Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι το χω διαβασει προχθες και παροτι ειμαι κατα του cryingout να μαι ειλικρινης δεν εμπιστευομαι τις ερευνες.

Και εγώ είμαι κατά , όχι λόγω ερευνών, λόγω χαρακτήρα μάλλον. Δεν μπορώ να ακούω ένα μωράκι να κλαίει και να ''κλείνω τα αυτιά μου''

Ουφ! Πότε να ξεκουράζομαι που το διαόλι μου αν δεν πάει 11μιση δεν κοιμάται? Χθες απο τις 10 προσπαθούσαμε να την κοιμήσουμε μπας και ησυχάσουμε μια ωρίτσα σαν άνθρωποι να δούμε μια ταινία, ένα ντοκιμαντέρ, κάτι....Εκτός του ότι δεν κοιμόταν κατέλαβε και την τηλεόραση με την ντόη της (ντόρα). Δεν αφήνει να βάλουμε τίποτα άλλο. Αλλά απο σήμερα θα βάλει ο άντρας μου ένα dvd στην κρεβατοκάμαρα και αν θέλει ας βλέπει εκεί ντόη.

Βόλτες ...... μαζί με την Γεωργίτσα όπου και αν πάμε:D

sorry για την παρεμβαση αλλα απο αυτα που μου λεει το μικρο αφεντικο μου με το θεμα των dvd μιας και εχει κορη 2,5 ετων καλο ειναι να υπαρχει ενας περιορισμος στον χρονο γιατι την ειχαν να βλεπει dvd καθε μερα οσο ζηταγε και απο ενα σημειο και μετα ειχαν προβλημα εξαρτησης και προσπαθουν ολο το καλοκαιρι να την κανουν να αλλαξει τακτικη.

και ομως αρκετοι γονεις πιστευουν οτι μονο ετσι θα επιβαλλουν την πειθαρχια στα παιδια τους.. ομολογουμενως το καταφερνουν αφου εχει πλανταξει στο καλα και εβδομαδα ολοκληρη μεχρι να καταλαβει οτι δεν θα βρει ανταποκριση και σταματαει να κλαιει.. εγω ομως δεν θελω να λειτουργω με αυτο το τροπο.

Ρε κορίτσια σόρυ, γιατί ακούω τρελές προκοπές.

Πότε ξεκουράζεστε; Πότε κάθεστε με τα παιδιά; Πότε πάτε βόλτα με τον χάζμπαντ ή χωρίς αυτόν;

Γιατί εγώ που δεν είμαι τόσο προκομμένη, και πάλι ΔΕΝ προλαβαίνω!

Σιγά παιδάκι τις προκομένες, δυο φορές το χρόνο τις βγάζω τις κουρτίνες δεν το κάνω κάθε βδομάδα

Διαφημίσεις

δυστυχως καποιος πρεπει να κανει και αυτες τις δουλειες..και ο νεκροθαφτης να θαβει και ο βοθρατζης να ξεβουλωνει βοθρους..ετσι και εμεις να κανουμε γενικη καθαριοτητα τακτικα η στη χαξη και στη φεξη

σημερα το εχω ξεφτιλισει!ξαναμπηκα!ποιος τη χαρη μου...

λοιπον,εγω κουρτινες κατεβαζω ή μια ή δυο φορες το χρονο,συνηθως πριν τα Χριστουγεννα ,τοτε ειναι συνηθως που ξεκιναω τη μεγαλη γενικη του σπιτιου.κατα τα αλλα,εχω τη γυναικα που ερχεται και κανουμε ενα καλο δυωρο καθαρισματος μαζι,και παντα κανει και κατι εξτρα,πχ.να σαπουνισει το ψυγειο εσωτερικα,ή να τιναξει στρωματα κλπ.Ετσι,κανουμε κατι λιγο καθε φορα,και διατηρειται το σπιτι καπως καθαρο.

κι εγω ρομαν,προσφατα εμαθα τι σημαινει...μην λιθοβολειτε!

τζες,καλη εκδρομη ,κοιτα να μην πιασεις να τακτοποιεις ντουλαπια εκει,ωρα να ξεκουραστεις ,παιζοντας με τα παιδοπουλα

και θα συμφωνησω μαζι σου,ο,τι τωρα που ειναι δυο,ειμαι τοσο στην τσιτα,που δεν καταλαβαινω ποσο κουραζομαι,κατα ενα μαγικο τροπο

πχ.,με τον μανολο ελεγα ,αντε να κουραστει να κοιμηθει για μεσημερι ,να κοιμηθω κι εγω.τωρα,επειδη ξερω πως τοτε μπορει να ξυπναει η μπουμπουλινα,δεν εχω την προσδοκια-ελπιδα να κοιμηθω.Ετσι συμβιβαζομαι με λιγοτερες ωρες υπνου και ΑΝΤΕΧΩ!------

Χριστινακι,πολλοι ειναι αυτοι που φετος δεν πηγαν πουθενα

μεταξυ αυτων και εμεις...

οπωσδηποτε,εστω ενα τριημερο σε βοηθαει να ξελαμπικαρεις λιγο,αλλα μπορειτε ισως να πατε καμια εκδρομουλα το φθινοπωρο -χειμωνα

εγω αντιθετα,οταν εχει συννεφια,αισθανομαι πολυ πιο καλα,αυτο απο μικρη...το καλυτερο μου ειναι η βροχουλα και η συννεφια,με μια ζεστη σοκολατα στο χερι και καλη παρεα.....

σας ευχαριστω που καθε φορα με καλωσοριζετε!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

λοιπον,εγω κουρτινες κατεβαζω ή μια ή δυο φορες το χρονο,συνηθως πριν τα Χριστουγεννα ,τοτε ειναι συνηθως που ξεκιναω τη μεγαλη γενικη του σπιτιου.κατα τα αλλα,εχω τη γυναικα που ερχεται και κανουμε ενα καλο δυωρο καθαρισματος μαζι,και παντα κανει και κατι εξτρα,πχ.να σαπουνισει το ψυγειο εσωτερικα,ή να τιναξει στρωματα κλπ.Ετσι,κανουμε κατι λιγο καθε φορα,και διατηρειται το σπιτι καπως καθαρο.

τζες,καλη εκδρομη ,κοιτα να μην πιασεις να τακτοποιεις ντουλαπια εκει,ωρα να ξεκουραστεις ,παιζοντας με τα παιδοπουλα

και θα συμφωνησω μαζι σου,ο,τι τωρα που ειναι δυο,ειμαι τοσο στην τσιτα,που δεν καταλαβαινω ποσο κουραζομαι,κατα ενα μαγικο τροπο

πχ.,με τον μανολο ελεγα ,αντε να κουραστει να κοιμηθει για μεσημερι ,να κοιμηθω κι εγω.τωρα,επειδη ξερω πως τοτε μπορει να ξυπναει η μπουμπουλινα,δεν εχω την προσδοκια-ελπιδα να κοιμηθω.Ετσι συμβιβαζομαι με λιγοτερες ωρες υπνου και ΑΝΤΕΧΩ!------

οπωσδηποτε,εστω ενα τριημερο σε βοηθαει να ξελαμπικαρεις λιγο,αλλα μπορειτε ισως να πατε καμια εκδρομουλα το φθινοπωρο -χειμωνα

εγω αντιθετα,οταν εχει συννεφια,αισθανομαι πολυ πιο καλα,αυτο απο μικρη...το καλυτερο μου ειναι η βροχουλα και η συννεφια,με μια ζεστη σοκολατα στο χερι και καλη παρεα.....

ξανα καλως την!!!

εγω δηλαδη με το δευτερο θα πεσω κατω εεε???!!

ωραιο το Μπουμπουλινα!!

Μπράβο Χριστινάκι που τα καταφέρνεις τόσο καλά. Το Βαλέρια πραγματικά πολύ όμορφο. Τώρα είδα το τικεράκι. Δεν μας είπες όμως...έμπνευση ή γιαγιά? Κατα τα άλλα όλα καλά? Με τον σύζυγο?

Διαφημίσεις

εγω προσωπικα εχω ανθρωπο που μου κραταει το παιδι για να κανω οτι κανω αλλιως δεν θα τα κανα καθολου η θα τα κανα σε δοσεις και οχι οπως θα θελα..

προσωπικα δεν ξεκουραζομαι αλλα δεν νοιωθω οτι με νοιαζει κιολας

βολτα παμε σχεδον παντα μαζι με τη μικρη και οταν θελουμε πραγματικα να ειμαστε οι δυο μας βρισκουμε τον χρονο..

με τη μικρη ασχολουμαι οταν δεν δουλευω τις καθημερινες μεχρι να παει για υπνο και τα σκ αφιερωνω τη μιση μερα του Σαββατου στις δουλειες και την υπολοιπη μιαμιση μερα μονο με τη μικρη.

Xρόνο για τον εαυτό σου δε χρειάζεσαι;

Μ' αυτό το θέμα τι γίνεται;

Καλή η μαμαδική κοπελιά, αλλά εγώ είμαι και λίγο πιο παρτάκιας μάλλον, θέλω ν' ασχολούμαι και λίγο με μένα.

Και εγώ είμαι κατά , όχι λόγω ερευνών, λόγω χαρακτήρα μάλλον. Δεν μπορώ να ακούω ένα μωράκι να κλαίει και να ''κλείνω τα αυτιά μου''

Εγώ πάλι είμαι του "crying it a little", όχι να πλαντάζει για μισή ώρα, αλλά δεν έτρεχα ποτέ από πάνω του με το κιχ.

Δεν μ' αρέσουν γενικώς οι υπερβολές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπράβο Χριστινάκι που τα καταφέρνεις τόσο καλά. Το Βαλέρια πραγματικά πολύ όμορφο. Τώρα είδα το τικεράκι. Δεν μας είπες όμως...έμπνευση ή γιαγιά? Κατα τα άλλα όλα καλά? Με τον σύζυγο?

το Βαλερια εμπνευση ,οπως και το μπουμπουλινα:D:D

η αρχικη σκεψη ηταν ,να ενωσω το βασιλικη της μαμας μου με το Μαρια της .....πεθερουλας.....ετσι ηρθε το Βαλερια κι εδεσε!!!!χαιρομαι που σας αρεσει...

ξυπνησε η μικρη ,φευγωωωω

καλο μεσημερι!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Στο χωριό το μονο που κάνω ειναι να στρώνω το κρεβάτι μου και να βάζω πλυντήρια, όλα τα άλλα απαγορευονται δια ροπάλου από τη μαμά

Λατρεύω το Βαλέρια!

Xρόνο για τον εαυτό σου δε χρειάζεσαι;

Μ' αυτό το θέμα τι γίνεται;

Καλή η μαμαδική κοπελιά, αλλά εγώ είμαι και λίγο πιο παρτάκιας μάλλον, θέλω ν' ασχολούμαι και λίγο με μένα.

Εγώ πάλι είμαι του "crying it a little", όχι να πλαντάζει για μισή ώρα, αλλά δεν έτρεχα ποτέ από πάνω του με το κιχ.

Δεν μ' αρέσουν γενικώς οι υπερβολές.

εκτος απο του να κοιμηθω (που σε αυτο το θεμα ειμαι δυσκολη και εγω η ιδια παρα πολυ) και να κανω κανενα μπανιο κατα τ'αλλα δεν νοιωθω οτι εχω την αναγκη να κανω κατι παραπανω για μενα.. οπως ηδη προσεξες τις προαλλες εφτιαξα την λεσχη για τα παιδια.. αυτο ειναι κατι για μενα..ενοιωσα το σωμα μου και το μυαλο μου να δουλευει με χιλιες στροφες..και μου αρκουσε.

Και ξερω οτι αν θελησω να ασχοληθω με ..καλλοπισμους κανεις δεν θα μου πει οχι..και χρονο θα βρω και χρημα (λεμε τωρα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...