Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

διαβαζα οτι θηλαζεις.. αποκλειστικα οπως τον μικρο η με συμπληρωμα? Τελικα με τη συμβουλο θηλασμου μιλησες τοτε? Σε βοηθησε καθολου?

ναι θηλαζω οπως και πριν....η Καθυ ειναι τελεια..ξαναμιλησαμε προσφατα,γιατι επαθα μαστιτιδα!!!!αστα .....πυρετο φουλ,για 3 μερες

ευτυχως με μασαζ και υπομονη,περασε κι αυτο!

μαεστρια ,εχεις δικιο.....γιάυτο και ενω πριν τα παιδια ειμαστε κουκλες και μετα πανουκλες(οχι ολες ...καποιες)κι εγω θελω χρονο για ΜΕΝΑΑΑΑΑΑ!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!ΜΠΟΡΩ???

Mε τον χαζμπαντ,ελαφρως καλυτερα,πολυ ελαφρως...

απλα με βοηθαει παρα πολυ ,εχουν γινει αυτοκολλητοι με τον μικρο και ομολογω οτι τους χαιρομαι καμια φορα!εφυγααα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο χωριό το μονο που κάνω ειναι να στρώνω το κρεβάτι μου και να βάζω πλυντήρια, όλα τα άλλα απαγορευονται δια ροπάλου από τη μαμά

Λατρεύω το Βαλέρια!

εγω στο εξοχικο κανω μια γενικη πριν απο καθε Πασχα και μετα τον υπολοιπο χρονο αρκουμαι σε ξεσκονισμα (οχι τοσο σχολαστικο οσο στην Αθηνα), σκουπισμα, σφουγγαρισμα, πλυσιμο ρουχων, πιατων, μαγειρεμα και καθαρισμος μπανιου.. εκει δεν εχουμε κουρτινες και ετσι εχω ξενοιασει προσωρινα..

ναι θηλαζω οπως και πριν....η Καθυ ειναι τελεια..ξαναμιλησαμε προσφατα,γιατι επαθα μαστιτιδα!!!!αστα .....πυρετο φουλ,για 3 μερες

ευτυχως με μασαζ και υπομονη,περασε κι αυτο!

μαεστρια ,εχεις δικιο.....γιάυτο και ενω πριν τα παιδια ειμαστε κουκλες και μετα πανουκλες(οχι ολες ...καποιες)κι εγω θελω χρονο για ΜΕΝΑΑΑΑΑΑ!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!ΜΠΟΡΩ???

απλα με βοηθαει παρα πολυ ,εχουν γινει αυτοκολλητοι με τον μικρο και ομολογω οτι τους χαιρομαι καμια φορα!εφυγααα

το οτι ο συζυγος σε βοηθα ειναι σημαντικο και αξιεπαινο..αρα υπαρχει φως στο τουνελ οσον αφορα την σχεση..για το οικονομικο δεν μιλαμε..

Χαιρομαι που η Καθυ σε βοηθησε.. την θεωρω πολυ αξιαγαπητο και προσφορο ατομο, ακομη και να μην ξερει προσπαθει να βοηθησει..καλο δρομο στους θηλασμους σου και να δωσεις απο ενα χαδι στα μωρα σου.

εκτος απο του να κοιμηθω (που σε αυτο το θεμα ειμαι δυσκολη και εγω η ιδια παρα πολυ) και να κανω κανενα μπανιο κατα τ'αλλα δεν νοιωθω οτι εχω την αναγκη να κανω κατι παραπανω για μενα.. οπως ηδη προσεξες τις προαλλες εφτιαξα την λεσχη για τα παιδια.. αυτο ειναι κατι για μενα..ενοιωσα το σωμα μου και το μυαλο μου να δουλευει με χιλιες στροφες..και μου αρκουσε.

Και ξερω οτι αν θελησω να ασχοληθω με ..καλλοπισμους κανεις δεν θα μου πει οχι..και χρονο θα βρω και χρημα (λεμε τωρα)

Δεν σου μιλάω μόνο για καλλωπισμό.

Θέλω να πάω για έναν καφέ. Δεν έχω την απαίτηση να πηγαίνω όπως πριν. Μια φορά το δίμηνο που λέει ο λόγος.

Όντως η λέσχη είναι κάτι πολύ δημιουργικό. Ακόμα και κάτι τέτοιο εννοώ.

Χρόνο για εμάς.

Εγώ νομίζω αν δεν έχω αυτό, θα είμαι δυστυχισμένη.

Δε πάνε να ...τουτ τουτ ... οι δουλειές. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πολύ ευχάριστο αυτό!

Μακάρι να στρώσουν τα πράγματα!

Φιλιά στα κουκλιά σου! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Δεν σου μιλάω μόνο για καλλωπισμό.

Θέλω να πάω για έναν καφέ. Δεν έχω την απαίτηση να πηγαίνω όπως πριν. Μια φορά το δίμηνο που λέει ο λόγος.

Όντως η λέσχη είναι κάτι πολύ δημιουργικό. Ακόμα και κάτι τέτοιο εννοώ.

Χρόνο για εμάς.

Εγώ νομίζω αν δεν έχω αυτό, θα είμαι δυστυχισμένη.

Δε πάνε να ...τουτ τουτ ... οι δουλειές. :tongue:

αν κρινω οτι εχω να ασχοληθω με κατι πιο σοβαρο απο τις δουλειες ΑΠΛΑ δεν τις κανω..

πχ ειχα σκοπο να κανω γενικη τη δευτερη εβδομαδα της αδειας μου για δυο μερες αλλα με την ενασχοληση μου με τη λεσχη το ανεβαλλα και το κανα σε δοσεις αυτη την εβδομαδα με τη συνεργασια της μανας μου και του ανδρα μου...αλλωστε...ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!

...ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Αυτό ακριβώς!

Μεγάλη κουβέντα. Μου την είχε πει μια αλβανίδα καθαρίστρια, όταν με πέτυχε στο γραφείο μια φορά κατά τις 9 το βράδυ.

Μου λέει "πήγαινε σπίτι σου κορίτσι μου, η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ".

Αλλά είναι μεγάλη ενοχή ν' αφήσεις τις δουλειές του σπιτιού, αισθάνεσαι ότι παραμελείς την οικογένειά σου.

Σταδιάλα. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτό ακριβώς!

Μεγάλη κουβέντα. Μου την είχε πει μια αλβανίδα καθαρίστρια, όταν με πέτυχε στο γραφείο μια φορά κατά τις 9 το βράδυ.

Μου λέει "πήγαινε σπίτι σου κορίτσι μου, η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ".

Αλλά είναι μεγάλη ενοχή ν' αφήσεις τις δουλειές του σπιτιού, αισθάνεσαι ότι παραμελείς την οικογένειά σου.

Σταδιάλα. :mad:

ναι και εγω το ενοιωθα αυτο με τη δουλεια κυριως.. αλλα τελικα απλα ετσι ειναι και για υατο και δουλευω και πιο χαλαρα πλεον..βεβαια διακυβεβοντας την θεση μου ωρες ωρες

Διαφημίσεις

xaxaa!!thanks!!

jesgk μονοι θα στε στο χωριο?? ανευ συζυγου?? κριμα..

καλα να περασετε οτι και να κανετε..

α ναι.. τα καναμε χθες τα wild το σκ θα ναι κοινωνικων υποχρεωσεων..

ευχαριστω anyway..

byeee

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...