Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ

Σε λίγο θα φύγω από τη δουλειά και κατά τις 6μμ αναχωρούμε, να μου είσαστε όλες καλά, θα τα πούμε σε μια εβδομάδα

Φιλιά στα μπουμπούκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελεος..Η μικρη τωρα κοιμηθηκε απο τις 10:30 που την παλευω..Τα νευρα μου..Ειναι λογικο αυτο τωρα;;;;;;;;;;

Μαεστρια τι να λεμε κοπελα μου, εισαι το αλλο μου μισο!! Κι εγω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια σκεφτομαι περι σπιτιου, καθαρισματος κλπ κλπ.. ΜΠΡΑΒΟ στο αγορακι μας που τα παει τελεια στον σταθμο!!

Η πεθερα βγαινει αυριο μπας κ ηρεμησουμε..Αν κ με στεναχωρησαν..Πηγα στο νοσοκομειο σημερα και μονο για τη μπεμπα της κουνιαδας μιλαγαν..Τη ναταλια που ειχαν 2 μηνες να την δουν ουτε που ασχοληθηκαν..Ενα ποσο μεγαλωσε και τελος.

Την Κυριακη εχει παρασταση ΜΑζοο και ηθελα να την παω αλλα εχει 18Ε εισιτηριο!! Ελεος, ουτε στην Επιδαυρο..

Κριστιν να σου ζησει κουκλιτσα μου!!! Μπραβο σου που τα καταφερνεις τοσο καλα..Να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν θα μπορουσα να το κανω..Ποτε γιορταζει το Βαλερια;; Πολυ ωραιο οντως!!!

Ελεναδα ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ!!!!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας..Περασαμε πολυ ωραια στην επετειο τελικα..Φιλακια

yRf6p1.png

Ελεος..Η μικρη τωρα κοιμηθηκε απο τις 10:30 που την παλευω..Τα νευρα μου..Ειναι λογικο αυτο τωρα;;;;;;;;;;

Μαεστρια τι να λεμε κοπελα μου, εισαι το αλλο μου μισο!! Κι εγω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια σκεφτομαι περι σπιτιου, καθαρισματος κλπ κλπ.. ΜΠΡΑΒΟ στο αγορακι μας που τα παει τελεια στον σταθμο!!

Η πεθερα βγαινει αυριο μπας κ ηρεμησουμε..Αν κ με στεναχωρησαν..Πηγα στο νοσοκομειο σημερα και μονο για τη μπεμπα της κουνιαδας μιλαγαν..Τη ναταλια που ειχαν 2 μηνες να την δουν ουτε που ασχοληθηκαν..Ενα ποσο μεγαλωσε και τελος.

Την Κυριακη εχει παρασταση ΜΑζοο και ηθελα να την παω αλλα εχει 18Ε εισιτηριο!! Ελεος, ουτε στην Επιδαυρο..

Κριστιν να σου ζησει κουκλιτσα μου!!! Μπραβο σου που τα καταφερνεις τοσο καλα..Να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν θα μπορουσα να το κανω..Ποτε γιορταζει το Βαλερια;; Πολυ ωραιο οντως!!!

Ελεναδα ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ!!!!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας..Περασαμε πολυ ωραια στην επετειο τελικα..Φιλακια

Και εγώ νόμιζα η Γεωργίτσα είναι νυχτοπούλι που κοιμάται 11μιση- 12. Είναι πραγματικά εξαντλητικό όταν τα παιδιά δεν κοιμούνται νωρίς. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ! ουφ! Εμένα πάλι τα πεθερικά έχουν αδυναμία την Γεωργίτσα. ϊσως επειδή είναι κορίτσι και πιο τσαχπίνα, ίσως επειδή είναι πιο μικρούλα, ίσως επειδή το άλλο τους το εγγόνι είναι μέρα νύχτα στο σπίτι τους .... δεν ξέρω!

κοριτσακι μου που ειστε?

τι κανετε?

βαφτιστηκε επιτελους η πεταλουδιτσα μου και περασαμε τελεια!

η μικρη ειχε ακομα σπυρακια αλλα ισα-ισα που φαινοντουσαν,κατα τ'αλλα μια χαρα!

με το που μπηκαμε βεβαια στην εκκλησια αρχισε την γκρινια.

φυγουμε ελεγε συνεχεια.στη κολυμπηθρα εκλαψε λιγο πιο πολυ,αλλα μετα που την ντυσαμε ηρεμησε,κι ελεγε του παπα,γεια σου παππου,φυγε παππου!πολλα γελια!:D

μετα στο τραπεζι ενω νυσταζε επαιζε στο παιδοτοπο μεχρι τις 12 και στο τελος επεσε ξερη στο καροτσι.μετα την πηραν τα πεθερικα σπιτι τους και συνεχισαμε το γλεντι,μεχρι τις 4.ολα ηταν μια χαρα,κι ολοι ευχαριστημενοι,κι εγω δεν εκατσα λεπτο,με τον χορο και με το να πηγαινω σ'ολα τα τραπεζια!

ευτυχως στην εκκλησια ηρεμησα,ηταν και χαβαλετζης ο παπας,μια χαρα!

αλλα περασε πολυ γρηγορα η βραδια,και δεν θυμαμαι και πολλα.μολις παρω φωτο στα χερια μου θα σας στειλω!

πολλα φιλια και θα τα πουμε αυριο!;)

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου που ειστε?

τι κανετε?

φυγουμε ελεγε συνεχεια.στη κολυμπηθρα εκλαψε λιγο πιο πολυ,αλλα μετα που την ντυσαμε ηρεμησε,κι ελεγε του παπα,γεια σου παππου,φυγε παππου!πολλα γελια!:D

μετα στο τραπεζι ενω νυσταζε επαιζε στο παιδοτοπο μεχρι τις 12 και στο τελος επεσε ξερη στο καροτσι.μετα την πηραν τα πεθερικα σπιτι τους και συνεχισαμε το γλεντι,μεχρι τις 4.ολα ηταν μια χαρα,κι ολοι ευχαριστημενοι,κι εγω δεν εκατσα λεπτο,με τον χορο και με το να πηγαινω σ'ολα τα τραπεζια!

αλλα περασε πολυ γρηγορα η βραδια,και δεν θυμαμαι και πολλα.μολις παρω φωτο στα χερια μου θα σας στειλω!

NA ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

Να μας στείλεις φώτο της μικρής!

Ήθελα κι εγώ να σας στείλω φώτο του Γιάννη με την τσάντα του, αλλά χάλασε ο φορτιστής της μπαταρίας και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φωτογραφική (έλεος :mad:).

Ελένη να σου ζήσει και πάλι και καλή ξεκούραση, πάει κι αυτό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσακι μου που ειστε?

τι κανετε?

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

Μπραβο το καλο μας το κοριτσι! Τα πηγε τελεια..χαιρομαι που το ευχαριστηθηκατε πραγματικα! Αυτο ειναι και το νοημα αλλωστε..Φιλακια

yRf6p1.png

ELENADA ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ SUPER ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ!!!!

Μονο που τη σκεφτομαι να λεει "γεια παππου" "φυγε παππου" ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!

Εγω θα τη φαω μια μερα την κορουλα σου!!!

Οπως λεει και η δικη μας "αλατακι, πιπερακι και μααααααμ"

Διαφημίσεις

μονη μου ειμαι..μονη μου θα τα πω!!χαχα!!

το σκ περασε ΣΑ ΝΕΡΟ..ξυπνησαμε, μαζεψαμε και γυρισανε Αθηνα κατα τη 13.00 το Σαββατο και μεχρι τις 17.00 που φυγαμε για τη βαπτιση του αφεντικου μου σιδερωνα και ετοιμαζα διαφορα, εκει μετα τη τελετη (Χολαργος) πηγαμε στο τραπεζι (Μαρουσι) και κατσαμε κανα 3ωρο, φορουσα (σπανια περιπτωση) ψιλοτακουνα και ειχα ξεποδαριαστει (τι τα θελα με μικρο παιδι!!!) εκει εντωμεταξυ ειχαν φερει και μια κοπελα κλοουν για να διασκεδασει τα μικρα παιδια (κοινως για να τα ξεφορτωθουν οι γονεις απο τα τραπεζια..Sorry its sad but true..) και surprise surprise εκτος απο μενα μονο ενας μπαμπας φιλοτιμηθηκε να ρθει να ειναι κοντα στα παιδια του.. Και καλα να ειναι μεγαλα τα παιδια.. εβλεπα κατι διχρονα που γυρνουσαν απο δω και απο εκει και τι τα χτυπουσαν τα μεγαλυτερα κατα λαθος τι λερωνοτουσαν ουτε φωνη ουτε ακροαση απο μαμα και μπαμπα.. δηλαδη επρεπε το ενα να φαει τα μουτρα του για να εμφανιστει η βου που (βορειο προαστιο) μανουλα του.. αυτα ειναι!! Μην πω για τις ΦιλιπινεζοΟυκρανες ντανταδες που τα κυνηγουσαν (λεμε τωρα) για να τα ταισουν (απιστευτο να βλεπεις ζευγαρια να πηγαινουν σε κοινωνικη εκδηλωση μαζι με τα παιδια τους και να κουβαλανε μαζι και την νταντα...ε μη χαλασουν τη βραδυα τους απασχολουμενοι με τα βλασταρια τους..ελεος..)

τεσπα..φτυνω το δηλητηριο και την Κυριακη πηγαμε Εθνικο κηπο με μια γειτονισσα φιλη μας και την συνομιληκη κορη της και το μεσημερι καπακι γυρισαμε στο εξοχικο και εγω περασα ενα διωρο στη λεσχη.. καναμε κατασκευες με τα μικρα παιδια και μιλησαμε για διαφορα ενω τα μεγαλα επαιζαν uno και κατι αλλα..

Η αληθεια ειναι οτι απλα Ψοφησα και καπακι το πρωι που ξυπνησα (6.30πμ) βρηκα στρατια μυρμηγκια στο μπανιο και καθομουν να καθαριζω και ηρθαμε Αθηνα για τη δουλεια..

μεσα σε ολα αυτα διαπιστωσα αφου το εφερε στο σπιτι μας ο ανδρας μου (και απορησα μαζι του ειλικρινα) οτι το κρεβατι του αδελφου μου ηταν χιλιοχτυπημενο και επειδη δεν εχω χρηματα για καινουργιο θα κατσουμε να το βαψουμε απο πανω ωστε να καλυφθουν καπως τα χτυπηματα και μεχρι να παει η μικρη σχολειο θα χρησιμοποιησει αυτο..

λογοδιαρροια ε? καπως να περναει η ωρα.. γιατι με δουλεια ΔΕΝ περναει!!

;)

καλημέρα κοριτσάκια...

busy weekend βλέπω προσπ...

έλεος με τις νταντάδες...απορώ που έφεραν και τα παιδιά τους στη βάφτιση... αλλά μάλλον ήθελαν να δείξουν την οικογένεια!!!

εμείς είχαμε ένα ήσυχο σχετικά σκ...

ο καιρός ήταν χάλια,χθες έφτιαξε...

την παρασκευή μας είχαν καλέσει οι κουμπάροι έξω για φαγητό...πριν βγούμε από την πόρτα μας το ακύρωσαν...ενώ είχαμε μιλήσει και πριν στο τηλ...πιο νωρίς, είχανε κάτι θέματα...ας μην το σχολιάσω... κι έτσι πήγαμε μόνοι μας βόλτα,πήγαμε να τσιμπήσουμε και κάτι,γιατί δεν είχαμε σπίτι τίποτα...

κανονίσαμε για σάββατο βράδυ,ευτηχώς βγήκαμε...πήγαμε για καφέ και μεξικάνικο,πολύ το ευχαρστήθηκα!!

η έλλη μέχρι τις 12 ξύπνια,και γύριζε τα τραπέζια, γύρω γύρω...

σιγά μην κοιμόταν στο καρότσι,θέλει την κούνια της...

τουλάχιστον κάθησε ήσυχη.

και χθες το απόγευμα πήγαμε στον παιδότοπο που είναι εδώ κοντά στο σπίτι.

η έλλη ξετρελάθηκε,έτρεχε γύρω γύρω,χαρούμενη...πήγαινε στα φουσκωτά και χοροπηδούσε,είχε κόσμο κιόλας.πολύ βαβούρα!!

σκεφτόμουν τον χειμώνα να τη παίρνω από πρωί μια στις τόσσες...πόσα παιιδάκια θα έχει?

είναι και οι ιώσεις!!

miamama καλημερα

και εγω τον χειμωνα τον σκεφτομαι με τις ιωσεις.. ηδη η μικρη εχει ενα μικρο μουκωμα στο ενα ρουθουνι με ελαχιστη καταρροη και εχθες που ηταν να βρεθουμε με μια κοπελια και την κορη της απο πριν την ενημερωσα ωστε να κρινει αν θελει η οχι να βρεθουμε.

Εγω εντωμεταξυ μιλησα με Νακα για το τμημα 22μηνων-4 ετων και ειναι πολλα τα λεφτα..

μπορω να την στειλω αλλα θα πιεστουμε παρα πολυ.. ακομη ειμαι υπο σκεψη γιατι το θεωρω επενδυση για την μικρη και με εκνευριζει το να μην μπορω να της το προσφερω.. ο ανδρας μου το θεωρει πολυτελεια αλλα εγω διαφωνω.

Θα δουμε

καλημερα!

μαεστρια,μπραβο στον γιαννακη που προσαρμοστηκε ευκολα στον παιδικο!να μας στειλεις φωτο με την τσαντουλα του!

προσπ,εγω ειμαι υπερ του να ασχολιουνται τα παιδακια με κατι στις βαφτισεις για να περνανε καλα κι οι γονεις,και τα παιδακια.βεβαια κατω απο 3 χρονων,πρεπει να τα επιβλεπεις αναγκαστικα γτ ειναι πολυ μικρα,κι ουτε ο κλοουν,ουτε ο παιδοτοπος ειναι καταλληλοι για μικρα χωρις τις μαμαδες.εμενα ηταν ολες οι μαμαδες εξω στον παιδοτοπο μαζι με τα παιδακια τους,γιατι τα πιο πολλα ηταν μικρα.ευτυχως εγω στην βαφτιση ειχα πολλες ντανταδες,:tongue:την πεθερα,θειες,ξαδερφες,γιατι και να ηθελα δεν μπορουσα να κατσω λεπτο,ολο κατι επρεπε να κανω,να χαιρετησω,κτλ.

με 150 ατομα καλεσμενους,τι να πρωτοπρολαβεις.

παντως σε δυο βαφτισεις που εχω παει κι εγω,παντα φοραω τακουνια και μεχρι τις 1 κυνηγαω την μικρη και κλοουν που ειχαν και αυλη τεραστια,ειναι πολυ επικινδυνα μονα τους.μετα κοιμαται λιγο στο καροτσι,και σε καμμια ωρα φευγουμε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...