Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χμμμμ αυτο λεγαμε εχθες..οταν με το καλο αποκατασταθω ΕΓΚΥΑ θα κοπουν οι ανωμαλιες!! :tongue: :tongue: (σεξ με τον πατερα του παιδιου μου!)

Δεν κάνεις καθόλου στην εγκυμοσύνη κορίτσι;

ωραία ερώτηση μαεστρία!!!

άκου τι είναι ρόμαν!!!!

Εμείς πακέτα τα λέμε στο Σαλόνικα μανδάμ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν κάνεις καθόλου στην εγκυμοσύνη κορίτσι;

οχι στην αρχη λογω πρωτου τριμηνου (ειχα και αιματακι σε ολες τις εγκυμοσυνες) και μετα απο την περιδεση ουτε κατα διανοια..

σχεσεις πλατωνικες!

οχι στην αρχη λογω πρωτου τριμηνου (ειχα και αιματακι σε ολες τις εγκυμοσυνες) και μετα απο την περιδεση ουτε κατα διανοια..

σχεσεις πλατωνικες!

Κι εμένα πρώτο τρίμηνο μου το 'χε απαγορέψει η γιατρός, προληπτικά.

Μετά έκανα κανονικά, όσο είχα όρεξη δηλαδή, που δεν είχα ΚΑΘΟΛΟΥ, γιατί αισθανόμουν άθλια.

Αχ, τι εμπειρία κι αυτή. :mad:

Ξεκίνησες "εντατικές" προσπάθειες; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εμένα πρώτο τρίμηνο μου το 'χε απαγορέψει η γιατρός, προληπτικά.

Μετά έκανα κανονικά, όσο είχα όρεξη δηλαδή, που δεν είχα ΚΑΘΟΛΟΥ, γιατί αισθανόμουν άθλια.

Αχ, τι εμπειρία κι αυτή. :mad:

Ξεκίνησες "εντατικές" προσπάθειες; :tongue:

προσπαθειες ναι, εντατικες οχι..κανουμε οπως κανουμε παντα και αν κατσει εκατσε..

Αχ, πως δεν τις έβγαλα τις *%&$*%^αμυγδαλές. Με ταλαιπωρούν απίστευτα όλο το χειμώνα. Πάντα από εκεί ξεκινάνε οι αρρώστιές μου.

Θέλω να παώ σπίτι μου να ξαπλώσωωωωωωωωωω.

κανε μια εγχειρησούλα όπως έκανα κι εγώ και γλύτωσα

Διαφημίσεις

Για δουλειές λέτε κοριτσάκια? Εγώ ξεπατώθηκα 3 μέρες . Παρασκευή που γυρίσαμε απο το χωριό μέχρι Κυριακή. Η Γεωργίτσα πήγαινε στη μάνα μου βεβαίως βεβαίως μέχρι το απόγευμα.

Κουρτίνες πλένω κάθε 2μηνο. Έχει τόση σκόνη η περιοχή που όταν τις τραβάω για να βγω στο μπαλκόνι μου μπάινει στο ρουθούνι. Στη κρεβατοκάμαρα και εγώ πακέτο έχω αλλά τώρα που θα βάλω την ταπετσαρία θα το στείλω. Θα βάλω και εκεί κουρτίνα.

Κάθε βδομάδα μαζί με το ξεσκόνισμα περνάω και ένα χεράκι τα καλοριφέρ, τις εσωτερικές πόρτες , τις πρίζες και τα ντουλάπια της κουζίνας εξωτερικά. Οπότε στην γενική είναι σχετικά καθαρά.

Για δουλειές λέτε κοριτσάκια? Εγώ ξεπατώθηκα 3 μέρες . Παρασκευή που γυρίσαμε απο το χωριό μέχρι Κυριακή. Η Γεωργίτσα πήγαινε στη μάνα μου βεβαίως βεβαίως μέχρι το απόγευμα.

Κουρτίνες πλένω κάθε 2μηνο. Έχει τόση σκόνη η περιοχή που όταν τις τραβάω για να βγω στο μπαλκόνι μου μπάινει στο ρουθούνι. Στη κρεβατοκάμαρα και εγώ πακέτο έχω αλλά τώρα που θα βάλω την ταπετσαρία θα το στείλω. Θα βάλω και εκεί κουρτίνα.

Κάθε βδομάδα μαζί με το ξεσκόνισμα περνάω και ένα χεράκι τα καλοριφέρ, τις εσωτερικές πόρτες , τις πρίζες και τα ντουλάπια της κουζίνας εξωτερικά. Οπότε στην γενική είναι σχετικά καθαρά.

εμεις εντωμεταξυ εδω στο Athens δεν το λεμε πακετο..οχι..ρομαν..απλα..

την άνοιξη θα τις αλλάξω όλες!!!

Ολες όμως γιατί εκτός από το "πακέτο" (ακου πακέτο:tongue::tongue::tongue:) που έχω σε όλα τα δωμάτια εχω και εσωτερική κουρτινα και από δύο πλαινά οπότε για 'μενα στάνταρ κάθθε δωμάτιο ειναι ΠΑΚΕΤΟΟΟΟΟ!!

Ολες όμως γιατί εκτός από το "πακέτο" (ακου πακέτο:tongue::tongue::tongue:) που έχω σε όλα τα δωμάτια εχω και εσωτερική κουρτινα και από δύο πλαινά οπότε για 'μενα στάνταρ κάθθε δωμάτιο ειναι ΠΑΚΕΤΟΟΟΟΟ!!

Μπελάς κανονικός είναι. Πώς τις καθαρίζεις εσύ? Εγώ τις βγάζω στο μπαλκόνι μαζί με το σιδηρόδρομο και τις πλένω με το λάστιχο.

Μπελάς κανονικός είναι. Πώς τις καθαρίζεις εσύ? Εγώ τις βγάζω στο μπαλκόνι μαζί με το σιδηρόδρομο και τις πλένω με το λάστιχο.

Εγώ βγάζω τα σίδερα, τις πλένω στο πλυντήριο 2 φορές και μετά ξαναβάζω τα σίδερα στις εσοχές και τις κρεμάω στον μηχανισμό, δένω από πίσω τα σχοινιά και έτοιμες

Διαφημίσεις

κανε μια εγχειρησούλα όπως έκανα κι εγώ και γλύτωσα

Όχι κι άλλη εγχείρηση. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Ολες όμως γιατί εκτός από το "πακέτο" (ακου πακέτο:tongue::tongue::tongue:)

Άκου ρομάν! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ρε κορίτσια σόρυ, γιατί ακούω τρελές προκοπές.

Πότε ξεκουράζεστε; Πότε κάθεστε με τα παιδιά; Πότε πάτε βόλτα με τον χάζμπαντ ή χωρίς αυτόν;

Γιατί εγώ που δεν είμαι τόσο προκομμένη, και πάλι ΔΕΝ προλαβαίνω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πότε ξεκουράζεστε; Πότε κάθεστε με τα παιδιά; Πότε πάτε βόλτα με τον χάζμπαντ ή χωρίς αυτόν;

εγω προσωπικα εχω ανθρωπο που μου κραταει το παιδι για να κανω οτι κανω αλλιως δεν θα τα κανα καθολου η θα τα κανα σε δοσεις και οχι οπως θα θελα..

προσωπικα δεν ξεκουραζομαι αλλα δεν νοιωθω οτι με νοιαζει κιολας

βολτα παμε σχεδον παντα μαζι με τη μικρη και οταν θελουμε πραγματικα να ειμαστε οι δυο μας βρισκουμε τον χρονο..

με τη μικρη ασχολουμαι οταν δεν δουλευω τις καθημερινες μεχρι να παει για υπνο και τα σκ αφιερωνω τη μιση μερα του Σαββατου στις δουλειες και την υπολοιπη μιαμιση μερα μονο με τη μικρη.

Ουφ! Πότε να ξεκουράζομαι που το διαόλι μου αν δεν πάει 11μιση δεν κοιμάται? Χθες απο τις 10 προσπαθούσαμε να την κοιμήσουμε μπας και ησυχάσουμε μια ωρίτσα σαν άνθρωποι να δούμε μια ταινία, ένα ντοκιμαντέρ, κάτι....Εκτός του ότι δεν κοιμόταν κατέλαβε και την τηλεόραση με την ντόη της (ντόρα). Δεν αφήνει να βάλουμε τίποτα άλλο. Αλλά απο σήμερα θα βάλει ο άντρας μου ένα dvd στην κρεβατοκάμαρα και αν θέλει ας βλέπει εκεί ντόη.

Βόλτες ...... μαζί με την Γεωργίτσα όπου και αν πάμε:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...