Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

μαεστρια,μπραβο στον γιαννακη που προσαρμοστηκε ευκολα στον παιδικο!να μας στειλεις φωτο με την τσαντουλα του!

προσπ,εγω ειμαι υπερ του να ασχολιουνται τα παιδακια με κατι στις βαφτισεις για να περνανε καλα κι οι γονεις,και τα παιδακια.βεβαια κατω απο 3 χρονων,πρεπει να τα επιβλεπεις αναγκαστικα γτ ειναι πολυ μικρα,κι ουτε ο κλοουν,ουτε ο παιδοτοπος ειναι καταλληλοι για μικρα χωρις τις μαμαδες.εμενα ηταν ολες οι μαμαδες εξω στον παιδοτοπο μαζι με τα παιδακια τους,γιατι τα πιο πολλα ηταν μικρα.ευτυχως εγω στην βαφτιση ειχα πολλες ντανταδες,:tongue:την πεθερα,θειες,ξαδερφες,γιατι και να ηθελα δεν μπορουσα να κατσω λεπτο,ολο κατι επρεπε να κανω,να χαιρετησω,κτλ.

με 150 ατομα καλεσμενους,τι να πρωτοπρολαβεις.

παντως σε δυο βαφτισεις που εχω παει κι εγω,παντα φοραω τακουνια και μεχρι τις 1 κυνηγαω την μικρη και κλοουν που ειχαν και αυλη τεραστια,ειναι πολυ επικινδυνα μονα τους.μετα κοιμαται λιγο στο καροτσι,και σε καμμια ωρα φευγουμε.

Δεν διαφωνω ΚΑΘΟΛΟΥ με το να υπαρχει διασκεδαστης για τα παιδια στα παρτυ των βαπτισεων το βρισκω πολυ καλο και οργανωμενο. Και εγω αν ειχα τη δυνατοτητα θα το κανα..

Διαφωνω με τη σταση των γονεων - προσκεκλημενων που ειδικα τα μικρα παιδια δεν τα επιβλεπουν καθολου.

Για τους γονεις που κανουν τη βαπτιση δεν μπορεις να πεις και πολλα γιατι οντως τι να πρωτοκανουν! Παντα υπαρχουν και οι συγγενεις..ντανταδες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

και χθες το απόγευμα πήγαμε στον παιδότοπο που είναι εδώ κοντά στο σπίτι.

η έλλη ξετρελάθηκε,έτρεχε γύρω γύρω,χαρούμενη...πήγαινε στα φουσκωτά και χοροπηδούσε,είχε κόσμο κιόλας.πολύ βαβούρα!!

σκεφτόμουν τον χειμώνα να τη παίρνω από πρωί μια στις τόσσες...πόσα παιιδάκια θα έχει?

είναι και οι ιώσεις!!

καλημερα!εγω παντως κοριτσια τον χειμωνα την πηγαινα μια φορα τον μηνα στον παιδοτοπο,και ποτε δεν ειχε κολλησει κατι.τι να πω.παντως ο γιατρος μου εχει πει οτι κολλανε μονο απο σταγονιδια,δηλαδη αν φιληθουνε,κι αν πιουνε απο το ιδιο μπιμπερο.της κουμπαρας μου βεβαια,μια φορα πηγαμε μαζι,πρωτη φορα εκεινη,και κολλησε ο μικρος της ιωση,ενω εμενα οχι.μαλλον ειναι να μην σου τυχει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΝΑΙ ΝΑΙ!!

Maestria να μας γραψεις ΤΙ βαζετε στην τσαντουλα ενος παιδιου που παει βρεφονηπιακο.....

εγω θυμαμαι οταν πηγαινα νηπιο ειχα μια τσαντουλα που μεσα ειχε ενα μαντηλι και ειχα ενα σαντουιτς και ενα πλαστικο ποτηρακι που ανοιγοκλεινε σπαστο!! και η τσαντα μου ηταν ιδια με μιας αλλης κοπελας και μια μερα την ειχαμε μπερδεψει!!

Αυτα θυμαμαι!

καλημερα!εγω παντως κοριτσια τον χειμωνα την πηγαινα μια φορα τον μηνα στον παιδοτοπο,και ποτε δεν ειχε κολλησει κατι.τι να πω.παντως ο γιατρος μου εχει πει οτι κολλανε μονο απο σταγονιδια,δηλαδη αν φιληθουνε,κι αν πιουνε απο το ιδιο μπιμπερο.της κουμπαρας μου βεβαια,μια φορα πηγαμε μαζι,πρωτη φορα εκεινη,και κολλησε ο μικρος της ιωση,ενω εμενα οχι.μαλλον ειναι να μην σου τυχει.

μη σου τυχει..απλα

η Έλλη δεν κολλάει εύκολα...προχθές ήταν άρρωστη η μικρή της αδερφής μου και δεν το ήξεραν και η δική μου δεν κόλλησε,ή ο άντρας μου αρρωσταίνει συχνά λόγω αμυγδαλών που δεν έχει βγάλει...

το θέμα είναι ότι τα βάζει όλα στο στόμα...βρήκε τουβλάκια χθες στον παιδότοπο και τα έβαζε στο στόμα..και τα είχαν πιάσει πόσα παιδάκια...

κι ενώ εμείς σκεφτόμαστε όταν το παιδί μας είναι άρρωστο, οι άλλοι δεν το σκέφτονται, άρρωστα και τα παίρνουν σε πάρτυ, σε παιδότοπους.

Διαφημίσεις

κι εγώ θα ήθελα να την πάω στον νάκα...

είναι καλό για τα παιδάκια...και μου αρέσουν τα events,όπως κλόουν κλπ αλλά που λεφτάκια!!

ελενάδα εμείς με 150 άτομα κάνουμε γάμο!!!είχες κόσμο!

κι εγώ θα ήθελα να την πάω στον νάκα...

είναι καλό για τα παιδάκια...και μου αρέσουν τα events,όπως κλόουν κλπ αλλά που λεφτάκια!!

522 ευρω για Οκτωβρη- Ιουνιο απο μια ωρα την εβδομαδα συν 35 η εγγραφη συν δυο βιβλια.. και τα 522 η εφαπαξ η με πιστωτικη η με 5 δοσεις..

δεν ειναι πολλα τα χρηματα για 1 ωρα την εβδομαδα? Δηλαδη αν ειναι να φθασει τα 700 ευρω ας περιμενω να παει 3 ετων και να την στειλω σε ενα δημιουργικο εργαστηρι...ξερω και εγω?

εντελως!! α, το οτι τελειωσαν στις 4,00πμ????????????? εδω μεχρι τις 23.00 και θα ταν σουπερ!

Α ρε Κρητσικακιαααα!!!

522 ευρω για Οκτωβρη- Ιουνιο απο μια ωρα την εβδομαδα συν 35 η εγγραφη συν δυο βιβλια.. και τα 522 η εφαπαξ η με πιστωτικη η με 5 δοσεις..

δεν ειναι πολλα τα χρηματα για 1 ωρα την εβδομαδα? Δηλαδη αν ειναι να φθασει τα 700 ευρω ας περιμενω να παει 3 ετων και να την στειλω σε ενα δημιουργικο εργαστηρι...ξερω και εγω?

πολλά είναι...εδώ κάνουν νομίζω για μικρό διάστημα,όχι για όλη τη σεζόν!!

2 μήνες καλά θα ήταν...ας πούμε.

είχα πάει σε αρραβώνα και σε γάμο στη κρήτη...στο ίδιο ζευγάρι...

μετά τον γάμο γύρισα όχι απλά πτώμα...κοιμόμουν στη δουλειά...

μέχρι το πρωί χορό!!!

ντούρασελ οι κρητικοί!!!

Διαφημίσεις

πολλά είναι...εδώ κάνουν νομίζω για μικρό διάστημα,όχι για όλη τη σεζόν!!

2 μήνες καλά θα ήταν...ας πούμε.

Ναι ειχα την εντυπωση οτι μπορουσες να κανεις και για μικροτερο διαστημα αλλα μαλλον τελικα φετος δεν ισχυει.. θα παω παντως την επομενη Πεμπτη 16/9 και θα δω και θα ρωτησω απο κοντα..

ωστοσο και παλι πιστευω οτι τα λεφτα ειναι παρα πολλα..

είχα πάει σε αρραβώνα και σε γάμο στη κρήτη...στο ίδιο ζευγάρι...

μετά τον γάμο γύρισα όχι απλά πτώμα...κοιμόμουν στη δουλειά...

μέχρι το πρωί χορό!!!

ντούρασελ οι κρητικοί!!!

εγω για να μαι ειλικρινης εχοντας παει σε γαμο κρητικων δεν την παλεψα με την ατελεεεεεειωτη λυρα.. ελεος.. μου αρεσει, γουσταρω να βλεπω να χορευουν (εγω αποκλειεται) αλλα δεν μπορω all night long!

στον αρραβώνα είχε λύρα όλη νύχτα,στο γάμο είχε απ'ολα!!

έχω πάει σε γάμο τρικαλινό,όλη νύχτα κλαρίνα!!

ENNOEITAI!!!!!

Κλαρινα μεχρι τελικης πτωσεως!! Εξου και επειδη καταγομαι απο εκει δεν εχω πατησει σε γαμο βαφτισια ξαδελφης πανω απο μια φορα..δεν παλευεται.. αφου επειδη στον γαμο μου δεν ειχα κλαρινα εμειναν δυσαρεστημενοι...:rolleyes:

συγκριτικα με τα κλαρινα ΠΡΟΤΙΜΩ λυρα!!

Να σας ζησει η Αντζελινα !!!παντα ευτυχισμενη και υγιης!!

συγκινηθηκατε ???εγω την ευχη πηγα να παρω στις 40 μερες και παραλιγο να σκασει το δακρυ ...που να βαφτισω κιολας!!!βεβαια,ειναι τετοιο το αγχος των γονιων και το τρεξιμο(οπως περιεγραψες και συ),που δεν προλαβαινεις ουτε να συγκινηθεις

εγω τρεχω κλασικα,η μικρη εχει γινει σαν ντολμας απο το πολυ γαλα.

ο μικρος ειναι τρελα κοινωνικος,παει στην αγκαλια ολων,απο που πηρε αυτο το παιδι???παντως οχι απο μενα!

προσπ,απορω που βρισκεις κουραγιο για ολο αυτα που κανεις...εγω ,δεν μπορω να κανω πολλα μαζεμενα.μπλοκαρει ο εγκεφαλος μου!εσυ παιδι μου εισαι τιραμολα!!!μπα μπα,φοραμε και τακουνι???κουκλα θα ησουν ,παω στοιχημα!

εμενα ευτυχως ,21.30 το πολυ ειναι ταβλα ο μικρος!!!βεβαια ,ολη μερα προσπαθω να τον εξοντωνω με τρεξιματα κλπ,αλλιως δεν κοιμαται

αυτα τα ολιγα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...