Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:cry::cry:Μπουχουχουουουουουου Θελω κι εγω παρτυ με παιδακια στο Τατοιιιιιιιι...:cry:

Καλα εχω σκασει που θα χασω όλα τα ωραια ...Κατερινα υποσχεσου πως θα το επαναλάβουμε το πικ νικ στο Τατοι οκ?? Τωρα για το άλλο παρτυ στην Χαλκιδα ο καιρος ανοιγει σίγουρα θα σκάσουμε μύτη κανα ΣΚ στη Χαλκίδα για καροτσαδα στην παραλία.

DaFitsa μου ειχες δίκιο πως το Ανδριελακι ποναει γι αυτο εχει γκρινίτσα .. Πρεπει να είναι ο παλιόκυνόδοντας .. Και σήμερα τα ίδια και χειρότερα ασε που χθες και προχθες εκλεγε και το βράδυ και ξύπναγε.. Της εβαλα mundisal αλλα τίποτα στο τελος αναγκαστηκα και της ε΄δωσα depon.. Nα ανακουφιστει τουλ. το κακόμοιρο .. δεν αντεχουμε να σκεφτόμαστε πως πονάει..

Αυτα κοπέλες μου πάω για ύπνο γιατι εχουμε ταξίδι άυριο.

Φιλια σε όλες σας.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο το παρκο, σας τα ειπαν κ οι υπολοιπες, εγω κατενθουσιαστηκα, ειναι μακραν το καλυτερο παρκακι για παιδια που εχω παει ποτε !!!!!!φανταστικο!!!και με υπεροχα παιχνιδια (καλυβες, 'βαρελακια', λιμνουλα.....) εναρμονισμενα με το περιβαλλον κ οχι πλαστικουρες!!!αν ειναι καλα αυριο η μικρη, θα ξαναπαμε!

α, και κωνσταντια, αφου εισαι αθηνα βρε κοριτσι, γιατι δεν ηρθες χτες;

καλα τρελα γελια η φωτο στο συρταρι, α ρε γιαννη!!η ερατω εχει μια αντιστοιχη μεσα στο πλυντηριο πιατων (αδειο):tongue:

Dafoula ήταν μωρέ η γιορτή του Βαγγελάκου και είχαμε επισκέψεις, αλλιώς τι δε θα ερχόμασταν? Για θυμήστε μου για ποιο πάρκο πρόκειται, να το έχω στο νου μου.

Τελικά όλα τα μωρά σε αυτή την ηλικία τις ίδιες σκανδαλιές κάνουν. Κι εμείς με τα πλυντήρια έχουμε ένα θέμα. Έπρεπε να το είχα βγάλεο φωτό όταν μια μέρα είχε μπει μέσα στη λεκάνη που την είχα μπροστά από το πλύντηριο για να το αδειάσω. Φυσικά είπε να βοηθήσει τη μανουλα και τα άδειασε αυτός.:)Δημιούργησε λοιπόν ένα βουνό γύρω του κι εκείνος στη μέση να κοιτάει με καμάρι!!:):)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

μανούλες καλημέρα!κοίμησα τη μικρή και είπα να σας γράψω!

καταρχάς ΄κωνσταντία να χαίρεσαι τον βαγγελάκη σου!

λοιπόν εμείς έίμαστε οικογενειακώς κλεισμένοι μέσα!ο συζηξ είχει οξεια ωτίτιδα φαρυγγιτιδα και ακροαστικά η μικρή μύξες και λίγο βηχαλάκη και εγώ τρέχω να δίνω τα φάρμακα στον άντρα μου να σκουπίζω τις μύξες της μικρής και να έχω και την γκρίνια τους από πάνω!αφού δεν αντέχω άλλο και θα τους αφήσω καμμιά ωρίτσα να βγω να μαζέψω δυνάμεις!

αμαν ειδικά ο άντρας μου μες την γκρίνια και τα νεύρα ελεος!εχτές ήθελε να φωνάξω το εκαβ να τον πάει νοσοκομείο γιατί είχε πυρετό. πόσο πυρετό θα με ρωτήσετε τώρα εεε 37.9!τόσο πολύ καιγόταν!απαπαπα!παπά έπρεπε να φωνάξω να τον αγιάσει μπας και ηρεμήσει!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

αμαν ειδικά ο άντρας μου μες την γκρίνια και τα νεύρα ελεος!εχτές ήθελε να φωνάξω το εκαβ να τον πάει νοσοκομείο γιατί είχε πυρετό. πόσο πυρετό θα με ρωτήσετε τώρα εεε 37.9!τόσο πολύ καιγόταν!απαπαπα!παπά έπρεπε να φωνάξω να τον αγιάσει μπας και ηρεμήσει!!!!

:lol::lol::lol:ωρε καλό κουράγιο!Εμένα παλι ο δικός μου με εκνευρίζει γιατί είναι εντελώς αντίθετος από αυτό που περιγράφεις. Πάνω από 40 είναι πυρετός κι όταν είναι άρρωστος κάνει σαν να μην είναι. Του στυλ -έλα μωρέ, τί έχω?Τίποτα, πώς κάνεις έτσι?Είσαι υπερβολική! Και άντε για τον εαυτό του, αλλά τα ίδια κάνει και για μένα!:evil:

yaeNp3.png

Να φρικάρω τώρα να φρικάρω ύστερα?Δεν ξέρω αν θυμάστε πριν κανά μήνα που έφαγε μπακαλιάρο και σκίστηκε στον εμετό. Σήμερα μετά από ένα μήνα της έδωσα γλώσσα και τώρα το απόγευμα σκίστηκε πάλι στον εμετό.Μου κάνει εντύπωση γιατί πριν τον μπακαλιάρο είχε φάει άλλες 2-3 φορές γλώσσα και δεν την είχε πειράξει το ψάρι. Να σημείωσω από άλλο μαγαζί με χίλια μπουρουμπουρου για ότι πιο φρέσκο. Μάλλον έχουμε αλλεργία στο ψάρι αλλά εμφανίστηκε μετά από 3-4 φορές?έχω ήδη φρικάρει.........

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Neamanoula μωρέ αλλεργία στο ψαράκι είναι, διάβασα ότι και σε άλλα παιδάκια τους παρουσιάστηκε αφού είχαν φάει 2-3 φορές. Μην φρικάρεις κοριτσάκι μου, σκέψου ότι άλλα παιδάκια από τις αλλεργίες δεν μπορούν να φάνε σχεδόν τίποτα.

July περαστικά σας κορίτσι μου και σε σένα καλό κουράγιο, οι άνδρες όταν αρρωσταίνουν γίνονται χειρότεροι από παιδιά....

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Γεια σας κοριτσάκια! Ανάμεσα στις ετοιμασίες, μπήκα να δω τι κάνετε!

Ανυπομονώ για αύριο, ελπίζω ο καιρός να μην μας το χαλάσει!

Μόλις έβγαλα το μπανανοκέικ που έφτιαξα για τα γενέθλαι, χωρίς ζάχαρη, μια συνταγή που βρήκα, ελπίζω να λέει τίποτα, αν και για τους μεγάλους θα έχω κανονικό γλυκό, γιατί μπορεί αυτό να μην τρώγεται ένα πράγμα!!

Daf αύριο έρχεστε? Ή αρρωστήσατε τελικά? Ελπίζω όχι, ουφ...

Κωνσταντία τέλεια!!! Μακάρι να έρθετε! Σου στέλνω πμ με το τηλέφωνό μου να με πάρεις να τα καταφέρετε να σου πω πώς.

July περαστικά σας...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

οοοοο τζιζας, δοκίμασα μια ακρούλα από το κέικ, είναι σαν ψωμί ολικής με αδιόρατη γεύση μπανάνας..... ΤΖΙΖΑΣΣΣΣΣΣ τι θα φάει το παιδάκι μου αύριο!!!

Αλλά πάλι, αφού δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τίποτα γλυκό μπορεί και ν του αρέσει... Εδώ τρώει άλλα κι άλλα άνοστα....

Τέλοσπάντων, η μανούλα προσπάθησε!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

νεαμανουλα μην ανησυχεις, οι αλλεργιες υποχωρουν συνηθως μετα τα 2 χρονια εντελως. κ η ερατουλα που εχει σε μερικα πραγματα απλα θα καθυστερησει λιγο καποιες τροφες κ θα περιμενουμε να τις περασουν ...ετσι μας ειπε ο παιδιατρος.

επισης προχτες μου ελεγε ο πεθερος μου για κοριτσακι που ειχε σοβαρη αλλεργια στα ξηροκαρπια κ της περασε γυρω στα 5...επισης μου ελεγε οτι το καλυτερο για τις αλλεργιες ειναι να κυλιεται το παιδι στα χορταρια κ τα χωματα.....οποτε παρκακι πικιωνη κ ξανα παρκακι πικιωνη!!!;):mrgreen: αν κ διαφωνω μαζι του σε παααρα πολλα (πεθερος γαρ....κ ειπαμε , δεν εχω κ πεθερα...!) ειναι μικροβιολογος, οποτε ε, μια γνωση παραπανω την εχει:tongue:

july καλα απαιχτος ο συζυγος!!:tongue::tongue::tongue: περαστικα του παντως!!κ ο δικος μου αν αρρωστησει (ευτυχως σπανια, δυστυχως θα τον ριξει για τα καλα....) ολο φροντιδες θελει 'θα μου κανεις τσαγακι ...κ θα μου κανεις μασαζακι με οινοπνευμα...κ θα μου φερεις το ενα κ θα μου φτιαξεις το αλλο....' με ενα υφος παραπονιαρικο κ γκρινιαρικο τι να σου λεω!!!:rolleyes:

βρε κωνσταντια τι χαζη που ειμαι, εμ βεβαια θα ειχατε καλεσμενους!!καλα τι πλακα που θα ειχε ο βαγγελακης!!!ετσι κανει κ η ερατω, αμα δει ρουχα τα αρπαζει κ τα σκορπαει παντου!!:tongue:

μαριγια μην ανησυχεις, θα οργανωσουμε πικ νικ "καφε μαρτιου -τμημα αθηνων":mrgreen: και θα τα περασουμε σουπερ!:cool:

αχ κατερινα ετσι ετσι...απιστευτες ετοιμασιες!!περιμενουμε κ αλλες φωτο οπωσδηποτε κ ελπιζω να σας δω και live αυριο:D ευχαριστω παρα πολυ για την προσκληση ...εχεις δικιο , δεν ειναι μακρια, αλλα ειναι να το παρεις αποφαση!!εχω μια καλη φιλη στη χαλκιδα κ εχω παει μονο δυο φορες τοσα χρονια!!!!θα βρεθουμε σιγουρα κ στα μερη σας για βολτα παντως, να το οργανωσουμε καλυτερα (γιατι φτιαχνουμε προγραμμα εβδομαδας, λογω δουλειας δικης μου κ του συζυγου....) και θα το τολμησουμε:D

παω για μπανακι και ..."αγκαλιτσα νανι νανι" που λεω κ στην ερατω!:mrgreen:

Διαφημίσεις

οοοοο τζιζας, δοκίμασα μια ακρούλα από το κέικ, είναι σαν ψωμί ολικής με αδιόρατη γεύση μπανάνας..... ΤΖΙΖΑΣΣΣΣΣΣ τι θα φάει το παιδάκι μου αύριο!!!

Αλλά πάλι, αφού δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τίποτα γλυκό μπορεί και ν του αρέσει... Εδώ τρώει άλλα κι άλλα άνοστα....

Τέλοσπάντων, η μανούλα προσπάθησε!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:το εφτιαξες τελικα βρε θηριοοοοο;;;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!ναι ακριβως ετσι ειναι, αλλα μην πεις οτι δεν σε προειδοποιησα!ειναι για σκληρους βιγκανς, ειπαμε!!:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα ο αντρας μου λεει "ελπιζω να μη βαλει κ το γλασο" περιττο να πω οτι το γλασο κανει ολη τη δουλεια, ετσι;η νηστευουμε με πληρη αποχη απο τις απολαυσεις ή οχι!!

εμενα μ'αρεσε πολυ παντως, ενταξει;;(αλλα για ολα σας προειδοποιησα, ετσι εχω το κεφαλι μου ησυχο:Ρ)

Πυρετωδεις οι προετοιμασιες διαβαζω!!! Μπραβο βρε κοριτσια καλα να περασετε και να σβησετε με ενα μεγαλο φουουου το πρωτο σας κερακι!!!

Κατερινα να πω οτι λιμπιζομαι το κεικ ψεματα θα σου πω :tongue::tongue::tongue: !!! Ελπιζω να αρεσει στα παιδακια, εμενα ο Νικολης ουτε με σφαιρες δεν θα ετρωγε τετοιο πραγμα γι αυτο και εγω του εδωσα να δοκιμασει λιγο απο την τουρτιτσα του, να παρει μια γευση της τουρτας του και αυτος..! Ε..μια φορα δεν πειραζει πιστευω!!;)

neamanoula μου αν στενοχωριεσαι εσυ γι αυτο εγω τι πρεπει να κανω?? Να πηδηξω απο το παραθυρο??? Πες μου τι??? Εδω και 10 μερες στραβωσε παλι με το φαγητο το καμαρι μου, τρωει με το ζορι, φρουτοκρεμα ουτε για δειγμα, φαγητο επισης και μονο το απογευμα κατι κανει. Σημερα τα πηρα τοσο στο κρανιο που τον αφησα νηστικο απο τις 9 το πρωι εφαγε στις 6.30 το απογευμα, φυσικα με κλαμματα αλλα τελικα εφαγε και φαγητο και μετα απο κανα δυωρο γιαουρτι. Ε με εσκασε..με ακουει ολη η πολυκατοικια απο τα νευρα μου, ουρλιαζει, τεντωνεται, φτυνει..τι να σας πω??? Τι κολπα του κανω , τι διαφημισεις του βαζω, τι του τραγουδαω...αναποδος!!! Επομενως φιλεναδιτσα μου dont worry αφου τρωει το Χριστινακι ολα τα υπολοιπα δεν πειραζει ξαναπροσπαθηστε το ψαρακι αργοτερα. Απλα σκεψου και τα πολυ πολυ χειροτερα:|

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

καλα μα που ειστε ολες;;;:confused:

σημερα περασαμε μια σουπερ τρελη μερα!!!!

καταρχας δεν πηραμε καν χαμπαρι οτι αλλαζε η ωρα....και φυγαμε στις .....12 (δλδ 11 για μας) για τα γενεθλια του γιωργου που αρχιζαν στις 12.....!!!οποτε μετα απο μπερδεμα στο δρομο και λιγο ψαξιμο στο βουνο (!) τα καταφεραμε να βρουμε το ξεφωτο οπου ηταν μαζεμενοι ολοι!!και μολις που προλαβαμε να γνωρισουμε την κατερινα απο την χαλκιδα μετα συζυγου και υιου βεβαιως βεβαιως!!εδω εχω να πω οτι ο γιαννακης ειναι ενας γλυκας και οτι ο συζυγος της κατερινας μαλλον θα πρεπει να κανει ενα αντι-καφε με τον δικο μου για να μας 'τη λενε' οταν τους απανταμε "μισο λεπτακι αγαπη μου γραφω κατι στα κοριτσια κ ερχομαιαιαιαιαι!!!!;):tongue::mrgreen::lol:

το φαγητο ηταν υπεροχο απο τον σεφ της οικογενειας;) ο γιωργος μια σκετη γλυκα αφου προσγειωθηκε μεσα στην υπεροχη τουρτα του (ω ναι!) αλλα μην ανησυχειτε, εβρεξε τοσο πολυ την ωρα που την τρωγαμε , που μας εκανε ολους λαμπικο!!:tongue::mrgreen: τρελη περιπετεια στο βουνο σας λεω!!!!!!

τα μικρα μας επαιξαν με τις τσουγκρανιτσες τους και ο γιωργακης εδωσε κ ενα φιλακι στην ερατω (ας πουμε φιλακι, μυτη με μυτη:tongue:) και φυγαμε γρηγορα μες τη βροχη γιατι θα πηγαιναμε στη νονα μας την αθηναια!

σημερα παντου καθυστερημενοι φταναμε, μεχρι κ τον πεθερο μου στησαμε εξω απο το σπιτι μας!!

το κερασακι στην τουρτα ηταν οτι αδιαθετησα κ ημουν ζαβλακωμενη αλλα ειχε πολλη πλακα η μερα μας!!!!!:mrgreen:

Καλημέρα και από εμένα!

Όπως λοιπόν τα περιγράφει η Daf! Ήταν μια καταπληκτική ιδέα να κάνει η Κατερίνα τα γενέθλια του Γιώργου στην εξοχή! Έχω να το λέω! Φοβερή ιδέα. Μέχρι να έρθετε λοιπόν εσείς Daf, ο Γιωργάκης έπαιζε με τα κουβαδάκια του και ο δικός μου με τις ρόδες!!Προσπάθησα να τους βάλω μπας και παίξουν μαζί, αλλά τίποτα.! Κρίμα που έβρεξε…:cry:

Η Ερατώ και ο Γιώργος είναι αξιολάτρευτα παιδιά! Πραγματικά σκέτη γλύκα. Και εγώ σαν αγορομάνα έχω να πώ ότι τα κορίτσια, και συγκεκριμένα η Ερατώ(μιας και αυτή γνώρισα χθές), είναι πολύ ναζιάρικα. Από το βλέμμα τους μέχρι και τη στάση του κορμιού τους.:D

Χάρηκα πολύ λοιπόν που γνώρισα τα κορίτσια! Ελπίζω να πάμε και για καφέ για να τα πούμε και ξανά. Όσο για το "κλαμπ" των συζύγων....δεν το γλυτώνουμε!!!Ετοιμάζεται και βλέπω σαμποτάζ….!!!:mrgreen:

Α! και να αυτοσαρκαστώ λιγάκι η ψωνάρα. :rolleyes: Όλοι ήταν με σπορτέξ, εγώ με μπότες…! :oops:Μπότες με τακούνι. ! :oops:Αλλά η καημένη μου είχα το μυαλό μου ότι θα πάμε στη πεθερά μου και θέλω να πηγαίνω ας πούμε «καλοντυμένη». Δεν έφτασε το μυαλό μου να σκεφτεί ότι στο πικνικ θα μου χρειαστούν σπορτέξ… Μπορούσα να πάρω τις μπότες στο αυτοκίνητο και να τις αλλάξω… Anyway, την έκανα τη διαφοροποίησή μου…:oops::oops:

Το δικό μας το πάρτι είχε επίσης επιτυχία. Μας έκανε καλό καιρό και έτσι οι μεγάλοι κάθισαν έξω και τα μικρά αλωνίζανε μέσα..Το σπίτι θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και άντε να δώ τι θα προλάβω να κάνω και πώς!! Πάντως ο μικρός μου ξεσάλωσε. Το χάρηκα πάρα πολύ!!!:P:p

July πως είστε σήμερα; Ο δικός πάντως ο άντρας με 40 πυρετό θα πάει τη δουλειά..δεν γκρινιάζει ποτέ όταν είναι άρρωστος και αυτό είναι καλό!!!

Neamanoula τι γίνεται μωρέ με το ψάρι; Το Χριστινάκι δεν το θέλει ε; ρώτα παιδίατρο γι άυτο που σε απασχολεί, το ότι δηλαδή εμφανίστηκε η αλλεργία μετά από 3-4 φορές… Τι να πώ. Πάντως με τα ψάρια δεν ξέρεις αν είναι φρέσκα. Υπάρχουν τρόποι να το καταλάβεις, αλλά…. Κάτι με τα μάτια τους νομίζω και με τη στάση του κορμιού τους…

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...