Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα Μανουλες!!

Ωραιο το παρτυ της Χριστινουλας απ οτι διαβαζω ε??? Γνωριστηκαν και τα ζουζουνια σας !! Τι καλά!!

Gio χρονια πολλα πολύχρονη και να σε χαιρονται οι αντρες της ζωης σου!!!

Κατερινα μου περαστικά ευχομαι, και χαιρομαι που διαβαζω πως εισαι καλύτερα οσο για την ιδεα για τις προσκλήσεις σε συγχαιρω!! Φοβερη ιδεα και μπραβο σας που το σκεφτηκατε ετσι. Οσο για την τιμη που ζήτησες περιπου στα 2? η προσκληση ειναι μια μεση τιμή. Για ιδρυμα που λες δεν ξερω αλλα διαβασα στο forum για την περιπτωση της μικρης Μαριας Φαρσαρακη δες εδω http://www.facebook.com/group.php?gid=307655570211&ref=ts και εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51559

Τωρα δεν ξερω αν ακομα χρειαζονται τα χρηματα ...

Οσο για την τουρτα εχω την συνταγη α λα DaF αμα θες στην κανω forward. Εγω ακόμα δεν αξιωθηκα να την φτιάξω..

Σημερα κ χθες χαρηκα την μικρη τοσο πολύ!!! Το Σαββατο βαλαμε το καπελακι μας και παιξαμε στο παρκο μεχρι που σχεδον μεσημεριασε. Καναμε φιλιες και δανειστηκαμε και ποδηλατακι απο την καινουργια μας φίλη με το οποιο ποδηλατακι ξετρελαθηκαμε!!! Ξερετε απο αυτα με το χερουλι απο πίσω για να σπρωχνεις... Πολύ καλό λέμε να της το παρουμε για το Πασχα.

Σημερα πήγαμε στον Εθνικό Κηπο οπου εκει ηταν που ξετρελαθηκε η μικρή!! Ταισαμε τις παπιες και τους καναμε πα πα πα πα οταν ομως πλησιαζαν κρυβομασταν στην αγκαλια της μαμας απο την τρομαρα μας!! Ειδε κοκορες, παγωνια, κατσικακια πουλακια!!!! Ηθελε να αλωνιζει μόνης της περα δωθε κι οταν πηγαιναμε να της πιάσουμε το χερι ετρεχε πιο γρηγορα να μας ξεφυγει... Τι καλά που ειναι τωρα που μεγαλωσαν και καταλαβαινουν περισσότερα πράγματα!!!!!!! Πρωτη φορα την ειδα να ευχαριστιεται την βόλτα τοσο πολύ!!!!

Αυτα τα νεακια μας .. αυριο τα κεφαλια μεσα.. Ευτυχως που ειναι και η αργια της 25 μαρτιου να κατσουμε λιγακι μεσοβδόμαδα...

Α περαστικουλια και στις αλλες αρρρωστουλες Κωνσταντια και Vallou..

Vallou τωρα που το λες μπορει και σε θυμαμαι στους διαδρομους του ΜΗΤΕΡΑ οντως.. Κι εγω μια απ τα ιδια .. τργυρναγα στον διαδρομο με την ρομπα και πηγαινα σαν την κοτα αργα αργα γιατι ποναγα πολύ απ την καισαρικη...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ τωρα διαβασα το μηνυμα σου.. Περαστικα βρε κοπελα μου και ευχομαι η μεταθεση να υλοποιηθει κάποτε.. Ο αντρας σου αλήθεια ΕΠΟΠ ειναι η εχει αλλο βαθμο? Σε ρωταω γιατι ειναι κι ο αδερφος μου Θεσσαλονικη στην αεροπορια και με 2 παιδια με γυναικα ανεργη και δεν του δινουν σπιτι να μεινει.....

Καληνυχτα σας και καλή βδομαδα απο αύριο.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επέστρεψα!!!

Ευτυχώς δεν κόλλησε κανείς μας αφού τελικά η μεγάλη είχε τις αμυγδαλές της!! Μου έβγαλε δηλαδή ξυνή τη βολτούλα που πήγαμε την προηγούμενη Κυριακή όπου έφαγε χωρίς να την πάρω είδηση παγωτό :| Περάσαμε 4 μέρες πυρετού ευτυχώς όχι πολύ υψηλού μέχρι 38,8 αλλά ταλαιπωρήθηκα και εγώ και το παιδί μέχρι να πάρουμε τελικά αντιβίωση. Κούραση, ξενύχτι και τίποτα άλλο :( Ελπίζω να μην ξαναρρωστήσουμε φέτος γιατί ο καιρός έχει αρχίσει να με ξεμυαλίζει και σκέφτομαι πάρα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω από εδώ και πέρα... :rolleyes:

Κατερινα και Κωνσταντία, περαστικά και για εσάς...

Marigia ζήλεψα με τη βολτίτσα σας στον Εθνικό Κήπο... Θέλω οποσδήποτε να κανονίσουμε με τα μικράκια μας... Γιατί όχι και μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες... εννοείται και με την Dafoula και τα άλλα κορίτσια... Πως να μη με θυμάσαι;;; Μαραθώνιο είχα κάνει!!! Με κοιτούσαν περίεργα όλοι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σήμερα τα έχω πάρει ολίγον και με το σύζηγο που με έπριξε στη μπάλα και δεν πήγαμε ούτε για ένα απογευματινό καφεδάκι που τόσο ήθελα μετά από όλη αυτή την κλεισούρα....:| Άντρες!!!

ΠΕΖΗ μου κουράγιο... Καθε αρχή και δύσκολη, θα συνηθήσεις πάλι το προγραμμματάκι σου.. Αν και με τα παιδιά δεν μένει χρόνος καθόλου για τον εαυτό μας. Δεν ξερω... έχω λίγο κουραστεί.. θέλω να κάνω πράγματα για μένα και δεν υπάρχει ποτέ χρόνος... Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι τέτοια ώρα εδώ.

Η Πενούλα πάλι έβγαλε τον επάνω δεξια τραπεζίτη και με έχει τρελάνει στη φωνή και στον εκνευρισμό. Σήμερα με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε 12,30... Σαν θηριάκι έκανε. Το φαγητό μας πότε το τρώμε αλεσμένο και πότε πατημένο.. Θέλει το χρόνο της για να συνηθίσει. Αλάτι βάζω αλλά πολύ πιο λίγο για να το συνηθίσει σιγά σιγά.. Οι φακές της έφεραν φούσκωμα και εκνευρισμό και θα τις αποφύγω για λίγο. Αύριο λέω να της δώσω φασολάκια με πατατούλες. Το ψάρι το αφήνω για μετά το Πάσχα. Όσο για το ποτηράκι και το γάλα... Επειδή το κόβουν τελικά το γάλα... την πάτησα με τη μεγάλη μου.. λέω να συνεχίσω ακόμα με το μπιμπερό και να προσέχουμε λίγο παραπάνω τα δοντάκια μας...

Αυτά για σήμερα.. θα τα ξαναπούμε!!

Επεξεργάστηκαν by vallou

Καλημέρα!

Πρωινή εγώ σήμερα! Τι κάνετε; Είστε καλά; Πάω να σας διαβάσω και να πώ τα σχόλιά μου...

Καταρχήν Daf όταν ακούω "υγρασία" βγάζω σπυριά. 4 χρονιά μέναμε σε σπίτι με υγρασία και υποφέραμε. Οι τοίχοι έσταζαν νερό, όσο για τις ντουλάπες...τα ρούχα τα έβρισκα μουχλιασμένα. ευτυχώς το μωρό έμεινε εκεί μόνο 2,5 μήνες, Μάιο-Ιούνιο-Ιούλιο και αφού ήταν καλοκαιράκι ήταν τουλάχιστον καλά.

marigia εύχομαι να είναι πάντα δυνατή η μητέρα σου και να το ξεπεράσει. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί πέρασα και εγώ με τον πατέρα μου από αντίστοιχη κατάσταση (αλλά δεν τα κατάφερε). Η μητέρα σου είναι νέα και έχει δυνάμεις. Κουράγιο και θετική σκέψη!

Όσο για τη Μαστροκώστα εγώ συγκινήθηκα γιατί και αυτή, πέρα από αυτό που περνάει, σαν μάνα δεν μπορούσε να χαρεί το παιδάκι της όταν γεννήθηκε, δεν μπορούσε το παιδί της να νιώσει την αγκαλιά της μάνα, πράγμα απαίσιο(έχω περάσει και από αυτό...)

ΠΕΖΗ πως είναι οι πρώτες μέρες στη δουλειά; Αχ, έρχεται και η σειρά μου..κλαψ κλαψ..(Εγώ Φώτο δεν έχω από το Νικόλα;;;)

neamanoula πιστεύω ότι το Χριστινάκι είναι η θηλυκή έκδοσή του Γιάννη μου. Γιατί όσα μου περιγράφεις μου είναι τόοοοσο οικεία;;; Μια από τα ίδια κοριτσάρα μου και εμείς..ίσως τα δεύτερα.....Τι να πώ!!!!

katerin@ περαστικά σου! Που σε βρήκε μωρέ; Όσο για τα ποτηράκια...εγώ είμαι ακόμα με το μπιμπερό. Με καλαμάκι δεν του έχω δώσει ακόμα γιατί πιστεύω ότι δεν θα ξέρει να το χειριστεί. Για πες μου πως τα καταφέρατε...

Εμείς αύριο έχουμε γενέθλια....Γιούπι!!!:P:p:p Ενας χρόνος πέρασε. Απίστευτο. Ένας τόσο έντονος χρόνος...Θα θελα να ξεχάσω τους 2 πρώτους μήνες και κυρίως τις 15 πρώτες μέρες, αλλά μου είναι αδύνατον. δεν μπορώ να ξεχάσω όλα όσα πέρασε το αστεράκι μου στο νοσοκομείο τις 15 πρώτες μέρες της ζωής του. ΠΟΤΕ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα σωληνάκια στο στόμα, το ξυρισμένο κεφαλάκι του, το βλέμμα του που με απορία με κοιτούσε τα 5 λεπτά που με άφηναν να τον κρατήσω...Την αγωνία μας να είναι καλά και να μην έχει πάθει κάτι σοβαρό... Δεν μπορώ ούτε με λόγια να εκφράσω όλα αυτά που ζήσαμε. Και τώρα που τα γράφω με έχει πιάσει ένα σφίξιμο...Το μόνο που εύχομαι είναι ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥ ΕΜΕΙΣ ΖΗΣΑΜΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ...

ΥΓ: Και ένα νέο.. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και είναι θετικό.....:tongue:

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Βρε Κατερινα ετσι τα λεν αυτα????? Ειμαστε και μιας ηλικιας καλέ με τι ρεγουλα.. Εκει που διαβαζα τις ταλαιπωριες σας με τον μικρο και ημουν συγκινημενη ηδη, πετας κι αυτο με το τεστ και με αποτελειωσες... με πηραν τα ζουμια...

Μπραβο κοπελα μου !!!! Με το καλό ευχομαι !!!!!!!!! Δεν προλαβαινψ να γραψω περισσοτερα αλλα τετοιο νεο δεν μπορουσα να το αφησω ασχολιαστω..

Φιλια πολλάάάάά

nI9Sp3.png

urDwp2.png

katerin@ περαστικά σου! Που σε βρήκε μωρέ; Όσο για τα ποτηράκια...εγώ είμαι ακόμα με το μπιμπερό. Με καλαμάκι δεν του έχω δώσει ακόμα γιατί πιστεύω ότι δεν θα ξέρει να το χειριστεί. Για πες μου πως τα καταφέρατε...

Για πείτε καμια τεχνική γιατί και εγω τον δοκίμασα και με κοιτούσε σαν χάνος!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΥΓ: Και ένα νέο.. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και είναι θετικό.....:tongue:

Γουάουυυυυ!!!!!:mrgreen:Το είπες και το έκανες θηρίο!!!!Αιντε με το καλό και όλα να πανε καλα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι άλλο μωράκι στην παρέα, θα πεθάνω!!!!!

Με το καλό κατερίνα, τι πανέμορφο νέο, μ αρέσει που το έβαλες σε υστερόγραφο έτσι για να την πατήσουμε όλες!!!!:P:p:p:p

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κορίτσια για το καλαμάκι ψιλοτυχαία το αντιλήφθηκα, βασικά την ιδέα μου την έδωσε η μαριγια γιατί η Ανδριέλα πίνει το χυμό της έτσι εδώ και καιρό και μια φορά λέω για να του δώσω νερό έτσι. Στην αρχή το έπιανε και το έβγαζε και όταν άρχισα να κάνω εγώ ότι ρουφάω αυτός δεν το κατάλαβε και νόμιζε ότι φυσάω και φύσαγε κι εκείνος κι έκανε μπουρμπουλήθρες! Μετά είχα τη φαεινή ιδέα να βουτηξω το καλαμάκι στο νερό και να του το βάλω στο στόμα από την υγρή πλευρά, οπότε κατάλαβε ότι έχει νερό η υπόθεση και τελικά ρούφηξε και ήπιε. Όλα αυτά μην φανταστείτε, σε διάστημα 5 λεπτών έγιναν.

Για πες Vallou, τι ακριβώς έγινε με τη μεγάλη σου και το γάλα? Το έκοψε? Για πες μου...Γιατί διαβάζω ότι ενδέχεται στην αρχή να μειώσουν πολύ αλλά επανέρχονται υποτίθεται, και η άλλη θεωρία λέει ότι με το μπιμπερό τείνουν να πίνουν περισσότερο απ ότι χρειάζονται και γι αυτό με το κυπελάκι βλέπεις μείωση. Αυτό παίζει και στη δική μας περίπτωση γιατί πίνει 330 πρωί και βράδυ κι αν είχε περισσότερο θα το πινε κι αυτό, ενώ μια μέση ποσότητα 500 μλ είναι αρκετή για την ηλικία του. Αλλά από τη θεωρία στην πράξη μερικές φορές...

Πώς το βλέπεις εσυ για το παρτάκι της Κυριακής? Πολύ θα χαρώ να έρθετε όλες κορίτσια! Άσε που θα έχουμε και πιο μεγάλα παιδάκια, 3 το ένα αγοράκι και αν θυμάμαι καλά 7 και 10, 2 κορίτσια πάρα πολά γλυκά παιδιά! Οπότε θα έχει και η μεγάλη παρέα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Και εγώ κορίτσια έμεινα όταν είδα το + στο τεστ...Δεν πήγα ακόμα σε γιατρό βέβαια. Σας είχα ωραίο νέο, χα χα!!! Στον μικρό μου να δούμε αν θα αρέσει...δώρο για τα γενέθλιά του!!!

marigia ακομα γελάω με την αντίδρασή σου!!!

gio τι να πώ...Μια που το είπα και μια που έγινε...:cool:

katerin@ πότε το κάνεις το party? Εγώ αυτό το Σάββατο!Άντε κορίτσια κάντε μια εκδρομή και ελάτε, να σας γνωρίσω κιόλας!

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

γειά σας μανούλες!

αχ βρε κορίτσια με το ζόρι πρόλαβα να σας διαβάσω και αυτό στα γρήγορα!

λοιπόν χρόνια πολλά στην μανούλα που είχε γεννεθλιάκια (νομίζω η gio ήταν????)να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς!χρόνια πολλά στα ζουζουνάκια που είχαν γεννέθλια και κάνανε και πάρτυ!πολύχρονα να είναι πάντα γερά και ευτηχισμένα!

αχχχ συγν΄ψμη που δεν θυμάμαι τα ονόματα αλλά έχουμε έλεγχο και τρέχω προσπαθώ μισή ώρα και να γράψω.....

αααααα και κατερινιώ παραλίγο θα σε ξέχναγα!!!με το καλό κοπέλα μου να΄πάνε όλα καλά σου εύχομαι όταν πας στο γιατρό να μας ενημερώσεις θα περιμένουμε εεεε.....αχχχ πόσο ζηλέυω θέλω και εγώ νινάκι μικρούλι γουτσου γουτσου θέλω θέλω θέλω....

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κατερινιώωωω, συγχαρητήρια!Να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη, αντε πάνε στο γιατρό να βάλεις και δεύτερο τικεράκι!Πωπω, μπράβο ρε θηρίο.:-D Προσοχή τώρα στην αρχή με τα βάρη και τις αγκαλιές με τον "μεγάλο" χιχι..

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινιώωωω, συγχαρητήρια!Να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη, αντε πάνε στο γιατρό να βάλεις και δεύτερο τικεράκι!Πωπω, μπράβο ρε θηρίο.:-D Προσοχή τώρα στην αρχή με τα βάρη και τις αγκαλιές με τον "μεγάλο" χιχι..

Σας ευχαριστώ όλες σας και εύχομαι να με ακολουθήσετε γρήγορα!

Neamanoula πράγματι… ξαφνικά ο μικρός έγινε μεγάλος.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά...

Θα το πάθω το εγκεφαλικό...Στο πίσω μέρος του σπιτιού μου έχουμε κήπο ο οποίος πρέπει να φτιαχτεί...Είναι γεμάτος σαλιγκάρια. έτσι λοιπόν ένα σαλιγκάρι "μπήκε" μέσα(είχε κολλήσει στη σφουγγαρίστρα), έπεσε στο πάτωμα και.... ω ναι, το βρήκε ο μικρός και να με τη μια στο στόμα. Δόξα τω θεώ το πήρα αμέσως είδηση...Μα για όνομα του θεού, τι άλλο θα κάνει;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Σας ευχαριστώ όλες σας και εύχομαι να με ακολουθήσετε γρήγορα!

Neamanoula πράγματι… ξαφνικά ο μικρός έγινε μεγάλος.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά...

Θα το πάθω το εγκεφαλικό...Στο πίσω μέρος του σπιτιού μου έχουμε κήπο ο οποίος πρέπει να φτιαχτεί...Είναι γεμάτος σαλιγκάρια. έτσι λοιπόν ένα σαλιγκάρι "μπήκε" μέσα(είχε κολλήσει στη σφουγγαρίστρα), έπεσε στο πάτωμα και.... ω ναι, το βρήκε ο μικρός και να με τη μια στο στόμα. Δόξα τω θεώ το πήρα αμέσως είδηση...Μα για όνομα του θεού, τι άλλο θα κάνει;;;

Απαραίτητα να 'έχεις σίτες.Κι εμείς έτσι είμαστε και μας έχουν σώσει. Και ότι είναι έξω καλό τίναγμα πριν μπει μέσα. Καλά, δεν εκλπήσσομαι γιατί και η δικιά μου το ίδιο θα έκανε και εγώ ομοίως θα πάθαινα το "εγκεφαλικό" μου. Ευτυχώς τον πρόλαβες. Πες του -αγόρι μου αυτά τρώγονται βραστά όχι ωμά, μα τόσο λαιμαργία?:lol::lol::lol:

yaeNp3.png

Κατερινα με το καλό το νέο μέλος!!!!!!!!να έχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!ανατριχιασα βρε μανουλα με την περιγραφη, αλλα ο μικρος σου ειναι καλα και αυριο γινεται ενος!!!!!τα πιο γλυκα γενεθλια, οπως και να τα γιορτασεις!!!!!!!:D:D:D:D (ακομα κ με τη γαστρεντεριτιδα της κωνσταντιας:?:tongue:, μη μου πεις οτι δεν ειχες κατασυγκινηθει εντονως καλη μου;););)!!!!!!)

πολλές εγκυμοσύνες από τις μανούλες μαρτίου -και εκει γυρω:mrgreen: θυμάστε την κουλαμ; και αυτη, εγκυος ειδα το τικερακι!επισης τη ζουζουνελ;;το ιδιο!!

συμπεθερααααααααα!!!!τα φωτα πεσαν πανω στο χριστινακι και σε ξεχασα βρε κοριτσι:tongue:, να σε χαιρομαστε!!!:D:D:D:D:D

σημερα πηραμε την πρωτη κανονικη χτενουλα της ερατως!!!και μαντεψτε τι....αρχισε να χτενιζεται!!!!ααααααααα η κοκετα μου!!!!!!!!μηπως δεν ειναι παιδι μου;;;:tongue::tongue: ο μπαμπας της μου ειπε οτι την αφησε απο τα χερια της μονο μια στιγμη που την χτυπησε στο μηχανημα η ταμιας, κατα τα αλλα την ηθελε αποκλειστικα μεχρι να κοιμηθει!!!το καταλαβε οτι ηταν το δωρακι της, το ζουζουνι μου!!!:mrgreen:

επισης οποιες αθηναιες μπορουν κ θελουν, σκεφτομουν να βρεθουμε την 25η σε καποιο παρκακι!καλυτερα οχι τον εθνικο κηπο, θα γινεται χαμος.....για πειτε παντως....;

καληνυχτουδια σας!!

υγ :οχι, εγω δεν εκανα τεστ :P , για την τουρτα χωρις ζαχαρη εχω να πω πως αρεσε μονο σε μενα και στη μια νονα, μαλιστα οχι αυτη που νηστευει, η αλλη!!για πιο νορμαλ γευση να βαλετε κακαο αντι για χαρουπαλευρο και λευκο ταχινι αντι για ολικης στο γλασο, ή αλλιως να κανετε ενα κανονικο απλο γλασο....και το σιροπι αγαβης μην το φοβαστε, γλυκιζει οπως η ζαχαρη, χωρις να ειναι βλαβερο ;)

οπωσδηποτε να μεινει στο ψυγειο και να φαγωθει κρυα!!! κατερινα αν θες -ευκαιρια να κανω κ την περπατοπιτα- να σας φερω μερικα κομματια να δοκιμασετε!παντως ειναι πανευκολη και απολυτως υγιεινη!!!

Επεξεργάστηκαν by DaF

Βρε Κατερινακι τι ευχαριστο νεο ειναι αυτο κοπελα μου??? Συγχαρητηρια, να εχεις μια ομορφη και ηρεμη εγκυμοσυνη και φυσικα να χαιρεσαι τον αγορινα σου πιο εχει τα γενεθλιακια του αυριο!!!:)

Κατα τα αλλα εμεις μια χαρα, ισα που προλαβα να διαβασω τα νεα σας, καθως δουλεια σπιτι και καφεδακι Αριστοτελους το απογευμα, καλα ε..τωρα που ανοιξε ο καιρος δεν κρατιομαστε, κουρασμενοι ξεκουρασμενοι, ξεμολιομστε στους δρομους!!!

Καληνυχτα σε ολες..παω να την πεσω ειμαι κομματιαααααα!!! Φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπερουδια !!

Οσο περιμενω να βρασει το σπανακορυζο ειπα να δω τι κανετε ....

gIO για το καλαμακι που λες κι εμενα την πρωτη φορα που της το εβαλα στο στομα δεν ηξερε τι να κανει και το μασαγε.. Μετα της εδειξα εγω πως ρουφανε και το εμαθε αμέσως.. Μπορω να σου πω πως τον χυμο τον πίνει καλύτερα με το καλαμακι παρά με το μπιμπερο τώρα....Δοκιμασε το αλλα μην απογοητευτεις με την πρώτη..

DaF κάλή ιδεα για το παρκο την 25η θα το μεταβιβασουμε στον συζυγο και θα δουμε .. βλεπεις αργει το διπλωμα ακόμα .. Παντως για να μας αφησει μονες μας δεν το βλέπω.. θα θελει να δει την μικρη μιας και θα χει κι αυτος αργια και καθημερινες δεν την βλέπει και πολύ.. τες πα θα δουμε..

Καλα πολύ γελασα με το υστερογραφο σου.....

Κατερινα_ς μια χαρα .. κοιτα να μην πας καθολου για δουλεια τωρα... να μεγαλωσει κι ο μικρος που εγινε μεγαλος και του χρονου βλέπεις...

Kαι τωρα τα νεα απο παιδιατρο. Εκτος του οτι εκλαιγε πολύ στην εξεταση και ειχε γινει μούσκεμα στον ιδρωτα .. δεν αφηνε την παιδιατρο ουτε να την αγγίξει ... Σπαραξε η καρδια μου να την βλέπω ετσι.. ΠΕΖΗ που εισαι?? Εσας θυμηθηκα με τον Νικολα που μας τα ελεγες για τον χαμό που εκανε κι ο δικος σου στον παιδίατρο...

Ειμαστε 9 κιλα επιτελους!! και 78,5 πόντους!!!! Ξεκιναμε ψαρι 2 φορες την εβδομαδα 3 φορες κοκκινο κρεας 1 φορά κοτοπουλο και 1 λαδερο. Γαλα ειπε να συνεχισει την σκόνη 3ης ηλικιας.

Ακουστε τωρα και το κουφο της υπόθεσης Βγαλαμε κυνοδοντα... Βγαινει στραβος όμως και ισως χρειαστούμε παιδοντιατρο.. Γενικα κυνοδοντες βγαζουν απο 18 μηνων και πανω... Τι να πω?? Θα ψαξω και στο φορουμ να δω αν συμβαινει καμια φορα να τον βγαζουν στον χρόνο.. Παντως πριν κανα μηνα ειχαμε αγανακτησει απο την γκρίνια της και δεν κοιμοταν και τα βραδια.. τωρα καταλαβαμε γιατι... Πονανε πολύ οταν βγαινουν αυτα τα δοντια κοριτσια γιατι είναι τα πιο κοφτερα...

Ειχα δει πως κατι δεν πηγαινε καλά στα κατω δοντια και ειδικα το συγκεκριμενο το χα προσεξει πως ειναι στραβο αλλά δεν φανταστηκα πως ειναι κυνοδοντας.. Τες πα θα δουμε και μ' αυτο .. Μετα τον χαλινο την ομφαλοκοιλη την ΚΟΠ την ΓΟΠ να σου κι ο παιδοδοντιατρος στην σκηνη... Και μη χειροτερα παναγια μου! μονο αυτα να ειναι... αυτο το παιδακι μου δεν εχει περασει και λίγα.. Βεβαια τι να πουν κι αλλα παιδακια που εχουν πολύ πιο σοβαρες παθησεις?? Και παλι καλά να λεω λοιπον...

Εγινε το σπανακορυζο παω για υπνακο ..

Καληνυχτα μανούλες!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...