Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερίνα καλημέρα!!!! Να χαίρεσαι το αγοράκι οσυ, πάντα γερός και καλότυχος!!! Και με το καλό και το μωράκι σου, πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη σήμερα!

Το πάρτυ θα το κάνω Κυριακή, αλλα΄δεν μας βλέπω με τις προετοιμασίες να καταφέρνουμε να έρθουμε Σάββατο Χαλκίδα. Εσείς λέτε να μπορέσετε? Αν ναι, θα χαρώ πάρα πολύ! Άσε που θα γνωρίσεις και μερικές από τις υπόλοιπες!

Εγώ σήμερα είμαι σχεδόν καλά θα έλεγα, μέχρι χτες σερνόμουν με πολυ΄χαμηλή πίεση και εξάντληση γενικά, μια ομορφιά, δεν πήγα σχολή ούτε σήμερα, από αύριο πάλι.

Μαριγια οι παιδίατροι είναι δύσκολη κατάσταση, τι να πεις, μάλλον εξαίρεση είναι να τους θέλουν τα παιδιά...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για την τούρτα λέω να κάνω μια συνταγή με μπανάνα που βρήκα, χωρίς ζάχαρη, έχει αυγό όμως, αλλα΄έτσι κι αλλιώς τρώνε τα μωρά πλέον. Για το γλάσο δεν είμαι σίγουρφη ακόμα, θα δω... Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!

Την Πέμπτη θα ήταν ωραία να κάνουμε εκδρομούλα, δνε είμαι εντελώς σίγουρη μήπως φύγουμε, αλλα΄αλλιώς είμαστε μέσα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Το μαναράκι μου έγινε ΕΝΟΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ!

Κατεριν@ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!! Γίναμε ενός!!!!Άντε έρχεται η σειρά σας! Την Κυριακή η αλήθεια είναι ότι θα είμαι στην Αθήνα. Αν είναι στείλε μου τη διευθυνση σου ή το τηλ σου για να σε ειδοποιήσω!!

Όσο για χαρά...Ναι είμαι πολύ χαρούμενη! Ευτυχισμένη! Περιμένω να πάω και στο γιατρό για να δώ ότι είναι όλα καλά!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινάκι τέλειαααα!!! Μακάρι να έρθετε! Σου στέλνω πμ

DaF σου τηλ. Τι ώρα λέτε για Πέμπτη, μάλλον μέσα είμαστε. Λέτε να πάμε Βείκου? Μου είπε και η μαμά μου για ένα πολύ ωραίο πάρκο στη Φιλοθέη αλλά έχει να πάει χρόνια. Πηκιώνη λέγεται, το ξέρετε?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Κaterina_s Να τον χαιρεσαι και να σου ζησει το καμαρι σου!! Με το καλο να ερθει και το αδερφακι του !! Ελπιζουμε να βρεθουμε στο παρτυ του Γιωργακη οντως!!

Φιλια πολλά και καλά να περασετε σήμερα!! Διπλη χαρα στο σπίτι !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ NA TON XAIΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟς ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Καλά του ετοίμασες ένα δώρο, μα τί δώρο!Ένα αδερφάκι, μόνο που θα το παραλάβει σε 8 μήνες από τώρα.:mrgreen:

yaeNp3.png

Για την τούρτα λέω να κάνω μια συνταγή με μπανάνα που βρήκα, χωρίς ζάχαρη, έχει αυγό όμως, αλλα΄έτσι κι αλλιώς τρώνε τα μωρά πλέον. Για το γλάσο δεν είμαι σίγουρφη ακόμα, θα δω... Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!

Την Πέμπτη θα ήταν ωραία να κάνουμε εκδρομούλα, δνε είμαι εντελώς σίγουρη μήπως φύγουμε, αλλα΄αλλιώς είμαστε μέσα!

μπουχου μπουχου...!!η ερατω δεν τρωει ακομα αυγο, λογω των τροφικων αλλεργιων που εμφανισε....δοκιμασαμε προχτες πορτοκαλι και παλι πρασινα κακα, παλι κατακοκκινος ποπος....οποτε αλλεργιογονα σε 2-3 μηνες .....:confused:

Κατερινάκι τέλειαααα!!! Μακάρι να έρθετε! Σου στέλνω πμ

DaF σου τηλ. Τι ώρα λέτε για Πέμπτη, μάλλον μέσα είμαστε. Λέτε να πάμε Βείκου? Μου είπε και η μαμά μου για ένα πολύ ωραίο πάρκο στη Φιλοθέη αλλά έχει να πάει χρόνια. Πηκιώνη λέγεται, το ξέρετε?

λοιπον αυτο σκεφτομουν , εχουν παει οι κοπελες του καφε au lait αλλα δεν εχει τυχει ποτε να βρεθω μαζι τους εκει!!και φαινεται σουπερ!!εμεις ειμαστε μεσα!!θα ερθει και ο συζυγος, οποτε μαριγια μπορουμε να τους αναθεσουμε τις πιτσιρικες να τα πουμε για λιγο με την ησυχια μας, οσο για τον γιωργακη ειναι ετσι κ αλλιως το μωρο ζεν !:tongue::D βαλλου;;;τι λες εσυ;;

Καλά του ετοίμασες ένα δώρο, μα τί δώρο!Ένα αδερφάκι, μόνο που θα το παραλάβει σε 8 μήνες από τώρα.:mrgreen:

:lol::lol::lol:

με το καλο ολα και παλι, Κατερινα!!:D

τωρα που το σκεφτομαι κανονιστε τσουπρες να ερθουν οπωσδηποτε οι συζυγοι να αναλαβουν εκεινοι τα πιτσιρικια χιχιχιχιχιχιχι!!!!!

marigia neamanoula και Daf σας ευχαριστώ πολύ! πραγματικά, έχω μεγάλη χαρά!!Μα πως πέρασε ο χρόνος! Το λέω και το ξαναλέω αλλά πραγματικά είναι σαν να τον γέννησα σήμερα!

Μόλις κοιμήθηκε. Έχουμε 2 βράδια που κοιμάται σερί. Φτου φτου μην το ματιάσω!

Όσο για το σποράκι μου ανυπομονώ να πάω στο γιατρό την Τρίτη…:P

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

τωρα που το σκεφτομαι κανονιστε τσουπρες να ερθουν οπωσδηποτε οι συζυγοι να αναλαβουν εκεινοι τα πιτσιρικια χιχιχιχιχιχιχι!!!!!

Μου άρεσε πολύ αυτό!!!:P:p Εγώ του τον άφησα σήμερα 2 ώρες και ο μικρός έβαλε τον μπαμπά του για ύπνο. Τον αποτελείωσε....:P:p

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

Α ρε DaF πολύ καλη η ιδεα σου !!! Οκ λοιπον μεσα κι εμεις !!!

Αλλα Κατερινακι μου την Κυριακη δεν θα καταφερουμε να ερθουμε γιατι θα ειμαστε Ναυπλιο και εκεινη την μερα θα γυριζουμε .. Κριμα ρε γ*ωτο.. Μου το χε πει ο Κων/νος αλλα το χα ξεχασει.. Οικογενειακες υποχρεωσεις που δυστυχως δεν γινεται να αποφυγεις...

Κοριτακια εμεις τρωμε και φραουλες εδω και μια βδομαδα .Της πηρα απ την βιολογικη λαικη που χει στην γειτονια .Ξετρελαθηκε η μικρη της την κραταω απ το κοτσανι και την τρωει λιγη λίγη, την βαζουμε και στην φρουτοκρεμα. Α φαγαμε και μπιφτεκι στα καρβουνα το προηγουμενο ΣΚ. Ψηναμε στα πεθερικα στο Ναυπλιο και ζημωσε η συνυφαδα μου κιμα με λιγο ψωμαξι και μαιδανο και λαδακι χωρις αλατι βεβαια και τα ψησαμε για τις μικρες. Εφαγε ενα μπιφτεκι μονη της και το μισο της ξαδερφης της !!!! Εχει γινει φαγανουλα το καμαρι μου !!!

Λοιπον παω να φτιαξω το αυριανο φαγητο: πιτσα με χειροποιητη ζυμη παρακαλω...

Μιλαμε για τετοια προκοπη η φιλεναδα σας!!! Ουπς μη μιλαμε για φαι εχουμε και εγκυο στην παρεα...κι εγω το ξεφτιλισα.....

Φιλια πολλά !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia τι είπες τώρα;;; φράουλες, μπιφτέκια, πίτσα;; Πω πω. Και΄σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που δεν σταμάτησα να τρώω...Μου έχουν μείνει και 6 κιλάκια από την προηγούμενη εγκυμοσύνη...

cEyXp3.png

q61sp3.png

marigia neamanoula και Daf σας ευχαριστώ πολύ! πραγματικά, έχω μεγάλη χαρά!!Μα πως πέρασε ο χρόνος! Το λέω και το ξαναλέω αλλά πραγματικά είναι σαν να τον γέννησα σήμερα!

/QUOTE]

Μπράβο ρε Κατερινιώ!Εγώ πάλι από τότε που γέννησα νιώθω ότι έχουν περάσει 10 χρόνια...

Αθηναίες τσουπρίτσες κανονίζεται συνάντηση βλέπω έ??Μπράβο, μπράβο..άντε και η Σαλονίκη λίγο να ξεκουνιέται...

Πάω να προσπαθήσω να κοιμίσω τη μικρή γιατί κάναμε το τραγικό λάθος και ξύπνησε στις 18.15, ουάου.....

yaeNp3.png

Α καλα ακουστε κι αυτο με τον συζυγο που κρατα την μικρη οταν παω για την οδηγηση. Τον ακουω να περηφανευεται στον φιλο του πως εδωσε στην μικρη να φαει μερεντα:shock: οταν εγω ελειπα και γλυφοταν για ωρα.... Εδω ριχνουμε τον 1ο καυγα..

Χθες του ειπα να την βαλει εκεινος για υπνο κι εγω να παω να μαγειρεψω. τους αφηνω κατα τις 22:00 με την μικρη στο καναπε γλαρωμενη... Παω να δω τι κανουν 23 παρα και βλεπω την μικρη να κοιμαται στραβοχυμενη στον καναπε κι αυτος στην αλλη ακρη να κοιμαται επίσης:shock: Παω να την βαλω στην κουνια και να του τα ψαλλω ύστερα κι η μικρη φυσικα ξυπναει και φτου κι απ την αρχη να την κοιμησω παλι εγω.. Που αμα το ηξερα θα το χα κανει απ την αρχη και θα γλιτωνα και την ταλαιπωρια.. Ασε που πλευρο αν αλλαζε η μικρη θα βρισκοταν στο πατωμα :evil::evil::evil: Αυτο ηταν το 2ο ημιχρονο.

Αλλα το κακο τρίτωσε...

Καθε πρωι φτιαχνει αυτος το γαλα για την μικρη και της το δίνω με κλειστα τα φωτα στον υπνο και μετα ξανακοιμαται. Ξερει σε τι μπουκαλι και τι θηλη φυσικα βάζουμε το γαλα. Ελα ομως που διαλεγει τη θηλη με την πιο μικρη τρυπα και το μικρο μεγεθος που ετυχε να ειναι εκει που στραγγιζουν τα μπουκαλια της.. Λοιπον η μικρη το χε στο στομα και δεν ρουφαγε καθολου.. Εγω νομιζα πως ρουφαγε αλλα αυτη κουραζοταν να τραβα απο τοσο μικρη τρυπούλα και σταματουσε... "Μα γιατι δεν πινει γαλα το παιδί" Αναρωτιομουν.. "Τι εγινε παλι νεα κόλπα αυτα????????" ξανα αναρωτιομουν....

Που να φανταστω η καημενη και που να δω μες τα σκοταδια??????? Μετα απο κανα εικοσαλεπτο το πηρα είδηση.... και φυσικα ακουσε τον εξαψαλμο...

Πεστε μου ειμαι υπερβολικια ????

Παω για αυτη την πιτσα που λεγαμε....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...