Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

marigia τι είπες τώρα;;; φράουλες, μπιφτέκια, πίτσα;; Πω πω. Και΄σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που δεν σταμάτησα να τρώω...Μου έχουν μείνει και 6 κιλάκια από την προηγούμενη εγκυμοσύνη...

Τι το θελα η κακουργα??????

Τωρα πρεπει να τρως για δυο, ξεχνα την διαιτα Κατερινακι..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marigia και εγώ απορώ με την αναισθησία τους ώρες ώρες..Πριν 2 βδομάδες, Σάββατο, κατα τις 13:30 μου λέει:

- Αν θές πήγαινε στην αγορά να πάρεις εκείνο το δώρο που ήθελες

Μια που το είπε και μια που έφυγα. δεν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες..! Γυρίζω σε 45 λεπτά και τον βλέπω πελαγωμένο.

-"Τι έγνε;", ρωτάω.

- "Ε, να έβαλε ένα κέρμα στο στόμα του". Παίρνω το παιδί, τρέχω, του πλένω το στόμα και τα χέρια και παράλληλα ρωτάω

"Αγάπη μου που το βρήκε το κέρμα ο μικρός;"

-"Ε να,του το έδωσα εγώ γιατί το ήθελε (λες και ξέρει το μωρό), αλλά δεν περίμενα να το βάλει στο στόμα του".

Μα τι λες παιδί μου; Τα πάντα βάζει....Μα το μυαλό του που το έχει;

Δεν έχεις καθόλου άδικο λοιπόν που είσαι εξοργισμένη!! ΚΑΘΟΛΟΥ!

Άντε καλό ζύμωμα και κράτα και ένα κομμάτι!!:-D

cEyXp3.png

q61sp3.png

OYΦΦΦ μόλις κοιμήθηκε. Ρε παιδιά το έχω παρατηρήσει. Όταν κοιμάται 2 φορές τη μέρα ΄(όπως και σήμερα δηλαδή) το βράδυ γίνεται χαμός να κοιμηθεί. Έτσι κι εγώ τις περισσότερες φορές τη κοιμίζω το μεσημέρι μόνο που κοιμάται για καμιά ώρα και μετά το βράδυ κατά τις 22.00 θα κοιμηθεί εύκολα και γρήγορα.Το κακό είναι ότι με τη μία φορά θέλει να κοιμηθεί νωρίτερα κι εγώ δεν την αφήνω, γιατί πάλι θα πάει 2 φορές ύπνος και το βράδυ χαμός. Σας μπέρδεψα?

κατερινιώ συμφωνώ, τέρμα η δίαιτα τώρα για σένα!:mrgreen:

marigia άντρες παιδί μου και πάλι άντρες!Λίγα έχεις διαβάσει και από τους δικούς μας εδώ μέσα?

yaeNp3.png

κατερινάκι να χαίρεσαι το γιόκα σου να είναι γερός και με το καλό να έρθει και το αδερφάκι του!

τι έγινε οι αθηναίες κανονίζετε συνάντηση?για που λέτε και τι ώρα μπας και μπορέσω να έρθω και εγώ να σςας γνωρίσω!δεν ξέρω σίγουρα γιατί έλεγα να κάνω καμμιά δουλειά κανά πατζούρι αλλά θα προσπαθήσω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Χθές φάγαμε την 2η σοβαρή μας τούμπα!!!!

Ημουν στην φυσικοθεραπεία και επειδη ο συζυγος είναι λιγο μπουκωμενος, για να μην κολλήσει τίποτε στα μικρα, μπήκαμε και έφυγε κατευθείαν, εμεινα λοιπόν εγω , ξέντυσα τον μικρό και για να βγάλω το μπουφάν μου, ζήτησα απο ενα μπαμπα που ήταν εκει, να τον κρατήσει όρθιο στον κάναπε-γιατι πλεον δεν θέλει με τιποτε να καθεται-και αυτος του άφησε τα χέρια με αποτέλεσμα να πέσει με το πισω μέρος του κεφαλιου ολόκληρος κάτω...σε μοκέτα πάνω απο πλακάκι!!!!Ο γδούπος που ακούστηκε...δεν σας λέω τιποτε, εκλαιγε ο καημένος για κανένα 10λεπτο και φυσικά όλη την νύχτα τον ξυπνούσα καθε 2 ώρες.Ευτυχώς ούτε εμετο, ούτε υπνηλία...αν και το πρωι ξύπνησε όχι απο μόνος του αλλα αφού τον χάιδεψα, αλλα μετα DURACEL μεσα στα γέλια και τις χαρές!!!!

Εχασα 20 χρόνια ζωής ρε κορίτσια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ημουν στην φυσικοθεραπεία και επειδη ο συζυγος είναι λιγο μπουκωμενος, για να μην κολλήσει τίποτε στα μικρα, μπήκαμε και έφυγε κατευθείαν, εμεινα λοιπόν εγω , ξέντυσα τον μικρό και για να βγάλω το μπουφάν μου, ζήτησα απο ενα μπαμπα που ήταν εκει, να τον κρατήσει όρθιο στον κάναπε-γιατι πλεον δεν θέλει με τιποτε να καθεται-και αυτος του άφησε τα χέρια με αποτέλεσμα να πέσει με το πισω μέρος του κεφαλιου ολόκληρος κάτω...σε μοκέτα πάνω απο πλακάκι!!!!Ο γδούπος που ακούστηκε...δεν σας λέω τιποτε, εκλαιγε ο καημένος για κανένα 10λεπτο και φυσικά όλη την νύχτα τον ξυπνούσα καθε 2 ώρες.Ευτυχώς ούτε εμετο, ούτε υπνηλία...αν και το πρωι ξύπνησε όχι απο μόνος του αλλα αφού τον χάιδεψα, αλλα μετα DURACEL μεσα στα γέλια και τις χαρές!!!!

Ουπς πρεπει να πονεσε αυτο.. μα κι αυτος ο τυπος βρε παιδι μου ντιπ για ντιπ .... .. Πηρα το πμ ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τι λες βρε παιδί μου; Αμαν μωρε! Είναι να μην σε πιάσει τρέλα; Τι να πώ. Καλά και ο άλλος τόσο δύσκολο του ήταν να κρατήσει το παιδί;;;Το κακό είναι ότι θα έχουμε πολλά τέτοια και θέλει ψυχραιμία..

july σε ευχαριστώ πολύ! Να τα χαιρόμαστε τα μανάρια μας!

Κατερίν@ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ! ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

katerin@ χρόνια πολλά για τον μικρό σου, να τον χαίρεσαι, να είναι πάντα γερός και δυνατός.

ΠΕΖΗ ξεκίνησες δουλειά και χάθηκες.Πού είσαι βρε κούκλα?Ζόρι?Τα καφεδάκια μας όμως από ότι βλεπω τα πίνουμε..μπράβο ρε κορίτσι!

gio μου φιλενάδα ευτυχώς ο μικρός είναι καλά. Πάντως όπως σου είπα από τη στιγμή που θα σηκωθεί θα πέσει έτσι αρκετές φορές μέχρι λίγο να μάθει να στέκεται και να μάθει πώς θα πέφτει.Και η δικιά μου έτσι ακριβώς είχε πέσει πολλές φορές. Να είσαι προετοιμασμένη. Εύχομαι όμως να είναι η πρώτη και τελευταία φορά.:)

yaeNp3.png

Καλησπέρα. Τι κάνετε; Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα το κάθισμα του μικρού. Όπως σας είπα το παρήγγειλα απο Γερμανία. Ενώ στην Ελλάδα το έβρισκα από 390(σε εκπτώσεις) μέχρι και 450 εμείς το πήραμε μόλις 272(με isofix). Αν κάποια ενδιαφέρεται ας μου στείλε πμ, για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση. Βέβαια το μόνο αρνητικό είναι ότι έτσι δεν στηρίζουμε την Ελληνική αγορά, αλλά και η διαφορά είναι τεράστια!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!!

DaF οκ ελαβα πμ . Ειναι σχετικα κοντα μας το παρκο ας ελπίσουμε να κανει καλό καιρό να το ευχαριστηθούμε...

Οσων αφορα τα καθισματακια το εχουμε αμελήσει τοσο καιρό και τωρα το πασχα που θα παμε Τρικαλα δεν γινεται να την εχω στο βρεφικό ακόμα .. Θα πιαστει το κακόμοιρο.. Αλλα να παραγγειλω δεν προλαβαινω οπότε μου φαίνεται θα ψαξω κατι απο εδω ίσως το besafe.. Πάει το δωρο του Πασχα καταλαβαινεται.. θα γίνει καρεκλάκι...

Αυτα τι αλλά???

Αυριο τρωμε 1η μερα ψάρι !!! Οποτε μαλλον θα περιοριστούμε στο πρωινο μαε στο παρκο και θα φαμε το μεσημεριανο σπίτακι..

Τα λεμε λοιπον..

Νεαμανουλα που ειναι οι φωτογραφιες να γνωρισουμε επιτελους το Χριστινακι?????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

τελικά θα πάτε βόλτα αύριο; Και εγώ Αθήνα θα είμαι αλλά γιορτάζει η πεθερά μου. Κρίμα, αλλη μια ευκαιρία χάνω να σας γνωρίσω:cry::cry:

γιατι καλε;;;το πρωι θα παμε, κατα τις 11.30-12!η γιορτη δεν θα γινει μεσημερι-απογευμα;;;δες αν προλαβαινεις, αλλα μη ζοριστεις (σε προσεχουμε τωρα:mrgreen:)

μαριγ(ι)ουλα μου:tongue: τι καλα, θα τα πουμε αυριο!!

και ....σημερα ο

Γιώργος της Κατεριν@ς μας εγινε ενος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να τον χαιρεστε Κατερινουλα, παντα να ειναι γερος και τοοοοοοοσο χαλαροοοοοοοςςςςς:mrgreen:!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daf στείλε μου που θα συναντηθείτε και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Αλλιώς και πάλι θα προσπαθήσω στη γιορτή του Γιωργάκη. Που θα πάει, θα σας γνωρίσω...!:tongue:

marigia τώρα ξεκινάτε ψάρι; Εμείς έχουμε 2 μήνες. Μα καμιά σχέση οι γιατροί μου φαίνεται..Τι ψαράκι της πήρες; Ο δικός μου τρελάθηκε με το μπαρμπούνι αλλά πολλά αγκαθάκια βρε κορίτσια. Μια ώρα καθάριζα.. Οπότε μας βλέπω για μπακαλιάρο...!!:-D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Νεαμανουλα που ειναι οι φωτογραφιες να γνωρισουμε επιτελους το Χριστινακι?????

Καλά το πιστεύεις ότι τώρα αυτό έκανα στην κάμερα μου?Ένα ξεσκαρτάρισμα και μέχρι το Σ/Κ θα στείλω, δεν ξεχνώ μην νομίζεις...:rolleyes:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...