Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια..

Γιατί πρέπει σε εμένα να συμβαίνουν όλα; Από χθές το βράδυ έχω αίμα...Πήγα στο γιατρό, είδαμε σάκο αλλά δεν ακούσαμε καρδιά..Αντί για 6 εβδομάδων με βγάζει 4+1. Μάλλον είμαι σε διαδικασία αποβολής...ίσως παλίνδρομη κύηση. Δεν ξέρω. Είμαι στεναχωρημένη...

θα ήθελα να σας δώ και εγώ την Μ.Τετάρτη αλλά μάλλον το βλέπω δύσκολο.

Σας αφήνω για την ώρα,

Φιλιά σε όλες..

Κατερινακι μου οντως σε ματιαξαμε , ευχομαι να μην γινει αυτο που λες γιατι το εχω περασει σε καταλαβαινω πραγματικα..μην μου στενοχωριεσαι μονο ενταξει?? Οσο γινεται φυσικα..:? Περιμενουμε νεα σου.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια..

Γιατί πρέπει σε εμένα να συμβαίνουν όλα; Από χθές το βράδυ έχω αίμα...Πήγα στο γιατρό, είδαμε σάκο αλλά δεν ακούσαμε καρδιά..Αντί για 6 εβδομάδων με βγάζει 4+1. Μάλλον είμαι σε διαδικασία αποβολής...ίσως παλίνδρομη κύηση. Δεν ξέρω. Είμαι στεναχωρημένη...

Σας αφήνω για την ώρα,

Φιλιά σε όλες..

Δεν ξερω τι να πω ..Απο τη χαρα στην απογοητευση.. Μην το βαζεις κάτω όμως, τιποτα δεν ειναι σίγουρο ακόμα .. Κατσε να ξεκουραστεις και να κανει θετικες σκέψεις κοπέλα μου. Ο μικρουλης σου θελει να σε βλέπει χαρούμενη μην το ξεχνας οκ?? Ευχομαι το καλύτερο πάντως .

Φιλια Πολλα.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα κορίτσια..

Σας αφήνω για την ώρα,

Φιλιά σε όλες..

Όχι κοριτσάκι!!!Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις.Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέσα από την καρδιά μου!Να μην συμβεί αυτό που φοβάσαι.

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Κορτσούδια το ξέρω αργησα με τις φωτό :oops: αλλά είχα πολλά τρεχάματα αυτές τις μέρες.Μα πάρα πολλά όμως. Θα τις στείλω όμως.Διάβασα τα νέα σας και χάρηκα με τα πάρτυ σας που περάσατε τόσο όμορφα!

marigia ακόμη δεν ξέρω σίγουρα σίγουρα αλλά μάλλον θα τα πούμε από κοντά.Είμαστε της τελευταίας στιγμής εμείς...Το κινητό πάντως το έχω.:D

yaeNp3.png

marigia ακόμη δεν ξέρω σίγουρα σίγουρα αλλά μάλλον θα τα πούμε από κοντά.Είμαστε της τελευταίας στιγμής εμείς...Το κινητό πάντως το έχω.:D

Εεεπ για που κανονίζεις πουλάκι μου?

Όντως και εγω καταζήλεψα το παρτάκι σας στο παρκο!!!Εδω ρε κορίτσια δεν έχει τέτοια πάρκα?

gio τί να σου κάνω που έχεις φυσικοθεραπεία σήμερα!!!Όλη μέρα είμαι στα τηλέφωνα με τη δουλειά μου!Και όσο γι αυτό που λέγαμε χτες είχαμε εξελίξεις.

Δέν έχουμε σήμερα, αλλά θα πάω στον οφθαλμίατρο...πάρε στο γραφείο ρε χαζο!!!Θές να σου τήλ εγώ?

Διαφημίσεις

οχι ρε κατερινακι.....!!!:( ελπιζω να ειναι το συνηθισμενο λιγο αιματακι του 2ου μηνα.....περιμενω νεα σου κ ευχομαι να πανε ολα κατευχην....!κατσε ξεκουρασου στο κρεβατι σου κ ασε τις δουλειες κ τις βολτες!!

ακυρο το παρκακι γι αυριο, ειπαμε να το κανουμε Μ.Πεμπτη ιδια ωρα πανω κατω,ετσι νομιζω θα μπορει ανετα η μαριγια και η κωνσταντια;;ε, τι λετε;

οσο για το παρτακι γιωργου....ποια παρκα βρε, στα βουνα μας ετρεχε σας λεω!!!!!!:mrgreen: πανω στην παρνηθα!!!!!οποτε αν ζηλευετε ....ορειβασια!!:tongue:

Οκ καλύτερα την Πεμπτη γιατι αδιαθετησα και ειμαι ψιλοχαλια...

Νεαμανουλα ελπίζω να τα πούμε στο χωριο μας το Πασχα .

Τι να κανετε Θεσσαλονικη καλε ? Χριστουγεννα στη πολη και πασχα στο χωριο δεν λένε??

DaF στειλε φωτογραφιες οκ?

Αυτα τα ολιγα για σημερα...

Καληνυχτα.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...