Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Didimomanoules 2015!!

SalomiSofia

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια κι απο μενα. διδυμοεγκυουλα και γω με μονοχωριακα διαμνιακα αγορακια... τρελο αγχος και πολυ κουραση. ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι ο πρωορος τοκετος. και η μενν. αλλα πιστευω πως οτι ειναι να γινει θα γινει θα γινει. καμια εγκυουλα στις δικες μου εβδομαδες για συμπαρασταση?

Σε ποια εβδομάδα είσαι κούκλα;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 306
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ποια εβδομάδα είσαι κούκλα;

γεια σου νικηαντωνια. ειμαι στις 23 εβδομαδες. εχω πολυ μελλον ακομα αλλα το ζορισμα δεν παλευεται. δεν μπορω να σταθω ουτε πεντε λεπτα ορθια. ειμαι συνεχεια στο κρεβατι. και εχω και τον γιο μου. εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι? εισαι στην ιδια κατασταση με μενα η εγω ειμαι λιγο υπερβολικη????

Exd0p3.pngm8Dap3.png

Γεια σας διδυμομανουλες!!!

Ειμαι κι εγω μια εγκυουλα διδυμακιων στη 15η εβδομαδα! με το καλο θα τα υποδεχθουμε τον Νοεμβριο αν ολα πανε καλα! το ενα μας ειπαν ειναι αγορακι και το αλλο ντροπαλουλι μεχρι στιγμης!

Ειμαστε πολυ χαρουμενοι και ενθουσιασμενοι , εχουμε βεβαια και κατι στιγμες ανησυχιας αλλα η χαρα τα ξεπερνα ολα!

Βλεπω γεννησατε προσφατα οι περισσοτερες μανουλες, κοριτσια να τα χαιρεστε να ειναι παντα γερα και να ευχαριστιεστε την καθε στιγμη μαζι τους!

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

Maoam kalws tin!! Nomizw oles ektos esi kai h I got twins alla edw eimaste na ta leme!

Pws niwtheis gia ta didima?? Den peirazei tha to deite to filo, simasia exei pou einai kala!!

salomisofia (αν σοφια ειναι το ενα σου ονομα ειμαστε συνονοματες!!) ειμαστε κατενθουσιασμενοι, τωρα που φουσκωνει και η κοιλιτσα σιγα σιγα βλεπω και τον συζυγο να παιζει πιο πολυ γιατι το βλεπει να συμβαινει! Ειναι και μωρακια εξωσωματικης, οποτε νιωθουμε εξτρα τυχεροι που καταφεραμε με την πρωτη!

Εχω λιγο αγωνια βεβαια, να πανε ολα καλα ως το τελος, να μην μας προκυψει τιποτα, αλλα ειμαι τοοοοσο χαρουμενη που με βοηθαει να ειμαι ηρεμη!!

Εννοειται δεν πειραζει, θα μαθουμε την επομενη φορα ή ισως κι αργοτερα..αυτο το μωρακι που δεν ξερουμε το φυλο του εχει χαμηλο πλακουντα, η μαια ειπε αφου δεν εχουμε επαφες να μην ανησυχω.. ελπιζω να ανεβει βρε κοριτσια..!

b5Zrp2.png

salomisofia (αν σοφια ειναι το ενα σου ονομα ειμαστε συνονοματες!!) ειμαστε κατενθουσιασμενοι, τωρα που φουσκωνει και η κοιλιτσα σιγα σιγα βλεπω και τον συζυγο να παιζει πιο πολυ γιατι το βλεπει να συμβαινει! Ειναι και μωρακια εξωσωματικης, οποτε νιωθουμε εξτρα τυχεροι που καταφεραμε με την πρωτη!

Εχω λιγο αγωνια βεβαια, να πανε ολα καλα ως το τελος, να μην μας προκυψει τιποτα, αλλα ειμαι τοοοοσο χαρουμενη που με βοηθαει να ειμαι ηρεμη!!

Εννοειται δεν πειραζει, θα μαθουμε την επομενη φορα ή ισως κι αργοτερα..αυτο το μωρακι που δεν ξερουμε το φυλο του εχει χαμηλο πλακουντα, η μαια ειπε αφου δεν εχουμε επαφες να μην ανησυχω.. ελπιζω να ανεβει βρε κοριτσια..!

Sinonomates eimaste!!! Mpravo sas me then prwti kiolas!! Egw tha s elega na ksekourazesai oso pio poli ginete. Asta ta varia na ta kanoun alloi! Esi Kai ta mwra na eiste kala!

Ti didima einai?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Sinonomates eimaste!!! Mpravo sas me then prwti kiolas!! Egw tha s elega na ksekourazesai oso pio poli ginete. Asta ta varia na ta kanoun alloi! Esi Kai ta mwra na eiste kala!

Ti didima einai?

το πιο βαρυ που πρεπει να εχω σηκωσει ειναι κατι σακουλιτσες σουπερμαρκετ με φρουτα - τα βαρια τα κουβαλανε αλλοι οντως! κοιμαμαι καλα, μονο που αποφευγω να κοιμαμαι μεσημερι εκτος αν ειμαι χωμα πια, γιατι μου χαλαει ο βραδυνος υπνος μετα και στριφογυρναω στ κρεβατι με το ματι γαριδα!

Τα μωρα ειναι διζυγωτικα διαμνιακα - δυο βαλαμε στην εμβρυομεταφορα και επιασαν και τα δυο :D

Χαρηκα πολυ που ηρθαν τα μωρακια σας στο σπιτι και ειστε ολοι μαζι. Τους βρηκατε τους ρυθμους σας? ολα καλα με τα μικρουλια?

b5Zrp2.png

το πιο βαρυ που πρεπει να εχω σηκωσει ειναι κατι σακουλιτσες σουπερμαρκετ με φρουτα - τα βαρια τα κουβαλανε αλλοι οντως! κοιμαμαι καλα, μονο που αποφευγω να κοιμαμαι μεσημερι εκτος αν ειμαι χωμα πια, γιατι μου χαλαει ο βραδυνος υπνος μετα και στριφογυρναω στ κρεβατι με το ματι γαριδα!

Τα μωρα ειναι διζυγωτικα διαμνιακα - δυο βαλαμε στην εμβρυομεταφορα και επιασαν και τα δυο :D

Χαρηκα πολυ που ηρθαν τα μωρακια σας στο σπιτι και ειστε ολοι μαζι. Τους βρηκατε τους ρυθμους σας? ολα καλα με τα μικρουλια?

Ax egw vlepeis ton ipno stin egkimosini ton eixa sto tsepaki!!

Pote exeis ksana rantevou?? Na deis kai to ntropalouli sou!!

Emeis ola kalaaaaa! Mam kaka Kai Nani! Poli nani omws kai gw variemai!! :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ax egw vlepeis ton ipno stin egkimosini ton eixa sto tsepaki!!

Pote exeis ksana rantevou?? Na deis kai to ntropalouli sou!!

Emeis ola kalaaaaa! Mam kaka Kai Nani! Poli nani omws kai gw variemai!! :tongue:

1 Ιουλιου εχουμε ξανα ραντεβου, αντι για δυο εβδομαδες που με εβλεπε ως τωρα μας το εκανε τρεις!

Μαμ κακα και νανι λοιπον ε!! Καλο δεν ειναι βρε συ που κοιμουνται? να εχεις και εσυ λιγο χρονο να ξεκουραστεις, να ριξεις κι εσυ καμια ξαπλα ;)

Πωπω επιασαν κι οι ζεστες και δεν μπορω μεστο σπιτι, αντε να παμε για κανα μπανιο, μου ειπε βεβαια ο γιατρος να εχω το νου μου αν μου φανει πολυ κρυα η θαλασσα να μην μπω να περιμενω να πιασουν οι μεγαλες ζεστες!

Να σε ρωτησω βρε σαλωμη, ποσα κιλα πηρες εσυ? και σε ποια εβδομαδα γεννηθηκαν τα μικρα σου?

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

1 Ιουλιου εχουμε ξανα ραντεβου, αντι για δυο εβδομαδες που με εβλεπε ως τωρα μας το εκανε τρεις!

Μαμ κακα και νανι λοιπον ε!! Καλο δεν ειναι βρε συ που κοιμουνται? να εχεις και εσυ λιγο χρονο να ξεκουραστεις, να ριξεις κι εσυ καμια ξαπλα ;)

Πωπω επιασαν κι οι ζεστες και δεν μπορω μεστο σπιτι, αντε να παμε για κανα μπανιο, μου ειπε βεβαια ο γιατρος να εχω το νου μου αν μου φανει πολυ κρυα η θαλασσα να μην μπω να περιμενω να πιασουν οι μεγαλες ζεστες!

Να σε ρωτησω βρε σαλωμη, ποσα κιλα πηρες εσυ? και σε ποια εβδομαδα γεννηθηκαν τα μικρα σου?

Ipomoni! Pernane grigora oi meres akoma ki an den sou fenete!

Kalo einai alla perimena kai gw olo agkalitses kai filakia :tongue: entaksi den mporw na pw otan den koimounte paizoume kai tous ksezoumizw!

Na prosexeis kai ton ilio!! H epidermida sou twra einai poli evaisthiti, na protimas tin omprelitsa!

Kala apo kila kai apo vdomades mi rwtas emena den eimai kalo paradeigma! Tha sou pw epidi etsi ki alliws mporeis na ta diavaseis edw sto forum alla opws eipa DEN eimai kalo paradeigma!!!! Pira den pira 6 kila panw katw kai ta perissotera meta to prwto trimino. Ta mikra distixws stis 26+ vdomades, 600 kai 610 gramaria.

Sou euxomai ta dika sou na nai teleiomina h meta tis 37 vdomades!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ipomoni! Pernane grigora oi meres akoma ki an den sou fenete!

Kalo einai alla perimena kai gw olo agkalitses kai filakia :tongue: entaksi den mporw na pw otan den koimounte paizoume kai tous ksezoumizw!

Na prosexeis kai ton ilio!! H epidermida sou twra einai poli evaisthiti, na protimas tin omprelitsa!

Kala apo kila kai apo vdomades mi rwtas emena den eimai kalo paradeigma! Tha sou pw epidi etsi ki alliws mporeis na ta diavaseis edw sto forum alla opws eipa DEN eimai kalo paradeigma!!!! Pira den pira 6 kila panw katw kai ta perissotera meta to prwto trimino. Ta mikra distixws stis 26+ vdomades, 600 kai 610 gramaria.

Sou euxomai ta dika sou na nai teleiomina h meta tis 37 vdomades!

Σ ευχαριστω πολυ, μακαρι μακαρι! Το θυμομουν οτι γεννηθηκαν μικρουλικα τα παιδακια σου αλλα δε μπορουσα να υπολογισω ποσων εβδομαδων ησουν.. τελος καλο ολα καλα τωρα και τους ζουλας και τους ζουζουνιζεις και τους δυο!! Να τους ευχαριστιεσαι οσο δεν παει!! Καλος κι ο υπνος βεβαια, χιχιχι!

Θα εχω το νου μουμε τον ηλιο, παιρνω κι ευκολα χρωμα γτ ειμαι μελαχρινη, αντηλιακο κι ομπρελα φετος.

Εντωμεταξυ, επειδη ειμαι αδυνατη (52 κιλα ξεκινησα και τοσα ειμαι ακομη) με εντελως φλατ κοιλια πριν, τωρα που πεταξε η κοιλιτσα ολοστρογγυλη οταν ξαπλωνω ανασκελα καταλαβαινω ποσο εχει μεγαλωσει η μητρα κ μεχρι που φτανει, σαν μεγαλο καρουμπαλο ειναι, και στην αρχη την επιανα κ μου εμοιαζε σκληρη και ελεγα Αμαν λες συσπασεις? Αλλα με καθησυχασε η μαια, δεν ειναι μου λεει τοσο απλες θα ειχες κι αλλα αν ηταν συσπασεις!Τη βρισκεις με το χερι γιατι εισαι μαζεμενος σωματοτυπος!!

b5Zrp2.png

Σ ευχαριστω πολυ, μακαρι μακαρι! Το θυμομουν οτι γεννηθηκαν μικρουλικα τα παιδακια σου αλλα δε μπορουσα να υπολογισω ποσων εβδομαδων ησουν.. τελος καλο ολα καλα τωρα και τους ζουλας και τους ζουζουνιζεις και τους δυο!! Να τους ευχαριστιεσαι οσο δεν παει!! Καλος κι ο υπνος βεβαια, χιχιχι!

Θα εχω το νου μουμε τον ηλιο, παιρνω κι ευκολα χρωμα γτ ειμαι μελαχρινη, αντηλιακο κι ομπρελα φετος.

Εντωμεταξυ, επειδη ειμαι αδυνατη (52 κιλα ξεκινησα και τοσα ειμαι ακομη) με εντελως φλατ κοιλια πριν, τωρα που πεταξε η κοιλιτσα ολοστρογγυλη οταν ξαπλωνω ανασκελα καταλαβαινω ποσο εχει μεγαλωσει η μητρα κ μεχρι που φτανει, σαν μεγαλο καρουμπαλο ειναι, και στην αρχη την επιανα κ μου εμοιαζε σκληρη και ελεγα Αμαν λες συσπασεις? Αλλα με καθησυχασε η μαια, δεν ειναι μου λεει τοσο απλες θα ειχες κι αλλα αν ηταν συσπασεις!Τη βρισκεις με το χερι γιατι εισαι μαζεμενος σωματοτυπος!!

Vale vale antiliako kamposo mi kaeis!

Kai gw 50kg ksekinisa kai poli gimnasmeni kai siga siga fouskwse i koilia mou! Min anisixeis tha ksepetakteis haha :rolleyes: Se ligo kairo tha arxiseis na vlepeis kai klotsies.. ekei na deis enthousiasmo!

Eixa kai exw stin arxi itane les kai eixa katapiei ena terastio fasoli kai eixe katsei katw xamila sti koilia mou!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Vale vale antiliako kamposo mi kaeis!

Kai gw 50kg ksekinisa kai poli gimnasmeni kai siga siga fouskwse i koilia mou! Min anisixeis tha ksepetakteis haha :rolleyes: Se ligo kairo tha arxiseis na vlepeis kai klotsies.. ekei na deis enthousiasmo!

Eixa kai exw stin arxi itane les kai eixa katapiei ena terastio fasoli kai eixe katsei katw xamila sti koilia mou!

Aχ αντε αντε περιμενω πως και πως γιατι ακομη δεν εχω νιωσει ουτε την παραμικρη κινηση, ποια κλοτσια.... Αναμενω στη θεση μου!!

Εχει τοοοση πλακα η κοιλιτσα, εξαφανιστηκε κι η μεση μου, σαν να εχω μια μπαλα - εναξει μικρου μεγεθους βεβαια, αλλα μπαλα παρολαυτα! Την πιανω την ξαναπιανω και δεν το πιστευω!

b5Zrp2.png

Aχ αντε αντε περιμενω πως και πως γιατι ακομη δεν εχω νιωσει ουτε την παραμικρη κινηση, ποια κλοτσια.... Αναμενω στη θεση μου!!

Εχει τοοοση πλακα η κοιλιτσα, εξαφανιστηκε κι η μεση μου, σαν να εχω μια μπαλα - εναξει μικρου μεγεθους βεβαια, αλλα μπαλα παρολαυτα! Την πιανω την ξαναπιανω και δεν το πιστευω!

Tha niwseis min anisixeis kai epidi eisai Kai adinati tha ta deis pio eukola! O mpampas fantazomai kat' enthousiasmenos e?

Tha ta ksanapeite me ti mesi sou sto mellon pros to paron lege ta me tin koilitsa :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...