Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τζες εγώ δεν τα λυπάμαι καθόλου και δεν έχω κανένα να με βοηθήσει.

Τόσο κινητικός που είναι ο Γιάννης σ' αυτή τη φάση, πρέπει ένας να κάνει δουλειές κι ο άλλος να τον προσέχει.

Για να κάνω ολομόναχη γενική (που μια φορά έκανα από τότε που μπήκαμε στο σπίτι πέρσι, οπότε θέλει πάλι) ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!

Άσε που δεν μ' αρέσουν καθόλου οι δουλειές του σπιτιού.

Θα την πάρω, μια που έχει η πεθερά και είναι ευχαριστημένη, μια φορά να κάνουμε γενική και μετά καμιά φορά το μήνα.

Κοίτα, ενοίκιο δεν έχω, παιδικό (για φέτος) δεν πληρώνω, όσο έχω ακόμα μισθό, θα 'χω την καθαρίστρια σαν πάγιο έξοδο, 50? το μήνα. Καλά είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο ο γιάνναρος!!!

Ευχαριστώ εκ μέρους του! :D

κι εγώ,έχω συνιθίσει κάθε καλοκαίρι να φεύγουμε,και φέτος μου κακοφάνηκε πολύ που δεν πήγαμε πουθενά!!

Ναι δε λέει.

Ακόμα και σε νησί να είσαι, θέλεις να φύγει γι' αλλαγή, να ξεφύγεις λίγο και ν' ανανεωθείς!

Κουράγιο κορίτσι, του χρόνου!

(κι εγώ είχα 2 χρόνια να πάω διακοπές, μη νομίζεις)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ θα κάνω γενική τον οκτώβριο,ανάλογα τα κρύα,κουρτίνες,παράθυρα, πατζούρια, μπαλκόνια κλπ...και θα στρώσω χαλιά.

οι κουρτίνες θέλουν 2 φορές τον χρόνο σίγουρα,με τόσο καυσαέριο και σκόνη...

τα υπόλοιπα προσπαθώ να τα διατηρώ,αλλά την μία μέρα είναι εντάξει και την επόμενη χάλια...με τη σκόνη...

θα θέλουμε να βγάλουμε και τα χειμωνιάτικα σύντομα,οπότε θα τακτοποιήσω ντουλάπες κλπ...

Τζες εγώ δεν τα λυπάμαι καθόλου και δεν έχω κανένα να με βοηθήσει.

Τόσο κινητικός που είναι ο Γιάννης σ' αυτή τη φάση, πρέπει ένας να κάνει δουλειές κι ο άλλος να τον προσέχει.

Για να κάνω ολομόναχη γενική (που μια φορά έκανα από τότε που μπήκαμε στο σπίτι πέρσι, οπότε θέλει πάλι) ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!

Άσε που δεν μ' αρέσουν καθόλου οι δουλειές του σπιτιού.

Θα την πάρω, μια που έχει η πεθερά και είναι ευχαριστημένη, μια φορά να κάνουμε γενική και μετά καμιά φορά το μήνα.

Κοίτα, ενοίκιο δεν έχω, παιδικό (για φέτος) δεν πληρώνω, όσο έχω ακόμα μισθό, θα 'χω την καθαρίστρια σαν πάγιο έξοδο, 50? το μήνα. Καλά είναι.

50 ευρώ δεν είναι πολλά, εγώ υπολόγιζα ένα κόστος 160-200 ευρώ, ξέρω δλδ ότι πέρνουν μια φορά την εβδομάδα για 8ωρο -40 ευρώ, το μήνα βγαίνει πολλά και σίγουρα θεωρώ κοροϊδίστικα λεφτά το σίδερο αφού εγώ θα έπρεπε να δίνω 50 ευρώ τη βδομάδα με τοσα πλυντήρια

Σίγουρα αν ήταν τα παιδιά δεν θα μπορούσα να κάνω γενική όπως ήθελα και ίσως κατέληγα στη βοηθό αλλά μονο για μια φορά, το κόστος για τις δικές μας ανάγκες ειναι αποτρεπτικό.

εγώ θα κάνω γενική τον οκτώβριο,ανάλογα τα κρύα,κουρτίνες,παράθυρα, πατζούρια, μπαλκόνια κλπ...και θα στρώσω χαλιά.

οι κουρτίνες θέλουν 2 φορές τον χρόνο σίγουρα,με τόσο καυσαέριο και σκόνη...

τα υπόλοιπα προσπαθώ να τα διατηρώ,αλλά την μία μέρα είναι εντάξει και την επόμενη χάλια...με τη σκόνη...

θα θέλουμε να βγάλουμε και τα χειμωνιάτικα σύντομα,οπότε θα τακτοποιήσω ντουλάπες κλπ...

Αυτό κάνω και εγώ, εννοείται ότι μέσα στο μήνα και μέσα στην εβδομάδα κάνω δουλειές αλλά η γενική που προυποθέτει όλα τα παραπάνω μονο 2 φορές το χρόνο. Ευτυχώς όμως τα παιδιά δεν λερώνουν, κυρίως από εξωτερικούς παράγοντες, σκόνη και καυσαέριο γίνεται χάλια

Διαφημίσεις

50 ευρώ δεν είναι πολλά, εγώ υπολόγιζα ένα κόστος 160-200 ευρώ, ξέρω δλδ ότι πέρνουν μια φορά την εβδομάδα για 8ωρο -40 ευρώ, το μήνα βγαίνει πολλά και σίγουρα θεωρώ κοροϊδίστικα λεφτά το σίδερο αφού εγώ θα έπρεπε να δίνω 50 ευρώ τη βδομάδα με τοσα πλυντήρια

Σίγουρα αν ήταν τα παιδιά δεν θα μπορούσα να κάνω γενική όπως ήθελα και ίσως κατέληγα στη βοηθό αλλά μονο για μια φορά, το κόστος για τις δικές μας ανάγκες ειναι αποτρεπτικό.

E, όχι κάθε εβδομάδα βρε κορίτσι! Ποια είμαι; Μεγαλοκυρία; :tongue:

Για τη γενική και μετά για ένα καλό καθάρισμα το μήνα υπολογίζω.

Κορίτσια πραγματικά ένα γρήγορο καθάρισμα προλαβαίνω μόνη μου. Κουράζομαι και στη δουλειά, δεν αντέχω ν' ασχολούμαι ΟΛΟ το σαβ/ριακο ΚΑΘΕ σαβ/ριακο.

Έλεος πια!

Όταν με απολύσουνε (κοντοζυγώνει), θα τα κάνω μόνη μου, να 'χω ν' ασχολούμαι κιόλας. :tongue::tongue:

Μάλλον τέλη του μήνα θα την πάρω τηλέφωνο, σε κάνα δυο βδομάδες δηλαδή, να 'ρθει ένα Σάββατο να τα κάνουμε.

Λέτε να κατεβάσω και κουρτίνες; Εμείς ούτε καπνίζουμε. Αλλά θα μου πεις, είμαι σε κεντρικό δρόμο, μόνο η βρώμα απ' τ' αυτοκίνητα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοίτα κι εγώ την γενική σε δόσεις την κάνω...κάθε μέρα και κάτι...μπορεί να μου πάρει μια εβδομάδα...ίσως και παραπάνω...

και τα μπαλκόνια τα δίνω στον σύζυγο δώρο!!!

αν είναι καλή η καθαρίστρια μια χαρά είναι!!

εγω δεν προλαβαινω να κανω εσωτερικα τα ντουλαπια μου και σπαζομαι καθοτι με τη μικρη δεν εχω τοσο χρονο οσο θελω..

τωρα που χουμε ξεθαρρεψει θα την στελνω μεχρι τη γιαγια της για ολοημερες εξορμησεις οταν δεν θα δουλευει και θα κανω οτι χρειαζεται..

να δω αν μεινω εγκυος ποιος θα μου τα κανει μετα..

στην Αθηνα οι κουρτινες θελουν καθε μηνα αλλα κανω οτι δεν της βλεπω και τις κανω καθε εξαμηνο..εμενα ειναι και 5 μετρα η καθε μια παλιου τυπου και θελουν απο 3 ωρες σιδερο

κοίτα κι εγώ την γενική σε δόσεις την κάνω...κάθε μέρα και κάτι...μπορεί να μου πάρει μια εβδομάδα...ίσως και παραπάνω...

και τα μπαλκόνια τα δίνω στον σύζυγο δώρο!!!

αν είναι καλή η καθαρίστρια μια χαρά είναι!!

Η πεθερά ευχαριστημένη ήταν.

Το δικό της σε 2 μέρες το έκανε, έκανε και ντουλάπια, κλπ, και η πεθερά - όπως έχω αναφέρει ξανά - έχει την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σαβούρα!

Φαντάζομαι το δικό μου, που είναι πολύ συμμαζεμένο σ' ένα 8ωρο (θα κάνω κι εγώ πράγματα εννοείται, κυρίως ξεσκαρτάρισμα) θα το ξεπετάξουμε.

Καλά αν έχουμε και δεύτερο μωρό ... θα μας χάσει ο κόσμος πια! :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

στην Αθηνα οι κουρτινες θελουν καθε μηνα αλλα κανω οτι δεν της βλεπω και τις κανω καθε εξαμηνο..εμενα ειναι και 5 μετρα η καθε μια παλιου τυπου και θελουν απο 3 ωρες σιδερο

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν σιδερώνω κουρτίνες. Έχω πάντα κουρτίνες που ΔΕΝ χρειάζονται σίδερο.

Είπαμε, νοικοκυρά, νοικοκυρά και προκομένη η προσπερίνα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν σιδερώνω κουρτίνες. Έχω πάντα κουρτίνες που ΔΕΝ χρειάζονται σίδερο.

Είπαμε, νοικοκυρά, νοικοκυρά και προκομένη η προσπερίνα! :tongue:

μην κοροιδευεις... :tongue:

ενα σπιτι ειναι οπως μια επιχειρηση εχει υποχρεωσεις και ολοι πρεπει να δουλευουν..(λεμε τωρα)

μην κοροιδευεις... :tongue:

Πειράζω, δεν κοροϊδεύω!

ενα σπιτι ειναι οπως μια επιχειρηση εχει υποχρεωσεις και ολοι πρεπει να δουλευουν..(λεμε τωρα)

Ναι, καλά.

Για το καθάρισμα, ακόμα κι εγώ που 'χω άντρα πολύ σύγχρονο και που ασχολείται, κακά τα ψέματα η γυναίκα τρώει ΟΛΟ το αγγούρι!

Με κουράζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και μόνο που σκέφτομαι καθημερινά πόσα πρέπει να γίνουν. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, καλά.

Για το καθάρισμα, ακόμα κι εγώ που 'χω άντρα πολύ σύγχρονο και που ασχολείται, κακά τα ψέματα η γυναίκα τρώει ΟΛΟ το αγγούρι!

Με κουράζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και μόνο που σκέφτομαι καθημερινά πόσα πρέπει να γίνουν. :mad:

Μπορεις να μη το σκεφτεσαι..!!

τι ωραία που θα ήταν,να ήταν πάντα καθαρό το σπίτι,χωρίς να κάνουμε τίποτα...

εμένα με νευριάζει που έχω και το σκόνη...και τα μάρμαρα είναι παλιά κι έχουν λεκέδες στίγματα...και κάνει και σημάδια η σφουγγαρίστρα...γιάυτό θέλω τα χαλιά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...