Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερινιώ καλή επιστροφή στη δουλειά! Για το αβγό που λες εμείς τρώμε από 8 μηνών. Τώρα πια της το κάνω ούτε μελάτο, ούτε σφιχτό κάτι ενδιάμεσο, κοντά στο τρίλεπτο που λέει και η Αντα, της το πατάω με το πηρούνι και το τρώει όλο μαζί με το ασπράδι. Στην αρχή που έτρωγε μόνο το κρόκο της το έκανα μελάτο.

Το φαγητό πώς το δίνετε?Πατημένο με πηρούνι ή ακόμη αλεσμένο?Εμείς τρώμε πατημένο το αβγό, μασάμε και το τσουρέκι το οποίο το έχουμε ξεσκίσει, και στο φαγητό επειδή αργούμε στο μάσημα της πατάω 2-3 κουταλιές αλλά το υπόλοιπο το αλέθω για να φάει να χορτάσει γιατί με το μάσημα μας παίρνει αρκετή ώρα.Τα φρούτα που με το ζόρι τα τρώει τα δίνω ακόμη αλεσμένα για πατημένα ούτε λόγος.

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά τώρα που ανοίγει ο καιρός είμαστε όλες βόλτες, η μικρή μου είναι πολύ κοινωνική με άλλα παιδάκια, ενώ με τους μεγάλους όχι, εξακολουθεί να είναι ζωηρή και να κάνει καινούργια πράγματα κάθε μερα που με τρελαίνει αχχχ θα τη φάωω, προχθες ανέβηκε μόνη της όλη τη σκάλα (γύρω στα 20 σκαλιά) από πίσω εγώ αλλά τα ανέβηκε ολομόναχη της, πλέον δεν μπουσουλάμε σχεδόν καθόλου και περπατάει συνέχεια. Χτες πέθαινα στο γέλιο όταν ξαφνικά της βλέπω να κρατάει στο χέρι της το καλάθι με τα μανταλάκια και να περπατάει χαμογελώντας, τί γέλιο, βγηκε η νοικοκυρά να μαζέψει τη μπουγάδα!!!:DΌλο ζουζουνιές είναι!Και επίσης ότι χάνω και δεν το βρίσκω εγώ για μέρες, αν ξαμολύσω τη Χρσιτίνα το βρίσκει σε χρόνο Dt. Αυτά......άντε νομίζω μόνη μου τα λέω, πού είστε καλέ οι υπόλοιπες?Πολύ ησυχία εχει πέσει..

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σφιχτο, ο γιατρος μας ηταν κατηγορηματικος!!!!

Εμενα παλι που δεν το θελει σκετο με τιποτα!!!Του το δινω μεσα στο μεσημεριανο αλλιως ουτε που να το φτυσει...

Χαλια Κατερινακι στην δουλεια εεεε???Δημοσιο ή ιδιωτικος τομεας?

Ημιδημόσιο, δηλ ΔΕΚΟ! Έχω όλα τα κακά του Δ. τομέα και του Ιδιωτικού. πχ, τώρα με τις μειώσεις μισθών είμαστε Δημ. τομέας, αλλά για αργίες κτλ είμαστε Ιδιωτικός..Σας μπέρδεψα;;;

Anta ευχαριστώ. ήταν να γίνει..Τι να πώ! Απλά ποτε δεν μου περνούσε απότο μυαλό ότι θα έχανα παιδί...Δεν ήξερα καν τι θα πει παλλίνδρομη κύηση..Να που έμαθα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινιώ καλή επιστροφή στη δουλειά! Για το αβγό που λες εμείς τρώμε από 8 μηνών. Τώρα πια της το κάνω ούτε μελάτο, ούτε σφιχτό κάτι ενδιάμεσο, κοντά στο τρίλεπτο που λέει και η Αντα, της το πατάω με το πηρούνι και το τρώει όλο μαζί με το ασπράδι. Στην αρχή που έτρωγε μόνο το κρόκο της το έκανα μελάτο.

Το φαγητό πώς το δίνετε?Πατημένο με πηρούνι ή ακόμη αλεσμένο?Εμείς τρώμε πατημένο το αβγό, μασάμε και το τσουρέκι το οποίο το έχουμε ξεσκίσει, και στο φαγητό επειδή αργούμε στο μάσημα της πατάω 2-3 κουταλιές αλλά το υπόλοιπο το αλέθω για να φάει να χορτάσει γιατί με το μάσημα μας παίρνει αρκετή ώρα.Τα φρούτα που με το ζόρι τα τρώει τα δίνω ακόμη αλεσμένα για πατημένα ούτε λόγος.

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά τώρα που ανοίγει ο καιρός είμαστε όλες βόλτες, η μικρή μου είναι πολύ κοινωνική με άλλα παιδάκια, ενώ με τους μεγάλους όχι, εξακολουθεί να είναι ζωηρή και να κάνει καινούργια πράγματα κάθε μερα που με τρελαίνει αχχχ θα τη φάωω, προχθες ανέβηκε μόνη της όλη τη σκάλα (γύρω στα 20 σκαλιά) από πίσω εγώ αλλά τα ανέβηκε ολομόναχη της, πλέον δεν μπουσουλάμε σχεδόν καθόλου και περπατάει συνέχεια. Χτες πέθαινα στο γέλιο όταν ξαφνικά της βλέπω να κρατάει στο χέρι της το καλάθι με τα μανταλάκια και να περπατάει χαμογελώντας, τί γέλιο, βγηκε η νοικοκυρά να μαζέψει τη μπουγάδα!!!:DΌλο ζουζουνιές είναι!Και επίσης ότι χάνω και δεν το βρίσκω εγώ για μέρες, αν ξαμολύσω τη Χρσιτίνα το βρίσκει σε χρόνο Dt. Αυτά......άντε νομίζω μόνη μου τα λέω, πού είστε καλέ οι υπόλοιπες?Πολύ ησυχία εχει πέσει..

χα χα χα! Στο έχω πεί. τα παιδιά μας είναι ίδια!!!Σαν να βλέπω το Γιάννη μου.

Εγώ πλέον δεν τα αλέθω. Τα πατάω με το πιρούνι. Τη μπανάνα την τρώει έτσι, χωρίς άλεσμα. επιπλέον είναι και ψωμάς! Δώστου ψωμι και τίποτε άλλο.

Το αβγό και εγώ 3-4 λεπτά, αλλά σήμερα στη δουλειά μου είπαν σφιχτό και ήταν απόλυτες. Τρόμαξα ότι κάνω κάτι λάθος!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερα κοπέλες μου τι μου κάνετε??

Κατερινακι μου λυπάμαι πολύ για αυτη την δυσαρεστη εμπειρια ρε γαμ8το.. Το ζουζουνακι σου δίνει κουράγιο ομως και σύντομα θα δεις που θα ξαναρθει το μικρο θαυματάκι...Καλη αρχη στην δουλειά.

Το αβγο κι εμεις το καταβροχθίζουμε πατημενο με το πηρούνι και ψιλοσφιχτό δηλ γύρω στα 4 λεπτά βρασμένο.

Επίσης DaF που είσαι?? Μουρλια οι φακες με το φαγόπυρο!!! Θα τις φάμε κ αύριο οικογενειακως...

Ωραια ήταν στην άδεια και στην εξοχη αλλά τωρα τι να περιμένουμε?? Την αργια το Αγ. Πνευματος... η καλοκαιρινη πέφτει μακρυα...

Ειμαι ενα πτωμα γενικά βρε κορίτσια .. Στην τσίτα απο της 7 το πρωι μέχρι της 12 το βράδυ... Μπορει να χρειαστει να δωσω και άιμα για την μαμά .. 2η μετάγγιση αυριο που πρέπει να κάνει..με 34 αιματοκριτη όμως δεν με κοβω να δίνω..

Κανενα ευχαριστο νεο κανείς??? Δεν μπορώ αλλο με τα δυσαρεστα στο καλό...

Πεστε κατι να ξεχαστούμε...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα κοπέλες.. :P Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!!

Σας έγραφα ένα μηνυμα αλλά έκανε το θαύμα του πάλι στο σαραβαλό μου..

Πολλή δουλειά όλη τη μεγάλη εβδ.. ακόμα να συνέλθουν τα ποδαράκια μου.. ευτυχώς πήγαμε καλά.

ΠΕΖΗ μου και εγώ με τα πεθερικά.. Να μην παραπονιέμαι όμως.. όλα τα ετοίμασε η πεθερούλα μου.. τσικ δεν έκανα. Κάτι η δουλειά κάτι το μωρό την γλύτωσα. Και περιποιήθηκε και το σόι μου.. Μου είπε και κάτι πεθερίστικα αλλά έκανα τη κινέζα :cool:

Κατερινα κούκλος ο γιός σου!! Τον θέλω για την Πέννυ μου!! Θα στείλω και εγω από τα γεννέθλιά μας αρκεί να συνεργαστεί το σαράβαλο.. Μη χάνεις το θάρρος σου. Το καλοκαίρι βάλε πάλι μπροστά για μωράκι.. Όλα θα πάνε καλά τελικά!! :rolleyes:

Νεαμανούλα φτού φτού σας!! Σαν δίχρονο συμπεριφέρεται το Χριστινάκι. Δεν έχω ξανακούσει τόσο μικρό να ανεβαίνει σκάλες!!! Μπράβο. Εμείς από κιλά 8500 ακόμα...

Πατημένο τρώει μόνο αν γουστάρει το φαγητό. Αλέθω που και που να μην μου αδυνατήσει. Αυγό και ψάρι τώρα λέω να τα ξεκινησω.

Φιλάκια πολλά σε όλες.. πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα νέα σας..

Επεξεργάστηκαν by vallou

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

τι κάνετε μανούλες?

γύρισα στη δουλειά και βρήκα χρόνο να διαβάσω τα νέα σας αν και όχι όλα ευχαριστα!

κατερινάκι τι να πω ήταν να γίνει έτσι σε καταλάβαίνω θα σου πω κάτι που μου είχε πει ο γυναικολός μου. μου είχε πει λοιπόν ότι τα μωράκια που φεύγουν τα παίρνει ο θεός κοντά του να τα προστατέψει γιατί δεν ήταν ακόμα έτοιμα και αρκετά υγιη να έρθουν στον κόσμο επομένως προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι πολύ και βάλε όταν νιώσεις έτοιμη ξανά μπρος!

αχχχ βρε κορίτσια πόσο στεναχωρήθηκα και με τον παναγιωτάκι!ούτε που μπορώ να διανοηθώ τι παιρνάει αυτή η άμοιρη μητέρα!ότι και να πω είναι λίγο!

μαρίγια έχετε ανάγκη από αίμα?αν έχετε μην διστάσεις σίγουρα θα σε βοηθήσουμε!

αχχχ άντε να πούμε και κάτι ευχάριστω!εγώ συνεχίζω ακόμη με τις προετοιμασίες των γάμου-βάπτισης!κλείσαμε το χώρο για τη δεξίωση και από εβδομάδα θα ετοιμάσω και όλα τα χαρτιά για την εκκλησία έκλεισα και 2 ραντεβού για νυφικό και ελπίζω να βρω γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να πάω σε πολλά ραντεβού!από μπομπό έιμαι εντάξει έχω διαλέξει σχέδιο και τώρα θα φτιάξω το σχέδιο για τα προσκλητήρια να τα τυπώσει ο μπαμπάς μου και νομίζω ότι μετά θα κάνω διάλειμμα!τον ιούνιο πάλι!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια!!

Και πάλι ευχαριστώ όλες σας για τη συμπαράσταση. Πραγματικά την έχω ανάγκη...!!

Είμαι στη δουλειά και μπήκα λιγάκι στα κλεφτά για να σας διαβάσω!

vallou δέχομαι την Πέννυ σου για νύφη!!!Άντε να κάνουμε το κονέ!! Όσο για τις σκάλες ο μικρός μου τις ανεβαίνει εδώ και 2 μήνες. Κομάντο σου λέω! χα χα!!!

marigia πραγματικά θα ήθελα να δώσω αίμα για τη μητέρα σου(αιματοκρίτη 41 έχω)αλλά αναμένω την αιμοραγία και ο γιατρος μάλιστα μου είπε να πάρω και΄σίδηρο. Ωστόσο, αν θέλεις κάτι, πες μας. Θα βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε!!

July τι ωραία που ετοιμάζεστε! Υπέροχα. Άντε με το καλό!!

Σας φιλώ, θα μπώ και αργότερα!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα κοπέλες μου!

Ευχαριστω παρα πολύ για την προθυμια να βοηθήσετε ειλικρινά. Προς το παρον υπαρχουν ατομα να δώσουν αίμα αλλά αν αυτο συνεχίζεται καθε μήνα δεν ξερω τι θα γίνει... Ευχαριστω ξανα παντως.

Παω για δουλιτσα , φιλάκια σας!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κοριτσάρες καλησπέρα,

Ειμαι στην δουλεια-που αλλού-και ειπα να σας πω τα νεα μας.

Ο μικρός "τσάκισε" 2 γεμιστά με ρύζι σήμερα-μιά ντομάτα και μιά πιπεριά-ΟΧΙ αλλεσμένα αλλα με το κουταλάκι λίγο λιγο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δυστυχώς δεν ήμου εκεί να τον δω αλλα ελπίζω το ΣΚ να μας κάνει καμιά έκπληξη!!!!Είμαστε 79 πόντους και 10 κιλά επιτέλους, και ο γιατρός μας χθές μου είπε να του δίνω απο τα φαγητά του σπιτιού σχεδόν τα πάντα. ακόμη και χοιρινο!!!Κατά τα άλλα τα ίδια...εσείς όλες καλα?

αχχχ άντε να πούμε και κάτι ευχάριστω!εγώ συνεχίζω ακόμη με τις προετοιμασίες των γάμου-βάπτισης!κλείσαμε το χώρο για τη δεξίωση και από εβδομάδα θα ετοιμάσω και όλα τα χαρτιά για την εκκλησία έκλεισα και 2 ραντεβού για νυφικό και ελπίζω να βρω γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να πάω σε πολλά ραντεβού!από μπομπό έιμαι εντάξει έχω διαλέξει σχέδιο και τώρα θα φτιάξω το σχέδιο για τα προσκλητήρια να τα τυπώσει ο μπαμπάς μου και νομίζω ότι μετά θα κάνω διάλειμμα!τον ιούνιο πάλι!

Με το καλό κοπελιά, θα περάσετε τέλεια!!!Και εγώ γαμο-βάφτιση έχω κάνει και ξέρω πώς είναι

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλησπέρα,

Ειμαι στην δουλεια-που αλλού-και ειπα να σας πω τα νεα μας.

Ο μικρός "τσάκισε" 2 γεμιστά με ρύζι σήμερα-μιά ντομάτα και μιά πιπεριά-ΟΧΙ αλλεσμένα αλλα με το κουταλάκι λίγο λιγο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δυστυχώς δεν ήμου εκεί να τον δω αλλα ελπίζω το ΣΚ να μας κάνει καμιά έκπληξη!!!!Είμαστε 79 πόντους και 10 κιλά επιτέλους, και ο γιατρός μας χθές μου είπε να του δίνω απο τα φαγητά του σπιτιού σχεδόν τα πάντα. ακόμη και χοιρινο!!!Κατά τα άλλα τα ίδια...εσείς όλες καλα?

Τι ώρα σχολάς;;

Μπραβο στον μικρό μας φίλο!!! Τι ωραία που τρώτε τα πάντα! Εμένα μου είπε όχι ακόμα όσπρια!

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

Τι ώρα σχολάς;;

Μπραβο στον μικρό μας φίλο!!! Τι ωραία που τρώτε τα πάντα! Εμένα μου είπε όχι ακόμα όσπρια!

Στις 5 κανονικά αλλα ποτέ δεν φέυγω στην ώρα μου!!!!

Εμένα με ξεκίνησε με όσπρια...τι να πω, ο καθένας ότι θέλει μας λέει!!!

Ακόμη στην δουλειά είμαι!!!

κοριτσια μου γυρισαμε κ εμεις απο τα εξωτερικα.....:)

αλλα αντι να δω καλα νεα διαβασα για τον παναγιωτακη και εμεινα........αφου βρεθηκε δοτης , τι εγινε βρε παιδια.....τι εγινε γμτ.....δεν εχω τιποτα αλλο να πω....με κατι τετοια δεν μπορω να σκεφτω καν οτι δεν θα ποναει πια......κ αυτη η μανα αχ...παναγια μου.....

επειτα τα νεα της κατερινας.....πολυ στενοχωρεθηκα βρε κοριτσι μου.....τουλαχιστον εδω ειναι η φυση που κανει τη δουλεια της, σκεφτεσαι αυτο κ δικαιολογεις καπως το γεγονος...δεν ξερω αν θα σε παρηγορησει κατερινα μου, αλλα οι περισσοτερες αποβολες συμβαινουν πριν το καταλαβουμε , ειναι συχνο φαινομενο οπου ερχεται η περιοδος κ δεν φαινονται. να χαιρεσαι το γιαννακη σου το κουκλακι, ακομα κ στη φωτο του μπαμπα;) ειναι ενας γλυκας!

μαριγια δυσκολα τα πραγματα με τη μαμα σου δλδ.....αχ βρε παιδι μου.......κουραγιο....

αχ κοριτσια μου θα σας πω αλλη στιγμη τα νεα μας, δεν μπορω τωρα, επεσα...:(

αχ βρε marigia δύσκολα με τη μανούλα σου, ταλαιπωρείται η καυμένη!Κουράγιο και εύχομαι να πάνε όλα καλά!Κι εσύ να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, σου έχουν πέσει πολλά και πρέπει να είσαι δυνατή κοπέλα μου!

όντως αυτό το Πάσχα πολλά αρνητικά ακούσαμε, δεν θέλω να γίνουν άλλα εύχομαι να είμαστε όλοι και κυρίως τα ζουζούνια καλά!

Κατά τα άλλα.... πες βρε daf πώς πέρασες...άντε θα μας φάει η αγωνία..καλέ το πμ μου το πήρες?(πριν φύγεις για το ταξίδι σου)

july καλά τρεχάματα!!Ευχάριστα είναι και εύχομαι να είναι όλα τέλεια για τη γαμοβάφτιση σου, ρώτα και τη gio που το έχει κάνει το σκηνικό!:D

gio μια χαρά ο Παναγιωτίνος, καλά εγώ αυτόν δεν τον φοβόμουν στο φαγητό, την δικιά μου λίγο φοβάμαι που ακόμη από το δικό μα ςδεν τρώει, να δω ως πότε?Σε πόση ώρα τα έφαγε?

ΠΕΖΗ χάθηκες, πού είσαι?Βραδυνή βάρδια?

vallou μου μια χαρά στην πεθερά, έ?Τουλάχιστον δεν είχες και την κούραση της ετοιμασίας. Όσο για τη Χρσιτίνα όντως πολλά που κάνει μου φαίνονται κι εμένα σαν κινήσεις δίχρονου, όπως ότι όλη την ώρα ανεβαίνει πάνω στο τραπεζάκι σαλονιού με τρομακτική ευκολία και ξαπλώνει πάνω σε αυτό ή σηκώνεται όρθια και χορεύει, έτσι μου 'ρχεται να της πετάω από κάτω γαρύφαλλα :D:D:D

yaeNp3.png

Καλως την DaFitsa μας! Καλε πες μας πως τα περάσατε στη φάρμα. Τι εκανε η Ερατούλα στο ταξίδι ? Της αρεσαν τα ζώα στη φάρμα??

Νεαμανουλα μου σε ευχαριστω πολύ , η αλήθεια είναι πως εμεις ξεχνιόμαστε και λίγο με την μικρή και την καθημερινότητα μας.. αυτοι οι δυο τους δηλ οι γονεις μου ειναι που τα περναν όλα και ευχομαι ο Θεος να συνεχίσει να τους δίνει δύναμη...

Βρε κορίτσια εδω και μια βδομάδα η μικρή σταμάτησε να τρωει το απογευματινό της.. Ετρωγε συνηθως γιαούρτι με μέλι τον τελευταιο καιρό ή καμια φαριν λακτε η κανα ρύζόγαλο απ τα χεράκια μου. Τωρα με του που την βάζω στο καρεκλάκι κλαιει και δεν θελει να φάει τίποτα. Της εδωσα λίγο ανθότυρο προχθες αλλά ξανά τα ίδια μου έκανε.. Τι εχει πάθει ρε γμτ?? Η νονα της μου λέει πως τα φρούτα τα τρώει μια χαρά και το μεσημεριανο της ακόμα καλύτερα οπότε μονο το απογευμα δεν μου τρ΄ωει εμένα...

Την λυπάμαι να είναι νηστική απ το μεσημέρι μεχρι το βραδυ που θα πιει το γάλα της αλλά δεν θέλει να φάει τίποτα..

Πανω που είχε στρώσει και ειχε παρει κανα γραμμαριο θα μου αδυνατίσει πάλι....

Ελπίζω να της περάσει σύντομα.. Α και ρίξτε καμια άλλη ιδεα για απογευματινο γιατι εγω έχω στερέψει....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...