Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ!

Δεν θα μπορέσω να έρθω αυτή τη φορά για καφέ, μόλις επιστρέψαμε από δυο ταξίδια και έχω πολλές δουλειές μπροστά μου! Κορίτσια, το μωρό μου μεταμορφώθηκε, είναι σα να μου το πήραν και να έφεραν ένα άλλο στη θέση του! Τώρα πια περπατάει κανονικότατα, τρέχει κιόλας, θέλει αγακλιές συνέχεια και έξω, έξω, έξω! Πού είναι ο ήσυχος Θανάσης μου; Τον καλόμαθαν οι γονείς μου, τα πεθερικά μου κι όλοι οι γνωστοί μας και τώρα άντε να τον βάλω σε σειρά! Α, και στο ταξίδι (6 ώρες με 2 στάσεις) κιχ δεν έβγαλε! Κοιμόταν κι όταν ξυπνούσε, κοίταζε έξω. Του άρεσαν οι σήραγγες πολύ και παντού όπου πήγαμε εξοικειώθηκε γρήγορα. Και τη νύχτα κοιμόταν κανονικά. Όλο εκπλήξεις αυτό το παιδί...

Λυπήθηκα πολύ για τον Παναγιωτάκη... Έκανε Ανάσταση στον ουρανό με τους αγγέλους, αγγλούδι κι αυτός πια...

Καλημέρα μανούλες.

Ξέρω ότι κάποιες από εσας παρακολουθούσατε το θέμα του μικρού Παναγιωτάκη, της anninas. Δυστυχώς ο μικρός "έφυγε"...Τα έχω χαμένα..Πρέπει να συνέβη χθές..Δεν είχα κουράγιο να διαβάσω. Τόσος πόνος σε αυτή την οικογένεια..

Παναγια μου...τι αλλο πια!!!!Τι να πεις σε αυτην την μανα βρε κοριτσια που δεν ειδε χαρα στην ψυχη της!!!!Μια ψυχουλα ηταν και αυτο!!!!

Χριστος ανεστη σε ολες σας...

Γεια σας βρε κοριτσια.. Χρονια μας Πολλα, Χριστος Ανεστη. Απο οτι βλεπω ακομη δεν επιστρεψατε στα σπιτακια σας απο τις διακοπουλες..καλα κανετε βρε αλοιμονο σε εμας που δουλεψαμε ολες τις ημερες..κλαψ κλαψ..!

Αχ δεν ξερω εχω στενοχωρηθει τοσο πολυ με τον Παναγιωτακη που δεν μου κανει αισθηση να πω το οτιδηποτε αλλο, ειναι τοσο μεγαλη αδικια να πονανε τοσο πολυ μικρα παιδακια, αυτο το παιδακι δεν χαρηκε τιποτα στην μικρη ζωουλα του, οι γονεις του επισης..δεν μπορω και δεν θελω να φανταστω αυτη τη μανουλα ...μακαρι ειναι το τελευταιο παιδακι που χαθηκε τοσο αδικα και επωδυνα..Χριστε μου να μας εχεις μονο καλα τιποτε αλλο..:-(

Αντε επιστρεψτε και θα μπουμε ξανα στους χαρουμενους ρυθμους μας..να ξεχαστουμε και λιγακι..

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Eπιστρέψαμε κι εμεις πίσω στους ρυθμούς μας ...

Τι εγινε ξαφνικά με τον Παναγιωτακη βρε κορίτσια? Ειχαμε μείνει στο οτι βρέθηκε δότης και πηγε σπίτι του.. Πως συνεβει το μοιραίο ρε γαμ*το???

Ολο δυσαρεστες ειδησεις αυτον τον καιρο ακουμε.. Φτανει πια ...

Ανατρίχιασα οταν εμαθα πως το παιδακι εφυγε Μ.Παρασκευη...

Οσο για αυτη την μανα ο Θεος να της δωσει κουραγιο .. μονο αυτο τίποτα άλλο...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Ξέρω ότι ο χαμός του μικρού Παναγιωτάκη είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια μάνα και μπροστά στον πόνο αυτής της μάνα ο δικός μου είναι ανεπαίσθητος...Όμως και εγώ χθές επιβεβαίωσα την απώλεια του δικού μου εμβρύου, ή καλύτερα του δικού μου κυήματος…..Σταματώ τα χάπια και περιμένω τη φυσική αποβολή...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ξέρω ότι ο χαμός του μικρού Παναγιωτάκη είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια μάνα και μπροστά στον πόνο αυτής της μάνα ο δικός μου είναι ανεπαίσθητος...Όμως και εγώ χθές επιβεβαίωσα την απώλεια του δικού μου εμβρύου, ή καλύτερα του δικού μου κυήματος…..Σταματώ τα χάπια και περιμένω τη φυσική αποβολή...

:-(:sad::-( Λυπάμαι πάρα πολύ!Όσο μπορείς ξεπέρασε το πιο γρήγορα για χάρη του μικρού σου και σύντομα εύχομαι να μας ξαναπεις ότι είσαι έγκυος και ότι όλα πάνε καλά. Μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, κοίτα το αγγελούδι σου και πάρε κουράγιο και δύναμη!

Οι υπόλοιπες...εεε πού είστε?Ακόμη να γυρίσετε??

yaeNp3.png

:-(:sad::-( Λυπάμαι πάρα πολύ!Όσο μπορείς ξεπέρασε το πιο γρήγορα για χάρη του μικρού σου και σύντομα εύχομαι να μας ξαναπεις ότι είσαι έγκυος και ότι όλα πάνε καλά. Μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, κοίτα το αγγελούδι σου και πάρε κουράγιο και δύναμη!

Οι υπόλοιπες...εεε πού είστε?Ακόμη να γυρίσετε??

Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ. Και εγώ το εύχομαι! Και έτσι θα γίνει!

Πήρα τον μικρό μου σήμερα και κάναμε βόλτες στην Αθήνα. Μου έκανε τόσο καλό...

Α! Δεν σας είπα και το άλλο...Τι θα κάνω αύριο 5 το χαράματα;;;;; Θα ξυπνήσω γαι να πάω πρώτη μέρα στη δουλειά.....:(:(

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μπήκα κι εγώ επιτέλους να δω τι κάνετε...

Χτες γυρίσαμε το βράδυ και τώρα βρήκα χρόνο.

Κατερινάκι μου ελπίζω να νιώσεις καλά σύντομα, και την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά... Είσαι μια πολύ γλυκιά μανούλα!!!

Για τον Παναγιωτάκη μου μαύρισε η ψυχή βρε κορίτσια... Δνε θέλω να το πολυσκεφτώ γιατί φαντάζομαι τον εαυτό μου στη θέση της και παγώνει το αίμα μου....Λένε ότι όλα στη ζωή είναι και όλα είναι για τους ανθρώπους αλλά το παιδί σου πώς να το αντέξεις?

Ουφφφφφφφφφ

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Κατερινακι μου μπορω να καταλαβω τον πονο σου..ειναι πολύ δυσκολη φαση αυτη που περνας αλλα τουλαχιστον σκεψου οτι εχεις το αγορακι σου και ετσι παρε δυναμη. Σου ευχομαι να το ξεπερασεις οσο πιο γρηγορα γινεται και συντομα να εισαι παλι εγκυος στο παιδακι που τοσο θελεις. Ολα θα πανε καλα θα δεις..!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Ax βρε Κατερινα μου...κανε κουραγιο και τα καλυτερα ερχονται!!!!Εχεις ενα θαυματακι αγκαλια σου και συντομα θα εχεις και αλλο-μιας και το θελεις τοσο πολυ!!!Καλο ξεκινημα παλι στην δουλεια!!!!

Οι υπολοιπες ειστε καλα?

ΠΕΖΗ μου χαθηκαμε ρε γμτ!!!Δουλευες ρε θηριο τις γιορτες?Εγω ειχα μεχρι και σημερα αδεια...απο αυριο τα κεφαλια μεσα ξανα...ξερετε τι σκεφτομαι, πως θα περασει ο καιρος για τις καλοκαιρινες διακοπες, μιας και αλλη αργια γιοκκκκκ.....

ΠΕΖΗ μου χαθηκαμε ρε γμτ!!!Δουλευες ρε θηριο τις γιορτες?Εγω ειχα μεχρι και σημερα αδεια...απο αυριο τα κεφαλια μεσα ξανα...ξερετε τι σκεφτομαι, πως θα περασει ο καιρος για τις καλοκαιρινες διακοπες, μιας και αλλη αργια γιοκκκκκ.....

gio μου δουλευα κανονικα, εμεις αν δεν εχουμε προγραμματισμενη αδεια δουλευουμε κανονικα αργιες κ.λ.π. αλλα επειδη εχω καθησει τοσο καιρο δεν μου κακοφανηκε τοσο. Σοβαρα τωρα..χαθηκαμε καλε..οι υποχρεωσεις ...γμτ! Οσο για τις καλοκαιρινες διακοπες , εγω παιρνω την περιοδο τελος Ιουλιου με μεσα Αυγουστου μαλλον οποτε αργει ακομη, αλλα σιγουρα θα χτυπησω καμια αδεια στο ενδιαμεσο;)

Ax βρε Κατερινα μου...κανε κουραγιο και τα καλυτερα ερχονται!!!!Εχεις ενα θαυματακι αγκαλια σου και συντομα θα εχεις και αλλο-μιας και το θελεις τοσο πολυ!!!Καλο ξεκινημα παλι στην δουλεια!!!!
Κατερινακι μου μπορω να καταλαβω τον πονο σου..ειναι πολύ δυσκολη φαση αυτη που περνας αλλα τουλαχιστον σκεψου οτι εχεις το αγορακι σου και ετσι παρε δυναμη. Σου ευχομαι να το ξεπερασεις οσο πιο γρηγορα γινεται και συντομα να εισαι παλι εγκυος στο παιδακι που τοσο θελεις. Ολα θα πανε καλα θα δεις..!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ. Που θα πάει, θα περάσει!

Πρώτη μέρα στη δουλεία σήμερα. Τι απαίσια που ήταν..Πάντως πραγματικά σαν να μην πέρασε μια μέρα. δεν άλλαξε τίποτα...

Και μια ερώτηση: Το αβγό πως το δίνετε; Σφιχτό ή μελάτο;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερίνα, λυπάμαι πολύ! Τι να πω, μακάρι να ξαναμείνεις έγκυος όσο το δυνατόν συντομότερα! Πάρε κουράγιο και δύναμη από τον μικρό σου και μην το βάζεις κάτω!!

Το αυγό εμείς το αρχίσαμε προχθές, ο μικρός ξετρελάθηκε! Γλυφόταν συνέχεια και γέμισε όλο του το πρόσωπο, κι αυτό με την άκρη μόνο του κουταλιού! Αύριο, τέταρτη μέρα θα του δώσω μια μικρή κουταλιά να το ευχαριστηθεί. Δεν μου παρουσίασε καμιά αλλεργία, οπότε πιστεύω όλα καλά. Το αυγό το βράζω σε καυτό νερό στο μπρίκι για 3 λεπτά με το ρολόι. Έτσι σφίγει το ασπράδι και ο κρόκος μένει ρευστός. Το υπόλοιπο αυγό το τρώω εγώ, μου έρχεται κρίμα να το πετάξω. Αυγά παίρνω από την πεθερά μου, οπότε δεν έχω έννοια αν είναι καλά ή όχι!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ. Που θα πάει, θα περάσει!

Πρώτη μέρα στη δουλεία σήμερα. Τι απαίσια που ήταν..Πάντως πραγματικά σαν να μην πέρασε μια μέρα. δεν άλλαξε τίποτα...

Και μια ερώτηση: Το αβγό πως το δίνετε; Σφιχτό ή μελάτο;;;

Σφιχτο, ο γιατρος μας ηταν κατηγορηματικος!!!!

Εμενα παλι που δεν το θελει σκετο με τιποτα!!!Του το δινω μεσα στο μεσημεριανο αλλιως ουτε που να το φτυσει...

Χαλια Κατερινακι στην δουλεια εεεε???Δημοσιο ή ιδιωτικος τομεας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...