Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Ναι δεν είχαμε αλλά είχαν προηγηθεί 6 μήνες αγωγής κυρίως για βελτίωση κινητικότητας. Η αγωγή σταμάτησε τέλη Σεπτεμβρίου όταν και κάναμε τη διέγερση και την γονιμοποίηση. Και το dfi είναι διπλάσιο!! Μέσα απ' την καρδιά μου πολύ καλή επιτυχία στον αγώνα σου!! 

Θα ξανά πέσει κορίτσι μου αφού ήταν χαμηλό μια φορά θα ξανά πέσει !! Κουράγιο λίγο καιρό ακόμη !!! Επίσης καλή επιτυχία εύχομαι 🙏🏼

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα μίλησα με πεθερό.

Πήγε τον πήρε και τα μεγαλύτερα παιδιά (τα είχανε όλα μαζί στην αυλή) φωνάζανε "γεια σου Γιάννη", αυτός φώναζε απ' το καρότσι "γεια, γεια".

Πρέπει να 'κλαψε λίγο, γιατί του έλεγε η βρεφονηπιοκόμος "δεν κλαίει ο Γιάννης". Οπότε κάποια στιγμή θα τα 'μπηξε.

Ε, όχι, αν είχε γίνει κάτι εξτρίμ, θα με παίρνανε τηλέφωνο. Φαντάζομαι περνάει αναμενόμενα στάδια.

Αύριο θα 'ναι καλύτερα, θέλω να ελπίζω, μη με ζορίσει το πρωί που θα τον πάω!

Αχ, αχ! :D

Μπράβο τον Γιαννάκη! Πέρασε όμορφα δηλαδή! Λίγο πολύ τα περισσότερα παιδάκια κλαίνε λίγο. Και λογικό, ξένο περιβάλλον , ξένοι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα μίλησα με πεθερό.

Πήγε τον πήρε και τα μεγαλύτερα παιδιά (τα είχανε όλα μαζί στην αυλή) φωνάζανε "γεια σου Γιάννη", αυτός φώναζε απ' το καρότσι "γεια, γεια".

Πρέπει να 'κλαψε λίγο, γιατί του έλεγε η βρεφονηπιοκόμος "δεν κλαίει ο Γιάννης". Οπότε κάποια στιγμή θα τα 'μπηξε.

Ε, όχι, αν είχε γίνει κάτι εξτρίμ, θα με παίρνανε τηλέφωνο. Φαντάζομαι περνάει αναμενόμενα στάδια.

Αύριο θα 'ναι καλύτερα, θέλω να ελπίζω, μη με ζορίσει το πρωί που θα τον πάω!

Αχ, αχ! :D

ολα καλα λοιπον...ας δουμε και την δευτερη μερα..

Πιο πολύ εμείς αγχωνόμαστε.

Κι εγώ σκεφτόμουν ότι θα νιώθει ότι τον εγκαταλείπω που θα τον αφήνω κάθε μέρα!

Αλλά ξέρει ότι τον αγαπάμε τόσα άτομα μωρέ. Τώρα είναι στην αδελφή της πεθεράς μου, με όλους εκεί (παππούς γιαγιά θεία μικρότερη θεία, κλπ).

Λες να μην ξέρει ότι τον αγαπάμε;;

viki αφού έχεις άτομο να την κρατάει, δεν το αφήνεις απ' τον Σεπτέμβρη καλύτερα;

Εγώ αν είχα τη δυνατότητα θα τον έστελνα του χρόνου.

Όταν λέω εγκατάλειψη δεν εννοώ γενικώς. Την πρώτη μέρα μέχρι να πάτε να τον πάρετε. Ένα κομμάτι ενός παιδικού μυαλού μπορεί να σκεφτεί οτι η μαμά δεν θα ξαναγυρίσει.

Θα το σκεφτώ για τον παιδικό . Το Γενάρη μας κόβουν το επίδομα φύλαξης 250 ευρώ. Θα το δικαιούμαστε μόνο με καταβολή απόδειξης απο παιδικό. Δεν ξέρω αν μετά απο μισό χρόνο μπορούμε να κάνουμε αίτηση. Θα το ψάξω. Και να δω πώς θα περνάει και μόνη της η Γεωργίτσα στην πεθερά. Γιατί μέχρι τώρα παίζει όλη μέρα με τον Μάριο.

ασχετο..με αφορμη αυτο που γραψε η viki..τελικα δεν μου αρεσουν καθολου οι παιδοτοποι..το χω διαπιστωσει απο τοτε που πηγαινα τον αδελφο μου (ηταν και καινουργιο φρουτο τοτε)

Η Γεωργίτσα περνάει όμορφα στον παιδότοπο. Δεν την έχω παει πολλές φορές αλλά είναι μια καλή λύση του χειμώνα που δεν μπορεί να πάιξει στο πάρκο.

καλα..εμενα βλεπω να με αφηνουν στον παιδικο και η μικρη να γυρναει σπιτι..

ασχετο..με αφορμη αυτο που γραψε η viki..τελικα δεν μου αρεσουν καθολου οι παιδοτοποι..το χω διαπιστωσει απο τοτε που πηγαινα τον αδελφο μου (ηταν και καινουργιο φρουτο τοτε)

Καλά εσύ είσαι περίπτωση! Θα σε τραβάει η μικρή να την πας σχολείο! :tongue:

Κορίτσια ο πιο ωραίος, σαν χώρος παιδότοπος που χω δει είναι στην Αλεξάνδρεια (Ημαθίας), που έχει τεράστια αυλή, πλατάνια και τραπεζάκια για τους γονείς κι ένας κλεισμένο χώρο γεμάτο τραμπολίνα, παιχνίδια για πιο μικρά, κάστρα, κλπ.

Το μέσα δεν το 'χω δει (το χειμωνιάτικο), αλλά η ανηψιά που είναι από 'κει, μου 'πε ότι είναι εξίσου ωραίο.

Γενικώς κι εμένα δεν μ' αρέσουνε. Λύση ανάγκης :rolleyes:.

Μπράβο τον Γιαννάκη! Πέρασε όμορφα δηλαδή! Λίγο πολύ τα περισσότερα παιδάκια κλαίνε λίγο. Και λογικό, ξένο περιβάλλον , ξένοι άνθρωποι...

Ναι είναι σούπερ το αγόρι μου. Δυνατό παιδάκι.

Μου είπε η διευθύντρια ότι είναι αναμενόμενο το κλάμα. Καλύτερα, λέει, να κλάψει τώρα, να το ξεπεράσει, παρά να κλαίει μέσα στη χρονιά.

Να δούμε αύριο. Αν του πω σχολείο και δεν κουνιέται, θα 'χουμε θέμα. :tongue:

Χθες κάναμε κι εμβόλιο.

Βάρος 14.750 (η μεσούλα μου), ύψος 92 εκ.

Τι θηρίο έχω καλέ;;; :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να΄μαι κι εγώ,έφυγε και η κουνιάδα...

μου έλεγε τα δικά της ως συνήθως!!!

μόνο αυτή έχει προβλήματα και ψυχολογικά...

θα περάσει ελεναδίτσα...

περαστικά σας.

20 μηνών το σκαθαράκι σου!!

μαεστρία μια χαρά θα τα πάει ο μικρός...

μην πτοηθείς αν αύριο δεν θέλει όμως...σήμερα δεν ήξερε τι τον περίμενε...αύριο θα ξέρει!!

Διαφημίσεις

Ρε συ χριστίνα δεν στέκει αυτό. Τις προάλλες είχες 4,19 ευρώ με 135κατι κλικ που σημαίνει 3λεπτά το κλικ. με 200 κλικ επι 0,03 = 6ευρώ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν παίζει μόνο ρόλο το κλικ,αλλά και ποιες διαφημίσεις χτυπάς,αυτοί που διαφημίζονται φτιάχνουν το πόσο συχνά θα εμφανίζονται οι διαφημισεις τους.

είχα βάλει κι εγώ το e-shop μια εποχή,θα το ξανάβαλω...

Ε, μη κοιτάς, έχουνε και να μοιάσουνε. :tongue:

sorry my dear friend...αλλά εγώ δεν ήμουν έτσι μκρή,ήμουν αδύνατη,και η οικογενειά μου επίσης.

τώρα το πως έγινα έτσι..φταίει το στόμα μου που δεν το κλείνω!!!:tongue::tongue:

δεν παίζει μόνο ρόλο το κλικ,αλλά και ποιες διαφημίσεις χτυπάς,αυτοί που διαφημίζονται φτιάχνουν το πόσο συχνά θα εμφανίζονται οι διαφημισεις τους.

είχα βάλει κι εγώ το e-shop μια εποχή,θα το ξανάβαλω...

βάλε τις ακριβές και εσύ μωρέ! Να του δίνουμε να καταλαβαίνει. 100ευρώ τη βδομάδα αν γίνεται...

Διαφημίσεις

sorry my dear friend...αλλά εγώ δεν ήμουν έτσι μκρή,ήμουν αδύνατη,και η οικογενειά μου επίσης.

τώρα το πως έγινα έτσι..φταίει το στόμα μου που δεν το κλείνω!!!:tongue::tongue:

Ναι ναι κι εγώ αδύνατη ήμουν μικρή.

Λέγε τέτοια εσύ, να παρηγοριέσαι. :tongue::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

xaxa! εχετε πλακα οι..νταρντανομανες!!

οντως maestria λυση αναγκης.. και σαφως υπαρχουν παιδοτοποι με πολυ καλες συνθηκες αλλα μεσα στην Αθηνα οι περισσοτεροι ειναι κλουβια.

Μεχρι τωρα τους εχω αποφυγει..

xaxa! εχετε πλακα οι..νταρντανομανες!!

οντως maestria λυση αναγκης.. και σαφως υπαρχουν παιδοτοποι με πολυ καλες συνθηκες αλλα μεσα στην Αθηνα οι περισσοτεροι ειναι κλουβια.

Μεχρι τωρα τους εχω αποφυγει..

Δεν μου αρέσουν και εμένα οι παιδότοποι ιδιαίτερα, σπάνια πάμε μεσα στο χρονο 2-3 φορές ή αν ειμαστε καλεσμένοι σε κανένα πάρτυ.

Εχθές πήγαμε σε ένα παιδότοπο στο Μαρούσι που ειχα προπληρώσει ένα κουπόνι εισόδου 5 ευρώ, ήταν σε ανοιχτό χώρο, που το προτιμώ, εκεί που πήγαμε βέβαια δεν μου άρεσε τελος πάντων. Οταν τα πάω μου αρέσει το village στα φουσκωτά γιατί μπορώ να παίξω κι εγώ

Δεν μου αρέσουν και εμένα οι παιδότοποι ιδιαίτερα, σπάνια πάμε μεσα στο χρονο 2-3 φορές ή αν ειμαστε καλεσμένοι σε κανένα πάρτυ.

Εχθές πήγαμε σε ένα παιδότοπο στο Μαρούσι που ειχα προπληρώσει ένα κουπόνι εισόδου 5 ευρώ, ήταν σε ανοιχτό χώρο, που το προτιμώ, εκεί που πήγαμε βέβαια δεν μου άρεσε τελος πάντων. Οταν τα πάω μου αρέσει το village στα φουσκωτά γιατί μπορώ να παίξω κι εγώ

Σωστος ο παικτης!! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...