Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέτε να κατεβάσω και κουρτίνες; Εμείς ούτε καπνίζουμε. Αλλά θα μου πεις, είμαι σε κεντρικό δρόμο, μόνο η βρώμα απ' τ' αυτοκίνητα. :rolleyes:

Γενική χωρίς κουρτίνες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ούτε εμείς καπνίζουμε αλλά η βρώμα που βγάζουν από το καυσαέριο ειναι άλλοοοο πράγμα, εγώ σε κάθε δωμάτιο έχω πάνω από μια κουρτινα, στο σαλόνι 3+1 ρόμαν, το ίδιο και στο υπνοδωμάτιο, στο παιδικό 1+1 ρόμαν και στην κουζίνα 1+2 ρόμαν, που τα ρόμαν ειναι ΑΓΓΟΥΡΙΑ και κάθε μήνα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ

εγω δεν προλαβαινω να κανω εσωτερικα τα ντουλαπια μου και σπαζομαι καθοτι με τη μικρη δεν εχω τοσο χρονο οσο θελω...
Εσωτερικά τα κάνω μια στο 3μηνο συνήθως παρασκευές για να χαλαρώσω
Καλά αν έχουμε και δεύτερο μωρό ... θα μας χάσει ο κόσμος πια! :?
Σας λεώ με δύο ειναι καλύτερα δεν με ακούτε, οργανώνεις καλύτερα το χρόνο σου

Ε, είσαι ΑΝΩΜΑΛΗ!!!

Ακούς εκεί καθαρίζει ντουλαπες για χαλάρωση! :shock::shock::shock:

Τι είναι ρόμαν;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γενική χωρίς κουρτίνες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ούτε εμείς καπνίζουμε αλλά η βρώμα που βγάζουν από το καυσαέριο ειναι άλλοοοο πράγμα, εγώ σε κάθε δωμάτιο έχω πάνω από μια κουρτινα, στο σαλόνι 3+1 ρόμαν, το ίδιο και στο υπνοδωμάτιο, στο παιδικό 1+1 ρόμαν και στην κουζίνα 1+2 ρόμαν, που τα ρόμαν ειναι ΑΓΓΟΥΡΙΑ και κάθε μήνα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ

Σας λεώ με δύο ειναι καλύτερα δεν με ακούτε, οργανώνεις καλύτερα το χρόνο σου

Λογω δουλειας τα χω φαει στη μαπα τα ρομαν και παροτι ειναι ομορφα ειναι πραγματικα αγγουρια στο καθαρισμα..

κουρτινα και παλι κουρτινα και αν ειναι δυνατον απο τις ατσαλακωτες..

να ρχεσαι να μου κανεις τα δικα μου ντουλαπια η που θα κανω δευτερο για να προλαβαινω και αυτα!! :tongue:

Διαφημίσεις

πω πωωωωωωωω κοπελια!! Ολο ερωτησεις εισαι!! Τι ειναι Ρομαν, τι ειναι συρτη!!! Τς τς τς

E, δεν είναι ΟΥΤΕ ψαρράς, ΟΥΤΕ πλακοραφού (πως το λένε :rolleyes:).

Σε χαλάει δηλαδή;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λογω δουλειας τα χω φαει στη μαπα τα ρομαν και παροτι ειναι ομορφα ειναι πραγματικα αγγουρια στο καθαρισμα..

κουρτινα και παλι κουρτινα και αν ειναι δυνατον απο τις ατσαλακωτες..

να ρχεσαι να μου κανεις τα δικα μου ντουλαπια η που θα κανω δευτερο για να προλαβαινω και αυτα!! :tongue:

μπορεί να ακούγεται κουλό αλλά οταν κάνω τα ντουλάπια ειναι σαν να βλέπω τετραγωνάκια που πρέπει να τα βάλω σε σειρά, γιάυτό χαλαρώνω

Διαφημίσεις

Τα πακέτα που λένε δηλαδή;

Γιατί δε μιλάτε ελληνικά; Ε; Φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνω μετά; :tongue:

εγω χαλαρωνω με τα πιατα και το σιδερο... με τα πιατα εχω παρει σοβαρες αποφασεις..
μπορεί να ακούγεται κουλό αλλά οταν κάνω τα ντουλάπια ειναι σαν να βλέπω τετραγωνάκια που πρέπει να τα βάλω σε σειρά, γιάυτό χαλαρώνω

Ο καθένας με τις ανωμαλίες του.

Κι εγώ, μη νομίζετε, έχω πολλές. Καμία δεν αφορά δουλειές του σπιτιού πάντως. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο καθένας με τις ανωμαλίες του.

Κι εγώ, μη νομίζετε, έχω πολλές. Καμία δεν αφορά δουλειές του σπιτιού πάντως. :tongue:

χμμμμ αυτο λεγαμε εχθες..οταν με το καλο αποκατασταθω ΕΓΚΥΑ θα κοπουν οι ανωμαλιες!! :tongue: :tongue: (σεξ με τον πατερα του παιδιου μου!)

Με το που δρόσισε και με χτύπησε το κρύο αεράκι, αμέσως με πιάσανε οι αμυγδαλές!

Σιχτίρια και μ' αρέσει τόσο η δροσιά.

Τόσες μέρες λίγο τσιμπούσανε, σήμερα, ειδικά τώρα, είναι ΤΟΣΟ βαρύ το κεφάλι μου και μάλλον θα συναχωθώ.

Εύχομαι ελαφρώς.

Αχ, πως δεν τις έβγαλα τις *%&$*%^αμυγδαλές. Με ταλαιπωρούν απίστευτα όλο το χειμώνα. Πάντα από εκεί ξεκινάνε οι αρρώστιές μου.

Θέλω να παώ σπίτι μου να ξαπλώσωωωωωωωωωω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...