευματα σε μένα , ετρωγε μόνο καμια φράουλα στο χερι και ετσι οπως λέτε στο όρθιο... Μπερδευτηκα με το ζουζούνι .. Ευτυχως που εχουμε κι αυτο να ασχολούμαστε να ξεχνιομαστε λιγάκι.. αλλά δεν θα κατσω να σκάσω άλλο δεν έιναι δα και νηστική ας κανει οτι θελει αμα πια...

ΠΕΖΗ εισαι ήρωιδα με τον Νικόλα τι να λέμε τώρα.. εδω ενα γευμα δεν τρωει και σκάω οχι τωρα να γίνεται συνέχεια αυτό.. Οσο για την πεθερα μακρια κι αγαπημενες λεω εγω..

Σας καληνυχτιζω ..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Marigia μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου. Και ναι συμφωνώ ότι δε πρέπει να σκας με τη μικρούλα.

Κορίτσια σήμερα αποκτήσαμε το νέο μας κάθισμα της BeSafe και πολύ το χαρήκαμε μαμά και γυιος!;)Είναι απίστευτα στιβαρό και ο Βαγγελάκος το απόλαυσε γιατί μπορούσε πια να βλέπει από το παράθυρο. Το συστήνω ανεπιφύλαχτα. Gio σε ευχαριστώ πολύ;)

KIN6p2.png

Marigia μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου. Και ναι συμφωνώ ότι δε πρέπει να σκας με τη μικρούλα.

Κορίτσια σήμερα αποκτήσαμε το νέο μας κάθισμα της BeSafe και πολύ το χαρήκαμε μαμά και γυιος!;)Είναι απίστευτα στιβαρό και ο Βαγγελάκος το απόλαυσε γιατί μπορούσε πια να βλέπει από το παράθυρο. Το συστήνω ανεπιφύλαχτα. Gio σε ευχαριστώ πολύ;)

Με γεία σας!! και εμέις έχουμε περίπου 3 βδομάδες που τον βάλαμε στο νέο κάθισμα και είδαμε διαφορά.Πλέον κάνουμε άνετα το ταξίδι χαλκίδα-Αθήνα!Βλέπει έξω και εμας και χαίρεται!

και η τρομάρα της ημέρας. Η σιδερώστρα προσγειώθηκε στο κεφαλάκι του Γιάννη!!!Κορίτσια τα΄παιξα. Για μια ώρα έτρεμα ολόκληρη. Ευτυχώς ο μικρός δεν έπαθε τίποτα...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινακι περαστικα στον Γιωργακι σου και εμεις εδω και δεκα μερες ειμαστε αρρωστοι, ξεκινησε Μεγαλη Βδομαδα (και εγω μαζι) με συναχι και δεκατα, στην πορεια μας εμειναν μονο οι μυξουλες και τελικα εδω και δυο μερες εχει πολυ περισσοτερο μπουκωμα, μυξες πολλες αφου να φανταστειτε του φοραω σαλιαρα γιατι τρεχουν συνεχεια , πολυ βηχα και γενικα ανησυχια και τσιριδα. Βεβαια κανα,ε βλακεια τον βγαλαμε βολτα την Πεμπτη αφου ειχε συνελθει λιγακι και μαλλον εκει την ξαναπατησε. Την προηγουμενη βδομαδα τον πηγαμε στο γιατρο , τον ακουσε καθαρο αλλα αν συνεχισει πυρετο αυριο θα τον ξαναπαω. Μεχρι στιγμης αντιπυρετικα και χαδακια αν και τα νευρα μας απο τη γκρινια ειναι σπασμενα..ποσο να αντεξεις πια?? Αλλα οντως ειναι ιωση της εποχης , πολλα παιδακια ειναι αρρωστα και δεν ανησυχω. Επισης για επιδορπιο σημερα μας επιφυλλαξε και διαρροια δυο φορες..ελπιζω ολα να ειναι καλυτερα αυριο , να στανιαρουμε οικογενειακως γιατι δε λεει αλλο ταλαιπωρια και ο μικρος και εμεις..ειναι πολλες οι μερες γμτ...:rolleyes:

Με γεια τα καθισματακια κοριτσια!!! Και εμενα ηρθε η σειρα μου να παρω το καθισμα που θελω αλλα για αναποδια κατεθεσα στην χρεωστικη μου καρτα τα χρηματα και καποιος , με καποιον τροπο, μου τα τραβηξε απο μεσα..αφηστε τα ειμαι να σκασω και εναι 250 ευρω. Αυριο πρωι πρωι παω τραπεζα για τα περαιτερω και ελπιζω να βρω ακρη. Το μονο που υποψιαζομαι ειναι υποκλοπη pin και στοιχειων της καρτας μου στο μηχανημα ATM , αφηστε τα κλαιω τα λεφτακια μου..:-(

Κοριτσια υπομονη με τις πεθερες..δε παιζονται τελικα..πολλες φορες θα το ξαναπουμε αυτο...:mad:

marigia τα νευρα μου εχουν σπασει με το θεμα του φαγητου..μεχρι και για παιδοψυχολογο σκεφτηκα γιατι το θεμα του ειναι ψυχολογικο..βλεπει κουταλι και στριβει..τωρα αρχιζει να κοβει και την ετοιμη κρεμα και να δω τι θα τρωει μετα..οσο για ορεξη..το γαλα του το ρουφαει μεχρι τελευταιας σταγονας..παιδι βασανο εχω ρε παιδια στο φαγητο με στενοχωρει καθε μερα και πιο πολυ..:-(

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κ παλι κοριτσια μου!ευχαριστω για τα καλωσορισματα...!πεζουλα μου ναι, στενοχωρηθηκα παρα πολυ οπως ολοι μας ..δεν περιμενα αυτη την εξελιξη γμτ...

αλλα εχετε δικιο, ας λεμε κ τιποτα ευχαριστο, η ζωη δεν ειναι μονο δυσαρεστα ...!

χαιρομαι που σας ξαναβρισκω, σας σκεφτομουν κιολας τι κανετε κ πως θα ηταν το πασχα με τα ζουζουνια τωρα που καταλαβαινουν περισσοτερα, αλλα ημασταν ολη την ωρα εξω, οποτε που χρονος για ιντερνετ!:)

η ερατουλα ηταν τερατουλα στο μισο ταξιδι γιατι περπατουσαμε παρα μα παρα πολυ και βαριοταν οικτρα στο καροτσι...ετσι την περναγε στους ωμους του μπαμπα η του φιλου μας που μας φιλοξενουσε ή περπαταγε στους δρομους τους μπιλμπαο!!Κατερινα μου σε ευχαριστω για το μνμ σου, αλλα η βαρκελωνη ηταν πολυυυυ μακρια , περιπου 600 χλμ κ δεν πηγαμε! το αλλο μερος που πηγαμε ηταν η φρανκφουρτη, στην οποια περιμεναμε ενα 5ωρο για το αεροπλανο μας, οποτε κατεβηκαμε για φαγητο στο κεντρο, καλα ηταν ειδαμε κ λιγο γερμανια!

αχ τι να σας πρωτοπω....μειναμε σε ενα χωριο που μονο χωριο δεν ηταν ...καταπληκτικοι δρομοι, παρκα, σπιτια, πολυκατοικιες!απιστευτο πρασινο!κ η φαρμα δεν ηταν φαρμα, ηταν ενα υπεροχο τριωροφο σπιτι με σοφιτα που ειχαν το πιανο ( ! ), με γυρω γυρω μια μεγαλη αυλη με δεντρα και λουλουδια!

η μαμα του φιλου μας ειχε φροντισει να βρει καροτσι και παρκο για την ερατω, παιχνιδια κτλ, ηταν απιστευτη και πολυ γλυκια μαζι της!!της μιλουσε συνεχεια κ φυσικα καταλαβαινοντουσαν!:D μην με ρωτατε πως!:tongue: ειχαν ενα σκυλακο με τον οποιοιο ξετρελαθηκε η ερατω, του ορμαγε συνεχεια ( ! ) αλλα δεν την αφηναμε για ευνοητους λογους..το 'σκυλακι' ηταν περι τα 20 κιλα:rolleyes: αλλα η ερατω δεν μασαγε... ευτυχως ηταν πολυ καλοκαγαθο!

το Μπιλμπαο πανεμορφο, καναμε απειρες βολτες , φαγαμε τις βασκικες σπεσιαλιτε (μπακαλιαρος μαγειρεμενος με διαφορους τροπους και η πληροφορια της ημερας: μπακαλιαρος ειναι βασκικη λεξη:-P) σκασαμε στο φαι δλδ και τα σοκολατενια γλυκα, ηπιαμε κ την αγαπημενη μου ισπανικη σοκολατα (σοκολατα λιωμενη με γαλα -φυτικο, για μενα:)), ειδαμε το καθολικο εθιμο του 'επιταφιου' 'προθεσιόνες' στα ισπανικα και πηγαμε και στο σαν σεμπαστιαν, μια παραλιακη πολη, παρα πολυ ομορφη, με ιστορικο κεντρο, στην οποια ειχα ξαναπαει αλλα δεν την ειχα ευχαριστηθει τοσο!

εκει ειχε και ακουαριουμ κ πηγαμε την ερατω!!ξετρελαθηκε!!ειδαμε καρχαριες και σελαχια, τροπικα ψαρια και χελωνες!!επισης αυγα καρχαρια με το καρχαριακι μεσα...!!!!!:shock: βγαλαμε απειρες φωτο!

το προγραμμα της ερατως χαλασε εντελως, αλλα θα μου πεις, τον τελευταιο μηνα ετσι οπως ηταν, ε,δεν εγινε κ τιποτα..:rolleyes:

απλα κουραστηκε πολυ με ολα αυτα τα καινουρια κ γκρινιαζε ευκολα. ηθελε ακομα πιο χαλαρους ρυθμους απ'ο,τι καταλαβαμε..δεν ειχε χρονο να παιξει πχ, κ αυτο της την εδινε!βεβαια μιας κ ειχε κουνιες παντου, πηγαιναμε συνεχεια, καθε μερα. α!μπηκε κ σε καρουζελ!ενα παμπαλαιο, του 1900, αλλα πολυ καλοδιατηρημενο, ξυλινο και τεραστιο!

τωρα, για την ποιοτητα ζωης τι να πω...οτι οι γονεις του φιλου μας ζουσαν σε χωριο 3000 κατοικων κ ειχαν προσβαση σε ο λ α ; οτι τα εργοστασια της περιοχης δεν μολυναν το περιβαλλον κ βρισκονταν σε εκτασεις με πρασινο και δεντρα;οτι οι οδηγοι σεβονταν τους πεζους;οτι ειχε χωροοοοο και απλαααααα για το καροτσι;οτι σε καθε τετραγωνο ειχε παιδικη χαρα;αχχχχχχχχ τι αλλο να πω;;;οτι θελω να τα μαζεψω κ να φυγω για μια πιο πολιτισμενη χωρα, σας το εχω πει;:rolleyes:

το αστειο ειναι οτι η βορεια ισπανια ειναι ετσι, αλλα η νοτια γιουβετσι, σαν κ εμας περιπου ενα πραγμα. μου το επιβεβαιωσε και ο φιλος μας ο βασκος!ειχα παει γραναδα πριν λιγα χρονια και ηταν οντως λιγο εχμμμμ ..ο,τι να ναι...

οποτε νομιζω νοτια γαλλια μου παει μια χαρα!:cool:

α για το φαι της ερατως δεν σας ειπα...μυρισε κατσικισιο τυρι (σεβρ) και ξετρελαθηκε!!!!!ναι, αυτο που βρωμαει ρε παιδια....δεν υπαρχει δλδ...!!!εννοειται δοκιμασε κ ηθελε κ αλλο!επισης ξετρελαθηκε με τις μπαγκετες, τις προτιμουσε απο οτιδηποτε αλλο!!αν ηταν πιο μεγαλη, μαλλον με μπαγκετα και σεβρ θα την εβγαζε:rolleyes:

αυτα λοιπον απο εμας, οποτε μπορεσω θα σας στειλω κ εμρικες φωτο!

νεαμανουλα εννοειται πηρα τις φωτο, πολυ σας χαρηκα, ειστε κουκλες κ οι δυο!!να σου ζησει η χριστινικοβα ειναι οντως πανυψηλη!!!!!!!!!!!με πολυυυυ ζαβολιαρικο μουτρο!!!:tongue:σε ευχαριστω!!

κατεριν@ μου μηπως ο μικρος εχει μυξες κ πυρετο απο τα δοντια;;ακριβως αυτα τα συμπτωματα ειχε η ερατω σε ολα τα δοντια εκτος απο τα 2 πρωτα. οι μυξες κρατησαν κ ενα μηνα, αλλα ο πυρετος 1-2 μερες το πολυ..ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο!

μαριγια μου χαιρομαι που βγηκε η μαμα σου!θελω να σε παρω κ τηλεφωνο , εχουμε μερες να τα πουμε!

αχ και απο αυριο μαθημα...κ να πω οτι εχω πολλα, αυτος ο μηνας θα ειναι πολυ χαλαρος, αλλα βαριεμαι ρε κοριτσια, λιγες ηταν οι διακοπες...:rolleyes:

απο δουλιτσες ομως αλλο τιποτα, φτιαχνουμε το δωματιο της ερατως μετα την εξεγερση της ντουλαπας :tongue: και αρχιζω να ασχολουμαι με τη βαφτιση σοβαρα πια!επισης πρεπει να παραγγειλουμε κ εμεις καθισμα, η ερατω δεν χωραει τοσο πια!

σας καληνυχτω καλες μου, παω να μαζεψω μερικα ρουχαλακια απο τα διαφορα μερη που ειναι διασκορπισμενα!

υγ:πεζουλα μου σου στελνω πμ!

γεια σας και απο μας!!

καλο ταξιδι στον Παναγιωτακη και κουραγιο σε αυτους τους γονεις, τι αλλο..

Κατερινα_s μην στεναχωριεσαι, ητανε να γινει.. εχεις αγκαλιτσα τον αγγελουδακο σου και τα καλυτερα ερχονται..

τα δικα μας, εμεις ταλαιπωρουμαστε με ωτιτιδα πριν απο το Πασχα, μετα απο αντιβιωση και με καποιες παρενεργεις (βλ. διαροια:twisted:), ειπαμε οκ , αλλα να σου που ανεβαζει πυρετο 38 η μικρη μονο μια φορα, ευτυχως,και λεω δοντια , ιωση?εν συνεχεια μυξες, φτερνισμα και κακη διαθεση απο Μ.παρασκευη, οοοολα θα μας τα κανει μεσα στις αργιες, ουφ..

ωσπου κορυφωθηκε το ''παρτυ'' Δευτερα του Πασχα και την βουταω και βουρ για Διαβαλκανικο, διαγνωση:καραμπινατη βρογχυολιτιδα και ειμαστε με εισπνοες με μασκουλα, κορτιζονη κτλ. προσοχη λοιπον σερνεται ιωση γμτ.

στην ωτιτιδα που ειχε το Χριστινακι ποια ειναι αναφερει για μητρικο γαλα στο αυτακι, ενδεικνυται?

κατα τα αλλα ωραια περασαμε μεεεεσα μεεεσα στο σπιτι οικογενεικα, σημερα την πηγαμε βολτα με το αμαξι και κοιτουσε οπως η αγελαδα το τρενο:shock:

dafιτσα τελειο το ταξιδακι??? ειναι λιγο ταλαιπωρια για τα μικρουλια που χανουν την βολη τους, αλλα ταυτοχρονα ειναι και απιστευτη εμπειρια!

κατερινακι, περαστικα στον μικρο, μηπως ειναι δοντακια ή καμια ιωσουλα(περ. στις 3 μερες κρατανε τα συμπτωματα), αν δεν εχει ακροαστικα ειστε οκ.

Πεζουλα τι κουλο αυτο με την καρτα σου, απο ΑΤΜ εκανες την καταθεση?

οσο για το φαγητο, οντως ιρωιδα, δεν τρωει η μικρη κ εχουν παιξει τα νευρα μου, μονο γαλα γαλα..με το ζορι 8.500 κιλα, αν και με διαβεβαιωνει η γιατρος οτι αναπτυσεται φυσιολογικα αλλα εινα σε χαμηλες καμπυλες.

Κωνσταντια μην '΄μασας΄' κ γω μια απο τα ιδια αντιμετωπιζω με τον θηλασμο, απο την δουλεια μεχρι το οικ. περιβαλλον

marigia περαστικα στην μανουλα σου,

βαλε μας και την συνταγη με φακοφυγοπυρο μπας και φαει το μαναρι μου καμια κουταλια αν και δεν το κοβω.

σημερα της ξεκινησα αυγο(μια δοκιμη) κ μονο που δεν μου το φτυσε στα μουτρα:mad:.

φιλω σας, παω να τις εισπνοες της μικρης..

.png

καλημέρα μανούλες!~

daf τι ωραία μπράβο μπράβο ωραία εεεε?

marigia εμένα επειδή η μικρή δεν τρώει γιαούρτι και γάλα της φτιάχνω κουάκερ με γάλα και της το κάνω κρεμούλα και το τσακίζει παίρνω το γάλα το advance που είναι λίγο γλυκό και το βράζω με το κουάκερ μέχρι να πήξει λίγο μετά σε μπολάκια και στο ψυγείο!πολύ καλό και θρεπτικό!από φαγητά τρώει ότι και εμείς αλλά χωρίς πολλά μπαχαρικά!εχτές τσάκισε κοντα 4 μπιφτέκια!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Ο μικρός μου κάνει από το πρωί συνέχεια εμετό. :-(:sad: Το καημενάκι μου μαράθηκε τελείως.......Μάλλον τον κόλλησα εγώ γαστρεντερίτιδα που την πέρασα ελαφριά την προηγούμενη βδομάδα γμτ. Φοβάμαι μήπως μου αφυδατωθεί.

KIN6p2.png

Τι παθαν τα μικρακια γμτ? Αχ αυτη η εποχή όλο ιωσεις είναι γμτ.. Περαστικά στον Βαγγελάκι Κωνσταντια.

Κατερινα ο Γιωργάκης κανα νέο??? Αχ ευχομαι να είναι ολα τα παιδάκια καλύτερα ..

Κι η δικιά μου φτερνιζεται απο εχθες και σαν να έχει λίγες μυξούλες αλλά ακόμα τίποτα το ανησυχητικό.

Stellas για το φαγόπυρο που λες κι εγω δεν το ξερα , η DaF μου το έμαθε και την ευχαριστω γιατί είναι πολυ δυναμωτικό και ωφελιμο και συμπεριλαμβάνεται στις μακροζωικές τροφες. Απο μονο του είναι πολύ ανοστο αλλά το βάζω στις φακες , στο ρυζι και στον τραχανά και το τρωει η μικρη μια χαρά.

Καθισματακι κορίτισα πήραμε κι εμεις το combi και χαλάλι τα λεφτά του μιας κι η μικρη 5 ωρες ταξίδι το Πασχα και δεν εβγαλε κιχ!! Ειναι πολύ ψηλο να φανταστειτε η ΑΝδριελα μου ρίχνει μισό κεφαλι οταν καθομαστε στο αυτοκινητο, Βλεπει απ εξω και η πλάκα έιναι πως την βλέπουν και τα άλλα αυτοκινητά και της γελούν !!!

Τωρα κοιμάται ακόμη, καλά ξεκουραστηκα κι εγω λίγο εφαγα και την περιμένω να ξυπνησει την πριγκιπεσα μου..

Α ΠΕΖΗ αμα πας σε ψυχολόγο για τον Νικολα πες μας τι σου είπε . Ειμαι περίεργη να μαθω τι συμβαινει στο κεφαλάκι τους και επαναστατουν με αυτο τον τρόπο..

Ξυπνησε.........................................

Επεξεργάστηκαν by marigia

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...