Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οκ καλύτερα την Πεμπτη γιατι αδιαθετησα και ειμαι ψιλοχαλια...

Νεαμανουλα ελπίζω να τα πούμε στο χωριο μας το Πασχα .

Τι να κανετε Θεσσαλονικη καλε ? Χριστουγεννα στη πολη και πασχα στο χωριο δεν λένε??

DaF στειλε φωτογραφιες οκ?

Αυτα τα ολιγα για σημερα...

Καληνυχτα.

ωχ περαστικουλια!εχω καλυτερη ιδεα, θα σας γραψω τις φωτο σε cd ειτε να εκτυπωσετε αμεσα καποια ειτε να τις περασετε εσεις στον η/υ! μα τι σκ@@ εγινε με το λινκ καμια βλακεια εχω κανει παλι, αχ!!φιλακια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Βρε Κατερινάκι μου.... δεν πρόλαβα καν να σου ευχηθώ... μακάρι να είναι περαστικά!! Από αίμα είχα και στις δύο εγκυμοσύνες μου στην αρχή.. Μήπως έγινε η σύλληψη αργότερα;; Έτσι συνέβη στην Πενούλα μου.. Ότι και να είναι πάντως κάνε κουράγιο για το αγοράκι σου και τα καλύτερα θα έρθουν..

Κορίτσια έχω χάλια σύνδεση το pc κολλάει συνέχεια και παίρνω νέο μετά το Πάσχα.. Δεν μπόρεσα καν να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες.

Γενικά τα έχω παίξει!! Συνεχές ωράριο και αν σας πω οτι είμαι πάλι με ίωση φοβάμαι δεν θα με πιστέψετε!! Daf σου στέλνω με pm το κιν μου για να με τσεκάρεις :tongue: Που είναι το παρκάκι που λέτε;; Αν είμαι καλύτερα θέλω να έρθω και γω αυτή τη φορά!! Με την Πέννυ μου για να τη γνωρίσετε.

Την Κυριακή είπαμε να πιούμε ένα ουζάκι με το σύζηγο.. Είμασταν 5 λεπτά στο μαγαζί.. Λοιπόν, μπροστά στα μάτια μας τρεκλίζει η μικρή και κάνει ένα καρούμπαλο στο μέτωπο τεράστιο!!! Στο κέντρο έγινε μπλε και κόκκινο. Ξυνό μας βγήκε γενικά.. Ευτυχώς αν και ανησύχισα πολύ δεν προέκυψε τίποτα. Ακόμα το έχουμε το σημάδι.

Κορίτσια μη λέτε ούτε για αστείο για βόμβες!!! Πάντως στενοχωριέμαι πολύ με όλο αυτον τον κόσμο που σκέφτεται έτσι για αυτους τους ταλαίπωρους ανθρώπους... Δεν είναι δύσκολο να βρεθούμε και εμείς κάποια στιγμή στη δική τους θέση... Μια απόφαση από τις ηπα είναι και τσακ!!

Το κλίμα του Πάσχα δεν με έχει πιάσει καθόλου φέτος... φιλάκια..

Καλημέρα σε όλες σας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη συμπαράσταση και τη θετική σας σκέψη. Μόλις θα έχω κάποιο νέο θα σας ενημερώσω. Για την ώρα χαπακώνομαι!

Φιλιά….

Κατσε ξάπλα και μην κουνιέσαι καθολου Κατερινακι.

Εχω πιει εγω oυτροτζεσταν στην αρχη.. με την χούφτα τα παιρνα...

Φιλια πολλά,

Καλημερα.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κατσε ξάπλα και μην κουνιέσαι καθολου Κατερινακι.

Εχω πιει εγω oυτροτζεσταν στην αρχη.. με την χούφτα τα παιρνα...

Φιλια πολλά,

Καλημερα.

Αχ βρε τι μου θυμήσατε τώρα!!!Αν και νομίζω ότι στους 6 μήνες της εγκυμοσύνης μου πήρα ίσως τα περισσότερα χαπάκια ever!!!!Για να φανταστείτε επειδή είχα συσπάσεις γέννας απο πολύ νωρίς, έπερνα τόσα χάπια που είχα παρει κουτάκι για κάθε μέρα και τα μοίραζα, για να μην ξεχάσω κανένα...το αποτέλεσμα όλων αυτών???..το γνωρίζετε!!!!

Κατερινάκι ξεκούραση και θετική σκέψη!!!!

Διαφημίσεις

Αχ βρε τι μου θυμήσατε τώρα!!!Αν και νομίζω ότι στους 6 μήνες της εγκυμοσύνης μου πήρα ίσως τα περισσότερα χαπάκια ever!!!!Για να φανταστείτε επειδή είχα συσπάσεις γέννας απο πολύ νωρίς, έπερνα τόσα χάπια που είχα παρει κουτάκι για κάθε μέρα και τα μοίραζα, για να μην ξεχάσω κανένα...το αποτέλεσμα όλων αυτών???..το γνωρίζετε!!!!

Κατερινάκι ξεκούραση και θετική σκέψη!!!!

Πράγματι, τα πράγματα τα βλέπω καλύτερα σήμερα. Είμαι πιο αισιόδοξη. Αντε να δούμε

Gio τόσο χάπια βρε παιδί μου; Αυτο ήταν η αιτία της πρόωρης γέννας;

Κατα τα άλλα τι κάνετε κορίτσια(για να πουμε και τίποτα ευχάριστο...):D

cEyXp3.png

q61sp3.png

γειά σας μανούλες!

ξέκλεψα λίγο χρόνο και είπα να σας γράψω!

κατερινάκι μου έχεις συνέχεια ,αζί σου κοπέλα μου την θετική μου σκέψη όλα θα πάνε καλα!

αχχχ κορίτσια το τι κούραση έχω δεν περιγράφεται!άντε και αύριο δουλει'α και μετά πέμπτη του πάσχα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Πράγματι, τα πράγματα τα βλέπω καλύτερα σήμερα. Είμαι πιο αισιόδοξη. Αντε να δούμε

Gio τόσο χάπια βρε παιδί μου; Αυτο ήταν η αιτία της πρόωρης γέννας;

Κατα τα άλλα τι κάνετε κορίτσια(για να πουμε και τίποτα ευχάριστο...):D

αχ τι καλα που ολα ενταξει!!κατσε ακινητη που σου λεμε, μπορει κ να ειναι μια δυσκολη αρχη κ μετα ολα καλα, σε μενα ετσι ειχε συμβει, εκατσα 2-3 εβδομαδες στο κρεβατι και μετα πηγα διακοπες;)... και δεν πηρα πολλα χαπακια:mrgreen:.

επισης εχει δικιο η βαλλου ισως η συλληψη να εγινε πιο μετα..να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις , εδω κοπελες ειχαν πολυ αιμα και πηγαν ολα μια χαρα!!

νομιζω η gio εννοει οτι οκ χαπακωθηκε, αλλα εχει το παιδακι της :D οποτε χαλαλι τα χαπακια....

βαλλου πμ εληφθη, θα σε παρω σημερα!

Κατερινακι μου ευχομαι και παλι ολα να πανε καλα! Ακολουθα τις συμβουλες του γιατρου σου, παρε τα χαπακια σου. Αληθεια χοριακη δεν σε εβαλε να κανεις?? Απο εκει πιστευω φαινεται η πορεια της εγκυμοσυνης. Περιμενουμε ευχαριστα νεα σου!

Τι αλλα βρε κοριτσια??? Εμεις σημερα πηγαμε επισκεψη σε κατι φιλους που γεννησαν κοριτσακι, επιτελους πηγα και την τουρτα με τις πανες που ειχα φτιαξει και πραγματικα εντυπωσιασε! Καλε ηταν τοσο μικρουλα η μπεμπουλα που διστασα να την κρατησω, ξεχασα μου φαινεται το ποσο μικρα ειναι οταν γεννιουνται!

Αυριο δουλειες ενοψει του Πασχα, θα παω να κοινωνησω και τον Νικολη το πρωι στην εκκλησια και μετα τρεξιμο ολη μερα, ψωνια, καθαριοτητα κ.λ.π.:cool: Αχ ωρες ωρες καταριεμαι που ειμαι γυναικα αφου ολα εμεις τα εχουμε στο κεφαλι μας, παιδι, σπιτι, ψωνια, δουλειες κ.λ.π. και οι αντρες στον αφρο παντα..:twisted:

Τελος παντων σας αφηνω, καλο μας βραδυ και φιλακια πολλα πολλα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Δεν το βλεπω να τα καταφερνω για αυριο στη βολτα.. Φευγουμε Παρσκευη ξημερωματα και μαζευτηκε ενα καρο σίδερο .. Ασε που δεν εχω μαζεψει ουτε μισο πραγμα....ημουν χαλια ολη μερα λογω αδιαθεσιας..

Παρολα αυτα την εβγαλα στο πα΄ρκο την κυρια και μου εκοψε την χολή.. Μπροστα στα ματια μου εβαλε χαλίκι το στόμα και την ακουγα να το κρατσαναει αναμεσα στα δόντια... Το πως κρατησα την ψυχραιμια μου και της το βγαλα δεν το ξερω..

Μετα απο αυτο την μαζεψα και φύγαμε..

DaF αυριο λεω να της φτιάξω φακες με φαγοπυρο και λεω να το δοκιμασω κι εγω μιας που νηστευω.. Θα σου πω εντυπώσεις αύριο.

Φιλια σας κοπελες μου!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

αντε μωρε Μαριγια....κ εγω ποτε θα σου δωσω το σιντι, ε;;;(κ κατι ακομα εχω να σας δωσω, αλλα ...εκπληξη!!:tongue:)

τι τραβας κ εσυ βρε μανουλα...καλα αυτο που λες με το "τα βαζω ολα στο στομα" ειναι να τρελαινεσαι...παλι καλα που ηταν χαλικι κ δεν ηταν καμια γοπα!!εγω αυτες τρεμω, που ειναι κ τοξικοτατες!!

μην κολλας ομως, βαζεις το μικρο δαχτυλακι σαν αγκιστρι κ 'ψαρευεις' ο,τι εχει καταβροχθισει το καμαρι σου!!και δαγκωνουν κιολας, τα μικρα πιρανχας!!!:mad:

μιαμ φακες με φαγοπυρο!!:-D το φαγοπυρο ειναι ανοστο απο μονο του, αλλα το μαγειρευεις σαν το ρυζι. επισης εχει πολυ σιδηρο!

πεζουλα εννοειται θα ξετρελαινε η πανοτουρτα!!!να το χαιρεστε το μικρουλι!!κ εγω διαπιστωσα ποσο μικροσκοπικα ειναι σε αντιστοιχες φασεις....ειναι τρελο πως το ξεχναμε ετσι γρηγορα!!!!!

λοιπον, οσες αθηναιες θελετε, ειπαμε για αυριο γυρω στις 11.30....η βαλλου δεν θα ερθει ειναι ψιλοχαλια, αλλα Κωνσταντια, july , τι λετε;;φιλια!!!

Ουφ...!! Μόλις τελείωσα!! Ναι.. από το πρωί και δεν έχω σταματήσει ούτε για μεσημέρι.. Βοηθούσα στη δουλειά, στο σπίτι, μετά πάλι στη δουλειά, μετά τραπέζωσα τους νονούς της μεγάλης.. Εχεις δίκιο ΠΕΖΗ μου, είναι άδικη η ζωή για τις γυναίκες!!! Έχω κουραστεί από όλα αυτά φέτος... καλά να είναι τα παιδάκια μου, μεγαλώνει και το μικράκι μου, αλλά κάτι θέλω να κάνω να αλλάξω τη ζωή μου.. Βαρέθηκα όλο υποχρεώσεις και τρεξίματα θέλω και λίγο πιο δημιουργικό χρόνο... Ουτοπία;;;

Καλά να περάσετε στη βολτούλα σας κορίτσια αύριο.. Νομίζω καλύτερα να μην έρθω γιατί ακόμα έχω τρελό μπουκωμα και φτέρνισμα, και είναι κρίμα να σας κολήσω πασχαλιάτικα :tongue: Μετά τις αργίες θέλω οποσδήποτε να έρθω!! Μόνο που για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι οτι θα χαθώ στο πάρκο που λέτε :mrgreen::mrgreen: Με μπερδεύει πολύ εκεί η περιοχή.

Κατερινάκι όλα καλά θα πάνε!! Για να θυμιθώ ... έπαιρνα 3 ουτροτζεστάν, 3 τροφοκαρντ 3 πρεπαρ και τα σίδηρα απο πάνω!! Αυτά μέχρι τον 5ο, μετά τα κάναμε από 2 μέχρι το τέλος... υπομονή!!

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?είστε καλά?

daf μου δυστηχώς δουλεύω!αχχχ πόσο ζηλεύω!

και να ευχηθώ καλό πάσχα και καλή Ανάσταση να έχετε!

βλεπετε την τρίτη και τετάρτη του πάσχα έχω άδεια θέλω να κάτσω να κάνω μια γενική έχω και πόσες εξωτερικές δουλειές απαπα κουράστηκα και μόνο που τα λέω!

καλά να περάσετε!!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια.

Είστε καλά; Εγώ σταθερά στα ίδια. Έχω ακόμα αίμα(καφέ), παίρνω τα χαπάκια μου, και ελπίζω! Την Τρίτη θα με δεί ο γιατρός... Όσο για τη χοριακή, δεν μου ζήτησε. Μίλησα με την προηγούμενη γιατρό μου και μου είπε να κάνω, αλλα την επαναληπτική θα πρέπει να την κάνω σε 4 μέρες...δηλ Μ Σάββατο. Οπότε έψαξε μικροβιολογικό, αλλά φυσικά όλα κλειστά(τώρα που το γράφω, δεν σκέφτηκα να πάω νοσοκομείο..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Κατα τα άλλα έχει έρθει η μαμά μου και με βοηθάει.

Ερώτηση: Tα ultrogestan φέρνουν ζάλη; ναυτία;

Το διαολάκι μου είναι μια χαρά.:D Όλο ζουζουνιές κάνει.!μαριγια και εγώ πρόσφατα τον πρόλαβα με ένα ωραίο χαλικάκι στο στόμα....δεν τα προλαβαίνεις τα ζουζούνια! Πήγαμε και παιδίατρο!Είμαστε 80cm και 10.150gr!Kαι ναι! Για πρωτη φορά έκλαψε μονο την ώρα του εμβολίου!!!!

Αθηναίες μανούλες καλά να περάσετε σήμερα..!!!Κρίμα που θα λείπω...

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ερώτηση: Tα ultrogestan φέρνουν ζάλη; ναυτία;

Καλημέρα Κατερινάκι!!!!Για να εξηγηθώ, όπως είπε και η συμπεθέρα μου αν δεν ήταν τα χαπάκια...υπομονή και ξάπλα κούκλα και όλα καλά θα πάνε!!!!

ΥΓ Τα utrogestan δεν νομίζω να φέρνουν ζάλη αλλά ή εγκυμοσύνη ΦΕΡΝΕΙ!!!!!:tongue::tongue::tongue:Φιλιά πολλά στην κοιλίτσα σου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...