Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααα

Πως μου είστε σήμερα????

Διαβασα για το παρτυ στην εξοχη και χαρηκα για τα ζουζουνια που γνωριστηκαν !! Τι κριμα που έβρεξε??? Εμεις Ναυπλιο ειχε τέλειο καιρό!! Κατεβηκαμε στη θαλασσα να παίξουμε με την άμμο αλλα το Ανδριελακι τη σιχαινοταν .. Ναι να καλά διαβάσατε.. Της εβγαλα καλτσες παπούτσια να πατησει ξυπόλητη στην αμμο να παίξει κι εβαλε τα κλάμματα μόλις πάτησε την αμμο .. Εκλαιγε και ξίνιζε την μούρη.. Η ξαδερφη της πάλι το καταευχαριστηθηκε και πήγαινε βουρ μεσα στη θαλασσα.. Χα χα χα πολύ γέλιο.. η μια να κλαιει γιατι φοβόταν το όλο σκηνικο θαλασσα με κύμματα και αμμος αναμεσα στα δαχτυλάκια και η αλλα να κλαιει γιατι δεν την αφηναν να πεσει στη θαλασσα με τα ρούχα...

Εμιασε εμενα το κοριτσακι μου που είμαι ορεσίβια χι χι χι...

Σημερα και αύριο δουλεια και μετα έχω αδειούλα μεχρι τη Δευτερα του Πασχα!! Yes Πολύ το΄χαίρομαι..

DaF μου ζητα κωδικο για της φωτογραφιες.. Αν μπορεις στειλτες στο Mail μου, θα στο γραψω.

Φιλια πολλά και ξανα καλημερα!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γιόκας μου με πέθανε σήμερα. Νιώθω τόση κούραση που δεν βλέπω την ώρα να ξαπλώσω... Μου έκανε και νούμερα με το φαγητό. δεν ήθελε να φάει με τίποτα. Ούτε καν να δοκιμάσει. Ήθελε το δικό μας φαγητο....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Πολύ πλάκα το πικνικ! ΝΑ το επαναλάβουμε!

Γιάννης θεός, όμορφος, ούτε που ακούστηκε ο γλυκούλης και τον έχω και βιντεάκι που χορεύει, πολύ πλάκα!!!

Ερατώ κιουρία με μπαλούν φορεματάκι και κολάν μέχρι τη γάμπα, μια κούκλα όπως πάντα, ο δικός μου τη φίλης, ψιλομύτη, ψιλοστόμα και μου ρθε να τα φάω και τα δύο!

Κανονίσαμε με DaF Τετάρτη πάρκο Πικιώνη όποια θέλει να σπέυσει!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Πολύ πλάκα το πικνικ! ΝΑ το επαναλάβουμε!

Γιάννης θεός, όμορφος, ούτε που ακούστηκε ο γλυκούλης και τον έχω και βιντεάκι που χορεύει, πολύ πλάκα!!!

Ερατώ κιουρία με μπαλούν φορεματάκι και κολάν μέχρι τη γάμπα, μια κούκλα όπως πάντα, ο δικός μου τη φίλης, ψιλομύτη, ψιλοστόμα και μου ρθε να τα φάω και τα δύο!

Κανονίσαμε με DaF Τετάρτη πάρκο Πικιώνη όποια θέλει να σπέυσει!

Κατερινάκι λυπήθηκα πολύ που δεν ήρθαμε στο πάρτυ σας (μέχρι και δωράκι είχα πάρει για το μικρό) αλλά να σου πω την αλήθεια νόμιζα ότι δεν θα έρθει κανένα από τα κορίτσια και ντράπηκα...:oops::oops::oops: Όταν πια μιλήσαμε με την Daf ήταν αργά.....

Την Μ Τετάρτη τι ώρα το έχετε κανονίσει? Θέλω τόσο πολύ να έρθω γμτ αλλά είπαμε μετά το γραφείο να συναντηθούμε με κάτι φίλες.... λέτε να προλάβω???

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

κατερινακι τα στοπ ξεχασες :γιαννης θεος στοπ ερατω κιουρια στοπ:tongue::mrgreen:

κωνσταντια να προλαβεις!!!!αν πηγαιναμε κατα τις 11.30;12 νομιζω ειναι αργα...κατερινα για τσεκαρε λιγο τωρα το λινκ που σου εστειλα σε πμ κ πες μου....:confused:

Διαφημίσεις

DaF μου κι εγω σου εστειλα καλε για τις φωτογραφιες που ζηταει κωδικό...

Κατεριν@ εχω αδεια Μ. Τεταρτη αν ειναι να τηλ. κι αν μπορεσεις να περασεις να μας πάρεις κι εμας οκ? Θα τα ξαναπούμε ομως σίγουρα. Κριμα που εχασα το φιλι Γιωργου κ Ερατως αλλα πιο πολύ κριμα που εχασα το πρωτο φου του Γιωργακι .

Κατερινα κατι ακουσα για βομβα στη σχολή σου αληθευει καλέ??? Η σχολή ηταν κλειστη ομως .. παλι καλά...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

θα σας τις στειλω στο μειλ τοτε γλυκες μου!

μαριγια κοιτα εδω για τη βομβα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59509...αν κ θα σου μαυρισει την καρδια ....γμτ δεν αντεχω αλλη βια!!!!!!!!αλλη αδικια!!!!αλλο μισος κ ρατσισμο!!!!!μα σε τι κοσμο εφερα την ερατουλα μου μπορει κανεις να μου πει;;;;:cry:

Ωχ εσείς είστε πρωινές...

Αν έπαιρνε όμως και σε μας <<κάποιος>> τηλέφωνο για βόμβα την Μ Τετάρτη κατά τις 11, ίσως και να προλαβαίναμε τη συνάντηση...... (υπάρχει κανείς εθελοντής άραγε???):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Ξανά ωχχχχ, τώρα διάβασα Dafoula την είδηση:(:(

Την ίδια σκέψη κάνω κι εγώ καθημερινά...

Κριμα, κρίμα, κρίμα.

KIN6p2.png

..γκαντεμια σβηστηκε το μηνυμα..φτου..παλι απο την αρχη!!

Ολο βολτες μου εισαστε κυριες μου..τι καλα θα ηταν να ειμασταν και εμεις κοντα σας να βολταραμε μαζι..!!! Ζηλευωωω!!!

Οσο για το περιστατικο που λετε..εχουμε αγριεψει τελειως και απορω που θα καταληξουμε στο τελος..ας διατηρησουμε ελπιδα ομως..αλλιως δεν λεει:rolleyes:

Οι αλλες που ειστε καλε??neamanoula, gio που ειστε Θεσσαλονικιες μου??? Χαθηκατε τελειως..θα αρχισω να ανησυχω...:rolleyes:

Εμεις κατα τα αλλα τα ιδια και τα ιδια..ετσι παω να την πεσω τωρα...φιλακια σε ολες!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

μανούλες καλημέρα!

δεν σας προλαβάινω καλέ!τρέχω και δεν φτάνω ακόμα!έλεος! ο σύζηξ τελικά είχε μάλλον δίκιο που γκρίνιαζε ο κακομοίρης!πήγε τελικά στο νοσοκομείο και έχει φαρυγγίτιδα, οξεία ωτιτιδα και ακροαστικά!άφήστε τα!και εγώ τον κορόιδευα!τη κακή σύζηγος που είμαι!νιώθω τύψεις!αφού τον ρώτησα μα καλά πως ωτίτιδα αφού δεν παραπονέθηκες για πόνο στο αυτί?και μου απάντησε ο κακομοίρης αφού σου είπα με πόναγε όλο το κεφάλι μου πάρα πολύ που να ξεχωρίσω αυτί!αχχχχ οι τύψεις θα με φάνε!!!!

κορίτσια πάντως έγώ την μικρή την αφήνω και τρώει κανονικά από το φαγητό μας. το κάνω βέβαια ελαφρύ χωρίς πολύ αλάτι πιπέρι κτλ. ααα και επειδή θηλάζουμε ακόμα αλλά θέλω και να πιει και λίγο ξένο γάλα της φτιάχνω κουάκερ με γάλα και πρωί βράδυ πριν κοιμηθεί τρώει μισή κούπα γάλα με κορν φλέικς!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια..

Γιατί πρέπει σε εμένα να συμβαίνουν όλα; Από χθές το βράδυ έχω αίμα...Πήγα στο γιατρό, είδαμε σάκο αλλά δεν ακούσαμε καρδιά..Αντί για 6 εβδομάδων με βγάζει 4+1. Μάλλον είμαι σε διαδικασία αποβολής...ίσως παλίνδρομη κύηση. Δεν ξέρω. Είμαι στεναχωρημένη...

θα ήθελα να σας δώ και εγώ την Μ.Τετάρτη αλλά μάλλον το βλέπω δύσκολο.

Σας αφήνω για την ώρα,

Φιλιά σε όλες..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα κορίτσια..

Γιατί πρέπει σε εμένα να συμβαίνουν όλα; Από χθές το βράδυ έχω αίμα...Πήγα στο γιατρό, είδαμε σάκο αλλά δεν ακούσαμε καρδιά..Αντί για 6 εβδομάδων με βγάζει 4+1. Μάλλον είμαι σε διαδικασία αποβολής...ίσως παλίνδρομη κύηση. Δεν ξέρω. Είμαι στεναχωρημένη...

θα ήθελα να σας δώ και εγώ την Μ.Τετάρτη αλλά μάλλον το βλέπω δύσκολο.

Σας αφήνω για την ώρα,

Φιλιά σε όλες..

Ax βρε κουκλίτσα μου σε ματιάξαμε!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...