Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Κατερινάκι!!!!Για να εξηγηθώ, όπως είπε και η συμπεθέρα μου αν δεν ήταν τα χαπάκια...υπομονή και ξάπλα κούκλα και όλα καλά θα πάνε!!!!

ΥΓ Τα utrogestan δεν νομίζω να φέρνουν ζάλη αλλά ή εγκυμοσύνη ΦΕΡΝΕΙ!!!!!:tongue::tongue::tongue:Φιλιά πολλά στην κοιλίτσα σου!!!!

:-P:razz::-P μ΄έκανες και γέλασα! Να΄σαι καλά!! Λές να ζαλίζομαι από την εγκυμοσύνη;;:-P:razz: Και αυτή η Τρίτη αργεί να έρθει γ@#$το...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ που χαθήκατε όλες; Μάλλον εκκλησία ε; Εγώ δεν πήγα. Σκέφτηκα να πάω αλλά ο μικρος με είχε μια ώρα για να κοιμηθεί. Και τον είχα και αγκαλιά...

Λοιπόν, πάω να ξαπλώσω πάλι. Φιλιά

cEyXp3.png

q61sp3.png

τιιιιιι δεν εισαι ΗΔΗ ξαπλωμενη;;;;;;;:o κατερινακι προσεχε!

τωρα που ειπες για τη ζαλουρα, με το που περασε η μπορα με τα καφε, αρχισε η ναυτια ...καλο σημαδι λοιπον, με τα δικα μου δεδομενα, τουλαχιστον!;) κ εννοειται χοριακη , κοριτσι!!

πηγαμε σημερα με την κατεριν@ πικιωνη κ τα μικρα μας για μια ακομη φορα κυλιστηκαν στα χωματα και περασαν υπεροχα!η ερατουλα εκανε ντους με το χωμα, το πετουσε παντου:cool: ο δε γιωργακης μαστορεψε με τα εργαλεια του (φτυαρακι...κουβαδακι...) πολυ το χαρηκα κ εγω μαζι τους!!

μακαρι να βρεθουμε ολες την επομενη φορα, θα εχει πολλη πλακα!!

παω να συνεχισω το μαζεμα τσουπρες, αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!φευγουμε για χωρα των βασκων....πρωτο ταξιδι με αεροπλανο για την ερατω!ελπιζω να κυλισει ηρεμα!επιστρεφουμε πεμπτη!

σας φιλω, καλα να περασετε, αδιαμφισβητητα θα μου λειψετε:)

να προσεχετε την εγκυουλα μας, ετσι; :D

καλο πασχα σε ολες!!!!!!!

daf μου καλα να περασετε τυχερουλα!!! Αυτα ειναι καταλαβατε??? Αλλοι κανουν Πασχα στα εξωτερικα και εμεις στα πεθερικα:mad::-x:-x!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

daf καλά να περάσετε!Τυχερούλα!

κατερινιώ ακόμη μία φορά να πάνε όλα καλά κοπελάρα μου, πολύ ξεκούραση και όχι αγκαλιές τον μεγάλο. ultrogestan έπαιρνα κι εγώ στην αρχή καθώς είχα αιματάκι, δεν φέρνουν ούτε ζάλη ούτε ναυτία τίποτα, τουλάχιστον σεμένα.

πεζη μην μου στενοχωριέσαι που θα είστε με τα πεθερικά!Τουλαχιστον θα τον κρατήσουν να πάνε καμιά βόλτα ή θα πάτε αυθημερόν?

Κατά τα άλλα καλά, χτες είχαμε παιδίατρο όλα καλά αλλά δεν φτάσαμε ούτε 10 κιλά, είμαστε 9960!

Μία μία την κάνετε για το Πάσχα καλά να περάσουμε όλοι μας λοιπόν!

yaeNp3.png

Κατερινάκι μου έχεις και από εμένα όλη μου την θετική σκέψη. Όσο για τα utrogestan επειδή κι εγώ τα έπαιρνα με τις χούφτες...ναι φέρνουν και ναυτίες και ζαλάδα, ειδικά εμένα τον πρώτο καιρό με τσάκιζαν. Όμως υπάρχει λύση, αν θες μπορείς να τα παάρεις και κολπικά, το λέει και στο κουτί, αλλά επειδή έχεις λίγο αιματάκι ρώτα καλύτερα το γιατρό σου. Πάντως το καφέ αιματάκι δεν είναι ανυσηχιτικό. Όλα θα πάνε καλά!!;);)

Daf καλό ταξίδι Ζ Η Λ Ε Υ Ω!!!! Την επόμενη φορά δεν τη χάνω τη συνάντηση. Θα κάνω κοπάνα από τη δουλειά.

Θεσσαλονικιές, ανεβαίνω σήμερα μέχρι την Τετάρτη, τι λέτε θα βρεθούμε??

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλημερα και απο μενα!!!

neamanoula μου ακομη δεν ξερω ποτε θα παμε..μπορει και αυθημερον την Κυριακη καθως δουλευω νυχτα..αλλα δεν ειναι αδικια??? Η dafoula στα εξωτερικα και εμεις στα πεθερικα?? Οχι πες πες...! Εσεις δεν θα φυγετε τελικα???

Κωνσταντια μου, εγω Δευτερα , Τριτη λογικα θα ειμαι ελευθερη απο τη δουλεια οποτε αν συμφωνησουμε ειμαι μεσα!!! Αντε να το πιουμε το καφεδακι μας και αν εχει και καλο καιρο ακομη καλυτερα μπορει να παρω και τον Νικολα μαζι!;) Αντε δηλωστε συμμετοχη οι ενδιαφερομενες!

Δεν σας ευχομαι πιστευω να τα καταφερω να ξανασερφαρω..σας φιλω ομως καθως δουλευω απογευμα και πρεπει να ετοιμαστω σιγα σιγα..φιλακια!!!

ΠΕΖΗ για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα, και εγώ με τα πεθερικά!!!Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλα πράγματι χάλια οι φωτο. Θα σκάσω...

neamanoula, οσο μπορώ δεν τον παίρνω, αλλά το βράδυ για να κοιμηθεί....αστα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ εγώ σαν και εσένα...Ζάλη και πάλι ζάλη. Κορίτσια περιμένω την Τρίτη..

Λοιπον και το χθεσινοβραδινό. Ο μικρος ξύπνησε και έκλαιγε σαν τρελό. Σαν κάτι να του είχε συμβει. τρέχει ο πατέρας του και από πίσω και εγώ. και τι να δούμε. Είχε πάρει την κουνουπιέρα (μένουμε δίπλα στη θάλασσα και τα κουνούπια κάνανε την εμφάνισή τους) και είχε τυλίξει το τούλι γύρω στο λαιμό του. Τρελαθήκαμε. Πάγωσα... Κορίτσια προσοχή με τις κουνουπιέρες...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ερώτηση . η γιατρός μας είπε να κάνουμε γενική αίματος για σίδερο και φεριτίνη και ότι όλα τα παιδάκια κάνουν ενός ετών και να δούμε πού βρισκόμαστε. Εσείς κάνετε?

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

εμας δεν μας ειπε τίποτα. Δεν έχω ιδέα. Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Το νερό το βράζετε;

Για να πιει νερό εννοείς?Για νερό όχι εδώ και και κάτι μήνες. Για το γάλα της βράζω το νερό ΑΝ και τώρα θα πίνουμε frisogrow ( για πάνω από 1 ετους παιδιά)το οποίο λέει πάνω στο κουτί με κρύο ή χλιαρό νερό.Το δίνει καμιά?Όντως δεν θέλει βράσιμο?Και από εκεί που στο γάλα της έβαζα 7 κουταλιές σκόνης για 220, αυτό λέει με 3 κουταλιές είναι έτοιμο και πάνω το κουτί γράφει ρόφημα γάλακτος κι όχι γάλα όπως το frisomel.

yaeNp3.png

Kανονικά η γιατρός μας είπε ότι τώρα που έγινε ενός μπορούμε να ξεκινήσουμε με φρέσκο γάλα αλλά επειδή είναι αδυνατούλα μου είπε καλύτερα να συνεχίσω με γάλα σε σκόνη μεχρι 18 μηνών. Εσείς τί γάλα δίνετε?

yaeNp3.png

Καλημέρα μανούλες.

Ξέρω ότι κάποιες από εσας παρακολουθούσατε το θέμα του μικρού Παναγιωτάκη, της anninas. Δυστυχώς ο μικρός "έφυγε"...Τα έχω χαμένα..Πρέπει να συνέβη χθές..Δεν είχα κουράγιο να διαβάσω. Τόσος πόνος σε αυτή την οικογένεια..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ βρε Κατερινα..μετανιωσα την ωρα και τη στιγμη που μπηκα μεσα στο φορουμ..και το σκεφτομουν εντονα τοσο καιρο...τι να πω??? Απλα τιποτα....

Καλη μας Ανασταση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...