Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Ναι δεν είχαμε αλλά είχαν προηγηθεί 6 μήνες αγωγής κυρίως για βελτίωση κινητικότητας. Η αγωγή σταμάτησε τέλη Σεπτεμβρίου όταν και κάναμε τη διέγερση και την γονιμοποίηση. Και το dfi είναι διπλάσιο!! Μέσα απ' την καρδιά μου πολύ καλή επιτυχία στον αγώνα σου!! 

Θα ξανά πέσει κορίτσι μου αφού ήταν χαμηλό μια φορά θα ξανά πέσει !! Κουράγιο λίγο καιρό ακόμη !!! Επίσης καλή επιτυχία εύχομαι 🙏🏼

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμένα δεν μου πολυαρέσουν οι παιδότοποι,μια φορά έχουμε πάει μόνο..

είναι φουλ στις ιώσεις κιόλας,καθαρά δεν είναι πάντα.

κι εδώ έχουμε λίγους και της συμφοράς!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mpoyxaxaaaaa...

κατσε να ξαναμεινω εγκυος (λεμε τωρα!) και θα δειτε μια ..νταρντανα.. προσωρινα καυχιεμαι τα 53 μου κιλα

Ειδικά ΕΣΥ θέλεις πολύ προσπάθεια για να γίνεις "νταρντάνα".

Τι λέξη κι αυτή! Εγώ προτιμώ το χοντρούλα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μου την δίνεί να λένε νταρντάνες όλες όσες έχουν παραπάνω... πολλάαααα παραπάνω κιλά.

Νταρντάντες είναι αυτές που όχι μονο ειναι ψηλές αλλά και ο σωματοτυπός τους παρά τα παραπάνω κιλά ειναι ελκυστικός. Η Βάνα Μπάρμπα και η Θεοδώρα Σιάκου ήταν ο ορισμός την νταρντάνας κατά την ταπεινή μου άποψη

Μου την δίνεί να λένε νταρντάνες όλες όσες έχουν παραπάνω... πολλάαααα παραπάνω κιλά.

Νταρντάντες είναι αυτές που όχι μονο ειναι ψηλές αλλά και ο σωματοτυπός τους παρά τα παραπάνω κιλά ειναι ελκυστικός. Η Βάνα Μπάρμπα και η Θεοδώρα Σιάκου ήταν ο ορισμός την νταρντάνας κατά την ταπεινή μου άποψη

και η μαμα μου ειναι νταρντανα κατα αυτη την αποψη..

εγω ειπα νταρντανα για να φανω ευγενικη..:tongue:.. μα να μη με αφηνετε!!!

καλο μεσημερι τσουπρες.. παω στο παιδι μου και στη βαρκουλα μου (αν δεν εχει καιρο)

"Έχω ενάν καημόοοοοοοοοοοοοο", αυτό να τραγουδάς στη βαρκούλα!

Να πάρεις κι ένα μαντολίνο. ;)

Kαλό σου μεσημέρι. Εγώ σήμερα ήρθα αργά, οπότε θα φύγω κατά τις 5. Αχ, δεν περνάει η ώρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Λοιπόν πήγα να βρω τον Γιάννη και τον χάζμπαντ στο πάρκο μετά τη δουλειά.

Τον είχα πεθυμήσει τον σκατιάρη.

Όλη μέρα ήταν με παππού, γιαγιά, θείο (έχει έρθει ο κουνιάδος από Σκωτία) και "θεία" (αρραβωνιάρα κουνιάδου), είχε όλη την προσοχή λοιπόν.

Εκτός απ' την αρχική του χαρά (οκ, έλαμψε το πρόσωπό του) όταν τον είδα, μετά ... γραμμένη!!!

Με τιμωρεί επειδή τον άφησα το πρωί;

Τέσπα, να δούμε αύριο το πρωί τι γίνεται!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λοιπόν πήγα να βρω τον Γιάννη και τον χάζμπαντ στο πάρκο μετά τη δουλειά.

Τον είχα πεθυμήσει τον σκατιάρη.

Όλη μέρα ήταν με παππού, γιαγιά, θείο (έχει έρθει ο κουνιάδος από Σκωτία) και "θεία" (αρραβωνιάρα κουνιάδου), είχε όλη την προσοχή λοιπόν.

Εκτός απ' την αρχική του χαρά (οκ, έλαμψε το πρόσωπό του) όταν τον είδα, μετά ... γραμμένη!!!

Με τιμωρεί επειδή τον άφησα το πρωί;

Τέσπα, να δούμε αύριο το πρωί τι γίνεται!

Οχι βρε χαζούλα. Αν τον στιγμάτιζε το γεγονός θα ήταν κολλημένος πάνω σου σαν βδέλα για να μην σε ''ξαναχάσει''. Κάπου διάβασα οτι τα παιδιά δεν τιμωρούν, συγχωρούν. και γονείς που βουρδουλιάζουν τα παιδιά κλάινε μεν αλλά στην αγκαλιά των ''βάρβαρων'' πέφτουν.

Kαλημερες!Ιντα γινεται εδω περα?διαβασα για παιδοτοπους και συναφη,καλη αρχη στο Γιαννακη,μαεστρια!κι εγω νομιζω ,πως πιο πολυ η μαμα στενοχωριεται παρα το παιδι...μα πως να αφησουμε τα λουλουδια μας σε ξενα χερια?δεν ειναι και τοσο ευκολη αποφαση ,αλλα δυστυχως ολες θα αναγκαστουμε να το κανουμε ,αργα ή γρηγορα...στη σκεψη,πως θα κλαψει ο μανολος μου κι εγω θα πρεπει να τον αφησω και να φυγω,σφιγγεται το στομαχι μου,αλλα νομιζω μετα απο λιγες μερες συνηθιζουμε και απλα ελπιζουμε πως εκει θα περναει καλα,ισως και καλυτερα ,με τοσα πολλα παιδακια.

ποτε γενναει η Δεσποινα?ποτε ειναι η βαφτιση της Αντζελινας?εχω χασει πολλα ,αλλα δεν προλαβαινω με τιιιιιιιποτα

η μικρη ,οταν δεν κοιμαται ,κλαιει για αγκαλια.μιλαμε πως μας εχει ταραξει στην κλαψα.ειμαι λοιπον με την μπεμπα αγκαλια και τρεχουμε πισω απο τον Μανολο.και δωστου θηλαζε,και δωστου μαγειρευε,και δωστου καθαριζε και δωστου μπανιαρισε και ολα αυτα που κανουμε ολες....αλλα ειναι τοοοοοοσο ωραια που ειναι δυο!!!!ο μικρος της χαιδευει τα μαλλακια,τα χερακια ,ειναι πολυ τρυφερος ,εεεεε που και που της χωνει και απο καμια σφαλιαρα στην κοιλια και κλαιει η καημενη αλλα δεν τον προλαβαινω τον ατιμο!!!!

προσπ,συγχαρητηρια για τη βιβλιοθηκη!σημερα αναλογιζομουν τι ωραια θα ηταν να ημουν Αθηνα και να σουλατσαρα με τα μωρα ,ε κι ενα καφεδακι με τη Χριστουλα τη φιλη μου ,δεν θα με χαλαγε....:D:D:D

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...