Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

vallou οντως περαστικα σας..τι να πω πολλη ταλαιπωρια περνατε φετος, ευχομαι απο την καρδια μου να ειναι η τελευταια φορα και συμφωνω με τη neamanoula κανε κανα ευχελαιο..:rolleyes:

katerina@ να σου πω δεν εχω σκεφτει να του το κοψω, νερακι πινει απο το ποτηρακι αλλα για το γαλα μου φαινεται λιγο νωρις, νομιζω οτι με βολευει κιολας καθως ετσι τον παιρνει ο υπνος το βραδυ και ξεμπερδευω ευκολα...ειδικα τωρα με τη δουλεια που δεν εχω χρονο για καθυστερησεις δεν σκοπευω να το αλλαξω συντομα.:rolleyes:

Κωνσταντια μου τι να πω ρε συ?? Καταρχας περαστικα σας και κατα δευτερον να ρωτησω γιατι δεν πολυκαταλαβα θα δουλευεις Αθηνα ή προς το παρον δεν εγινε??? Αν ειναι το πρωτο πρεπει να διεκδικησεις οπωσδηποτε..ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

τι χαρουμενος ο μηνας μαρτης!!:Dπαντα να μαστε καλα κοριτσια, να γιορταζουμε τα γλυκα μωρα μας!!

νεαμανουλα περιμενω επιτελους φωτο!!!!!!!!!!και φυσικα τα νεα σας!!!!!!!

Κατεριν@κι εννοειται θα ερθουμε , λειπει ο ...μαρτης απ τη σαρακοστη;:mrgreen: αλλα ...μας μπερδεψες φιλεναδα μου, αλλο κυριακη, αλλο 31:tongue: κυριακη ειναι 28, αυτο εννοεις;

βαλλου τι απιστευτη η κορακλα σου!!ακους εκει 'ναιιι' τι μαφιες που ειναι τα ατιμα!!:lol: οσο για τις αρρωστιες, εμ πρωτο παιδι +σχολειο +δευτερο παιδι= παρτην κατω τη μαμα!!θα συνελθετε , που θα παει!μαζευει αντισωματα η πεννουλα, ουουου!!χαμος!;) περαστικα σας!!!!

σημερα για παιχνιδι κατεβασαμε τα μισα μαξιλαρια απο τον καναπε και πεφταμε πανω,(ναι, ολοι!) ενα μισαωρο περασε ετσι χαλαρα!!ξετρελαθηκε, τι γελια που εκανε!!!οπως τα λες ειναι, παιχνιδι με τα πιο απλα πραγματα!

Κωνσταντια μου, εδω δεν ενεκριναν -σε πρωτη φαση, ευτυχως- τη μεταθεση της κουνιαδας μου, οντας εγκυος στο 3ο και με προβλημα βαρηκοϊας!!!και απο αθηνα σε επαρχια παρακαλω!!!!μιλαμε για ο,τι να ναι!!βεβαια δεν το αφησε καθολου, ειχε κ το νομο με το μερος της (λογω του προβληματος) κ ετσι τα καταφερε. αλλα την ειχαν στο περιμενε κ στο περνα και ξαναπερνα απο επιτροπη.....αισχροι, πραγματικα!:evil:

υπαρχει κατι που να μπορεις να κανεις ακομα;;αν ναι, καντο....αν κ με τις τοσες απολυσεις συμβασιουχων (και φυσικα τη μη αντικατασταση τους!!!!!:evil::evil::evil:)γινεται το ελα να δεις στις υπηρεσιες...ευχομαι να βρεθει λυση κοριτσακι!!!αν οχι, θα σου κανουμε συντροφια εμεις βρε, και απο κοντα οχι μονο διαδικτυακα!!;):D περαστικουλια και σε εσας!!

πεζουλα!!!καληηηη αρχηηηηη!!!!αν κ πηρες το βαπτισμα, κουλ σε βρισκω κ ετσι να εισαι, δεν παλευεται η ρημαδα η δουλεια αλλιως:rolleyes:

το ΣΚ θα κανω το σεμιναριο που σας ελεγα (σας το ελεγα;:confused:) και θα λειψω πολλες ωρες απο το ερατουλι μου....τι να κανω, και το θελω και χρειαζεται....εχω πολυυυ καιρο να παρακολουθησω κατι και μια ανανεωση ειναι απαραιτητη!

Αντα γιατι να του κοψεις το αρνι και το κατσικι;;;ειδικα το κατσικι ειναι πολυ καλο κρεας!μπορεις να τα δινεις εναλλαξ με το μοσχαρι!

κ εμεις αρχισαμε οικογενειακο φαγητο, εφαγε αγκιναρες και σημερα φακες !εννοειται χωρις αλατι για την ωρα, αλλα θα της προσθετουμε λιγο λιγο..επισης σπουδαιο νεο, εφαγε αχλαδι και δεν την πειραξε!!!!!!!!γιουπιιιιιιιι!!!!οποτε μπαινει στο πρωινο μας ανετα!

μαριγια πως εισαι; πως πας με την οδηγηση;;εγω ειπα στον συζυγο, αν δεν παει το αυτοκινητο για πλυσιμο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, δεν αρχιζω μαθημα και επισης οτι αφου δεν θα αρχισω μαθημα απο δικη του υπαιτιοτητα, θα ειναι υποχρεωμενος να μας πηγαινει οπου θελουμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι αλλο να κανω για να το παει;;;ειμαι κ εγω, αλλα κ εκεινος απο αναβλητικοτητα ειναι .....τι να πω!!!:rolleyes:

αχ μεχρι να γραψω τη σεντοναρα μου ειδα κ τις απαντησεις σας, ειπα κ εγω, μονη μου τα λεω;;

Επεξεργάστηκαν by DaF

Χρονια πολλά Χριστινακι να σε χαιρονται οι γονεις σου και να σε καμαρωνουν !!!!!

Νεαμανουλα να σας ζήσει και καλά να περασετε σήμερα, θελουμε φωτο οκ??????

Κατερινα μου εννοειται πως να μαστε καλά θα ερθουμε στα γενεθλιακια σας.

Vallou μου περαστικα και πάλι και καλό κουραγιο μωρε..

ΠΕΖΗ 2-8 το χω δουλεψει και ειναι πολύ βιαιο ωραριο... καλά δεν θαπρεπε να εισαι μονο πρωι για ενα χρονο??? Μειωμενο δεν παίζει σε εσας??? Τι να πω βρε κοπελα μου ΄καλή δυναμη , τουλ ο Νικολης ειναι με τη γιαγιουλα του και θα περνα μια χαρά.

DaF τα μαθηματα πανε μια χαρα και αφου τελειωσα με σηματα σε λιγο ξεκινω με το τουτου... Καλα του ειπες του συζυγου, κι εμεις μες την αναβλητικοτητα ειμαστε.. Παντως αν δε καταφερω να οτ παρω θα ναι κριμα .. τοσες ωρες μακρυα απ τη μικρη χωρις αποτελεσμα.. για αυτο εχω αγχωθει λίγο.

Η αναζήτηση σταθμου συνέχίζεται αλλα ακομα κανενας που να πουμε οκ αυτος ειναι εδω θα την φερουμε... Παρουσιαστηκε και μια γυναικα μεσω γνωστου αλλά βρε κοριτσια ζητανε ολες πανω απο 700€ ... Αμα βγαζεις 1000 και εχεις και ενοικια που να τα βγαλεις περα.. Τες πα παν να κρατησω τη μικρη για να φυγει ο συζυξ.. δουλευει και τα ΣΚ βλέπετε...

φΙΛΙΑ ΣΑς...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

Να ζήσει το Χριστινάκι μας, ευτυχισμένο πάντα!!!

Εμείς σήμερα είμαστε στην πρώτη μέρα αποκοπής από το μπιμπερό, έχει αρχίσει καμία άλλη να μου πει? Ενώ έχει ποτηράκι από 6 μηνών και πίνει το νεράκι του και τώρα τελευταία και με καλαμάκι, φυσικά δεν ήθελε να πιει το γάλα σε αυτό, το πρωί ήπιε μόνο 100 και το βράδυ 60 :?

Το περίμενα βέβαια, το έχω διαβάσει ότι αυτό συμβαίνει αρχικά, οπότε δεν με έπιασε πανικός, του έδωσα να φάει και κάτι άλλο, απλά είχα αποφασίσει με τον άντρα μου να το κάνουμε μια κι έξω, δηλαδή να κοπεί και το πρωινό και το βραδινό μπουκάλο, σκέφτομαι ότι αλλιώς θα θυμάται ότι το βραδινό το ήπιε με μπιμπερό και θα είναι δύσκολο το πρωί να τον πείσω για ποτηράκι. Εσείς τι λέτε?

Πάντως είναι απίστευτο ότι 12 μηνών έχουν τόση εξάρτηση ήδη, καλά λένε ότι αν δεν το κόψεις τώρα δυσκολεύει πάρα πολύ αργότερα. Πραγματικά το είδα σήμερα σας λέω και εντυπωσιάστηκα

Κατερινα μου σημερα δεν επινε το γαλα με τίποτα με το μπιμπερο και δοκιμασα το ποτηρακι της με τα χερουλακια .. το εβαζε στο στομα της γιατι την ξεγελουσε το μπουκαλι αλλα μολις γευονταν το γαλα εκλαιγε και δεν το ηθελε... Δεν ξερω τι να πω ... Υπαρχει ποτηρακι που να παίρνει περισσοτερο απο 150ml ?? Να της το ξαναδοκιμασω...Τι εγινε με την κοπελα βρηκε ξενοδοχειο??? Οτι θες ρωτα ξερουμε τα παντα στο Ναυπλιο.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Hello girls!!!!

Αχ τι μερα και αυτη σημερα, απο το πρωι στο τρεξιμο και οσο σκεφτομαι οτι θα κοιμηθω στις 7 το πρωι...βαρυγκομαω..να ναι καλα τα καφεδακια και τσιγαρακια που θα με κρατησουν ξυπνια. Εχω πολυ καιρο να δουλεψω νυχτα και απορω αν θα περασει ευκολα χωρις πολλη νυστα:rolleyes:marigia αν ηταν 2-8 καλα θα ηταν αλλα ειναι 2-10, 8ωρο δουλευω, μειωμενο δικαιουσαι μονο αν παρεις την αδεια λοχειας και επιστρεψεις στη δουλεια στους τρεις μηνες μετα τη γεννα οπου για 2 χρονια εχει μειωμενο. Απο τη στιγμη που πηρα την αδεια ανατροφης δουλευω κανονικα.

Κοριτσια..παρτε θερμα το τουτουτι και μπρος για τσαρκες ε???!!!! Αντε τιποτα δεν ειναι, μην κολλατε!!!

Αυτα..αντε σας αφηνω να παω να την πεσω, μπας και χαλαρωσω κανα μισαωρο γιατι εχουμε να παμε σε παιδικο παρτυ το απογευμα και καταλαβαινετε θα το παρω σερι μεχρι το πρωι..αλλα σιγουρα θα περασουμε τελειααα!!! Ετσι neamanoula?????:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια αρρώστησα.... Γαστρεντερίτιδα, τα έχω παίξει εντελώς από το πρωί, έφτασε και ο πυρετός 38,9 και εξαντλήθηκα εντελώς... Χάλια...

Παέι και η προσπάθεια για το μπιμπερό, αναβάλλεται μέχρι να γίνω καλά γιατί τώρα θα τον φροντίσει η μαμά μου μέχρι να αναρρώσω και δεν γίνεται να του πέσουν διάφορα μαζί.

Marigia η φίλη μου δεν ξέρω τι έκανε, της έστειλα της πληροφορίες αλλά δεν την πήρα καθόλου σήμερα. Ευχαριστούμε έτσι κι αλλιώς! Στο μπιμπερό της Avent μπορείς να προσαρμόσεις ό,τι στόμιο θέλεις, δληαδή έχω πάρει τα μπουκάλια που είναι 330 μλ και παίρνει θηλή μπιμπερό, στόμιο για 6, 12 και 18 μηνών, τα οποία πωλούνται ξεχωριστά. Χερουλάκια δεν έχει όμως το μπιμπερό. Πάντως μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερο με χερουλάκια, γιατί για 18 μηνών έχω πάρει ένα που είναι 330 αλλά δεν έχει διαβάθμιση. Το πολύ πολύ το φτιάχνεις στο μπιμπερό και το μεταφέρεις στο άλλο που έχει χερουλάκια, βάζεις και στόμιο για 12 μηνών και είσαι κομπλέ. Σε μπέρδεψα??

Πάω να πέσω στο κρεβάτι πάλι, δεν το χω...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

katerin@ γρήγορα περαστικά βρε κούκλα μου και μακριά από το μωράκι, είπαμε αυτά κολλάνε με το παραμικρό. Ευτυχώς τον έχει η μαμά σου.Περαστκά.

Χτες το απόγευμα κάναμε και το πάρτυ μας....Ήταν τέλειαααα!!!Περάσαμε υπέροχα και η μικρή το καταευχαριστήθηκε. Ελπίζω να πέρασαν ωραία και οι καλεσμένοι μας. Βέβαια είχαμε και λίγες απώλειες λόγω ιώσεων, αλλά και πάλι είμασταν αρκετά άτομα. Η μικρή Κυρίαααα, πήγαινε σε όλους, έπαιζε, χορευε ήταν σκέτη τρέλα το μανάρι μου!Ήρθαν και τα κορίτσια μου ΠΕΖΗ και gio, σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, ελπίζω να περάσατε τόσο ωραία όσο εμείς. ΠΕΖΗ δεν πιστεύω ο Σώτος να ένιωσε άβολα?Όλη την ώρα από ότι άκουγα σκοτωνόντουσαν με τον δικό μου για το ποδόσφαιρο άρα νομίζω μια χαρά τα πέρασαν.:cool: Η Χριστίνα με ένα αγοράκι 3.5 χρονών έπαιζε συνέχεια, τον κυνηγούσε, τον αγκάλιασε κα. είχε πολύ γέλιο. Η ενός έτους κόρη μου κυνηγούσε 3.5 ετών αγοράκι..:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Φωτό θα στείλω, τις βλεπω συνέχεια από χτες, είναι τέλειες..Τί ωραία που ήταν, συγκινήθηκα βρε κορίτσια..

yaeNp3.png

Καλημερα!!!!

Κατερινα περαστικα σου...λουκι η γαστρεντεριτιδα και παλι καλα που εχεις τη μανουλα τουλαχιστον να μην κολλησει το μωρο..:rolleyes:

neamanoula μου το ευχαριστω ειναι περιττο, εννοειται πως θα ερχομασταν, τελεια οικοδεσποινα, τα φαγητα μουρλια με κρατησαν ως το πρωι μπορω να σου πω χωρις να φαω κατι..(εμ το μισογεμισα και δευτερη φορα το πιατακι μου:cool:), ο Σωτος τα περασε επισης πολυ ωραια, σας συμπαθησε πολυ και επισης αν και στην αρχη ο Νικολης μας το επαιξε δυσκολος, τελικα νομιζω οτι οταν μαγκεψε τα περασε μια χαρα απο αγκαλια σε αγκαλια και απο λιχουδια σε λιχουδια!!!

gio ποσο χαρηκα που ηρθες και εσυ δεν λεγεται και να πουμε και στο κοριτσι μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καθως χθες ειχε τα γενεθλια του!!! Παντα πολυχρονη gio μου να χαιρεσαι το μωρακι σου και την οικογενεια σου!!!!

Επισης ευχαριστω πολυ για το δωρακι, θα τα δω σιγα σιγα και θα στα επιστρεψω με την πρωτη ευκαιρια!!!;)

Χρόνια πολλά Gio! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

Εγώ είμαι κάπως καλύτερα μπορώ να πω, ο πυρετός έχει πέσι πλέον σε δέκατα και τα ... ωραία της γαστρεντερίτιδας δεν με έχουν επισκεφτεί ξανά. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε και πάρτυ να ετοιμάσουμε!!

Daf δίκιο έχεις, άλλα αντί άλλων έγραψα, Κυριακή 28 λοιπόν!

Θέλω δύο χάρες κοριτσάκια, πείτε μου κάποια που ξέρει μια συμβολικη΄τιμή για προσκλήσεις βάπτισης, γιατί αποφασίσαμε να μην τις κάνουμε και να δωρίσουμε το ποσό σε κάποιοι ίδρυμα. Έχετε κάποιο στο μυαλό σας, σε σχέση με παιδιά εννοείται... Μου είπε η πεθερά μου για τις γυναικείες φυλακές, στις οποίες δίνουμε ήδη ρούχα δικά μας αλλά και βρεφικά γιατί έχουν τα μωρά μαζί τους, αλλά και κάποια άλλη ιδές καλοδεχούμενη.

Και η δεύτερη χάρη, κάτι θυμάμαι που συζητούσατε για τούρτες γενεθλίων, DaF μάλλον εσύ την έιχες ανοίξει την κουβέντα, για προετοίμασέ με, είχες πει ότι υπάρχει συνταγή χωρίς ζάχαρη? Για να φάει το ζουζούνι μου και τα άλλα δηλαδή!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

neamanoula μου το ευχαριστω ειναι περιττο, εννοειται πως θα ερχομασταν, τελεια οικοδεσποινα, τα φαγητα μουρλια με κρατησαν ως το πρωι μπορω να σου πω χωρις να φαω κατι..(εμ το μισογεμισα και δευτερη φορα το πιατακι μου:cool:), ο Σωτος τα περασε επισης πολυ ωραια, σας συμπαθησε πολυ και επισης αν και στην αρχη ο Νικολης μας το επαιξε δυσκολος, τελικα νομιζω οτι οταν μαγκεψε τα περασε μια χαρα απο αγκαλια σε αγκαλια και απο λιχουδια σε λιχουδια!!!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ :oops:, μια χαρά ο Νικόλας, τρόμαξε στην αρχή που είδε τόσα άγνωστα άτομα μετά ήταν ένα κουκλάκι ζωγραφιστό και γελαστό. Όχι πείτε, όχι πείτε κορίτσια, υπερβάλω όταν λέω ότι η Χριστίνα μου είναι κουκλάρα??Πώς σας φάνηκε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

gio χρόνια πολλά και μέσω φόρουμ, να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη με την οικογένεια σου και να σε χαίρονται!Είδες?Γιορτασες μαζί με την κόρη μου!:cool:

yaeNp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

Επέστρεψα στη βάση μου και έτσι θα είμαι παρούσα!

Με μια μικρή καθυστέρηση...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!!!NEAMANOULA ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!!

Θα επανέλθω αργότερα..

Φιλι'α

cEyXp3.png

q61sp3.png

Katerin@, neamanoula & ΠΕΖΗ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!

Εγινα 31...:evil::oops:!!!!Τεσπα...θα το παρω αποφαση που θα παει!!!

Κοριτσια στο παρτυ ηταν σουπερ, αν και αισθανθηκα λιγο σαν "μαμα ανευ χαρτοφυλακιου" διοτι δεν πηρα τον μικρο μαζι μου αλλα οκ, επιφυλασομαι να επανορθωσω του χρονου!!!!"Το Χριστινακι μια κουκλα, ψηληηηηηηηη!!!!!!Απιστευτα ψηλη βρε κοριτσια!!!!!Κυρια με τα ολα της...σχεδον δεν ακουσαμε την φωνη της, το πιστευεται???Κιομως ναι!!!!!Ηρεμησε και αυτη τελικα!!!!Ο Νικολας δε, σωστο αντρακι!!!!Αμα δεν δειτε αυτην την φατσα απο κοντα, δεν μπορειτε να καταλεβεται τι σας λεω!!!!Φουσκομαγολακης και γλυκας με την αθωωτητα του αγοριου!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελπιζω ολες οι αλλες να ειστε καλα και φυσικα περαστικα στις ΑΡΡΩΣΤΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!Προσοχη τα μικρα!!!:tongue:

Φιλια

Καλησπέρα και από μένα με κλεμμένο ίντερνετ....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καταρχήν χαίρομαι που περάσατε τέλεια οι Θεσσαλονικιές στο πάρτυ της Χριστινούλας!!! Gio μου χρόνια σου πολλά βρε κοριτσάκι μου, χιλιόχρονη και ευτυχισμένη!!:):)

Katerin@ την πέρασα κι εγώ αυτή την ίωση, το καλό είναι ότι κρατάει μια μέρα, το κακό ότι σε τσακίζει...... Τώρα όσο για τα προσκλητήρια εγώ τα τύπωσα στο Make a wish (το ξέρεις?), είναι φοβεροί, δεν χρειάστηκε καν να πάω από εκεί, μου τα έστειλαν με κούριερ και όλες τις συννενοήσεις τις κάναμε μέσω ίντερνετ. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω με μέιλ τις μακέτες που μου έφτιαξαν. Πάντως και το Χαμόγελο του Παιδιού τυπώνει προσκλητήρια.

Τα δικά μας νέα είναι ότι η μετάθεσή μου κάποια στιγμή θα υλοποιηθεί, το πότε δεν ξέρουμε....Πάντως με αυτή την αναστάτωση, μας τσάκισαν οικονομικά (συντήρηση δυο σπιτιών+βενζίνες για τα πάνω κάτω.....:evil::evil:) Χώρια που ο Βαγγελάκης τα έχει παίξει με τόσες αλλαγες περιβάλλοντος.... Με τούτα και με κείνα περνάω μια κρισάρα σπαστικής κολίτιδας που δεν περιγράφεται. Δεν πάει άλλο, θα κλείσω ραντεβού με ομοιπαθητικό ή να πω καλύτερα ψυχίατρο??;);)

Πάντως κορίτσια κανονίστε να βρεθο'υμε, εεε?????

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...