Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερινακι το αποφασισες ε?? Τι καλά!! Κριμα που δεν θα ειμαστε κι εμεις.. σνιφ..

Σημερις την ευχαριστηθηκαμε πολύ την βολτα μας!! Το παρκακι ηταν τέλειο!! Μπραβο στην μαμά της Κατερίνας!!

Ο Γιωργακης οπως πάντα cool αλλα ομιλητικότατος παρακαλω!! Κατερινα δεν μας τα χες πει αυτα?? Τις βαζει κατω τις 2 ζουζούνες στις λεξούλες κι ας είναι και μικροτερος!!! Καλα ο αντρας μου τον λατρεψε !!! Λες να αρχισει να μου ζηταει κανα γιο τωρα :lol::lol:?????

Το Ερατουλινη μια γλύκα οπως ολοι γνωριζεται και ειδικα τωρα που περπατα ειναι για δαγκωμα οταν την βλέπεις!!! Τι καλό παιδάκι !!!Κανανε και κουνιες με την Ανδριελα με τους μπαμπαδες τους να τις κοιτουν και να τις καμαρωνουν.

DaF ο δικος σου φαίνεται πάντως χειρότερος χαζομπαμπας απ τον δικό μου!!! Πολυ συμπαθης ο Δημητρης και ελπίζω να μην στενοχωρεθηκε με την Ανδριελα που τον κοιταζε και εκλαιγε... Ο άνθρωπος ειναι γλυκύτατος, απλά η δικιά μου εχει ενα θεμα με τους αντρες και γενικα με καινούργιες φάτσες και φοβαται και κλαιει η απλά κάνει νάζια η θεατρινα μου...

Ακουστε κι αυτο.. ρεζίλι με εκανε το στεφανι μου.... Τον ρωταω φευγοντας τι λεγανε με τον Δημητρη και μου λεει πως του ελεγε "ωραια είναι τωρα που ειναι μικρες αλλα τι να το κανεις ? Αμα μεγαλωσουν τι θα κανουμε ?? Λες και θα μπορούμε να βαλουμε την Ερατουλα η την Ανδριελα τέρμα και εμεις να βαραμε σουτ????" :shock:

Για τετοια αρρωστια με την μπάλα λέμε....

Κοπελες να το επαναλάβουμε και σε αλλα΄πάρκα οκ?? Ηταν πολύ ομορφα σήμερα...

Με το ψαρι δεν τρελάθηκε κιολας.. εφαγε αλλα οχι με ορεξη οπως τρωει αλλα φαγητα...

Σημερα επισης ειδαμε και 2 κυριες υποψηφιες ντανταδες για την μικρη..θα σας τα πω απο αυριο ομως ..Ποσα να γραψω ακομα ..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοπελιές!!

Από ότι κατάλαβα έχασα πάλι τη βολτούλα σας :(...

Ήταν μια κουραστική εβδομάδα αυτή, με ψώνια για τα βαφτηστήρια, παιδιάτρο, καθαριότητες κλπ. Ευτυχώς (και φτου φτου μας) από υγεία πάμε καλά :cool: Σήμερα του δώσαμε και κατάλαβε στις κούνιες και σε γιορτούλες. Θέλω πολύ να συνατηθούμε κορίτσια... μακάρι να τα καταφέρουμε. Πως θα σας φαινόταν βολτούλα στην Πλάκα-Θησείο την Μ Εβδομάδα;;

Dafaki και το παλιοΠενούλι με δάγκωσε σήμερα στον ώμο τόσο πολύ.. Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά της έδωσα μια μικρή ανάποδη στα χειλάκια και την κοίταξα σοβαρά.. Μάλλον το κατάλαβε. Πάντως το κάθαρματάκι όταν τη μαλώνω σοβαρά μου σκάει ένα πονηρό γελάκι για να με τουμπάρει. Πολλές φορές μου έρχεται να της γελάσω κι εγώ αλλά το μαζεύω γιατί ξέρω θα το χάσω το παιχνίδι.

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΛΑΚΟ ΣΟΥ!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ

Αυτά κορίτσια μου, σήμερα είμαι πτώμα από την πολύ βόλτούλα..;) σας αφήνω νωρίς.. φιλιά

καλημέρα μανούλες!

δυστηχώς από ότι καταλάβάτε δεν ήρθα και ήθελα τόσο πολύ!!!!βλέπετε είχα τον συζηξ με πυρετό και τη μικρή με βηχαλάκι και δεν ήθελα να έρθουμε και να κολλήσουμε κανά παιδάκι κρίμα είναι!!επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά!

κατερίνα να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΟΥ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΑΣΑΙ!!

Διαβάζω ότι περάσατε ωραία. Όπως είπα και στη daf, ο μικρός ξύπνησε χθές στις 10! Είχε πολύ καιρό να το κάνει αυτό. Έτσι ξεκινήσαμε για Αθήνα 11:30 και όπως καταλαβαίνετε δεν τα καταφέραμε. Πόσο θέλω να έρθω μια φορά. Πάντως η ιδέα του πάρκου είναι τέλεια. Είχε και υπέροχο καιρό χθές στην Αθήνα!

κατεριν@ ξέχασα να σου γράψω στο πμ, ότι είναι το priorifix.

Ο μικρός μου έχει ξεσαλώσει τελείως. Χθες το πρωί, άνοιξε το συρτάρι και μπήκε μέσα. Θα προσπαθήσω να σας στείλω φώτο γιατί έχει πολύ γέλιο! Πως θα το μαζέψω αυτό το παιδί;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλε το ριξατε στι βολτες ε??? Τι καλα!!!! Και εμεις πηγαμε παρελαση φυσικα να γιορτασουμε την εθνικη μας επετειο, μετα το κλασσικο καφεδακι , φαγητακι μπακαλιαρακι σκορδαλια κ.λ.π!!!

Καλε ετσι πως μου περιγραψατε τη βολτα ζηλεψα, μακαρι να μπορουσα να ειμαι και εγω εκει με τον μικρο μου!!! Αντε βρε κοριτσια και εμεις εδω με τη σειρα μας να βγουμε καμια τσαρκα μετα το Πασχα!!!;)

Κωνσταντια μου και απο εδω..να χαιρεσαι τον αγορινα σου, παντα ευτυχισμενο και υγιες το καμαρι σου!!!!

Κατερινακι πολυ μουτρο ο Γιωργακης σου..μα εχουν εμμονη με αυτα τα συρταρια τα περιεργα!!!!

vallou μου εγω ειμαι της φωνης αλλα νομιζω οτι ξεφευγω καποιες φορες, δηλαδη τον μαλωνω αγρια που λεμε ειδικα κατα τη διαρκεια του φαγητου που πραγματικα με εχει πρηξει τοσους μηνες..:rolleyes: Ποση υπομονη να εχω η γυναικα πειτε μου..ε καθε μερα μας ακουει η πολυκατοικια, ενω ξεκινω με χαμογελο και καλη διαθεση στο τελος μου σπαει τοσο τα νευρα που δεν αντεχω με βγαζει εκτος εαυτου με τις χειρονομιες του, ..τι να κανουμε συμβαινουν και αυτα..οσο για το αν καταλαβαινουν..να εισαι σιγουρη!!!

Αντε σας αφηνω παω να κανω κανα τσιγαρακι γιατι θα ξυπνησει το αγριμι μου οπου να ναι..φιλια!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλά Κατερίνα πολύ μούτρο λέμε!!!Ανοιξε το συρτάρι κύριος και σκέφτηκε -για να δούμε τί θα φορέσω σήμερα?Μα καλά δεν εχει τίποτα μέσα?για να μπω εγώ να το γεμίσω το συρτάρι!:mrgreen:Μα τί ζουζούνι!Να τον χαίρεσαι!

yaeNp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!!!!!:):):)

Περάσαμε πολύ όμορφα εχθές, αν και μας έλειπε ο μπαμπάς μας που είναι στη Λάρισα...:(Τον περιμένουμε αύριο Είδαμε και τις νονές μας (δυο νονές, δυο λαμπάδες, δυο δώρα!).

Κατερινάκι μεγάλο ζουζουνίδιο ο Γιαννάκης! Πειραματίζονται με τα πάντα!

Κατερίν@ τι τέλεια ιδέα για το πάρτυ στην ύπαιθρο! Εμείς είμαστε καλεσμένοι???

Daf έχω παρατηρήσει ότι με δαγκώνει όταν δεν νυστάζει κι εγώ προσπαθώ να τον κοιμήσω και όταν του πονάνε τα ουλάκια του. Είμαι αυστηρή και τον μαλώνω αλλά δεν πιάνει πάντα.:(Κι εχω και τύψεις μετα...;)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Τώρα που λέτε για δάγκωμα...Εμένα με δαγκώνει σε όλο το σώμα. Όταν είναι όρθιος, στα πόδια. Όταν τον έχω αγκαλιά, στο λαιμό. Με έχει τρελλάνει. ΠΟΝΑΕΙΙΙΙΙ...Που και να τον θήλαζα ακόμα..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Τώρα που λέτε για δάγκωμα...Εμένα με δαγκώνει σε όλο το σώμα. Όταν είναι όρθιος, στα πόδια. Όταν τον έχω αγκαλιά, στο λαιμό. Με έχει τρελλάνει. ΠΟΝΑΕΙΙΙΙΙ...Που και να τον θήλαζα ακόμα..

Άστα να πάνε...το μπράτσο μου έχει γεμίσει σημάδια. Αλλά πρέπει να υποφέρουν τα δόλια με τα δοντάκια τους. Αφού και τα χεράκια του είναι μες τις κοκκινίλες από τα δαγκώματά του σκέψου....

Marigia τώρα που το θυμήθηκα. Όχι ο άνδρας μου είναι από σχολή. Τώρα για τον αδερφό σου που μου λες, ξέρω ότι με βάση άλλα κριτήρια δίνουν σπίτια μέσα στη μονάδα, πχ βαθμός και χρόνια υπηρεσίας, αριθμός παιδιών (αν ήταν πολύτεκνοι θα μέναν μονίμως μέσα) και κάποια άλλα, όπως το να μην έχεις δικό σου σπίτι. Από ότι κατάλαβα ο αδερφός σου είναι πολύ μικρός και σε βαθμό και σε χρόνια υπηρεσίας γι αυτό δεν δικαιούται. Να είσαι σίγουρη ότι τα κριτήρια είναι αντικειμενικά και δε σηλώνει <<μέσο>>

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

αχ θεε μου τι μερα κ αυτη....απο χτες η μικρη εκανε δεκατα και τρελη τρελη γκρινια!!!!!το βραδυ μας κυλησε μες στην ομορφια τι να σας πω, ξυπνησε 25.345 φορες (τις μετρησα:tongue:), και η μερα μας επισης....ενα σας λεω για σημερα....κοιμηθηκε στο σλινγκ γιατι αρνουνταν να κοιμηθει στο κρεβατι της!!!!!αυτο εχει να το κανει ενα εξαμηνο στανταρ!!!!! αν δεν εχει παθει καποια μεταλλαξη κ ειναι ακομα το γλυκο μου κοριτσακι, ειναι σιγουρα καποιος τραπεζιτης ο φταιχτης, που αρχιζει να ξεμυτιζει....κατι ειδαμε πανω αριστερα αλλα δεν ειμαστε σιγουροι....

3ο βραδυ αϋπνίας, απο την τριτη βραδυ, συνολο υπνου 15 ωρες ......ααααααααα!!!!!!!!!!!!!:?:???::?:???:

απο το παρκο, σας τα ειπαν κ οι υπολοιπες, εγω κατενθουσιαστηκα, ειναι μακραν το καλυτερο παρκακι για παιδια που εχω παει ποτε !!!!!!φανταστικο!!!και με υπεροχα παιχνιδια (καλυβες, 'βαρελακια', λιμνουλα.....) εναρμονισμενα με το περιβαλλον κ οχι πλαστικουρες!!!αν ειναι καλα αυριο η μικρη, θα ξαναπαμε!

σας χρωσταω φωτο απο τα υπεροχα μπεμπινια μας, δεν τις εχω περασει ακομα....αλλα εδω δεν τις εχει περασει η νεαμανουλα;):mrgreen:, εγω δικαιολογουμαι:tongue::tongue::tongue::tongue: (ποτε θα τις στειλεις, εεεε;;;; )

α για την μπαλα, ο δικος μου ευτυχως παναγιτσα μου δεν ειναι πωρωμενος, αφου δεν εχουμε κ τβ ακομα καλυτερα δλδ!!αλλα οταν βρισκει ποδοσφαιροφιλο η αληθεια ειναι οτι του αρεσει να συζηταει γι'αυτα, τοταλυ μπορινγκ για μενα:tongue::tongue::tongue: (θα συμφωνησετε νομιζω:mrgreen:)

α και μαριγια μου μην ανησυχεις, ξερει κ απο μωρακια κ απο γκρινιτσες ο συζυξ, τι χαζομπαμπας ειναι αλλωστε; ;) εγω στενοχωρεθηκα με το ανδριελακι μιας κ φαινεται να ποναει, υποθετω απο τον κυνοδοντα....πολυ δυνατο κοριτσι εχεις, το ξερεις;;;αντε να ναι η τελευταια ατυχια κ μαλιστα να μην ειναι κ σοβαρη!

κατερινα, βαλλου και july ελπιζω την επομενη φορα:D!july εσυ δικαιολογεισαι, περαστικα σας κιολας! α, και κωνσταντια, αφου εισαι αθηνα βρε κοριτσι, γιατι δεν ηρθες χτες;

καλα τρελα γελια η φωτο στο συρταρι, α ρε γιαννη!!η ερατω εχει μια αντιστοιχη μεσα στο πλυντηριο πιατων (αδειο):tongue:

Επεξεργάστηκαν by DaF

σας χρωσταω φωτο απο τα υπεροχα μπεμπινια μας, δεν τις εχω περασει ακομα....αλλα εδω δεν τις εχει περασει η νεαμανουλα;):mrgreen:, εγω δικαιολογουμαι:tongue::tongue::tongue::tongue: (ποτε θα τις στειλεις, εεεε;;;; )

καλα τρελα γελια η φωτο στο συρταρι, α ρε γιαννη!!η ερατω εχει μια αντιστοιχη μεσα στο πλυντηριο πιατων (αδειο):tongue:

Δεν με προσέχεις, δεν με προσέχεις, είπα το Σ/Κ θα τις στείλω!

Και τί τρέλα είναι αυτή με τον πλυντήριο πιάτων? Γεμάτο να είναι θα σκιστεί να μπει μέσα και να το αδειάσει η "νοικοκυρα΄"!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

yaeNp3.png

Καλησπέρα!:P

Αύριο ετοιμάζω το Party του Γιάννη για τα γενέθλια του!:P Τελικά έχει κούραση το θέμα και ειδικά αν έχεις ένα παιδί ζωηρό σαν το δικό μου! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ελπίζω να πάνε όλα καλά!

neamanoula περιμένουμε τις φωτο! Αντε να γνωρίσουμε το Χριστινάκι!!:mrgreen:

Ο δικός μου δεν ανακάλυψε ακόμα το πλυντήριο πιάτων και ελπίζω να αργήσει. Δεν θα το αντέξω να τον δώ να κάνει σκανδαλιές και εκεί!! Πάντως έχουν πλάκα!

κατεριν@ καλώς εχόντων των πραγμάτων θα σας γνωρίσουμε στο πικνικ του Γιώργου. Εγώ μάλλον θα σας βρώ εκει γιατί δεν προλαβαίνω να έρθω από το σπίτι σας. Daf ελπίζω να σε γνωρίσω και εσένα. Για τη marigia ξέρω.

Σας φιλώ, καληνύχτα και όποια μανούλα θέλει ας πάρει το ζουζούνι της και τον άντρα της και ας έρθει Χαλκίδα για το party! Δεν είμαστε μακριά.40 λεπτά από Β.Προάστια και καμια ωρίτσα από κέντρο.Μια εκδρομούλα είναι!!! Αύριο το απόγευμα!!!:D:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...